2006.03.02 11:39
2006.03.06 11:23

2006.03.10 13:15

de ezt most nem tehetem meg mert itt van már egy gengszer
........meg fogja érteni hogy anya néha ledől mert nincs jól??????????meg pl hogy most már kész az emelet és rohangálhatok a 2 szint között gyerekkel a karomban......mennyi az a normális mennyiségű lépcsőzés amit ilyenkor az ember lánya megtesz????mert ugye a fiamnál ilyen nem volt de most tökre bennem van a para hogy esteleg ártok ezzel
.....
2006.03.14 11:18
remélem bejön, sőt a 2007 elején, REMÉLHETÕLEG!!!!!!! 

Jelenleg is a 63 cn. nyűvőm. De én érzem, hogy az idén teherbe esek. Márcsak azért is mert a nyarat nagyon tervezzük. Én pedig éppen hányni fogok a baba miatt és nem megyünk sehová

Higgyétek el lányok, nem bánnám!!

2006.03.14 17:26
kicsit nehezebb lesz,na de erről már végképp nem tudok nyilatkozni
2006.03.14 20:44
úgyhogy együtt róka-rudizunk majd,okaj?
?????és drukk ezerrel hogy összejöjjön hamarhamar,nagyon király fiatal anyukának lenni
na jó,azért azt is ki akarjuk próbálni milyen 30 körül egy baba,ő lesz hármaska
? 2006.03.14 21:18
Tömören és velősen
26
28
30
Vagy a szegény ember lánya valaha is megálmodta
2006.03.14 21:31

2006.03.15 06:58
A körülmények sajnos változatlanok...
Még mérek, de természetesen ugyanolyan összevissza jön meg, nem tudom mikor van jó időszak. Ma is a 28.napon vagyok, hő 36,6. Siralmas, de majdcsak lesz valahogy!
2006.03.15 07:44
), van már két gyerekem(
). Egy éve próbálkozunk a kistesóval. Nem jön össze. Apa rendben van, nálam hormont néztek. Kicsit alacsony a progi és az ösztradiol szintem. Ebben a hónapban closti, aztán HSG. (Vagy nem...
) 
2006.03.15 09:04
Én 22
Eddig mindenhol én vagyok a legfiatalabb
2,5 éve volt már egy anyalkám,azután szünet több ok miatt,2005 szept-től próbálkozunk,de már a 2,hónapba kiderült a pco-m,gyógyit szedek,nekem is maratoni ciklusaim vannak és utálom
,most a 31 cn vagyok de tuti h nega lenne a tesztem úgy hogy nem herdálom a pénzt

2006.03.15 10:58
2006.03.15 17:59
,
és passz hogy mi áll a háttérben

a 2vel,mert lefoglalják egymást.a kicsi bálványozza nagyot a nagy meg segíteni akar és pátyolgatja a kicsit
???????????????és persze hogy kell,még kettő is

....mindenki máskor áll készen az anyaságra és úgy gondolom hogy nekem állati nagy mázlim van/volt hogy ilyen korán kész voltam rá
pont most egy másik topicban ahova szoktam irogatni írta egy csaj hogy minnél később szül az ember lánya annál jobb anya és annál türelmesebb és annél többet foglalkozik a gyerekkel.....és olyan rosszul esett

de nem vinnyogok itt mert ti így szerettek

én mindig is 3at szerettem volna meg apa is és ha mondom vkinek mindeki kinevet és azt mondja várjam csak meg a másodikat mert utána tuti meggondolom magam(mérges szmájli)
és produkáljunk jó sok zebrát
feltegyem az én 3 évvel ezelött első pozitív tesztemet

?
?ááááááááááááááááááááááááá 

és miért játszunk mostantóla füriben

én most úgy állok hozzá hogy elsőre össze fog jönni és kész
és ezt mondogatom magamnak napjában 100X
hogy elhiggyem

2006.03.15 18:22

2006.03.15 19:44
úgy van hogy a tesztoszteron miatt állandóan kell szednem a fogigátlót,így attól megjön.fiam tervezett volt,abbahagytam a gyogyit,utána egyből closty,ettől lett egy domináns tüszőm,aki ma bálint névre hallgat

ezt azért lehetett így ,mert már mielött akartunk volna babát kiderült hogy milyen gondjaim vannak.és most uez lesz a menet csak azóta felment a prolactin is és az miatt closty elött lehet hogy kell bromo...
?
legalább is azt akarom hinni,de amikor iylen rémeket látok a hiradóba nagyon kiakadok

de ez teljesen normális,aki azt mondja hogy soha nem emelte fel a hangját még vagy nem csapott a gyerek kezére az hazudik
nekem egy birka türelmem van de azért néha nálam is elszakad a madzag
és persze utána bezárkódzom a füribe és bőgök mint vmi dinka
nehéz meló az anyaság,talán a legnehezebb de egyben a legjobb is

!!!!!!!!!2006.03.15 21:01

Mi lesz még ebből??? 

sajnos! 

és ne kelljen ordítoznom

Hehe. Jól felidegesít a kölök, "nyugodtan" elmagyarázod, hogy nem szabad, rendre utasítod, aztán nagy suttyomba bekapsz egy nyugtatót és azon izgulsz, hogy a szívroham ne vigyen el

2006.03.15 21:56

napokon azért elgondolxok h jó anya leszek -e,de aztán tudom h úgyis,mert mindent a legjobbak szerint próbálok majd csinálni+ami neki is jó.FHú most zizzentem be

2006.03.16 10:57
:ha nem szedek fogigátlót egyszerűen nem jön meg
azért nem jön meg mert magas a tesztoszteron és a prolactin is és mindkettő gátolj a pé-t.tehát ha nem szedek gyogyit,akkor se nem jön meg,se nincs pé-m.ennyivel van gond!!!!!és úgy fogom abbahagyni hogy utána azonnal closty.majd júliusban
addigra remélem sikerül beállítani a prolactint ha szükséges.szóval tudok mindent hogy mivel van gond és tudjuk a menetét is hogy mikor mit fogok szedni
te mennyi clostyt szedtél?
olyan 16 voltam mikor először játszadoztam a gondolttal hogy mikor lesz babám és álmodoztam róla hogy milyen jó lesz
aztán uncsitesóm megszült és kész lettem,akkor már tudtam hogy ennyi volt,nem tudok tovább várni.2évre rá lettem terhes
mondjuk nekem szerencsém volt,volt biztos párkapcsolatom,anyagi háttér,lakás,minden adott volt
és én nagyon örülök neki hogy ilyen hamar kifejlődött bennem ez az érzés
ez gáz,erről én is tudnék mesélni.3évig gombásodtam mire rájöttek hogy mitől
kinek van msn
? 2006.03.16 13:09

) de mindketten tanultunk, szülők tartottak, hát mindent csak gyereket nem akartunk. Én tavaly június óta dolgozom, rögtön elhagytam a fogigátlót. 
Nem azért, hogy azonnal teherbe essek, csak minek??? szedni??? Aztán kiderült ez a fránya PCO.
De mostmár jó uton vagyok. remélem. Ugyanazt a "gyilkos" csodabogyót szedjük Gabikával és Okrval. A mellékhatása, hogy kiüti a szegényembert.

de nem lenne célszerűbb a hormon túltermelésed valós okát kezelni???
Szorítok, hogy kiderítsék mi a gond. 2006.03.16 14:09

2006.03.16 14:24
,lehet hogy igazad van.nincs pco-m meg semmi ilyesmi,ezt még anno mielött a fiammal terhes lettem kiveséztük a dokimmal.ő azt mondta hogy ez így jó és így fogjuk csinálni,ha éppen nem akarok terhes lenni gyogyó mert az koordinálja a tesztoszteront ha meg babaproject van closty.nincs okom kételkedni a dokim szakértelmében,főleg hogy bálint első próbálkozásra összejött
a prolactin meg újkeletű dolog,de azt meg nézzük folyamatosan és ha felmegy annyira hogy kezelni keljen akkor az lesz.
???????????????????????????álmos lesz?fáradt?hányik?vagy mi a túró????? 
2006.03.16 20:01

Nem volt kedvem semmihez, hányni akartam, de nem volt hányingerem, étvágy semmi. Csak a vizet kivántam. Kovályogtam a szobában és vártam, hogy megszünjön a rosszullét. De nem hánytam és nem volt hasmenésem.
Egy lebegés az élők és holtak határán

Egyesek azt mondják, hogy hasonló a tünet, mint mikor a a nő kora terhes
Hehe
Nem tudom, mert még nem voltam terhes
2006.03.16 20:05
Marha erős gyógyi csak fokozatossan lehet elkezdeni ,mert kinyifansz
!kb,napi 2* negyedet ajánlatos mert különben hányinger ,émelygés,álmosság,olyan mint mikor jól fejbe csapnak
,ja és a hasmenés,de mondjuk az még mindig van néha,már 2*1 nél járok
,úgy hogy nem mérvadó
2006.03.16 20:44
) pasival, akkor a gyereknevelés sem okoz majd gondot.
A te urad is tud szenvedni? Mert az enyém egy tüsszentés után már meg akar halni. Férfiak.

2006.03.16 21:12
. Korai volt, de nem bírtam ki. Tiszta hülye vagyok
.) Gyűlölöm az egycsíkos teszteket!!!!!!!2006.03.16 21:28

,de még legalább 5 napot!Hát a 25 cn.nemtom mitől lenne +???De kivánom h pár nap múlva az legyen
2006.03.17 10:15

és még mindig negatív lett
két hete késett mikor az első pozitív lett

szóval amíg nem jön meg és mégis negatív a teszt azzal nem kell foglalkozni!!!!!!!

július!!!!!!!!!!!!!!!!!!akkor meg fog foganni a csajom

és pont.és elsőre
és minden szép lesz meg jó

és elképzeltem

ti is így tudjátok?és ez a 2 hónap így van hogy fokozatosan emelve az adagot?vagy ha így akarom akkor több idő kell????????????nehogy ne menejen le júliusig,elvben májusban akartuk kezdeni a bromo kúrát a dokimmal ha kell.de mondjuk arról nem beszélt hogy fokozatosan fogja e adagolni vagy belevág a mélybe

aztán szó szerint majd lebegek

most azon gondolkodom hogy akkor tökre sovány leszek az a kezeleés után
??????????????????????se nem tudok majd enni,fosok is

most nem az.....de elkezdett folyni az orra.... 
2006.03.17 10:26
2006.03.17 10:50

és ezzel a sémával megy le 2 hónap alatt?az a baj hogy nekem május elején 2 szakvizsgám lesz és addig nem akarok elkezdeni semmit,ha azon túl vagyok,akkor ezer százalékosan csak azzal tudok foglalkozni hogy megtermékenyüljek
még vmi eszembe jutott:bromot is meghat. cilkusnapon kell elkezdeni szedni vagy az teljesen mindegy??????
?2006.03.17 17:37
,de nemtom!+Ugyi te kérdezted h van -e vkinek msn_E?Vagy neeem?
Úgy hogy már 1000% 2007 -es év a nyerő!!!
REMÉLEM!!!!!
2*1 helyett 3*1-re 
2006.03.17 19:58

Egyikünk jobbra dőlne a fájdalomtól, a másik pedig balra
Mondjuk a Valentin nap körül
Húsvét már későn van, a Szilveszterről pedig lecsúsztunk