A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Timiéknek hatalmas gratula! És üzi, hogy ne legyen maga alatt, nem Õ tehet róla, hogy a pici fia a fenekét akarta mutatni a nagyvilágnak! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Timika!
Sok boldogságot nektek!És fel a fejjel!
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Timika!

Sziasztok, gratula a babához és mielőbbi felépülést, sok-sok gyönyörű pillanatot a bébivelKép

Mónika

vesm

Sziasztok!Kép

Boti épp alszik, ezért most írok, hogy lássátok, megvagyunk még mi is!Kép

Timinek itt is gratulaKép, bár ugyis beszélünk személyesen is!Kép

Nálunk megint voltak gondok a tejcivel (remélem marad a múltidő - de ez nem biztos...)
Estére érezhetően megcsappant a mennyiség, meg azon a hülye mérlegen is láttam, hogy milyen kevés csusszant le...
Esténként 2óránként eszik már pár napja Boti.
Tartottam magam a váltott mellhez, de gyakran úgy tűnt, hogy már csak az üres cicit szipákolja, aztán ráhagyta. Nem sírt, de 2 óra múlva kérte megint a kajcsit.
Szedem az Urticát megint, meg iszom a teát, remélem lesz változás!

Na meg elhajítom a mérleget! Mert bár a számok szerint keveseket evett Boti, mégis 25 dekát hízott 1 hét alatt, ami nem kevés!
Szerintetek maradjak a váltott mellből etetésnél, vagy adjam oda neki a másikat is (amikor csak cummog az üres cicin - de nem sír)

EnikőKép
Violának gyógypuszik!!Kép
Tünemény így pöttyösen is!Kép

ZsuKép
Kitartás!!Kép Nem soká kibújik Katica is!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Ne aggódj, van elég tejed, amit írtál olyan volt, mintha én írtam volna fél éve. Kép Tedd el a mérleget tényleg, csak idegesíted magad vele, Boti szépen hízik, látod Kép
Én nappal váltott mellből szoptattam/szoptatok (3 óránként váltok), de este lefekvés előtt viszont mindkét ciciből szopizott Gréti, felváltva, amíg el nem aludt Kép Én is gyakran éreztem úgy hogy nincs már tejem, olyankor este megittam egy bögre laktoherb teát, reggel alig vártam, hogy ébredjen Gréti Kép
Szóval nyugi, tuti van elég tejed, és este nyugodtan szoptasd meg mindkét melledből Botit, ha kell többször is, hogy megnyugodj. De aztán hajnaltól...ha ébred, térj át megint a 3 óránkénti mellváltáshoz szerintem. De majd érzed, hogy jó nektek. Nekünk ez így bevált. Most is néha mindkét mellemből szopik esténként Gréti, de már nem kell 6x ide-oda rakosgatni Kép Előbb egyik cici, aztán ha úgy érzem "kiürült", akkor másik cici.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timikáéknak sokszor gratulálunk Kristóf Baba születéséhez, és sok tejcit, gyors felépülést -lelkiekben is -kívánunk!Kép
Majd kérünk képeket!

Zituska! Gondolj arra, hogy front is van. A 25 deka egy hétre remek! Egyébként mennyi, amikor "kevés csusszan le"?
Azért kérdem, mert Linda baba is van hogy 70-80 körül eszik (ez inkább ivás), aztán megint visszaáll az "adagjára", ami 110-130. (bár evett már 160-at, sőt félve merem leírni is, mert alig hittem a szememnek, egy 5 órás alvás után 210-et).
Én kezdettől fogva 2 mellből szoptatok, számomra ez a megnyugtató. Egy próbát megér nálatok is.
Azt is vedd figyelembe, hogy a kisbabák nem egyenletesen nőnek, hanem szakaszokban. A lassúbb szakaszokat rövid, nagyon gyors növekedési fázis követi.Ilyenkor a babának több kajára va szüksége, és gyakoribb szopással gondoskodik a nagyobb mennyiségű tejről.
Remélem nem voltam túl tudományos.Kép Semmi gond nincs tuti!

Enikő! Remélem a pöttyök nemsoká már csak messziről integetnek nektek!

Zsu! Szerintem tudja az a kislány mikor kell kibújnia!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

TIMIKA! Szívből gratulálunk Kristóf érkezéséhez!!!!!!!! Millió puszi. Kívánjuk, hogy gyorsan felépülj és mehessetek haza. Jó egészséget, sok-sok boldogságot nektek!

Zsu! Küldök egy kis szülésserkentő-indító energiát!!!!!!!!!!! Kép Kép Szólj, ha megérkezett hozzátok! (Amúgy, nyugi, majd a hölgy érzi, mikor szeretne kibújni, addig meg legyen csak a full-extrás uszómedencéjében, nem igaz? Kép

Zitus!
Nálam is - úgy érzem - ingadozik a tejcsi mennyisége. Én Dávidra bízom, ha éhes mindkettőből adok neki, ha nem annyira, akkor csak az egyikből. Ha csupán cicizni van kedve, akkor annál hagyom, amelyikből nyammogott. Így ki tudom kerülni, hogy túl egye magát, és szomorú sírdogálás legyen a vége. Nem biztos, hogy így a jó, de nekünk bevált. Ráadásul hetente átlag 300grammokat hízik, nagy gáz tehát nem lehet.
Nem akarok butának tünni, de mi az az "Utrica"?

Enikő! Exi!
Beirattuk Ricsike manócskát a bölcsibe, szeptembertől mehet. Kép Úgy örülök, hogy lett helye.

Ma eljutottam a jegyzetboltba is, meg a Nagyáruházba is. Lóti-futi nap volt a javából, de szinte mindent el tudtunk intézni. És ami külön öröm: ELKÉSZÜLT A BABAKOCSI!

Most megyek, sírás van odaát. Pusszancs.

Tünde!
Köszönjük szépen a tájékoztatást!!!! Romy

Kép

Kép
romy1

Bea!Kép

Ha hiszed, ha nem, pont ezen agyaltam, hogy nem-e így kéne csinálnom, csak nem mertem magamtól...Kép
Jó érzés, hogy megerősítetted a gondolataimat! Köszi!KépKép

MelindaKép
90-100 körül van az a kevés...
Előtte Boti stabilan 140-180 között evett, Most napközben 120-150 között eszik, este 90-100.
De ma délután úgy elájult a 120 után, mint aki legalább 200-at evett!KépMég mindíg alszik - lassan 3 órájaKép
Szóval ezért dobom el a mérleget!Kép

Pusza!Kép
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zituska: űegyet értek Melindával.
Lehet ám, hogy fejlődési ugrása van Botinak, lassan 3 hónapos lesz.
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=oktato_hathonaputan11

Romí: Hová fog járni bölcsibe Ricsi? Jó, hogy elkészült a babakocsitok Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita,
Sztem ha azt érzed, hogy csökken a tejmennyiség, add neki a másik cicit is, ha elfogadja, éhes, ha nem kell neki, akkor nem éhes. Sajna nálunk is ez van, ilyenkor 1-2 napig 2 cicit kap, plusz fejek szopik után napközben, meg homeos bogyót eszek, meg szopis teát iszom. 2-3 nap alatt felszaporodik annyira, hogy megint ömlik, és ez megmarad pár hétig, utána kezdjük elölről.

Ez sztem alkati dolog, nekem Jozsóval is végig nagyon oda kellett figyelnem, hogy legyen elég tejem. Mégis kihúztuk egy éves koráig, és akkor is a terhesség tett be a tejnek. Kép
Vendég

Zita,
Még azt vedd figyelembe, hogy a tejed összetétele napszakonként eltérő, este zsírosabb, reggel vizesebb, szóval ha este kevesebbet eszik pl. az nem jelent bajt, hanem teljesen normális.

Boldi is néha csak 70-80-at eszik, máskor pedig 150-et, én barom még mindig mérem, de csak napközben. Kép
Vendég

Zituska: Na, ennek örülök, az anyai megérzések nem hazudnak Kép
Az a kevés szopi sem kevés ám Kép Nálunk olyan is volt, hogy 10-20-30-40 grammot szopott Gréti esténként, én meg rémülten fejtem, alig jött tej belőlem, fél óra alatt tudtam 30 grammot fejni felváltva a 2 mellemből....amit természetesen nem kért Gréti általában. Aztán elaludt és csak 5-6-7 óra múlva ébredt. Amióta nem mérek (2 hós kora óta kb.) fogalmam nincs mennyit szopik, de sokkal nyugodtabb vagyok.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

DancsiKép
Asszem, nálam is hasonlóan fog alakulni - nagyon oda kell figyelnem!
De bármit megteszek, hogy jó sokáig maradjon a szopi!Kép

Itt van két kép "szakadt" Botiról!Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

DancsiKép
Ezt nem tudtam, hogy így változik a tej összetétele! Mindíg tanul az ember!Kép
Hát ez az, én is mértem - eddig! De holnaptól Apa eltűnteti innen a mérleget!Kép

BeaKép
A fejést én feladtam, mert csak cseppek jönnek akkor is, ha érzem, hogy maradt benne. Csak a cicim ment szét...

Köszi, Csajok! Tényleg nyugodtabb lettem, hogy elmondtátok a véleményeteket!Kép Örülök, hogy vagytok!KépKép

Kép
Kép
zituska28

Timika!
Gratula KRISTÓF babához!!!!!!

Romy!
Milyen idős Ricsi? Melyik bölcsibe megy?

Fiús anyukák!
Nektek mit mondtak kell a fiúk kukijával valamit csinálnotok? Mármint, hogy kell e huzogatni a bőrt rajta. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy nem kell, de most olyat hallottam, hogy mégis kell. Akkor most mi van????

Rika!
Enikőnek múlt hét csütörtökön megszületett a kisfia! Patrik 3500 gramm, 50 centi. Reggel elfolyt a magzatviz, egész délelőtt vajudott, de a baba nem illeszkedett be a szűlőcsatornába, és végül 13.29-kor megcsászározta az Emőke. Jól vannak mind a ketten, csak a kismama elég gyenge.

Hajni!
Mi van veletek? Dorka baba???

Zita
zita_29

Druszám!
Nagyon szép a Boti! És a férfiassága se rossz!

Zita
zita_29

Beszéltem Timivel!Kép
Jól vannak, Kristóf gyönyörű hajasbaba!KépKép
Csütörtökön megyek hozzájuk!Kép

Drusza!Kép
Köszönjük a dicséretet!Kép
Feltettem csalinak ezt a képet a csajoknak!KépKép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

Sanyi vagyok Kristóf apukája,Timika párja.Ezuton is szeretném megköszönni a sok drukkot amit kaptunk!Nagyon szépen köszönjük!Fél 6 kor vitték fel a picit és már szopizott is.Ez is sokat javitott Timi hangulatán.Sajnos a pici apára ütött,mert én is utolsó pillanatban lettem faros...A legfontosabb,hogy egészségesek,reggel próbálok képet is feltenni.
Mégegyszer nagyon köszönjük a drukkokat:

Egy boldog Kristóf apuka

KépKép

KépKép
timika

Zituska: Hű mekkora kuki (acsikKép)( a testéhez képest, úgy arányaiban értendőKép) Kép Nem vagyok én ehhez hozzászokva kérem Kép Amúgy szvsz csupa apája ez a gyerekKép Mármint szigorúan pofiilag, amúgy nem tudomKép
A mérleget én is kihajítanám, sztem mindenkit csak idegesít!

Romy: na hála Istennek, hogy elkészült a babakocsi! Mennyi idei kellett nélkülöznötök?
Hova írattad be Ricsit? Engem is érdekelneKép

Zita: Kuki ügyben nemtok tanácsot adni. Sokkot kaptam amikor először tettem tisztába kisfiút (Bence). Nem tudtam hogy fogjak hozzá, nemhogy kukihuzogatás...Kép

Melinda: Én is remélem, de úgy tünik, kezdenek összezsugorodni a pöttyök, és kezd kis közepük lenni ami jóóóóKép Ti jól vagytok? Linda még mindig egy kis angyal?
Hogy van Lotti? Mostanában már nem betegeskedik annyit az ovitól?

Zsófi: Mizu? Mikor szülsz már?Kép Tiszta ideg vagyok, jöhetne már kiscsillag kifele, azonnali hatállyal, MOST!Kép

Na lépek meg kéne füröszteni valahogy Violát. Még nem tudom hogy fogjak hozzá, mivel csak zuhanyoznia szabad és egyedül vagyok itthon!
Ha lenne mág 2 kezem nem lenne gond, de nincsKépKép
Mer az én egyszálbél lányom 11 kilós nettóba, nem tudom hogy a fenébe tartsam egy kezemmel és hogy szapanozzam a másikkal, és hogy tusoljam a 3.-kalKép....

na tsók!
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sanyi!
Nagyon izgultunk Timikáért! Neked is gratulálunk !!Most pihend ki magad,mert ha hazamegy a kis családod nagy szükség lesz a segítségedreKépKép
Várjuk a képeketKép

Romy!
Húúú.végre van babakocsitok!!Irány sétálniKépKép

Enikő!
Hogyan oldottad meg a tusolást?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Sanyi, kíváncsian várjuk a képeket Kristófról. Még egyszer gratula.
Enikő, erre a fürcsire én is kíváncsi lennék!

Ma este dobtam egy hátast. A barátnőm dokija azt mondta, hogy NE egyen tavasszal gyümölcsöt...helyette szedjen Elevitet. Még ilyet...pedig semmi oka nem lenne rá, tök jók a bnőm véreredményei. Kiakadtam egy kicsit.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Mi az hogy ne egyen gyümölcsöt Kép ezt a marhaságot Kép Ezt így szerintem nem mondhatta egy orvos....max. azt hogy egyen gyümölcsöt ÉS szedje az Elevitet.

Kristóf apukája: Köszönjük az infókat, várjuk a képeket és sok puszit küldünk anyukának és babának Kép

Zituska: Fú....Boti gyönyörűséges Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, én is ezt hittem, de NEM, ezt mondta. Ue a doki anno még azért is letolta a bnőmet, mert 12 hetesen már volt kiskönyve...tehát én már nem lepődök meg semmin.
Mondtam a bnőmnek, hogy ne hallgasson rá. Azt mondta, hogy Elevitet nem is fog venni...szvsz igaza van, főleg, hogy nincs gond. Folsavat szed, meg ha kell, akkor magnéziumot.

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
Mél ment!
E.

szilde
Szeged

Exi!Jégvirág!
Nem primőr gyümölcsre gondolt a doki?Mert azt tényleg nem ajánlatos enni....
Úgy érthető lenne.
Ha erre gondolt.
E.

szilde
Szeged

Szilde: Igen, aztán én is gondolkodtam ezen, és ide lyukadtam ki amit te is említettél Kép Lehet, hogy a primőrök miatt mondta.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timinek nagyon gratulálok!!!

Zituska!

Nagyon szép a Boti.

Ildi
tfildiko

Üdv!
Lányok, ne vesszetek össze ezen a hsz-en.
Bea, mél ment!
Egyébként tavasszal már nem nagyon van primőr, és a bnőm anyukájának van kertje, na ott meg végképp nem primőr áru terem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Dehogy veszünk össze, csak morfondírozunk Kép

Akiknek már nem hordozóban utazik a csemetéje, hanem autósülésben, azoknak milyen autósülése van?!?!?! Szerintetek milyent érdemes venni? Valami jó kéne és nem túl drága.
Totál ki vagyok bukva ezeken az üléseken, van olyan 9-18 kg-s autósülés, ami alig nagyobb mint a hordozónk, ráadásul a 8,5 kilós lányom kabátban alig fér bele, olyan szűk az ülés.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a férjem infarktus közeli állapotba került mikor meglátta mennyibe kerülnek ezek. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Sajnos most rengeteg a munkám, de délután hozok képet Timikáról és Kristófról! IGÉREM! Kép
Na meg majd egy kis szüléstörténetet is írok Kép
Addig is köszi a türelmet!

Enikő, Zsu
Kéréseket vettem, Timivel megbeszélem a telszámot és hogy mikor mehettek. Jó így?

Szép napot!

Tündi
Vendég

Bea!
Mi ott vettünk autósűlést, ahol befordul a 9-es troli arra a Hont Ferenc utca felé. A Media Mark meg a Penny Market után a körúton. Ott azoknál a fabodés árusoknál. A tulaj árul kint a Cserepesen is. Mi ott vettük az utazóágyunkat, az etetőszéket, és az autósülést is. Ha jól emlékszem 10 vagy 11 ezer volt. Azt hiszem lengyel gyártmány, de nem biztos. 18 kg-ig jó. Márknak bőven elég. A bababoltokba sajnos 20- 30 ezertől kezdődnek a márkás ülések!
Zita
zita_29

Zituska!
Nekem is fogy a tejem, nálunk már tápszer is van néhány etetés után. Zsófi ha nagyon éhes akkor eszik 100mg, és sajna mostanába már csak 50mg tejcsi van a két mellembe. miközben szopizik, egyszer csaj elkezd veszettül sirni amig nem kap tápszert. (én 3/4 óránként etettem napokon keresztül). Volt, hogy direkt lefejtem elörre, hogy megnézzem a két szememmel, hogy mennyi tej van bennem. Átlagosan 80-90g hizik 1 hét alatt. Tegnap volt 6. hetes és 180g hizás van az eredeti sulyához képest. Szóval szerintem, ha nem sir veszettül akkor biztos elég a tejed. Nagyon aranyos Boti baba! Kép

Ma megyek a 6. hetes vizsgálatra. Nem sok kedvem van hozzá.

Timinek nagyon gratulálok!

KépKép

KépKép
rika07

SziasztokKép

Timika,
Nagy gratula Kristóf babához, sok-sok örömet Nektek!
Mindjárt javítom a táblitKép

Zita,
Ez a kuki-húzogatás, kb. olyan mint a hason-hátonalvás:9 Ádinál kellett húzogatni, sőt azt mondták még a gyermekágyon, hogy csináljam gyakran, mert olyan az alakja, hogy hajlamos a letapadásra.. Húzogattam, nem tapadt le, de lehet, anélkül sem tapadt volna...
Dávidnál pedig a lelkemre kötötték, hogy 8 hós kora előtt semmiképp ne piszkáljamKép na most nem piszkálom Kép Bár lassan 8 hónapos, tényleg Kép

Zituska,
csak nyugiKép
Hogy mennyit változott Boti, tiszta NagyfiúsKép És ez a berendezésKép Látszik, hogy ő is büszke ráKép

Rika,
nahát, hogy telik az időKép Éjszakák hogy alakulnak? Tudsz kicsit pihizni?

Bea,
Mi ugyan drágán vettük az autósülést, kb. 40000-ért, de az 9-36 kilós.. Szal nem kell másikat venni, mert utána a háttámla nélkül ülésemelő...és Concord, mondjuk mi sokat és hosszan utazunk, elsődleges szempont volt a biztonság...

Szilde,
Igen, úgy tűnik, nálunk egyelőre bejött a nagy korkülönbség, vagy nagyobb, Ádika nagyon odavan Miniért, fordítva meg nem is lehet leírni, mennyire Ádi a kedvencKép

Zsu,
KitartásKép

Kinga,
Kérünk képet a gyerekszobárólKép

Elújságolom Nektek, hogy Ádikám hivatalosan is szeptembertől 1.b-s lesz a Madách-ban, tegnap kapta meg a papírtKép Kéttannyelvűbe felvették, és állítólag max. pontszámmal került beKép

Puszka,
Kata
pankata

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszi a drukkot,és akkor az igért képek....KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Ne haragudjatok,de csak igy sikerült.Ezt még gyakorolni kell-Kép

KépKép

KépKép
timika

gyönyörűKép
teljesen meghatódokKép
és ha jól látom, kis hajasbabaKép
pankata

Timika, nagyon-nagyon gratulálok,nagyon édessek vagytok!!!!!
Az a lényeg hogy kinnt van,és semmi baja!!!

Zituska,szerintem ne aggódj a Barni is 3 napja 2 óránként eszik!!

Én is azt hittem hogy nincs elég tejem,vettem ki a fagyóból neki tejcsit ,megmellegítettem de nem kellett neki!!!

Valószínűleg csak cumizni akart!!

Én ilyenkor ugyanabból a mellből szopiztatom ,mert ha váltott mellből kapott akkor megfigyeltem hogy fájt neki a hasa!!

De az is lehet amit a Melinda írt ,hogy front jött!

Sőt nekem azt is mondták hogy a 3 hónap tájékán megnő az étvégyuk!!

Legalábbis én erre fogtam!!!

Bár nem bánnám ha ezt befejezné,mert volt hogy éjjel 6-7 óránként evett és mennyivel könnyebb volt így!!!

Ja nagyon édes Boti!!

A mérleg meg szerinetm se kell!!!
Mondom én aki állandóan méricskélt!!!!

Kata,ádinak nagy-nagy gratula!!!

Enikő,küldjek 1 kezet neked kölcsön????
Most alszik a Barni oda tudom adni!!!

Puszancs:bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!!

Timika: Gratula még egyszer Kristófhoz! Nagyon gyönyörűséges baba, olyan kis sima a bőre, olyan nyugodt a képenKép Nagyon szééépKép

Bibi: Légyszi küld már át nekem a mélcímed, új vinyó van a gépemen újra lett minden telepítve és eltüntek a levelezőmből a címekKép Küldenék mélt!KösziKép Kéz jöhetKép

Tusolás: Enikő csupa izom csupa erőKép, egy kézzel tartottam a másikkal szappanoztam, majd letusoltam. Kb 1 perc alatt elkészült a lányom, ugyanis tovább nem bírta tartani a bicepszemKép Hehe, nem baj a lényeg hogy nagyjából tisztán került ágyba a csajomKép

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bea,Kata!

A mi ülésünk is Concord,nálunk is fő szempont volt a biztonság.Mi is messze utazunk,ezért választottunk egy márkásabbat.De lehet,hogy egy olcsóbb is ugyanilyen biztonságos lenne.

Kata!

Gratulálok Ádinak!Nagyon ügyes!!!Kép

Timi!

Gyönyörű a Kristóf!Kép

Enikő!

Nagyon ügyes vagy.KépÉn biztos,hogy nem tudtam volna a lányt megfürdetni egy kézzel.

Ildi
tfildiko

És képzeljétek, Minikének is lehet gratulálni, mert már csak eggyel van több füle, mint fogaKép Most ebéd előtt vettem észre, hogy az alsó fogacska áttörte az ínytKép
És a legjobb az egészben, hogy mindezt gyakorlatilag észrevétlenülKép Egy kis hős a LelkemKép

Bibi, Ildikó
KösziKép
pankata

Exi, Kinga,

mai tornáról mit tudtok? Lesz? Mentek/jöttök? Egyelőre úgy néz ki, hogy megyek, de ki tudja, hogy mi sül még ki belőle addig...

Mónika

vesm

Sanyi Kép
Beelőztél a képekkel, ügyes vagy! Kép Én csak most tudtam volna felrakni őket Kép

Lányok
Akkor egy rövid szüléstörténet Timikáról:
Tegnap reggel 1/4 8-kor a nyákdugó egy része távozott, majd rövidesen elfolyt a magzatvíz. Apa haza melóhelyről, és 3/4 9-kor már a kórházban voltak. Fájásai nem jöttek, ezért bekötötték neki az oxitocin infúziót de. 11 órakor, aminek hatására elkezdődtek a fájások. Sajnos egy-egy erősebb fájás hatására a baba szívhangja gyengült, harmadszorra már hívta a szülésznő az orvost. Az megvizsgálta Timit, és azt mondta, hogy mintha ujjacskákat érezne a fej helyett, és nem kéz ujjakat. Így azonnal UH, amin beigazolódott, hogy Kristóf baba megfordult. Ezután következett a császár, ami elkerülhetetlen volt anyuka és baba érdekében egyaránt. Aztán rövidesen meg is született Kristóf baba Kép Sőt, a délután folyamán már SZOPIZOTT is! Kép Úgyhogy ezzel Timike kicsit kárpótolva lett a császár miatt, reméljük azóta már sokkal jobban van Kép
Ma du. fél 4 körül beszélek majd vele telefonon, ha van még hír, mindenképpen megírom Kép

Tündi
Vendég

KépKépKépKépKépKép

<pre>
Pocaklakó Gyerkőc(ök)
Név Szülinap neve Várható születése Hol születik Neve Mikor született? Mennyivel született? Hol született?
Exdeus (Ági) 12.18 Péter László 2006.06.04 II. Kórház - - - -
Szszkinga 06.17 Kitti 2006.05.20 Női Klinika - - - -
Vesm (Mónika) 02.14 ???? 2006.05.27 II. Kórház - - - -
KnéRita - Prücsök 2006.05.25 - Judit 2003.11.02 2840 gr / 50 cm Női klinika
Zsuzsófi 01.13 Kata Kitti 2006.03.13 Női Klinika András Bence 2003.06.27 3770 gr / 51 cm Női Klinika
Zita_29 05.19 - - - Márk László 2005.03.31 3440 gr / 49 cm Női klinika
Jégvirág (Bea) 02.25 - - - Gréta 2005.05.20 3530 gr / 56 cm II. Kórház
Zituska 02.23 - - - Botond 2005.12.21 3680 gr / 52 cm Női klinika
TfIldikó 09.10 - - - Noémi 2004.07.09 3200 gr / 48 cm Női klinika
Szilde (Edit) 05.18 - - - Hanna Krisztina 2004.02.10 2780 gr / 47 cm II. Kórház
Bibi226 (Ibolya) 07.23 - - - Barnabás 2005.11.27 3340 gr / 49 cm Női klinika
Klzsuzsi 08.09 - - - Dénes Árpád 2006.01.11 3090 gr / 47 cm Női Klinika
Hajni 11.27 - - - Dorka Lenke 2005.03.09 3080 gr / 49 cm -
Erika29 07.05 - - - Lili 2005.05.28 3600g / 50cm Női Klinika
Karmen 05.30 - - - Orsi 2004.01.28 2940 gr / 53 cm II. Kórház
Rika07 - - - - Zsófia Boglárka 2006.01.23 4020 gr / 50 cm Női Klinika
Timika 07.21 - - - Kristóf Dominik 2006.03.06 3300 gr / 49 cm Női Klinika
Melinda29 01.26 - - - Lotti Nikolett 2002.08.20 3100 gr / 49 cm Női klinika
- - - Linda Dorottya 2006.01.27 3280 gr / 49 cm Női Klinika
Romy1 (Dóra) 07.01 - - - Richárd 2004.08.12 2300 gr / 47 cm Női klinika
- - - Dávid 2005.09.13 3860 gr / 56 cm II. Kórház
Ceniko (Enikő) 01.23 - - - Boglárka Lilla 2002.03.25 2980 gr / 49 cm Női klinika
- - - Viola Róna 2005.02.04 2300 gr / 46 cm Női klinika
Dancsi - - - - József Balázs 2004.05.15 3740gr / 53cm -
- - - Boldizsár 2006.01.24 3780gr / 53cm -
Pankata 09.10 - - - Ádám Róbert 1999.12.15 3900 gr / 54 cm Nyíregy-háza
- - - Dávid Roland 2005.07.13 3400 gr / 52 cm Női klinika
Gerika 04.25. - - - Péter 1995.11.21 3890 gr / 55 cm -
- - - Dániel 1997.12.09 3470 gr / 51 cm -
- - - Benedek 2003.07.03 3680 gr / 49 cm -
Révi 12.17 - - - Gréta 2000.03.16 3150gr / 49cm -
- - - Csongor 2000.03.16 3250gr / 50cm -
- - - Blanka 2002.12.18 3900gr / 51cm -
- - - Balázs 2005.10.27 3820gr / 51cm -
</pre>
pankata

Elkezdtem írni egy levelet és elveszettKép(

Nagyon megható volt nézni Kristóf és Timika képeit!!Olyan fantasztikus élmény lehet amikor elôször foghatja meg anyuci a babócátKépKép Én csütörtökön kezdem a 30. hetemet,szóval még kicsit odébb van hogy megtudjam milyen érzés lehetKépKép

Mindjárt jönnek a képek a babaszobárólKép

szszkinga

Rika,
ha tápit adsz, még kevesebb lesz a tejed, tudom piszok nehéz, de próbálj pár napig ne adni tápit, inkább szoptass éjjel-nappal ha kell. Nekem a fosós betegségem után szinte nullára apadt a tejem, de így sikerült visszahozni.

Bea,
nekünk BébéConfort Iseos ülésünk van.
Vendég

Itt jönnek a képek Kitti szobájáról.A kiságy itt még nincs összerakva,de ma este azt is lefotózom.Úgy lesz az igaziKép
Kép
Kép
Kép
Jó picire sikeredett.Remélem látszik belőle valamiKép

szszkinga

Itt jönnek a képek Kitti szobájáról.A kiságy itt még nincs összerakva,de ma este azt is lefotózom.Úgy lesz az igaziKép
Kép
Kép
Kép
Jó picire sikeredett.Remélem látszik belőle valamiKép

szszkinga

Sikerült 2X elküldeniKépKép

szszkinga

Üdv!
Móni, én megyek tornára! Kinga???
Bibi, teszem a képeket! Legközelebb légyszi a kispeteragi@yahoo.co.uk-ra küldd, mert ott nagyobb a tárhely, jobban fér. Így meg megtelt a freemail-es ládám...jól meg is lepődtem, mikor kidobta az üzit, hogy megtelt a postafiókom. Kép

Szóval íme Barni.
Kép
Kép
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Timika!
Szenzációsak a képek! Teljesen meghatódtam. "A gyermek születésekor édesanya is születik", úgyhogy ezer gratula, na és persze apukának is jár gratuláció!!!

A babakocsit majd 3 hétig kellett nélkülözni. Még szerencse, hogy Ricsi régi kocsija megvan, így őt abba tettem, Dávidot kenguruba. Hát, mit mondjak, derékra és hátra is edzettem, mivel a kismanó 7,5kg ruha nélkül! Az esti fürdetés nálunk is bicepsz gyakorlat a javából, szóval nonstop kondi az életünk csajok, de nem baj, igaz? Kép

Az autósülésnél a biztonság a legfontosabb szempont. Pl. a habszivacsból készült ülések a nullával egyenlőek, biztonsági szempontból legalábbis. De az is igaz, hogy a biztonságra hivatkozva röpítik az egekbe ezeknek a cuccoknak az árait, jól lehet, semmivel sem biztonságosabbak a méreg drágák. A rögzítést és a belső - ülő rész- kiképzését figyeld, sztem.

Ricsit a Siha közibe sikerült beíratni szeptembertől.

Kuki téma: Nekem a doki azt mondta 1 év alatt nem kell huzgálni, utána szép fokozatosan és rendkivül óvatosan. A barátnőmnek egy másik dokinéni szöges ellentétét mondta. Tényleg ahány doki, annyi szemlélet.

Hajni!
Hol vagytok?

Zsu! Merre vagy? Csak nem,............????

Pankata!
Ádinak gratula!! Ott angolos osztály van, vagy németes?

Üdv mindenkinek, most megyek tanulni, mert kivételesen egyszerre alszanak a picik.
Romy

Kép

Kép
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: