A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanza,
KépKép

Deni,
mél nem érkezett megKép

Beet,
aki engem bejelölt: Lukács Andrea, nem Gabi.

KépKép
fibi

Lányok!
KÖZÉRDEKÜ:

Ingyen odaadnánk régi autómat valakinek!!! Ez teljesen komoly!! Szóljatok, ha érdekel valakit! Tipusa: Datsun Cherry, szine: piros, 1980-as évjárat. Áprilisban jár le a müszaki. Még sosem hagyott cserben, jo kis japán gyártmányKép Azért akarunk megszabadulni töle, mert férjem kapott céges kocsit, igy enyém lesz az övé (a régi), és hát 3 autot nem tudunk fizetni. Ha meg roncstelepre visszük, akkor még nekünk kellene fizetni, hogy otthagyhassuk...

KépKép
fibi

Sziasztok!

KisKókuszikercsajszikáknak BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép

Nemsokára itt a vendégsereg, már mindennel kész vagyok, úgyhogy gyors bekukk.

Csajok, olyan jól esik, hogy hiányoltatok, meg a + fogadtatás, de komolyan!!!! Kép Egészen meg vagyok 6va.
Tali nekem a momban és a lurdyban is ideális, mindkettőt könnyen becserkésszük, főleg az új szuperszónikus járgányunkkal. Kép

Megawatt hétvége van a magyar viván, lehet fejet rázni! Kép

Zuzmó,
én PegPeregora gondoltam, sztem Te is! Nektek melyik van? Figyuzok nagyon, hátha van akciós valahol.

Fibi,
volt tanfolyás, még egy alkalom lesz. Most arról volt szó, hogy nely életkorban miket csinálnak a kőcök, hogy tudjuk fejleszteni az egyes érzékszerveket, meg szó volt a hiperaktivitásról, az indigó gyerekekről és a diszlexiáról ... ami fontos, hogy sose siettessük a gyerekünket, mindennek megvan az ideje, a hanyatt fekve nézelődésnek, a mászásnak és a járásnak is, és ha valami kimarad a mi kényelmességünk miatt, annak ára van, és hogy a fejlesztőkben sem csinálnak mást, mint hogy visszamennek az alapokhoz, és azt gyakoroltatják lépésről lépésre, amin "normál" esetben végigmegy a kiskőc. És persze akkor sincs gond, ha fejlesztőhöz megyünk, nem kéne ettől sem beijedni ...stb. Kép

Dorka,
majd meglátjuk, mit tehetek értetek! Kép szóval Leopoldi csudaszupi? mikor mentek ismét?

Beet,
köszi a tanácsot! én belepróbáltam Vincsenzót az ikeás fehérbe, de íppegcsakhogy belefér a tompora, szóval ezért nem jó nekünk. én nem ragaszkodom ahhoz, hogy drága legyen Kép, csak szeretném, ha lenne lábtámasz, két tálca, biztonsági öv, nomeg kényelmes legyen a kőcnek sokáig. és persze legyen tartós is, mert tervben van a tesóka. szóval ezek miatt nincs könnyű dolgunk. én is örülök, hogy mosolygós Lillusod jobban van. fürdős élmények engem is érdekelnek, kérek majd én is beszámolót!

Apropó, fürdő: MILYEN MÁRKÁJÚ ÚSZÓPELUST JAVASOLTOK?
cupp,
fic.
ficánka

Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani nekem egy nagyon jó dokit a Szent Imre kórházból? Költözés miatt váltanom kell. Az új dokival szeretném végigcsinálni a terhességet. Most még csak az 5. hétben vagyok.
köszi!

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Köszönöm a tegnapi gyed-es válaszokat!

Fibi!

Autóra mi lehet, hogy jelentkezők vagyunk! Párom 7-kor ér haza, megtárgyalom vele!

Kókusz lánykáinak boldog szülinapot!Kép

ILdi
ildi76

Fibi! Kép Újra elküldtem a mail-t, remélem, most megkapod!! Kép

Kép
Kép
denizsa

Lindi,
Nagyon jók lettek a képek!!! Olyan édesek együtt! Köszi még egyszer Kép

Mindenkinek jó hétvégét! Kép

Blaye
blaye

Fic,
érdekes témákKép Indigo gyerekekröl mit mondtak? Én asztrologusom szerint a 2000 után születettek szinte mind azok...

KépKép
fibi

Ildi,
okésKép

Deni,
megjött a levél, kösziKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Újra itt. Kép Még nem olvastam vissza, csak belelapoztam a fórumba, és látom, hogy a pelenka volt a téma. Ezért szolgálati közlemény következik Kép:
A Huggies pelenka a budaörsi Auchanban 25, illetve 31 Ft/db áron kapható a 3-as méretben, 4-ben 42 Ft/db.Ha már volt bocsánat, csak gondoltam, másnak is jól jön az info. Kép

Most megyek visszaolvasni. Kép
mkatus

Mkatus!
de melyik Huggies? mert van a sima , meg az "alacsonyabb minőségű" (ezt maga a gyár írta róla emailben) piros csomagos Huggies, soft&dry a fantázia neve, úgyhiszem...
nekem simán bevált ez az olcsóbb fajta, többektől hallottam, h bevált, és eleddig egy mamától hallottam, h átázott neki soxor.

különben mióta nem kakkant olyan hígat Lencsém, minden jobb pelus jó nekünk. (Huggies, Pampers, Libero, és még a DM baby love is, sőt anyósom vett ottara Azúr pelust, az is jó neki, igaz szerintem tökre drága volt (45 FT/db) ahhoz képest...
néha apája sajnálja Lencsit, és nem szorítja meg a pelust, ekkor pisis lesz a ruci.

Zuzmó!
mehetnénk legközelebb együtt tanácsadásra, mármint méretni a babát Kép)

ma írtuk alá új lakásunkra az adásvételit, most már rezeg a léc, hogy el tudjuk-e adni 120 nap alatt a régit Kép

ancsipancsi

Ancsi!

Super-Flex. Kipróbáltuk, és nagyon jó! Semmit nem engedett át. Volt extra igénybevétel, de azt is állta. A Pampersünk ilyenkor már átázott...
mkatus

sziasztok!
mindenkinek szépséges napot!

ma voltam a h&m-ben, és hallod Moose és Voltiv, elég nagy csalódás volt. Drága és kevés a cucc. Bár lányos dolgokból volt rengeteg, ha szereted igazán kiscsajos cuccokban jártatni Nyuszit, akkor érdemes elmenni! Nekem nem tűnik olcsónak egy body 2000 Ft-ért. Egy kiskabát 5000 Ft-ért. Szal...kevés is volt, meg nekem...hááát, szal nem mostanában megyek oda ismét!
De azért majd szóljatok, ha lesz leárazás!!!Kép

Brekuc,
én a 2 hetes gyerkőcöt raktam kengurúba. Nem lett gerincbeteg, de elég mocskos szájú!!!Kép és akaratos. Úgyhogy inkább hagyd a babakocsiban!!!

Vera,
én is erre gondolok, lehet, h vannak rendes emberek, de elég megalázó, h a rendes emberekre kell várnom egy lépcsőnél, h ki szán végre meg!!! És volt úgy ,h 8 hónapos terhesen sem szánt meg senki, igy én cipeltem az akkor 16 kilós B-t, plusz az 5 kilós babakocsit.

És Recca,
engem bizony nem a lustaság hajtott az autóba!!! Én sosem szerettem Pesten és Budán vezetni, ha rajtam múlott volna, még most is mindenhova bkv-znánk, de még a buszmegállóig sem jutok el, mert a budaörsi úti felüljáron nem tudom át ráncigálni a babakocsit, úgy hogy még közben B-t is felügyelem. És bizony előfordult már az is, h B-nek nem adták át a helyet, és akkor fél kezemmel babakocsit tartok, másikkal B-t. és még egyensúlyozzak is, h ne adj Isten fékez a busz!!!
Hááát, bár szeretek magamnak rosszat tenni, ennyire azért nem, és bezony ez a rendszer szokatatott rá a kocsira, és ez addig igy is marad, amig nem változtatnak vmit!!! Én elindulnék rámpákat épiteni (csak, h ne mástól várjuk a segitségetKép), de nem tudom hogy kell!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Elina és Boglárka, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi! Autó minket is érdekel, mélt küldtem, benne a telószámom!

Ancsi! Ki a dokid, és a védőnőd? Egyszer tényleg mehetnénk együtt....

Fic! PP Prima Pappa. Nagyon drágának találtam az eredeti árát, igazából még az akciósat is, de anyós vette ajándékba, és novemberben volt hozzá 10 ezer forint értékű kupon, és még lejött belőle 2 ezer. Így azért barátibb volt. Egyébként Bazsó ült már a legolcsóbb Ikejásban is, és abban is jól érezte magát. Megértelek, hogy beleszerettél a pp-be, mert tényleg nagyon szép, és összecsukható egy mozdulattal. Nekünk a kicsi lakásba ezért nagyon jó.

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi,
autó-elajándékozás jó ötlet, mi is 10000ért adtunk el egy 20 éves Volvót (az is szinte ingyen van, hiszen az átírás többe kerül..) egyébként tényleg csak ráfizetsz, ha pl kivonatod a forg.ból. Azóta horgészni járnak vele valahol vidéken, és remélem, jól érzi magát a kisöreg, hisz úúúgy szerettük. Kép
neet
neet

Curse!

Írj szempontokat, hogy milyen dokit szeretnél, mik az elvárásaid, az alapján tudunk segíteni!Kép

Fibi!

Írtam mélt!
ildi76

Curse!
Itt mindenki nagyon jónak tartja a saját dokiját, így sokat tudnánk Neked ajánlani...mert egy kivételével tényleg mindenki jóóóó Kép

Úgyhogy mivel nincs itt Kisün, kezembe veszem a dolgokat Kép Írd le milyet szeretnél:
-férfi/nő
-fiatal/idősebb
-konzervatívabb/alternatívabb
-poénkodós/tartózkodóbb
....na, meg miket szokott még Kisün kérdezni, segítsetek Csajok!!! Kép

Szóval ezek alapján biztos tudunk Neked ajánlani...egyébkén a favoritok, talán: Bardóczy, Bálintok (3), Barnák (2), Balogh ...stb.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!
Ezt egyszerre írtuk Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fic, nekem Peg Perego Dondolinom van. A Peg Peregok szerintem nagyon tokjok, mert marha masszivak es enyem gyerek allva ugral benne allandoan. Ja, es egyedul ki-be tud maszni, szoval szerintem ebbol a szempontbol szuper, hogy ilyen massziv. Most nem emlekszem, mik voltak azok, amiket fogyved betiltott tavaly, de ranezesre is egy csomo etetoszeken latszik, hogy mar attol felborulnak, ha csak oldalranez benne a gyerek, nemhogy kihajol vagy felall, ugral, huh... Masreszt viszont eleg lett volna a legegyszerubb Peg Peregot vennem, mert a hintazo meg zenelo funkciot meg egyszer nem probaltam ki... Osszesen egy problemam van vele, hogy nehez levakarni, mert ugye sokkal bonyolultabb, mint pl az ikeas szek, eshat a kaja meg a pia mindenhova eljut.

Ja, hatalmas gyerkocokre rugit en is sok helyen lattam, de szerintem baromsag, mert enyem amikor mar elkezdett kuszni, nadrag es zokni kellett, mert rugdalozoban nem volt hatekony, csak tiszta pipa lett tole Kép es zoknik kozott tenyleg sok vacak van, es csak elso mosas utan derul ki, hogy megfelelo-e...

Jaja, es elmeletileg egyaltalan nem lehet hasznalni, mert ugye ortopeddokik szerint csak akkor teheto bele a lurko, ha mar egyebkent is tud ulni, akkor viszont mar olyan nehez, hogy szerintem anyukanak mar nem egeszseges a dolog. Ja, enyem kenguru is olyan, hogy fektetheto is benne a gyerkoc, ami neki jo volt, de nekem meg azert nem, mert akkor nem ket vallon, hanem csak egyen van es egyik kezemmel meg tartanom kell, kulonben labilis, szoval most majd kiprobalom a kendot.

Zuzmo Kép Kép ez tenyleg izgi es tokjo, de en nem irigylem Indit. Talan, ha Kanadaba vagy Norvegiaba menne... nemreg olvastam egy cikket a norvegokrol, hogy naluk tilos jardan parkolni meg mindenhol szuperul lehet babakocsival kozlekedni, meg egyebkentis rendes penzeket kapnak az anyak es parlament fele is no es egyaltalan milyen tokjo Kép
moose

Ez komoly, hogy nem irt senki fél 8 ota???

KépKép
fibi

Katus!
super flex is szuper jó! nekem is nagyon bevált.

Zuzmó!
EK a dokink Kép, Etu a védőnőnk.

ancsipancsi

Fibi!
nyomj F5-öt Kép
írt

ancsipancsi

Fibi, én írtam, mélt is!!!

Ancsi! Szintén!!!Kép Esetleg csütörtök? Januárban voltunk utoljára mázsálniKép

Kép
Kép
zuzmo1

ja, bocs, most látom a többi hsz-tKép

KépKép
fibi

figyi Zuzi!
nekem csak szerda lenne jó. de most nézem, hogy esni fog a hó. ha rossz idő van, halasszunk egy héttel Kép

ancsipancsi

Curse! Udv itt es igen, irjal szempontokat!

Bogarka, te hasznaltad testverfellepovel az abc design sinus 3-adat? Mert most azon tunodtem (de holnap kiprobalom), hogyha hozzaszerelem a fellepot, akkor a kanyarodas hogy fog menni, mert ugye ez nem bolygoskereku, ugyhogy fordulasnal meg kell emelni az elejet... szal lehet, hogy mindket kocsimat le kell cserelnem? Ja, es kepzeld, mintha javulna a pottyhelyzet: hason es haton, ahol eloszor jottek ki, mar sokkal jobbnak tunik, de vegtagok es buksi meg, ahol kesobb jelentek meg, meg nem valtozott. Es allati hiszti napok ota a csajunk es tok rosszul alszik. Es lehet, hogy attol olyan rossz neki, hogy nem tudja meg verbalisan kifejezni magat, ahogy irtad, hogy Petranal volt ilyen. Masreszt biztos az is rossz neki, hogy a heten csak dokinal voltunk ketszer es mar allatira unja magat itthon Kép

Zs, tenyleg olyan pocsek volt? Ooo (csalodott szmajli). Azert jovoheten megnezem azokat a csajos cucokat. Es Recnek szerintem hiaba magyarazunk...
moose

Ancsi!
Oké, halasszunk! A szerda nekünk is jobb, csak most 15-e miatt biztos nincsenek, és igazad van, hóban végképp ne menjünk!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Moose!
Testvérfellépőt nem használtam...kicsit drágának tartottam ahhoz, hogy Petra kétszer rááljon Kép...egyébként volt úgy, hogy elfáradt a sétán, és akkor - ezt egy szintén ABC-t használó, kis korkülönbséges ismerőseinknél láttuk - ráült a lábtartóra (tudod, amit elvileg le lehet később hajlítani mikor már ül a gyerek...szóval arra a részre... - bár nemtom a sinus milyen, a miénk novus, de sztem hasonlóak). Ja, meg egyébként sem nagyon sétálok velük, inkább csak a kertben levegőzünk, liter vizeket izzadtam le ha nekiindultam velük egyedül...

És nem tudja valaki, hogy lesz-e valami nagy niytási akcijjjó a C&A-ban? ...csütörtökön nyitják a Camponában Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, akkor H&M drágább, mint kint... sebaj, szerdán apafejjel utazunk egyetKép, és végre egy gyereket sem viszünk! Kép még mindig 2005 októberében voltunk utoljára kettesben...

votiv 8)
votiv

Zanza, részvétem!

Moose, hogy álltok pöttyileg?

Johi, remélem elutaztatok Kép

Fic, nekünk is - mint sokaknak - a legegyszerűbb ikea antilop etetőszékünk van, és ennél különb nem is kellett eddig. egyszerű, jól tisztítható stbstb. 1etértek Beettel, a célra ez is kiválóan megfelel Kép

pelus: az én fiamnak meg pókhasa van, és rengeteget pisil, ezért kell jó nagy pempörsz rá Kép

és Isti ma egész nap tök kedves volt, már felébredt, mikor még nem voltam kész a munkával, és csak szépen ült az ölemben, anélkül, hogy csapkodott volna - najó, szétrágott egy jegyzettömböt meg egy tollat, de engedte, hogy leadjam a cikkeket Kép úgy imádom Kép

jó éjt mindenkinek, mamáknak, babáknak, pocakon innen és túl Kép

votiv 8)
votiv

Neet, ahaKép

Egy kép bucsuzoul a 2 BálintrolKép
Mélekre holnap reagálok, most L hunyniKép
Kép

KépKép
fibi

Dora, en brendonban vettem ezer korul tokjo kocsicipoket tavaly. De most nem emlekszem a markajara, megkeressem?

Bog, koszi, es hulye vagyok, persze novus 3-at akartam irni, enyem is az.

Vegre megtalaltam a kepeket Gretirol es Vincerol, tokjok Kép Es ha nem nem tuniszi a bebiszittered Lindi, akkor nem aggodok Kép es aszittem, mar reg elkoltoztel.

Lilla hogy van??

Juc, en is aszittem, fuggo vagy Kép kozben csak nagyonugyes Kép

Re, akkor lassan elkezdheted a keszulest az urutazasra. Szal ha Nyuszi nemsokara ketto es huszevesen fog ott dolgozni, akkor mondjuk raersz 17 ev mulva elkezdeni a felkeszulest, mert szerintem neked pikkpakk menni fog, nem ugy, mint Anettkanak Kép Kép
moose

Na, közben nem birok aludni...

Votiv,
dejo Neked, hogy szerdán utaztok kettesbenKép Én páromnak meg munkája lesz még aznap isKépKép Kettesben leszünk Bálinttal...

Neet,
mi kb 3 éve vettük a verdát 100ezerért, és mivel az átirás+müszaki költséges, ezért adnánk ingyenKép Horgászni járni is tökjo ötletKép

Moose,
most már lefekszünk? vége a MegabulinakKép
Tényleg, ki esett ki? még mindig a pincében van a tévénkKép

KépKép
fibi

Hali!

Itt vagyok megint!
ÉS új pecó rulez,már alakul a rend is!

Fibi!

BKV -s srác esett ki.

Lindi!

Első itt alvás tényleg jó lesz bár kicsit hiányérzetem van,vagyis inkább nagyon.Hiányoznak a kölkeim.Tényleg.De velük ezt nem tudtuk volna lebonyolítani.

Votiv!

Bogi Spedesek nagyon profik voltak,semmit sem törtek el,minden extra helyzetben feltalálták magukat és nem húzták a szájukat csak a franciaágyat(betét)fel a harmadikra kivülről.Tök izgi volt.Ja és gyorsak is voltak.

Most már visszarázodom és olvasok!

Juc
20170114224602

Zuz!
tök jó, menjünk majd együtt.

Bogárka!
el is felejtettem írni, hogy lányod abban a szőrmében valami tüneményes volt. nehéz dolgotok lesz! fiúk majd hemzsegnek. Kép

és ez a hét egyik legjobb híre, h lesz C&A a Camponában. már épp azon gondolkodtam, ha oda költözünk, mi lesz velem Kép

Fibi!
kép rulez. én ha kicsi lennék, oda a fotel és a kanapé közé bújnék Kép

Dóra!
van itt a Bocskai úton (12-es megállóhoz közel) egy szerintem nagyon jó árral dolgozó nagy bababolt. egy csomó szép kocsicipő van többek közt.

Juc!
és ez a lakás is olyan szép, mint az előző?

Votiv!
Isti már nagy fiú, segít a mamának!

LENCSI LEGÚJABB TUDOMÁNYAI:

- tegnap nyúlt egy új kupapos cumisüvegért, oda adtam neki, és a szájába nyomta! Kép aztán adtam neki egy másikat, amiben víz is volt, meg kupak se volt a tetején, nyúlt azért is, majd két kézzel a szemébe nyomta Kép. mikor segíteni akartam, üvőtésbe tört ki.
- a pelenkát fejére húzza, majd hirtelen lerántja, és várja, h nevessünk
- zenélő bigyót felhúzza folyton. ha nem éri el a madzagot, a lábával oda húzza a kezéhez.
- ha az mondom "puszi", eltátja a száját Kép

büszkeanyaAncsi

ancsipancsi

sziasztok,
ma egyedül a gyerekekkel, mert apukájuk dolgozik!Kép

én is úúúúúúúúúúúúúgy mennék ausztria!!!Kép már mondtam apjának, h adjuk köcsön vkinek őket, de még nem mondott igent rá.Sztem nem is fog.Kép de tök jó ötlet
én 2002. augusztus 6-a óta nem voltam kettesben apával külföldön...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi!
Tök jó, hogy tettél fel képet! Kép Mi is elvittük előhivatni, de arra sajna várni kell Kép De már vettünk új aksit a fényképezőbe, úgyhogy jobb, mint új korában, lehet jönni... Kép
Köszi, hogy jelezted hogy nem kaptad meg (aztán meg hogy megkaptad) a mail-t, most már állandóan arra gondolok, ha küldök, hogy vajon egyáltalán megkapja-e az illető... (csak a válaszból derül ki) Kép
Bálintod hogy van? Férjecském is érdeklődik a fiatalúrról! Mielőbbi gyógyulást neki! Kép

Ancsi!
Gratula Lencsi legújabb tudományaihoz!! Kép Remélem pénteken összejön a MOM-os tali és el is tudunk menni, mert már nagyon szeretném "élőben" is megcsodálni Lencsi szép szemeit és végre Veled is talizni! Kép
Ja, és Bálint már felfedezte azt a bizonyos lyukat a fotel és a kanapé között, csak szerencsére még nem tud bemászni oda, de ami késik, nem múlik... Kép

Votiv!
Tényleg agyon rendes fiad van, hogy így hagyott dolgozni! Kép Akkor ma már olvasható a legújabb munkád, ugye?

Moose!
Örülök, hogy elkezdett javulni a pötty-helyzet! Remélem most már hamarosan elmúlik, és csak az a pár kép fog emlékeztetni rá, amit készítettél! Kép

Kép
Kép
denizsa

Egyáltalán nem közérdekű, de nagyon szép esemény: barátomnak és barátosnémnak ma de. megszületett a kisfia (nem SztImre) és a Zuram nem érti, minek bőgök ittenség. Kép

Juc,
akkor holnap nem megyünk. Kép

Gratula Lencsi új tudományaihoz! Kép

Itt esik a hó... Kép (ez egy vicsorgó szmájli akar lenni)

Képek mind csudajók! Édesek ezek a sztimrés babók!!

ÉS a lányom eszméletlen nagyokat alszik! MA NEGYED 8KOR KELTÜNK!!! ILYEN NEM VOLT, MIÓTA MEGSZÜLETETT!!! KépPlusz nappal is alszik össz. kb 3-4 órákat!!
15hóutánvégrekipihentneet Kép
neet

Deni,
köszi, ma már csak kicsit folyik az orraKép határozottan jobban van, már szétrámolta az egész konyhát, meg az apja kábeleit összegobóztaKép

Ancsi,
Lencsi nagyon cuki lehetKép

Ildi, Zuzmo,
mélek mentek a kocsirolKép

Ma elmegyünk GödiBarbiékhoz, megnézzük a naaagy pocakjátKép

KépKép
fibi

Mar egeszen eltunoben vannak a pottyok, eljeneljen Kép Viszont allatira unja magat itthon a nom, ollllllyan hiszti... levittuk egy kicsit setazni, de marha nagy szel van Kép

Megasztar vege nevetseges volt... szoval tenyleg elo adas?

Juc, deugyesekesgyorsak vagytok Kép majd ird, mit szolnak a fiatalok az uj lakashoz!

Rec, most latom, hogy este lemaradt a C betud, tenyleg nem kene ilyen keson is gep elott doglenem...

Den, szerintem ha megegyszer rozsaszin szerkoba otltozteted, tutira bebujik az ulobutorok koze Kép en a helyeben mar el is koltoztem volna otthonrol Kép

Neet, mondd apanak, hogy mostanaban pedig havonta sirni fogsz (aprilisban Indi, majusban en, juliusban Kisun rikat majd meg Kép )

Lovasok es motorosok, most egy csomo felszerelest vehettek olcson a Lidl-ben Kép
moose

draga Zsana, en egyaltalan nem gondolom, h te v itt barki mas lusta lenne!!! es mivel nem gondolom, nem is mondtam ilyet! ha igy ertelmezted, felreertheto voltam. es ha ezzel, v barmi massal megbantottalakKép, akkor bocsanatot kerek. nem allt szandekomban. remelem, elhiszedKép
es akkor most egyuttal nagy szent fogadalmatKép teszek, h a jovoben megkimellek titeket a mindenfele kulonvelemenyeimtol. igy biztosan nem bantok meg senkit, es nem borzolom a kedelyeiteket semKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose, az lejott, h nekem szol, csak nem ertettem teljesen, h mit mondKép szoval lehet, h tenyleg inkabb aludnod kene olyankor marKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szióka!

Milyen nyomi és semmilyen idő van ma! Én már úúúúúúúúúúúúgy várom a tavaszt! Az első variáció szerint ma utaztunk volna el Alsópáhokra, aztán módosítottunk, és most csöppet sem bánom, mert bízom benne, hogy két hét múlva már nagyokat sétálhatunk majd a ragyogó tavaszi napsütésben! Kép

Fibi,
igen, érdekes volt. Az indigó gyerekek nagyobb tudatossággal, szintézisre, átlátásra való képességgel, határtalan önbizalommal, de sokszor beilleszkedési gondokal kűzdő gyermekek. Lehetséges, hogy mi anyukák is "okozzuk" ezt, tehát kihozzuk belőlük, és ezért gyakoribb mostanság? Vagy mi lehet az oka, hmmmm...

Zuzmó,
én is ezt néztem ki, egy barátnémtól újat 30e-ért lehetne venni, még megtárgyalja a családi kupaktanács.

Még folytatom, csak most L ebédezni!
fic
ficánka

Zs, lattad, hogy brevi kihozott egy teljesen ugyanolyan kocsit, mint a te chicco ct-d?

Kisun, legyszi segits! Most lattam valami osztrak lapon tokolcson a chicco ponee kocsimat, de nem ertek egy hangot se nemetul, ugyhogy nem tudom, hogy hol hogy lehet megvenni, vagy csak valami hulye bebiizeklubtagoknak 69 euro? http://www.gutwein.at/6537_DE.6112EBC03136487738149e33b96e619c94160215
moose

Rec, hat az urutazasrol irtam, tudod Kép mikor majd Neet-tel nezzuk, hogy epitik a csajok az urbazisokat Kép es teged is elviszunk!
moose

Fibi!
Örülök, hogy Bálintod jobban van! Kép A mi B-nk is imád rámolni a fiókokban, a drótok pedig különösen a kedvencei, tényleg tiszta apja (már ami a drótokat illeti)... Kép

Moose!
Bálint szerkója nem rózsaszín, hanem lila, bár lehet, hogy ez a képen nem jön át. A nagyijától kapta, én meg örültem neki, még ha furcsa is a színe. Úgyis gyorsan kinövi, és szerencsére nem finnyás (még) a színekre... De ha a rózsaszín szerinted ilyen "mozgásfejlesztő" hatással lenne rá, akkor veszek neki egyet, mert még úgysem mászik, hátha ez segít... Kép

Kép
Kép
denizsa

Hali!
Na most Lilla ismét kegyes hozzánk és már 2,5órája alszikKépNeet van valami a levegőben, de nem is rosszKép

Lillának ma is mét volt hőemelkedéseKép Nem tudom hogy mit csináljak menjek el vele dokihoz? Hátha valamai olyan baja van, ami kivülről nem látszik.

Fú tegnap én is nagyon megörültem, hogy a camponába is lesz C&AKép))

Most mondja a párom, hogy hallotta kint Ausztriában azért olyan olcsók a H&M-ben/általában a gyerekruhák, mert az állambácsi valaHogy kedvez a gyerekruhásoknak.

Fic!
Igaz, a lényeg, hogy a gyereknek legyen kényelmes az etetőszékKép
beetrix

Naszóval folyt.:

Moose,
az is jó kis etetőszék! igen, a masszívság miatt tetszettek meg nekem is ezek a székek. bár V még nem ugrál, de hátha fog Kép meg olyan kis vasgyúró. pocakod hogy ityeg? Kép hol is tartassz most?

Votiv,
igen, az antilopról én is azt gondolom, hogy az ár/érték arány messze a legjobb, nomeg könnyen tisztítható, de Vincsenzót belepróbáltam, és elég szűkös neki. Istók tényleg nagyon rendes, igazi komoly nagyfiú már, hogy hagyja jóanyját kenyeret keresni Kép jöttök kedden tornázkodni?

Megasztár vége: háááááát, nem volt semmi, ahogy beszólt A, dehát igaza volt, nnna. B-t csak a nézettség és a szavazás mennyisége miatt nyomja a zsűri, elég egyértelmű, hogy nem ő az év hangja, ellenben A tényleg aranytorkú. Csakhát idősebb és vérprofi, ezért úgy gondolják, őt már nem kell nyomni. Dehát ez egy énekverseny, nem?

Bálint és Bálint Kép helyesek!

fic.
ficánka

Beet,
nem lehet, hogy a foga miatt emelkedik a hője? máskülönben, ha nyugtalan vagy, hallgass a megérzésedre, és vidd el dokihoz! legalább megnyugszol!

Éljenek a hosszanalvó gyerkőcök! Én is kihasználom a lehetőséget, és Lpihenek.
cupp,
fic
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: