Hát megvolt a nagy 12. heti uh-nk tegnap du.!!
Egyszerűen gyönyörű!!!! És a miénk!
Most pár napja megint nem vagyok toppon, de a tegnapi estém mégis fellegek közt töltöttem
És tegnap voltunk hivatalosan (orvos bácsi mondta) 12+1 hetesek. Tarkóredő jó
1,3 mm. És 5,61 az ülőmagasságunk. Viszont, ami pici csalódást okozott, hogy ezen az uh-n mi csak onnan vettük észre, hogy mozog, hogy először mutatta a doki, hogy az arca előtt van mindkét kis ökle, majd a legközelebbin már tudta mutatni az arcát. Úgyhogy semmi látványos mozgás
Ettől picit meg is ijedtem utólag (paragép
), de a papíron az áll, hogy jó mozgás. Meg egyszerűen nem akart elfordulni, és csak szemből tudtuk megnézni, ezért nekem nincs olyan látványos fotóm a kicsiről, mint néhányatoknak. Majd megpróbálom felrakni.... Viszont kaptunk egy "fülest" a nemére vonatkozóan
. Mondja a doki, hogy "hű mekkorát nőtt a fiatalember." Erre én:" Lehet már tudni a nemét?" Erre ő: " A lány is ember." Erre én: " Szerintem is, de a fiatalember kifejezést én csak fiúra használom, mert pl. a kicsi ember, vagy kisember persze bármelyik nemet jelenthette volna." Na majd pár perc után megszólal, hogy lehet, hogy tényleg fiatalemberré serdül, mert az ivarszerv helyén volt 1 kis kidudorodás, és véleménye szerint, igaz, hogy a lányoknál is ebben a korban meg vannak duzzadva a szeméremajkak, de nem valószínű, hogy ennyire, de persze biztosat, majd csak 17-19 hét körül. Szóval lehet, hogy kukis.
MSE! Üdv közöttünk!! Gratula a babócához, meg sajnálom, hogy ilyen szörnyű dolgokon kellett végig menned!! Kitartás, mert van miért!!
Biztos minden rendben lesz, az a fontos, hogy Te is elhidd! Küldjük a gyógyító energiákat!
Nyírő, akkor sorstárs!
Mi is oda járunk a Meddőségibe, de most már babásan!
Ki a dokid? Rejo, Iza
Remélem Nálatok is nagyon klassz élmény lesz az uh, aztán egy időre feltölt!
Iza
A papám pilóta, de a Malévnál. Nagy élmény vele repülni, de ha megadod a mail címed, priviben többet írok.
WC papír: A terhes nőknek nagyon egyre jár az agyuk.
Teljesen ki voltam akadva, amikor apu rózsaszín papírral állított be!
Persze ő nem érti, mi a gond. Titi
Szerintem már így is édes!
Minden rendben lesz! Ákata, Melinda!
Ma Rátok csörgök, mert ez a gépelés lassan megy nekem!
Mindenkinek boldog, szép napot, de hiszen végre szikrázó a napsütés, így könnyebb!
puszi: J. E.