A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Edi, Sien!
Jövõ hét elején lesz inszemem és jövõ hét végén utazunk el. Már nagyon várom mind a kettõt. Ma meg holnapután kapok gonal f injekciót méhnyálkahártyanövesztésre, ui. a multkor vékonyka volt.

Sien!
Milyen iskolát kezdel el?

Edi!
Otthon vagy vagy dolgozol? Sajnos én is úgy érzem lassan telik az idõ mire kiderül hogy van e baba a dologban.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!
Most is csak táblát dobok Kép, de este írok Kép
Kép

és........
Kép

Puszi mindenkinek!
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jó reggelt Lányok!

Nina Kép
Talán túl korai volt a teszt... A hõdet méred, ha igen mennyi volt ma reggel? Ha nem méred szerintem holnap reggel próbaként mérd meg, aztán pár nap múlva újra tesztelj. Szorítok, hogy addig ne jöjjön meg (meg még 9 hónapig Kép )
A doki telefonszámának nagyon örülnék Kép Kép Írd meg azt is légyszi, hogy hol rendel, esetleg melyik kórházban dolgozik...
bera3@egon.gyaloglo.hu
Nekem ez a hónap valószínûleg nem sikerült, a hõm már csak 36,8 volt ma reggel, görcsölget is Kép de még nem barnásozik Kép

Franyó Kép
Írigykedem ezerrel Kép

mj, Hermi Kép
Nekünk is megvan már egy tuti lánynév Kép Néha mondogatom is magamban meg a becézéseit próbálgatom. De az lenne a legkisebb gond ha a fiúnéven kellene törni a fejünket, csak már ott tartanánk ...

sziasztok
bera3
bera3

Sziasztok Lányok! Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Ma reggel voltam vérvételen (14. nap), remélem jobb értékek lesznek, mint a múlt hónapban.
Egy kicsit aggódok, mert semmit nem érzek, se szurkálás, se semmi. Úgy gondoltam a clostitól biztos érezni fogok valamilyen szurkálást vagy ilyesmit, de sajnos semmi.Kép
Szerintetek ez rosszat jelent? Lányok, akik clostit szedtek, Ti éreztek valamit középidõben?

MoniKép
Gratulálok a kisfiú babádhoz! Az unokatestvéremnek angol férje van, ennek ellenére a kisfiának az Áron nevet adták, ami ugyebár tipikus magyar név, mégis nagyon klasszul hangzik a vezetéknevével együtt. (Gummer - a-val ejtve)
Szerintem magyar fiúnéven is gondolkodhatnátok, bár azt is megértem, hogy a párod inkább valamilyen nemzetközi nevet szeretne.Kép
Amilyen neveket felsoroltál, nekem nagyon tetszenek, fõleg a Dániel és a Richárd.Kép

FranyóKép
Gratulálok a pozitív teszthez. Reméljük néhány nap múlva már erõs második csíkot fogsz látni.Kép

NinaKép
Ne add még fel a reményt, hiszen nem jött meg. Vannak olyan nõk, akiknek csak jóval késõbb mutatja ki a teszt a terhességet. Menj el uh-ra, ahogy Moni javasolta, ott majd többet tudnak mondani.

EdelweissKép
Olyan jó lenne, ha ikreid lennének, meg még itt jó néhányunknak a topikból, akik arra vágynak, köztük én is. Nyithatnánk akkor magunknak egy ikres topikot.Kép
Nagyon drukkolok Neked. Biztos sikerülni fog.Kép

SienKép
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok. És az is nagyon jó, hogy mindent megbeszéltetek egymással. Szerintem nagyon jó ötlet, hogy otthagyod a stresszes munkahelyedet. Találsz majd valami jó helyet, megnyugszol és az is lehet, hogy inszemre se lesz már szükség.Kép

EdithKép
Üdv körünkben, de ne maradj sokáig.Kép

MonkaKép
A mûtétem lassan két éve volt. Akkor még nem akartunk babát, ezért nagyon örülök, hogy akkor kiderült és meg is operáltak.
Egyébként nem volt olyan szörnyû a dolog, talán azért is mert a "javíthatatlan optimisták" táborába tartozom és tulajdonképpen majdnem mindenhol jó érzem magam. Ha visszagondolok a kórházi tartózkodásomra, akkor is csak csupa jó jut az eszembe. Talán azért is, mert a csecsemõosztály mellett voltunk és mindig nézegettem a kisbabákat. Nagyon jó volt.Kép A mûtét után pedig nagyon gyorsan gyógyultam, talán ezért sincs rossz emlékem a dologról.

Lányok!Kép
Ma reggel sikeresen eltörtem a hõmérõmet. Pedig már egész jó viszonyban voltunk egymással. Azt is megbocsátottam már neki, hogy 37-et csak igen ritkán, néha nagy kegyesen mutat.
Komolyan mondom, nem tudom, miért tört el.KépKépKép
Reggel beszereztem az utódját, hasonló csinos kis darab, kék mûanyag tokban. Remélem, õ hosszabb életû lesz.Kép

Puszi mindenkinek:
Zsuzsu
zsuzsu

MarcsiKép

Nagyon szorítok majd az inszemhez. Lehet, hogy a múlkor a nyálkahártya miatt nem sikerült csak és most miután azt szépen megnöveszted, minden rendben lesz:KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!
Úgy gondoltam, holnap csinálom a második tesztet... és tök jól esik, tényleg, amiket írtok. Nem tudom, én még nem merem beleélni magam, egyáltalán nem biztos, tényleg nagyon picit látszott a csíkocska.
Végignéztem ezeket a táblákat, és kicsit megdöbbentem...ti már milyen rég próbálkoztok...nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy végre sikerüljön!!!!!!!!!
franyo

Zsuzsu!

Köszi a biztatást. Én is nagyon bízom benne.
Én nem clostyt hanem serophent szedek, ugyanaz a két gyogyó. Én szoktam középidõben "kavicsot" érezni az alhasamban. Az biztos a megnövekedett tüszõ, ami 2-3 cm is lehet. De eltérõ intenzitással minden hónapban. UH-od nem lesz?

Marcsi
Marcsi

Szia Marcsi!!!

Végre valaki , aki nem Clostit szed. Én is szedtem Serophenet. Orvostól függ, hogy mit ad? Mert én is úgy tudom, hogy a kettõnek ugyanaz a hatása.

Hermi
Hermi

Lányok!
Nagyon beteg vagyok elkaptam valami vírust.Kép Tegnap fájt a torkom, ma meg folyik az orrom.

Hermi!
Örülök hogy túl vagy a mûtéten és most már nincs több akadály ésd jöhet a baby!Kép

Paracsimpo, Edith!
Üdv. itt a topicban.

Lujza!
Sajnálom hogy nem sikerült az inszem.Kép

Sien!
Látom neked se sikerült, de szerintem az inszemet ne tóljátok ki szeptemberre. Kár lenne ennyit várni nem?

Nina!
Máskor is késett már a mensid?
Mikor mész dokihoz?

Franyó!
Igen az a halovány csík jelent valamit. Légyszi tesztelj mégegyszer. Hányadik napon vagy?

Puszi

Andy
Andy

Franyó,
Igen, sajnos vannak olyanok is (pl. aki a topikot anno elkezdte), hogy próbálkozik évekig, mindenen túlmegy, aztán feladja. De ez nagyon ritkaKép Itt mindenkinek be kell babásozódnia. EZ PARANCSKépKép

Nekem is nagyon halvány csíkom volt az elsö tesztem, úgyhogy minden rendben lesz. Még nem is kell semmit sem érezned, hiszen a BHCg szint nem olyan magas, hogy tüneteket okozzon.

Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Vanda

Felvennél akkor engem is a táblázatba?
Most vagyok a 30. napon. 24 éves vagyok, Csongrádról.

Bera3

Tudod, a hormonjaimat valahogy nagyon összezutyulhatta, mert nagyon sok idõre jött meg utána, és nem akart elmúlni. Olyan barnásozásom volt nekem is. Az elõzõ orvosom el akart küldeni miatta gyógykaparásra .

Kép Kép Kép

Persze a hormonszintem nem vizsgálta meg elõtte Kép

Gyorsan elmentem egy másik dokihoz Kecskemétre, aki elküldött vérvételre. Ekkor derült ki az alacsony progi-szint. Amikor mondtam neki, mi várt volna rám Csongrádon, fel volt háborodva. Szerinte is nagy hiba let volna ilyen korban ezt a beavatkozást végezni.

Ez a kedves doktor bácsi mondta azt is, hogy ez a kavarodás a tablettáknak köszönhetö.

franyo

Szerinted én megcsináljam a tesztet? A 30. napon vagyok. Már lassan két hete, hogy a melleim nagyon feszülnek, és nõttek. Ez nagy dolog, mert nem valami hatalmasak Kép
Szóval ez lehet a terhesség jele, vagy csak a Closti-nak köszönhetõ?
edith

Sziasztok Kép

Vanda Kép
Olyan jó látni magam sárgán, és a zebrát mellettem, de sajna most megin új remények elé kell néznem Kép
Szóval sokadik c, 3 cn Kép átírnál a táblában? Azért nem túl jó érzés újra a tábla alján lenni.....

Judit
judit
Heves

Vanda

Elfelejtettem azt beleírni az elõbbi levélkébe, hogy 5 c 30 cn az enyém.

Amúgy nagyon aranyosak vagytok, hogy azt írtátok, ne maradjak sokáig. Jó is lenne... Kép

bera3

A ciklusaim össze-vissza voltak a tabletta után, de mindig késett. Decemberben és januárban nem is volt, februárban jött meg. aztán meg nem akart elmúlni. Itt váltottam orvost. Majd volt egy 28 napos c-m is. Biztos az új dokinak köszönhetõen kezdett el rendezõdni Kép Kép A fogamzásgátló elött kb 28-29 napra mindig megjött, normális mennyiségben.
edith

MarcsiKép

Pénteken megyek dokihoz. Addigra meglesz remélem a mai vérvételem eredménye és akkor csinál uh-ot is. Annyira szeretném, ha kiderülne, hogy jól reagál a szervezetem a closti-ra. Bár kicsit elkeserít a dolog, hogy nem érzek semmit. Bár nekem 30-31 napos ciklusaim vannak, szóval ha lenne pém, gondolom a 16-17. nap körül lenne.
Egyébként a closti megváltoztatja a ciklus hosszát?

EdithKép
A fogamzásgátlókra én is nagyon haragszom. Még az is lehet, hogy itt a legtöbbünknek azért van valamilyen baja, mert a fogamzásgátló bekavart a szervezetünkbe.
Egy-két ismerõsömnek már mondtam, hogy szerintem hagyják abba a gyógyszert (az egyik 7 éve szedi!!!), de falrahányt borsó az egész. Sajnos nem lehet õket lebeszélni róla, azt mondják, hogy még nem akarnak gyereket és ezért addig szedni akarják a gyógyit. Sajnos a legtöbben csak a saját kárukon tanulnak.

AndyKép
Sajnálom, hogy beteg vagy. Nyáron egy csomóan betegek a légkondi miatt. Lehet, hogy Te is azért lettél náthás.
Gyógyulj meg hamar.

zsuzsu

GALUSKA!!!Kép

HOL VAGY?

ÉS TE ILDI???

Tessék már írni valamit!Kép

zsuzsu

Zsuzsu!

Tudom még mindig adós vagyok a méllel, de sajna nincs sok idõm irni, és ha van egy kevéske,akkor inkább jövök és nézlek benneteket! Kép
Nálam a helyzet változatlan, szerintem hamarosan megint leköltözök a táblázat aljára! Kép
Most nem erõlködünk annyira a dolgon, csak az a rossz, ha meglátok egy babyt összeszorul a szivem, és könnybe lábad a szemem, szóval szar érzés, dehát ezzel sajna nem vagyok egyedül........ Lányok eljön a mi idõnk is hamarosan! Kép
Továbbra is kitartás mindenkinek!!!
Jók legyetek!
Pusz,
bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Az még jobb, ha ide tudsz írni. Semmi gond, hogy nem küldtél emilt magánba.Kép

Bár Te még nagyon fiatal vagy és tényleg sok idõtök van próbálkozni, de nem kellene esetleg elkezdeni egy kivizsgálást? Hiszen már Ti is fél éve próbálkoztok.
Vagy már jársz dokihoz? Párodat vizsgálták már?

zsuzsu

Most értem haza. Az UH-n mind a két oldalamon növekedik 3-3 helyes kis tüszõcske. KépKép Ja, és az orvos menyogtatott, hogy ezek még csak az elsõk amik látszanak, lehet, hogy még több lesz. Remélem szép nagyra nõnek. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves ZsuzsuKépKép

Én most csak olvasó üzemmódban vagyok, mert nyaralás után nem tudom utolérni magam.KépKép
Közben meg költözködünk az új lakásunkba, szóval most nagy káosz van itt nálunk.
Ma adtam be a felmondásom, mert nem bítom már a sok idegeskedést. Még nincs másik, de szeretnék dolgozni.
Nálunk a párom jól keres, szóval nem gond ha most elmegyek egy kis kényszerpihenõre.
A dolkimmal is kéne randiznom, hogy beinduljon az én kivizsgálásom.
Szóval ennyi.

Pussz: Ildi
hercegné

Sziasztok Lanyok!

Ma voltam 12. heti uh-n. Doki szerint minden renmdben, en a hulye fejemmel persze tovabb aggodok, ugyanis nem hallgattuk meg a szivet, de o azt irta a papirra hogy jo eletjelensegek. Remelem o latta hogy luktet a sziveKép En szerintem csak akkor nyugszom le, ha megszuletik egeszsegesen, akkor meg majd azert aggodok hogy mi a baja?Kép
Nezzetek el nekem!KépKép

Vanda! Asszem lassan attehetsz a hivatalos kismamakhoz...de lassan!KépKépKép

Puszi: orsoly

Ps: akinek drukkolni kell, annak megyKép
orsoly

Edelweiss, ez nagyon jó!!!!! KépKépKépKép

Hermi
Hermi

Szia Orsoly!!!

De jó Nkede!!!! Szerintem az aggódás általános jelenség, most már mindig így lesz, akkor is ha már felnõttekKépKép De biztos minden rendben van!

Hermi
Hermi

Sziasztok!

Szombaton voltam Uh-n, ami szerint 12 hetes és 4 napos volt akkor. E szerint pont ma 13 hetes. Nagyon furcsa, hogy az ember egyáltalán nem érzi, hogy van valaki a hasában. Nagyon édi volt és integetett nekünk. A doki azt mondta, hogy nagyon szép a gerince és mindene teljesen jó. Reméljük, ez így is marad. Én is teljesen jól vagyok, mondjuk baromi alacsony a vérnyomásom, ezen minden ápolónõ meglepõdik, de ettõl eltekintve minden a legnagyobb rendben. A hihetetlen fáradékonyság is megszûnt.
Szóval, most búcsúzom ebbõl a topikból, köszönöm a jó tanácsokat és a biztatást és persze mindenkinek nagyon sok sezrencsét kívánok.
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Zsuzsu!
Én is mindig attól félek, hogy el fogom törni! Kép Na meg, hogy elalszom vele! Kép

Edelweis!
Gratulálok! Akkor a legjobb úton haladtok az ikrek felé! Kép Kép

Orsoly!
Annyira irigyellek! Kép De majd nemsokára... ...mindenkinek lesz itt a topicban... Kép

Ma voltam reggel vérvételen, a 23. napin. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fognak találni! Remélem, nem lesz túl nagy az eltérés, bízom benne, hogy a prolaktin szintem rendezõdni fog rövid idõn belül. Szerintem most is magas, a tüneteim azt mutatják. Megcsinálták a vérvételt a toxoplazmózis vizsgálatához is. "Csak" 4 hónapot kellett könyörögnöm érte Kép, ez a doki meg elsõ szóra adott beutalót a vérvételre. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Zsuzsu!

Nekem is régen 32 naposak voltak a ciklusaim, de a serophentõl 29-re lecsökkent és a pé is értelemszerûen hamarabb van.

Marcsi
Marcsi

Hát a hõmérõtõl én is mindig féltem. Egyszer elõfordult, hogy hõmérõvel a számban elaludtam, még kb. 20 percre...utána mindjárt vettem egy digitálisat. Nagyon jó, pár perc, aztán csipog, ha kész, és ugyanazt méri, mint egy higanyos, pár napig mindkettõvel mértem...

Hermi
Hermi

Hahó!Kép
Móni!Kép Megértem, ha nem értesz Kép, de pont azt akarom elkerülni, hogy a mostani munkahelyemrõl még többet kelljen kéredzkedni és azon idegeskedni, hogy mikor tudok visszaérni. Másrészt a kolléganõm most fog szabadságra menni, úgyhogy meg sem tudnám oldani, hogy akár egy tíz percre is kimenjek. Inkább úgy gondoltam, hogy ezt a két hónapot még ledolgozom itt tisztességesen, utána meg úgysem rögtön megyek másik munkahelyre, hanem biztos lesz egy pár hónap pauza, sõt akár több is, nyilván attól függõen, hogy hogyan alakul a baba projekt.Kép Azért remélem, hogy még ebben az évben sikerül egy kisbabót valahogy a pocimba varázsolni!Kép
Marcsi!Kép Egy másoddiplomás képzést kezdek el a Gazdasági Fõiskolán, szálloda és idegenforgalom szakon. Már nagyon várom! Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart majd a nagy lelkesedés, valószínûleg az elsõ vizsgaidõszakig.Kép Nagyon szorítok az inszemhez, szerintem biztos jót fog tenni, hogy nem itthon fogod végigizgulni az azt követõ két hetet, hanem a gondtalan nyaralást fogod élvezni, és egyszer csak azt veszed majd észre, hogy hoppá, már rég letelt a két hét és mensi még sehol!Kép Szívbõl kívánom, hogy így legyen!!
Andy!KépAzt hiszem, hogy sokkal több értelme lesz majd a szeptemberi inszemnek, ha már nem kell bejárnom dolgozni és lenyugodtam, mint hogy most ugyanúgy kapkodva, idegeskedve belevágjunk a következõbe. Türelmesen várakozni meg már sajnos megtanultam.Kép Gyógyulj meg minél elõbb!Kép
Zsuzsu!Kép Szorítok, hogy jók legyenek az eredményeid!Kép A Clostitól én szoktam érezni szurkálásokat pé idején, de ugye nem vagyunk egyformák, és legbiztosabbat úgyis az uh fog mondani. Attól, hogy nem érzel semmit, simán növögethetnek a te tüszõcskéid is.Kép
Judit!Kép Sajnálom, de nem elkeseredni, hisz indul az újabb ciklus!Kép
Edelweiss!Kép Hát ezek igazán szuper eredmények!!Kép Drukkolok az ikrekért!Kép
Orsoly!Kép Örülök a jó híreidenek, most már próbálj egy kicsit kevesebbet aggódni!Kép
Franyó!Kép Ezt nevezem! Azért jó ilyen példákat is látni!Kép

Eldugultam!

Pusz, Sien.
Sien

EdelweissKép
Gratulálok a szép eredményhez. Úgy látom, ha Te egyszer beindulsz, akkor nem csinálod fél gõzzel a dolgot, ugye?KépKépKép
Ebbõl tuti baba (babák) lesz(nek)!KépKépKép

IldiKép
De jó, hogy írtál.Kép A költözködés tényleg nagy meló, már volt benne párszor részem. De ugyanakkor jó is, az ember tervezgeti, mit hova tegyen, mit kell még venni stb.Kép
Jól tetted, hogy felmondtál, ha nem érezted jól Magad.Kép
Így majd nyugodtan, kiegyensúlyozottan hamarabb beköltözik valaki a Te hasadba is.Kép

OrsolyKép
Az természetes, hogy egy kicsit aggódsz, de hidd el, minden rendben lesz. Legközelebb pedig majd látni fogjátok a szívverését is, aztán hamarosan hallani is.Kép

GittaKép
Én egyszer teljes lelki nyugalommal kb fél órát aludtam a hõmérõvel teljes egyetértésben. Szerencsére nem tört el, és hát azt se mondhattam, hogy elkapkodtam a mérést és ezért nem mutat elég sokat.KépKépKép

MarcsiKép
Én is arra gondoltam, hogy a gyógyitól lerövidül a ciklus. Tehát nekem ma vagy holnap kellene pének lenni. Remélem lesz is.Kép

SienKép
Köszi a bíztatást. Én is azt mondom magamnak, hogy nem mindenki érzi meg a tüszõrepedést. Hátha én is olyan vagyok és közben minden rendben van. Bárcsak már péntek lenne!Kép Akkor remélem minden kiderül Kép

Szerintem nem baj az, hogy elhalasztjátok az inszemet, hiszen Nálatok akár spontán is összejöhet a baba.Kép
Nagyon drukkolok Neked.KépKépKép

zsuzsu

Sien

Neked a Clostitól milyen tüneteid szoktak lenni? Okozhat nálam olyan tüneteket, mint amilyen a terhesség esetén szokott lenni?

Zsuzsu

Sajnos már nem tudok rajta változtatni. Én is évekig szedtem a tablettát, akkor a suli mellett nem mertem vállalni. Most meg mindeni megtennék azért, hogy nekem is sikerüljön egy babóca.Te mit tudsz a Clostiról? Szerinted szokott segiteni?

Orsoly

Olyan jó neked Kép Bárcsak már én is itt tartanék...
edith

EditKép

Nekem ez az elsõ hónap, hogy clostit szedek, szóval nem vagyok túl nagy szakértõ a témában. Egy-két ismerõsöm azonban, aki ezt szedte, már babás vagy már szült is, ami mindenképpen bíztató.
Egy kolleganõm mesélte, hogy a barátnõjének is clostit írtak fel, de nem azért mert terhes akart lenni, hanem csak hogy beállítsák a ciklusát. A doki ezért azt mondta neki, hogy ha clostit szed és nem akar terhes lenni, mégcsak a férje közelébe se menjen, mert rögtön teherbe fog esni.Kép
Hát az én dokim nekem ilyet nem mondott, de szerinte 2-3 ciklus alatt sikerülni szokott a gyógyival a baba, hacsak nincs más baj is a háttérben.

Jó példa elõttünk Orsoly, aki szintén clostival lett babás. Ugye Orsoly, jól mondom?

Edit, Te mióta szedsz clostit?

zsuzsu

Zsuzsu!Kép Én is köszönöm a bíztatást, jó lenne, ha igazad lenne!Kép
Edith!Kép Az tény, hogy nálam a Clostis hónapokban erõsebben jelentkezik a mellérzékenység már a mensi megjövetele elõtt, sõt jobban meg is duzzad, mint máskor. Engem is sokszor becsapott már és ébresztett bennem hiú reményeket, de ez nem jelenti azt, hogy a te tüneteid is falsok lennének. Ne éld bele magad túlságosan, de addig mindenképpen bízni kell, amíg nem jön meg a mensi! Szorítok, hogy minél elõbb segítsen a Closti!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Hermi!
Szerencséd volt, velem eddig csak 1x fordult elõ, de én lenn mérem (pedig még csak most kezdtem ebben a ciklusban méregetni)! Kép Azóta nagyon félek, hogy újra elalszom.

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!Kép
Csoda történt, archiválták a régi hozzászólásokat.
Ezer köszönet a szerkesztõnek!KépKépKép

Bocs Csajok, nagyon OFF leszek:
Nem ismer valaki egy jó angoltanárt, aki üzleti nyelvet is tanít és nem horribilis összegért?

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!Kép
Hát, mozgalmas volt a hét végém. A párom belázasodott, nyaralásból (telek) irány az ügyelet, majd haza. Ma 39,5 volt reggel 5-kor, ismét ügyelet, meg délután is doki. Nem fáj semmije, csak lázas. Valami vírus.
Én holnapra NEM várom a mensit. A melleim fájnak egy kicsit, és a hasam húzódik.Kép Hõt a hónapban nem mértem, csak az utolsó héten, és 36,8 és 37 között ugrál, össze-vissza. Ma 36,9 volt, de egy órával korábban mértem, mint máskor. Meg a sok idegeskedés...
A hõmérõzésrõl még annyit, hogy én is félek, hogy elalszom..
Sajnos még nem tudtam elolvasni az eddigi termést, úgyhogy nekikezdek.Kép

puszi,
Alexandra
Alexandra

Zsuzsu, Gitta
Tényleg ez a legjobb út az ikrek felé. Remélem jól fogják majd magukat érezni ha beköltöztetik õket, és úgy 9 hónapig a pocimban is maradnak. Utána nem bánom kikukucskálhatnak ebbe a világba is. Kép
Viszont épp most derült ki egy kis bibi, amitõl egy csöppet megijedtem. Az EKG-m állítólag nem igazán jó, valami szívbillentyû elõreesésre gyanakodnak az orvosok. Be vagyok iskolázva szombatra egy szív ultrahangra biztos ami biztos alapon.

Alexandra
Hú, nagyon drukkolok neked, hogy a nem várt ne is érkezzen meg. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép

Ha eddig nem volt semmi bajod a sziveddel, akkor nem lehet nagy gond. Azért jó, hogy ilyen alaposan megvizsgálnak.KépBiztos rendben lesz minden.Kép

Lányok!
Én ma hamarabb lelépek, megyek haza és csinálok ribizlis lepényt.Kép
Mindenkinek szép estét kívánok!

zsuzsu

Alexandra!Kép Jobbulást a párodnak, és drukkolok, hogy ne jöjjön meg!Kép
Zsuzsu!Kép Jaj, ne mondj ilyeneket, mint ez a ribizlis lepény, mert mindjárt elpusztolok éhen!! Inkább elhúzok én is haza!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Edelweiss, és mindenki!Kép
Megnéznétek? [url=http://zebrafarm.freeservers.com/" TARGET="_top]http://zebrafarm.freeservers.com/[/url]

Puszi,
Alexandra
Alexandra

Moni!
Koszi amit irtal, akkor el tudod kepzelni mit erzek.Kép
Grarulalok a kisfiadhoz!Kép Ami a fiuneveket illeti, mint itt sokunknak, nekem sincs semmi otletem. Vajon miert van ez?Kép

Edelweiss!
Irtad, hogy mar a 4. napon erzel szurkalasokat. En tegnap, a 8. napon ereztem a bal oldalamon ilyet, ami kb. fel oraig tartott, hol jelentkezett hol elmult. Szerinted mi lehetett ez? A petesejtek novogethetnek vagy csak felfaztam?
Bocs hogy Teged kerdezlek, de barkitol szivesen olvasok velemenyt.Kép

Zsuzsi!
Egy kis optimizmust szivesen kolcsonoznek Toled.Kép
Gratulalok az uj homerodhoz, de en inkabb azt kivanom, hogy nagyon rovid elettartama legyen, 1-2 honapnal tovabb ne kelljen mar arra a celra hasznalnod, ami miatt az elozot eltorted.Kép
Szoritok a jo eredmenyekert!
A ribizlis lepenyt kar volt megemlitened, 2 hete hosiesen folytatom a fogyokuramat, de most kicsordult a nyal a szambol .Kép Kép

Nina!
Sajnalom a negativ tesztet, de mint azt mar irtam, olvastam itt olyanrol, hogy valakinek a 7. heten lett csak pozitiv a tesztje.
Ha merted a hodet, akkor nezd meg, hogy megvan-e a legalabb 14 magashos nap.
Ha tuneteid vannak, ha a hod meg mindig 37 vagy folotte van, akkor meg mindig van remeny.
Szerintem 2-3 nap mulva ismeteld meg a tesztet, de en akar 1 hetet is varnek, persze hacsak elotte nem mesz orvoshoz, vagy meg nem jon az a franya...

Edit!
Bar nem engem kerdeztel, gyogyszereket sem szedek meg, de ha a 30. napon jarsz, akkor meg nem hiszem hogy van ertelme a tesztnek. Lehet hogy tenyleg babad van, de az alacsony hormonszint miatt meg nem lenne pozitiv a teszt.
Viszont ahogy a Lanyok irtak, lehetnek ezek a tunetek a gyogyszertol is.
Mered a hodet? Hany naposak a ciklusaid?

Alexandra!
Szoritok Neked, es a ferjednek is, hogy minel hamarabb gyogyuljon meg!

Monka
szmonka

Monka
Milyen hosszú a ciklusod? Régebben én is a 8-12 napok között éreztem mindig a szurkálást, de akkor általában 1, max. 2 tüszõcském volt. Most eddig 6 növöget. Általában 24-26 napos a ciklusom, szóval akkortájt is volt esedékes. Szerintem nyugodtan érezheted Te is a tüszõcskéket. Van aki megérzi, van aki nem. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Alexandra
Tetszik. Kép Átemeled az infókat? Kép

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss és MindenkiKép
Ha gondoljátok, átveszem a régirõl az infokat, de a jalex@mailbox.hu -ra is várom õket.Kép
Ha valaki szeretne segíteni, írjon nekem, megadom a jelszót.

Puszi,
Alexandra
Alexandra

Sziasztok!

Kicsit el voltam keseredve a negatív teszt miatt de konzultáltam a Párommal és Bogárral, Õk is a lelkemre beszéltek. Hajlamos vagyok hamar a padló alá kerülni. Nagyon görcsösen akarom ezt a babát az a baj.

Szmonka

Pénteken megyek dokihoz ha addig nem jön meg.A tüneteim változatlanok de nem akarok reménykedni.Már két negatív tesztem is van, a 22 napon a doki is csinált egyet és most Én is a 38. napon. Szerintem reménytelen, az elõzõ terhességemnél ekkor már ugyanez a teszt simán kimutatta a terhességet. Az viszont nagyon zavar, hogy piszkosul szurkál a jobb oldalam és fáj a derekam. Nem tudom mi lehet.

Orsoly
Olyan jó neked!Ne aggódj nem lesz semmi baj!

Andy

Egyszer még a mult évben kimaradt egy hónapra a mensim. De akkor építkeztünk és nálunk lakott 12 munkás. Gondolhatod!Szóval akkor biztosan idegi alapon produkáltam magam.

Zsuzsu

Pénteken Uh-ra megyek. Kiváncsi vagyok mit lát majd a dokim.

Bera3

Holnap a munkahelyemrõl elküldöm az infokat a dokimról. Ok?
Nem hõmérõzök. Pestre járunk be dolgozni így mindig fél ötkor kelünk és én akkor még nagyon kómás vagyok. Bogár rágja is a fülemet, hogy mérjem a hõmet de mindig elfelejetem hiába készítem ki az ágy mellé. Pénteken ugyis minden kiderül. Szerintem nem volt olyan korai ez a teszt. Számolgattam , olvasgattam , ezzel foglalkoztam egész nap és kiagyaltam, hogy most ez a terhesség fizikai csoda lenne. Egyszerûen lehetetlen . Valószínûleg vagy a closty miatt vagy a stressz miatt késik a mensim.

mj

Köszi a drukkot. Minden alkalommal csinál Uh-t a doki.Már alig várom!

Edelweiss, Hermi

Amióta Clostyt kapok 30-31 naposak átlagban a ciklusaim. A vetélés elõtt átlag 28 napos ciklusaim voltam.

Edelweiss

Garatulálok. Amúgy szeretnétek szeretnétek ikreket? Nekem minden álmom.

Üdv: Nina
Nina

Marcsi!Kép
Nagyon fogok neked szorítani a jövõ héten. Majd írd meg pontosan mikor lesz az inszem, addig gyûjtögetem a pozitív sugarakat. Nyaralni a legjobbkor mentek, tetszeni fog a babócának is, ideális körülmények, tuti beköltözik a pocidba. És a 2 hét várakozás is sokkal gyorsabban telik majd. Nagyon ügyesen idõzítettetek.Kép

Én inszem után 2 napot itthon maradtam, de azt is csak azért, mert a nagy hajtás után jól esett egy kicsit lazítani és az inszem jó indok volt, hogy pihennem kell. Az inszem elõtti héten a sok dokihoz rohangálás miatt állandóan késõ estig bent voltam, hogy a meló is meglegyen, a végére nagyon belefáradtam.

Zsuzsu!Kép
Én se spontán ciklusban, se a Clostitól, se a szuriktól nem éreztem soha semmit peteéréskor, pedig az uh-n látszott, hogy volt. Szerintem ez alkati kérdés, emiatt ne izgulj.
A hõmérõd meg azért törött el, mert már semmi szükség nem lesz rá!Kép

Edelweiss!Kép
Nagyon szépen növögetnek a tüszõcskéid, kívánom, hogy a további fázisok is ilyen sikeresek legyenek. Már nagyon izgulok, hogy mikor lesz a punkció, meg a beültetés. Mesélj el mindent részletesen, minden érdekel!

Sien!Kép
Kívánom, hogy minél elõbb találj magadnak egy jó munkahelyet és a sulihoz is sok sikert.Kép
Ha nekünk most nem jön össze, akkor a következõ inszem nálunk is szeptemberben lesz, mert júliusban mi megyünk szabira, augusztusban meg a doki.

Andy!Kép
Jobbulást!!!KépKépKép

Orsoly!Kép
Már 12 hét??? De jó!KépKépKép

Pusz, Edi
edi

Sziasztok Lányok!
Én egy másik topicból jöttem hozzátok. Doris(doris) válaszolt egy valamikori hozzászólásomra (üzenetemre) és õ jelezte, hogy ebben a topicban található meg.
Elkezdtem elolvasgatni amiket írtatok egymásnak. Nagyon megindító az a küzdelem, amit azért folytattok, hogy gyermeketek lehessen. Nekem ugyan nem ez a problémám, de ugyan olyan fájdalmakkal és reménykedéssel teli, mint a tietek (Nekem beteg gyermekem született).
Lélekben együttérzek veletek és drukkolok nektek, hogy sikerüljön, ha lehetne segítenék is nektek, de nem mernék azok után, hogy betegen született a kislányom (az okát sajnos nem tudják, de lehet öröklõdõ is.).
Szeretettel: Julcsi
Julcsi

Sziasztok,

rég nem jártam errefelé, de gondoltam rátok. Sokat dolgozok, de nagyon élvezem. Én is és a babóca is jól vagyunk, és szintén gondok vannak a (fiú) névválasztással. Kár, hogy nincs új mamóc a "régiek" közül (bocsi) :-(

Sien, köszi a névnapi köszöntést :-) Örülök, hogy döntöttetek a pároddal. Gondolom most megkönnyebbültél. Ha egyenesben látod a jövõtöket, minden tiszta, akkor sokkal nyugodtabb leszel. A bébi pedig nem fog váratni magára, hidd el!

Vigyázzatok magatokra, és mihamarabbi babásodást mindenkinek!

Pusszantás, Lora (22)
lora

Edelweiss!
A ciklusaim eleg szabalytalanok, de altalaban 32-33 naposak. Volt hogy a 15. nap kornyeken ereztem hasonlo szurkalasokat, de a 8. nekem eleg korai. Vagy a 8-on a novogetest erzem a 15. napon pedig mar az erett petesejtet?
Igy akkor realis lehet a 8. napon torteno szurkalas?
Bocs ha teljesen idetlen dolgok miatt nyaggatlag es hogy itt ertetlenkedek.Kép
6 tuszocsked novoget?Kép Micsoda eselyek!!Kép
Szoritok Neked!!!Kép

Nina!
Sajnos a hatfajas es szurkalas nem tudom mi lehet. Pentekig mar csak 2 nap, hamar ki fog derulni, hogy mi lehet veled.

Julcsi!
Nagyon sajnalom ami Veled tortent, nem is igazan talalok szavakat.
Kedves vagy hogy olvastal minket es hogy egyutterzel velunk.
Nem akarok tolakodo lenni, vagy felkavarni az erzeseidet, de elarulnad, hogy mi a gyermeked baja? Kislany, kisfiu? Hogy hivjak? Mikor derult ki a betegsege?
Ha van kedved es erod irni rola, megosztani velunk az erzeseidet, akkor en szivesen olvasnam.
Es szerintem segiteni is biztos tudnal, miert gondolod, hogy nem?

Monka
szmonka

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edelweis!
Hát ez rossz hír! Remélem nem fog a babák útjába állni! Bízom benne! Szerintem tuti ikreid lesznek! Kép

Zsuzsu!
Hogy a neten miért nem lehet lepényt küldeni e-mailban? Kép Én is kérek! Kép

Alexandra!
Tetszik a lap!

Nina!
Üdv az ikresedni kívánók között! Kép Vagyunk páran! Kép

Julcsi!
Sajnálom! Ha úgy érzed, hogy valakivel, valakikkel meg kell osztanod a lelki terheid, akkor gyere nyugodtan, szívesen meghallgatunk!

Lányok!
Tegnap este voltam dokinál. Azt mondja, még várjunk pár hónapot a babával. Sajnos anno, összeszedtem pár bacit (a fene se tudja honnan Kép ), amit még nem sikerült kikezelni. Szerencsére a gyulladás már elmúlt! Kép Szerinte lehetett szerepe a gyulladásnak a vetélésemben, ezért nem kockáztatna a helyemben. 6 hónapot javasol, ebbõl még csak 2 telt le! Kép Kép Hogy fogom én kibírni 6 hónapig? Kép Kép Kép
A jóhír viszont az, hogy szerinte valószínüleg ebben a hónapban két pé-m volt! Kép Ha most próbálkozhattunk volna, akkor lehet, hogy ikreim lettek volna! Kép De hát... Kép

Mennem kell, majd még jövök
Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt!!

Julcsi

Együtt érzek veled, ilyenkor gondolom úgy, jobb, hogy elvetéltem, az is nagyon fájt, de milett volna, ha megszületik betegen. Nagyon sok kitartást kívánok!!!!! Megkérdezhetem, van esély a gyógyulásra vagy maradandó a betegsége?

Gitta!

Csak kitartás, ugye nem szeretnéd, hogy megint elmejen. Nekem is nehéz, 6 hónapot kell várni, és utána is kitudja mikor jön össze, remélem elsõreKépKép

Hermi
Hermi

Hermi!

A serophen tisztább szer mint a closty, a serocryptin meg a bromocryptinnél tisztább, de a hatóanyaguk ugyanaz egyiknél és másiknál is.

Edi!
Köszi Nagyon a szorítást és + sugarakat. Hogy bírod a várakozást?
Tényleg örülök, hogy sikerült igy összehozni az inszemet meg a nyaralást. Tudatos volt, egyszer módosítani kellett az indulás idõpontját. Utána én se megyek dolgozni, mert kimélõ életmódot javasolnak és csomagolni meg munkába járni meg háztartást vezetni nem mondható kímélõnek. De majd pénteken benézek a munkahelyemre hogy minden rendben van e és szombaton irány a tenger.

Zsuzsu!
Délben a sarkon?
Marcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: