Sziasztok!
Lassan bucsuzom, holnap delutan indulunk, es nem biztos, hogy meg gephez ferek addig.

Bevallom, nem teljesen vagyok nyugodt, de mast nem tudok tenni, mint sokat pihenek, es drukkolok, hogy a baba nalunk akarjon maradni.
Gitta,

Az orvosom az agybafekvest se mondta, sot tobbszor is rakerdeztem, de csak azt mondta, hogy pihenjek. Ettol fuggetelnul a javaslatotokra agyban maradtam.

Az utazasnal azt mondta, varjuk meg ezt a hetet es majd UH utan el lehet donteni. Most a heten ketszer is voltam UH-n annal az UH-s doktornonel, aki vegigkiserte az esemenyeimet, sot, o vitazott mult heten a dokimmal is, (mert a sajat dokim most utazott el) o mindketszer azt mondta, hogy szerinte oke, mehetunk.

Tud a verezgetesrol is, a hormongyogyszerrol, a cisztarol is.
De tenyleg, nem szoktam konnyelmuskodni, oszinten megmondom, nem is vagyok teljesen nyugodt, de uyg erzem, hogy meg egy hetig itt a lakasunkban fekszem, akkor megorulok.
Remenykedem, hogy ha megis bekovetkezne a baj, akkor az tenyleg azert tortenne, mert beteg lenne a baba, es nem azert, mert az en hormonszintem nem megfelelo (az Utregostant szedem tovabbra is).
Nagyon sokat fogok ratok gondoloni, nagyon sokat koszonhetek nektek!!!!

Es drukkolok, hogy ha hazajottunk, minel tobb ketcsikos legyen a forumon, jo?

Egyebkent ejszaka golyaval (egy egesz feszeknyi golyaval) almodtam, sok ismeretlen arcu ember is volt a golya korul, ugyhoyg ezt vegyetek jelnek.....

Pusszantas,
Gombóc