A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EmmaKép
Nagyon sajnálomKép Nem mondták, miért lehetett?
gtünde

MotKép
Gratula, hogy túl vagy a HSG-n!

Mindenkinek puszi!

TüncsiKép
Olvaslak ám benneteket, csak írnivalóm nincs.Kép
Vigyázz továbbra is magatokra! Drukkolok nagyon!

HagaKép
Neked is gratulálok! Boldog pocakos hónapokat kívánok!

Olvastam másik topicban, hogy sajnos az Annának is biokémiai terhessége volt. Én átérzem, tudom milyen, hisz már én is túlestem rajta. Rosszabb, mint ha azt mondják nem sikerült.
Sajnálom nagyon AnnaKép de olvastam, hogy már előre tekintesz! Sok drukk!

SzilcsiKép
Drága, te sem írsz mostanában olyan sűrűn?! Megérem, puszi neked is! Remélem, jól haladnak a gyógyítgatások!!!Kép
Ha Maryvel beszélsz puszilom, majd én is hívom!

AmicaKép, SaciKép, BarbiKép, IzaKép
Puszi nektek is! És IzaKép fel a fejjel!

NoémiKép
Drukkolok nagyon és bizti minden rendben lesz!

EmmaKép
Sajnálom, tudom ez nem vigasztal, de kitartás!

És mindenkinek még egyszer üdvözlet és puszi és kitartás!!!

manda

Tüncsike Kép
örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van nálatok, szépen nőttök-növögettek, hát csak így tovább Kép

Mot Kép
akkor most már semmi sem állhat az utatokba - bevallom, irigyellek, nálunk kb. őszig el sem kezdődhet semmi. Nem baj, addig majd neked drukkolok Kép

Manda Kép
örülök, hogy jelentkeztél! többen is vagyunk itt most "parkolópályán" úgy látom, de addig is majd nyaralgatunk, meg élvezzük az életet, aztán újult erővel jöhet a folytatás.

Ma reggel mentem vissza Jánosba, dokibácsi kiszedte a varratokat, megdicsért, milyen mozgékony vagyok máris, a hétfői műtét után. Jövő héttől újra munkamunkamunka, aztán valamikor április közepén hiszteroszkópia.

kellemes napot mindenkinek Kép
gmarta

Marta Kép

Angyal vagy! Köszönöm!!!!
mot

Sziasztok!
Megjöttem az UH-ról. Hát a stimu egy kicsit túl jól sikerült.
Bal oldal:16,14,15,19,20,15
Jobb oldal: 15,17,17,20,15 mm
Endometrium: 10 mm.
A nyálkahártyát nagyon megdícsérték, aztán a lelkemre kötötték, hogy az utolsó szurimat be ne adjam.
Holnap tüszőrepi, aztán lehet próbálkozni.
A túl sok tüsző miatt vissza kell mennem egy hét múlva UH-ra. Remélem nem lesz baj.

Tök érdekes, eddig mindig sokat ittam, figyeltem a fehérje bevitelre, vitamint szedtem és a nyálkahártyám a 13. napon is csak 8 mm körül volt. Most ittam a legkevesebbet és nem tudtam odafigyelni mit eszek, így a 11. napra lett 10mm. Ki érti ezt?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok! Kép
Szóval sok szeretettel:
Kép
karcsi

KarcsiKép
KösziKép Nagyon szép!!

Manda drágaKép
Teljesen megértelek. Akkor csak olvasgass, regenerálódj és szervezd a nyaralást!

MárcsibeKép
Köszi, vigyázok magunkra! Miért csak ősszel kezdhetitek a projektet? Hisztero után nem lehet rögtön?

TizaKép
Akkor ezért szúrt annyira tegnap. Még a végén nyolcas ikrek lesznekKép Ja, a tegnap említett wellness utazásos oldal: www.wellnesstravel.hu

ÖTYE Lányok!
A következőre lennék kíváncsi. Mivel ti is már 35 fölött vagytok, az érdekelne, hogy ti megcsináltatnátok-e a magzatvíz vizsgálatot? Én nagyon hajlok rá.
gtünde

SziasztokKép

Csak egy kérdésem lenne:
lehet terhességi jel az is, hogy az ember leánya jobban izzad?
Már egy hete élvezem ezt a jelenséget, de nem tudom mire vélniKép
Vendég

Tüncsi Kép
Azt mondták, a lapar meg a hisztero után próbálkozzunk kb. 3 hónapot spontán, hátha... aztán meg gondolom, újra el kell majd végezni minden vizsgálatot (vérvételek, nőgyógy. vizsg, kiskatonavizsg) - tehát bőven ősz lesz, mire eljutunk valameddig. Nem baj, most nem vagyok olyan nagyon türelmetlenkedős időszakomban. Közben már komolyan gondolkodni kezdtünk az örökbefogadáson is - a párom talán még jobban hajlana rá, mint én.

ÖTYE-kérdésre:
úgy gondolom, hogy megcsináltatnék minden lehetséges vizsgálatot, ami megerősítheti, hogy minden rendben. tehát magzatvíz-vizsgálatot is.
gmarta

Haga,
igen. Sőt a testszagod is megváltozhat. Az elején nagyon izzadtam, most már nem, de a végén tuti megintKép

Sziasztok CsajokKép, anyósékhoz utazunk, nem leszek.
Szerda este jövünk haza.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lanyokKép

Szerintem ma van a nagy nap! Azaz peteeres. Minden stimmel: nyak böseges kicsit nyulos, mehszaj alig tapinthato puha. Csak azt nem ertem, hogy az ovulazios gepem miert nem jelezte meg?
Na de mindegy, a mult honapban is par nappal kesöbb jelezte. (ezt majd megkerdezem a dokitol) Alig varom, hogy a ferjem hazajöjjön!

TündiKép
Azt elfelejtettem irni tegnap, hogy mar egy tablazatot is csinaltam amibe mindent feljegyzek, a hötöl kezve a nyakig tenyleg mindent, igy felkeszülten tudok majd menni az orvoshoz.KépKép

KarcsiKép
Nagyon szepek a viragok, köszönjük szepen!Kép

Mindenkinek tovabbi szep napot, jokedvet, kitartast, mert elöbb vagy utobb itt mindenkinek babaja lesz!!!!! KépKépKép Ja, es legyszi szotitsatok nekemKépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Én 7 héttel ezelőttig szurit kaptam, hogy leálljon a peteérés, és ne legyen mensi, így gyógyult ez endo. De elviled 1-2 hete el kellett múlnia a hatásnak, és beindulni magától. Na erre várok nagyon. De a keddi 2 növekvő petéből semmi nem lett. Pedig nagyon optimista voltam.

Tiza
Szurikat kaptál? Nagyon sok lehetőséged vanKép

Kép
Kép
emma1976

EmmaKép
Igen szuriztam magam Gonal F-fel és Clostylbegitet is szedtem. Egy kicsit most beparáztam, mert a 11 db túl sok és lehet még belőle gond is. Reméljük nem így lesz. Most eléggé szurkálnak a petefészkeim, már alig várom, hogy holnap beadhassam a tüszőrepi szurit.

Kép
Kép
tiza

MárcsibeKép
Nagyon ügyesen vetted az akadályt! Le a kalappal! Gratulálok! Akkor hajrá spontán!!!!
A parkolópálya remélem egyszer majd kiürül!Kép

manda

Jó reggelt!Kép

Ezt a másik topikban találtam (Kancellárka):
http://video.google.com/videoplay?docid=9125208079228405100

(Hangot kapcsoljatok hozzá!)
Vendég

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok kedves MindenkiKép

Én is olvasgatlak ám Titeket, csak azért nem írtam idáig mert rettentően várom a keddi UH-tKép ..TündiKép köszi hogy beírtad nekem az Uh-t a táblázatba. És olyan jó látni h egyre több zebrácska gyűlik itt össze. ... Hogy van a kis pocaklakód? Lassan a 2. trimeszterbe lépsz!!

Szóval a hányinger nálem ma kezdődött el, de ma elég határozottan...Kép

Jucmuc Ti mióta akcióztok? Úgy értem ha még nincsen negatív tapasztalatod, nyugodtan bízz magadban és a megérzéseidben, és meglátod nem fogsz csalódni... az ovulációs bigyóra ráérsz később is...Kép

TizaKép nagyon sok drukkot küldök Neked a peteéréshez, szorítok hogy sikerüljön!!!

HagaKép boldog pocakosodós hónapokat. Szerintem az eleje mindenkinél más, ez a kis izzadás simán belefér.

MotKép nem semmi történések! Milyen jó hogy az uracskád végig melletted volt és támaszt nyújtott! -ilyenekből sokat le lehet ám szűrniKép

Én izgulok nagyon a kedd miatt. A legjobb barátnőm is terhes , 1 hónap eltéréssel, úgyhogy együtt pocakosodunk. Jó hogy neki már van egy kislánya, sok hasznos tanácsot tud majd adni mit hol érdemes beszerezni. Ja és azt mondta, hogy a keddi UH-ra jó hogy nem akartam már korában menni, mert semmit nem látott volna a doki, most viszon tutira látszani kell majd a kis Tűzmanómnak...

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Gyugyi!
Ez annyira jó!!!! Kép

Ella!

Az új orvosom novemberben állapította meg nekem ezt a (PCO) betegséget. Akkor elküldött UH-ra, hormon vizsgálatra. Most megint volt vérvétel a magas LH érték miatt + EKG.

A legelső hőgörbém ami nem mutatott pé-t, az kb tavaj júniusban volt. Akkor még másik orvoshoz jártam. Az nem foglalkozott velem úgy ahogy az új dokim. (Valamikor szeptemberben voltam anyósom orvosánál az pedig azt mondta, hogy nincs semmi baj a hőmmel. Ez az orvos sem lesz az én orvosom eldöntöttem! Anyósom nem érti miért nem jó nekem az ő orvosa, ő nagyon elégedett vele.)

Én úgy saccolom, hogy június óta van ez a gondom.

Azt a gyógyszert amit írtál nem ismerem.

Kép
lara26

Képzeljétek tegnap egy kicsit magam alatt voltam. A sírás kerülgetett.
Este amikor jöttünk haza Pécsről férjem mesélte, hogy lent volt anyóséknál és ott volt az öccsének a 10 hónapos babája Kép
Amikor férjem megfogta a babát a baba tolta el magától. Nem ismerte meg.
Azt mondta, hogy kell vele foglalkoznunk mert nem fog megismerni minket.

Úgy érzem nem mostanában fogom babusgatni más gyerekét.
Nincs lelki erőm hozzá!

Pedig szeretem a gyerekeket.
Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!! Kép

Kép
lara26

TüzmanoKép
Mindenekelött gratulalok Neked a csikjaidhoz, biztos boldog lehetsz, es ha jol neztem szerencsedre nem is kellett sokat varnod a babocara.
Nekem ez a 11. ciklusom, lassan egy eve mar...Kép
Az ovulacios gepet ket honapja kezdtem hasznalni.
En csak azert aggodom mert ha van valami bibi annak most kell kiderülnie nincs sajnos tul sok idöm.Januarban betöltöttem a 34. evemet.Kép
Megvarom ezt a honapot, (16 cn.)aztan megyek az orvoshoz.Kép

GyugyiKép
Nagyon edik!!!

TündiKép

Kellemes vasarnapot mindenkinekKépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Lanyok!

Lehet olyan, hogy a hom meg mindig 37.2, megis negativat tesztelek? Ez ha jol szamolom inszem utan a 17. nap, nem jon meg, de a doki szerint meg ma szedjem be az utrogestant es a duphastont. Ezek a gyogyik fenttarthatjak a hot? Marmint azt tudom, hogy miattuk keshet a menzi, de a hot is fent tartjak? Vagy most mar fel kene adnom, es koncentralnom kene a kovetkezo dolgomra (tulelni a menszeszt)???????
SOS

BABSZI

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

BabsziKép
Utro mellett nekem is fent volt a hőm. Sokan mondják, hogy az fent tartja. Szerintem azért hallgass a dokira.
gtünde

Jó reggelt mindenkinek!!

Hát ma megcsinálta a 14 npaon a teszted, de sajnos az lett amitdoltam-éreztem, egy jó nagy negatív...
Ma felhívom a dokit és megkérdezem mi a következő léps, olyan jó lenne ha nem kéne kihagyni egy hónapot, hanem jöhetne a következő inszem....
Kicsit el vagyok kenődve, de tudom ha már megjönne az sokat lendítene , mert akkor új hónap új reményekKép
pbj12

Sziasztok!

Tündi ma vagyok 3 cn.mi újság a kismaminkal, közérzeted jobb már?,velem semmi különös nem történik velem azért nem jeletkezem!

MaryKép, nagyon szorítok neked!

MandaKép, remélem már jobban vagy, hidd el ez a pihi nagyon sokat fog segíteni.

TizaKép hát nem semmi mennyi tüsződ egyet adhatnál nekem isKép), nem lesz semmi baj szépen sorba kipukkadnak!

SzilvaKép merre jársz, Te is nagyon elbújtál mint én, remélem a kezelés segíteni foG!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Gondoltam bekukkantok, de nem vagytok valami aktívak. Én most itthon pihizek, hátha ez segít. Persze azért járkálok, de sokat fekszem, olvasok, TV-zek. Még ma is kell akcióznunk.Már szombaton megrepedtek az első tüszőim, de még mindig tök pozitív az LH tesztem (ma csináltam egyet kíváncsiságból). Amúgy a doki is azt mondta, hogy szombat-vasárnap-hétfőn próbálkozzunk. Most meg egy kicsit attól félek, hogy ebből a tüszőből ha véletlenül összejön nehogy kettőnél több legyen.

TűzmanóKép
Köszi a drukkokat és remélem a holnapi UH-n jó híreket kapsz.

BarbiKép
Már hiányoltunk. Egy pár tüszőcskét szívesen átadnék. Bízom benne, hogy nem lesz semmi baj, már nem érzek semmilyen nyomást v. feszülést a petefészkeimben, de azért pénteken megyek UH-ra.
Neked hogy állnak a dolgaid? Mikor indul a lombik?

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Hát tényleg nagy a pangásKép De hát hétfő van. Tegnap este én már kilenckor bedobtam a szunyát, egyszerűen nem bírtam tovább fentmaradni. Jó pihizést és akciózást! Főleg sikereset!!Kép

BarbiKép
De jó, hogy jelentkeztél! Mikor kezditek a lombikot? Köszönöm kérdésed, én jól vagyok. Még mindig émelygek, de ezzel jár ugyi a babavárásKép Remélem, hamarosan Ti is követtek.
gtünde

JuditKép
Szerintem még lehet a negatív tesztedből pozitív, hiszen még csak a 27. napon vagy. Amíg nem jön meg, ne add fel!!

Kép
Kép
gtünde

Jó reggelt!

Hát nem tudom, hogy mikor indul a lombik, kicsit a béka segge alatt vagyok lelkileg! Gondolkozom azon is hogy még egy pár inszemet csinálunk teljese áron, hiszen mind a hatot már kilötük, nem tudom hogy mit csináljak.

Tiza Kép biztos vagyok benne hogy ennyi tüszőből legalább egy célba fog érni.

TündiKép,lassan betöltöd a 12 hetet és minden jobb lesz, most látom hogy már be is töltötedKép

MandaKép, Szilva merre jártok, titeket se látlak mostanába ?!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

GtündeKép
Hát igen valamit én se igazán értek, neke sose szokot pecsételő v... lenni a mensi előtt, de már ezt csinálja 5 napja.... elvileg ma kéne megjönni, mert 28 napon szokott..úgyhogy várok. 3 napja majd mepusztultam úgy fájt a hasam, mégse történt semmi. Kezdek tényleg nem érteni semmitKép
pbj12

BarbiKép
Elhiszem, hogy nem valami fényes a hangulatod. Remélem, azért minél előbb vidámabb napok jönnek. Ha megbízol az inszemben, akkor lehet, hogy anyagilag jobban megérné, mint a lombik.
Igen, már a 13.-at koptatomKép

JuditKép
Akkor várj még türelmesen! Nekem a 25-26. napon volt pecsételés, aztán az is elmúlt. A 30. napon teszteltem pozitívat. Nagyon drukkolok!!

IldiKép
Mi a helyzet?!?!
gtünde

Barbi!

Szia! Szerintem jó ötlet, hogy próbálkoztok még inszemmel, mert nektek simán összejöhet így is a baba. Tudod már, hogy mennyibe kerül az inszem, ha nektek kell kifizetni? Drukkolok neked.
Én azért jövök most ritkábban, mert nem vagyok a toppon. Én már nem nagyon bízom abban, hogy nekem is sikerülhet valami.

Kép
Kép
szilva069

Tünde sziaKép
teszteltem és még mindig semmi mostmár nemtudom hogy ilyenkor mivanKép a tünetek mind olyan mintha babalenne de nemtudom
ildikoo5

Lenne egy kérdésem. Ha most vagyok a 22. cn-on , szedem a Duphaston-t és nem fáj a hasam, semmit sem érzek, az jó jel? Eddig mindig inszem után 4-5 nap múlva elkezdett fesziteni és fájni a hasam, a gyógyszertől gondolom, de most nem érzek semmit. Az első inszemnél terhes lettem, de nem emlékszem rá, mikor kezdett fájni a hasam,csak azt tudom, hogy akkor is fájt.

Fruzsi

fruzsina32

SziasztokKép
Nem vesztem el, még megvagyok Kép
Azért vetettem ki magamat a táblából, mert úgy tünt, hogy befejeztük a próbálkozásokat, de aztán a kedélyek lecsillapodása és néhány nagy beszélgetés után úgy tűnik folytatni fogjuk. De nem most, hanem majd csak nyáron, addig előirányoztunk némi fogyást, testi és lelki megtisztulást, nyaralást és ilyesmiket.

Látom van két új zebra is Kép
HagaKép TűzmanóKép Gratulálok Kép

IldikóKép
A legtöbb amit tehetsz, hogy nyugodtan vársz. Ha feltesszük, hogy a ciklusod utolsó napján volt valamiért peteérésed, akkor ahhoz számítva kell 14-16 napot hozzáadni és akkor kell már mindenképpen mutasson valamit a teszt. Addig még van egy heted. Reméljük nem a ciklusod rendetlenkedik, hanem egy kismanó tréfált meg alaposan. Ha jól emlékszem Olik volt az, akinek szintén nagyon sokára mutatta ki a teszt, hogy terhes. 50 nap vagy valami ilyesmi volt.

Wish

wish

WishKép
örülök hogy kicsit helyre billentél jól teszitek ha pihentek egykicsit és lehet majd most jönn a babaKépszoritok nagyon
Nemtudom remélem az van amit mondasz hogy csak bújkál és szórakozik az anyával de majd ma kiderük megyek dokihoz meglátom mitmond lehet azt várjak még egy hetet és majd mennyek vissza de most nagyon ideges vagyok mert ilyen még nemvolt és nemtudom mire vélni ezt az egészet.

IldikóKép

KépKép
ildikoo5

SziasztokKép
Vagyok, csak írni nincs mit és kedvem sincs hozzá.

WishKép
Örülök, hogy írtál és, hogy a körülményekhez képest jobban vagy!
Én is hasonlóan döntöttem: fogyás, nyaralás még a következő stimu előtt.

SzilvaKép
drága, ne add még fel! Tudom sok minden összejött most neked! Hol tart a kezelés?
Ha akarsz, bármikor telcsizhetünk?!
(Bár, ha magamból indulok ki, én se nagyon fogom valszeg folytatni, ha a köv-ő nem sikerül. Most jól megnyugtattalak?!Kép)

BarbiKép
Akkor szerintem is folytassátok az inszemet, tudom, félsz egy kicsit a lombiktól, megértem. Meglátjátok anyagilag, hogy jöttök ki.
Megértem az érzéseidet, bár én addig el se jutottam, mint te. (de lehet, hogy így a jobb, mármint nálam).

TüncsiKép
Jó gyarapodást és boldog-boldog pocakosodást továbbra is!

A nyaralásunk meg lesz az bizti, csak a hely van még függőben. Bejött a képbe Kamena Vourla (Görögo.), én jártam ott éppen tíz éve, államvizsga után, és nagyon-nagyon tetszett.
Úgyhogy lehet, hogy az lesz a célállomás, de majd kiderül!

Üdv a többieknek is!
Mindenkinek puszi!

manda

WishKép
De jó, hogy jelentkeztél. Teljesen megértem, hogy ennyi csalódás után be akartátok fejezni, de nagyon örülök, hogy mégsem. Sok sikert a fogyáshoz, és a testi-lelki feltöltődéshez!

MandaKép
KösziKép Remélem, azért már jobban vagy. Vigasztalásul: amikor voltam a genetikai tanácsadáson, beszélgettem egy nálam 1 évvel idősebb lánnyal, akinek az 5. lombik sikerült. Úgyhogy nem szabad feladni! Most az a lényeg, hogy pihizz, koncentrálj kicsit magadra és akkor újult erővel vághattok bele a következőbe.

IldiKép
Szorítok, hogy tényleg csak bújócskázzon a picur. Megadrukkok a dokihoz!!

FruzsiKép
Szerintem ne figyelgesd magad, mert abba bele lehet őrülni. Inkább pihizz, küldj pozitív gondolatokat a babá(k)nak, és egy hét múlva úgyis kiderül. Én nagyon szorítok!!

SzilcsikémKép
Örülök, hogy azért egy rövid kis hozzászólást írtál. Küldök Neked milliószor-millió pozitív energiát, ciszta és mióma múlasztó varázsigékkel!! PusziKép
gtünde

Lányok beszéltem a biólógus hölgyel mehet tovább az inszem, gyógyszer ugyan annyiba kerül még a beavatkozásról nem tudott nyilatkozni. Igazaból nem félek,( de lehet hogy csak saját magamat csapom be)csak bevillant este hogy jól reagáltam az inszemre többször is sikerült kisebb nagyobb buktatókkal( méhen kivűli vagy elhalás lombiknál is fenn ál nem?) akkor miért szóljunk jobban bele a természetbe, lehet hogy többet gondoljátok hogy idő húzás,de én még kétszer megpróbálom az inszemet és tudom hogy sikerülni fog vele. Na jól meggyőztem magam miKép)

Wish Kép úgy örülők hogy jeletkeztél, ha tudok vagy tudunk bármibe segíteni csak szólj!

SzilvaKép nem elhagyni magad nem szabad, kezelésekkel hogy állsz?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Én nagyon örülök, hogy az inszem mellett döntöttél. Főleg, hogy már sikerült is. A szervezetednek is kisebb megterhelés. Mikor kezditek??? Mega-giga drukk!!!!
gtünde

Na szóval csajok bejöt amitöl féltem baba nincs de van helyete joboldalon a méhem mellett egy nagy cysta méretei 57*47mm azt mondta a doki hogy emiat nem jött meg 2 hét múlva mennyek vissza és ha még ot van akkor mütét na most kész kivagyok majd jelentkezem sziasztok
ildikoo5

háromosztatu ezt elfelejtetem irni
ildikoo5

BarbiKép
Szerintem nagyon jól döntöttél. Végülis már máskor si sikerült inszemmel teherbe esned és nem azért nem sikerült, mert nem lombik volt. A helyedben én is ezt tenném. Egyébként köszi, hogy így bíztatsz, én is nagyon reménykedem. Még mindig nagyokat pihenek, a férjem nem nagyon enged semmit csinálni (na jó, ebédet azért főztem, de annyi kell.)

IldikóKép
Sajnálom, hogy nem baba volt, remélem a ciszta elmúlik.

WishKép
Örülök, hogy jelentkeztél és nagyon jól teszitek, hogy megpróbáljátok újra. A dokim azt mondta, hogy szinte mindenkinek tudnak segíteni, ha nem sokall be és nem adja fel. Szóval ne add fel!

és Manda, Szilcsi Kép Ti se!!!

Kép
Kép
tiza

IldiKép
SajnálomKép Gondolom, hogy kivagy. Remélem, felszívódik és akkor megúszod a műtétet.
gtünde

Kép
Kép
gtünde

Na sziasztok Csajok!

Most jöttem az UH-ról és szeretném jelenteni, hogy doki megerősítette, hogy 6 hetes állapotos vagyok!!!Kép
kaptam kis képecskét isKép

Egy szuper aranyos nagyon kedves dokit találtam, Saci szeretettel ajánlom Neked, mi már beszéltünk róla. Én most jártam nála először, de egyből meg is kértem hogy vállalja a szülésemetKép..egyébként november 10-n várható a baba érkezése.

Olyan hihetetlenül jó érzés volt látni, a kis Manóka teljesen jó helyen tapadt meg, pont ott ahol kell és 12 mm-es a petezsák.

Szóval itt tartunk. Próbállak Titeket visszaolvasni, és mindenkinek nagyon szép estét kívánok!

Tűzmanó.. 5+5

p.s.:
TündiKép megkérhetlek hogy a táblázatban felraksz engem is az oszlopotokba?

HagaKép mi újság Veled? Dki látott már?
Vendég

IldikooKép rettenetesen sajnálom, én nem is tudom mit mondjak. Remélem 2 hét alatt kipukkan az a hülye cisztaKép
Vendég

WishKép ne add fel! Meglátod akkor fogsz teherbeesni amikor a legkevésbé számítasz rá! Akkor nyárig se védekeztek ugye?Kép

TizaKép Neked action-day van! Sok sok drukkot küldök Neked..
Vendég

TűzmanóKép
Gratula a 12 mm-es kis zsákocskádhoz!Kép Klassz, hogy a doki is szimpi. A képet nem tudod felrakni??

Most nem rakom be az egész táblát, csak Téged/titeketKép

Kép
gtünde

Wish Kép
úgy örülök, hogy előkerültél!!! Már kezdtem aggódni miattad, mert úgy éreztem, Te nem adhatod fel, nem tűnhetsz el! Az pedig tök jó, hogy lassan egy egész csapatnyian vagyunk, akiknek a következő program: nyaralás, pihi, fogyás Kép

Szilcsi Kép
Neked is örülök bármikor, amikor megszólalsz. És neked sem szabad feladnod. Gondolj arra, hogy már sokkal előbbre jártál mint pl. én. Már az első is majdnem sikerült és még jónéhány lehet előtted, hát rajta!

Azt hiszem, nem is mondtam nektek, amikor múlt pénteken varratszedésen voltam a Jánosban, éppen egy jó nagypocis kismami is ott várt mellettem, bőven 30 felettinek tűnt, óriási pocija volt és telefonon éppen arról számolt be a párjának, milyennek látta UH-n a "fiát" és a "lányát". Hát nagyon-nagyon kívánok már végre ilyen pillanatot mindannyiunknak, akik most itt a háttérben a "parkolópályán" várakozunk.

Kellemes pihit mindenkinek a következő munkaszüneti napra!

Vizkrisz, nagyon rég nem hallottunk rólad! Minden ok?
gmarta

Sziasztok!
Tényleg nem olvastam egy pár napig....az egyetemi dolgaim teljesen leterheltek. És pont most néztem be...amikor hiányoltok. Kép
Gratula az új pocakosoknak!!!
Barbi
Előre az inszemre!!! Kép
Wish
Remélem sikerül feltöltődnöd a nyárra...érzem nemsokára beállít...a tavaszt nem is fogjuk észrevenni. Kép
Marta
Remélem te is jobban vagy. Én megkaptam a 2. szurimat a múlt hét szerdán. Szerencsére eddig úgy tűnik, egész jól viselem. Hőhullámaim vannak feszt...de ha nem tudnám, hogy ez a szuri mellékhatása...lehet fel se tűnne. Szóval tényleg nincs velem semmi különös.
109 nap múlva lesz a lagzink...szóval folyik a készülődés. Megvettük az esküvői öltönyt a klinikáról hazajövet, na meg vettünk nekem csizmát a barlangi esküvőhöz. Hát én még ilyen hosszú csizmát nem is láttam!!! Kép 15 cm-rel a térdem főlé ér...olyan k-ás...de a célnak megfelel (senki se fogja látni...csak a párom fantáziáját fogja legfeljebb izgatni...de legalább ő se fog fázni a barlangban Kép) és csak 1900 ft volt.
Hát ennyi. Igyekszem holnap visszaolvasni, amiről kimaradtam.
Mihamarabbi babásodást mindenkinek!!!
Pusszantás! XXX

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: