Haliho Mindenkinek!
Vegre netkozelbe juthattam, amit eleg erdekesen viselek, foleg, hogz eddig minden nap rajta logtam a melohelyrol. de most elcskaliztam a parom notebook-jat.
A szules elotti par het meg eleg lassan telik, horgolok egy kis takarot, nagyon klassz lesz! A mintaleirast egy nemet nyelvu kotos ujsagbol vettem, ami kulon poen volt, mert mintha kodfejtessel probalkoytam volna. Tudok eleg jol nemetul, de ez egy kicsit nehezebben ment, de sikerult!
1 hete, hogy nem dolgozom, sokat alszom es mar nagyon varom a kis Gumicukor erkezeset!!!
Szekrekedes ellen sszerintem a legjobb, foleg, hogz most mar lehet kapni is a sargadinnye, barack, meggy, paradicsom, en nem ennek mindenfele cukros lotyis kompotokat..., ha lehet enni termeszetes forrasbol, nem igaz? Es a kefirrel mar probalkoztatok? Az is ugyanolyan jo, raadasul tele van vitaminnal is!
Midnenkinek jo pocakosodast, aki meg teheti csobbanjon helyettunk nagz pocisok helyett is valahol a Balcsiban vagy usziban! remelem az iden meg en is csobbanhatok egz jot, de jovore tuti 3 hetes nyaralas mar harmasban valami nyugis, vizparti helyen!
Egyebkent jol vagyunk meg mindig, a mehnyak 1000-es, de mar puhabb lett, iszom a malnalevelteat, ami szerintem eleg rossz, de kicseleztem magam, mert beteszem a hutobe es hidegen meg szomjoltonak is nagyon jo es az ize is turhetobb. Vannak mar fajdogalasaim, de meg semmi komoly igazabol. A babaszoba teljesen kesz, kicsi ruhak kimosva, elvileg johet mar Gumimacika, aki egyebkent most kb. 2900 gramm korul van, nem lesz nagy baba, pont normal sulyu.
Torpi!
Ha tudsz, akkor nehany syoban ird meg nekem a
karolina.csik@freemail.hu cimre a Kutvolgyis tapasztalataidat, doki, szuleszno, adnak-e pelust a babaknak, kisruhat, vagy vinni kell, betet stb., oks? elore is koszi es nagyon sok boldogsagot a kis bebitekhez!
udv:
gumicukor 38. het