2002.06.17 09:08
2002.06.17 12:11
) Szóval ez igy nekem picit ördögi körnek tûnik. 2002.06.17 12:39
Eddig ha este 9 körül letettem, akkor max. 2-3 alkalommal kellett hozzá felkelnem a hajnali szopizás (kb. 4 óra körül) elõtt. Mostanában meg mire elalszom, már kelhetek is fel...
Ja, és minden bajára gyógyír, ha átviszem közénk, a mi ágyunkba. Ott is megébred negyed- vagy maximum félóránként, meghúzgálja a hajam, megrugdossa az Apját, és alszik tovább. Csak így mi nem alszunk, immár ketten...
2002.06.17 14:14
Aztán azt mondta Édesapa, hogy most már legyünk erõsek, és aludjunk külön. Mindenkinek jó lesz. És tényleg. Mondjuk az elsõ éjjel nem aludtam, mert arra figyeltem, hogy meghalljam, ha valami van. Nem volt semmi.
Köv. éjjel már aludtam én is. Mondjuk a kisszoba közvetlenül a háló mellett van, jelenleg még ajtó sincs a két szoba között (leszedtük). Az nem baj, ha kettõtök között alszik az ágyban, hajnali kajánál ez idõnként nálunk is így szokott lenni (Hanga már 6 hónapos lesz 25-én). Nem tudjátok úgy megoldani, hogy közelebb legyetek egymáshoz?
!
Szóval szerintem lehet, hogy mégis csak ettõl az idióta idõjárástól nyûgös ennyire PiciLaci. Hanga is kb. 2 hete (lehet, hogy több is van már) csinálja, hogy hajnalban egyszer felébred, pedig elõtte általában átaludta az éjszakát. Napközben meg kb. 3szor alszik, ebbõl néha egy alvás hosszabb, a többi fél órás. Van, hogy nekem is zokogva ébred fel, és csak nagyon nehezen, elõfordul, hogy csak cicivel tudom megvígasztalni. 2002.06.17 14:53
Nagyon kevesen voltunk, viszont teljesen árnyékban, nekem még melegem sem volt. Persze a visszaút kissé szauna volt, de annyi belefér.
2002.06.17 15:23
, de most oda jutottam, hogy a terhesseg elotti sulyfelesleget
kell leadnom, ez mar sokkal nehezebb.
, igaz szerencsenk volt, elobb lelokott egy nagy parnat es arra esett, igy nem volt nagy siras. Okulva ebbol Madike, vagy az agyaban van, vagy az utazoagyaban, vagy pedig a jatszo-pleden a foldon vagy a hintajaban..... Nem merem egyedul hagyni az agyunkon.
2002.06.17 15:29
2002.06.17 16:09
2002.06.17 17:41

!
Hogy bírjátok azt a nagyon meleget? Bár most itthon is 30-33 fok körül van. Este, majdnem minden ablak nyitva, de még így is 26-27 fok van a lakásban. 2002.06.17 21:44

És nagyon köszi mindenkinek a napküldést, ránk gondolást, mert sokat segített!
És hiányoztatok is, egy csomó kérdésem lett volna, persze mind hirtelen-azonnal-demoströgtön! (
) választ igényeltek volna - aztán persze megoldódott a többségük (napoztatás, vízbe vitel, szúnyogok, stb) Még nem sikerült visszafelé olvasnom, csak ezt a még nem archívált részt, de látom, rengetegen lettünk! Ollllyan jó! 

Hogy õk már milyen nagyok!
Mi úgy tervezzük, ha Ármin egyéves lesz, indulhat a próbálkozás, aztán remélhetõleg nem túl sokára sikerül is.
). 

(gondolom, ezzel nem vagyok egyedül)Most, hogy már tud négykézláb állni, folyton azt csinálja, még szopni is úgy akar - nem könnyû, de ez nem riasztja vissza! A múlt héten kapott répát, sütõtököt, meggyet: a sütõtököt nagyon megszerette (túlzásba azért nem vittük, 3 nap alatt evett meg egy 125 gr-os üveggel), a répa is ízlett, de attól fájt a hasa, nem tudott kakilni, csak kúppal, a meggyet egyszerûen eltolja a közelébõl és összeszorítja a száját). Ha mondom neki, hogy "Gyere,gyere!" vagy hogy "Ecc, pecc, kimehetsz..." az én hangsúlyaimat utánozva mondja: "deje-deje" "ecc"! És ma felült "félülésbe" (fél karjára támaszkodva, oldalt). Egyébként egyre jobban kúszik is és mászik is. Ja, és amitõl még elolvadtam tegnap: hazaérve a Balcsiról (100 km = 4 óra
), nagyon fáradtan, álmosan hoztuk fel a kocsiból. Itthon feltettem a pelenkázóra és õ elkezdett ráismerni a lakásra majd a tárgyaira! Mindent nagyon megnézegetett elõször, aztán kb. másfél órás eufórikus hangos nevetéssel, kézzel-lábbal repkedéssel fejezte ki határtalan örömét, hogy hazaértünk, Már nagyon sajnálom, hogy nem vettük videóra, mert tüneményes volt! 

2002.06.18 07:00

2002.06.18 07:40
(igaz sajnos mozogni se
) ugyhogy ez egy csapda. 2002.06.18 08:39
(Zsugorodnak az agysejtek a melegben :0 ) Véletlenül az elsö napokba írtam ehelyett... 2002.06.18 10:52
Eleve túl sok mindenre kell figyelni, legtöbbször azt se tudom biztosan, hogy hol vagyok, és merre menjek, közben még a közlekedés legelemibb szabályainak batartására se számíthatok embertársaimtól, hát, ez nekem sokk. Azért lehet, hogy Gorsi módszerét kipróbálom, mert néha nagyon kellene, hogy el merjek indulni Életem Párja nélkül is.
Akkor ünnepélyesen kérjük a felvételünket az "osztályba"
BMárti fia PiciLaci 2001. december 23.-án a Szt. Margit Kórházban született, a III. kerületben lakunk, és nincs több gyerkõc (egyelõre).
Igaz, haza mi is nagyon lassan értünk.
, de azért már minden infó érdekel!
Álmodozni jó...
2002.06.18 13:44
2002.06.18 14:23

Csak sajnos nagyon sokat betegeskedik. Most kb. 2 hete beteg, takonyos, és köhög. Bár lekopogom, ma még nem folyt az orra!!! Jó lenne, ha végre kezdene meggyógyulni. Flóriánnak meg megy a hasa, úgyhogy igaz, már okok miatt, de péntektõl itthon van, ma a hasmenés miatt küldték haza a bölcsibõl. Persze azóta nem ment neki. 
2002.06.18 14:59
. Miért van az, hogy most már rutinból csak kaja után rakom tisztába, hátha addig bekakil (mert úgy szokta, kaja közben), és ha mégsem kakil, tuti, hogy a friss pelenkát rakja tele? 2002.06.18 15:26
} (lakat rája!!!!) 2002.06.18 16:07
Általában hallatszik
, ahogy kakil, de mostanában kis sunyikat is bekakil
. Ráadásul egy nap 3-4 kaki is van... 2002.06.18 16:36
2002.06.18 18:39
Igaz, ma megfogadtam, hogy ilyen melegben legközelebb strandon, de minimum vízközelben akarok talizni. (A szigeten jó volt, locsolták a gyepet.) 2002.06.18 21:05
Tudjátok, az a tipikus végtagfájdalom, szemégés stb. Szóval nem nagyon akartam egyedül maradni Réka-babával ilyen állapotban, ezért anyósom kiköltöztetett minket magához. Jó levegõ, hûvös ház!
Másnap már csak hõemelkedésem volt, aztán teljesen rendbejöttem.

)2002.06.18 21:44
2002.06.18 22:17
2002.06.18 22:36
2002.06.18 23:01
2002.06.18 23:41
Bár a legközelebbire sem hiszem, hogy menni tudnánk,
, mert megint elutazunk
, igaz, most csak Árminnal kettesben
, de az is biztosan jó lesz
Helyszínajánlatok: Orczy Kert, Nehru-part 

Nagyon ügyes! És én nagyon lenmaradhattam, mert még azty sem tudtam, hogy áll! Innsbruckért nagy irígylés 

, Andrisodnak jó vizsgázásokat (az én Andrásom most szombaton megy az utolsóra
) 

) Ti hogy oldjátok meg, hogy a babácska feje ne guruljon erre-arra, mikor csak kettesben vagytok vele a kocsiban? Mert ha nem én vezetek, akkor persze figyelek rá és segítek neki tartani. De ha vezetek....? Lehet, hogy rosszul látom, de szerintem nagyon csak ülni lehet, méghozzá elég kényelmetlenül
a bébiülésben! Egyáltalán nem fektethetõ! Miért?????
(Igen, fogyizzunk együtt!!!
) 2002.06.19 00:37
2002.06.19 06:14
Este fent lesz a táblázat is. Csudaszép neve van a kislányodnak
! 
Ha víz mellé akartok jönni esetleg, tudom ajánlani az Omszki-parkot is (itt Budaklászon), bár lehet, hogy kicsit sokat kéne tömegközlekedni hozzá. Mindenesetre vannak kõasztalok, ott árnyék is van, közel van a Cora (wc, kaja...).
), mert nem akarom, hogy a tejci (ami szerintem épp, hogy elég) rovására menjen.
. Ha a gép elé ülök, és az ölemben van, már dõl is elõre és veri
a klaviatúrát
!
2002.06.19 06:29
!
!
!
!
!
! 
2002.06.19 08:16
2002.06.19 09:01
Úgy látszik, nekünk szerencsénk van!!!
Egyszer átfordult hátról hasra, azóta semmi.
Azért bízom benne, mire megnõsül, már jobban mozog

2002.06.19 11:10
2002.06.19 11:16
Persze ehhez hozzájárul hogy Bánk is taknyos, orrszívás indult újból, de most már legalább ki is jön, mert eddig az orrsprayk használata elõtt hiába volt eldugulva az orra nem lehetett kiszívni.
Ezt a bókot! Szóval a lényeg hogy minden a legnagyobb rendben van. 2002.06.19 11:20

Mi is eltettük a csonkot, le is fényképeztük-szerintem tök ronda
, de talán 10-20 év múlva érdekesnek fogja találni a gyermek. 2002.06.19 11:37
), BKV szempontból jól megközelíthetõ helyeket lenne célszerû találni. Ilyen melegben még rosszabb a dolog. Én szívesen elmennék akár az Omszki tóhoz is, de több, mint 3 (ha nem 4) óra lenne nekünk oda, ugyanannyi vissza, szerintem túl sem élném. (A két gyerekrõl nem is beszélve...) 2002.06.19 11:41

És megtalálta az ujjait, legalább kettõt kap be belõle egyszerre, de van, hogy hármat, azt szopizza. Este 8 és 10 között õ is elalszik, általában 2 körül felébred szopizni, belealszunk, reggel 6 és 8 között ébred. Imádom. És folytatja mindezt reggel. Megvárja, amíg elmegy apucija dolgozni, utána nyügi lesz, lerakom az ágyába, és magától elalszik, vagy a cicimen. És alszik, míg apucija haza nem jön. (1 óra körül.) Persze közben eszik, meg egy picit beszélgetünk. Egy szavam sem lehet rá. Ja, és délután is alszik pár órácskát. 

Milyen mákom van... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint