Ildi! Szegény Levente! De tényleg cuki ez a lázálom!
Maja is ezt csinálta két hete, csak láza volt, más semmi. Rejtélyes vírusok ezek... A súlyod tök jó, nekem most lelassult, de nam adom fel! Csak tudnám, hogy honnan ment le ez a 4-5- kiló, mert sehol nem látok változást (a melleimet leszámítva, természetesen..
Pedig eddig sem voltam egy Samatha Fox
) Na, azért mi sem megyünk kettesben hetente ide-oda! Csak ha valami alkalom van, vagy már nagyon ki vagyok durranva. A múltkori mozit kivételesen tényleg a férjem találta ki, általában inkább én mondom, hogy ideje lenne kicsit kimozdulni. De amíg volt egy éven aluli gyerekem nekem sem volt jó érzés, állandóan otthon járt az eszem
. Az anyukám meg a tesóim inkább akkor jönnek, ha valahová el kell mennem gyerek nélkül, vagy holnap du. nagyokkal megyünk a táncszínházba, addig ő Adéllal sétál majd.
Szóval így. De ő is dolgozik, a testvéreimről nem is beszélve, így bár nagyon közel vagyunk, de senkit nem akarok feleslegesen igénybe venni, igyekszünk saját erőből megoldani, amit csak lehet. Voltam már hárommal fogorvosnál is, az vicces volt
. Anikó, a következő programot még nem tudom: Aranyos vagy, hogy velem örültél!
Mióta Zsolt hazajött Brazíliából, azóta mondogatja, hogy elvisz vacsizni "hálából".
Igaz, egyre ritkábban mondja
. Most a mérleg-akció után meg nem is akarok semmit kérni tőle, máig nem tudom, mennyi volt ez az álom-gép
Barnabás irtó cuki ott a hintában lógva
. Hát, nem mondom, nem lehet könnyű a nagylányoddal! Én is azt hiszem, ilyenkor sok-sok beszélgetés tehet jót, de nehéz időszak lehet a kamaszkor, még az eleje is. Miért nem örülsz a nyolcadikosnak, korainak tartod, vagy nem szimpatikus a fiú? Niki mit szól hozzá? Majd meséld el, hogy alakultak a dolgok, ha lehet!
Szirom, a rendrakásra nem is mondok semmit, mindig én csinálom.
Illetve néha előbújik belőlem a Következetes Anya, akkor irányítok, mondom, ki, mit, hova, de mintha idegen terepen mozognának.
Meg állandó kérdés, hogy ki mit vett elő.. Erre mindig mondom, hogy én semmit, mégis segítek, de nem hatódnak meg egyáltalán
. Meztelenség: mi elég szemérmesek vagyunk, de azért előfordul, hogy kevésbé öltözötten látnak a gyerekek, meg hát a fürdőt nem zárjuk, bármikor bejöhetnek (jönnek is
). A fiú-lány kérdés szerencsésen alakult, mert kicsi a korkülönbség, együtt fürdenek, nem kellett sokat magyarázni. Azért mindkét lánynak volt egy rácsodálkozós időszaka, amikor meg-megrángatták szegény Bernát fütyijét
. Maja is puncikát mond, nekem sem tetszik nagyon, de nincs más. Vagy legalábbis én nem tudok. De tényleg fontos az elnevezés, hogy ne legyenek zavarban, ha meg kell nevezni. Az idétlen név is jobb mint a semmi. Zsolti sosem fürdött együtt velük, én is csak hűtőfürdőzni szoktam
, mert az nehezen megy, ha ott vagyok akkor jobban elviselik. De nem is férnénk be a kádba.
Mai ebéd végül az Ildi-féle krumplis tészta lesz, de az ötleteket nagyon köszönöm, be is vetem hamarosan, mert a Norbiba jó a virsli, és ha nem kell kétfélét főzni, csak nekik kicsit felturbózni, az nagyon jólesik..
Még azt akartam mesélni tegnap, hogy vettem Majának egy szuperjó kis ajándékot a születésnapjára: babkocsi, babaágy és etetőszék egy csomagban, plusz van hozzá baba meg tányér, pelenkázótáska... Kompett mama-cucc..
Nagyon cuki, a babaszobán reklámozta valaki, hogy egy bútorboltban lehet kapni
Este játszottam vele egy kicsit
. Majd teszek fel képet róla, bár ti majdnem mind fiús anyák vagytok... Hanna meg Dorina nem babáznak? Mert Maja tulajdonképpen Adéltól "tanulta", addig ő sem volt nagy babás. Most meg veszekednek a kocsin...
Megint nagyon sokat szövegeltem, szóljatok rám!!
Rita