- ertem, nem tudok sajnos mit mondani. igen, en meg pihenek, es majd par het mulva keszulok az ujabb doki-roham-gyogyszer..stb re.. csak leszunk jobban is,,nem???
;O erre kell gondolnunk !!!! +++++++++++++++2006.03.07 12:53
Ebben a hónapban sztm. nem lesz semmi, mert már le is esett a hőm és a 20. napon vagyok.
Valamiért annyira bízom benne, hogy spontán összejön
Lehet, hogy ennyi idő után nem kéne, de azt is tuom, hogy mostanában kezdünk lelkileg beérni erre az egészre. Ahogy Noémi is írta, tényleg sokminden fejben dől el. 2006.03.07 13:43

2006.03.07 15:30
2006.03.07 16:51
2006.03.07 17:24
- és Noéminak teljesen igaza van, maximálisan egyetértek vele. Szerintem is nagyon fontos egyfajta lelki ráhangolódás, és bízzatok benne mindenkinek sikerülnie kell!!
Nektek is olyan érzés volt/van mintha mindig meg akana jönni? 
2006.03.07 17:33

2006.03.07 17:36

2006.03.07 17:36

2006.03.07 20:09
2006.03.07 23:22
még néhány hétig tarts ki, de már nem sok van hátra, reméljük
. Az érzéseid teljesen normálisak, majd ha már hányigered sem lesz, és a baba még nem mocorog, az a kb. 1,5 hónap a legnyugisabb, mert olyan, mintha nem lenne semmi. Csak a mensi hiányzik
. Vagyis nem hiányzik
. És a mocorgás is csak nagyon minimális.
remélem meggyógyultál. Nem tudtam, hogy te is beteg voltál. Ilyen sokat számítana az a 2 hét? Már nagyon várom ám
Először is boldog szülinapot neked, és boldog újraszülinapot a fagyibabáknak, hogy holnap beköltözzenek 9 hónapra a pocakodba! Nagyon drukkolok nektek! Jó ómen lesz a holnap, meglásd!
én annyira nem akartam, hogy megjöjjön, hogy már nem emlékszem sajnos. Nekem inkább szúrkált a pocakom egy jó darabig, ha ez hasonlít a mensire, akkor valószínüleg te is ezt érzed. Pihenj amennyit tudsz, minden óra alvás a baba érdekét szolgálja. A vas+folsav kombináción kívül még nagyon sok mindenből nagyobb mennyiség kell ám a babának, c-vitamin az érrendszere miatt, egyéb antioxidánsok, nyomelemek stb. stb.
jó lesz a HSG, túl leszel rajta, és egy gonddal kevesebb! Remélem negatív lesz az eredmény!
már én is gondoltam arra amit Tünde írt, de nála van a tábla.
. Annyira klassz csaj vagy, sikerülni fog! Madaran Annának is most sikerült nagyon sok év után! Emlékszel még a talin beszéltünk is róla. Most meg már babát vár! Ne add fel! Különben mi lesz a meglepivel?
Velünk gyűlik meg a bajuk, ugye?
küldök neked babatapasztókat! 2006.03.08 09:12
2006.03.08 09:43
ez a mensi féle majdnem megjön állapot csak néhány napig tartott, most nekem is az van, hogy egy ponton szokott szúrni, de abszolút nem görcsöl meg nem is mondható igazán fájdalomnak. Egyébként nekem a mensi sem szokott fájni, sosem vettem be gyógyszert mindig teljesen elviselhető volt /pedig milyen darabkák jöttek ki belőlem
/
a Tardyferon szerintem vényköteles, nehogy potyára menj...
mi van Wish-el? 2006.03.08 09:54
Túlvagyok a laparon, már itthon vagyok. Szerencsére nagyon gyorsan ment minden (hétfőn f11-re már ébren is voltam a műtét után) - és borzasztó kedves volt mindenki a kórházban. Semmi újdonság nem derült ki: eltávolították a jobb oldali pvezetőmet, a bal oldali átjárható, de az eddig is az volt. Azt mondta a doki, teljesen tiszta és szép a hasüregem. Pénteken varratszedés, aztán kb. egy hónap múlva hiszteroszkópia, hogy megnézzék, mi is a HSG-n "árnyékkiesésnek" látott másfél centis folt a méhemben. Hát ez van, most pihengetek itthon. Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.2006.03.08 10:12

2006.03.08 10:47
Méhnyálkahártya 6 mm, és még vastagodóban, a csütörtökit majd újra megírom. Nem, semmiféle váladék nem volt, novemberben volt meg utoljára, azóta már azt sem tudom, milyen a vérzés. Az lenne az igazi, ha még 9 hónapig nem is tapasztalnám - de most baba miatt
2006.03.08 12:25
2006.03.08 13:04
Nekem még mindig vannak hőhullámaim, január 30 utolsó szuri óta. Remélem lassan beindulok én is. Én nem akarok most dokihoz menni, kicsit bele vagyok fásulva a dolgokba, és üresnek, erőtlennek érzem magam. Valszeg pár hónap spontán próbálkozás, aztán persze úgyis visszamegyek. De addig tegye a sors a dolgát! És ha közben mégis megunom a dolgot, akkor kérek majd UH-ra időpontot meg vérvételre beutalót, de egyenlőre úgy érzem, jobb ha nem tudom melyik oldalon érik tüszőm (jobb oldal elzáródás), így mindegyik hónapban reménykedhetek majd.
2006.03.08 13:27
2006.03.08 14:01
Hát nekem sem jött könnyen össze, de sikerült és ez a lényeg! Péntekre akkor küldök sok-sok csíkot a tesztedhez
És nem szabad már előre rosszra gondolni, ok?!