A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sackólány Kép
Én ránézni is utálok az emberekre, még a tekinteteket is kerülöm. Egyedül tényleg jobb Kép

Mot Kép
És mennyi idő alatt szívódott fel? Kaptál rá gyógyszert is? Hogyan műtik a cisztát?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Én is gondolok rátok sokat! Csak most nagyon rossz a kedvem és sajnos mások örömének sem tudok úgy örülni. Én azt hiszem eljutottam arra a pontra. Vagyis a mélypontra. De lehet, hogy csak ma látok ilyen sötéten!
Tornára én is megyek vissza, talán már jövő héttől!

manda

Manda Kép
Tudod mi az érdekes, én azt hittem, hogy a vetélés utáni időszak volt a mélypontom, de rá kellett jönnöm, hogy azóta csak mélyebbre zuhanok Kép Remélem lesz elég erőnk végigcsinálni.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi, Manda Kép nem jutok szohoz, nem tudtam, hogy ilyen rossz a helyzet Kép
vmi megoldasnak kell lennie.., nem? Parotok mit mondd ?
saci

Szilva!Kép
Nekem a következő ciklusra tűnt el, eddig szerencse mindig, nem kellett belekukkantani szétkapni...
Ha jól emlékszem Milinek is volt, nem?

A múlt hónapban annyira mélyen voltam én is, akkor sokmindenkivel dumáltam , próbáltam segítséget kérni, most is van gond, csak erőt kaptam kicsit könnyebben viselni.
Manda, Szilcsi ne adjátok fel!Kép
(Tudom, könnyen mondom... meg pocak... de ezért most nem is merek mást mondani.)

Kép
Kép
Kép
amica

SaciKép
Tudod, mélyen magamba fojtom a bajom, Karcsit nem akarom vele terhelni.
Nem kell ám megijedni, annyira nem vagyok letargiás, és probálom kifelé nem mutatni.

MaryKép megkért tudósítsak róla. Holnap majd jön, de elég későn végzett (13 óra körül beszéltem vele), már nem megy be dolgozni.
Szóval, szerdán transzfere lesz, úgy néz ki, hogy pénteken vagy a hétvégén kipukkadt a tüszője, legalábbis Z.ügynök ma már nem látta, vettek tőle vért, és megnézték a progreszteron szintjét. Eredménye jó, ezért lehet transzfer szerdán. Mnyh. 9-es. Mától utrozik és két ampulla progi szurit ad majd be.
Drukkolunk neki!!!!

manda

Szilva Kép
Gyógyszer nem volt. Kis kamera, kis vágás. Az a lényeg, hogy milyen folyadék van benne. Az ott egyből kiderül...és mindent alaposan megnéznek...
mot

SzilvaKép
Nekem annyit mondtak hogy ha nem szívódik fel magától, akkor leszívják. De nem került rá sor. (Ja, a mondat úgy kezdődött:"Ha nem vetél el addig...")
Vendég

Lányok!!! Tessék mosolyogni!!!!

Kép
Vendég

Manda Kép en is igy vagyok, a ferjemnek nem akarom annyit a temat emlegetni, ok hamarabb besokallnak..
saci

Sziasztok,

Látom nem túl jó a hangulat, de biztosan ez a rossz idő is rátesz egy lapáttal.
Ma megvolt a 4. inszeminációm is.Hát mint mondjak, olyan volt mint a többi.Már nem nagyon bizakodok, de azért még ezt megpróbáltam. A biztonság kedvéért már felirattam az orvossal a fogamzásgátlót, amit a lombik előtt kell szedni.Igy legalább nem megy kárba a következő hónap.
Egy pár napot otthon maradok, eddig mindig szaladtam vissza másnap dolgozni, hátha számit a pihenés egy kicsit. Március 21-én lehet tesztelnem.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép pont emlegettelek, azt hittem mar sokkal korabban volt az inszem. Drukkolok, hogy ez legyen a befuto. +++++Kép
saci

Szilva
Nekem is volt tavaly 31-es cisztám, de következő havi UH-n már nem volt ott, menzikor valszeg felszívódott. Ennél nagyobb baj sose legyen, én azt mondom!

Amúgy mindenkinek lelkileg jobbulást kívánok! Olvasom hogy épp megélitek a mélységeket Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
gtünde

Most látom, hogy Márcsibének ma van/volt a laparja.
Márcsibe!!!Kép
Remélem, már túl vagy a műtéten és minden OK volt. Jobbulást!!!
gtünde

Most olvastam a másik topikban, hogy Timika megszült. GRATULÁLUNK!!!!

Kép
gtünde

Gyorsan jelentkezem, mert látom megint átkerültem a szürke mezőbe! Nekem fogalmam sincs hányadik ciklusnapom van! 2 és fél hét elmúlt azóta, hogy elvileg kiment a szuri hatása, de holnap reggel nézi meg a doki, hogy beindult-e az új ciklus.
Egyébként én is találtam magamnak egy nőcit, aki pszichológus és kineziológus. Egyszer voltam nála, holnap megyek újra. Nekem nagyon bejött. Mindenkinek ajánlom, hogy még akkor forduljon szakemberhez, mikor még nincs meg a totál kiakadás. Mert ha elérsz egy szintet, azután sokkal nehezebb a visszatornázás. Szerencsére én még nem voltam totál kiborulva, de szerintem csak néhány hónap választott el. Hihetetlen nagy lelki tehernek vagyunk kitéve, van aki feldogozza ezt egyedül, másnak szakember kell, hogy segítsen. Én nem szégyenlem egy pillanatig sem, hogy nekem így 3 év után már kell. Na, ez hosszú volt... Majd megírom, mit látott a doki.
Mindenkinek drukkolok nagyon-nagyon!!!!

Kép
Kép
emma1976

EmmaKép
Remélem, a kineziológus Neked is tud segíteni. Mennek a drukkok holnapra!!

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok!

Helyzetjelentés:
Még mindig eléggé megvan, bár a reggeli meglepihez képest már jobb a mennyiség - de így is literben mérhető KépKép Eléggé le vagyok gyengülve, meg szédelgek is, és már csak az a gondom, hogy holnap már mindenképpen kellene mennem dolgozni... Szerintetek holnapra már jobb lesz?

Kép

Kép
zsókuci

Emma Kép priviben elkerhetem a szamat? sacixxkukachotmail.com

Tuncsi Kép koszi a tablat ismet,,
saci

Sziasztok,
gyorsan végignéztem a fejleményeket, és az egyik szemem sír, a másik nevet. Jó látni, hogy van, akinek sikerült, és nagyon rossz, hogy másnak meg MÉG nem. De eljön még a mi időnk! Kép

Zsókuci Kép
Próbáld meg az Aviva módszert! Én 20 éve kínlódom az erős menstruációs görcseimmel, és most volt az első, hogy 1 szem gyógyszerrel megúsztam!!!! Szomorú voltam, hogy megjött és először bevettem egy gyógyit, de aztán erőt vettem magamon és tornáztam egyet.Másnap már nem kellett fájdalomcsillapító (csak 1 pohár vörösbor Kép )Máskor simán lecsúszott 6-8 db első 2-3 napon... Láttam, hogy Neked a menzesszel volt gondod, ezt a tornát pont erre találták ki.
Szívből ajánlom Mindenkinek, én nem hittem, hogy valaha lesz fájdalommentes mensim. Írtam már a többieknek, hogy én nagyon bízom benne, hogy a babában is segít. Mintegy mellékhatásként jött a tornával (és a mellé ajánlott életmóddal) egy kis fogyás, egy kis libidó növekedés... És ez ilyenkor - mikor az ember fejében egyre jobban az van, hogy de jó lenne már végre egy "sikeres" szeretkezés - elég nagy segítség.
Infó: http://www.paramedica.hu/200404/lelekmelyen/avivatorna.htm

Saci Kép
Végül megnézted azt a Luna-jógás dolgot?

Mindenkinek szép estét!
csepke

Csepke Kép en kolcsonkaptam egy konyvet a luna-jogarol, azt tanulmanyozom /tam. csak kicsit bonyolultak az abrak. most hogy megvolt nekem nem fajt semmim, es en 3,7 ev utan mar csak a lombikban hiszek. Kép de persze azert majd ezt is megprobalom. artani nem arthat..
saci

Csepke,

nagyon köszönöm, elolvastam, jónak tűnik. Amúgy is rám férne egy kis mozgás, mert az a heti egy röplabda nem sok.. Kép

Anyagi oldaláról kb. mennyibe kerül? Tudsz írni vmi hozzávetőleges árat?

Köszönöm előre is! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

ZsókuciKép
Szerintem, ha tudsz, azért maradj otthon. Ez a sok vérveszteség legyengíti az embert. Igyál vörösbort, az jót tesz a vérképzésnekKép

CsepkeKép
SziaKép Mizujs Veled?
gtünde

Sziasztok lanyok,
ismeri veletlenül valaki közületek a MACA-VIBE-t?
Valahol a neten olvastam rola, azt irjak segiti a termekenyseget. Sajna nekem fogalmam sincs mi ez, talalkozott mar vele valaki?
Elöre is köszönöm!
Mindenkinek termekeny hetet kivanokKépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc Kép a mace vibe kamu,,,egy ismerosom a parjanak adta "vitamin" cimen es semmi hatasa nem volt. ha hiszel benne, biztos mukodik Kép
saci

JucmucKép
Másik topikban szedte az egyik lány férje. Elment tőle a kedve a sextől, így abbahagyták.Kép

Szia Saci!Kép
Vendég

TüncsiKép
Jobban vagy ma?
Vendég

Köszi lanyok az infot,Kép akkor hanyagolom ezt a maca dolgot.Pedig mar kezdtem hinni a mesekben..Kép
Van esetleg valami mas gyogynöveny amit probaltatok es jo?
Meg egy kerdes bocsika: Ti betartjatok a ket naponkenti eksönt? Most a 11. napon vagyok, itt totozok, hogy ma csinaljuk vagy ne, hogy hogy jön ki a 15-16 nap körül, mert attol felek, hogy pont aznap nem csinaljuk amikor kellene, ezert aztan majdnem mindennap akcio, (ferjem nagy örömere) persze tudom az sem jo.Ugyhogy en mar a szamolasnal elakadtam. Bocs ha kicsit zavaros voltam.KépKépKép
Jo ejt mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok lányok!

Csak bele-bele olvastam az elmúlt napba, sajnos egyre kevesebbet ülök a net előtt, most ráadásul meg is fáztam, meg középfül-hurut, vagymiaszösz nem túl rózsás, de minden ok. Szedem a homeopátiás bogyókat meg infra lámpázok.
Nem ez a lényeg, csak átfutottam a táblát, és ... csak annyit szeretnék mondani, hogy kitartás lányok! Mindenkinek lesz babája!

A szívem megszakad ahogy olvaslak titeket. Csak Emmával szeretnék egyet értve bíztatni titeket. A vetélés után (ekkor már 2 éve próbálkoztunk)nekünk 6 hónapot mondtak, 3 hónap múlva mentünk vissza. Ekkor kezdtem el pszichológushoz is járni. Nem írok le megint mindent, csak annyit, hogy hallgassatok arra a hangra, ami legbelül néha csöndben megszólal.
Mit tennél szíved szerint most? Mi az, ami a maximum, amit meg tudsz tenni a babáért? Nem orvosi értelemben. Lelki és mentális értelemben. Én akkor már annyira ki voltam bukva, hogy jóformán semmi sem érdekelt. Ebben a lelkiállapotban hagytam ott csapot-papot, a munkámat leginkább, hogy én most már csak magammal vagyok hajlandó törődni, mert belefáradtam az egészbe, és lassan a házasságom látja kárát. És adtam fél évet magamnak, hogy összeszedjem magam. A többit már tudjátok.

Nem eresztem hosszú lére, csak tartsatok ki!
Senki szívét nem akarom szomorítani, hogy kismamiként osztom itt az észt, hiszen így már könnyű, de higgyétek el, lassan félidős leszek, és még mindig nem fogtam fel mi történik odabenn a pocakban.

Az biztos, hogy egy bizonyos idő után muszáj valamilyen segítség. Akármilyen, aki segít feldolgozni ezt a kűzdelmet. Pl. akár a babanet társalgó, vagy egy barátnő, vagy pszichológus, kineziológus, sorstárs, bárki, akivel mindent meg lehet beszélni ezzel kapcsolatban.

És az élet addig is eltelik. Az elmúlt 3 évből én először az 5 inszeminációra és 2 vesztésre emlékszem. Pedig sok más szép dolog is történt. És mi nem lombikoztunk, szerencsésnek mondhatom magunkat.

Na, eldugulok, nem tudom mikor tudok megint jönni, de kitartást!!!!!!

Küldök nektek hatványozott drukkokat!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok puszi
Noémi
Vendég

NoéKép
Jobbulást!! Jó, hogy írtad, hogy még nem teljesen fogtad fel, mi történik odabent. Igazság szerint még én sem tudom elhinni, pedig már UH-n is láttam, hogy lakik itt bent valaki. Azért kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok elfuserált, csak meg kell szokni, el kell végre hinni, hogy igen, sikerült!Kép

JucmucKép
Szerintem 2-3 naponta okés a dolog, mi sem voltunk gyakrabban együtt, amikor sikerült. Ráadásul nem is tudtam pontosan, hányadik napon vagyok. Volt egy hetünk, amíg Apa itthon volt, a középidő is kb. ekkorra esett, úgyhogy kihasználtuk, de nem görcsöltem rá a dologra. Amikor nem volt kedvünk, akkor nem voltunk együtt; amikor volt, akkor igen. És végülis meglett az eredményeKép
gtünde

GyugyiKép
Hát sajna tegnap egész nap elég szarul voltam. Mindig rágcsálnom kellett valamit, hogy ne émelyegjek annyira. Ma egy fokkal jobban indult a nap, de nem sokkal.
gtünde

Szia Noé!
Én is beteg voltam, nagyon... Gyógyulj hamar! Mindjárt állandóan kalimpál majd a kölyök és elhiszedKépKép

Tüncsi,
hamarosan elmúlik ez az állandó rettenetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt Mindenkinek Kép!

Csütörtökön HSG! Félek!
mot

Hello Csajok!
Saci megy neked a szám ma vagy holnap! Én ma nagyon fel vagyok dobva! SZépen rendben vannak a dolgok, most kezdenek növögetni a peték, egyikben 13mm másikban 10 mm, csütörtökön megnézzük újra. SZóval olyasmi, ami a 8.-9. napomon szokott lenni. És a mi feldobott: nem kell várni, hanem mehet a próbálkozás! Ez olyan jó!!!!!!!!!! 5 hónap "semmittevés" után az ember már annak is örül, ha megvan az esély. A lényeg most, hogy szép nagyra nőjjenek a peték.

Kép
Kép
emma1976

MotKép
Ne félj!!! Már sokan túlestek rajta. Így legalább többet megtudtok.
gtünde

MotKép
Nem akarsz bekerülni a táblába?

EmmaKép
Nagyon szépek a tüszőid! Most akkor a kezelésen már túl vagy, igaz?
gtünde

Mot vagyok, 30 éves, 2005. január óta próbálkozunk, 32 napos ciklus, Százhalombatta, vizsgálatok...

Megtiszteltetés a tagság...
mot

Sziasztok LányokKép

Csak elköszönök, mert egy darabig, pontosan 20.-áig nem leszek netközelben, mert mind Manda megírta, holnap transzferem leszKép

MandaKép
Köszi a tudósítást, remélem már jobban vagy.

SzilcsikeKép
Fel a fejjel. Ne stresszeld már magad a korod miatt. Tegnap 3 40 fölötti nőci volt a BMC-ben, mindegyik tök nagy reményekkel, és biztos vagyok benne, hogy nekik is sikerülni fog. Neked még egyáltalán nem kell aggódnod. És hidd el a cisztád is fel fog szívódni, főleg hogy kaptál rá gyogyit.

Légyszi-légyszi legyetek vidámabbak!!!

MandaKép
Sajna Eszternek (tudod akivel a múltkor találkoztunk) sem sikerültKép

TüncsibeKép
Köszi, hogy már módosítottad is a táblát, HCG vérvétel sztem 20.-án lesz.

Egyébként Z. ügynök jól keresztbe húzta a számításaimat, mert ugye milyen jól megterveztem, hogy pénteken lesz a transzfer.
Éppen a Budára vezető úton ecseteltem a páromnak, hogy milyen jó, hogy nekem rendszeres ciklusom van, meg mindig van peteérésem, mert legalább ezeken nem kell aggódnom. Még mondtam is neki, hogy biztos kapok tüszőrepesztőt, mert a múltkor is későn, a 15. napon repedt meg, és azért csúsztunk le a transzferről.
Erre képzeljétek el, miközben botoz Z., látom nagyon csóválja a buksiját, kérdi hányadik napon vagyok, mondom 13., azt mondja akkor vagy nincs tüszőérése, vagy már meg is érett, mert nem lát semmit. Mnyh: 8-9 mm. Azt hittem lefordulok a vizsgálóról. Na mondom ugrott megint a dolog.
Aztán elküldött vérvételre, abból kiderült, hogy volt peteérésem, valszeg hétvégén, így a vas.-i napot lőtte be pé-nek, és szerdán transzfer. Kérdezem tőle, hogy így van esélye, mert hát ugye nem tuti a vas., mert én nem érzem meg a pét. Erre ő: "van, beültetjük". Mondom jó, akkor nem vitatkozokKép
Végül is ő az orvosKép
Hátha ez jön be, pont szülinapom lesz holnap. Úgy látszik én már minden szülinapomat nőgyógyászati vizsgálóban töltöm, tavaly pont akkor volt az átjárhatósági, akkor közölték velem, hogy csak lombik lehet, erre most meg transzfer.Kép

Egyébként múlt héten csütörtökön el kezdett olyan folyásom lenni, mint pé-kor, még gondoltam is rá, hogy nem hétfőn, hanem pénteken kellenne menni a BMC-be, de aztán megmagyaráztam magamnak, hogy még túl korai (9.cn volt). Erre tessék, nem előbb érett meg a piszkos?!

Na megyek, így is túl hosszú voltam, és hát rengeteg dolgom van még a mai napon.

Mindenkit puszilok, vigyázzatok magatokra, és majd adok életjelt magamról Szilvának vagy Mandának!

Puszi
Mary
mary78

Sziasztok LányokKép

beugrottam egy Net kávézóba, hogy éresüljek a hírekröl, hogy kivel mik történtek..., mert én még mindig meg vagyok fázva, és nem megyek dolgozni, csak vsütörtökön, de már nem bírtam kiKép)
Szerintetek az jó jel, hogy az folyamatosan szúrkál a hasam? 9 napja volt az inszem..., én már úgy tesztelnék, de tudom, hogy semmi értelme nem lenneKép
azt nem is meséltem, hogy az inszem napján egyszerre 3 nak csinálták és amikor bent voltunk és átöltöztünk, mind a 2 lány olyan lehangoló volt, hogy szinte el is ment a kedve az embernek az egásztől...., miért kell ezt csinálni, semmi értelme....(jaj most is szúrkál...de hogy miért??), Amikor a 20 perc után felkeltünk az ágyról megint találkoztam velük az öltözőben...na akkor még negatívabbak voltak. Esküszön szinte menekültem arról a helyről, hogy a sok energiavámpírta otthagyhassam..., ti már éresztetek ilyet? Kicsit bennem is megfordult, hogy lehet , hogy az inszemnek semmi értelme..?? ? De csak van már , hogyszen annyi más lánynak sikerült tőleKép
Olyan jó hogy ezt elmodhattam nektek...tudom ritkán tudok jönni, de olyan megnyugtató, hogy Ti vagytok, és hogy így támogatjátok-támogatjuk egymást!!! Arra jutottam, hogy kell, hogy mindenkinek sikerüljön!!!
pbj12

Mary! Kép

Nagyon-nagyon szurkolok Neked!!!!!
mot

Mary Kép
Örülök, hogy holnap transzfer. Mindent bele. Kíváncsi vagyok ki fogja csinálni.
Zeke megcsodálhatta a "csizmás kandúrnét"?
Puszi, és próbálok + energiát juttatni feléd.
Várjuk néha-néha a híreket rólad!

Kép
Kép
szilva069

MAry, Jutka Kép drukkolok !!!!
saci

SziasztokKép

Bekerülhetek én is abba a szép táblázatba?

Szép napot mindenkinekKép
haga_28

Sziasztok lányok!

Mary, láttam, hogy ide írsz, ezért én is ide válaszolok! Nagy drukk holnapra! Én is a BMC-be járok, eddig azon a fórumon láttalak, de ha itt jelentkezel, gondoltam, ide írok. Bár én a Konchoz járok, mivel a Konc szabadságon volt amikor nálunk aktuális volt a transzfer, a Zeke csinálta. És két csík van a teszten! Mindent bele, menni fog az!! Ja, és nálunk is fagyibaba volt!

Kép
lucia1

MaryKép, JutkaKép +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, ma olyan álmatag vagyok...

Kép
Kép
Kép
amica

SzilvaKép
Szerintem biztosan Z. ügynök fogja csinálniKép
Majd írok holnap sms-t, hogy mi volt, OK?

LuciaKép
Tudod, hogy Te lebegsz a szemem előtt, meg egy lány, akivel dec.-ben volt együtt a transzferem, és neki egyetlenegy fagyibabát ültettek be és sikerült nekik?!

Köszönöm szépen a drukkokat nektek, olyan jó lenne, ha sikerülne!!!

Remélem fel is ébrednek a drágáimKép

Ja és tegnap beadattam 2 ampulla progiszurit, hát eléggé sajog a hátsómKép Az ügyeleten is mondta a drnő, hogy jár egy kismami is progiszurira, neki is a fagyasztott sikerült.

Egyébként én Z. ügynökben is nagyon bízom, csak hát beszélgetni vele sem kell nagyonKép Tegnap is kérdeztem tőle, hogy vajon a hormonok keverik úgy meg a ciklusomat, hogy most rövidebb, azt mondta ne okoskodjak, mert ez hülyeség!Kép Több kérdésem nem voltKép
mary78

Mary Kép
Nagyom fogom várni az sms-edet!
2 fagyibaba alszik? Mit gondolsz, mikor fogják kivenni őket a hűtőből?
Drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hát igen Z. ügynök nem a kedvességéről híres, de ki bánja, ha ügyes a keze Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép hogy vagy ma??
Manda Kép es TE ???

Amica Kép szia,,az almatlansagra van egy jo gyogyir: alvas !! Kép
saci

Sackó Kép
Köszönöm kérdésed, SZARUL, de mind1, ezen úgysem tudok változtatni, és ragozni se akarom már a topicban.
És te? Most akkor 1 hónap pihi még a lombik előtt?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: