A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zsunak megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!Sikerült neki a hétvége előtt,ez nagyon jó!! Vége a depijénekKépKép

Csibe.Nekem csak az 5.hónap felé kezdett el nagyon nőni a pocakom.Addig vettem nagyobb méretű strech csípőgatyikat a Severben.Ott olcsóKép
A Micimackóban is vannak jó kismamanacik,meg érdemes a Déli apró babacuccos oldalát nézegeti.Én használtan vettem 2 farmernacit NAGYON olcsón és mintha ujak lennénekKép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Megszületett Zsuzsófi kislánya Kata Kitti 3350 grammal és 50 cm-rel, 18:10-korKép
Jól vannak!Kép
Gratulálok Nekik, sok boldogságot az egész családnakKépKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!
Zsu, mennek a drukkok most is! Persze lehet, hogy azóta már megvan Katica...
Kinga, elmesélted a párodnak, hogy mikor lesz jelenése csütörtökönként? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Na, mondom én!!!!! Kép
GRATULA az immáron négyfős kicsi családnak!

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsófi!
GratulaKép
Vendég

Nagy gratula Zsuzsófiéknak! És erre a babára hitték, hogy pici?Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsófi!

Gratulálunk Zsófinak és Kata babának. Tengernyi tejcsit és jó egészséget az egész családnak!!!!!!!!!!!!!

Rika!
Tudom, milyen kórházban lenni, én 4 hónapot töltöttem bent Ricsivel....
Zsófi édes kislány!!!

Cenikő!
Köszi a képet!!!!!!!!

Csajszik, én ki is hordanám és meg is szülném. Utólag persze nagy a szám Kép

Pusszancs: Romy

Kép

Kép
romy1

A srácaimKép

Kép

Kép
romy1

A srácokKép

Kép

Kép
romy1

A srácokKép

Kép

Kép
romy1

Zsunak GRATULA!!!!! Nagyon örülök neki!!Sok boldog percet,órát,napo és évet kívánok nekik,meg persze sok-sok tejcitKépKép

Romy!
Nagyon édesek a srácaid!!KépÉn még nem is láttam róluk képeket eddig.

Exi!
Tegnap amikor odaértünk a felkészítôre,mondta Inci hogy most még nincs szükség apukákra,mert csak megbeszéljük mikor mi lesz.Így aztán más apukákkal együtt Ô sem maradt ott.Beírtam a naptárba hogy mikor mi lesz és úgy látom kb 5 alkalom lesz amikor érdemes eljönnieKépKép

szszkinga

Kinga, mi is úgy számoltuk. Kép
Az én férjem egyébként azért ment ki, mert nem érezte jól magát. Estére ki is jött rajta a mostani vírus (hányós-fosós). Most itthon van, én viszem majd anyukámat el kocsival...kíváncsi vagyok mi lesz. Ezer éve nem vezettem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsófinak nagyon gratulálok!!!

Dorkának utólag boldog szülinapot kívánok!(Tegnap írtam,de nem vitte el ez a szemét az írásomat.)

Csibe!

Kb.a 18.héttől kezdtem el gömbölyödni.A 20.héten voltunk Kecskeméten ultrahangon,oda már kismamanadrágban mentem.

Ildi
tfildiko

Szeretném ezt a verset -egy másik topikból csentem, remélem nem haragszanak meg érte-megosztani Veletek lányok, engem meghatott nagyonKép

Szakály Dezső: A leghatalmasabb

Nem az a leghatalmasabb,
aki ország-világ ura.
Nem az a leghatalmasabb,
aki szelek, tengerek fölött
uralkodik.
Nem az a leghatalmasabb,
akinek a legtöbb öldöklő
fegyvere van,
az sem, akinek legnagyobb
a kincse, gazdagsága,
hanem az a lehatalmasabb,
aki embert szül a világra.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zsófinak gratula a kislányhoz, sok tejcsit, boldogságot, egészséget nekik!

Enikő, Rika, Romy: Nagyon édes minden gyerkőc! Kép

Csibe: Én elég későn kezdtem gömbölyödni. Az esküvőnkön 16 hetes terhes voltam és még szinte nem is volt hasam. Nagyon nagyon picit kezdett gömbölyödni.
És nagyon sokáig csak 1-2 számmal nagyobb nadrágokban jártam, később vettem kismamagatyákat. Ezek a pár számmal nagyobb gatyák azért jók, mert szülés után is csak ezek jöttek rám. A kismamaruci nagy volt, a régi nadrágjaim szűkek...én most értem eredeti állapotomhoz, most vagyok annyi kiló mint mikor terhes lettem, és már lötyögnek rajtam a nagyobb nadrágok.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Pankata,
befuccsolt a takarítócsajszi, talált állandó melót az én régim pedig még mindig nem munkaképes. Kép

Tud valaki egy megbízható valakit, kb. 2 hónapra?Áprilisban parkettacserénk lesz, szal 1 hónap múlva kellene egy full takarítás is.

ide írjatok: bordaniella@tvnetwork.hu
Vendég

Zsuzsófinak nagy-nagy gratula!
Ugy-e simán sikerült a szülés? Mostanában olyan sok a császár.

Romy!
Akkor én meg se szólaljak a 4 hónapodhoz képest, mert én csak 2,5 fél hót töltöttem bent és azt sem egyhuzamba. Akkor te is emlékszel még a menüre Kép borsó,-tök,-sárgarépafőzelék ,spenót,-tejberizs és a csodálatos 1-2 cm vastag felvágottak. Volt még valamilyen étel? Kép
A srácoknak is van ám esélyük Zsófinál Kép

Melinda, nekem is azt mondták, hogy kicsi a babám , 2200g tippeltek január 1 hetében (kicsi BPD). És hát jan. 23. szültem 4020g gyereket Kép Jó kicsi, mi vezetünk itt a neten a táblázat alapján Kép

A drága lányom ma 23h-tól 5.30-ig aludt!!! nem akartam elhinni!!! ennyit már nagyon nagyon régen aludtam. remélem ez már szokása leszKép

Csajok, ha valaki meglát egy babakocsit és ezt gondolja
- úú mekkora kerekei vannak ennek a kocsinak!!!
a kocsi sötétkék és egy rózsaszín cumis pöttöm fekszik benne, akkor az én vagyok. szólítsatok meg! szerintem az én babakocsimnak van a legnagyobb kereke egész Szegeden. Van olyan lift ahova be se fér a kocsim. Ha kinőtte a kocsit akkor biciklit csinálunk belőle Kép

Tejcsit nem adom fel!!!

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok Lányok!

Elöször hatalmas gratula Zsófiéknak!

Timi és Kristóf jól vannak,már kiszedték a varratokat is.Timi részéről már jöhetnének haza,de a pici kicsit besárgúlt,ezért jelen pillanatban a szombati esti hazamenetelnek van valószinűsége.Timi sem igazán bánja,mert igy a növérek tudnak még segiteni a szoptatásba.
Már nagyon hiányoztok neki,ezért folyamatosan nyomtatom az általatok irtakat.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánunk:
Timi,Kristóf és Sanyi

KépKép

KépKép
timika

Ildi,
Boldog névnapot kívánok!

Zsuzsófi,
Gratula Katicához!
Vendég

Sanyi!
Remélem sikerül hazavinned kis családodat szombatonKépKép Tegnap a szülésfelkészítôn Inci is megemlítette hogy Kristóf mennyire szép baba és milyen hatalmas szempillái vannakKépKép Ez mindenkit megragadottKép
Ha hazamentetek és Timinek lesz energiája,várjuk a szüléssel kapcsolatos élményeit,tapasztalatait!

Exi!
Remélem férjecskéd nem ragasztja rád a vírust! Kerüld el nagy ívbenKép
Hogy ment a vezetés?Egyben van az autóKépKép

szszkinga

Ildi: Tényleeg.....nagyon boldog névnapot! Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi,Bea!

Köszi.Kép

Enikő!

Köszi az sms-t.Kép

Sanyi!

Köszi,hogy írsz a családodról.Remélem,hogy holnap este már együtt lesztek.

Rika!

Az nem rossz alvás.Az enyém már 20 hónapos,de ennyit egyben még nem sokszor aludtam.

Szép hétvégét mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Bocsi hogy csak berobbanok ide közétek de volna egy kérdésem amire szerintem ti tudjátok a választ.
Arról szeretnék érdeklődni hogy beengedik e Apát simán a szülésre. Mert most halottam hogy kb 3 éve kellett szülésfelkészitőn megjelenni Apának ahhoz hogy bejöhessen.De az én párom nem volt.Akkor most nem jöhet be??????
Előre is köszönöm a választ.
Titti 39+2 Kép
titti2

Timika és KristófKép
Kép
Zsuzsófi és KataKép
Kép

GyönyörűségesekKép

Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Ildi, boldog névnapot!
Kinga, hát ha vki akarta, az már úgyis rám ragasztotta. Igazából nem lehet mit tenni ellene, ha már kijött, akkor hasfogó (terheseknek kizárólag széntabletta), és diéta. Majd meglátjuk. Én eddig jól érzem magam. Kép
Az autó még egyben van! Kép
Enikő, köszi a képeket. Összeadjuk Kristófot és Katát? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Titti: Az én párom se járt szülésfelkészítőre és mégis bent volt a szülésnél. Senki sem kérdezte járt-e "szüléssuliba" előtteKép Mellesleg én sem jártam szülésfelkészítőreKép Lehet nekem se szabadott volna szülnömKép?????Kép

ceniko
Szeged

Timika Anya és Zsuzsófi Anya nagyon jol néznek ki gyermekeikkel!

Titti!
Mi sem jártunk szülésfelkészítésre és mind a ketten ott voltunk.
ezt nem is értem: Apának csak annyi dolga van, hogy bátorítsa Anyát, hogy mindent jol csinál. Mit taníthatnak abban a suliba apának? Kép

Exdeus!
NEM! Zsófi már hamarabb kinézte magának Kristófot! Kép Hogy magyarázom meg neki... Kép

Csajok!
Ha valakinek kell 32 szem Elvit ajándékba vagy estleg Ferrograd folic akkor szóljon, mert én ugy sem szedem már be.

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Üdv!
Titti, tegnap a felkészítőn egy szó sem esett arról, hogy apukának különóra kéne járnia az apás szülés miatt. Kép
Rika, bocsi, erről nem tudtam... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Köszi mindenkinek a választ.Kép Én sem jártam felkészítőre igy nem értettem hogy Apának mi lenne ez a feltétel. Csakhát a sógornőm mondta és ezért megijedtem egy kicsit. Mert én a párom nélkül nem szülök az biztosKép
De megnyugtattatok.KÖSZIKép
titti2

Szia Titti!
Egyszer sem voltam szülésre felkészítésen, apa meg főleg nem. Ennek ellenére megengedték, hogy szüljek, sőt apa is ott lehetett. Kép

Jégvirág, Szkinga!
Köszi a dicséretet.

Melinda!
Nagyon szép verset találtál, ha bukkansz még hasonlókra oszd meg velünk, én rajongok a versekért!!!

Rika!
Ez tündéri mondat volt Kép
Kórház: isteni volt a reggeli tejeskávé/tejcsi/tea is igaz??? Kép

Zsuzsófi, Timika!
Csodásak a feltett képek, olyan jó látni a picurkákat is.

Jó éjt mindenkinek.

ILDI!
Boldog névnapot!!!!! Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Párom elment horgászni, remélem fog nagy pontyokat (bár elég hüsike van még hozzá)
A Bogi trónol a kicsi meg pakol ki a játéktároló dobozból ezerrelKép Amint Bogi kieteszi a lábát a gyerekszobából egyből elkezd dorbézolniKépKép

Tegnap itt aludt nálunk Bogi kis barátnője!
Lefotóztam ahogy alszanak! Egyszerűen muszáj megmutatnom annyira édesekKépKép

Kép
Kép
EnikőKép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Mindenkit ledöntött a vírus a lábáról???
Engem biztosan. Egész nap fetrengtem, hol itt, hol ott, de a végén az öcsém ágya nyújtott vigaszt, ott alukáltam.
Ma alig ettem vmit, de nem is vagyok éhes... Vacsira husileves van, anyukám azt mondta, ha nem eszek belőle, belémtömi (ma még nem ettem főtt kaját).

Enikő, nagyon édesek a lányok! Nekem kifejezetten tetszik Bogi alvástechnikája nr.1.(gondolom, ő van rózsaszínben). A férjem is szokott ilyen pozitúrát felvenni, ha fáj a pocakja. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Cenikő!
Köszi a képet, ez nagyon tuti!!!!!! Kép Milyen aranyosak!!!!!!!!!

Exi!
Mielőbbi jobbulást. Szerintem egyél egy iciripicirit, mert a végén még tényleg megtöm az anyukád Kép

Nekem ma olyan rossz kedvem van, nem tudom igazából mitől. Legszivesebben beülnék a sarokba bőgni, de ott van a vasalnivaló. Kép

Szép hétvégét mindenkinek. puszi: Romy

Kép

Kép
romy1

Enikő!
Klasszak a képek Timikáról és Zsuzsófiról!!! Most még nem kialvatlanokKépKép
A csajszik se semmik! Egyszer amikor én is az unokatesóméknál eludtam arra ébredtem hogy a lábujja szinte a számban vanKépKép Ezt nem fogom soha elfelejteniKép Jópofa pozitúrákat fel tudnak venni a gyerekekKép

Remélem Timikáék már otthon vannak!

Exi!
Ha 1 napot kihagysz a kajálással az biztosan nem ártalmas,de ma már egyél valamitKép

Pankata!
Egyre kevesebbet vagy velünk! Meguntál minketKép

Mindenkinek kellemes vasárnapot

szszkinga

Üdv!
Jelentem, nem haltam éhen! Tegnap ettem leveskét is. Kép
Mára egészen jól vagyok! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga,
hehe, nekünk is ilyen tapétánk van Boldizsárnál, már akartam korábban is írni, csak nem tudtam fotózni pár napig

Kép

Kép

Exi,
Jobbulást!
Vendég

Sziasztok!

Exi: Gyógyulást! Ugyanaz a bajod, mint a párodnak?Kép

Dancsi: Naon klassz Boldi szobájaKép Tetszik! Merészek a színek! Jól vagytok? Képek a srácokról?

Kinga: HOgy vagy? Hogy viseled a pocakodat?Kép Én is remélem, hogy már hazaengedték Timiéket. Remélem hamarosan jelentkezni fogKép

Romy: Tegnap a lányaimnak is világvége hangulatok volt. Valszeg front jött, valami iszonyatosan nyűglődősek és hisztikrisztik voltak mindketten! Már megőrültem tőlükKép Mára okésakKép Te "jobban vagy"?????

Csajok keresek 9-36 kg-os autósülést Violámnak. Ha valakinek van eladó riadóztassatok léccikeKép! Köszi!
Enikő

ceniko
Szeged

Dancsi!
Timika mondta korábban hogy nektek is ilyen bordür vanKép Én imádomKépHol vettétek a gombás lámpát?

Enikő!
Köszi a kérdésedet! Egyre nagyobb a pocakom és Kitti is egyre láthatóbban ficereg.Nagyon érdekesKépEgyenlőre élvezem.Sajna időnként elkezd ezerrel fájni a hátam közepe,de szerencsére párom olyankor megmaszírozza-feltéve ha itthon vagyunk mindkettenKépKép

Lehet hogy én vagyok a következő akiért izgulni kell(illetve lehetKépKép )Mindjárt visszakeresem a táblázatot.

Tudja valaki hol van kosárfonó,illetve bolt?A centrum mellett lévő sajna megszűntKép

szszkinga

Kinga,
Faktumban vettük a lámpát, asszem 4.500,- Ft volt.

kosárfonó passz

Enikő,
köszi megvagyunk, kicsit fáradtan, de Boldi jó kisbaba, este megvan a szokásos nyüszi, étvágya nem az igazi, de gyarapszik annyit, amennyit éppen kell. Most 5 kiló, kedden lesz 7 hetes.

Jövő héten lesznek képek, ígérem. Kép
Vendég

Üdv!
Enikő, igen, nekem is hasonló problémám volt, annyi különbséggel, hogy jóval enyhébb volt a lefolyása. A férjem még mindig szenved, holnap megy is a dokihoz, kiíratja magát.

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi! Nekünk is ilyen lámpánk van, csak macis formáju. Télapóra vettük neki.Kép

Tegnap irtam nektek, erre jött másfél órás áramszünet. Korom sötét volt, mert az egész utcában elment az áram, lehet nagyobb körzetben is. Orsi nagyon élvezte gyertya mellett fürdött, utána viszont most rögtön hajlandó volt lefeküdni hogy nem látunk, nem kellett fél órát azzal tölteni hogy 3x kiszáll ráül a bilire, meg hogy végigpuszilja az állatokat, stb. játékokat.
Ma este is sötétben fogom lefektetni, remélem megszokja végre ha aludni kell akkor nincs játék, föleg éneklés, beszélgetés
Ápr. közepétöl a bölcsiben szeretném altatni, de kiakadnak hogy ha ott is folyton dumál, énekel alvás helyett

Romy! szivesen. Orsi keze gyorsan gyogyult, több nagyobb, de nem mély vágás volt.

Márc.22-én 14 órakor lesz a Grimm-Busz szinház elöadása, a Vasutas Müvházban (Kapca). A Bogaras mese c.

Zsófiéknak gratulálok!

még akartam tegnap irni ezt-azt ami nem jut eszembe.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok ,nem tudtok véletlen valakit aki eladná 5-10e ft-ért a babakocsiát,lehet rossz állapotban is , anyósómékhoz kellene hétvégére,hogy ne kelljen mindig vinni ki!!!
Jöhet priviben is bibi26@freemail.hu

Előre is köszi!!!

nagy-nagy gratula Zsuéknak!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Kinga!

A Media Marktba is lehet figurás lámpákat venni. gomba, maci, repülőgép, kisautó, stb.
Zita
zita_29

Sziasztok!
Ismét hozzátok fordulok segítségért, mert itt mindig kapok Kép
Ma este 40 fokos láza volt a lányomnak, és nem jött ki hozzánk a gyerekdoki. Sajnos én voltam a hülye,mert soha nem kérdeztem rá, hogy kijön-e házhoz. Most kiderült, hogy nem.

Nos, az a kérdésem, hogy ismertek-e olyan gyerekorvost, akit szívesen ajánlanátok, kijön szükség szerint, és a környékünkön rendel (Rigó utcában lakunk, de jó a Mars tér, Kálvária környéke is).
Aki tud segíteni, írjon nekem privit!

kisvirag@citromail.hu

Hálás köszönet!
kissvirag

Sziasztok!

Kata, Enikő, Révi, Melinda, Romy, Bea, Exi, Bibi (jaj remélem mindenkit beleírtam annyian köszöntöttetek bennünket, hogy akig tudtam összeírni, teljesen meghatódtam köszönöm!!!) nagyon szépen köszönjük a köszöntést!!!!

Sajnos nincs időm írni, ill. ha Dorka ébren van, max 1-2 percre ülhetek a gép elé, mert utálja... Így nem is írok ne haragudjatok, majd ha lesz a sulitól egy kis szusszanásnyi időm bepótolom, ha nem maradok le teljesen. Kép Nem szeretnék megbántani senkit, hogy csak belekapadozok, és kihagyok vkit, vagy figyelmetlen vagyok, stb..

Különben jól vagyunk, nekünk hét fogunk van, de jön a többi is lassan. Kép Szülinap, névadó nagyon szép volt.

Gyönyörűek a babák, gyerkőcök, mindenkinek nagy gratula hozzájuk! A frissen szült mamiknak is sok sok puszi (mintha nem is szültek volna olyan fittek a képeken).

További szép napot:
Hajni, Dorka
hajni_

Sziasztok!
Mit szóltok ehhez a szép téli naphoz? Bentrôl nézve nagyon klasszKép

Köszi a lámpás ötleteket.Azt hiszem a Faktumba megyek,mert ott lehet kapni polcot is aminek a tartója olyan mint a lámpa.Ha jól emlékszemKép

Vajon Timika hogy bírja otthon a gyu˝rôdést?KépKép

szszkinga

Először is nagy gratula az Anyukáknak Kép
Timika, Zsuzsófi, nagyon szépek a KismanókKép

Kinga,
Dehogyis, hogy gondolhatsz ilyet Kép Csak mióta Minikém kúszik, meg feláll, eljöttek a kevésbé ráérős napokKép
Nagyon tetszik ám a szoba Kép Bár ahogy nézem a színeket, legközelebb akár egy Kispasi is beköltözhetKép

hajni,
De jó hallani RólatokKép
Azért ha lesz időd, szülinapi képet teszel fel? Olyan rég láttuk már a NagylánytKép

Romy,
nagyon szépek a FiúkKép

csibe,
Amikor gondolod, küldd az adatokat a táblihozKép Amúgy a második várandósságomnál nekem is hamar kényelmetlen lett a hagyományos naci, csak pocakban, mert amúgy nagyon keveset híztam a 9 hónap alatt (3 kiló körül...). Úgyhogy én vagy 10-11 hetestől kismamanacikat hordtam hossazbb felsővel.

Rika,
Ez a babakocsi... jóKép
A mi egyik babakocsink is nagykerekű, egy barátnőm azt mondta rá, hogy olyan a babakocsik között, mint az autók között a terepjáróKép

Dancsi,
sajnálom az Évit, de sajna más ötletem nincs...

Melinda,

Ez a vers tényleg nagyon megható...

Mi pedig ezt kaptuk Ádikám ovis csopoprtjától, amikor megszületett DávidKép
"A gyermekszem: virág, csillag, oltalom,
csupa játék, csupa mosoly, izgalom.
A gyermekszem: tág világ és kikelet,
ha reád néz, földeríti szívedet.
A gyermekszem: ablak, forrás, dombtető,
erdőzúgás tisztította levegő.

A gyermekszem a legfurcsább hatalom,
próbáld ki csak másokon vagy magadon,
mert amikor a gyermekszem kérve kér,
abba minden vágy és csoda belefér.

A gyermekszem: szirmát nyitó kék virág,
tőle fordul szebbre, jobbra a világ.
A gyermekszem: fényesség és bizalom,
Vezéreljen téged is ez utadon."

Puszka,
Kata
pankata

Kata! Gondolom a verset te sem bírtad ki könnyek nélkülKép Nagyon szép.Kép

Kinga! Ez az idő tényleg csak bentről szép, bár nekem annyira nem tetszik így március közepén!
Tavaszt akarok!

Extra szar éjszakánk volt, hiába ez a szemét időjárás megviseli a babákat is!

Pici babások: nyög valamelyikőtök bébije mint atom? Mitől csinálják? Én majd megőrülök tőle ha rákezdi.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Timika, Zsuzsófi! Hatalmas gratula a babákhoz, nagyon szépek vagytok, sok tejcsit és boldog babázást kívánok! Kép

Nagyon rég nem jártam erre, előbb a férjem, aztán én kaptam el ezt a vacak vírusfertőzést, persze a férjemnek nem volt láza, nekem meg 38,6ra felment... Szerencsére Dénes nem kapta el, de sajnáltam szegénykémet, hogy a szülők kidőlnek mellőle! Kép

Dénes szombaton volt két hónapos, születése óta 10 centit nőtt és majd 2 kilót hízott, pár gramm hiányzik csak hozzá. Szóval most 57 cm és több, mint 5 kiló. Kép Ügyes prücsök, büszke vagyok rá!Kép

Egy tejes kérdés, a szoptatás alatt végig folyik a tej a ciciből? Én nem is tudok meglenni melltartóbetét nélkül! Az első pár héten gyakorlatilag ömlött, most már nappal csak folydogál, de Dénes éjjel egyre többet alszik, így éjszaka sokszor eláztatom a takarót. Kép
Kinek mi a tapasztalata?

Csibe! Nekem a 10. héten kezdett megnőni a pocim, a 13. héten már kismama nadrágban kellett járnom, pedig a 24. hétig nem is híztam!

Nem tudok hirtelen mindenkit külön felsorolni, de a babák és a gyerkőcök nagyon szépek! KépKépKép Örülök, hogy sok a fénykép, úgy szeretem nézegetni őket, olyan édesek!

Később még jelentkezem, teszek fel képeket Diniről!

Üdv mindenkinek: Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Enikő: Nagyon jó képeket tettél föl, a kismamákról is és a lányokról is Kép

Zsuzsi: Nekem vagy 5-6 hónapig csöpögött a tejem annyira, hogy nem tudtam meglenni melltartóbetét nélkül! Viszont nekem soha nem ömlött, csak folydogált a szoptatás kezdetekor, meg amikor eszébe jutott, meg este nagyon Kép Próbáld meg olyankor pár másodpercig leszorítani a melledet, akkor talán elmúlik a csöpögés. Engem rettentően zavart a melltartóbetét, meg hogy nem tudtam normális emberi ruhákban járni, mindig bő, sötét színű póló volt rajtam. 5-6 hónap után elég idegesítő volt már.

Timika: Ha lesz egy kis időd ránk, szerintem kíváncsi lenne mindenki egy élménybeszámolóra tőled! És sok Kristóf képre Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: