A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Prüntyi!

Én épp most beszéltem Sildikével, és pont erről. Az Árkádban nyílt, és a Váci utcában is, de azt mondja, hogy a Váci utcai az nagyon pocsék.
Õ volt azt hiszem ma, és még délután is visszamegy , de azt mondja, nagyon sokan vannak, jövő héten érdemes inkább menni.

Ha már itt vagy, nem tudod véletlenül, ma meddig van nyitva nálatok a CBA? És vasárnap is nyitva van?
Köszi!

Kép
kuha

Sziasztok!

Nagyon szupik a képek! Bodza, tényleg ügyes vagy!
Jó utat nektek!Kép

Nati tegnap 6 körül annyira bealudt, hogy majdnem fél 9-ig aludt. Én is tökre elfáradtam, fürdés után már együtt húztuk a lóbőrt!Kép

Képzeljétek, a térdeléstől, nekem akkora lila foltok lettek a térdemen!Kép Szoknyával jól mutatna!Kép

Natit gyakran szólítom Makk Marcinak. Reggel azon gondolkodtam, volt-e Makk Marcinak szerelme, Nati mégis csak lány, inkább női néven szólítanám, nehogy identitás zavara legyen.Kép
Hiába gondolkodtam, nem jutott eszembe, ezért megkérdeztem Apát, aki kapásból rávágta: Persze, hogy volt, "Hüvely" Panna.KépKép

Nálunk is már kész az ebéd! Natié is!Kép
Nati alszik én meg várom a Forma 1-et!KépKép

Szép napot mindenkinek!

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Ja, és Prüntyi!

Ugye Te mondtad tegnap , hogy adtál Tüncsinek húslevesből répát, meg mindenfélét.
Elmondanát, hogy mit és hogyan adtál? Ma azt főztem, és adnék én is Gergőnek.
Csak zöldséget kapott, vagy tettél bele a levéből is? És tésztát is tettél bele? Ehetnek már egyáltalán ilyen korban tésztát?

Köszi előre is!

Kép
kuha

Bodza!
fantasztikusan jók a képekKép csak nem szeretsz fényképezni?Kép
tündéri a lányod, hogy mindenkivel így barátkozik. emlékszem, már Krisztáéknál is ilyen barátkozós voltKép

ma negyed7-kor átadtam Esztit apának, és én visszaaludtam 9-ig!!! annyira jó voltKépKép apa felöltöztette Esztit a tegnapi gatyájába, már megint azt készítettem kiKép még jó, hogy a bodyt nem adta rá, mert az kakis voltKép de azért ezt a nyamvadt cipőt ráadhatta volna. látnátok most, mennyire fáradt!KépKépKép

Annamami, gondoltam, hogy nem csak én vagyok ennyire "leleményes"KépKép

most nem tudom, hogy menjek-e a hundm-be...

KépKép
KépKép
and

Duda!

"Hüvely Panna" Kép Kép Kép Kép

Mi fincsát főztél ebédre?

Nem is gondoltam volna, hogy Te is Forma 1 rajongó vagy! Ki a favorit?

Barbi!
Azt elfelejtettem mondani, hogy továbbra is imádom Noelt, annyira helyes kispasi, azok a szemek, hát nem semmi. És továbbra is azon merengek, hogy mi lenne, ha (sokkal) fiatalabb lehetnék... Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha

Duda: Hüvely PannaKépKép
apropó, lehet, hogy nekem is egy "rendes" becenév után kelle néznem, mert az, hogy kakigyár, meg nyálgép, elég gázKép na jó, ezt csak akkor mondom, amikor aktuális..

Rokica: 56-an voltunk, nem semmi... magatokat beleszámoltad?

KépKép
KépKép
and

Kuha,

Épp azt ettünk ma! Kép 4 db kb 6 cm hosszú fél répa (ez nálatok nem tudom milyen mérce lesz Kép) és egy fél krumpli, kb 1 deci lét meg kb 1/4 tenyérnyi pipihusi és összepüréztem. Az hipp üveggel mérve kb 1,5 üveg, és Tüncsi úgy bevágta!

A CBA meg ma 6 ig és holnap tuti délelőtt, de asszem 2, vagy 4 ig? De a plusz a sinek mellett, este 8 ig minden nap!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Köszi szépen, akkor ezek szerint tészta nem volt a hamiban! Akkor mi is ezt fogunk ma enni. Az nem gond, hogy ételízesítős, meg sós, meg stb?

Kép
kuha

Sziasztok!

Andi!
Én is várom a F1-et, nekem a Kimi a kedvencem! És nekem tök pirosak lettek a térdeim, itthon nem szoktam térdelni. KépKépKép

And!
A nyálgép nálunk is megy!

Nekem két kiscsaj nagyon tetszett: Eszti és Julcsika. KépKépKép
Persze Jack a nambörvan, de ő fiúból van!
A többi baba is nagyon helyes és aranyos volt!

Az én lányom is túlpörgött. Az én halál nyugis és jól alvó Zitám éjjel 1/2 1-ig bulizott. Kép Ilyen eddig csak 1x volt. Nem tudom, hogy bírják azok az anyukák, akiknél ez mindennapos. Kép

KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Ja, és Prüntyi, köszönöm a nyitvatartás infót is!

Kép
kuha

Haha, Hüvely PannaKép

Róki, de jó, hogy megjegyezted a megkötést, épp eszembe jutott, hogy elrohantam, miközben meg akartad nézni, mert kicsi lányom nyakig felöltöztetve visitott (teljesen jogosan, persze) a másik szobában.

De jó volt a tali. Jó lenne, ha valakinek lenne még akkora lakása és akkora vállalkozókedve, mint Rókinak. Sajnos nekünk egyelőre csak 44 nm2 jutott.

Jucc, Gergő annyira aranyos élőben!

Máté meg tiszta Máté, jobb nevet ki sem lehetett volna találni neki.

Ma kiosztottam egy nénit a húsboltban, aki megelőzött. Pedig eddig annyira igyeztem türelmes lenni, mert tudom, hogy a nénik sokszor már nem figyelnek a külvilágra, a nagymamám is ilyen volt már 85 év fölött. Olyan sokszor megtörténik, hogy megelőznek a sorban, befurakszanak a babakocsi elé, mert oda könnyebb, vagy mert nem veszik észre. Ez a néni szegény ma rossz pillanatomban ért, mert a húsboltban büdös van és igyekszem mihamarabb végezni. Persze frappánsan kivágta magát, hogy én másik sorban álltam. Nem mintha lennének sorok. Meg aztán egy batár nagy babakocsival elég nehéz a sorbanállni.
Juj, de mérges lettem.

Ma megyünk babazsúrra, igaz másfél évvel nagyobb gyerekek lesznek ott, de majd csak feltaláljuk magunkat valahogyan.

Hú, most látom, 56-an voltunk!

KépKép

KépKép
majola

Kuha, Tünde!

Gyorsan, mert szünet van!
Alapesetben Montoya a kedvenc, imádom a déli pasikat és szeretem, hogy ilyen bevállalós!Kép
De idén Kiminek is nagyon drukkolok, mert tavaly annyit balszerencse érte!Kép
Lehet, hogy ez idén is folytatódik? Naa neee!KépKép

Megyek is vissza nézni!

Puszi!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj,lányok, én az autóverseny hangjától is rosszul vagyok. Amikor apukám nézte, menekültem el a lakásból.

Tünde, most már értem, miért volt olyan közömbös Jack JulcsivalKép

Ha Julcsi igy folytatja a mai ténykedését, mint eddig, akkor felfalom estigKép

Tofi, hol vagy?

KépKép

KépKép
majola

Halihó!

Kuha!Kép
Zöldborsó leves és rakott krumpli volt a menü.

A Forma 1 mellett a focit is szeretem. A JÓ focit!Kép

Tünde!
Apa tőlem is megkérdezte, amikor meglátta a térdeimet, hogy biztos babatalin voltunk-e??KépKép
Még tegnap haza is mentetek? Akkor tényleg fárasztó napotok volt.

Zsuzsa!
Húsboltos néniKépKép
Engem szerdán a metróban, a mozgólépcső előtt talált meg valaki. Mindig, direkt megvárom, amíg lemegy a tömeg, és csak akkor indulok el a babakocsival. Erre egy néni totál bevágott elénk és a kocsiba is belerúgott. Na, erre nagyon pipa lettem. Még ha belém rúgott volna, az hagyján, de a gyerekre ugrom! Kiosztottam én is!KépKép
Érezzétek jól magatokat a babazsúron!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ma Andris is 4-kor ébredt (8-kor feküdt), mert ahogy fordult, beverte a fejecskéjét a rácsba és felébredt rá. Azért még így is emberi. Hanem a fejem...

Hüvely Panna KépKépKép. Makk Marci párja egyébként Makk Marcsi.

Nagyon jók lettek a képek! Köszönjük!

Bkriszta Kép!
Remélem, jobban vagytok! Ez volt ám a "csak gyors bekukk"! Kép

Ayse

ayse

És még azt is akartam írni, hogy nagyon finomak voltak a kaják, sajnos nem mindegyiket tudtam megkóstolni. De azok közül Kuha Kép légyszi leírnád a karfiolkrém receptjét? És Göndörzsóf Kép Te is a mogyorós-csokis sütijét? (mi lett volna a másik varia?)

Köszönöm!!!

Ayse

ayse

És még azt is akartam írni, hogy nagyon finomak voltak a kaják, sajnos nem mindegyiket tudtam megkóstolni. De azok közül Kuha Kép légyszi leírnád a karfiolkrém receptjét? És Göndörzsóf Kép Te is a mogyorós-csokis sütijét? (mi lett volna a másik varia?)

Kuha Kép!
Vannak olyan nézetek, miszerint célszerű a gyerek 1 éves koráig gluténmentes diétát tartani (gabonafélék). Valahogy a lisztérzékenységgel van ez összefüggésben. Én Lilivel ezt be is tartottam. Szóval én a cérnametéltet nem tenném bele.

Köszönöm!!!

Ayse

ayse

Ezt most a babnettel ketten hoztuk össze. Bocsi!

ayse

Andi, Kép
Apa nem látta még a térdem ( Kép), de nem gondolna mást, mert tudja, hogy kényelmes vagyok bizonyos hmm... helyzetekben. Kép
Igen, tegnap haza is jöttünk, jól összezavartuk szegény Zitát. Kép Eddig úgy tűnik, már meg is javult, megvolt a délelőtti szunya, a délutáni pedig folyamatban. Kép Apával. Kép Ja, Apa büntiben volt, egy darabig nem nézett rá, elvégre Apa se nézett rá 5 napig. Hiába mondta, hogy Õ itthon volt, mi mentünk el, Zita nagyokat vigyorgott a kezében, kínosan ügyelve arra, nehogy ránézzen. De már kibékültek. Kép

Ayse, Kép
jó, hogy Neked már van egy Lilid! Én is tudtam, hogy Makk Marcinak van párja, de a nevét már elfelejtettem.

Majola, Kép
bocsi, de Jack-el már régóta interaktív szerelemben vagyunk!
De ha ez vigasztal, nekem nagyon tetszett Julcsi!
Sőt, Te is nagyon szimpi voltál élőben (is), és ha jössz Móvárra, összehozhatnánk egy babakocsitologatást, én mobil vagyok.
Vendég

Ayse!

Köszi szépen a lisztérzékenységgel kapcsolatos dolgot. Valami ilyesmiről már én is hallottam, így jobb a békesség alapon nem tettem bele tésztát neki.
Viszont a répa-krumpli-csirkemell turmix nagyon - nagyon ízlett neki. Hát igen, ez mégsem bébiétel. (Igaz, ki tudja, milyen anti-bio répák voltak ezek Kép )

Karfiolkrém:
Nagyon-nagyon egyszerű, csinálok sima tartármártást, gondolom az megy. Aztán ételízesítős vízben megfőzöm a rózsáira szedett karfiolt. Ha megfőtt, lecsepegtetem, és megvárom, míg teljesen kihűl, nehogy "összeugrassza" nekem a végén a tejfölt a tartárban.
Villával összetöröm, de nem kell pépesre, ezért nem turmixolom. Csak simán, amennyire a villával lehet.
Ja, majdnem kifelejtettem, hogy egy közepes fej hagymát nagyon apróra összevágok. Ez mehet bele a tartárba, majd a tört karfiol is. Ennyi. Néhány órára hűtőbe teszed, hogy jól összeérjen.
És igaziból frissen készült pirítóssal a legfinomabb, ezt nehézkes lett volna Rokinál, ezért vittem inkább bolti kétszersültet.
Ja, és megszórhatod egy kis őrölt borssal is, bár én a tartárt eleve azzal csinálom,így nem szórtam meg külön.
Én nagyon szeretem, igaz, már jó régen ettem, de ha csinálok, akkor nemcsak pirítóssal, hanem fincsa házi füstöltkolbász karikákkal szoktam enni Kép Kép Kép

Kép
kuha

Juci, Kuha!
Köszi Noel nevében a dicsérő szavakat!Kép

Nyúlné!
Szívesen megyünk megint látogatóba, de mi is várunk Titeket szeretettel!Kép
Ha van kedvetek a minitalira csatlakozhattok!Kép
Cleo telefonált, hogy Maja beteg lett, lehet, hogy ők nem tudnak jönni.Kép
Azért keddre még meggyógyulhat a lányzó.

Hál istennek a fiúk aludtak éjszaka, nem volt semmi gondKép
Leont tegnap este alig bírtam felkelteni, hogy fürödjön, meg vacsizzon.....úgy aludt, mint a bunda!

Ma megint voltunk babauszin, Noel is jött, nagyon élvezte. Leonka egy kicsit szörcsög, de semmi komoly, úgyhogy ő is úszott, tiszta extázisba jött, úgy élvezte! Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

KUha és Prüntyi!

Vasárnap is 6-ig van az uj CBA nyitva!Kép

Kép
hencsi

Hencsi!

Köszi szépen Neked is az infót. Végülis Te is illetékes vagy ez ügyben... Kép Kép Kép

Kép
kuha

Sis!
Nagyon messze van az piac HarasztinKépKépKép!!! (Ja, vagy Apa nem a helyi piacra nézett kiKép?)

Annamami!
Örülök, hogy tetszett a képKépKép

Andi!
"Hüvely" PannaKépKépKép

Ayse!
Tök jó, hogy TE mindig figyelszKépKép, s meg is osztod a véleményed velünk. Tudom, hogy ezt most Kuhának tanácsoltad (gluténmentes diéta), de azért én is felkaptam rá a fejem.

Na megyek is, beizzítom a vasalót, s közben kuksizom a női kézi meccset a Dánok ellen!
C.

KépKép
cinka

Időkérés van!
Bocsi a hibákért:
-az a piac
-dánok ellen!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok lányok!

Nem fogjátok elhinni, mit vettünk, de nem tudtam otthagyni! Kép
Mivel tegnap kialakítottuk Tüncsi hálóját, akartunk oda venni egy kis music-centert, mert semmilyen zenealkalmatosság nincs ott, így ma elindultunk, de nem kellett messzire menni mert a Cora-ban megláttuk ezt...! Kép És meg is vettük!

Kép
Kép

Pipere-kincsesdobozba csomagolt CD lejátszó! Kép Hát nem állati Kép

Kuha, szivessen! Egyébként a multkoriba mi tésztát is raktunk és nem lett baja tőle! Kép

Pr.
Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Ez nagyon állat! Nekünk is kell valami lejátszó alkalmatosság majd, ez mp3-at is lejátszik??
Meg lehet kérdezni mennyi volt?

Kuha!

Nincs mit, gyakran járunk mi is oda és mivel helyben ezt szeretem legjobban tudom a nyitvatartását isKép
A plus szerintem nem igazán jó, csak ha már más nincs nyitva....

Heni

Kép
hencsi

csak cd-s ez, és 15 e volt és u.ennyiért még 3 féle volt! Nagyon jók!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Apa éppen most próbálja Tomit elaltatni, Apukám volt itt délután az öcsémmel, ez egy kicsit megzavarta.

Nem látom a tali képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megőrülök!!!!!!!!!!!!! Majd megpróbálom valahol megkuksizni. Kép Kép

Roki
David nagyon kedves volt, hogy segített az utánunk maradt rumlit elpakolni. Kép
Mikor Apa meghallotta mennyien voltunk, rögtön rosszul lett, eredetileg szívesen jött volna ő is, de ez már Neki is sok lett volna. Kép

Cinka
Köszönjük a férjednek a segítséget, igazi gondos apuka!!! Kép Kép

Elfelejtettem, bocsánat, most pótolom:
Ildikók boldog névnapot!!!!!!!!!!!

Sis
Köszönöm, felolvastam Apának, féltékenykedett, neki csak a sárkány jut belőlem. Kép
A képeket nem látom ugyan, de milyen háj???????????????????????

Nyúlné
A nagymamám és anyukám ott lakik a környéken, holnap megyünk hozzájuk, majd beintegetek...
A hideg vizes fürdéstől tovább alszik Nyuszó, vagy "csak" nyugodtabban?

Andi
Hüvely Panna Kép

Térdek Kép

Barbi
Noel tüneményes volt, egy kicsit barátkoztunk, teljesen kész voltam. Kép
A pulcsi hundm.

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok.
Ma nem volt időm jönni,de amint lesz jövök.Kép
A tali képek nagyon cukik.
Megyünk fürdetni a ma 6hónapos tündérkét!Kép

Jó éjszakát.

ancsi26

KépKépKépKépKépKépKép

voltunk babúszáson,dobok fel pár képet,jó lett volna,de Kisnyúlnak csak egy célja volt,hogy mindent a szájába vehessen és rághasson,rághasson...szegénykémet nagyon zavarja ez a fogzás!
azért persze csajozott is és a harmadik képen nem ő,hanem egy iciri-piciri baba volt,aki elszuszizott a vízben,nagyon édes volt!köv.héten újra próbálkozunk!
mindjárt visszaolvasok....
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi kösziKép

Kép
hencsi

Hahóóóóóóó

Mindenki Megasztárt néz?

PC guruk!
A kiscsajom kiélte magát a klaviatúrán, és most a babneten lévő írások ( pl felhasználó azonosító, üzenetek száma) tök nagy betűvel jelenik meg. Hogy a túróba tudom visszaállítani????
Vendég

Tünde,
Próbáld meg: nézet - szövegméret Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Délután elmentünk bevásárolni. Két bevásárlókocsival szoktunk menni, egyikben Zita van bébihordozóban.
Ami hangokat produkált a babatalin, előadta a bevásárlókocsiban is. Jó nagyokat néztek az emberek, amikor tologattam, hogy kerreg a kocsi. KépKépKép
Vendég

Nyúlné,
Az uszis képek nagyon aranyosak! Kép Kisnyúl nagyon szexi úszóspelusban is. Kép
Ma én is langyosabb vízben fürdettem a srácokat, hátha Danira is hat. Kép

Bár..... Délután elmentünk Benivel az Auchanba 5-kor, Apa rögtön elaltatta Danit és 7-kor még aludt mikor hazaértünk. Kép
Emiatt egy órával később mentünk fürdeni, csak most kerültek ágyba a fiúk. Remélem, Dani nem fog nagyon korán kelni. Kép

benianyu

Sis,
Én is meg akartam kérdezni, csak Cinka már lelőtte a poént, hogy milyen messze van a piac. Kép

Majola, Duda
Tolakodó nénik Kép Néha tényleg nem állja meg az ember szó nélkül.

Ayse
Jobbulást! Remélem, most már hamar elmúlik a fejfájásod! Tényleg a tavaszt jelzni? Azt lehet tudni, hogy mikorra? Kép

benianyu

Szia Benianyu! Kép

Végre jött valaki!!!
Jó lenne, ha Ayse fejfájása Kép (jobbulást!!!) a tavaszt jelezné, de sajna megint hideget mondtak! Kép

Zsiráf nagyon szuper volt, köszi, hogy Zita összenyalhatta! Kép

Minden baba mindent nyalogat? Zita ma lenyalogatta a kanapét, plédet, ruhát, mindent, ahova hozzáér a nyelve!
Néha arra gondolok, hogy a projekt indításakor nem volt-e ott egy kígyó, de biztos nem. Kép Nem sziszeg. Kép
Vendég

Tünde hello Kép

Sikerült visszaállítani a betűket?

Dani is mindent összenyal és a szájába vesz. Újabban a babakocsi tolókarját nézte ki magának, de az elérhetetlen. Kép

Szívesen a zsiráfot, az nálunk is nagy kedvenc. Kép

benianyu

Lányok!

Engem is utolért a hajhullás...Kép
Én eredendően is mennyiséget produkálok, ezért azt gondoltam, hogy észre sem veszem, hogy 2 szállal több jött ki, viszont durva a helyzet szó szerint csomokban jön mostanra....
Nektek mi vált be? Emlékszem Oli anyukája írt valami 6 ampullárol, meg volt valaki más is, aki mást ajánlott, de már nem emléxem részletekre...

Lehet kopasz leszek?Kép

Kép
hencsi

Sziasztok Kép

Mint kiderült, apukám nem vétkes a fgép adatkábelének ügyében, viszont Apa kap, ha hazaér, mert a kocsiban hagyta...
Előbb-utóbb úgyis meglátjátok a képeket, így legalább izgalmas. Kép
Najó, még ma felteszem.

Sildike,
Capella Kép
Számolj be a buliról, fájdítsd a szívünket kicsit Kép

Annamami,
köszönjük a bókot Kép
Nekem sikerült rólad olyan képet csinálni, amin nemcsak a szemed, de még a szád is nyitva van Kép
Ha hiszed, ha nem, még ötévesen is el fogom bírni, jobban mondva kénytelen leszek. Kép
Apának meg hízott ám a mája rendesen, gondolhatod Kép

Kuha
Gergő ugyanazt csinálja a rácsvédővel (inkább fejvédő, nem? A rács elég kemény Kép), mint Máté. Simán kiles alatta Kép

Duda,
Apa, meg a fantáziája KépKép Egyébként Makk Marcsira emlékszem, de lehet, hogy csak álmodtam...
Forma1? Király, mindig elalszom rajta Kép
Néni Kép Szegények néha megzakkannak.

Havtunde,
el is felejtettem megköszönni a cseppnyi tehermentesítést Kép
Térded Kép
Zita nemalvása Kép Én is kiakadnék, ha minden hajnalban fél négykor kelnénk. Hát még, ha két-három óránként...
Tündér lehetett a csajszid, folyton kicselezve apa tekintetét Kép

Majola,
Máté tiszta Máté Kép Azt látom rajta, és szerintem is, de fejtsd már ki kicsit bővebben légyszi! Kíváncsi vagyok, miért Máté Máté Kép
Néni Kép Többit lásd feljebb Kép
Babazsúr biztos jó buli lesz Kép

Ayse,
szegény fejed. Kép
Makkné nevére akkor jól emlékeztem. Kép

Barbi,
Leon jól kibulizta magát a talin, ahogy elnéztem, nem is csoda, hogy aludt Kép
Babauszi jó lehetett, most vannak abban a korban, hogy pancsolnak a kádban is ezerrel.
Milyen minitali? Hol? Mikor? Kép

Cinka,
KépKép Booocs, közben nekiálltam takarítani, meg ilyenek, mert anyós szólt, hogy jönnének Apakeresztanyuval, de aztán mégsem, és elfelejtettem szólni, hogy elmegyünk...Kép

Prüntyi,
tök jó a diznicsajos dizájnhifi Kép

Thomasanne,
nincs mit Kép Apa meg ne féltékenykedjen, inkább igyekezzen ő is kihozni belőled a tündért Kép
Van egy kép, ahol épp szopi után vagyunk, én elég görnyedt helyzetben, és hát gyönyörű úszógumim van KépKép
Egyébként 20 kilót híztam Mátéval, 45-ről 65-re, most vagyok 52, ami nálam kb 2-3 kiló plusz a versenysúlyomhoz képest (mármint amit megszoktam), és az mind a hasamon, meg a fenekemen maradt Kép
Apa ugyanígy volt a talival, mint a tiéd, modtam neki, hányan leszünk, azt mondta: Hülye vagy?? Annyi nő közé??? KépKépKép

Ancsi,
boldog félszülinapot Melcsinek Kép

Nyúlné,
képek szupik, nagyon jó lehetett! Hol van ez a tanfolyam? Nagyon szép, meg nincsenek túl sokan, ahogy látom.
Alvó baba de drága! Kép A testtartásán látszik, hogy ráadásul tök biztonságban érzi magát Kép

Havtunde,
ha nem akarsz egerezni, akkor Ctrl+ és Ctrl- billentyűkombinációkkal ugyanezt éred el Kép
Zita hangjai édesek voltak tényleg, bevásárlókosárban meg gondolom még inkább Kép
Kígyó Kép Azért ne menjünk vissza Ádám és Éva sztorijáig, jó? Kép Viccen kívül, Máté is nyalogat. Főleg a keze ügyébe kerülő felnőtt kezet. Kép

Benianyu,
a piac kb egy kilométer tőlünk. Apa elveszett valahol egy messzi-messzi galaxisban Kép
Dani miatt ne aggódj, Máténak is ilyen napja volt, anyukám ölében fekve hallgatta a gomba-dalt, közben ritmusra ütögetni kellett a popóját, mert különben nyafizott, és szép csendben álomba merült, háromnegyed órát szunyált, negyed nyolckor indultunk haza mi is Kép De pontban kilenckor már aludt megint, eddigi jó szokása szerint. Apa is elaludt a fotelban Mátéval szinkronban, valami a levegőben van, azt érezték meg.

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Galaxis Kép
Dani is nyomul a felnőtt kezekre. Kép Bár tegnap Saci keze is jó volt neki, csak a szájában érezzen saját és idegen ujjakat. Kép

benianyu

Sis, Kép
mit is érek el a Ctrl+ és Ctrl- megnyomásával? Tényleg cseppnyi volt...

Benianyu, Kép
nem sikerült visszaálllítani! Így olyan bénán néz ki, Zitát hiába kérdeztem, hogy mit nyomkodott, csak vigyorgott ezerrel. De mondhatom úgy is, hogy kiröhögött ezerrel.
Vendég

Benianyu,
saját és idegen ujjak. Kép Na igen. Amikor a pelenkázásnál mindkét lába a szájában van, és simán kiröhög, ráadásul az én kezemet is elkapja, az már egy kicsit megalomán Kép

Tünde,
az aktuális oldal szövegméretének nagyítását-kicsinyítését. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hencsi,
Én Loreal hajhulláselleni ampullát használok, már lassan egy hónapja. Mostanra kezd egy nagyon picit megállni a hullás. Még mindig van elég a kádban hajmosás után, de talán.....

Íme a híres zsiráf és marcangoló gazdája
Kép

Kép

benianyu

Sziasztok, csak bekuka, fiatalúr még nem alszikKép, apa próbálkozik.

Prüntyi, nem semmi a zenélő doboz, még nem is láttam ilyet. Látom Angelcare-etek van, már az új fajta 2 táblás? Meddig fogjátok használni?

Barbi, Jack lehet, hogy kedden kapja meg az 5hós szurit, ez majd csak hétfőn derül ki, ha felhívom doknénit. Ha nem kapja meg, akkor nekünk jó a minitali.

Jó éjt!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sis,
Daninak olyan nagy a pocakja (sörhasa, Cleo szerint tejhasa Kép), hogy a lábait nem kapkodja be a szájába. Van neki 10 ujja a kezén, egyelőre beéri azokkal, ha nincs más.

Tünde,
Zita Kép nem mondja meg? Kép Kép "anya, próbálkozz!" Kép

benianyu

Benianyu, látom, nálatok jól halad a hozzátápi, Dani már Zsiráfhúst is eszikKép.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Benianyu,
zsiráfos képek Kép Főleg a fejleharapós!
Tejhas KépKépKép

Manka,
hozzátápi Kép Máté elefántot evett ma vacsira, ha apa végre hazaér, fel is teszem a képeket a taliról is, meg egy párat csak úgy. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Manka, Sis
Anyatej után rögtön zsiráfhús jön. Ez a védőnők szövetségének legújabb ajánlása. Kép Bár elefánt is jó. A vacsora kutyaláb volt, csak épp nem fényképeztem. Kép Majd a reggelinél. Kép

Manka,
Hajrá Apa! Jó késő van, hogy Jack még bulizik. Én megőrülnék, ha 8-9 körül nem aludnának a fiúk.
Engem is érdekel, hogy ki meddig szándékozza használni a légzésfigyelőt. Én úgy tervezem, hogy amíg teljesen le nem mászik róla. Megnyugtató, hogy villog a kis zöld led.

Sis,
Várjuk a képeket! Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: