A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok,

Erszényes,
nyugodtan próbáld ki a porszívósat, saját magad is kiszívhatod vele a trutyit.

Pille,
én is ezt csináltam, amit Seriff javasolt: a második után ott van újra az első, aztán így tovább... Nekem bejött a vízivás közben. De a biztonság kedvéért tényleg jó, ha van otthon homeós szer, bár azt nem próbáltam. Igazából most nem is nagyon volt időm figyelni, hogy mikor szopizik Emese, amikor sírt, szoptattam. Asszem... Remélem Neked is ilyen könnyen fog menni, Kamillával én is szenvedtem.

Lili,
nagyon ügyes vagy!! Mennyi idő alatt sikerült ezt az eredményt produkálni?
Lillafüred nagyon szép hely! Kibírod, hogy ne áruld el?

Még megpróbálok jönni, ha nem, szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok.

Lili: Lillafüreden hova mentek?? Az nagyon szép hely. Kép Mi még júliusban a szülinapomon voltunk ott (akkor voltam 2 hónapos terhes Janikával) a Palota Hotelben és gyönyörű volt. Mi is vissza akarunk oda menni persze most másik szállásra mert az kicsit sokba került.

Kob: megpróbálom azzal mert annyira sokminden azért nincs az orrában. köszi. Kép

Pille: nekem sok tejcsi van, de nekem is mindkét cicit oda kell adnom minden evésnél neki, aztán legfeljebb visszatér újból mindkettőre sorban, pedig mind a kettőben bőven marad is. De ha neki igy jó... Kép

Tegnap megjött a mosógép, nagyon szuper csak ebbe kevesebb ruha fér igy moshatok még többet (de legalább a fürdőszobában több hely marad mert kisebb is) de a lényeg hogy van mivel. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok,
szép jó reggelt mindenkinek! Talán ma jobb időnk lesz, végre nem fúj a szél és nem esik a hó.

Dettus,
nekünk négy hónaposan szúrta ki a védőnő Eszti fülét. Jobb lett volna hamarabb, de a műtét miatt ez sajna nem jött össze. Szerintem két hónapos koráig célszerű megcináltatni, ha akarjátok.

Syg,
Leo alvása Kép. Ragaszkodás, hát végül is érthető, mert nekik mi vagyunk a biztos pont az életükben, bár Egyébként Esztert sem tudom senkinek odaadni, ha fáradt, mert abban a pillanatban biggyeszti le a száját és sír. Nagyon fárasztó tud lenni. Idővel javulni fog ám! Én is Bükk imádó vagyok, minden nyaramat Bélapátfalván töltöttem, olyan jó rá visszaemlékezni.

Erszényes,
nagyon ügyesek vagytok a gyarapodással. Ne aggódj rajta, pihenj, hangolódj a babusra és akkor éppen annyi tejcsi lesz, amennyit Janika akar. Ja, és a pumpás orrszívót szerintem is felejtsd el. Semmit sem ér, felesleges pénzkidobás.

Roz,
tudom, hogy nagyon nehéz. És főleg amiatt, hogy nem nézheted csak a saját szempontodat, a gyerekeké sokkal fontosabb. Igazából nem tudom mit tennék a helyedben, biztos, hogy attól függne, hogy a gyerkők miként reagálnák le a dolgokat. Fogyással egyébként hogy állsz? Vigyázz, nehogy túl sok menjen le Rólad hirtelen!

Dóra,
ügyes volt kicsi Kata a keresztelőn Kép. Miért nem költöztök egyébként?

Mrege,
én osztom Kecsoné véleményét. Szerintem is hasról hátra fordulni könnyebb. Ezek szerint Rege a nehezebbel kezdte Kép. Bár, mint minden, ez is annyira babafüggő.

Lili,
ezek szerint eldőlt? Biztos nagyon jó lesz! Ja, és ügyes vagy a fogyival. Összesen hány kilót szeretnél leadni? Boldog félévet Zsófinak!

Ser,
múlt héten volt P. Kedden kaptunk oltást, akkor ő volt. Nem tudom most miért nem, a felesége csak szerdán szokott lenni.

Kecsoné,
jó, hogy nem kellett mosni Kata szemét, azt hallottam nem egy kellemes művelet Kép. Egyébként mi van veletek? Miket csinál már Kata? Eszeget, szopizik?

Köszönjük a gratulákat a forgáshoz, de többet nem is mutatta meg mit tud, pedig szép névnapi ajándék lett volna apának. Tegnap megint öklendezett evés helyett, pedig olyan finom édes répát adtam neki. Mi lesz velünk így?
balim

Lina,
jöhet a foga Lilinek! Eszter is két hónapos korától nagyon nyálzott és három és fél hónaposan jött a két alsó. Bátyámék kisfiának meg 2 hónaposan jött ki az első. Sőt, olyan is van, hogy foggal születik baba. Bár nagyon ritka Kép.

Erszényes,
oda mennek Liliék, a Palotába. Mi is voltunk már, tényleg gyönyörű Kép.
balim

Kob,
találtatok már hordozót? Nem tudod véletlen, hogy ezt a Gabbini Deluxe tipusút meg lehet-e venni valahol vagy csak a neten keresztül? Annyira jó lenne élőben látni. Láttam Pesten kétfélét, amelyik tetszett, annak az öve béna volt (pedig ennek a duplájába került Kép). Annyi mindent meg kell rajta nézni, és így képen keresztül nem az igazi. Meg persze felpróbálni sem egy hátrány.
balim

Balim,
Neked is jó reggelt!Kép
Milyen hordozóról van szó?
Rege sem csinálta azóta.Szerintem ő észre sem vette a mutatványt,mert ha rájön,h.valami megy neki,akkor állandóan azt gyakorolja.Pl.ezt a fenékemelgetős tornát szünet nélkül,ha felültetem.Kép
mrege

Sziasztok! Mindenkinek jó reggelt! Kép

Kob, márc. 1. óta csináljuk az Updatet. Tehát 2hét alatt sikerült a 2 kiló. Én is nagyon csodálkoztam tegnap, amikor ráálltam a mérlegre. Kép
Ja, és nem tudom, h. kibírom-e, h. ne mondjam meg apának, mert nagyon be vagyok sózva....Kép Állandóan Lillafüred jár az agyamban....meg a palota képe...és olyan rossz, h. nem beszélhetek róla..... Kép Kép de muszály! Meglepetést akarok! Annál jobban fog örülni. Kép

Balim, köszönjük a köszöntést! Kép Nektek pedig holnap lesz, igaz?
birolili

Szép napot!

Balim,
de igen, meg lehet nézni, a Visegrádi u-ban van a Mária Nagyker, ők árulják. Mi most maradunk a kölcsönkapottnál, ez ez tök egyszerű, de ha Emese bírja, akkor jó ez.
Szerintem hívd fel őket, nem tudom, hogy van-e most, és vasárnap is nyitva vannak! Kép
Hajrá Esztinek a forgáshoz! Emese pont szenteste fordult át, és bár szerintem is könnyebb hasról hátra, ő persze fordítva fordult először, most is jobban szeet őgy forogni Kép

Még gyorsan a fogzáshoz: az a jó, hogy sokmindenre rá lehet fogni Kép Kép Emese első foga úgy jött ki, hogy egy nappal előtte a gyerekorvos nem hitte, hogy ez fog, aztán másnap tessék! Igaz, hogy rendhagyó helyen jött, de rendes szép kis fog Kép

Kép

Kép
kobudo

Balim,
itt a cím:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=shippinginfo&zenid=1f5fbf0818ee26138f0431 383c349483

Lili,
én sem bírom ki soha, hogy ne mondjam el a meglepetéseket Kép Milyen évfordulótok volt tegnap? És Baliméknak? Valamiről lemaradtam?

Syg,
írtam mailt valamelyik nap, olvastad?

Erszényes,
eszembe jutott, tegnap az elveszett üzimben azt írtam, hogy nyugodtan hozzd át hozzánk a mosnivalótokat, de mostmár látom szerencsére rendeződött a dolog Kép A védőnőd Szivi egyébként? Én asszem csak így ismerem.

Roz,
azért ez így elég szemét dolog veled szemben, mármint Tibortól. Legalább hajlandó lenne megbeszélni, és kompromisszumot kötni, nem? A hétvége asszem nem jó, de még alakulhat. Nektek jó lenne?

Kecsone,
Kata mindkét szeme csipásodik? Egy barátnőm lányát más Pestre hordják, csináltak itt egy átmosást, de még mindig nem jó... Sajna. Megkérdezzem őket, hogy hol járnak az ügyben?

Kép

Kép
kobudo

Lili,
sok boldog fél éves szülinapot Zsófinak!!!
Lillafüred tényleg nagyon szép. Mi anno a Palota szálló közvetlen szomszédságában egy másik kis panzióban voltunk. Életünk első közös éjszakája....
na meg előtte barlangoztam is egy kicsit, ott nagyon sok van a bükkben.

Képzeljétek, ma éjszaka megtaláltam a megoldást, hogy nem fog Lili hajnal négyig enni a kórházban. Ma is fél kettőkor nekiállt nyüszizni, de csak bedugtam a cumit a szájába. Mondjuk ez hasonfekve, fejrángatva nem túl egyszerű mutatvány, meg azért tartani is kell neki. Sokáig így nem bírtam, kivettem magamra, úgy könnyebb tartani a cumit. Be-be aludt, és négykor kapott kajcsit.

Várom a TV szerelőket, ha minden igaz, december óta újra lesz kábeltévénk. Elvileg 9-re kellett volna jönniük, remélem jönnek is. Iderendeltem a hugomat, hogy ha kell, vigyázzon Lilire.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob,
nagyon köszi a címet Kép.
A lányok (Zsófi és Eszter) félévesek lettek, ennyi az "évforduló" Kép.
balim

Nahát, hogy szalad az idő!

Akkor boldog félévet a lányoknak!
(A gyertyát felezzétek meg Kép)
Kép

Kép

Kép
kobudo

lili

mióta csinálod az up datet ?? én is azt akarom ost elkezdei megvetted a zsebkönyvet ?

Kép

Kép

Kép
roz23

szia,
Syg
köszi, de még mindig nem értem mi az a higítás?
Lina
nem próbáltad még hogy este 11 körül egyen és utána bírná reggelig? Nekem a Zsombi két egész napja!!! Kép úgy eszik hogy este 11-kor és reggel 5-ig alszik...
így én is többet tudok aludni...illetve tudnék! Kép

Kobudo, Kecsone
Zsombor is csipásodik mindkét szemére, bár az egyik már két napja nem. két hét múlva megyünk a szemorvoshot. Az átmosás milyen? fájós?
quill

Szasztok!
csak egy helyzetjelentésre van időmKép
Benedeknek a 2 alsó fogacskája egyszerre bújik Kép az egyik már áttört, de a másik még szenvedKép
Szerencsére nem volt láz , de orra folyik, kaki nagyon híg és köhög.
De már nem annyira levert mint múlt héten volt...
Én is lebetegedtem, (természetesen apa isKép
bocsi hogy nem reagálok semmireKép

KépKép
KépKép
bepa77

Quill,
próbáltuk a fél 12-t is, akkor is csak negyed négyig aludtKép
Kíváncsi vagyok mit fognak mondani a kórházban, ok, hogy nem kimondottan alvásvizsgálat lesz, de csak látni fogják, hogy milyen nyugtalan és rángatja a fejét miközben elvileg alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Roz,ha megjön Apa,megkérdezem,mit tanácsol. Ha véletlenül nem tudja,mert nem gyerekfogorvos,akkor megy barátunkat jövőhéten,mert most nincsenek itthon, de sztem tudni fogja.

Lili, gratula a fogyáshoz,és Zsófinak a félévhez!A Palotaszálló meseszép, de nagyon drága,igaz?

Lina,nem tudom, h meddig tart,mert szerencsére nincs bent óra a szobájábanKép, de ez úgy van, h mondjuk kiköpi, letenném, de el kezd izeg-mozogni, akkor visszateszem a másik cicre, stb....

Balim, mintha csak Hannát látnám az evéssel, én már nem aggódok(annyira) eszi a gyümölcsöt és kész. Ma d.e csak elmegyünk, mert köhög is Hannácska,és meglátom ki lesz.

Kép
seriff

Lina
mikor mentek...Erről lemaradtam. ja és tényleg megeszik 200-at?
nem semmi! Kép
quill

Quill,
a 150 az átlag, de nem négy, hanem 3 óránként kb. Amikor kipróbáltuk, hogy kap egy nagy adag tápit éjszakára, akkor evett 200-at. Végül is vannak felnőttek is, akik rengeteget esznek és nem híznak. Lili csütörtökön még csak 5950 volt ennyi kaja és 5 naponkénti kaki mellett.
Kórházba jövő szerdán megyünk, egy éjszakát kell ott aludni. Ha nem lenne az a gyomorszonda, amit le akarnak neki vezetni, nem is aggódnék annyira, a két vérvételt tudom, hogy szinte szó nélkül ki fogja bírni.
Viszont holnap meg Sopronba megyün öt napra!!!! Már várom, kíváncsi leszek milyen lesz 3 hónapos babával.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
és nem jött neki vissza?
akor gondolunk rátok...és biztos nem lesz baj...
biztos jó!
quill

Lina,
mit csináltok Sopronban? Pihiztek? Szerintem bírja majd Lili, hiszen Ti is ott lesztek!

Seriff,
majd írd meg, mi lett Hannával! Engem is érdekel, mit mond az urad a fluorról! Kamilla ehet tejeseket, akkor Neki ne adjam? Voltunk pár hete fokdokinál, de akkor elfelejtettem vele Kép

Bepa,
szegény Benedek! Néhány babót tényleg megviseli a fogzás Kép Gyógyuljatok!

Quill,
a gyerekorvos mit mondott Zsombor szemére? Nem tudom egyébként, hogy mennyire fájdalmas, nekünk nem kellett csinálni. Szerencsére.

Mi lehet Sammal? Mino? Cukker? MVirág?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lina,
De jó nektek!!! Kirándultok? Merre? Hová?
LILIvel nem hiszem hogy baj lesz. Elég "laza" kisbabynek tűnik. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz!

Előre is köszi a recepteket!Kép
A címem: m.erika@vipmail.hu

Lili,
a Palota szálló tényleg csúcs ötlet.KépGyönyörű hely a sétára,túrára!Kép

Lina,
Nálunk 2,5 volt Rege,mikor Regécre vittük,de nem bírta túl jól az egész napos autózást.KépMással nem volt gond.A panziót is bírta.Sopron hány óra út?4-5?Autópályán mentek?
mrege

jaj, fogdoki persze Kép

Kép

Kép
kobudo

Balim,Lili,
Sok boldogságot a féléves szülinaposaitoknak!KépKép

Sam már nekem is eszembe jutott!Volt egyáltalán ebben az évben?Kép

Bepa!
Jobbulást mindenkinek!Kép
mrege

Balim,Lili,
Sok boldogságot a féléves szülinaposaitoknak!KépKép

Sam már nekem is eszembe jutott!Volt egyáltalán ebben az évben?Kép

Bepa!
Jobbulást mindenkinek!Kép
mrege

KOb,
hogy kérjünk időpontot a szemorvoshoz, akkorra mire 3 hónapos lesz Kép
quill

Elhagytuk val.leg a cuminkat,remélem el fogja fogadni a régit,vagy ha veszek neki újat!KépAzért valószínűleg,mert azóta alszik,és lehet még,h.valahol a ruhájában van elbújva.A Gőzmalom utcán az autóbontó előtt lehet vhol!Ha vki arra jár...Ez tudom h. majdhogynem lehetetlen,mert ki a franc járna arra babával..KépA hétvégén már a cipőnket is majdnem elhagytuk a piacon,de akkor egy kofanéni megtalálta!KépJobban kell figyelnem,mert mostmár jobban izeg-mozog,meg a cumiját is állandóan hajigálja.
mrege

Ébredezik!Most ugrik a majom a vízbe!KépKép
mrege

Szopizza a régit!Hurrá!KépDu.azért veszek egy másikat,v.elmegyünk a bontóhoz.
mrege

Sziasztok

Jól le vagyok maradva.
Van egy jegyzetfüzetem itt a gép előtt, arra írkálom, h mit akartam írni, erre apa kitépte a fölső összefírkált lapokat, mert zavarta. Kép
Na mindegy.

Adri mostanában már nem olyan jó kislány, nyűgösködik. Ha felébred, rögtön sír a kajcsi után, evés után nehezen alszik el. Most azt találtam ki, hogy amikor már látom, h álmos, kicsi dajkálás, lerakom, még, ha sír is, és álomba sírja magát. Persze, ha nagyon sír még egyszer felveszem. Õ mindig hason szeret aludni. Nem baj, hogy éjjel nappal úgy alszik?

Evés: Én már próbáltam neki szopi nélkül adni 150-et, de visszajött belőle. Kíváncsi voltam az adagjára. Szopi után pedig max 60 megy le. Fejni szinte semmit nem tudok, hihetetlen, hogy ő mégis összeszedi. Remélem nem éhezik. Ráadásul az egyik cicit sokkal jobban szereti, mert jobban jön belőle a tej. Hallom néha ahogy zubog a szájában. A másik meg nem tud beindulni.
Meg sokszor azért hisztizik még tápi után, mert akkor kakil. Ha elkezd enni, közben nyomja. Kis dinnye. Kép Még este is van kaki, így sajnos akkor felébred tisztába tevéskor.
Már nem ébresztem fel éjszaka. 6-7 óra hosszákat alszik, de nappal is van, h 5 órát.

Balim

Már én is gondolkodtam a fülbevalón, de azt hittem, h 4-5 hónapos korban szokás.

Seriff

Gyönyörű a táj, ahol voltatok. Biztos isteni lehetett a levegő.

Erszényes

Miért kell neki két cici? Honnan tudod, hogy az kell neki? Könnyebben jön a tej eleje, és talán azért? Nálunk mindig egy óra szopi van így együtt a kettővel.

Ki nem értette a hígítást? Rá van írva a bogyóra, hogy ch5. Ezt kérdi a gyógyszerész is. Ha veszed a bogyót, ezt kell mondani, hogy utrica urens:ch5. Én vettem nagyobb kiszerelést, remidias, az ch6. Úgy olcsóbb.

Lili

Gratula a fél évhez!! Kép És gartula a fogyáshoz. Tegnap pakoltam a ruháim és annyi jó gatyám van, de sajna nem férek bele. Kép Én azért még nem fogyózok. Meg én nem is szoktam, hanem futok. De ügye még ez is várat magára. Csak így tovább, de azért a csokit megkívántam, ahogy írtad. Repül az idő, már mi is elmúltunk 1 hónaposak. Még egy hét és fürödhetek kádban, amit Lina is nagyon várt. Már kifizetted Lilafüredet? Gosztolára apa is szeretne már elmenni.

Roz

Nem tudtam mindent visszaolvasni. Most végülis elköltözött apa? Szívszorító lehet, ahogy Niki sír utána. Áki a kis zsarnok. Kép

Csajok reagáljatok már a talira, amit Lina felvetett! Kép Én már úgy mennék.

Adri már figyeli a csörgőt, meg sok mindent. Be fogok szerezni egy babatornázót is. Nagyon élvezi a macis fürdetőt, Bence is mert együtt fürödhetnek így. Még mindig nem jelentkezett Bence részéről a féltékenység. Tegnap szopi közben olvastam Bencének esti mesét, de ez így nem fog menni, mert Adri is arra figyelt nagy szemekkel, folyton kiesett szájából a cici.

Kecsóné

Nekünk is csípás a szem. Doki azt mondta, hogy várunk úgy 4-5 hónapos korig.

Hogy kell adni a konakiont? El sem merem mondani a dokinak, h még nem adtam, mert úgy voltam vele, hogy tápi mellett nem kell. De most talán több a szopi. 2 mg van egy üvegcsében, azt tejben oldjam fel? Evés előtt, vagy után? Nekünk heti egyszer írta fel, de a papíron havi egy van.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok
most szállt el egy csomo amit irtam Kép
pedig olyan sok volt

Kép
Kép
Kép
kecsone

Cukker,
heti egy kell a konakionból, és én is úgy tudomm ha eszik mást, akkor nem kell.
Nekünk valszeg nem jó az ápr. 1-2, megyünk Szegedre.
Most gyorsan csak ennyi Kép

Kép

Kép
kobudo

Roz

Gratulálok barátnőd kisbabájához. Szép nagy baba. Kép

Pille

Neked talán még nem gratuláltam személyesen. Sok boldogságot kívánok és sok tejcsit.
Nem értem miért kötözködnek ennyire a császárosokkal. Én is az voltam, de én nem kértem így a roomingot, eléggé fájt a seb és a 2. és 3. nap rosszul is lettem. 3 naposan jöttünk haza, alig tudtam itthon is kivenni az ágyából.

Kép

Kép
cukkermáz

A szívbajt hozza rám ez a hóomlás a tetőről.
Kob

Köszi és sajnálom, h nem tudtok jönni a talira.

Kecsóné

Én mindig kimásolom, amit írtam.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

A Kék Dunában én is voltam. Szuper. Apa házassági évfordulóra vitt el, és a nászutas lakosztályban aludtunk. Nagyon romantikus volt.

Nyáron pedig Sopronba szeretnénk menni, onnan pedig át Ausztriába. Van egy jó kis fürdőzőhely a közelben.

Kép

Kép
cukkermáz

szia Cukker!

Adri a kis rosszcsont! Kép
Hú,a nászutas lakosztályban apával...az aztán tényleg szuper lehetett. Kép
Én sajna apa nélkül voltam (ő vigyázott a kisdedre), de nagyon hiányoltam, mert az olyan kis..."szerelmi fészek" hely. Kép

Én is nagyon mennék már vhová, de a férjem átment besz@riba (bocs). Fél hogy ha van vmi, megindul ideje korán a szülés akkor mi lesz??? Kép

Tegnap éjfélkor, tiszta komásan, mikor elejtettem egy "jaj"-t vmire. Rögtön közölte:
"Holnap most már össze kell készítenünk a TÚLÉLÕ FELSZERELÉST" Kép Kép Jót nevettem!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok

Lina
ha nagyon csorog a nyála Lilinek , akkor rakj a nyakába előkét és akkor nem kell átöltöztetned annyiszor csak elökét cserélned.
Melyik kábeltársaságnál fizettek elő?

Roz
Vannak gyerekek akiknek magátol helyrejön a szemük , szereencsére nálunk ez történt/ amugy mind a 3 lénynál volt csipásodás. /
Hála nem vagyunk betegesek inkább csak a megfázás orrfolyás jellemző a lányoknál , most is folyik a két nagynak , de orrspré , meg orrfujással kint vagyunk belőle.

Lili
Gratulálok a 2 kiló fogyáshoz , majd megy le a többi is , nagyon ügyi vagy .Kérdeztem a zsebkönyvet vagy 5 könyvesboltban de sehol nincsen.

Kobudo
Kajcsit probálgatom Katának , de egyenlőre még nem szeretném kiváltani egyik szopit sem , csak néha eszünk mást , nem rendszeresen még .

Balim
Kata most már oda-vissza forog meg most mintha probálkozna maga alá huzni a lábát .

Balim , Lili
Boldog féléves szülinapot kivánok a lányoknak. Kép))

Quill
Nálunk rendszeresen csak a bal szeme csipásodotta jobb az csak néha , szerencsére mi az átmosást megusztuk. Azt mondta a Drnő hogy csak vizzel probáljam neki törölgetni , ne használjak kamillát.Ja ha idő pontot akartok kérni akkor joval elötte kérjetek mert sokan várnak nagyon , mi 1 honapra kaptunk csak.3x van 1 ora ami gyerek szemészet.

Bepa
Gratula a fogacskákhoz. Mielöbbi gyogyulást kivánok.

Cukker
Én konakiont kiskanállal szoktam adni egy kis tejcsit csöpögtetek rá és zu be, utánna gyors szopi , mert szerintem már az illata se jo.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina

Céges üdülőbe mentek? Most már lehet vinni 2 év alatti babákat mindenhova? Mikor mi voltunk csak 3 helyre lehetett vinni , azokat ki is probáltuk.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone: Libri.hu -n meg tudod rendelni. + 400 a postaköltség. Kép

Roz, 2hete csinálom a fogyit. De be lehet tartani könnyen sztem. 12-ig mindent lehet enni, aztán csak óvatosan. Sztem szopi mellett gyorsabb a fogyás, mivel kiszív a kis piócám is. Kép Kép

Úgy fel vagyok villanyozva Lillafüred miatt is....nem fogom kibírni...na nem beszélek róla többet, és akkor kibírom. Még 5hónap.

Köszönjük a stülinapi köszöntéseket! Kép

Ser, mi számít drágának? A legtöbb jó hely ennyi lett volna..... össz. 100ezerből ki fog jönni. Annyit teszek félre, remélem elég lesz.
birolili

Kecsone, de ha adsz e-mail címet, meg Roz, akkor tudok nektek küldeni egy összeírást, hogy mit mikor szabad enni.

<!--attachment: Norbi_update_1_-381715.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*50.7**Norbi+update+1_%2exls --><center><pre>
Kép
Norbi update 1_.xls (50.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Norbi_update_2_-381716.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*37.9**Norbi+update+2_%2exls --><center><pre>
Kép
Norbi update 2_.xls (37.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Norbi_update_3_-381717.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*41.5**Norbi+update+3_%2exls --><center><pre>
Kép
Norbi update 3_.xls (41.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ide is feltettem, akit érdekel. Sztem egyszerűen betartható.
birolili

Quill,
szokott neki visszajönni kajcsi, de az épp bennemaradtKép
A táp általában bennemarad, a tejcsi jön vissza.
Ma elkezdtem újra az utricát, 2*5-nél járok, és már nagyon telivagyok tejcsivel, kíváncsi vagyok, mennyit tud majd így kiszopizni.

Kob,
igen pihizni fogunk, meg átmegyünk Ausztriába, felavatjuk Lili útlevelétKép
A cégemnek vannak ott vendéglakásai, tök jó 3 szobás, és 1000ft/éjszaka.

Mrege,
igen, autópályán megyünk, olyan 4 óra lesz az út.

Kecsone,
az előkére már rájöttem ma, most meg annyit pisilt álmában, hogy ezért kell öltöztetniKép
Digi TV-nk lett, egyenlőre jónak tűnik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili, a világért sem akartalak megbántani, csak 2 éve egy ismerősünk esküvője volt ott,és a vendégeknek kellett fizetni a 26ezer ft-os díjat, ami azért húzos volt, még ajándékkal meg utazással együtt (mi nem voltunk, mert a miénk is aznap voltKép). Hány napra mentek? Mennyivel előtte fogsz szólni? Amikor mi februárban Felsőtengelicen voltunk(azért nem ajánlottam,mert inkább őszre-télre való) ott egy 70 éves Nagypapa
szülinapját ünnepelte a család, gyerekestől, unokástól-nagyon-nagyon kedves gesztus volt,és sztem hihetetlen ajándék, h az egész családja ott ünnepelte.

Roz, Kob, bocs, este kérdezem,mert most elrohantunk a dokihoz, és kiment a fejembőlKép!

Hannácskának tiszta a tüdeje, és igazából vírus, úgyhogy orrszívás, P-féle orrcsepp(Kép), cebion, meg azért adok én Béres cseppet is.

Balim, P felesége volt.

Mrege, Rólatok beszélt Irénke, h tegnap indultok Szlovákiába síelni?Tudom, h végül maradtatok, de gondoltam nem lehet véletlen. Ha minden kötél szakad, itt van egy original cumi, dobozban, ugorj be érteKép!

Cukker, sztem sem kell akkor konakion,ha kap tápszert is, de kérdezz rá a védőnőnél is nyugodtan!Kép Amúgy érdekes, mi is hetente adtuk, tesómék viszont havonta, ott Bp-en így kell, már akkor sem értettem. És sztem,aki 6-7 órát alszik éjjel,és 5-t nappal, az inkább angyal,mint rosszcsontKép! Visszasírom ezt az időt! Kép Nem baj,ha csak hason fekszik, Hanna is és azt hiszem Leona is. Viszont így mi lesz a tornázóval?Kép Mi ezért nem vettünk,mert 3.5hósan azonnal hasra fordult,ahogy hanyatt letettük...

Kecsóné, azt hiszem a Patikában, a Bagolyon láttam a könyvet, de mérget nem vennék rá.

Kép
seriff

Kob, írtam mailt, bocs, nagy H-t akartam írniKép!

Kép
seriff

Seriff, bocsánAT, NEM ÚGY AKARTAM ÍRNI. Nem sértődtem meg, dehogy! Kép Tudom, h. kicsit drága, de nagyon megérdemli apa! Nagyon sokmindent kaptam / kapunk tőle. És nagyon jó ember. Nem érdekel, h. mennyibe kerül. Most nem. Kép
birolili

Lili,és sztem annyira szép hely, h még meg is éri az árátKép!

Kép
seriff

Az előbb olvastam az nlc-n, hogy a 9.5 hónapos babáknak mindössze 16%-a alszik éjféltől 5-ig egyhuzamban. Azt hiszem,mi nem tartozunk ebbe beleKép.

Kép
seriff

Igen Ser, én is így gondolom. Kép Nagyon várom már! Kép
birolili

Sziasztok!

Most vegre el van egyedul a lany, de nyugos napjaink vannak. A kozepen a jobb folso fogacskaja igyekszik kifele, mar atlatszik az inyen, sot a bal oldali is eleg duzzadt.Kép Erdekes, az ejszakak nem rosszabbak...

Lili, szep helyet valasztottatal! Szerintem mi abban a panzioban voltunk, ahol Linaek (Istvan barlanggal szemben). Gyonyoru a szallo, mellette a to, kisvasut, erdo! Mivel a panzioban nem volt furdo, elmentunk Miskolctapolcara a barlangfurdobe.
Zsofinak boldog felediket!!!Kép

Balim, koltozunk, csak lassan megy. Nem gondoltam, hogy ilyen nehezen indul be a lakas eladasa. Penteken jon egy ujabb ingatlanos, remelem vele mar tudunk szerzodest kotni.

Cukker, tok jo, hogy ilyen nagyokat alszik Adri!!!

Ja es Katika megtanult hisztizni.Kép Nagyon jol megy neki!Kép Ugy fesziti magat, hogy csak na!Kép Ha valami nem ugy tortenik, ahogy o elkepzelte, ordit!Kép

Na elunta magat. GYors volt.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

valasztottalKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: