A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi hsz-éről eszembe jutott egy film, amit még lánykoromban láttamKép, Audrey Tatou-val az "Isten nagy, én kicsi vagyok". a főszereplő kicsit naív de aranyos csajszi "kipróbálja" az összes vallást, kb minden héten egy másikat, mert szeretne hinni, és megtalálni a válaszokat az élet nagy kérdéseire. kár, hogy a film gyenge, és semmit se mond, de a karakter nagyon cuki volt, néha ismerősKép, bár én ezen bőven huszonéves korom előtt túlestem Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
igen, utána irtam is, hogy van a középut is persze.
Audrey Tautou nagyon édes, az összes filmjét láttamKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Masz tegnap csodás volt, Vikka és Vincsenzó között pedig dúl a szerelem! Kép Jönnek jövő hétfőn is, juhééééééééé Kép

Csatlakozom KisünVerához, Tavasztündérnek "túró a fülébe"!

Votiv!
Sajnálom, hogy nem jöttök tornázkodni, de persze megértem, a munka előbbrevaló. Remélem, pénteken talin látlak Titeket!Kép Szeretném hallani én is azt a mamát!

Barbi!
Szóval kicsilány. De jóóóóóó! Kép Hogy fogják hívni? Kozma Emese a tanfolyamot tartja, neten találsz róla még infót (szules.hu).

Én tegnapelőtt meg tegnap is tornáztam, meg ma is fogok, gyúrok a kolpingozásra. Kép

cupp,
fic
ficánka

Kiruccanás: mi eddig 3-szor voltunk moziban, meg többször enni kettesben. Az óriási szerencsém az, hogy anyukám itt lakik alattunk, és bármikor rá tudom bízni Dócit, már egészen kicsi kora óta. Ja, és ugye én voltam 3 napot Szentpétervárott, akkor két éjszakát csak az apjával volt, és imádták Kép. És most kövezzetek meg, de Szentpétervár kivételével nem is hiányzott a lányom Kép És láthatóan mi sem hiányoztunk neki Kép
Barátokhoz mi is hármasban megyünk, de akinek nem kell Dóci, az nem is a barátunk Kép

Beet,
örülök, hogy Lillus jól van!!! A játszóházban benne vagyok Kép

Votiv,
mamához gratulálok!!!! Kép

Zsan,
csak hogy nyugodt napod legyen: a németet jól írtad Kép

Rec,
fordrászhoz mi is hármasban megyünk Kép

Bogárka,
bocs Kép sajnos olyan boltot, ahol szép alkalmi anyagok vannak, nem ismerek, de Zuzmo már mondott is egyet Kép sőt, továbbolvasva látom, hogy te is ismered Kép

Juc,
ha ilyen földtől plafonig, görgős-tükörajtós, akkor lehet, hogy ua. a fajta, ami nekünk is van, annak a gyártóját elő tudom keresni, ők biztos szerelnek is Kép

Dóci most épp nagyon boldog némi palacsinta után, épp teával "rajzol" az asztalra, és közben vigyorog Kép

vera
kisün

Na most megnyugodtam, mégiscsak igazatok van! Kép
Én ugyan herevere ellenes vagyok, de persze ha fáj vagy fáradt vagy doki eltilt, akkor no takarítás és no sex. Kép
Egyébként meg bármi mehet, ami jólesik, vagy ami nem esik rosszul.

Gyerek otthonhagyás, másrahagyás: én nagyon szívesen hagynám másra, ha tudnám. De mivel nekünk sincs túl sok lehetőségünk, max hétvégén 1-2 órára passzoljuk le valamelyik tesómékhoz, és addig kettesben vagyunk. Nekem nem is a mozi meg étterem hiányzik, hanem némi éjszakai élet. De mivel éjszakára még sehol nem hagytuk ott (apa nem meri/akarja), így ez még hibádzik. Egyébként én sem érzem úgy, hogy valami eszméletlen nagyot kihagynék ezáltal, hiszen volt már vagy 30 (na jó, 28) bulista évem, és lesz még ugyanennyi, legalább. Most másról szól a történet. Kép

És JUCUS,
nagyon tetszik a hozzáállásod: most már négyen vagyunk, tehát 4sben gondolkodunk. Kép

Isti, édes kis mamázó.
Ismeritek a Bébikönyvet? Én már úúúgy unom... Kép minden nap ezerszer elolvassuk, hogy pl. Miért szeretnek fürdeni a babák? Mert mindig meg akarják kóstolni a habot, de az anyukájuk nem engedi, és kiveszi őket a kádból. Azért szeretnek fürdeni, mert újra megpróbálhatják.
És hasonló gyerekszáj-szövegek. Aranyosak, úgy az első 10-20 olvasat során. 100 felé már kicsit uncsik, 1000 felé pedig.... Kép Már Marci is ásít, amikor olvasom. Kép Kép
neet
neet

Fic,
Kolping hotelbe mentek? mikor?Kép irigy-irigyKép

Kisün,
Bálint is az innivaloval szokott rajzolni az asztalraKép

KépKép
fibi

Vera!

Szerintem ezt valami kontár asztalos vagy nem tudom milyen szakmabeli készítette,már ami a kivitelezést illeti,látszik az ajtókon is belül,hogy nem profi munka .de megköszönöm ha megkeresed nekem a cég elérhetőségét.

Bár én is rákeresek a NEten a "tükörajtóra"Kép

Ja és mellékesen Pannának kijött a két felső metszője,észre sem vettük.

Juc
20170114224602

Jucus,
mázlista metszők. Kép Ezek szerint csak lesz több foga is a csajnak. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Na már megint van pár napos lemaradásom, de most nem tudok visszaolvasni. Emma ma iszonyú nyűgösen ébredt, alig tudtam lerakni a kezemből annyi időre, hogy bekapjak pár falatot reggelire, és most már megint alszik, pedig ilyenkor soha nem szokott. Remélem nem lesz megint beteg.

És hol van már a TAVASZ??

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
itt toporog, csak a Téltündér nem hajlandó odébbállni. Pedig TavaszT már nagyon türelmetlen ám! Kép
neet
neet

Gigi! Köszi a tanácsot, bár szerintem ha el is felejtenék leállni a mg-mal akkor a doki szólna.
Én kénytelen voltam végig lépcsőzni, mert fenn van a hálószoba, lenn a konyha, s ugye mindkettőre szükség van Kép

Ficánka! Angéla lesz Kép Kép Kép
Megnéztem a honlapot, de nem találtam. Pontosan melyik címszó alatt?
(találtam egy jó zenétKép )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok emilek mennek mindenhova!
Tegnap megírtam. Azt tudja valaki hogy a Szent Imre kórház oldalán mióta mondják azt, hogy a fórum hamarosan indul??
Mert szerintem ez csak duma, nem tenne jót a rossz kritika a kórháznak.
Most megnéztem megint a Szent Imrés Kandász féle Szülőszoba részt. Ott is elmondja a dúla, hogy az oxytocin, ha úgy adják, hogy nincs szükség rá, akkor sokkal fájdalmasabb a szülés tőle. Ezt én éreztem.Meg az is érdekes, hogy milyen jópofán mondja a szülésznő , hogy egyedűl van. Nálam is ez volt, azért mondta, hogy nyomjak egyedűl itt lesz kinnt.Kép Sok helyen kellett legyen egyszerre.
Érdekes volt. Így utólag megnézve, lehet, hogy nekem is tv stábbal kellett volna mennem, akkor nem hagynak egyedűl mikor már nyomtam. Megy az emil mindenkinek ott olvashatjátok részletesen.

Votiv: én is a Faludinál szűltem, de nekem mindíg száraz gumikesztyűt használt, még amikor a rendelésekre jártam, akkor is. Nekem nem voltak kellemesek ezek a vizsgálatok.

Kép
renee

Renee! Nekem is küldd el légyszi. ildi142 @ freemail.hu Köszi!

KépKép
KépKép
lindicita

barbi,
nekem is a doki szólt a 36.héten,nem magamtól jutott eszembeKépcsak akkor már kicsit késő volt,úgy vettem leKépKépKép

bogárka,
írtam mailtKép

juc,
sajnos én nem tudok segíteni tükör ügybenKép

neet,
hozhatod esztit egy éjszakáraKépKépKéphozzászoktatom magam hogy csajjal alszik a fiamKép
nekem meg az hiányzik hogy jókat tudjunk beszélgetni apával minden féléről....régen órák hosszat tervezgettünk meg nosztalgiáztunk meg minden de most egy mondatot nem tudunk elmondani anélkül hogy b közbe ne vágna és ne húzná el vmelyikünket vagy nem ugrana ránkKép
Vendég

Szia mindenkinek Kép

Tegnap megkapta Fülecske a két hós oltást, szegény kis Csiribirim nagyon megsértődött a méltánytalanság miatt, de hamar megvígasztalódott. Most 63 cm és 4970g
És már ilyen ügyesen fogja a csörgőjét Kép

Kép

Szép napot mindenkinek Kép

büszkeanyaMacska
macskanyu

sziasztok!

én azt látom, h itt mindenki nagyon szereti a gyerekét, és valakinek hiányzik a kettesben levés, valakinek meg nem!
mindenki érezze jól magát, ahogy akarja!!!KépKép
Az első két évben nekem sem hiányzott annyira a kettesben (vagy akár egyedül) levés, de most már a 4 évhez közelitve, bizony NAGYON tudok szűkölni!
Mi is mindenhova együtt jártunk, amig Igi meg nem született, és ő nagyon utált pici korában mindent, ami nem itthon történt, ezért kénytelen voltam leszakadni a családról. Egyedül mentem dokihoz (ááááááááá!), fodrászhoz (ááááááááá!!), és néha még boltba is!
de én azért szeretem őket is vinni, mert akkor ott van apa, akivel különben még ennyi időt sem töltenénk együtt. És már várom a napot, mikor mindekettőt leadhatjuk a játszóházba (amelyik HANGSZIGETELT, nagy ablakokkal) és akkor mi apával leülünk egy asztalhoz, rendelünk egy kávét, és mosolyogva nézzük őket, ahogy bent játszanak, verekednek, leesnek, összetörik magukat, stb...Mi meg csak ülünk kint, és kedvesen integetünk nekik...KépKép

Juc,
ez tök király!!!!Kép mármint, hogy ilyen pasid van!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs,
az a leány egyre szebb!!!!!!!!!!!!!KépKép
és már kééééééét hóóóónapos????KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MEGJÖTT AZ ELSÕ ÚJ VILLAMOS!!!!
erre már babakocsival is fel lehet majd szállni, nem kell emelgeni!!!Kép
ugye milyen jó???
őssze fogják forgalomba helyezni!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs!
Nagyon kis drága a leányzó!

Zsanci!
Tervezgetésed nagyon tetszik! Kép

Renee!
Kérlek nekem is küld el a történetet, benedekagi@hotmail.com. Köszi!

Kép
Kép
manoka11

Zsan,

köszönöm, Füli nevében is Kép nekem is fura, hogy már ekkora Kép Kép

Nekem is tud hiányozni a kettesben lét, bár még nem úgy , hogy lepasszolnám 1-2-órácskára, inkább csak ahogy Gigi is írta, jó lenne beszélgetni apával úgy is, hogy nincs a kezemben a csajszi és nem kétfelé osztom a figyelmem( néha 1/3-2/3 arányban Kép )De a nappali alig-alig alvás az ára, hogy egész éjjel csenben nyugodtan alszik. Át kéne szoknom, az éjjeli életmódra?? Kép

És jöjjék már az a Tavasz!.....
macskanyu

Most rendezgetem a képeket, és nézzétek mit találtam.
Szülés közben a dokinál volt a fényképezőgépünk, és csinált pár képet (mikor épp nem volt dolga), és ezt alkotta.
B.Zs. nem csak jó szülész, de jó fotós is Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Renee,
Jött tőled egy mail, de üresKép

Kép
Kép
manoka11

Macs,
Jaaj de gyönyörü ez a leányzo!!KépKép milyen édesen tartja a száját isKép
És jo, hogy megint itt vagyKép Már kerestünk páranKép

KépKép
fibi

Ha valaki nem kapott emilt és kért az szóljon, mert nem biztos hogy sikerűlt mindenhova elküldenem.
Macskanyu: Nagyon édes a pici! Lassan már mi is így fogjuk fogni a csörgőt???? Nagyon helyes!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy tegnap fürdetésnél hason volt a vízben a pici, mert így nagyon szeret rúgkapálni és élvezi, hogy így lehet a vízben, de egy óvatlan mozdulatnál elrúgta magat a kád falától és a feje lebicsaklott és nyelt egy korty vizet!
Lehet ettől valami baja? Mert ugye a fűrdővíz az nem steril és fertőtlenített! Lehet, hogy hülyeség de azóta ezen gondolkozom.
Nyugtassatok meg légyszi.

Kép
renee

Jó reggeltKép mármint nekem éjfél óta sokszor volt már reggel, csak nem tudtam még jönni...

MacsKép De jó, hogy írtál, épp hiányolással akartam kezdeni a napot...

ManóKép te merre???? ezer éve nem...Kép

olyan érdekes, mit arról írtok, hogy hogyan leeht közösen vagy kettesben elmenni valahová.. én azt hiszem, hgoy ez elsősorban nem is a gyerekeken múlik, hanem a szülőkön.. Én például biztosan nem tudom majd lepasszolni a gyerekeket senkinek, úgyhogy eleve csak közös prograqmok jöhetnek szóba - de úgy érzem, hgoy nem is akarnám másra bízni őket. A tesómék 2 gyereke meg állandóan valahol van szülők nélkül - többnyire nálunk, de cscsemő koruk óta - mert ők olyan jövő-menősök és hát így a gyerkőcök is szívesen elvannak másholKép

BogárkaKép Ez ugyan nem XI,. kerület, hanem Keletui pu, de hátha hjársz arra... A Rottenbilleer utcai felüljárónál a sarkon van egy óriási textilház, egészen különlegesen gyönyörű anyagokkal, rendszeresen van leárazés is, óriási választék.

További kellemes mindenféléket kívánok! időjárásról egy szót sem ejtek, mert meglincseltek Kép

indianyo

Macs! Kismacskád egyre szebb! Kép

Renee! Nyug, semmi baja nem lesz tőle. Már régen ki is pisilte.

KépKép
KépKép
lindicita

Renee Kép Köszi a mail-t! Szerintem ne aggódj a víz miatt, ez minden babával előfordul néha.

Macs Kép Fülikéd gyönyörűséges!! És már tényleg jól fog!

Lindi Kép Hogy ezek az orvosok mire rá nem érnek! A kép tényleg jó!

Zsan Kép Ez a villamos nagyon jól hangzik! Merrefelé fog közlekedni, nem tudod véletlenül?

Kép
Kép
denizsa

LindiKép gyönyörű ez vajúdó a kép, jól el is pityeredtem rajta... nemhiába lett Gréti iylen gyönyörűséges...

indianyo

Lindi!
Ez tényleg szenzációs kép!

Renee!
Most mégis látszik valami, ahogy kijelöltem a szöveget, szóval nem kell újra elküldened.
Víz miatt ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának!

Kép
Kép
manoka11

Ugy döntöttem, hogy nem hallgatom egész nap a szomszéd épitkezés betonkeveröjét, és inkább elmegyünk jogára. Ha ott lesz megint a rámenös kiscsaj, jol beszolok nekiKép

KépKép
fibi

Manóka küldtem megint egyet most nézd meg.

Kép
renee

Renee,
víztől semmi baja nem lesz, semmi sem teljesen steril, amit ki nem főzöl, pl ha szoptatod, az sem. Kép
Vigyázz, h túl sokat ne igyon a fürdővízből, de 1-1 korty nem árt meg. Csak mértékkel Kép

OFF: Meg tud valaki nevezni impresszionista magyar festőnek tájképét? Nagyon kellene. Kép
neet
neet

Lindi,
tökjo a kép, kár hogy nem látszik több minden rajtaKép

Deni,
éjszakátok milyen volt? Bálint foga kint van?

Neet,
rejtvényt fejtesz?Kép csak franciát tudokKép

KépKép
fibi

Nagyon kevés időm van mostanában, ezért nem voltam-vagyok Kép de néha readonly üzemmódban azért fungálok Kép

Lindi,
a kép gyönyörűséges Kép Kép És képzeld, megszületett Gábor tesójáéknál is a ded Kép pont ma két hete Kép

Indike Kép
már itt is vok Kép képzeld a környéken 4!!!! DM-ben voltam, de sehol a biokakaópor..KépKépKép viszont vettem kókusztejport Kép és az nagyon nyamm Kép Kép

Renee,
nekem is küldhetnél mélt Kép És tied kölök mikor is született? És fürdővíz miatt ne aggódj! Fülicsek is tök egészséges, pedig ő is nyelt már fürdővizet, sőt, ha néha moose látná, mik nem történnek erretájt, küldené a volánsofőröket Kép Kép
macskanyu

Neet,
mégis melyikét?
Pl: Szinyei-Merse Pál: Vadgesztenye fa tanulmány? vagy Rippl-Rónai?, vagy Mednyánszki?, vagy Egri? mégis, valami közelebbit? Esetleg Csók István?
macskanyu

Fibi Kép Sikerült mélni Neked! Bálint foga lassan bújdogál kifelé, nem kapkodja el, az éjszakákról írtam Neked. Kép Jó jógázást és ne hagyd magad, ha ott a kis bajkeverő! Kép

Kép
Kép
denizsa

Macs,
és a többiek. Esszét írok.. Kép Össze kell hasonlítanom 2 festményt: 1 magyar és 1 angol. (Francia sajna nem lehet.)
Amiket írtál, az mind jó, de konkrétan olyat szeretnék, amit össze lehet hasonlítani egy Turner képpel, ő meg leginkább hajókat és tájakat festett. Na, valami ilyesmi.
neet
neet

Neet,
ilyet Levi is irt anno!!kihez jársz??
és ő asszem egy turnert hasonlitott össze valamivel!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Õőőő hát fejből már nem nagyon megy, de Mednyánszky Lászlónak sok tájképe van és ha nem is tengeri, de tiszai csónakos képeket is festett. Ami most eszembe jut így hirtelen tőle:
Mocsaras táj;Zúzmarás fák ;A kereszt alatt; Tiszai halászat; Erdő széle, fejfákkal
ennyi....

Fassel impresszionistának számít?
macskanyu

asszem than károly volt. nem akarok hüjeséget mondani.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Renee!
ha lehet, nekem is légyszi mélt!
és remélem, hogy keserűségedet érzékeltetted a hálapénz adásakor is, mert ha nem figyeltek rád kellőképpen, akkor nem is érdemelnek plusz lóvét sokat!

Macs!
Fülike gyönyörű!
különben tökre rád hasonlít!

Zsanci!
nem tudod melyik vonalon helyezik forgalomba az új viliket?

Lindi!
BZS csúcs!

ancsipancsi

4-6-os vonalán fognak járni az új villerek!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Huuuuuuuuuu,jol lemaradtam mar megint,probalok visszaolvasni.3 archivot mar sikerult isKépKép

Nevnaposoknak es szulinaposoknak:
Kép

ReneeKép
Gratulalok Szilardhoz!!Gyonyoru kisfiu es nagyon tetszik a neve isKépKép
Szivesen elolvasnam en is s szulessztoridat,itt a mailcimem: krisztina_buriankukacyahoopontcom

Furdoviz nyelestol biztos nem lesz baj,Akos is nyelt tobbszor,de kopp-kopp,soha nem lett baja tole.

GigiKép
En nem hogy kombinaltam,de mar bele is eltem magam,hogy babas vagyKépKép

FibiKép
Drukk a lakaseladashoz!!

VotivKép
MamaKépKépKépKépEn Aja,ritkabban Anya vagyok,de azt csak akkor,ha mar vagy 5 perce nem lat es ilyenkor nagyon merges hangnemben kepes utanam kiabalniKép

Gyerek nelkul nem szivesen mozdulok sehova.Itt Bp-en nincs segitseg,Anyukam majdnem minden heten feljon 1szer delutanra,+ Anyosom is szokott jonni(O tobb napra),ilyenkor elmegyek bankba vagy nagyobb vasarlasra,de 20 percenkent telefonalok,hogy minden ok e?Bar tudom,hogy jo kezekben van,nagyon nem szivesen hagyom masra.
Anyosomtol meg is szoktam kapni,hogy "anyafuggo" a gyerek es magamhoz lancolom,de nekem ez igy jo...
Apjukkal kettesben csavarogni tavaly februarba voltunk utoljaraKép

JucusKép
Szuper,hogy tul vagytok a koltozesen!Tiedpasidra buszke lehetsz,hogy ilyen jo fej.

AncsiKép
Megkaptad az utolso mailem?

VeraKép
Megvan mar az Ocsi neve?

BarbiKép
Mikor erkezik Angela?

MacsKép
nagyonugyinfogjaacsorgojetFulopke szepseges!!Kép

LindiKép
Ez a kep nagyon meghato!!!!No ilyenkor sajnalom csak igazan,hogy Tomi nem jott be a szulesreKép

IndianyoKép
Hogy van Domino?

Rolunk:
Par napja Akos mar csak 1szer alszik napkozben,de akkor 1,5-2 orat(jelenleg is ezt teszi).Igy konnyebben megy az esti elalvas,de az ejjeli ebredesek szama nem nagyon akar csokkennniKépKép

De. magara rantotta a vasalodeszkatKépRemelem,nem lesz semmi baj.Mire kell figyelnem?Azt tudom,hogy ne hanyjon,etvagy,es meg?
Elmeletileg elerhetetlen helyen van a vdeszka,gyakorlatilag ugy latszik nem.En pedig lassu voltam...hatul a nyakat utotte meg,kicsit piros volt,mar nem az.Biztassatok vmivel legysziiiiiiii!!!

Csutortokon megkapjuk a Bcg ujraoltast is,remelem,ezennel meg is fog foganni.

No,vegszora ebredunk,meg gyorsan 1 kepet,kedvenc jatekunk kozben:

Kép

Pusz
KetsegbeesettbenalassuKriszta es kialudtaakrumplitafoldbolAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szia Lánykák!

Pont mire megírtam a hsz-omat elment az áram és elszállt mindenKép

Szóval ma már nem krákogok hanem powerból köhögök, de azért nem vagyok a halálomon. Megyünk is délután a játszóra . Voltatok már kint, milyen az idő?

Lillus is jól van, ma fél nyolcig aludt. Istencsászár volt és most is lassan 2,5 órája alszikKép

Lindi!
Szolnokhoz nincs közöm, de Ceglédhez igen, mert onnan származik a pasim és most is szoktunk oda járniKép A fotó isteni, nagyon tetszik hogy olyan meghitt, szeretettteljes, kicsit intim, gyengéd és mindez egy fájdalmas folyamat közepén. Le a kalappalKép
beetrix

NeetKép
Turnert bárki magyarral? jó nagy falat leszKép
Nyomok itt néhány képet, hátha valamelyik bejön... Nekem Mednyánszky nagyon hasonló jelleg, de lehjet, hgoy neked meg pont egy különböző felfogású festő kéne? Izgalamas feladatKép
http://www.hung-art.hu/tajkepek/lido.jpg
http://www.hung-art.hu/kep/m/meszoly/muvek/1/tajkep.jpg
http://www.hung-art.hu/kep/m/mednyans/muvek/1/medny103.jpg
http://www.hung-art.hu/kep/m/mednyans/muvek/1/medny104.jpg
http://www.hung-art.hu/kep/m/mednyans/muvek/1/medny105.jpg

MacskaKép Csak óvatosan a kókusztejjel, az naaagyon zsíros dolog Kép Ha esetleg látok kakaóport vegyek neked?

indianyo

Sziasztok!

Kriszta!
Nagyon édes Ákos, és szerintem a vasalódeszka miatt ne aggódj! Nálunk is előfordulnak kisebb "háztartási" balesetekKép

Renee!
Végül megjött az emailed, el is olvastam, és nagyon szomorú lettem, hogy ilyen rossz tapasztalataid voltak. Ez tényleg nem méltó a kórházhoz! Tudom, hogy a többiek már írták, de igazán érdemes lenne ide is beírni, csak hogy megmutassuk az érem mindkét oldalát.

Kép
Kép
manoka11

ZsanciKép Én is láttam az új viliket, csinosakKép bár sokkal kevesebb bennük az ülés sajnos, viszont talán babakocsival éppp emiatt jobban el lehet férni.

KrisztaKép Szerintem Dominó jól van és úgy tűnik, hogy nem is akar egyhamar előbújni (támogatom az ötletet mondjuk) pedig azt gondoltam eddig, hgoy jóval korábban jön majd. Sebaj. CSütörtökön megyek megint Bártfaiba, meglátogatom az egyre morcosabb doktornénimet, hátha most jó napja lesz és mond valami biztatót.

RenéeKép hááát... elolvastam a történetedet, talán várnom kellett volna vele szülés utánig?! Nekem is ez a front miatti tömegnyomor a rémálmom... Mondom is Dominónak, hogy jól gondolja meg, mikor akar születniKép
Remélem, már semmi sem sajog, sem a lelkedben, sem testedbed és tudsz boldogan babázni a szép kis atlétafiaddalKép

indianyo

Köszi mindenkinek. Indi, én is a hungartos oldalakat (is) böngészem, de most nem hagy a csajom elmélyülni a témában. Kép

Zsan,
urad az én emberem. Kép Kész esszét mennyiért ad? Kép Egyébként nem járok senkihez, azaz de, hivatalosan, (Kúnos) de gyakorlatilag csak leadom az esszét, és kapok 3 kreditet. Kép Tudod, előadás, nem bejárós, lógós, sok pontot adós, gyerek mellett is lazán megcsinálhatós, szerintem. Kép
Na, viccet félretéve, saját erőmből írom a cuccokat, de egy kis kezdőlöket néha nem árt. (Még mielőtt valaki plagiarism-on kap. Kép)

Bkrisz,
drukk, h ne legyen semmi baja Ákosnak!!
neet
neet

Neet,
majd megnézem este,h meg van e még!!!és én rólad ilyet biztos, h nem feltételeznék!!!Kép (őszinténKép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
kedves vagy. Kép Szempilláit rebegtető szmájli.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: