A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Hódocska!

Nekem a terhesség alatt kellett szednem magnézium tablettát mert nyitva voltam eléggé és amíg szedtem nem görcsölt a vádlim.Nagyon jó volt,most is kellene íratnom mert eléggé kínoz néha,
főleg éjszaka.
diadora

Sziasztok!

Teszek fel egy képet, ez tegnap készült.

Kép

Kép
hódocska

Diadora!

Magqnézium kapszulát nekem is kell szednem, már egy hónapja, 3x1-et, bár nekem nem azért mert ki vagyok nyílva, hanem, hogy ne görcsölgessek. Sajnos elég gyakran elfelejtem bevenni, de éjszaka azonnal rohantam bekapni egyetKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget. Most már nyugodtabban fogok ezt-azt enniKép Az elmúlt éjszaka egész jó volt, 2x-er voltunk fenn, ettünk és aludtunk tovább, bár minden éjszaka ilyen lenne.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Hódocska!
Nekem is görcsölt egyidőben a vádlim, és először én is magnéziummal próbálkoztam. Nem igazán segített, így az orvosom azt javasolta, hogy szedjek mellé kálciumot is. Azóta nem volt semmi gondom a vádligörccsel. Kép

Monee!
Örülök, hogy megkapjátok végre a kölcsönt. Bárcsak már mi is ott tartanánk, de egyenlőre még a telket se sikerült megvennünk, mert még a földhivatalosok ülnek a felosztási terveken... Már lassan két hónapja nincs előrelépés az ügyben. Kép

Viki!
Hol maradnak a fényképek Petikéről???

Marcsy!
Krisztikéről is várjuk a képeket!!!

Tündi!
Mizujs, nagyon eltűntél!!! Remélem már jobb kedved van!

Ildikó
35+0
Vendég

Holdviola!

Itt egy pelenka elől szökős!!! Kép

Kép

Viki+ a ma 25 hetes Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

No, vagy a nettel volt baj, vagy kiröppent mindenki a jó időben, mert úgy látom, ma csak én jártam erreKép. Remélem ez utóbbi volt.

Holdivola!
Mesélj már egy kicsit, hogy vagy? Milyen érzés otthon lenni? A kapszulában amit szedek van kálcium is, meg időnként szoktam calcium pezsgőtablettát inni. Remélem nem görcsöl be sokszor (azért ez a terhesség előtt is előfordult nálam), mert másnap folyamatosan éreztem még a fájdalmat, sőt még pénteken is.

Tündi!
Tényleg rég voltál erre, mi újság?

Már nem tudom talán Gira vagy Diadora ajánlotta a hordozókendőt. A börzén találkoztam a csajszival, bár okosabb nem lettem, mert nem mutatta meg hogy kell használni.
Tehát ma voltunk a börzén és ez már azért jobban tetszett, mint a múltkori.
Remélem jó idő lesz eztán is és a babások tudnak sétálni, ma már sok gyerkőcöt láttam az utcán.Kép
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Szia Hódocska!

Én is itt vagyok ám, csak lefoglal a hétvége. Kép
Hú tényleg, tegnap volt a börze... Én nem tudtam sajna elmenni, de biztos vagyok benne hogy jobb volt mint az előző, a Szivárványnak már csak a belső állaga sokkal-sokkal jobb a Csarnokénál. Nekem az a környezet nagyon lehúzta a vásár "értékét". Ha legközelebb is lesz, légyszi szóljatok! Szeretnék majd én is elmenni megint, meg esetleg egy kis megelőlegező vásárlást tartani a majdani gyerekünknek. Kép
Egy kis dresszt már túrtam neki. Kép

Gira!

A kendő engem is még mindig érdekelne! Ha erre jársz írd meg nekünk hogy hogy kell használni! Kép

Üdv.:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Hódocska!

Itt egy link a kendők megkötéséről. Ha oldalt a menüben lapozgatsz, többet is meg lehet róla tudni.

www.bababolt.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=137

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!

Ez,tényleg jó,nem nagyon látni még az utcán ilyet!Vagy csak nem figyeltem.Kár,hogy nem előbb találkoztam vele.
Minden valószínűség szerint nekem már nem lesz rá szükségem,de minden babásnak ajánlani fogom.Kép
Dóri

Gira! Merre vagy?Kerestelek a skype-on is!
diadora

Itt vagyok végre!

Kendő!
Néhány egyéb kísérletet kivéve én az alábbi kötésmódot alkalmaztam. Ez vált be. Ebben lehetett magam felé és előre nézve is a baba. Egészen újszülött korától tudtam használni.Kép
Vendég

Sziasztok!

Monee, a börzére volt valaki, aki felhívta a figyelmet, történetesen akik szerveztékKép, biztos nem láttad. Köszönöm a linket, amit küldtél. Hú, te már ennyire előre gondolkodsz? Mármint a vásárlást illetően. Én ilyenkor (tervezésnél) még kb. ott tartottam, hogy megvettem a szaklapokat, kerestem kismamák társaságát. Biztos nagyon felkészült leszel majd. A felújításhoz meg sok sikert, azért az jó, hogy lesz segítségetek, mi mindent a 2 kezünkkel csináltunk a férjemmel, kivéve a csempézést, mert oda szsakembert hívtunk.

Gira!
Neked is köszi a képet, amit betettél, csak az utolsó kép zavaros kicsit, hogy ez most elölről vagy hátulról van-e, olyan furán tartja a fejét, kezétKép.

Holdviola!
Gyere és írj már kicsit gyakrabban!Kép. Hogy telnek az otthon töltött napok, miket csinálgatsz? Hogy érzed magad?

Nálam újabb fájdalmakkal gyarapodott a repertoárKépKépKép. Már nem csak a derekam, hátam, hanem a csípőm is fáj délután, este elsősorban, így már járni, fordulni, felkelni is nyögve tudok. Tök rossz, mert reggelente ált. nincs gondom, és estére, mire megpihenhetnék, már képtelen vagyok olvasni, tévézni, csak az segít ha álomba merülök, de még örülhetek, hogy a délelőttöket úgy ahogy végigcsinálom.KépKép

Na, most ennyi, sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hódocska!
Köszönöm, jól telnek a napjaim, csak szinte semmit se sikerül megcsinálnom, amit terveztem. Némelyik nap olyan fáradtnak érzem magam, hogy szinte semmit se tudok csinálni, amikor meg jobban vagyok, akkor meg mindig közbejön valami... A derék és hátfájásra van egy tuti receptem: panaszkodni kell a párodnak, és azt mondani, hogy ezen csak egy jó kis masszázs segíthet. Kép Kép Kép Mondjuk ez nálunk már csak jópár párna segítségével valósulhat meg. Kép

Ez a kendő dolog nekem is tetszik, talán majd körbenézek még ezügyben.

Merre vagytok? Nagyon eltűntetek! Remélem minden rendben Nálatok!

Ildikó
35+3
Vendég

Timi!

Azon a képen háttal van. A csomónak hátul kell lennie Kép
De ha eben gondolkozol, akkor már gyakorold előre, mert kell egy kis idő mire belejön az ember. Nekem is mondták ezt, de nem hittem, aztán az üvöltő baba mellett már kicsit macerás volt gyakorolni Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!
Huh, de szörnyű éjszakánk volt. Krisztike éjféltől reggel 6:30-ig szinte fél óránként felkelt és nagyon sírt.Kép Pedig már azt hittük, hogy kezdi megszokni a "ritmust". A képek kész vannak, megpróbálom őket felrakni, de garantálni semmit sem tudok.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Kép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Kép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Hmm, ahogy látom ezek sikerültek, ha nem unjátok, akkor majd töltök fel mégKép

Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Nagyon édes Krisztike!Gyönyörű baba!Kép
Várjuk az újabb képeketKép
diadora

Sziasztok!

Marcsy!
Krisztike nagyon szép kisbaba, büszkék lehettek rá! Kép Szerintem valami front volt az éjjel, mert Peti meg este 8 és reggel 7 között "csak" 2x kelt fel, és enyiszer este 11 és reggel 6 között szokott!!!!!!!!!!! Kép

Viki+Peti, aki 2 nap múlva fél éves lesz,és egy idióta most kezdett el fúrni a házban, amikor alszik a gyerekem!!!!!!!!!KépKépKépKép Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

enyiszer=ennyiszer, bocs!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Én is csatlakozhatok? Két kislányom van, 3 éves ill. 5.5 hónapos. Mindketten a Megyeiben születtek. A kicsi kizárólag anyatejet kap, a nagy is 25 hónapos koráig szopizott.
Nekünk is van hordozókendőnk, én nagyon szeretem, itthon is sokat van benne Bori. Úgy tudok főzni, tenni-venni.
Zavarban vagyok egy kicsit, mit írjak még magunkról így elsőre...?

Molka
molka

Szia Molka!

Üdv közöttünk. A nagyobbik lányodat hogy hívják? Oviba jár, vagy otthon van veled? Volt/van testvérféltékenység?
Bocsi, hogy így letámadtalak, csak éppen ezen tapasztalatok gyűjtésére vagyok ráállva. Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Molka!
Üdv itt nálunk. Gyere minél gyakrabban!!! Írj kicsit magatokról, jó?

Marcsy!
Nagyon aranyos a kislányod!!! Dominak és Dávidnak hogy tetszik a kistesó? És Te hogy bírod???

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Holdviola
A gyerekeknek nagyon tetszik a kistesó, ha napközbe sír, nem férek oda a kiságyhoz, mert ők az elsők akik ott vannak. A múltkor a Dávid, aki 2,5 éves, leült mellé és mesélt neki egy mesekönyvből.Kép Versenyeznek, hogy ki segítsen nekem tisztába tenni a picurt. Én most elég nehezen bírom, Krisztike még mindig nem szokta meg az éjszakákat, sőt, most 2 napja éjjel szinte folyamatosan sír. Csak a kezembe, vagy mellettem a mi ágyunkba hallgat el. Az elején még azt hittem, esetleg a hasa fáj, de akkor a kezembe vagy a mi ágyunkba nem fáj neki?Kép
Molka
Üdv köztünk, gyere gyakran és írj magatokrólKép
Tündi, Annaviola, nagyon eltüntetek, mi van veletek?
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Molka!
Szia itt nálunkKép.

Marcsy!
Nagyon aranyos Krisztike, kár, hogy még az éjszakák zűrösek kicsit, de majd elmúlik ez is. Jó, hogy a nagyok így segítenek, Dávid már "olvas" is nekiKépKép.

Holdviola!
A masszír néha nálunk is működik, én ülök a nagy fiziolabdámon és nyögök, ahogy nyomkodja a hátam a férjem, de saknos 10 perc múlva ugyanúgy fájKép. Valamelyik este én is megpróbáltam magam körbepárnázni és hasra feküdni, de csak jól megnyomtam a pocakom sajnos.Kép Ha majd én is itthon leszek már, nálam is biztos így lesz, mint veled, hogy vagy rosszul leszek, vagy közbejön valami, rengeteg dolgot szeretnék még én is csinálni. Márc végéig dolgozom még, aztán elég.

Gira!
Köszi az eligazítást, én is úgy sejtettem, hogy hátul van az a csomó, de a rajz elég fura a feje meg a könyökhajlat miattKépKép.

Ma nagyon kis nyomi hangulatban voltam, de végre teljesen kiürítettük a gyerekszobát így már csak a bútorok, tartozékok meg persze a gyerkőc hiányzik belőle, de arra még van időmm, csak ma kezdtem a 25. hetetKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hova tűnt mindenki???

Tessék már jelentkezni!

Monee!
Te is régen írtál!!

Hódocska!
Hú, akkor már nem sokáig kell dolgoznod. Biztos várod már, hogy otthon lehess! Kép

Tegnap elkezdtem kimosni a Manócska ruháit, takaróit, stb... Ma vagy holnap pedig érkezik haza a kiságy, úgyhogy pakolászhatok most. Kép

Szép napot mindenkinek!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Kép
diadora

Lemaradt: nagylányom Dia
diadora

Marcsy!

Ez tök ismerős, Réka is pont ilyan volt kb 6 hetes koráig. Csak az ágyunkban/a hasamon volt hajlandó aludni, egyébként csak sírt és sírt. Én is azt hittem hogy a hasa, de utóbb rájöttem, hogy nem Kép De nálunk napközben se aludt. Mondjuk most jöttem rá, hogy már a pocimban lehetett erre következtetni, mert amikor azt mondták, hogy a pocaklakó a nap 90%-ában alszik, ebben erős kétségeim támadtak. Réka ÁLLANDÓAN rugdosott.
Azóta lenyugodott ;)

Gira
Vendég

Sziasztok!
Gira!
Remélem nálunk sem fog sokáig tartani ez a helyzet, mert már nagyon kivagyunk. Most éjjel össz-vissz 1-2 órát ha aludtunk, férjem reggel ment dolgozni, én meg itt vagyok a másik 2-vel. A Domcsi beteg is, hozzá is nagyobb türelem kéne, de valahogy az most nincsKép Így betegen meg nem akarom sem anyósra, sem anyura bízni, ilyenkor úgyis csak én kellek neki. A Dávidnak meg jönnek a rágófogai, szóval most nagyon összejöttek a dolgok.
De nem is az a baj, hogy nem alszom ki magam, hanem az, hogy nem tudom mi a baja a kicsinek. Elkényeztettem volna, vagy tényleg fáj neki a pocija, vagy esetleg nem elég neki a tejem? Már kb. 2-3 napja napközben is sokat sír. Kedden viszem tanácsadásra, akkor majd kiderül, hogy mennyit hízott, csak addig bírjuk ki valahogyKép
Na, megyek is, uzsiidő van, a "nagyok" már kérik a hamitKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Diadora!
Nagyon csini Dia, készült valahova?Kép

Marcsy!
Kitartás, látod Gira is hasonlóan járt. Kis rafkósak ezek, csak a mamijuk kell neki, mondjuk tuti, hogy én is majd dajkálom, ha mellettem alszik el, akkor úgy legyenKép , csak nehogy rászokjon. A másik két gyerkőccel is hasonlóan volt?

Gira!
Nemrég hallottam, hogy lehet következtetni a has-béli viselkedésből a későbbi "egyéniségre", hát akkor nekem is lesznek álmatlan éjszakáim, mert a bébi időnként hihetetlen aktív, tegnap pl. egész nap, éjjel, szinte mintha meg sem állt volnaKép.

Holdviola!
Igen, várom már, hogy letegyem a lantot. Nálunk is gyűlnek már a cuccocskák, még szatyrokban őrizgetem, aztán szépen majd kimosom, vasalom őket, nyugiban. Megérkezett a kiságy?

Ma kaptam 1 nap "ajándék" szabit (cserébe holnap egyedül melózhatok), de ma sem sikerült megváltanom a világot, mindennek olyan nehezen álltam neki, végül alig csináltam bármi értelmeset, igaz a csípőm megint "beakadt" ez is akadályozott. Meg azért hihetetlen, hogy az idő is mennyire befolyásolja az embert. Reggel még örömmel vágtam neki a napnak, volt némi remény a napsütésre, aztán csak nagy borultság lett belőle, így hangulatom is olyan lagymatag.

Viki!
Nálatok is fúrnak-faragnak rendszeresen? A mi házunkban komolyan minden napra jut valami. Tegnap pl. (ünnepnap) 7.40-kor már ment a kalapálás, nem igaz, nem lehet picit gondolkodni, várni legalább egy órát. Alul meg csak becsapni tudják az ajtót, de azok amúgy is zizik, kiabálnak, káromkodnak, üvöltenek (énekelnekKép ) a wc-ben, fürdőben.

Na, elég a kesergésbőlKépKép, sziasztok!Kép

Kép
hódocska

Sziasztok csajszik. Rég irtam mert azaz igazság h van egy másik topic a nöklapján és oda többetirok. Ha gondoljátok gyertek át oda is. Nagyon jó kis csapat van ott. A cim Pécsi anyukák és kismamák. Gyertek bátran. puszi Éva
Évica77

Sziasztok!
Hódocska
A másik 2-vel nem volt ilyen gond. Mondjuk a Domcsi egyszer-kétszer megcsinálta azt, hogy egész éjjel fent volt, amikor a férjem indult dolgozni akkor aludt elKép Õ még mellettem is sírt.A Dávid meg nagyon jó baba volt, nem csinált ilyeneket, pedig kezdetektől fogva nagyon anyás. Én sem szeretném ha megszokná a mi ágyunkat, de ha aludni szeretnék kénytelen vagyok magam mellé venni. Talán majd leszokik rólaKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Hódocska!

Igen,a suliban az 1948-as forradalom megemlékezése miatt, "ünneplőbe" kellett menni és annyira jól áll neki ez a nyakkendő,hogy meg kellett örökíteni.Kép
Nem is olyan régen még, én is csak a babaszobáját rendezgettem.Úgy elröpült az idő,hihetetlen,majd meglátjátok ha megszületik a gyermeketek hipp-hopp ovódás,óvodásból iskolás lesz.
Élvezzétek ki minden percét!Marcsynak biztos fárasztó az éjszakázás de azért irígylem és csodálom hogy 3 gyerekkel elbír.Kép

dóri

Kép
diadora

Kép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Olyan szupi éjszakánk volt. Krisztike csak 2-szer ébredt fel, evett és aludt tovább. Igaz, hogy egész éjjel mellettem aludt, de legalább aludtunkKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Kép
És Õ a pici fiam, DávidKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Képzeljétek Réka kimondta az első szavát Kép Reggel, amikor készítem a reggelit, mindig kap egy kekszet. Ma elbambultam, elfelejtettem utánpótlást adni neki, mire ő figyelmeztetett: "Deksz" - és nyújtotta a kezét érte Kép
Vendég

SZIASZTOK!

Úgy látszik,itt mindenki tavaszol!

Gira!
Írd fel ezeket a szavakat, meg majd az aranyköpéseket,mert az ember olyan hamar felejt...
A keddi tali még áll,jöttök?
Dóri
diadora

Dóri!

Megyünk Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Tényleg jó régen jártam erre. Kép
Pakolok-pakolunk majdnem mindig és folyamatosan. Kép Én most TP-n vagyok még, ezért van időm egésznap pakolászni, estére mikorra már lenne időm ide ülni, totál hulla vagyok. Vasárnap voltunk lent a kéróban ÉÉÉS nekiálltunk végre konkrétan a munkának. Hát... nem szokta a paraszt a szántást, így nagyon elfáradtunk a nap végére mindketten. A festék kaparástól úgy fájt a jobb kezem, hogy aszittem hogy leesik. De ez nem panaszkodás, hiszen a mienket csináljuk, ennél még többet is megér. Kép
Ha megyünk le hétközben csinálok majd fényképeket. Megbeszéltük a Párommal, hogy csinálunk majd a házról "Ilyen volt - ilyen lett" portfóliót, ehhez kellenek a képek. Egy 5-6 év múlva mire kész lesz Kép jó lesz ezeket a képeket nézegetni, hogy honnan indultunk. Kép

Marcsy!

Nagyon aranyos a kisbaba! Sajnálom hogy ilyen nyűgöske és nem hagyja a szüleit pihizni. Az viszont tényleg mindennél jobb érzés lehet, hogy a másik két gyerkőc ennyire szereti a kicsit! Kép

Hódocska!

Neked sok energiát kívánok, hiszen még azért van időd hátra! Remélem most hogy a napocska kisütött, Neked is több lesz a kedved mindenhez. Ez a rohadt borongósság engem is totál kikészített, legszívesebben egész nap aludtam volna. :o

Gira!

Innen már nincs megállás Rékával. Kép Ledumálja majd a fejedet. Kép
Én ugyanezt a fejlődést az egyik rokon kisfiún látom nagyon. Hetente találkozok vele és minden héten azt veszem észre, hogy "Teúristen, ez a gyerek már megint folyékonyabban és többet beszél, mint múlt héten." Nagyon aranyos a kis hapsi, olyan mint egy kis manó... Kép

Hódocska!

Nem előrelátóság a részemről ez az előre gyűjtögetés, hanem -sajnos- kompromisszum. Most, meg úgy tűnik jövőre, meg esetleg az után sem fogjuk tudni anyagilag megengedni magunknak azt hogy gyerekünk legyen. Sok pénzt kell költenünk még a házra, hogy olyan legyen amilyenre szeretnénk és amilyenbe már érdemes vinni egy pici babát és sok pénzt kellett adnunk ahhoz a Párom volt nejének, hogy most a lánya biztonságban élhessen. A Párom ugyan nem szereti ezt hallani, de a valóság az, hogy az egyik gyerekünktől ezzel elvettük az élhetés lehetőségét, azért hogy a másik "gyerekünk" biztonságban élhessen. Szomorú dolog ez és nekem a szívem legmélyén nagyon fáj. Ezért azt találtam ki, hogy egyikünknek se legyen igaza (nekem abban, hogy legyen baba, a Páromnak meg abban, hogy ne, mert nem lenne pénzünk rá), hogy minden hónapban veszünk valamit a leendő gyermekünknek, attól függő értékben, hogy hogy állunk anyagilag, így mire jön a gyerkőc, addigra szinte minden lényegest és nagy értékű dolgot megveszünk neki.
Most például egy kiságy jár a fejemben. Szeretnék valahonnan egy használt ágyikót szerezni, amit felújíthatok. Én nagyon szeretek kreatívkodni, többek közt ezért is izgat nagyon ennek a kiságynak az ötlete. Saját és egyéni babaágya lesz majd a gyerkőcünknek. Kép

Nemistudom ki mesélte, hogy nagyon bele van szeretve a keresztszemes hímzésbe. Hát kérem, a Párom lánya most tanulja az iskolában és úgy tűnik megfogta a dolog. ÚÚgyhogy most nagy buzgóan nekiálltunk. Tőlem Húsvétra egy monogrammos, anyaggal beborított naplót fog kapni, amin a neve kezdőbetűi keresztszemessel lesznek kivarrva. Most kísérletezem ki a betűket. Kép Gyerekként is imádtam ilyet csinálni, de most is nagyon jó, hogy én taníthatom a gyereknek az újdonságokat. Kép

Huuhh, most befejezem, hagyok mást is szóhoz jutni. Kép

Szépen süt a nap, legyetek kint sokat, ez a nap barnít a legtöbbet. A babáknak és a leendő babáknak is nagyon jót tesz! Szép napot mindenkinek!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Milyen csodaszép idő lett máraKép Remélem holnap is ilyen szép lesz, tanácsadásra kell mennünk. Az éjszakáink egyre jobban telnek, most csak hajnali 2 óra óta sírtunk, de azt annyira, hogy a párom is felébredtKép Amikor meg elment dolgozni, mint a kisangyalok, úgy aludt mellettemKép
Ha már nem jönnék, akkor szép napot mindenkinek, aki teheti sétáljon egy nagyot ebbe a szép időbe!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Monee!

Jaj, én is nagyon szeretek kreatívkodni, csak nekem nem volt rá időm. Bár mi is magunk csináltuk a kiságyat Rékának, szegény már 6 hetes volt, amikor megkapta Kép Szóval van ennek a hosszú babatervezős időnek jó oldala is Kép És szerintem is szükség van 2-3 évre ha tényleg te akarsz megcsinálni egy csomó mindent a babócának. Nekem a legtöbb csak terv maradt, de neked tényleg lesz rá időd Kép Ez jó Kép Kezdj hozzá szorgosan és meglásd gyorsan eltelik az a pár év ;)
Nekem ha már csak a kezembe is fogtam, kötögettem, varrogattam egy leendő ruhadarabját a babámnak (aki még meg se fogant) sokkal közelebb éreztem magamhoz.

Gira
Vendég

Gira!

Köszi, nagyon aranyos vagy hogy írtál a saját tapasztalatodról. Kép

Igazából a tényleges anyagi dolgokon kívül, én is úgy érzem megnyugtatja a lelkem a készülődés. Így talán nem lesz olyan sürgető a vágyam egy babára, hanem megelégszek a várakozással, készülődéssel még egy jó ideig. Van egy csomó fonalam, ha a Párom lányának kész lesz ez a monogramos füzetke, akkor nekiállok kötögetni a leendő Picinek. Féltve őrzött kincsként tartogatom a saját baba korom pulóverjeit, kardigánjait a gyermekemnek. Azokat a darabokat is biztosan nagyon jó lesz majd látni rajta. Kép

Szeretnék majd készíteni egy saját "terhes" naplót és egy baba naplót. Meg akarom őrizni ezeket a gyorsan elszálló pillanatokat magamnak. Szeretnék készíteni polcokat, szép színeseket, amin a rengeteg tőlem örökölt plüssjáték kap majd helyet. A kiságyat már mondtam. Nem tervezünk sem fiút sem lányt (és nem is akarjuk majd tudni hogy mi lesz), ezért fel van adva a lecke, hogy milyen színeket válogassak, hogy mindenhez megfeleljen. Kép Szeretnék játéktartó dobozt csinálni valami nagy állat figurával a háttérben, ami ugyan semmire sem jó, de nagyon fel tud szerintem dobni egy gyerekszobát. Kép Lehet hogy ilyet a párom kislánya is kapni fog tőlem a szülinapjára. Kép Rengeteg ötletem van, remélem a nagy részüket meg is tudom majd valósítani. Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!
A keresztszemest én írtamKép , nagyon szerettem csinálni (és szeretném most is, ha a hátam engedné,még nincs kizárva, hogy nekiállok hamarosan újra). Én 2001-ben ismerkedtem meg ezzel a technikával, egy mesefigura kapcsán, akkor a pici öcsémnek készítettem el, meg még egy csomó mindent. Aztán ismerősöknek is. Közben öcsikém nagyfiú lett (már 8 éves), így az elmúlt években a leendő gyerekünknek hímezgettem. Rengeteg minden vár rá, hogy néhány héten belül kimossam, kivasaljam, bekereteztessem. Ha készen lesznek, majd teszek be róluk ide képet, mert -szerintem- nagyon jópofák és örülök neki, hogy az elmúlt években sok időt szántam ezekre, mert most egyedivé teszik majd a szoba hangulatát.
Én igazából nem szeretek/szerettem leülni és bambulni a tévét, így ha mégis olyan műsor volt, ami érdekelt, de elég volt odapillantani (pl. focimeccs, tékából hozott, engem nem érdeklő filmek, Barátok közt) mindig elővettem a kis hímzésemet és megcsináltam belőle jó adagot, volt hogy éjfélkor is még csináltam. Nagyon örülök, hogy te is ennyire előre gondolkodsz, de a korod miatt azért még bőven van idő ám a babára.

Mi 3 éve vettük ezt a lakást, az első két év nekünk is a felújításra ment el, időben, pénzben, agyban egyaránt. Még mindig nincs teljesen kész, pl. gyerekszobában, hálóban 3 éve (!!!) nincs függöny, mert a régit nem akartam feltenni, újra meg sosem tellett. De most -lehet már a hétvégén- ennek a dolognak a végére is pontot teszünkKép.

Én sajnos kötni nem tudok, bár ált. iskolás koromban a legegyszerűbbet megtanította az anyu, de már szerintem mindketten elfelejtettük.

Marcsy!
Az idő valóban csodaszép volt tegnap, a hangulatom is teljesen más lett tőle. Jaj, képzeljétek, néha úgy mosolygok magambanKép. Nálam októberben derült ki a terhesség, aki nem fontos (társasházbéli lakók, boltos nénik, zöldséges...stb.) természetesen nem szóltam. Karácsonyig nem is látszott semmi, aztán még hónapokig tartott a nagykabátos időszak. Most meg 6 hónaposan villogok a jó időben, igencsak kerekedő hassal, az ismerősök néznek, mint a lukinyúlKép. Nagyon élvezem, sokan meg sem "merik" kérdezni, hogy jé, hát te? Csak azt látom, hogy nem az arcomat, hanem a hasamat bámuljákKép. Tök viccesKép.

Gira!
Szerintem is jegyezd ezeket az édi szavakat, de jó, hogy megszólaltKép. Mindjárt én olvadok elKép.

Képzeljétek, tegnap meglátogatott az üzletben Tuncimaci CsengévelKép. Mondta, hogy ritkán jár a behívós internet miatt, de azért jó volt személyesen találkozni. Csenge nagyon aranyos, pici kislány.Kép

Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, remélem mindent rendben talál majd. A héten vár rám a vércukorvizsgálat isKép. Azon is túlleszek legalább.

Mindenkinek szép napot, még nem voltam kint, de azt hallom, hogy a szél beindult.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Ma voltunk tanácsadáson, Krisztike 2 hete volt 3360 és most 3760Kép A doktor nénink most vette észre, hogy egy kicsit le van nőve a nyelveKép Lehet, hogy nem is csípik neki föl, de el kell vinni a sebészetre. Ma is csodaszép az idő, olyan jót sétáltunk tanácsadás elött, de utána sajnos rohanni kellett haza.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van ebben a szép időben! Kép

Marcsy! Kép Sajnálom Krisztikét!

Mi ha minden jól megy pénteken megyünk szerződést aláírni!!!Kép Eladtuk a lakásunkat már vasárnap és úgy tűnik pénteken papíron megvesszük a másikat! Csak a hitelre várunk utánaKép A FEMA-hoz költözünk a most épülő házak egyikébe, tök jó lesz, már nagyon várom! Kép

Egy pár kép az örökmozgó "Rosszcsontomról":

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

nem enged többet feltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: