A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Timika!
Gratulálok! gyönyörű a pici fiadKép

autósülés:
én Concord-ot fogok venni, az árát még nem néztem, de van egy olyan érzésem h. nem fog tetszeni.

Kata!
itt is kösziKép
Vendég

Na, beszéltem Timivel telcsin, jól vannak, minden oké Kép Ha nem lesz gond (pl. sárgulás), akkor pénteken már haza is mehetnek Kép Jelentkezik, amint tud Kép

Zsu, Enikő
Timi engedélyével megírom nektek a telszámát, és akkro a többit intézitek majd vele Kép

Én el is köszönök tőletek, ha lesz még valami hír akkro persze jövök és tudósítok Kép

Minden jót szegedi lányok, asszonyok! Kép

Tündi
Vendég

Köszi az autósüléses infókat.

Amúgy asszem a Römer a legbiztonságosabb autósülés a tesztek szerint, pár hónapja olvastam róla. Az ára is elég biztonságos számunkra, hogy ne vegyük meg. Brendonban láttam pl. 100ezer Ft környékén is Römert.
Concord volt 20ért is.

Timika és Kristóf nagyon szépek Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bibi,
nagyon édes Kismanód vanKép

Zozo,
Én nem bántam meg a beruházást a Concordra, pláne azért is, mert ülésmagasítót sem kell külön venni. Illetve vettünk, de csak azért, hogy ne kelljen mindig átpakolászni az egyik autóból a másikba a nagy ülést...

Romy,
Angolos az osztály, de nem kellett semmi "előképzettség", bár a felvételin megnézték a kiejtést isKép
Ki lesz a gondozónénitek? Tudjátok már? vagy még ez korai?
Igaz, mi anno Ádit az ucsó pillanatban írattuk be, és akkor rögtön bemutatták őt.

Puszka,
Kata
pankata

Sziasztok!

Romy, csak nemKép

Ráadásul a dokim konferenciára megy hétvégén, és én nem akarok másnál szülni!!!!! Most totál ki vagyok bukvaKép

Drukkoljatok hogy elinduljon Kata két napon belül!!

Vagy ha nagyon nem akar, akkor viszont bírja ki hétfőig!!!!

Ctg-n egy db fájásom se volt, méhtevékenység 0Kép

Viszont vásároltam egy jót a CorábaKép

Autósülés: Nekün kegy névtelen van sajnos, nem volt többre pénzünk, bár mivel az autó saját övével van már Bence bekötve, ezért sokat ne mszámít, csak ülésmagasító. Pankának Römer volt, most nőtte ki, azt KAta örökli. De az 2003-ban is 57e Ft volt (muszáj volt olyat venni, mert a mi autónkban hátul csak kétpontos öv van)

Egyébként nagyon ajánlom a Ramatti autósülést, ami majdnem ugyanolyan eredényt ért el a teszteken mint a Römer, csak még nem befutott. A Ramatti a Brendonban 30e, az interstore.hu most asszem 25e (a barátnőmnek még 23e-ért rendeltük)

pusz

Zsu
39+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bea!
Römer 100eFt??????? szép.
Vendég

Zozo: Van annyiért is, de van 50ért is pl.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, és elfelejtettem...Barni is nagyon édes KépLátom, hogy nem éhezik ő sem Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagyon aranyos a Barni.

Zozo!

Mi 40000Ft-ért vettük a Concord-ot.

Ildi
tfildiko

Romy! körzeti bölcsi nincs. Felvételhez kell mindkét szülö munkáltatói ig. és orvosi igazolás a gyereknek hogy közösségbe mehet. Ennyi. Meg a gyerek oltási könyvét megnézik.
Óvodában van elvileg körzetes, de csak akkor kell felvegyék ha nincs tele a létszám, amire nekünk azt mondták több helyen, hogy mivel Orsi jan. végén született akkorra már régen tele vannak, igy öt önkormányzati oviba csak 2007.szept. vennék fel.

Szilde! oviban mondták a állami támogatás olyan sok összeg, hogy nem lenne elég amit a szülö az alapitványnak amugy fizet, szoval az önk. ovik nem engedhetik meg maguknak hogy 3 éves kor elött felvegyék a gyereket.

Timikának gratulálok!!

Zsófi! én a korházban szültem, ott külön 2 szobás szobába tettek mint császárost, mégsem engedtem látogassanak, csak a férjem jöhetett, a szülök meg csak utolsó nap, 1x. Rokonoknak meg sem engedtem mondani megvan a baba, nehogy valaki meg akarjon lepni. Söt, emiatt ujságban sem engedtem megjelentetni a hirt. Én legközelebb is igy tennék. Lehet más örülne a látogatásnak, nekem nagyon nem kellett.

Zozo! Nekem is olyan van mint Ildinek, kicsival korábban vettük, én azt hiszem 50e körül. Lehet egy kicsit dönteni is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mai kép Violáról!
Csak a himlő miatt teszek fel ennyi képet! Ha unjátok szóljatokKép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, tündéri ViolaKép MIlyen okosan nézKépEgész jól viseli a himlőt nem?

Aranyos vagy hogy drukkolsz értünk, most fájok egy kicsit, de nem szeretném elkiabálni. MIndenesetre aludni nem bírokKép
Inkább megyek pakolászok egy kicsit....

ZSu
39+1 még pár percig...

www.mamami.hu
zsuzsófi

ElkiabáltamKép Pedig elég rendszeres ötpercesek voltak márKép De majd maKép

Zsu
39+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikô!
Egyáltalán nem unjuk a képeket!!KépKép Küldjed csak bátran.
Zsu!
Drukkolok hogy még a hétvége elôtt "megbabásodj"KépKép Hátha sikerül!!

Ezek a babaülések elég húzósak,de biztosan mi is a legjobbat próbáljuk majd megvenni,mert fô a biztonság!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

[color=#ff6000][b]
Timi lekerült az alapítványi szobába, ahol már csak ketten vannak a babával. Mindketten jól vannak, Timi már egyedül felkel és sétál. Kristófnál kezdődik a sárgulás, ezért kaptak egy mobil kékfény készüléket, amivel alulról melegítik a babát, megelőzendő a sárgulást. Ha minden rendben lesz, pénteken hazamehetnek Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Mi olyan babakocsit vettünk, amihez ott van a hordozó, ez elvileg 10 kilóig jó a babának, de kizárt, hogy beleférne. Kép
A gyerekülésünk Concord, az 9-18 kilóig használható, aztán majd meglátjuk, mi lesz ezután. Kép
Kinga, miért nem jöttél tegnap?? Mónival kerestünk a teremben. Én jövő héten nem megyek, mert Feri szabin lesz, és megyünk Pestre. Vmi kerül a kocsira, és körülnézünk pár bababoltban is. Kép
Holnap akkor talizunk a felkészítőn?

Ági és
KépKép
exdeus

Tündi!
Köszi az infót!! Örülök neki hogy Timika ilyen gyorsan regenerálódikKépKép Hátha pénteken sikerül hazamenniük!! DrukkolokKépKép

szszkinga

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi. Ma már nagyon depis vagyokKép Komolyan majdnem elbőgöm magam állandóan, mert nagyon félek hogy hétvégén fog megindulni Kata, amikor nincs orvosomKép Ez rettenetesen fusztrál, főleg azok után hogy éjjel már örültem hgoy megyünk szülniKép Aztán koppantam, mert elmúltak a fájásokKép

Tündi, holnap felhívom TimitKép
Olyan jó lenne ha megszülnék, segítenénk egymást egy kicsit...

Zsu
39+2
(39+3-nál szültem Bencét, végülis tök jó lenne az is, ha holnap szülökKép)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Exi!
Tegnap mennem kellett a körzetis védônôhöz és nagyon elhúzódott a dologKép
Holnap megyünk "felkészülni" Kép Már váromKép Kíváncsi vagyok.
Rendeltem Kittinek egy édes takarót.Nézzétek meg ha van kedvetek miket lehet rendelni takoo.hu
Mindegyik színt lehet kombinálni a betu˝kkel és mintákkal.Nagyon szépen dolgoznak,de nem egy vastag takaró.Inkább nyári-ami nekünk tökéletes lesz KépKép

Zsu!
KITARTÁST!!!! Ne ess kétségbe!!

szszkinga

Na akkor még egy kép Timika Kristófjáról Kép Nézzétek a pilláit! Brutál, nem? Kép Na és a haja is persze Kép És MOSOLYOG! Nem semmi!!!!! Kép
Amúgy tiszta apja ez a gyerek Kép

Kép
Vendég

Üdv!
Hát én csak Kristóf-anyukát ismerek, biztosan Tőle is örökölt valamit, deréktól felfelé biztosan. Kép
Tényleg édesek a szempillái. A férjemé is hosszú, mondtam is neki anno, hogy remélem, egy kék szemű gyereket hoztunk össze, hatalmas szempillákkal. Kép
Kinga, akkor holnap talizunk a felkészítőn.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok4
Hát ez a Kristóf egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!
Olyan mintha nem is újszülött lenne. Az én fiamnak, mivel szőke, nem is látszott ilyen picin a szemöldöke és a szempillája. Mennyire más egy sötét hajú gyerek..

Zita
zita_29

Kristóf tényleg gyönyörű!!! Biztos hogy csak pár napja született??KépKépÉs tényleg mosolyog!! Tündéri kisbaba!!!

Exi!
HolnapKép

szszkinga

Sziasztok!
Timika: Hát Kristófod egyszerűen gyönyörű! Kép El vagyok ájulva Tőle! Olyan mintha már egy nagylegény lenne, nem újszülöttKép
Violának mái napig nincs szemöldökeKép najó van, csak jól titkolja, mivel szösziKép

Bibi: Írtam mélt!Kép

Zsú: Kitartás ++++++++++++++++++++++++ EgyüttérzekKép Annyira gyűlöltem már a végét, minden nap azért fohászkodtam, hogy legyek már túl rajta! Amikor áldott állapotból átalakul igazi terhességgé, na az a része már naonszar....Kép
Drukkolok!+++++++++++++++++++

Kinga: Megnézem ezt a takoo oldalt! Ti milyet rendeltetek?

Jóccaka
E

ceniko
Szeged

Lányok a Barni 1 hete éjszaka 2 óránként cicizik és eszik,ha nem adom neki óóórdíít!!

Járt már így valaki?????

Mit csináljak vele szerintetek???

Vagy majd kinövi???

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Enikô!
Halvány sárga alapon cicásat rendeltem.A cica narancssárga színu˝ és zôld ágon állKép Nagyon aranyos.Én a legkisebb méretben vásároltam.27-én rendeltem és kedden érkezett.Gyorsan megcsinálják.

A terhesség vége tényleg terhes lehet.Én már most észreveszem,hogy egyre kevesebb dolgot tudok megcsinálni egyszerre.Tegnap felporszívóztam,felmostam,kitakarítottam az egyik cipôsszekrényt és kész voltamKép Korábban ez meg sem kottyant.Szerencsére 6-7-ig aluciztam egy kicsit és utána bírtam megint éjfélig.És ez egyre rosszabb lesz-gondolom.

Most realizáltam hogy csak 5-en vagyunk pocakosak-napokon belül csak 4-en leszünkKép
Kné Rita teljesen el van tu˝nve.Ô nagyon ritkán jelentkezik.

Zsu!
Egyben vagy még?

szszkinga

Timika, Sanyi,

gratula Kristóf babához. Ez valami hihetetlen milyen gyönyörűKép És az a hajkorona...mintha nem is újszülött lenne...

Vesm

vesm

Timika!
Kristóf gyönyörű babaKép

Enikő!
ilyen a miénk.

Kép
Vendég

Zozo!
Most nagyon klasszul látszik a takaró! Tényleg szupi a tied is! Jó sokáig nem fogja kinôni Vivi KépKép vagy ki tudja..Kép

szszkinga

Timika,

A többiek is agyondícsérték Kristófot, én is csatlakoznékKép GyönyörűűűűűKépÉs azok a szempillákKép Na Téged sem foglak irigyelni 15 év múlvaKép

Zozo, Kinga,

Látom, Ti is odavagytok a neves dolgokért, ez a takaró szupi ötletKép
Mi meg névre szóló cumit, meg cumiláncot rendeltünk Mininek a MAM-tólKép

És a legfontosabbKép

Hajni,
Nagyon boldog 1. szülinapot DorkánakKép

Puszka,
Kata
pankata

Hajni: Boldog szülinapot DorkánakKép Isten éltesse sokáigKép

Kép
Enikőék

ceniko
Szeged

Zozo, Kinga: naon klassz ez a takaró!Kép

Zozo: mekkora már Vivi??

Kinga: hát igen ennél már csak rosszabb leszKép! Én nem szerettem terhes lenni, a szüléssel semmi bajom, egész jól bírom a fájdalmat, de a terhességet utáltamKép! Én szülnék még vagy 100x csak hordja ki valaki más helyettemKépKép

Bibi: Nincs ötletem! Éhes vagy csak cicizne? Foga esetleg? Napközben hányszor eszik? Kitartás! +++++++++++++++++

Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Csajok Zsófinak elkezdett folydogálni a magzatvizeKép Most vannak útba a klinikára.....Kép
Drukkoljatok Nekik!Kép
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Timika gratula Kristófhoz!Nagyon szép baba!

Bibi!Mi kb.1 hónapja voltunk igy.Elég sokat számít a front is sajna.Én is itt hallottam az alkohól mentes mézes sörről,ami a Vidra utcai bio boltban lehet kapni .Nagyon jó volt és ott vettem még szezámkrémet,ami szintén nagyon jó volt.Tele lettem vitaminnal tőlle és a tejcsim is táplálóbb lett.Én még azt csináltam,hogy a délutáni evés után nem hagytam elaludni Balázst,hanem játszottunk,utána 5 körűl szopi fél 6-ig,6-kor fürdés és utána addig szopizott amig akart.8-ra álltalában elaludt a kezemben,utána pedig csak hajnalban fél 5 körűl ébredt.Mot viszon mi is elég gyakran ébredünk este,szóval lehet,hogy a front okozza az álmatlanságot.Ja és ugy nézem,hogy Balázsnak hamarosan meglesz az 1 foga is.
Remélem nálatok is hamar megoldódik a nyügi!

Dorkának boldog szülinapot kívánok!

Csibe!Mi van veletek????!!!!

Zsu!HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Sziasztok:Évi
révi

Hajni! Dorka babának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Timika! Édi nagyon Kristóf! Látom gyűlnek a jó kis pasikák a lányaimnak, tudnak majd válogatni!Kép

Velünk egy pár húzós (frontos) éjszakát eltekintve, minden a legnagyobb rendben, azt hiszem beleszoktunk "egymásba".
Lottika a hisztijeivel (ami a kegyetlen nagy akaratából ered -nem tóm kitől is örökölhette?Kép) néha túllő a célon, imád ovizni, nagyon szépen kezd színezni, nagyon sok éneket, mondókát tud, hihetetlen dumája van továbbra is. Lindát "agyonszeretgeti", résen kell lenni nagyon. Nagyon nagy kedvvel segít a pelenkázásnál, fürcinél, szopinál odaáll, kucorodik mellénk és duruzsolja, hogy "na, na ugye jólesik a szopi kicsikém".Kép
Linda továbbra is hízik mint atom, holnap lesz 6 hetes és 4,6 kiló, nem kell már nekem kondiba járnom.Kép
Én nem bánom ezt a korkülönbséget, sőt! Az egyik ismerősöm 3 héttel később szült mint én, de úgy, hogy a kisfia karácsonykor volt 1 éves! Na az húzós lehet!
Én egyre könnyebben elvagyok egyedül is a 2 lánnyal.

Bibi! A növekedési ugrás az oka, szvsz, nemrég írtunk róla. Nyugi! Hamarosan a régi lesz Barni!

Kata! Gratula a fiaidnak a teljesítményeikhez!Kép

Rika! Elhiszem, hogy baromi nehéz, de igaza van Dancsinak! Ha tápit adsz, egy ördögi körbe fogsz kerülni, kevesebbet fog szopni Zsófi = kevesebb tejed is lesz. Próbálj sokat pihenni, enni, inni rendesen, és szoptass, szoptass és szoptass. És minden rendben lesz!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Évi!
Kedves Tőled, hogy érdeklődsz!
Köszönöm szépen jól vagyunk!!!Kép
Sok a dolog a suliban,így inkább csak gyorsan át szoktam futni a hozzászólásokat,aztán rohanok tovább!De képben vagyok és itt vagyok veletek!Kép
Különösebb kellemetlen érzéseim nincsenek.Sokat járok pisilni és sokszor érzem úgy magam,mint egy lufi. Lassan valami nadrágot kellene néznem,mert kezd szorítani a mostani!
Van a kismama boltokban valami olyan nadrág,ami így a kezdetekben jó?Vagy most még vegyek normálból egy számmal nagyobbat?
Kismamik!
Mikor kezd el nőni poci?

Most "futok" tovább!
Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsófi!!!!!!!!!!!! Szorítunk nagyon!!! Haj-rááááááááá Zsóóóó-fiiiii!!!!!!! (és a mini manó)

Pankata!
Sajnos még nem tudjuk a bölcsis néni nevét, biztos később derül ki, ki lesz.

Kármen!
Nagyon-nagyon köszi!!! Tőlünk ezeket most egyenlőre nem kérték (?), de tuti kellenni fog, köszi, hogy ilyen alaposan felsoroltad, mert beszerzem ezeket. Orsi kacsója rendbe jött már az üvegtől?

Cenikő!
Ne viccelj már, kéééééééééééérjük a képeket!!!!!!!! Annyira aranyos! Bogiról is kérünk ám!

HAJNI!

NAGYON - NAGYON BOLDOPG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DORKÁNAK!!!!!!! MILLIÓ PUSZI: ROMY ÉS A SRÁCOK

Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Hajni: Dorkának nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

Zsu: Drukkolok!

Enikő: Én kihordok 100 babát ha megszülöd KépKépKép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Hajni, Dorkának nagyon boldog szülinapot!
Zsuéknak nagyon drukk!!!! Hajrá Katababa!
Csibe, a pocaknövés egyéni dolog, sokminden máshoz hasonlóan. Kép A barátnőm a Mikszáth K. utcában vett magának egy gatyót, aminek a hátulját lehet összehúzni-kiengedni, neki kényelmes. Én a kantáros-állíthatóért rajongok, kinek mi.
Végül is megoldás lehet, hogy a mérettekkel játszol, de mindenféleképp próbáld fel, mert az, hogy nagyobb, még nem gari arra, hogy jó is lesz.
Sok szerencsét a vásárláshoz!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe,nekem a 3 hónaptól elkezdett nőni a pocim nagyon-nagy ütemben!!!
Szerintem érdemes kismama nacit nézned a Mihszáth Kálmánon van(régen volt)egy nagyon tuti bolt,nem is drága,szerintem a nagyáruházban az emeleten nagyon nagy hasznot tesznek rá!!!

Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!

Mázlista vagy még mindig
hogy semmi rosszul lét???

Én ilyenkor úgy, de úgy hánytam!!!!!!!!!!

Hajni,a lánykádat Isten Éltesse Sokáig!!!!!

Zsófi,a front csak-csak meghozza a babót,nagyon gondolok rád!!!

Melinda ,remélem igazad van mert szét vagyok nagyon csúszva már....................

Révi,tejcsim tutira van,mert vettem ki a Barninak a fagyóból anyatejet,nem itta de a cumisüveg cumiját nagyon rágta!!!
A sima cumi nem kellett neki!!!

Én is a fogára gondolok még,meg a frontokra meg a hírtelen növekedésre!!!

Örülök hogy nem csak én vagyok ezzel így!!!(de bunkó vagyok)!!!!!!BOCSI!!!!
Ne haragudj!!!

JÓ hallani rólatok megint!!!

Neked is a kezedban alszik el a Balázs???

Nekem is a Barni,volt aki azt mondta hogy ne hagyjam,de hogy csináljam????

Enikő,írtam mailt!!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

RomynakKép
A csajaimKép
Kép
E

ceniko
Szeged

Zsuzsófi!

Hát én megértem a türelmetlenséged, mintha magam hallanám (olvasnám). Engem még a szülőágyra is felfektettek: Na akkor itt fogunk szülni!!! Utána megkértek, hogy szálljak le és menjek vissza a szobámba a 3. emeletre, mert ma mégsem szülünk. (rá 4. napra szültem)
most olvasom, hogy te már szülsz is Kép Kép Kitartás! Cél a végerdmény=Katica!

Ceniko!
azt hittem, csak én gondolkodom igy a szülés terhességről, Valaki, hordja ki és én megszülöm Kép
A terhesség 9. hónap volt (begyógyszerezve, jo sokat a klinikán, és a vége, milyen nehéz volt a hasam és egy nyikorgós vajúba kellett egy hónapot eltöltenem)

Melinda29!
Hát szépen nől Linda, utolérte Zsófit! Hát ez nem semmi Kép)) Gratula!
Zsófi hétfőn volt 6 hetes, 4200g és 4020g született, eddig 180g hízást tudunk felmutatni.

Tejcsi: csajok én ugy érzem mindent megpróbáltam a tápszer elött. 3/4 óránként szoptattam, Zsófi rengeteget sírt. Minden evés után üvöltött, mert kevés volt neki, alig tudtam megnyugtatni. Mivel a gyarapodás is azt, mutatta, hogy nem igazán nöl a suly ezért lett tápszer. persze minél kevesebbet kap a tápszerből, nem adom fel. Csak akkor kap tápszert ha üvölt mind a két mellem kiürítése után is.
Dorka! Happy Birthday!!!

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Kép
Zsófi is üdvözöl mindenkit és szemet vetett a csodálatos Kristófra. Teljesen elájult a szempilláitól.Hát Zsófinak meg kell majd vennem a 4x hosszabb 4x süröbb XXL szempillaspirált Kép

KépKép

KépKép
rika07

Kép
Zsófi is üdvözöl mindenkit és szemet vetett a csodálatos Kristófra. Teljesen elájult a szempilláitól.Hát Zsófinak meg kell majd vennem a 4x hosszabb 4x süröbb XXL szempillaspirált Kép
Ja és Zsófinak is van ám "sok" haja csak tudjátok a fényviszonyok...

KépKép

KépKép
rika07

Az előbb beszéltem Zsuzsófival!
15:15-kor bekötötték Neki az oxitocynt! Nemigazán vannak fájásai, és nemigazán tágult eddigKép
Majd írok ha jelentkeznek! Bent van vele a kedveseKép!

Rika: Nagyon szép a csajod, bár a cumi fél arcát beterítiKép
Akkor Bea kihordja, mi meg szülünk KépKépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Az előbb beszéltem Zsuzsófival!
15:15-kor bekötötték Neki az oxitocynt! Nemigazán vannak fájásai, és nemigazán tágult eddigKép
Majd írok ha jelentkeznek! Bent van vele a kedveseKép!

Rika: Nagyon szép a csajod, bár a cumi fél arcát beterítiKép
Akkor Bea kihordja, mi meg szülünk KépKépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Friss hír: Burkot repesztettek 4 cm a méhszáj!Kép Ez az oxitocin valami naon jóóóKép

Bocs ha duplázok, szaraxik a babanetKép

ceniko
Szeged

Sziasztok!Kép

Köszönjük a (kukiKép)dicst!KépKép
Nem tudom, mit csinálok majd a sok csajjal!KépKép

Tejcsi:
Boti is hamarabb ébred mostanában, hajnal 2-től 3 óránként eszik, pedig a tejci tuti elég, mert elégedetten hagyja abba a szopit, meg szinte minden alkalommal teli is nyomja a gatyát! Ugyan fejni továbbra sem tudok.
Lehet tényleg a front az oka?
Esténként nagyon nyügi, ezért most megpróbálom hamarabb fürdetni, és hamarabb elaltatni.
Egyébként nekem is a kezemben alszik el!Kép

Zsunak hatalmas drukkok!!!KépKép
Az oxitocin tényleg jó anyag! Nekem attól számítva hogy bekötötték szűk 2 óra múlva megvolt Boti!Kép

RikaKép
Szép a csajszid nagyon!!Kép
Látom, mi már nem nagyon rúgunk labdába Kristóf mellettKép, ráhajtunk Melinda Lindijére!Kép

EnikőKép
Pöttyös Panna és volt Pöttyös Panna nagyon édes!Kép

Na, én is robogok, lassan enni kér a fütyisemKép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zituska! Oké, jöhet Boti is a Kopasz lányok háremjébeKép Lecsekkolva a családKép, jó pasika és idősebb is mint KristófKép

Meg ugye még Minike, Ricsi, Ádikák, Dávid, Barni, Boldi, Márk, Déneske, Balázska, Peti is jöhet majd a lányaimhozKép és elnézést azoktól amiket kifelejtettem.Kép

Rika! Az anyatej jelentős része a szoptatás közben termelődik. Remélem hamarosan rendeződik a gyarapodása a csajoszodnak!

Bibi! Naná, hogy igazam van!Kép

Zsunak mennek a drukk hegyek, bár lehet már megvan Katica.

Melinda

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Rika,
tényleg szoptatás közben termelődik a tej nagy része. Én most ki is próbáltam, mert Boldi valamiért nem komálja az egyik mellemet, és előtte 2-3 órával szopott a másikból, de kénytelene voltam megint arra tenni. Lemértem és evett rendes adagot, pedig a mell "állaga" szerinte üres volt. Próbáld mérni a szopikat, ha bizonytalan vagy.

Amúgy Boldi is nyűgös ma, egész nap aludt 2*30 percet, igaz reggel 11-ig aludt, este 8-tól, 4 órás megszakításokkal, meg egyszeri 40 perces ordítással.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: