Sziasztok
Jelentem, kint van Máté második foga is !

Remélem, ez volt az oka, hogy hat helyett fél négykor kelt pár napja, mert nagy nyügi nem igazán volt ezen kívül.
Mea,
mozi

Jó, hogy Lívike így elvan másokkal, én ezért várom már kicsit a hozzátáplálást, hogy elszakadhassunk néha Apával kettesben. Mert a mamának van ugyan cicije, de azzal semmire nem menne Máté
Koszmó ellen nem próbálod ki az Eucerin Olajtusfürdőjét? Ha nem jön be, max. elhasználod te, de nekünk elmúlt tőle, meg a hámlós foltok is
Benianyu,
remélem jól telt az ebéd!
Fiúk nagyágybeli produkciója tüneményes lehetett
Multitask gép jó játék
Revalidot lehet szedni szopi alatt is?
Havtunde,
nincs több tippem, pedig direkt ki is próbáltam, hogy nálunk megy-e.
Zita levadászta az ufót, jobb, mint a nagyagyúak az 52-es körzetben
De, Apa szokott Shrekből Csacsit idézni, miszerint:
Fel a kezekkel, Sárkány van nálam, és nem félek használni!
Védőnő

Biztos a meleg elől elbújik a glutén a kenyér belsejébe
Yoda-fülek

Vigyázz, mert még elrepít a Jedi-erejével!
Én is megjegyeztem iwiwről, hogy holnap van a nagy napod
Prüntyi,
éjszaka

Biztos, hogy éhes Tüncsi, és azért kel?
Nem lehet a foga, vagy más miatt nyűgi?
Amit Ayse leírt, helytálló, és szerintem nem veszítesz semmit, ha betartod.
Róki ötlete meg átmenetileg tényleg megoldást nyújtana a fáradtságod ellen. Én sem teszem vissza Mátét soha az első ébredés után, úgyis nyugtalanabbul aludna tovább, és én is.
Fogyás témában is egyetértek Rókival. Én is voltam 38 kiló, de akkor nem szoptattam. Nehogy megbetegedj emiatt.
Ayse,
már küldöm a fejfájásnyűvő manókat
Nálunk is van allergia, ezért mi is várunk mindennel, ameddig csak lehet.
Ráér még Máté egész életében sütit mártogatni a tejbe, nem veszít semmit, ha csak egy éves kora után kap ilyesmit
Szörnyű jelenetek: nekem is vannak ilyeneim, volt már olyan is, hogy az egész családon keresztülgázolt egy duplapótos kamion, de én tök jókat röhögök rajtuk

Mozi az egész világ
Film: Én sem láttam mostanság semmi értelmeset, két hete kb a Bourne-rejtély volt 5-ös alá, de az már régi.
Cleo,
szegény Maja

Jobbulást neki!
Nyúlné,
kipróbáljuk mi is a hidegebb vizet, de csak fokozatosan merem. Ma már 36 fokos volt
Babaúszást olvastam, mi is megyünk, ahogy megszeretjük a hűs habokat
Kisnyúl képei megint fergetegesek
Cinka,
Apa befutott, kettőkor be is került a kádba, ahol én ébresztettem fél négykor...

Kuha,
osztom Flocika véleményét. Zabpehelyben pl van sok vas, b vitamin, meg mittudomén. A háztartási meg fehérliszt, tejszármazék, tojáspor, meg jó sok cukor.
Szerintem
Davallia,
Panda nagyon ügyi
Jucc,
felső fogak

Nekünk is most következnek. Mennyi idő, míg az alsók teljesen kibújnak?
Pzita,

Annyira bírlak, nagy ritkán megjelensz, és csupa okos és használható dolgot írsz

Miért nem jössz sűrűbben?
Thomasanne,
o/ o/ o/ a fogacskának!
Majola,
ez nagyon jó megfogalmazás, körülbelül én is ezt érzem a kisfiunkról, köszönjük szépen a nevében is!

Na meg a bókot, Apával együtt
Göndörzsóf,
ugyan nem mi kaptuk tanácsként, de ez a Holle nagyon jól hangzik, keresni fogom, ha majd aktuális! Köszönjük szépen
Annamami,
szegény Mazsi!

Máté is nyafis volt ma, front lehet, de mivel ma törte át az ínyét a foga, az is...
Ínhüvelygyuszi

Próbáld pihentetni, mert ha begipszelik, akkor kénytelen leszel, viszont marha kényelmetlen, és viszket.
Panaszkodtál, hogy rólad csak olyan kép van, amin csukva van a szemed.
Remélem, legalább az vígasztal, hogy nekem olyat sikerült, amin a szád is nyitva van
Pusztok
Sisotris, és Máté
aki 08:25-kor múlt 5 hónapos