[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Katicuska
csatlakozom Angelhearthoz, oda van készítve az EDA már a szülés kezdetén.Nálam nem volt rá szükség, pedig 6+1/2 órán keresztül vajúdtam,de abból csak az utolsó 1/2óra volt kemény, amikor már a fej és a kis test bújt volna ki,de túl lehet élni.Minden rendben lesz hidd el.
Kép
Inci és Marcell

Kép
Kép
incike
 
 


Milyen vidám kis fiúcska ez a Marcell!
Nagy lókötő lesz belőle Kép
Szülni szeretnék, de még a jóslók is elmúltak. Nem voltam ilyen jól már 2 hónapja Kép

Zsuzsi a napokban megy haza szerintem.
katicuska
 
 


Sziasztok lányok!

Egy kis dolgom volt, így lemaradtam. Gratulálok az újonnan született babáknak!

Macskavati, Csip! Köszi az infót a 4D-s ultrahangról. Egy kicsit körbejártam, tudjátok hol csinálnak még? Szerintem ez nagyon új lehet, és nem tudom mennyire megbízható. A Savoya parki Auchanban. Van egy Kenguru Gold szaküzlet, édi kis ruhák vannak. Na itt. Elég furinak tartottam, mindenesetre egy telefonszámot elkértem.
Csip! Én nagyon szeretem Nyíregyházát, itt nőttem fel.

LÁNYOK!
Megnéztem az orvosok honlapját, nagyon sokan nincsenek már , akik akkor voltak. Közöttük van az én sokat emlegetett orvoskám is. Õ sincs már ott. De mindenki úgy néz ki, mint akkor. Most beszéltem a múlt héten a volt szobatársammal, akivel azóta is tartom a kapcsolatot. Megkérdeztem tőle, hogy eltúloztam volna a dolgokat? Õ azért megnyugtatott, hogy nem túloztam, mert ez tényleg így volt.

Kép

Kép
jurem
 
 

 
 

Sziasztok!
5 hét után megint voltam ma dolgozni.Elfáradtam de nagyon nagyon jó volt.
Megkérdeztem Én is unokatesómat a 4D-s uhról 9000ft képekkel és ha kérsz 15 -20perces dvd-t 12.000ft.szerintem ez igen olcsó hely és jó is.ikrekért nem számolnak duplán mint máshol.Barátnőm Pécsett 20.000ért csináltatta.Leírom mindenképp hol van ez a hely.
Megyek mert álmoska vagyok.
suezika

KépKép
suezika
 
 


Suezika!

A Savoya parki Auchanban 8.000 forint, ebben benne van 1 színes fotó + dvd,stb. természetesen többletköltség. Nem tudom, hogy mennyire megbízható, doki jár ki előzetes bejelentkezés alapján és persze függ attól is, hogy mennyi kismama van. A telefonszámuk:06 30-214-1755, ezen érdemes hívni, de van egy vezetékes is, 06-1 887-13-41. Én is csak egy szórólapot vettem el.

Jurem

Kép

Kép
jurem
 
 


Hahó!
Azon gondolkodom, hogy mi lehet a Zsuzsával...Ha csütörtökön császározták, akkor elvileg tegnap hazaengedték. Nekem is olyan, mintha tegnap lett volna, pedig a Panka már öt hónapos lesz...
A szombati dupla keresztelő hiper-szuper jól sikerült. Mindenkinek mondtuk, hogy ne hozzanak semmit, csak örömködni jöjjenek, ezért mindenki hozott valamit Kép
A gyerekeim nagyon jól viselkedtek, egy hangjuk nem volt a templomba sem, csak nézték az Atyát bagy csodálattal. Hát a legszűkebb család volt meghívva: így lett 18 felnőtt és "csak" 5 gyerek.
Szóval király volt. Képet sajnos képetelen vagyok feltenni, mert a legkisebb felbontású sem jó ide Kép

A 4D-s témához szólva: kimondottan a Praxist tudom ajánlani Győrffy doktor rendkívüli hozzáállása miatt. És a nagyon jó felvételek miatt is.

Üdv, ildi.

Kép
Kép
macskási
 
 


Ildi,
gratulálok a keresztelőhöz! Tök jó, hogy ilyen jól viselteék a gyerkőcök.

Zsuzsa,
jelentkezz, ha hazaengedtek!!(és van időd)
katicuska
 
 


Sziasztok!

Hát hazajöttünk végre. Kép
Nyomok egy kis születés-történetet elsőre, holnap visszaolvasok, most baromi fáradt vagyok, és Eszterke végre beájult Kép

Eszterke 2006 Március 02-án 11:31-kor programozott császárral megszületett Kép
Képeket láthattok a kep.tar.hu/kzsuzsa képtárban Kép
A férjem benn volt a császárnál és ez hihetetlen sok erőt adott nekem, holott nem volt egy egyszerű menet a műtét.. Kép

Február 23.-án csütörtökön délelőtt felébredtem, és egész nap görcsöltem mint állat.
Nem sok rendszert találtam benne, tehát nem periodikusan jöttek, de egész nap folyamatosan görcsöltem.

Délután mentünk a klinikára előadásra, ami után volt szülőszoba-látogatás is. ha már ott voltam, mondtam, hogy valaki vizsgáljon már meg, mert ez van, ami.
Ennek az lett a vége, hogy 2 órát lógtam a CTG-n a szülőszobán. Középerős, folyamatos de tök rendszertelen fájásokat mutatott a gép. 2 óra után azt mondták, hogy háááát szerintük ebből nem lesz semmi, de tekintettel a myoma-műtétemre meg minden, felvesznek a terhesosztályra, majd holnap meglátjuk, mi lesz belőle. Majd még további 1 órára vissza szülőszoba, CTG. Közben egy másik kismama megszült a szomszéd szülőszobában (a klinikán 6 db 1 személyes szülőszoba van, minden 2 összenyitva egy közös fürdőszobán keresztül). Szóval végül abbamaradt a történet és felhajtottak a kórterembe, ez volt este 10 körül valamikor.
Hétvégére hazaengedtek, de vasárnap délután vissza kellett mennem, abban egyezett ki végül a dokim és az osztályvezető, aki nélkül levegőt sem lehet venni a klinikán, hogy ha csütörtökig megindul, akkor szülünk, ha nem, akkor csütörtökön 02-án programcsászár 39 hétre.

Hát Eszterkének esze ágában sem volt kimászni, az utolsó pillanatig bugizott mint állat és a jóslófájásaimnak nyoma sem volt a maradék pár napban, vígan elvoltunk odabenn.

Csütörtök hajnalban a szokásos beöntés, borotválás, infúzió bekötés, aztán nyomás szülőszobás császár-műtő. Ott betekerték a lábszáramat gumis fáslival trombózis elkerülése végett, beadták a spináris érzéstelenítést, 11.31 perckor pedig Eszterke már a szülésznő karjaiban szupermenezett hangosan reklamálva.

Tejem alakulgat, már egész sok van, viszont a kislányom egy beépített porszívóval ellátott zabagép, 2 nap alatt véresre szívta a mellemet, vmelyik nap fejés közben már felszakadt a seb is és ki kellett hajítanom amit lefejtem, mert vér folyt a tejbe..
Úgyhogy most Bepantenezzük a cicimet és szopi-szünet van. Most fejek és pótolok ha kell. Szerencsére tegnap óta kezd nagyon beindulni a tejem, úgyhogy ma már csak 1x kellett tápszert kapjon a pici Kép

Puszi mindenkinek:
Zsuzsa és Eszterke Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


ZSUZSA MAMA,

HATALMAS GRATLA NEKTEK!
SOK BOLDOGSÁGOT,TEJCIT KÍVÁNOK,ÉS PIHIZZÉL IS,AMENNYIT TUDSZ!

Dóri

Kép
angelheart
 
 


Sziasztok, tanacsot szeretnek kerni a kovetkezo temaban: Rab doktorhoz jarok terhesgondozasra, most vagyok 19 hetes. Sajnos tavaly aprilisban volt egy spontan vetelesem a 11. heten. Mar akkor is hozza jartam, nagyon szimpatikusnak, nyugodtnak, hozzaertonek talaltam. O latott el, amikor verezve bementem a korhazba es o vegezte a mutetet is. Amikor boritekot akartam neki adni, hogy megkoszonjem a kedvesseget es a torodeset, nyugtatasat, akkor azt hatarozottan elutasitotta es azt mondta, hogy majd csak akkor, ha majd a kisbabat a karomban ringatom. Azota is hozza jarok, de penzzel meg nem mertem elohozakodni azota. Nem tudom, hogy illene-e adnom neki, vagy varjam ki a szulest - aug elejere vagyok kiirva - es akkor adjak neki egy nagyobb osszeget? Tanacstalan vagyok az ilyen ugyekben, korabban soha nem jartam orvoshoz, fogalmam sincs ezekrol a penzes dolgokrol. Szivesen fogadnek barmilyen tanacsot, otletet. Koszonom elore is.
fj35
 
 


Zsuzsa! Gratulálok! Sok boldogságot, egészséget! KépKépKép

Szoptatás: Ne Bepantennel, inkább Garmastannal kenjed! Lényeg, hogy szellőzzön, szárazon legyen a mellbimbó. Nyugodtan lehet szoptatni "véres-cicivel" is, erre én is rákérdeztem anno védőnőnél, gyerekorvosnál. Az más kérdés, hogy fáj! Már korábban is írtam, hogy "csak" ezt az első két hetet kell kibírni összeszorított fogakkal, utána egyátalán nem fog fájni a szoptatás, addigra hozzáedződik a cici. Úgyhogy csak csínján a kiegészítéssel, bimbóvédővel stb.

Fj35,

Lehet, hogy van végre egy korrekt doki, aki tényleg hálapénzként fogja fel a hálapénzt? Kép

Kópé
Vendég
 


Zsuzsa!

Hát minden sok jót Nektek, mindazt amit magamnak (magunknak) is kívánnék!!!!

Már túl vagyok a 20. héten, eddig minden rendben van. Most voltam védőnőnél.Nagyon alacsony a vérnyomásom 80/60 volt. Nem tudtok rá valami gyógyírt?

4D-s ultrahangról:Macskási igazad van, csak a Praxis!

Kép

Kép
jurem
 
 


Jurem, nekem is olyan a vérnyomim, inkább alacsony legyen, mint magas, naponta 1 kávét lehet inni.

Fj35,
én is voltam annál a dokinál, szimpi volt de a terhesambulancia nagyonnem tetszett, ezért választottam saját dokit. Ha elutasította, akkor ne erőltesd, sztem ambuláns dokiknál elég, ha a végén adsz. Õ is jobban jár, ha egybe kap egy nagyobb összeget, mint több kicsit.
Remélem ezzel a babával minden rendben lesz. Lehet tudni, hogy mi volt a baj a múltkor?

Zsuzsa, 11:25-kor kérdeztem a szülőszobán, hogy mi van veled, mondták, hogy épp akció van. Nem vártam meg a végét, nem akartam zavarni. Sok boldogságot babához!
katicuska
 
 


Jurem,Katica,

napi két laza kávé is megengedett,de ami fontosabb és többet ér:sok-sok folyadék!Igaz ezekenek az a hátránya,hogy egész nap a w.c.-n kell dekkolni...

Zsu,

én is Bepant.-nel kentem,igaz max. 3 napig volt rá szükségem,nekem nagyon bevállt!
Megnéztem a képeiteket,Eszterke naon édi,nem is olyan picike!Mennyivel született,mert arról nem olvastam sehol!
Vélemény a gyermekágyas oszt.-ról,stb??

Katica,
Te még mindig itt??!!
Nyomás szülni!
Most meleg,aztán hideg,aztán megint meleg frontokat mondanak,szóval hajrá!

Dóri
angelheart
 
 


Katica,

ezek szerint ma együtt voltunk a klinikán.
Én már teljesen kivagyok, ez a drága nem akar megszületni. Mégcsak nem is nyílik a méhszájam, pedig már túlhordásban vagyok. Ha addig semmi, akkor hétfőn befektetnek és kedden megindítják. Veled mi a helyzet?

Scullyx
40+3

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx,

amiatt,hogy nem nyílsz,ne aggódj.Első szülésnél ez a gyakoribb.Akkor úgyis a belső méhszáj nyílik először,utána a külső...(többedszer szülőknél ez fordítva van)
Ettő függetlenül,még akár ma este megrepedhet a burok,vagy bármi lehet.Mindenesetre reméljük nem kell indítani.
Ja,indításról:amikor bent feküdtem egy hetet,volt egy csajszi,aki vas. este befeküdt,hogy másnap reggel indítják.Erre hajnalban a tusolás közben elfolyt a magzatvíze...

Dóri
angelheart
 
 


Scullyx,
nem narancssárga felsőben voltál ott dél körül?
mert akkor lehet, hogy láttalak...
Nekem 1 hete mondta a doki, hogy felpuhult és megrövidült, és hogy kb. 2 hét, abból már letelt egy hét. Ha ma v. holnap nem szülök meg, akkor legközelebb jöv. hét végén érek rá. De nem szívesen előznélek meg, engem megütne a guta az irígységtől, ha vki aki utánam jár hamarabb szülne!
katicuska
 
 


Katica
Tegnap voltam narancssárga felsőben, ma fehér-narancs csikos pulcsiban.

Dóri
Én is azt hallottam a szülésznőmtől, hogy a nők 70%-nál indítás előtti este megindul a szülés. Ez nagyon érdekes.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx, tegnap gondoltam, akkor legközeleb már fel foglak ismerni, de remélem már csak akkor találkozunk, ha babázol!
katicuska
 
 


Katica
Én is remélem Kép
Mikor jössz megint? Én minden nap ott vagyokKép

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Scullyx,

ezek szerint fogadtál szülésznőt.Ez jó hír.Megkérdezhetem,hogy kit??Ha gondolod jöhet privi válasz is.

Katica,

Te fogadtál végül vkit??Házzal mizujs??

Dóri
angelheart
 
 


Scullyx,
szombaton megyek fél 9re, aztán kedden.

Dóri,
nekünk végül nem futotta, pont a lakással kapcs. kiadások miatt. Remélem a férjem majd kitartóan ápolgat a vajúdás alatt, na és remélem, hogy nem fog túl sokáig tartani....
Lakás: már több mint fél millát kifizettünk, még kell majd kb. 110-et a jövő héten, akkor megyünk közjegyzőhöz, meg szerződni. Még a hónapban költözünk. Tegnap vettünk tűzhelyet, még kell hűtő, meg néhány bútor. Ráadásul el kell vinni a kocsit a kötelező szervízre. Szóval totál csőd!
De majd helyrejövünk, csak legyen már meg a baba meg a lakás!
katicuska
 
 


Katica
Szombaton én is kb. akkor megyek.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Zsuzsa!
Gratulálunk!!!!!!!!!
Szopisebre Garmastant ajánlok: a Szaszánál is használtam, és Pannika meg még mindig havonta egyszer legalább kiharapja a cicimet. Nem is kell lemosni, csak vékonyan kend be, meg sokat szellőztesd. Csak ne vegye el a kedvedet! Kitartást kívánok! Ordíts vagy szoríts valamit a kezeddel, hiddel : én aztán tudom milyen szar véres bimbóval állandóan szoptatni. (Most éppen szombaton csinálta ki a kisasszony mind a kettőt.)

Fj35: a hálapénzt nyugodtan tartogasd a végére, hiszen azért hála. Aki előre várja vagy kéri: szard le és keress mást. Nem akarom magamat ismételni, de két szülésem ment le a klinikán minimális összeggel, azt is a végén anyukám erőltette, mert végül is a császárnál tényleg megdolgozott a doki bácsi. De végig egy fillért nem adtam és nem várt az orvosom.

Dórikám: lehet, hogy át kéne Neked dobnom 1-2 új képet, hogy kicsinyítsd le, mert különben nem látjátok a gyerekeket.

Most szülőkért szorítunk Kép

Ildi, Szasza, Panka.

Kép
Kép
macskási
 
 


Zsuzsa
Gratula nektek.
A cicidet kenegesd anyatejjel ás hamar megfog gyógyulni.Nekem segített,amikor berepedt.
Pihenj és babázz jó sokat, meglátod mekkora örömet fog okozni.Én egyenesen imádom a fiamat.
Kép
Inci és Marcell

Kép
Kép
incike
 
 


Kzsuzsa!
Megtaláltam képeket Rólatok!
Gratula Nektek szépek vagytok!
Megnéztem a babáról a képeket míg pocakodban volt.Az hogy létezik, volt 12-16-18-21-28.héten uh?Nekem eddig a 12. és legközelebb a 20.héten lesz.
Ez doki függő hányszor nézik meg babát?Én mindig megnézném bárcsak meglehetne......

Katicuska és Scullyx!
Szorítok Nektek hamar túllegyetek az egyik legszebb napon.Jól érzik magukat bent ha eddig nem akartak kijönni.Kitartást.

Lányok ha sokat simogatom ,illetve mindig nyomogatom a pocakomat az nem tesz jót Picurkának igaz?.Gergő mindig rácsap kezemre hadjam már ne nyomogassam de olyan fura érzem a méhemet körbe.ez normális?Ma olyan kemény volt a hasam alja és nagyon fura érzés volt feszült de ez biztos normális hiszen nő a babácska.
Jó éjt mindnekinek megyek helyszinelőket nézni.
Ja ,voltam ma kismamanadrágot csináltatni.Nemférek bele az eddigi nadrágjaimba akkora hasam van a 14 hét közepén.Azt hittem ,hogy picike pocakom lesz erre már most akkora ,bár nemtudom, Nekem még sose volt pocakom de az eddigi lapos hasamhoz képest ez már nagy ....KépNem bánom tetszik, pedig nem eszem többet mint eddig.
suezika

KépKép
suezika
 
 


Sziasztok!

Na betyart a gép, ma este csinálta meg Gergő, de most már vagyok Kép

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat!! Kép Kép
Jut eszembe, nem írtam a méreteit Kép 3750 g, 56 cm és 9/10-es Apgar Kép

A cicim szerencsére 3 nap után rendbejött. Az anyaztej lehet, hogy tényleg segít, mert fejés közben folyton melléfolyik mindig egy kevés és azóta, mióta tudok rendesen fejni, meggyógyult pillanat alatt. Tegnap óta próbálkozunk megint szopival, több-kevesebb sikerrel. Ma már egész jól szopott, mikor levettem, csorgott a tejci a szája szélén, úgyhogy bizti nem csak nyammogott rajta Kép

Dóri:
Hát a terhesosztályt mondtam már a múltkor, véleményem változatlan Kép
A gyerekágyas osztályról vegyes tapasztalatokkal jöttem el. Van egy Évi nevű csecsemős nő, középkorú rövid barna hajú, na ő egy arany ember, nagyon kedves, lelkes, borzasztó sokat segített nekem is meg a többieknek is. Egy magas középkorú félhosszú barna hajú, meg egy rövid őszes hajú, akiknek nem tudom a nevüket, szintén nagyon kedvesek voltak.
Hülyén hangzik, tudom, de a szőke csecsemősök egytől egyig taplók és tudálékosak.
Ami zavart, hogy ahányan voltak annyifélét mondtak a szopizós problémákra, az ember már teljesen össze volt zavarodva.
Már nem az én problémámra, az elég egyértelmű volt, a szobatársamat őrjítették meg ezzel.

A szoba olyan amilyen, túlélhető alapvetően, de aki a fürdő kialakítását megtervezte, tuti nem volt még hasi műtétje, a fejem rá. A mi oldalunkról alig lehetett bemenni.

Fekete dokit külön kiemelném, nem tudom elmondani, mennyire elégedettek vagyunk vele.
Az életben soha ennyire lelkiismeretes és türelmes embert nem láttam még.
A császárkor az előző műtétem hegét "bontotta ki" és bővítette, még erre is figyelt, hogy ne csináljon végképp autóstérképet a hasamból. (már 2 heg volt így is rajta).
Ezer köszönet és örök hálám neki! Kép

Suezika:
A myoma-műtétem és az újabb myomáim miatt 2 hetente kellett kontrollra járnom az elején, emiatt volt ennyi UH. A vége fele már nem kellett annyit, mikor kiderült félidő tájékán, hogy nagy valószínűséggel rendben lesz a dolog.

Puszi mindenkinek:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Na betyart a gép, ma este csinálta meg Gergő, de most már vagyok Kép

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat!! Kép Kép
Jut eszembe, nem írtam a méreteit Kép 3750 g, 56 cm és 9/10-es Apgar Kép

A cicim szerencsére 3 nap után rendbejött. Az anyaztej lehet, hogy tényleg segít, mert fejés közben folyton melléfolyik mindig egy kevés és azóta, mióta tudok rendesen fejni, meggyógyult pillanat alatt. Tegnap óta próbálkozunk megint szopival, több-kevesebb sikerrel. Ma már egész jól szopott, mikor levettem, csorgott a tejci a szája szélén, úgyhogy bizti nem csak nyammogott rajta Kép

Dóri:
Hát a terhesosztályt mondtam már a múltkor, véleményem változatlan Kép
A gyerekágyas osztályról vegyes tapasztalatokkal jöttem el. Van egy Évi nevű csecsemős nő, középkorú rövid barna hajú, na ő egy arany ember, nagyon kedves, lelkes, borzasztó sokat segített nekem is meg a többieknek is. Egy magas középkorú félhosszú barna hajú, meg egy rövid őszes hajú, akiknek nem tudom a nevüket, szintén nagyon kedvesek voltak.
Hülyén hangzik, tudom, de a szőke csecsemősök egytől egyig taplók és tudálékosak.
Ami zavart, hogy ahányan voltak annyifélét mondtak a szopizós problémákra, az ember már teljesen össze volt zavarodva.
Már nem az én problémámra, az elég egyértelmű volt, a szobatársamat őrjítették meg ezzel.

A szoba olyan amilyen, túlélhető alapvetően, de aki a fürdő kialakítását megtervezte, tuti nem volt még hasi műtétje, a fejem rá. A mi oldalunkról alig lehetett bemenni.

Fekete dokit külön kiemelném, nem tudom elmondani, mennyire elégedettek vagyunk vele.
Az életben soha ennyire lelkiismeretes és türelmes embert nem láttam még.
A császárkor az előző műtétem hegét "bontotta ki" és bővítette, még erre is figyelt, hogy ne csináljon végképp autóstérképet a hasamból. (már 2 heg volt így is rajta).
Ezer köszönet és örök hálám neki! Kép

Suezika:
A myoma-műtétem és az újabb myomáim miatt 2 hetente kellett kontrollra járnom az elején, emiatt volt ennyi UH. A vége fele már nem kellett annyit, mikor kiderült félidő tájékán, hogy nagy valószínűséggel rendben lesz a dolog.

Puszi mindenkinek:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Suezika

Annyiból nem jó, hogy keményedést okozhat ami miatt megindulhat a fájási tevékenység.
Nekem is sok uh-s képem van.Azon múlik,hogy kérsz e időpontot stb.,de amikor mész legközelebb akkor kérjél időpontot.
Amikor bent voltam a korházban és nagy hasam volt a viziten megsimogattam a hasam az orvos helyből levisította a hajamat is,hogy ezt nagyon gyorsan felejtsem el,ha nem akarok időnap előtt szülni.Etől függetlenűl időnként megciróztam a hasam, na jó nem folyton.


Inci és Marcell

Kép
Kép
incike
 
 


Suezika

Annyiból nem jó, hogy keményedést okozhat ami miatt megindulhat a fájási tevékenység.
Nekem is sok uh-s képem van.Azon múlik,hogy kérsz e időpontot stb.,de amikor mész legközelebb akkor kérjél időpontot.
Amikor bent voltam a korházban és nagy hasam volt a viziten megsimogattam a hasam az orvos helyből levisította a hajamat is,hogy ezt nagyon gyorsan felejtsem el,ha nem akarok időnap előtt szülni.Etől függetlenűl időnként megciróztam a hasam, na jó nem folyton.


Inci és Marcell

Kép
Kép
incike
 
 


Jó reggelt!


Ildikém,

képek jöhetnek!


Scullyx,

megjött a privi.Igen,ismerem,ő jött segíteni enyém szülésznőnek,amíg nem jött doki.Rendes nő nagyon!


Su,

bizony,csak ismételni tudom az elöttem szólókat.A gyakori simogatás méhösszehúzódást válthat ki.Persze ez nem jelenti azt,hogy nem szabad simizni a pocakot,de csak egyszer-kétszer,és nem órákig.


Zsuzsa,

köszi,mindent értek!
Fekete dokiról én is csak jót írtam.Szerintem is naon rendi.
Azért úgy összességében nincs rossz véleményed a klinikáról-ezt szűrtem le.

Katica,

persze,biztos lesz jobb is a helyzet,mindig egyszerre szokott összejönni minden.

És végül:

ILDI,

Kép

Puszi:Dóri
angelheart
 
 


Jó reggelt!


Ildikém,

képek jöhetnek!


Scullyx,

megjött a privi.Igen,ismerem,ő jött segíteni enyém szülésznőnek,amíg nem jött doki.Rendes nő nagyon!


Su,

bizony,csak ismételni tudom az elöttem szólókat.A gyakori simogatás méhösszehúzódást válthat ki.Persze ez nem jelenti azt,hogy nem szabad simizni a pocakot,de csak egyszer-kétszer,és nem órákig.


Zsuzsa,

köszi,mindent értek!
Fekete dokiról én is csak jót írtam.Szerintem is naon rendi.
Azért úgy összességében nincs rossz véleményed a klinikáról-ezt szűrtem le.

Katica,

persze,biztos lesz jobb is a helyzet,mindig egyszerre szokott összejönni minden.

És végül:

ILDI,

Kép

Puszi:Dóri
angelheart
 
 


Sziasztok!

Dóri:
Hát nézd. Problémamentes kórház mint tudjuk nem nagyon van, és ezt képes vagyok elfogadni, miután nekem is van némi belelátásom a dologba gergőn keresztül.
Nem mondom, hogy egy élmény volt, de ha a nővérek nem is, de az orvosok legalább rendesek és komolyan veszik a dolgodat és végülis ez a lényeg. Kép

Ja képzeljétek, éjszakára nem fejtem neki előre tejcsit meg tápot sem csináltam, megreszkíroztam, hogy megpróbálunk szopozni, ha felkel és bejött!!
Szopizott egy 10 percig és aludt tovább mint a bunda Kép Szóval kopp-kopp lehet, hogy működni fog a dolog.
Az bizti, hogy a szopóreflexével nincs semmi baj, úgy tűnik nem lett cumizavaros. Kitátja jó nagyra a kis száját és még igazítgatja is magának ahogy cicire teszem, csak picike a kis szája neki, nekem meg baromi nagy a mellem, szóval kissé aránytalan a dolog sajnos Kép

Zsuzsa és Eszterke

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Dóri:
Hát nézd. Problémamentes kórház mint tudjuk nem nagyon van, és ezt képes vagyok elfogadni, miután nekem is van némi belelátásom a dologba gergőn keresztül.
Nem mondom, hogy egy élmény volt, de ha a nővérek nem is, de az orvosok legalább rendesek és komolyan veszik a dolgodat és végülis ez a lényeg. Kép

Ja képzeljétek, éjszakára nem fejtem neki előre tejcsit meg tápot sem csináltam, megreszkíroztam, hogy megpróbálunk szopozni, ha felkel és bejött!!
Szopizott egy 10 percig és aludt tovább mint a bunda Kép Szóval kopp-kopp lehet, hogy működni fog a dolog.
Az bizti, hogy a szopóreflexével nincs semmi baj, úgy tűnik nem lett cumizavaros. Kitátja jó nagyra a kis száját és még igazítgatja is magának ahogy cicire teszem, csak picike a kis szája neki, nekem meg baromi nagy a mellem, szóval kissé aránytalan a dolog sajnos Kép

Zsuzsa és Eszterke

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot az Ildikóknak!

Angelheart! A mostani orvosom vezetékneve is Angyal, valahogy nagyon megnyugtató számomra. De tényleg. Köszi a tanácsot kávéügyben, de az igazság az, hogy "alapállapotban" 3 kávét is megiszok naponta. Miután kiderült másállapotom, ezt leszorítottam 1/2 - max 1 csészére reggel. Hát már délutánra "lőtt kutya"állapot. Végül is ki lehet bírni. Biztos, hogy ilyenkor még fáradékonyabbak vagyunk, ez is hozzátársul.

Kzsuzsa: Ez így van, problémamentes kórház nincs. Én anno 4.sz. gyerekágyi szobában voltam, az 5-ben pedig volt egy r...nő, persze ismerve ismerve mentalitásukat, abszolút nem érdekelte, hogy éppen milyen dolgod van a tusolóban, kajakra rádnyitotta az ajtót. (Persze akkor nem lehetett bezárni)Igazából ezeket a napokat az ember eleve jobban viseli, hiszen ott a manód, és arra gondolsz, hogy azt a pár napot ha törik-szakad, de kibírod.

Mikor lesz már tavasz???? Hát nem igaz, hogy még március (lassan közepén) még hónak kell esnie???

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Boldog névnapot az Ildikóknak!

Angelheart! A mostani orvosom vezetékneve is Angyal, valahogy nagyon megnyugtató számomra. De tényleg. Köszi a tanácsot kávéügyben, de az igazság az, hogy "alapállapotban" 3 kávét is megiszok naponta. Miután kiderült másállapotom, ezt leszorítottam 1/2 - max 1 csészére reggel. Hát már délutánra "lőtt kutya"állapot. Végül is ki lehet bírni. Biztos, hogy ilyenkor még fáradékonyabbak vagyunk, ez is hozzátársul.

Kzsuzsa: Ez így van, problémamentes kórház nincs. Én anno 4.sz. gyerekágyi szobában voltam, az 5-ben pedig volt egy r...nő, persze ismerve ismerve mentalitásukat, abszolút nem érdekelte, hogy éppen milyen dolgod van a tusolóban, kajakra rádnyitotta az ajtót. (Persze akkor nem lehetett bezárni)Igazából ezeket a napokat az ember eleve jobban viseli, hiszen ott a manód, és arra gondolsz, hogy azt a pár napot ha törik-szakad, de kibírod.

Mikor lesz már tavasz???? Hát nem igaz, hogy még március (lassan közepén) még hónak kell esnie???

Kép

Kép
jurem
 
 


Scullyx, remélem már szülsz!
Ha nem akkor lehet, hogy holnap összefutunk.

Én eddig soha nem simiztem a pocakomat, de mostmár igen, hátha beindítja a dolgokat...
Este szoktam bökdösni, amire a babó 1-2 rúgással reagál, de az én férjem is haragszik érte, azt mondta hagyjam már szegény gyereket nyugton!
katicuska
 
 


Scullyx, remélem már szülsz!
Ha nem akkor lehet, hogy holnap összefutunk.

Én eddig soha nem simiztem a pocakomat, de mostmár igen, hátha beindítja a dolgokat...
Este szoktam bökdösni, amire a babó 1-2 rúgással reagál, de az én férjem is haragszik érte, azt mondta hagyjam már szegény gyereket nyugton!
katicuska
 
 


Tényleg, most nézem, Ildi nap van!
Boldog névnapot Ildi!! Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Tényleg, most nézem, Ildi nap van!
Boldog névnapot Ildi!! Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa
 
 


Katicuska
Sajnos még nem szülök. CTG rendben, de a dokim nem tudott lejönni, mert műtéte volt, így hazaengedtek.
Valószínűleg holnap találkozunk!

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Katicuska
Sajnos még nem szülök. CTG rendben, de a dokim nem tudott lejönni, mert műtéte volt, így hazaengedtek.
Valószínűleg holnap találkozunk!

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Oké, majd figyellek!
katicuska
 
 


Oké, majd figyellek!
katicuska
 
 


Sziasztok,
a 4. babámat várom, most vagyok a 11. hétben. A 2-3. gyerkőcöt ott szültem a klinikán, mind2x ügyeletes orvosnál, és terhesgondozásra is az amubláns orvoshoz jártam. (és mind2 alkalmommal nagy pénzkiadás nélkül zajlott le mind a terhesgond., mind a szülés)
Ami most folyik az ambulancián, az kriminális Kép. Soha ennyit még nem kell várni, és az amb. orvos is egy kezdő dokinéni, aki szegény azt sem tusdja, mit kell csinálni. Miért nem adnak mellé segítséget? Kép
Jár vki még ambuláns orvoshoz? Nincs lelkierőm ezt még 6 hónapig csinálni Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok,
a 4. babámat várom, most vagyok a 11. hétben. A 2-3. gyerkőcöt ott szültem a klinikán, mind2x ügyeletes orvosnál, és terhesgondozásra is az amubláns orvoshoz jártam. (és mind2 alkalmommal nagy pénzkiadás nélkül zajlott le mind a terhesgond., mind a szülés)
Ami most folyik az ambulancián, az kriminális Kép. Soha ennyit még nem kell várni, és az amb. orvos is egy kezdő dokinéni, aki szegény azt sem tusdja, mit kell csinálni. Miért nem adnak mellé segítséget? Kép
Jár vki még ambuláns orvoshoz? Nincs lelkierőm ezt még 6 hónapig csinálni Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Szia Zsóka!
Gratulálok a babához!
Én első 2 alkalommal voltam az ambulancián, de nagyon nem tetszett, azért járok a genetikára, fogadott orvoshoz.
Csak CTGre megyek az ambulanciára, mert muszáj.
Tényleg szörnyű ami ott folyik.
katicuska
 
 


Szia Zsóka!
Gratulálok a babához!
Én első 2 alkalommal voltam az ambulancián, de nagyon nem tetszett, azért járok a genetikára, fogadott orvoshoz.
Csak CTGre megyek az ambulanciára, mert muszáj.
Tényleg szörnyű ami ott folyik.
katicuska
 
 


Boldog névnapot kívánok az IDIKÓKNAK!

Kép
Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Boldog névnapot kívánok az IDIKÓKNAK!

Kép
Inci

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: