2006.03.07 18:36
nem is vennénk meg lift nélkül...

2006.03.07 18:45
...ha összejön...
Elötte a 12.-ben laktunk az sem volt rossz... sőőőttt csak nagyon kicsi és vizes...

2006.03.07 19:58

2006.03.07 20:07
Tényleg nagyon finom volt (a kókuszgolyó)
És tényleg isteni a kaja, van egy csomóféle, levesek, készételek, gyros, tészták, saláták, baklavák stb. Khmmmm
Nyeltem én is egy nagyot, nemcsak Te
Kösziiiiii!
A sárga abszolut jó szín, mi egyedül a rózsaszínt száműztük, minden más ok. Tegnap vettünk neki az Auchanban egy tökjó levegőztető zsákot, jó vastag, többrétegű plüss, kapucnival. Piros és drapp. Volt még más színű is, de a mintája ennek tetszett a legjobban: hintaló van az elején. Egyébként nagyon édi babaruhák vannak most ott akciósan! A Szerájt mi is ki szoktuk enni a készletből, a férjem elfogyasztja a szokásos gyros-olívasaláta adagját, aztán feláll, és megy egy újabb gyrosért
Bár nem volt annyira gáz. 2006.03.07 20:12
Nem semmi teljesítmény! Én a lakkozást már inkább kihagyom. De egy sk pedikűr már rámférne.
És ezt nem tudta volna előbb megmondani, hogy úgyis ráér a szuri, mivelhogy az előzőt is később kapta?
Nő létemre szeretem nézni. Persze csak a színvonalasakat, és csak akkor, ha van vki velem. Ez egyedül nem jó. Hajrá Juventus! 

2006.03.07 22:08
Kb. 3 órán keresztül rohangáltam a klotyó és a gyerek között. Úgyhogy ez igen kimerítő nap volt. Még a takarítást sem tudtam befejezni.
Elmehetnél reklámfotósnak, legalábbis az ötleteid alapján.
Nagyon korán lett családapa (nem nálunk) és neki kimaradtak az ilyenek, meg nem is az a típus. Úgyhogy én mindig külön mentem. Nem tudom, hogy idén hogy fogja tolerálni.Szerintem sehogy
Na de majd meglátjuk.
Vagy majd a Gergő megküzd érte a többi kispasival.
2006.03.07 22:40
Reméljük holnap is jó lesz!
Aztán a következő időpontot emlékszem lemondtam, mert émelyegtem ezerrel, aztán valahogy mindig elmaradt. Nagy pocakkal én meg nem bírtam háton feküdni.
), mert izeg-mozog, jó kedvű és szopi után soha nem tűnik éhesnek, ha meg ritkán igen, akkor kap kanállal egy kis lefejtet.
(én imádom!) 2006.03.07 23:00
2006.03.08 07:01

Igaz, csak 5 perccel, mert a motoszkálásra felébredt, nadeakkoris!!!!!
Én nagy félve hoztam fel a Diákszigetet, nehogy engem is jól kitiltassatok Apával a babanetről
, erre kiderül, hogy mindenki egész évben arra a napra vár! (Na jó, egy kicsit túloztam lehet.) Én is kacérkodtam a gondolattal, hogy kimenjünk, de aug. végére vótam kiírva, Zolinak a haja is égnek állt az ötlettől. Pedig téllleg sok pocakos, kisgyerekes anyuka van, de én nem voltam köztük.

2006.03.08 09:12
Még én se voltam a Szigeten, de már vagy 5-6 éve minden évben az van hogy na majd jövőre megyek... de soha nem jön össze, de legutóbb csak a ramaty időjárás miatt maradt ki. Jó idén Adél miatt lesz stornós, mert akkor még csak 3 hónapos lesz és hát ismerősnél ha megszállnánk se biztos hogy tudná tolerálni a kicsi babót. 
2006.03.08 09:29

2006.03.08 10:23

Aztán nemsokára rajtad a sor, hozd ám a meleget!
Uradnak boldog névnapot!
Én inkább fokhagymával, vagy fokhagymagranulátummal eszem
És a túróstésztát is sósan, pirított szalonnával. Az alkoholmentes sörnek is tejtermelő hatása van? Vagy én értettelek félre?
Te mikor folytatod?
De most... Meglepem magam egy tatyóval
Ennyi kell az én kis boldog nyugodt lelkivilágomnak. És amúgyis: meghíztam, nagy vagyok, gyerekem lesz, anya leszek, szoptatni fogok stb. stb. úgyhogy megérdemlem 

2006.03.08 10:34
Hogy lehet 1 nap alatt két archívnyit írni? Csoda, hogy ritkán jövök erre!
Ha lenne, akkor nem lenne beteg.
Szerencsére mi nem kerültünk kórházba, lehet azért, mert szinte folyamatosan ivott. Engem meg nem érdekelt, hogy most újra hányni fog, csak igyon. Így legalább, ha ki is jött belőle valamennyi, de bent is maradt. Gondolom ezért kaptunk esélyt az itthoni ápolásra. Kaptunk valami port amiből lötyi lett és azt kellett innia. A kórházi infúzióval egyenértékű. 2006.03.08 10:40

2006.03.08 11:29
Nekem is kéne egy új táska...
Nekem is fura volt először, de már megszoktam. Tényleg finom, de én nem bírom a nyers hagymát, felfújódok tőle.