A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi,
www.oep.hu itt megvannak a támogatási formák, és szerintem írni is tudsz nekik, elvégre ők a legilletékesebbek Kép

Votiv,
én is néztem, hogy szegény Csárli most lehet, hogy jól ráfázott Kép de aztán az is lehet, hogy tud valamit Kép remélem utóbbi. Ezek szerint jóóóól vagy már Kép

Tincsi,
szívesen Kép írj amikor ráérsz! Remélhetőleg én júli 21-23 környékén már nem vagyok egyben Kép

vera
kisün

Ildi,
www.oep.hu itt megvannak a támogatási formák, és szerintem írni is tudsz nekik, elvégre ők a legilletékesebbek Kép

Votiv,
én is néztem, hogy szegény Csárli most lehet, hogy jól ráfázott Kép de aztán az is lehet, hogy tud valamit Kép remélem utóbbi. Ezek szerint jóóóól vagy már Kép

Tincsi,
szívesen Kép írj amikor ráérsz! Remélhetőleg én júli 21-23 környékén már nem vagyok egyben Kép

vera
kisün

Votiv,
én gyilkos pillantásokat szoktam lövellni, mert az, hogy anya vagyok, még nem jelenti azt, hogy a hüjegyerekeket is szeretem Kép
kisün

Votiv,
én gyilkos pillantásokat szoktam lövellni, mert az, hogy anya vagyok, még nem jelenti azt, hogy a hüjegyerekeket is szeretem Kép
kisün

meg a hüjeszülőket Kép
kisün

meg a hüjeszülőket Kép
kisün

Ildi,
valahogy az az érzésem ,habár még nem jártam utána, hogyha mondjuk nyugdíjas megy gyesre, akkor vagy ezt, vagy azt kapja. és mintha gyedre is mehetne apa, mama, és az ő fizujukból számolják ki. de ekkor se hiszem, hogy együtt adják a kettőt, de ne nekem legyen igazam. megpróbálok utána nézni.

Votiv!
a Burger Kingben is van rákkaja, és az is nagyon fúj Kép, alig bírtam ki, hogy ne zabáljam be egy falatra az egészet, most meg azt várom mikor mehetek megint arra Kép

ancsipancsi

Ildi,
most így hirtelen olvasva úgy tűnik csak gyesre mehetne.

ancsipancsi

Votiv,
sztem is nyugodtan rájuk ijeszthettél volnaKép

KépKép
fibi

Moose, ez az űrös fikció nagyon tetszik Kép babakocsitemetés Kép

gyerekorvos: a mienkről kevés rosszat tudok mondani, de az a kevés nagyon rossz. viszont már tudok jó dokit (ugyan Budaörsön), csak még nem váltottam, és nem is tudom, hogy lássak neki, végülis a bácsika 28 éve a családorvosunkKép és nem vagyok felkészülve a következő oltásra se, már most muszáj???

Isti nevében köszi a 15 hós köszöntéseket Kép és mi is nagyon boldog hófordulót kívánunk Esztinek, Vincének, és ma 9 hós Vikkának!
Isti ma megint kérte a maszizást este, úgyhogy ez már tuti tudatos Kép szóval megint maszizunk! Kép már úgy hiányzott, és olyan jó érzés, hogy már egyértelműen ő kéri, mert jól esik neki. legfőképp a lábát meg a hátát kéri, és még sóhajtozik meg nyögdécsel is hozzá! kis kéjenc Kép

Recca, ezzel a fogíny dologgal azt akartad mondani, hogy nincs önbizalmad? na ne már Kép egy ilyen szuper anyácskának? Kép

votiv 8)
votiv

HAli!

megint itt vagyok ám a 200-id forduló után.legalább ennyiszer fordultunk ma Zistvánnal .Átcipekedjük a számunkra fontos cuccokat,hogy tuti ne legyen baja.
Bár hütőszállítók már levertek egy lámpabúrát a lépcsőházban de remélem ennél nem lesz nagyobb kár.

Kisün!

Függő vagy állati kiváncsi?!Kép

Neet!

Örülök neki,persze,hogy örülüök mert jobb,szebb,nagyobb lesz.És még olcsóbb is a mostaninál!

Fibi!

Nekem az első gyerekdoki bejött,és csak hallgatom többetektől,hogy milyen kontárok vannak.

Ancsi!

Oltásügyben nem tudok segíteni mert mi már régen kaptunk ill.nem sokára lesz aktuális a 15 hós.

Na megyek tovább pakolni.

Juc
20170114224602

Vicsorgás és szemmel verés rulez. Kép Még ha anya vagy, akkor is, sőőőt!

Csárli,
én nagyon örülök neki, ezek az állatok sokkal jobban értenek a meteorológiához, mint az emberek+gépek. Kép
neet
neet

Juc,
na és az sem utolsó szempont, h nem kell 103as buszoznom Eszterrel, csak odasétálunk. Gondolom, ez is nyomott a latba, amikor dönteni kellett. Kép
neet
neet

apafejem is azt mondja, nem szabad a gyerekeket ijesztgetni Kép viszont az anyjuknak szólhattam volna...
sebaj, legközelebb okosabb leszek! Kép vagy a szokásosat főzöm (húsgömböcök)

és a vászonlepedőkkel meg jól befürödtem, mert a legkisebből, ami csak az ikeás miniágyra jó egy csomagban van 2db 1900-ért, a 200cm-s nagyágyra valóból 3db 1900Ft, és abból a 60x170-es korcs méretből, ami nekem kellett volna, 1db volt 1900 Ft, és ráadásul nem is stimmel tökéletesen a mi ágyunkra ez a méret, úgyhogy minek is vettem volna meg...
hát hol vehetek 40x170-es pamut gumislepedőt normális áron?

votiv 8)
votiv

Ki az a Csárli?ÉS miért beszéltek róla és egyáltalán?

Neet!

természetesenKép

Juc
20170114224602

Juc, ez eddig nagyon frankó! Kép és minden gyereked elalszik nélküled? hűha, te tudsz valamit! Kép mikor mentek értük?

votiv 8)
votiv

Juc, Csárli az egy gólya. az első az országban, és a tavasz eljövetelét hivatott jelezni Kép de a hírben az volt, hogy megjött, és majdnem megfagyott. lehet, h kissé eltájolta/számolta magát szegényke.

votiv 8)
votiv

Votiv kuldtem levelet hotmailes cimedre!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv!

Köszi Csárli infot!

gyerekeim:Panna nagyon sírt este meg reggel is és folyamatosan emleget minket.Állítólag annyira zokogott,hogy nem tudta kimondani,hogy APA!KépSoma magyarázta neki,hogy most mi a helyzet.
Soma Panna születése óta nem volt hajlandó anyumnál aludni de most nem volt más megoldás.Persze nem egyedül alszik ám hanem a mamávalKép

Juc
20170114224602

Szia Lányok!

Fú ez a hét elég zűrös volt. Rengeteget mentünk. Elsősorbana a dédimhez, mert fent van Pesten a szüleimnél és ne legyen egyedülKép

A sok mászkálásnak meg lett az ára, ma reggel 37.8 volt a Lilla hőemelkédése. Egyenlőre még a fogára gyanakszom, mert más tünete nincsen, csak éjszaka köhögött kicsit de szárazonKép Na majd látjuk a hétvégén, mindenesetre ügyeletre nem szeretnék menni. Ti is észrevettétek, hogy a gyerekek mindig hétvégére lesznek betegek, amikor a rendes gyerekdokit nem lehet elérni?Kép

Indi!
Képzeld megjött a nagynéném Indiából és hozott nekem egy inget. Egy sima fehéret, azt mondta, hogy nadrággal együtt volt, de az óriási volt. Az ingbe 44-es van beleírva, de így is nagy rám kicsit, tehát valszeg majd 42-eset fogok tőled rendelniKép

Juc!
Kitartás a költözéshezKép

Na megyek visszaolvasni egy heti terméstKép
beetrix

sziasztok!
voltam jógázniKép nagyon egyben vagyok az univerzummal!!!
Fibi,
az ovinkba járok jógázni!Kép (ezt a múltkor elfelejtettem)
Votiv,
mindent imádok, ami rákos!!!KépKép
gyerekeket megijeszthetted volna, h enniük kell belőle, ha nem húznak el!!!

Neet,
igaz, ami igaz. Én teljesen Moose-szal értek egyet!!!lépcső témában, És Verával. És veled. És sztem mocskos diszkrimináció ez az egész, és sztem sem leszek erősebb tőle. Max. lélekben.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Den, Recca, Brekuc, Jucus (bocs, de Te csak félig), megjött a M+T áru. Mikor legyen az osztás?Kép

Ildiknek nagyon boldog névnapot!Kép
zanza

Juc, óóóó Kép drága pici Panna!
de Soma olyan jó bátyus, én mindig ilyen okos ügyes nagytesót szerettem volna Kép
holnap már mind az új, szépséges lakásotokban alszotok?

Dóri, köszi Kép mindjárt lesem Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!
Köszönöm szépen a köszöntéseket!
Én is boldogot kívánok Ildinek és Kókusznak!

Nagyon el voltam havazva a héten,kaptam egy halom fordítást, Grétit még bébiszitterre is rá kellett bíznom, hogy be tudjam fejezni. (Moose! A bébiszitter házhoz jött, és az egyik unokatesó, csak pénzkereseti lehetőségre vadászott, én meg lecsaptam rá).

Votiv! Remélem minden oké a fogaddal. Úúútálom a fogorvosokat!

Moose! Nyuszi tényleg jól bepöttyöződött. Azért fura, hogy a doki nem tudta, mi ez. De ezért van a babanet Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Minden Ildinek boldog névnapot!Kép

Utazás babakocsival:
Szerintem sem olyan vészes én is rengeteget megyek. Tény, hogy kenguruval jobban szerettem bkv-zni. Persze a zömmel nem segítenek, de szarom le őket. A környéken ülők kapnak egy gyilkos pillantást és utazunk továbbKép A leggázabb a hévre fölszálni, meg a régi típusu busztokra, mint a 250-es. Na ott izomból kell a kocsit kinyomni, hogy feltehesdKép Engem a közlekedés még nem tántorított el semmitőlKépValóbann kerekes székkel sokkal nehezebb.
beetrix

jól vagyok, köszi, még egy kicsit csámpásan mozog a szám, de hamarosan minden ok Kép

votiv 8)
votiv

végre közös játék
Kép

gyere Vince, megmutatom,hogy dudál a kocsi
Kép

itt is megy a mutogatás
Kép

Itt nem tudom mit súgott Vinci Gréti fülébe
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Zanza! Kép Nagyon szupi!! Osztás bmikor lehet felőlem, mikor lesz legközelebb vmilyen tali? Már alig várom... Kép

Beet! Kép Remélem Lillus nem lesz beteg! Tegnap mi is voltunk az egyik dédinél, holnap jön a másik, úgy látszik, ez ilyen dédis hét... Kép

Fibi! Kép Köszi a mail-t Kép Nem tudom befér-e még a mi napba a válasz... Bálintodnak továbbra is bulást, és alvást éjszakára!

Kép
Kép
denizsa

Na, még egy édi kép Vincéről:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Hova lett az egyik hsz-em?
Meg egy adag kép?
Az előbb még itt volt.

KépKép
KépKép
lindicita

Még jó, hogy elmentettem, szóval:

Ma itt voltak Vincéék, úgyhogy nagyon jó napunk volt.
Igaz, Gréti egyből letámadta Vincét; egy BABA kiálltással berontott a kis intim szférájába, ami Vincének nagyon nem tetszett. Úgy látszik Vince nem szereti, ha a lány kezdeményez, ezt a jövőre nézve jó lesz, ha a babanetes kislányok megjegyzik. Azért a végére elég jól összebarátkoztak.
Teszek fel egy pár képet, ha nem bánjátok. Kép

közös pizzázás
Kép

így csend volt és nyugalom
Kép

zenélő katica
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Den,
ráérsz, csak nyugisanKép

Zsan,
oviban joga? nemérteniKép
és a daganatot is imádod?Kép (hülye vicc az "imádok mindent ami rákos" hsz-odra)

Juc,
dejo, hogy megkérdezted Csárlit, én nem mertemKép

KépKép
fibi

Bogárka!
A múltkor írtad, hogy visszavittél az Ikeába valami ajtórácsot? Milyen fajtát és miért? Pont oda akarunk menni és pont ezt akarunk venni holnap, de ha sz@r, nem vesszük meg.

KépKép
KépKép
lindicita

Gréti és Vince szépségesek!!! Kép

Lindi!
A múltkor a (leendő) utcátokban sétáltunk, találgattam vajon melyik házba költözhettek..van vagy 3 ikerház az utcában Kép...nem a sarokban lévő lesz az?

Igaz M+T osztásban mi már nem vagyunk érdekeltek, de akkor 22-én nem Lurdyzunk? Kép Vagy az még messze van a M+T-re váróknak???

Votiv!
Olvastad, hogy Olgika hogy érdeklődött utánad??? Kép

Na megyek, ma este Apáé, holnap elutazik egy hétre...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog! De az lesz az! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Igen, Lindi gondoltam is rátok, mert tudom, hogy akarsz (láttam a babaszobán is Kép)

Szóval nekünk van már kettő, a fából, de most a lenti játszószobára is akrtunk egyet, és hallottam erről az új fémről, amit elvileg nem kell befúrni, mert valahogy be lehet passzintani. Csak egy nagy baj van vele, amitre itthon döbbentünk rá: nem nyílik az egész, hanem marad alul egy küszöb Kép...így egyrészt balesetveszélyes is, másrészt nem 4 hanem 2 verzió közül választhatsz nyitásirányt (mert ugye fix, hogy melyik az alja)...szóval visszavittem, és kicsieréltem a fára, forintra ugyanannyi...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és a felszerelési útmutatóban ennél is javasolják a fúrást, tehát még ez az előnye sincs meg...meg valahogy nekem a fa barátságosabb is, mint a fém...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi,
múltkor kérdezted, hova járok jógázni, most megirtam, h az oviba!!ahova B jár.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
tündérek a gyerköcökKépKép

Zanza,
és azért tanultál is?Kép

KépKép
fibi

Zsan,
azt vágomKép csak nem értem, hogy hogy lehet az oviban tartani a jogat? az külön teremben van? és ki tartja? és addig a gyerekek ovonénivel? és Igi is?

Lindi,
multkor kérdeztem, hogy hova költöztök? Buda? Mert mi is ikerházat keresünk, de nem találtunk eddigKép

KépKép
fibi

Bogárka! Köszi az infót, közben találtam a Vaterán egy csajt, aki pont 3-at akar eladni, majd azt is lemeózom. Mindenesetre holnap megyünk az Ikejába.

Na, milyen névnapi virágcsokrom van?
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Bocs, nem láttam (sokáig nem voltam).
XXII.ker.-be költözünk, de ez albérlet, ti gondolom venni akartok.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka!

nekünk fém rácsunk van és most is vettünk még 3db-ot igaz mi nem nyitogatjuk,csak az üvegablakok elé paszírozzuk be(ezért jó nekünk a fúrás nélküli)hogy nehogy az ablakba essenek a gyerekek.SZóval erre lehet használniKépDe biztos rohamot kapnék én is ha nyitogatósat szeretnék és átesünk rajta.

Holnap még csak mi alszunk Zapával az új kecóban,gyerekekért vasárnap megyünk.Akkora kupi a sok motyótól,hogy lépni sem lehet majd benne,egy kicsit ki kell rámolnunk mire hazajönnek.
remélem fog tetszeni nekik is az új hely.
Énm ár nem akarok többször költözni,ha bevállik a kecó akkor megvesszükKépPunk-tum.

Juc
20170114224602

Sziaztok!
Gyorsan beköszönök, írni nincs sok időm, de visszaolvastam.

Ne higgyetek Votivnak, nem is volt csámpás a szájaKép Istók még mindig egy szívtipróKép

Vince és Gréti nagyon szépek, jó lehetett a napotok!

Dóra, jó hogy újra írogatsz!

Lillusnak gyógypuszi, és Nyuszinak is, és Bálintnak is, és remélem más nem beteg!

Juc! Jó költözéstKép

Most pár napig nem tudok jönni, hétvége, aztán Apa szabin lesz, ilyenkor próbálom jónak álcázni magamKép, de azért majd bekukkantok!

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi,
szép a csokrodKép és Bálint is igy térdelve szokott soxor ülni, ahogy Gréti a fenti képekenKép

KépKép
fibi

üvegabalak=erkélyajtó ill földtől plafonig ablak

LIndi,Blaye!

Nagyon szépségesek a gyerekek!
20170114224602

Jucus! De izgi lesz először ott aludni. Ráadásul csak kettesben. Kép

A takarítónő száma már nem kell, mert képzeld olyan jó helyre költözünk, hogy még ki is takarított a tulajdonos. Még a függnyöket is kimosta, pont tegnap hívott, hogy milyen jó illat van a lakásban tőle.

KépKép
KépKép
lindicita

Zuzmo,
miért, mi rossz van a babanetben?Kép azért gyereeeKép

Lindi,
jaaaKép igen, venni szeretnénk majd, bár kicsi eséllyel találunk Budán a pénzünkért... azért kösziKép

KépKép
fibi

Beet! Lillusnak gyógypuszák! Reméljük nem lesz ennél magasabb láza.

Jól éreztétek magatokat Berekfürdőn? Lemaradtam róla.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi, ok. fogokKép

Votiv, ojaj. te mindig olyan aranyosakat mondszKép talan hozzad kene jarnom terapiaraKép

Zanza, kedden?

Beet, koszi az utazasos hsz-t. mar kezdtem kicsit rosszul erezni magam, h csak en vagyok itt ilyen szupercsajKépKép orulok, h nem igy vanKép. Lillusnak mielobbi hocsokkenest!Kép

Lindi, akkor nem kell mennunk takaritani? de karKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: