A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Beet, lehet, hogy nektek is "haromnapos laz"atok van? Enyem gyereknek is csak laz volt napokig, aztan meg csak pottyok napokig. Eszik, iszik rendesen?

Den Kép azert ne vegyel rozsaszinut! nem fer Bvel szemben!

Fic, a lenyeg, hogy STABIL legyen a szek! A tobbi nem erdekes.
moose

Ildi, Bogárka, Moose!

A főbb szempontjaim a dokival szembe: legyen szakkompetens, inkább humoros, kedves, megbízható, ne legyen begyöpösödött :-), legyen nyitott, nyílt és őszinte. A nem számomra nem fontos.

Köszi!

Kép Kép
curse

Moose, azt meg ertettem, csak azt nem, h akkor mar most keszuljek v meg ne?Kép de azert mar izgulok, hogyan is leszKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka,
köszönöm a helyettesítést KépKép

Curse,
ez alapján szinte bármelyik doki lehetne. Ha 5 hetes vagy, még van némi időd, ha van kedved, nézz be a szentimrében tartott előadásokra http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/Menu/Eloadasok/ , ott élőben is láthatod a dokikat (ők tartják), hátha valamelyik megtetszik Kép

bocs, most többre nincs időm, vendégek itt, én meg loptam kis időt Kép

v
kisün

Curse,
megnéztem a kórház honlapján, pont most kedden indul az előadás-sorozat Kép
kisün

Ficánka! Ne haragudj, hogy idekontárkodom, de olvastál könyvet indigó gyerekekről? Furának találtam azt a mondatodat, hogy a szülők "okozzák". Ezt, hogy értetted?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Tudja valaki, hogy 15.-én lesz-e meditáció?

gödibarbi

Kisün! Nagyon köszi az infot és jó tudni, hogy ott minden doki ilyen típusú. Megnyugodtam, nem tudok félrenyúlni.

Kép Kép
curse

Fic,
én azt olvastam valahol, hogy azért születik egyre több indigo gyerek, mert valakiknek el kell kezdeni jobbá tenni ezt a világot... és ök ezért jönnek.
Szerintem a mai gyerekek szeretetéhesebbek, és mintha erre is tanitanának minket, felnötteket. Lehet hogy régen is igy volt, de talán manapság hangsulyozottabban van jelen.

KépKép
fibi

Beet,
jó ez a levegő, ma is sok alvásban van/volt részünk. Kép
neet
neet

Hu, ma rendesen "bünözök": benyomtam egy pizzát, aztán két szelet bounty nevü sütit, most meg Sangria don Simont iszomKép NeszeNekedNorbiKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

hazahoztuk a gyerekeket,vagyis értük mentünk és annyira örültek nekünk,Panna leginkább apának,hogy ő sírva is fakadtKépa meghatódtságtól,de én is Kép

A lakás nagyon tetszik mindkettőjüknek.

Indigó és kristály gyerekek témában elég sokat olvasgattam és hát...............

Juc
20170114224602

"és hát...."???
Juc! Én nagyon kíváncsi vagyok a mondat folytatására!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok,
Rec,
te se értsél félre!!Kép én tudom, h nem bizonyos embereknek szólnak ezek a dolgok, csak hát...Kép

Fic,
SEMMIT NEM ÉRTEK A MEGASZTÁRBÓL!! mi volt tegnap????????????????????

Juc,
de jóóóó!!! És akkor a Zapák és a lányaik közt tényleg ilyen nagy szerelem lehetséges???? hehe, ebből a L ki fog maradni!!!Kép de ő tehet róla egyedül!!!Kép

indigo és kristály gyerekek engem is érdekelnek!!
és sztem is mi szülők, sokkal jobban odafigyelünk a gyerekeinkre, mint a mi szüleink anno!! TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!! és lehet, h ezért érzékenyebbek ők, nem???
ilyenre gondolok, h nem hagyjuk sirni őket (már akiKép), nem kényszeritjük szobatisztaságra 1 évesen, nem kapnak kötelezően tápszert, nem olyan a bölcsi, mint akkor (meztelenre levetkőztet, idegen néninek átad, és ő bölcsis ruhába beöltöztet). Szóval, sztem sokat "finomodtunk" mi is, szülők, és ezért lehet, h a mi gyerekeink is "finomodnak".

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

KÉRDÉS: Tud valaki jó méteráru boltot XI. vagy XXII. kerületben???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc Kép Kép en is elolvadok a nyuszimtol, mikor estenkent atolel elalvas elott Kép ma egesz sokaig szoritott, azt hittem, nem is fog elengedni Kép

Es attol tartok en pl nem figyelek oda annyira a gyerkocre, mint kene, de azt hiszem, hogy ez reszben a nagy pocak miatt is lehet, mert mar eleg nehezen mozgok... persze ha visszanyerem a gebe fazonom, akkormeg biztos a kicsi fogja lecsapolni az energiaimat... es egyebkentis egy allatilusta izemicsoda vagyok, ugyhogy sokszor nem banom, ha egyedul eljatszik vagy rajzfilmet nez... hu, nagyonnagyon iszonyuszornyu anya vagyok, ugye?? Kép Kép kesobb majd biztos visszasirom, hogy barcsak egesz nap engem nyuzna...

Zs, megasztarban Baktai A es Varga I parbajozott es BA direkt rosszul enekelt, hogy ne nyomja el a villamosvezetot es aztan meg jol beszolt a zsurinek, hogy szerinte ez a musor nem is a tehetsegrol szol, csak valami kereskedelmi musor, mert o milyen tokjo mar a szakmaban meg minden... mindenki nezett nagyokat (en is, mert szerintem is tokjo a csaj, de szerintem "szolnok meg kenderes" a vilagvege utan van fenyevekkel es hogy ott elismeri ot a szakma, hat, hogyismondjam, losz.r). a villamosvezeto meg zokogott, mint allat, mert a vegen o esett ki. asszem felvettuk, erdekel? ja, es enyem apa meg aszonta (mivel a nagyobbik nagylanyunk napok ota allati hiszti), hogy csak akkor lehet harmadik, ha fiu lesz, mert kulonben o nem fogja birni, hogy ennyi no a fejen ugral Kép en meg kirohogtem, mert ugye ez csakis rajta mulik Kép

Utananeztem, hogy tavaly majusban milyen ido volt, mert rajottem, hogy lehet meg majusban is hideg es akkor miben hozzam majd haza a babamat... es tenyleg, tavaly volt hideg viharos szellel meg volt 34 fok is, orszagos kozephomerseklet atlaga kb 16 fok. Akkor most mivel keszuljek szerintetek?

Curse, Kisun jolmegaszonta, menjel eloadasokra! altalaban mindig mas tartja, dehatugye csak hetente van... ugyhogy azert kerdezzel meg itt, ha valami eszedbe jut, vagy valakit konkretan erdekel, meg rakereshetsz az archivokban is a dokikra es biztos talalsz egy csomo mindent.

Rec, raersz 17 ev mulva keszulni szerintem Kép biztos par honap eleg lesz neked, meg aztan akkor mar biztosan elorebb tart majd a tudomany nem kell allatisok G-t kibirni a centrifugaban meg ilyen baromsagok.

Bog, mi az a meteraru? a varras nevezetu miszteriumhoz van valami koze? Kép Kép egyebeknt jot nem tudok, de egy nagyon pocsekot igen, de mar elfelejtettem, valami kisutcaban van, ami a korterrol nyilik es egy taplo idos hazaspar nyomatja...
moose

Fibi! Ha tudtam volna adok indigógyerekes könyvet?!?!
Mellesleg elkezdtem olvasni a "Kitolás"-t, s akkorákat röhögtem, hogy apjuk fölzavart, mert nem tudott mellettem focit nézni Kép

gödibarbi

Zsanci,
szerintem nem azért érzékenyebbek a gyerekek, mert jobban odafigyelünk rájuk...

Juc,
mi a mondat vége? és hát...?

Barbi,
Kép

KépKép
fibi

Moose!
Igen, van Kép... és számomra is misztérium, nem is én akarom ám elkövetni, hanem varrónő Kép...Petrának készülne nyárra koszorúslányruha Kép Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Maris koszoruslany? Azta! Nagyon vigyazz, mert jovore meg tanu lesz, aztan ket ev mulva ferjhezmegy! Orulet! Na huzok aludni, mert ma mar egeszsegtelenul sokat ultem itt a gep elott...
moose

ÉS hát...szóval ez az indigó gyerek dolog.Valahogy nekem ez egy kicsit "mondva csinált"-nak tünik.Mindig is voltak érzékeny gyerekek ill.nehezebben alkalmazkodóak,szókimondóak csak akkor nem valami misztikus dologként kezelték hanem azt mondták róluk,hogy nagyszájú,neveletlen,fantáziadús,nehezen kezelhető stb...
ÉS minden baba kristálygyerek mert kedves,mosolygós és minden olyan ami egy "kristály gyereket"jellemez.SZóval én igazából nem hiszek ebben.
Minden szülőnek a saját gyereke szerintem kristály ,émert annyira édes,aranyos,boldogságot generáló.
És indigó is mindenkinek a sajátja mert okosságokat mond,és lelkes,jobbításra törekvő.
Nem?!

Juc
20170114224602

Juc!
DE!!! Kép

És közérdekű: március 22-től új csiri-biri csoportok indulnak az FMH-ban...ha érdekel valakikt esetleg

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

De jó ez az indigógyerek-téma! Lehet jól eszmét cserélni. Amikor azt írtam, hogy mi "okozzuk", én is arra gondoltam, hogy sokkal jobban odafigyelünk a gyerekünkre, ez persze köszönhető az új szeleknek és annak is, hogy általában idősebben és érettebben szülünk, és többet beszélgetünk velük, énekelünk nekik, kreatívkodunk ... stb. Nomeg köszönhetően a sokféle háztartási ketyerének, már sokkal könnyebb is a dolgunk, több időnk jut a gyerekre, mint jóanyáinknak. Ezzel persze nem azt akartam mondani, hogy ők rosszul csináltak valamit, mert az én anyukám például nagyon jó anyukám volt/van. Kép Meg azt is gondolom, hogy Jucnak is igaza van abban, hogy minden szülőnek a saját gyereke kristály és indigó. Mindezzel együtt azért azt sem zárom ki, hogy ezek a porontyok a világot jöttek megjavítani, merthogy ez is lehetséges, nem tudhatjuk! Kép De az nagyban rajtunk, szülőkön múlik, hogy a gyönyörűséges, mosolygós és romlatlan csöppségünkből milyen felnőtt válik.
fic
ficánka

Barbi!
Először is üdv itt, még nem találkoztunk. Így én le is maradtam, Te most ugye pockós vagy?Kép Egyáltalán nem hari, ha Te otthon vagy a témában, oszd meg velünk is a tudományodat! Én egy tanfolyásra járok, ott volt szó erről is, és ezért meséltem Fibinek. Nomeg jó kis témának tartom én is, amiről lehet eszmét cserélni. Olvastam 1-2 könyvet, és most figyelem a gyerekemet. Kép

Bogárka!
A csiribiri az a zenebölcsi? Vagy nagyon buta vagyok?

Fibi!
Egy biztos, ha nagyon szeretjük a gyerekünket, abból csak jó származhat. Kép

Zsan!
Mostmár kapisgíren a megát? Én még annyit tennék hozzá, hogy Bocskor Bíborka volt még az utsó hármasban, és ilyenkor ugyi a zsűri egy főt megmenthet és továbbjuttathat, és őt küldték tovább, pedig hát tán ő a leggyengébb láncszem énekhangilag hármójuk közül, és itt jön képbe az, hogy ő erdélyi, és így ott is nézik a műsort, és szavaznak is, és ha nem őt küldik tovább, akkor valszleg kiesett volna, és akkor ez megszűnik, vagy legalábbis kevesebb lesz.
fic
ficánka

Megint elvesztettem a fonalat. Indigó? Meg kristály?? Mi van???
neet
neet

Jucus!
szépet álmodtatok az első éjjel? Kép
indigó gyerekekről nem sokat hallottam még, ezek után meg nem is tudok hinni bennük. az anya sose lehet tárgyilagos. minden anya szerint az ő gyereke a legkőkristályabb és legkőindigóbb. Kép

Moose!
űrbe én is mennék veletek.
májusban már jó idő lesz, bebugyolálod a szél ellen, meg Nagynyúlnak úgyis van pár meleg kisrucija, amit ráadhatsz.

ancsipancsi

Sziasztok!
Elég pörgős ez a topik!!!
Bocs, hogy ide pofátlankodom. Csak a véleményeteket szeretném kérni. A Szent Imrében szeretnék szülni, most vagyok 9 hetes terhes. A Kaális dokim ajánlott négy dokit abból a kórházból, kettőt a véleményeitek alapján kizártam, ugyanis átolvastam néhány hónapot a termésetekből. Két doki maradt, Bencsik András és Barna István. Melyik a fiatalabb??? Hol van a magánrendelőjük, és hol rendelnek még, ahová behívhatnak? Mennyire anyagiasak? Mennyire alaposak az UH-kon?
Köszönöm válaszaitokat!
Vera

Kép
Kép
verona

Neet,
nem akarod tudni Kép

Verona,
üdv, egyiket sem ismerem, majd a többiek segítenek! Kép

v
kisün

JÓÓÓÓÓÓ reggelt!
Egy kis gondolatébresztőKép:http://velvet.hu/test/pis0312/
20170114224602

Jó reggeltKép

NeetKép kicsit fokozom a zűrzavart: Waldorf-körökben az indigó/kristály = csillagKép

Tavaszillatot érzek a levegőben...Kép

indianyo

Juc,
abban igazad van, hogy sokan hajlamosak manapság azt hinni/gondolni/mondani a gyerekükre, hogy indigo. Sogoromék kislánya pl elég nehezen kezelhetö, és ök azzal védekeznek, hogy persze, mert indigo. Ezt sokkal könnyebb mondani, mint megnevelni a gyereket...
Mindezzel együtt az én gyerekem nem hiszem, hogy indigo, pedig nem egyszerü esetKép

Fic,
sztem is manapság többet foglalkozunk a gyerekeinkkel, de ez nemcsak rajtunk, szülökön mulik, hanem a gyereken is, hogy mit igényel. Vekerdy szerint a temperamentum 80 %-ban veleszületett dolog. Bár ebben a témában még a pszichologusok sem mindig értenek együtt, ugye Bogárka??Kép

Tényleg, VOTIV, szolj már hozzá Te is a témához!!! Kép

KépKép
fibi

Neet!
Fontos tudományos kisérlet neked ajánlva:

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy befőttes üveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett, hogy tele van-e az üveg?
- Igen. - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal, és azt kezdte beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött.
- És most, - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A Kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak, mint a barátaid, a munkád, a kollégáid. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az
életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Játssz tehát a gyerekeiddel, szakíts időt orvosi vizsgálatokra, vidd el a párodat táncolni. Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz időd. Ezért először a kövekre figyelj, azokra a dolgokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok.
Az egyik diák megkérdezte: és most már valóban tele van-e az üveg?
Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele van.
Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az
üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák:
- Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti
példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDÍG BELEFÉR !!! Kép
20170114224602

Ancsi,
de ha még nem sokat hallottál a témárol, akkor még ne mondd azt, hogy nem hiszel benne. Szerintem.

Indi,
csillaggyerekKép Te mit gondolsz roluk?Kép ÉrdekelKép

KépKép
fibi

Ficánka! Igen és nagypockós 33.hétben lévő első gyermeket váró vagyok. Nevem és lakhelyem kitalálható Kép A Szent Imrében fogok szülni, s a Fibi barátném által nézegetek ide hozzátok.

Nem én vagyok a spieler a témában, csak olvastam könyveket. Elég összetett a téma, s úgy érzem vannak akik úgy írnak, hogy a könyv a kezükben még nem volt...
Számomra a könyv legfőbb üzenete, hogy ők azért jönnek, hogy amiket az emberiség nem volt képes megtanulni pl.: szeretet, abban ők segítenek. Õk mindannyiunk utolsó reménységei. Fibi írta, hogy van aki ezt kifogásként használja elfedve gyermeknevelési kudarcait. Ezzel a jelenséggel én is találkoztam, s szerintem is csak kibúvó.

Egyet értek, hogy jó téma Kép

Milyen tanfolyáson tanultatok erről?

gödibarbi

JucusKép ez zseniálisKép El is mentem rosszkedvű nmapokraKép

FibiKép

Bevallom, nem foglalkoztam nagyon sokat a témával - legalábbis nem annyit, amennyit az elmúlt 10 évben Waldorf-körökben "szoknak" beszélni róla...
Van a földi világból éppen nemrégen eltávozott Székely Gyuri bácsinak könyve erről (Georg Kühlewind néven publikált). Bár nem könnyű olvasmány, Gyuri bácsi a hazai antropozófia világhírű egyik atyja volt.

Annyit szólnék itt most csak a témához, hogy az kétségtelen, hogy a mai gyerekek - és ide a kamaszokat is értem - már másfajta "küldetéstudattal" jöttek a világra, mint mondjuk a korábbiak. És persze az is igaz, hogy ma már tudatosabban nevelünk gyerekeket, mint korábban, tehát valamelyest elő is készítettük a talajt nekik...

Egyébként a szellemi dolgokkal foglalkozók már elég régen megfogalmazták a Vízöntő-kori, új embertípust, tehát onnan is megközelíthető a dolog szerintem.

indianyo

Juc, mindketto tokjoKépKép (es akkor egy sor utan lehet menni pisilni... akar allva...Kép)

Coolio
recca

Juc,
KépKépKép KÖSZÖNÖM!!!!! Kép

Rec,
akartam írni, hogy nehogy magadban tartsd a különvéleményeidet, mert élvezet veled csevegni KépKép

v
kisün

Sziasztok!

Juc:
ez a történet nagyon,de nagyon tetszik!Kép
Annyira igaz,a végét meg a férjem is megerősítené szerintemKép

petergabi

Bog! Kép
Én csak 1 ilyen méteráru boltot ismerek, mert a legtöbb már megszűnt: ez a Fehérvári úton van, a Feh.-Bocskai sarok (Skála) közelében, a Feh. úton az Aranypók, Zárkirály mellett. Csak 1-2x voltam ott régebben, de ott voltak anyagok, cérnák, díszek, mindenféle egyéb hozzávalók.

Juc! Kép
A filozófiai kísérlet nagyon tetszett Kép , de azt hiszem az állva pisilés azt hiszem nem az én műfajom Kép

Kép
Kép
denizsa

Jó reggelt, sziasztok!

Indigógyerekek: tök érdekes a téma. Egyszer láttam egy műsort, ahol egy nővel beszélgettek, aki egy olyan szervezet vezetője, ami indigógyerekekkel foglalkozik. És ő is azt mondta, hogy manapság a szülők hajlamosak a saját gyerekükről azt gondolni, hogy indigó, és szerinte nem ez a lényeg. Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legokosabb, legszeretetreméltóbb, és ennek megfelelően kell velük foglalkozni.
Egyébként "könnyű" eldönteni, ki az indigó, mert az jellemző rájuk, hogy az aurájukban ott van az indigókék szín. Egyébként többet nem tudok a témáról, de valaki leírhatná pontosan, hogy mi a jellemző rájuk, mert érdekelne. Az egy kicsit ködös, hogy azért jöttek, hogy megmentsék a világotKép

Kép
Kép
zuzmo1

Kisun, asszem ez most gonoszkodas volt reszedrol. de ne aggodj: a fogadalom az fogadalom! (azt nemt'om, hogy fogom kibirniKép)

Coolio
recca

ZuzmóKép

Egy picit akkor mondok róla, de tényleg csak nagyon óvatosan fogalmazok és távolról sem észt osztva és megmaradok a csillaggyerek elnevezésnél. (az Aura-dolog nekem sokszor hókuszpókusznak tűnik.. olyanok és úgy veszik a szájukra, akinek kevés fogalmuk van dolgokról)

Ez az egész jelenség azzal függ össze, hogy a mai kor embere eltávolodott a szellemi dolgoktól és a látszateredmények, felszíni dolgok és anyagi világ irányítanak. A mai gyerekek nagy része viszont úgy születik ide, hogy megtartja a kapcsolatot a szellemi világgal - amit minden gyerek hordoz életének első esztendeiben, csak aztán mi felnőttek remekül kineveljük belőlük...

Tehát ezeket a gyerekeket tekinthetjük egyfajta antennának, közvetítőnek a földi és szellemi világ között.

Ha figyeljük a gyerekeket, sokszor veszünk észre olyan különös, bölcs, érett gondolatokat, amelyeket csak egy nagyon öreg, bölcs ember ismerhetne... sokszor rávilágítanak olyan jelenségekre, amiket mi lészre sem veszünk: például megérzik a még meg nem született, de már megfogant életke jelenlétét a mami pocakjában (amit esetleg a mami sem tud még), vagy kapcsolatban maradnak eltávozott szeretteikkel, esetleg előre megéreznek történéseket, tragédiákat.. szóval sok oylan különös dologra képesek, ami nekünk szokatlan lehet. És azért sajnos ezzel együttjárhatnak viselkedészavarok : nagyon gyorsan ráhúzzuk a gyererekre a hiperaktív/hipermotil jelzőt, aztán jöhet a jó kis Ritalin, hogy "normális" legyen végre a gyerek... ezzel nem azt akarom mondani, hiogy nincsenek például hiperaktív gyerekek, csak annyit akarok mondani, hogy ha nem értjük a manócskát, akkor gyorsan belenyomjuk valamilyen divatos kategóriába, aztán boldoguljon csak, ahogy tud - pedig lehet, hogy csak különleges képességei vannak, amiket nem tud kibontakoztatni.

Remélem, ez így nem hangzik túl lilának és tudálékosnak.

Kép

indianyo

Bibibííííí, nemsokára jönnek hozzánk Oxiék, Vikka és Vincsenzó játszhatnak egy jót együtt, vagy egymás mellett Kép engem meg megmasznak! Kép

Délután meg jön a barátném a 13 hós Lilijével, szóval tök jó napunk lesz. Gondolom, babanetezni keveset fogok, de azért Ti csak cseverésszetek jól! Kép

Indi!
Én nem érzem azt a tavaszillatot, csak hideget meg szelet, meg inkább olyan havazás előtti csendet ... de jóóóóó lenne, ha én is érezném azt a tavaszillatot! Úgyhogy most felturbóztam a szopisteát egy kis mentás zöldteával, amit még Izraelből kaptam egy baráttól. Kép Isteni!!!

Barbi!
Tyűha, akkor már közeledik a célegyenes! Leánykát vagy fiúcskát vártok? Szent Imre nagyon szuper, úgyhogy a legjobb kezekben vagy! Kozma Emese Kreatív babák tanfolyamán tanultunk erről is.

Fibi!
Persze, Neked is igazad van, azt nem tudom, hogy hány százalék, de Vekerdy bácsi sokkal okosabb nálam, úgyhogy igaza lehet! Kép

Oxi már telefonált, parkolóhelyet keres, és jönnek, úgyhogy cupp! Legyetek jók!
fic
ficánka

Fibi!
igazad van

ismerek egy embert, aki lát aurát. majd megmutatom neki Lencsémet Kép

Juc!
sörös történet haláli!

ancsipancsi

Indi! Kép
Nem tudom, minek az illatát érezted reggel, de az nem a tavasz lehett, nálunk most szállingózik a hó... Kép

Kép
Kép
denizsa

Indi! Kép
Nem tudom, minek az illatát érezted reggel, de az nem a tavasz lehett, nálunk most szállingózik a hó... Kép

Kép
Kép
denizsa

Nálunk esik a hó és fúúúúúúúúú(j) a szél Kép

Másnak is volt gondja/vagy volt az uccsó időkben attól, hogy pl.:egy takarítástól, úgy bedurran a farizma, hogy egy hétig sántít? Röhögés után segítséget kérek!!!

Hogyan lehet úgy frissíteni az oldalt, hogy ne kelljen visszamenni előző oldalakra, s rögtön láthassam ha van új iromány?

Ficánka! Úgy néz ki, hogy kicsilány Kép
Szerintem is a legjobb helyen vagyok :9
Ki az a Kozma Emese?

gödibarbi

DenizsaKépFicánkaKépIgen, nincs valami meleg, az igaz, de mégis, valahogy más az illat most, mint idáig. Nekem még mindig olyan tavaszi...

indianyo

BarbiKép nyomj egy F5 bilentyűt, és frissül az oldalKép

És igen, nekem mostanában nagyon súlyos izomlázam van egy félóráss étától, ha hosszabb, akkor két napig fáj mindenem - igaz, én 4 hónapig ki se mehettem az utcára sétálni... de azért mégiscsak úgy érzem, normális dolog ez, hiszen a test most már követeli a pihenést, hogy csak a babára koncentráljKép

indianyo

Zuzmo,
Még mindig ködös, miután elolvastad Indi és a többiek irományát?Kép

Indi,
egyetértekKép

AncsiKép

Barbi,
én is csak ugy tudok frissiteni, hogy visszamegy a föoldalraKép

Idöjárás: itt is pfuuujKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak