A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzmó, Votiv!
lehet, hogy még emlékeztek, éppen Karácsony előtt húzták ki vidéken a bölcsességfogamat, noha a röntgen semmit nem mutatott. totál be volt durranva.

Másenykám!
szpászíbá a babakajákat, Manóka elhozta nekem. a
igazán köszi, hogy újra 8 hónaposnak érezhettem magam, jelentem a tejpép nagyon finom! Kép (Lencsi még nem kóstolta)

Zanza!
Tádé megérkezett, meg a figurák is. mindent nagyon köszi!
képzeld, Tádét délután meg kellett műtenem Kép. észrevettem, hogy lóg az egyik szeme, meghúztam és abban a pillanatban elrepedt hónaljban a kezénél a buklé. lehet, hogy oda volt erősítve a szeme belülről? mindenesetre fél szemmel és törött karral ujíkolt szegény. Lencsi volt az aneszteziológus, én meg - diploma híján - a felcser. 15 perc alatt visszaöltöttem a karját, megerősítettem a másikat, mert az is foszlásnak indult, meg a szemeit is (akkor már a másikat is leszedtem, nehogy leessen, és Lencsém bezabálja Kép ).
Tádét mintha kicserélték volna, a kiságyban turkál boldogan. Kép remélem nem erőlteti meg magát a műtét után.

VILLAMOSOZTAM. bibibííí. a 61-essel tényleg nem gáz, van rajta jó széles ajtó.

Kompótot főzök lencsémnek (alma, körte, meggy), némi krumplival. remélem ízlik majd neki.

ancsipancsi

Mi is hazaértünk, jó volt, tényleg csak az ár a húzós.Kép
Zuzmo, bölcsi játszócsoportjában max. 15 gyerek lehetKép mondjuk ahova mi járunk elég kicsi terem, így érthető, hogy keretet szabtak.

Lurdyba van még játszóház, szerdánként féláron van ha jól tudom.

Brekuc méltem
Jucus, hát persze.Kép
zanza

Ildi, alomladaba ne nyuljon Timi, meg a macskahoz (mert biztos nincs gyerekekhez szokva, de valszeg el is bujni, amin beleptek az ajton), es azt figyeld, hogy nem-e macskaszoros a keze, mert akkor tenyleg ne vegye a szajaba (de nem a gombak meg bacik, hanem szerintem a vakbelgyulladas miatt), de egyebkent ne aggodj!!
moose

Zanza! Ez azt jelenti, hogy a bölcsisekkel együtt 15 fő, vagy ez egy olyan játszócsoport, ahová kintről be lehet menni? Mert akkor a 15 fő nem olyan kevés. Tudom, nagyon értetlen vagyok, de ezek még számomra új dolgok!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Most csak egy gyors bekukkra van időm...
Játszóház nekünk maximálisan bejött Kép, az ár tényleg sok, pláne, hogy most Doniért is fizettem Kép... a múltkor más nőci volt, ő nem kért...

Elvileg, ha mint csoport bejelentkezünk meg lehet beszélni az árat, bár most tulajdonosváltás lesz, vsz. átveszi a művház, úgyhogy lehet, hogy változik a rendszer...

...de akkor két hét múlva szerdán egy Lurdy esetleg???? Kép (csak azért nem jövőhét, mert az ünnepnap...)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és majd este felpakolom valahová a fotókat Kép Lett pár jó kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És még valami: ilyen bölcsis játszó van a XI. kerben is, a Ficánka is ilyen Gréten(ahová mi hétfőnként csiri-birire járunk), de mintha valahol lenne még beljebb is...majd utánanézek Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zuzmo a játszócsoport azok számára van, aki csak közösségbe szeretné vinni a gyermeket, de nem akarja még bölcsibe adni. Itt anyukák is végig velük maradnak, az óvónéni (bölcsiben mi a megszólítás?)csak "felügyel a rendre" pl: gyerek ne játékkéssel vagy fakanállal a kezében másszon fel a csúzdára.Kép Igazi bölcsisek másik szobában élik életüket.Kép Itt előre be kell jelentkezni, kisfüzetben vezetik a névsort, mellette, hogy ki kér enni.

Na lelőttem magamat.
zanza

Zanza, ilyen minden bolcsiben van?

Katus, majd mondsz, milyen babaverdat neztel ki.

Juc, neked ABC Design Parade es Peg Perego Venezia volt? Meg voltal veluk elegedve?
moose

alma-meggy-krumpli piszok savanyú lett, Lencsi meg simán befalt egy üveggel. Kép

Én - Lencsi

Kép

ancsipancsi

Ancsi! Gyönyörűek vagytok!!! Bazsi pont nyűgösködöt, felvettem az ölembe és úgy néztem meg a fotótokat, és Bazsi elkezdett Lencsire vigyorogni és magyarázott is valamit, szerintem Lencsi értetteKép

Kép
Kép
zuzmo1

Moose, sajnos nemKép Védőnénik általában tudni szokták, vagy a helyi kismamák. Vagy a babaszobán, a jó tudni topicban van bölcsi-névsor, ott extra szolgáltatásként fel szokták tüntetni a játszócsoportokat.

Brekuc, visszadobta a mélemet.Kép
zanza

Na, én is vagyok. Éjszaka kishorror volt, mert Dóci felébredt 3-kor, és fél 6-ig nem tudott visszaaludni, ezért mi sem Kép
Voltam orvosnál, minden rendben, diétázni kő, de szerencsére nem annyira vészes Kép

Játszóház tökjó lehetett, nagyon sajnálom, hogy nem jutottunk el, remélem, legközelebb már mi is ott tombolunk a többiekkel, olyan jó lenne a változatosság kedvéért egy helyben ülni, és nem a lyány után szaladgálni Kép

vera
kisün

Játszóház II.: valahol egyszer nagyon jó kritikákat kapott egy Tétényi-úti játszóház, valahol a kórház közelében, de én hüjebarom nem jegyeztem meg, az újságot meg jól elkavartam Kép
kisün

Ildi,
macsakvécéhez ne engedd Timit, de szerintem attól semmi baja nem lesz, ha véletlenül megfogja a cicát Kép azt le sem merem írni neked, hogy dóci miket szokott a kutyákkal-macskákkal csinálni, mert szívrohamot kapsz, Moose meg megszül Kép
kisün

Sziasztok!

Esetleg valaki nem tudna némi infót Dr.Szőnyi Istvánról??
micimacko

Haliho,
nekünk is nagyon tetszett a játszoházazás, teljesen meglepödtem, hogy igy el tudott rolam feledkezni Bálint, annyira lekötötte a sok játék, belemerült rendesen. Még a mosdoba is elillantam, hogy nem sirt utánam, ez is ritka ámKép Persze fizetésnél én is lepadloztamKép

Zuzmo SorstársKép
nem gondoltam volna, hogy az én vajudásomat valaki überelni tudjaKép

Zanza, Bog,
Lurdy jo ötletKép

Juc,
Panna amikor odajött hozzám és ramvigyorgott, teljesen elolvadtamKép És nem a banánomért jött, hanem miattamKép

Deni,
ezer hála és köszönet a vendéglátásért, majd mélek én isKép

Most mennem kell, talán még este jövök, de valszeg bealszok, mert fáj a torkom, meg a fejem, lehet hogy elkaptam vmitKép

És remélem, nem lesz miattunk beteg valaki, mert Bálintnak reggel kezdett folyni az orra, és tök lelkifurim volt, hogy odavittem a gyerköcök közé... de talán csak megfázás... bár már kezd pirosodni a feje isKép

KépKép
fibi

Ja, fotokat majd én is teszek fel holnap.

És Bogarka,
Petra tündéri volt, ahogy megfogta a kezem, felmászott a székre, amig tartottam, és le akarta venni a Micimackot a polcrolKép

KépKép
fibi

sziasztok,
szegény Votivnak kikapták a bölcsességfogát!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogarka, kepzeld nyuszi egyre jobban rajzol: peldaul ket apro kort, amik az auto kerekei, meg egy oket osszekoto felkort, ami a karosszeria teteje, egy hosszu egyenes vonalat, ami az ut az autok alatt stb es kozben mindenfele hangot meg szavakat, szofoszlanyokat ad ki, amibol lehet tudni, hogy eppen mit alkot, ja es mindig kiszinezi amit en rajzolok, vagy probalja atrajzolni (azaz az autoim kerekei korul megegy kor kepzodik). Volt egy csomo felesleges lyuk a konyha falan, ugyhogy nehany rajzot kiraktam keretben a falra a muvesznotol Kép ja, es ma rajottem, hogy egy csomo mindent rajzfilmbol tanult, pl. azert maszkal egy csomot salban itthon, mert a Micimackos filmekben sokszor sal van valamelyik szereplon, meg ahogy ket kinyujtott karral atolel es magahoz szorit estenkent, mikor furdes utan lefektetem, az is a Tigris szinre lepben volt, mikor Zsebibabat betakarta az anyukaja, o is igy olelte meg Kép ez meg nem problema, ugye? csak az a lenyeg, hogy akciofilmet meg politikai vitamusort ne nezzen? Kép

Azokra a babacuccborzekre erdemes elmenni, amik a bnv-n szoktak lenni? Asszem marciusban es majusban is lesz. Vagy errol irtatok a multkor, hogy nagyon bena volt? Es ott is csak hasznalt dolgok vannak, vagy kinn van egy csomo bebibolt meg gyarto is mindenfele termekkel? De nem olcsobb, mint ha a boltban veszem meg, ugye?

Fibi, ti betegen gyerekek koze mentek?! En mostmar nem is akarok veled talalkozni.

Kisun, allatos sztorik johetnek, ne aggodj Kép loolat meg neztem, de akkormar inkabb az allegro plus. meginkabb meg high trek es everest, de azok aztan nagy batarak lehetnek, batart meg most nem cserelem le, csak a csirkekocsit.
moose

Na most már végre "megjavult" a Babanetem, de most meg megyünk fürdetni, szóval csak röviden:
Nekünk is nagyon tetszett a játszóház, az ár tényleg nem volt fapados, de hátha olcsóbb lesz, tulajváltás után? Annak is nagyon örülök, hogy sikerült végre talizni azokkal, akiket még nem ismertem (Kókusszal, Manókával, Zuzmóval és Votivval) Kép és azokkal is akiket már ismertem (Bog, Fibi, Zanza, Juc, és remélem nem felejtettem ki senkit) Kép . Most puszi Mindenkinek, talán később még sikerül bekukkantani.

Kép
Kép
denizsa

Újaknak adjatok infot dokikról, én most robogok a dolgomra, holnap bővebben. Kép
neet, a lépcsőidomár
neet

Már ki is kapták Votiv fogát? azt hittem azt szájsebészeten csinálják. Szegény, nem lesz valami jó éjszakájaKép félek, hogy ez vár rám isKépKépKép Votiv! Kitartás!!!+++++++++++Kép

Fibi, remélem nem lesztek betegek! És mi szívesen találkozunk máskor is veletekKép

Olyan kíváncsi vagyok Bogárka fotóira! Fibi, te is csináltál képeket? nem is emlékszem!

Kép
Kép
zuzmo1

Szegény Votiv!Kép De remélem Olgika kíméletes volt...már amennyire egy ilyennél lehet... Kép

Kisün!
Igen, én is vmi Tétényi úti bölcsire emlékszem...utána kéne nézni valahol...megnézem majd a babaszobán. Kép

Moose!
Csajod zseni!!! Kép De komolyan...itt még Petra sem tart...és sajna ő nem is lett egy nagy rajzolós, amit sajnálok, mert én rajz-mániás voltam kiskoromban...bár hátha változik még Kép...a rajzfilmekből vett dolgok aranyosak, és ez sztem nem gáz...de csak akkor, ha tényleg nincs ezekben a filmekben semmi olyan, amitől szívrohamot kapnál, ha Nyuszi otthon megcsinálná Kép

Na, megyek, kicsit agyatmosok, aztán szép lassan elkezdem a fotókat is felrakni Kép...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan, Indi!

Köszönöm az infókat! Akkor munka mellett is lehet gyes-re jönni? Ezt nem tudtam!

Moose!

Köszi neked is a választ macskaügyben!

Szegény Votiv!Kép Mostmár örülök, hogy nekem kioperálták a bölcsességfogaimat, mielőtt még kinőttek volna!

Hogyhogy ilyen drága volt a játszóház? Hogy számolták? És komolyan két gyerek után duplán kértek, ez elég nagy bunkóság!

ILdi
ildi76

Sziasztok,

Köszi a bulás üziket. Talán mintha kicsi jobban lennék. Fanni azonban kezd köhögni, drukkoljatok, hogy ne legyen beteg mert a hétvégén megyünk síelni. Olyan jó lenne, ha összejönne.

Játszóház: nem tudom mi a neve annak amit Kissün emleget, de tényleg nagyon jónak tűnik már én is kinéztem magamnak. A tétényin van, a kórháztól még kifelé a Sagoya felé. Meglesem a nevét és beírom. Tényleg jó kis hely. Közben jött az én mindent tudó kedvesem és ezt mondta: http://www.jatekforras.hu/

Mindenkinek szép estét

Johi és bandája

Kép
Kép
johanna1975

Bogárka,
én B-m sem egy nagy rajzoló, amit én is bánok, mert nagyanyja meg grafikus volt. Viszont Igi!!!KépKépKép
már most uolyat rajzol, mit B, azaz krixkraxokat, csak ő rendesen fogja a cerkát, amit állitólag 3 éves korig nem nagyon szoktak, mig B még ma is hajlamos markokra fogni!!!KépKép
és mindezt BAL kézzel teszi, már most mosolygok magamban!!!Kép

MOose,
csajod tényleg nem semmi!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KÉPEK: itt a Babaneten, a Fotóalbumokban, a legfrissebbek között: Manócska Játszóház Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok, megjött a fogatlan banya! Kép

Olgika nagyon kíméletesen és villámgyorsan isteni őstehetséggel kapta ki minden baj okozóját! muszáj volt, mert darabokban volt (ebből esett ki a tömés), és az egész full be volt gyulladva, azt mondta, ne bánjam, ha kihúzza, azonnal meg fogok könnyebbülni, és igaza is lett. egyébként meg azért is csípem Olgikát, mert egy napon születtünk Kép és mert tényleg olyan kedves, amilyennek Bogárka és Zsanci leírta! Kép

a húzás után azért még üldögélnem kellett egy kicsit, mert vészesen lesápadtam, szédültem, stb. de ez is elmúlt hamar. csak megijedtem Kép

utána felmentem a Gréti homeós zugpatikába, és persze a büdösbanyát fogtam ki, úgyhogy várakozás közben egy papírra írtam fel, mi köll, hogy ne félig leérzéstelenített és hatalmas vattagömböctől dudorodó képpel kelljen kimondani, hogy staphysagria, meg hypericum. mikor sorra kerültem, még félszájjal annyit bírtam mondani, most jövök a fogorvostól, erre a papírra írtam, mit kérek, és ha lehet, ne boiront. erre mindenből a boiront adja, és utánaszólok, hogy ha lehet, inkább remediát vagy gyógyszertári készítésű cuccot szeretnék. mire marha rondám rámszólt, hogy talán kellett volna szólnom. erre fél pofámmal de jó hangosan odaszóltam, hogy azzal kezdtem, hogy fogorvostól jövök... erre csak annyit mondott büdösbanya, hogy nem hallottam. mire én, tudom, mert nem is figyelt Kép

na ez volt a mai nagy kalandom, asszem megérdemlem a pihenést, ki is döglök. nem is tudom, mi volt ebben az érzéstelenítőben, de tuti jó cucc, csak mióta megy kifele, minden csontomban jönnek ki rajtam a fájások. a gyomrom meg teljesen kimarrta a 2 szem demalgon, ennyire el vagyok szokva a gyógyszerektől...

Drága Moose, pénteket mostani 3/4 K.O. állapotomban nem látom még előre, a mai napot éljem túl, aztán. ok?

pusz evribádi

votiv 8)
votiv

A Tétényi úton a játszóház a Szemünkfénye bölcsiben van,ami a Központhoz van közel.Mi Somával odajártunk,ebéddel együtt 500Ft viszont előre be kell jelentkezni mert max.15 gyerek lehet bent,Talira sajnos ezért nem jó nekünk.

A játékforrás nagyobb gyerekeknek ajánlott,minima óvisoknak.

Lurdyba benne vagyok.

Juc
20170114224602

Moose!

Babacsoki:PP Venezia igen,és ABC designe valami sport vagy mi de megnemmondom neked a becsületes nevét.papírja eltéve,rajta meg nincsen ráírva sajnos.
20170114224602

Micimackó, a topikról többen is szültek nála, majd jönnek és remélem ellátnak infókkal!

Bogárka, szépek a képek, és olyan nagyfiús a fotó Istókámról KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Irigykedve néztem a képeket...

Kicsit összeszaladtak a dolgaink, nem tudom, mikor ássuk ki magunkat.
Mindenesetre ha valaki tud munkát egy programozónak, örökre lekötelezne.

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Moose,
nekem bc allegro-m van, imádom!!!! Kép Én nagyon élveztem a börzéket, Dócinak nagyon sok ruhája van onnan Kép vannak új dolgok is, amikor először mentünk, akkor az új hauck babakocsik pl. 20ezerrel voltak olcsóbbak, de többiről nem tudom...

Bogárka,
próbáltam utánanézni interneten, de nem találtam rá... remélhetőleg több szem többet lát Kép

Zsanci,
balkezesség rulez Kép Dóci teljesen jobbkezesnek tűnik, nagyon csodálkoznék, ha ez változna, de még reménykedünk Kép

Votiv,
akkor remélhetőleg most már békén hagy a fránya fog Kép

v
kisün

Bog!
A képek nagyon jók lettek, megmutattam apának is. Kép

Votiv!
Fogadnak bulást++++++++++ Kép

Kép
Kép
denizsa

képek szépségesek Kép
kisün

Bogárka,
tényleg csúcs képek! Gyerekek aranyosak, és a játékok is nagyon jónak tűnnek. ezerszer jobb, mint az eleven, pedig az is elég drága. Ott 650 Ft egy óra.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Tök jók a képek. Mutattam Apának, messziről nézte, és ő Donira mondta, hogy ott van Bazsó. Úgy röhögtemKép
A lufiért tényleg harc ment, el is tört a mécses, ahogy a mellékelt ábra is mutatjaKép

Votiv! elkezdheted félteni a fiadat! Annyira jóképű! Bele is szerettemKép Jó, hogy túl vagy ezen a fog-dolgon, remélem tudsz majd aludni!

Kép
Kép
zuzmo1

Az a játékkonyha és játékbolt nagyon király! Nekem is kell egy! Mondtam is a páromnak, hogy mindenképpen kell egy kislány, hogy vehessünk ilyen jó játékokatKép

Kép
Kép
zuzmo1

Moose!
Lányod nagyon ügyes, az különösen tetszik, hogy Micimackóéktól tanulKép

Bog!
Képek nagyon jók lettek!

Votiv!
Te szegény, igyál gyorsan egy cuba librét! Kép

Kép
Kép
manoka11

mostanra belázasodtam és elkezdett rázni a hideg... na meglátjuk, mi lesz belőlem holnapra...

votiv 8)
votiv

Képek nagyon jók!

Votiv, jó beszóltál büdösbanyának!Kép Pihenjél, jobbulást!

Johi, Fanni jobbulást, lábaljatok ki a bretegségből.
zanza

Votiv!

Buljál gyorsan!

Még a szivárványos báránykáról jutott eszembe,hogy a melegek mit fognak szólniKép

ÉS ma voltam este Árkádban- mert csak ott volt olyan hütő amit kinéztünk-és láttam H&M kirakatát.Az árak teljesen barátiak voltak.Pl.volt egy vagány pasi dzseki 2500FT-ért.És nem nyitási akciónak tünt.

Na ma este még lehet,hogy benézek mert holnaptól nincs NETem.

Juc
20170114224602

Zanza!

1db Mazsolka és 1db Tádét szeretnék.Utaljak pízt neked?

Köszi:
Jucus
20170114224602

Votiv!
Szegény!!! Kép És ez a fogtól vajon???
Képzeld írt Olgika a wiw-en és megköszönte, hogy hozzá irányítottalak! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na akkor én is kérem Olgika elérhetőségét,nehogy szükségem legyen rá!

Köszi:
Juc
20170114224602

Juc!
Dr. Diamant Olga 246-6268, 20-956-8220 Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi,egy rendelési idő meg cím esetleg még?
20170114224602

Ja, persze:
Hétfő és szerda: 15-19 (ilyenkor nem kell időpont)
Kedd és csütörtök 8.30-12 (ilyenkor kell időpont)
XI. ker Gazdagrét Dió utca 11. fszt./1. (Penny Market mögött)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: