A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Lányok!

Na hétvégén mi is voltunk Berekfürdőn, ahol Lindiék is. Nagyon klasssz volt! Apa még masszázsra is befizetettKép Az út visszafelé kicsit rázós volt a hó miatt, de rendben hazaértünk! majd teszek fel képet a vizitündér LillusrólKép Sajnos valamitől lett egy kis gomba a popóján, úgyhogy délután megyünk orvoshozKép

Bogárka!
Na most megnéztem a wiwet, te honnan ismered a Pannit? Én főiskolára jártam vele és ott jó barátnőm lett. neki is most fog márcban születni a babájaKép

Képkek jók, csak én vagyok szörnyű rajtukKép De ezt már megszoktukKép

Szerda nekem sajnos nem jó, mert a dédihez kell mennünk, de legközelebbKép

Délután megint megyek fogorvoshoz is. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na megyek visszaolvasni még egy kicsitKép
Szép napot!
beetrix

Soosoo,
igen, Kép de ezt itt mindenki tudja...Kép hiszen nekünk SAJÁT liftünk is van...
nos, élni tudni kell!!!KépKép

ja, és tényleg lehet találni jó állami ovikat is, de oda csak az jut be, aki hivatalosan is oda tarozik, sok barátunk bejelenti a gyerekét ismerőshöz, h oda tudja járatni a gyerekét. Ahova én irathatom be a kölköt, az mind egytől egyig tré ovi. Végigjártam. És milyen érdekes, a legjobb állami ovik a 12. kerületben vannak...hát persze, h nem adnám pénzes oviba a kölköm, ha megtehetném, h ingyen is a legjobbat kapja...Egyébként meg előbb utóbb úgyis állami oviban fogunk kikötni, vagy a waldorfban, szimplán azért, mert már az is sok, amit mi fizetünk jelenleg...
és annak örülhetek, h legalább ennyi időre olyan helyre járt a fiam, ahol figyeltek rá, szerették, és nem egy volt a 28-ból. Mert ugye csak 25-en járhatnak egy csoportba állami oviban, de ahova mi beirattuk, ott 28-an voltak.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juccal egyetértek, nem kell a gyereknek a különóra!!!!!! én sem járatnám, ha nem lenne rajta a peer pressure, mert pl sielni sem járt, de a végén már láttam, h rosszul esik neki, h kimarad vmiből, amiről a barátai minden nap boldogan jönnek. De hál Istennek ez csak átmeneti baj, nyáron nincs sielés.
Ja, és ha tényleg találni olyan óvónénit, aki kedves, aranyos, akkor oda kell menni, de nekem nem volt szerencsém, csak itt találtam meg azt a kedves és aranyos óvónénit, aki nekem is szimpi volt. Pechemre magánovit vezet. Régen is csak 12. kerületi oviban dolgozott, akkor meg teljesen esélytelen lett volna...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ahogy ígértem 2 kép a hétvégérőlKép
Kép

Kép
beetrix

Sziasztok,

Den: örülök, hogy ízlett.... a többi fasírt is fincsi, ha lövésem nincs, hogy mit főzzek, akkor ezt szoktuk bevetni. Kókuszgolycit is csináltál már?

Barbi: köszi az elérhetőséget, felveszem velük s.o.s a kapcsolatot.

Ancsi: köszi a bőséges infót. A gáz a következő: bérlők bérlik ez még nem lenne baj, de valahogy nem jól használják, mert nálam 7 év alatt egyszer sem volt ilyen. Hőhíd van... a ház szar az ablak pedig túl jó. Fűtése nincs a konyhának, szóval ezek után tényleg nem tom mitévő legyek. A felső lakókkal kapcsolat felvéve, meglátjuk... Most a héten megyünk és lemossuk és ha kiszárad kap egy penészgátlós festést... Ne is mondd a belélegzést: én olyan rosszul vagyok azóta. Én allergiás is vagyok rá, utána azt hittem orvoshoz kő mennem.

Zsanci: múzemum, gáz... miért ilyenek ezek a banyák? aztán meg tényleg megy a duma, amit írtál.

Juc: mingyááááá költöztök. király....

Ildi: gyere többször, hátha fel tudunk vidítani és gyere/menjél talira is. Sajnálom, hogy nem segített a kezelés, azért remélem jobban leszel hamarosan. Párod ennyit dolgozik? még ugyan ott ahol múltkor?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc, szivembol szoltal.Kép De tenyleg!

Tobb tizezret kifizetni egy oviert szerintem tulzas. Teny, hogy nekunk nem is lenne ra penzunk es azon sem igyekeznek, hogy kiszoritsak ra.
Allami ovibol vannak jok es rosszak is, azert vannak a nyilt napok, hogy bemenjen az ember szetnezni, beszelgessen az ovonokkel. Erdemes leszolitani egy-ket szulot is.
11.ker-ben en pl. tok jo ovinak tartom a Bikszadi utcait, kulon tetszik benne, hogy hagyomanyorzo ovoda.
Egy ovi nem attol lesz jo, hogy mindenfele kulonorat szervez a gyerekenek (amikre sokszor semmi szuksege sincs!) es elveszi az idot a jatektol, hanem ahol szeretetteljes es jo a legkor.
Ebben a kerdesben en meglehetosen konzervativ vagyok. Mostmar bedugulok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus!
két kérés Kép:
1.) légyszi takarító bácsi-lány számát add meg,vagy írd már meg, ha kopjak le
2.) légyszi majd írd meg,hogy melyik oviban leszel néni, mert oda akarom járatni a kölkem. teljes mértékben szívemből szóltál.
az én óvodámban a Juliska néni úgy hegedült, mint senki más, tátott szájjal hallgattuk elalvás előtt, aztán olyan tornákat talált ki az udvaron, amit mindenki imádott csinálni, és egy mezei szimpla ovi volt, jó sok gyerekkel csoportonként. persze Márta néni egy .... volt, a mutatóujját szorította szemeimre (hosszú piros körmeivel), ha nem akartam lecsukni alváskor, később el isment zenetanárnak, sajna később a suliban is találkoztam vele, de ott már nem nyomkodta ujjait a szemeimre Kép

ancsipancsi

egyébként, akik ilyen helyre járatják a gyerekeiket, nem gondolkoznak azon,h megéri e, vagy sem, mert nem okoz nekik problémát. Sztem közöttünk nincs olyan ember, aki ebbe a csoportba tartozik. Ezért felesleges erről beszélni. Mert valszeg senki nem hezitál közülünk azon,h ilyen helyre adja a gyerekét, vagy sem.
én ezalól kivétel vagyok, de
1. kényszerből adtam ilyen helyre a gyereket először (bölcsibe nem vették fel helyhiány miatt), rokonom meg nincs ebben a városban.
2. utána már úgy kerestem ovit, h olyan legyen, mint ez. Nem találtam.

Olyan ez az ovi, mint egy nagy család. Az egyik óvónő most ment szülési szabadságra, 7 hós terhesen hagyta abba. Mikor elbúcsúzott, hozott a gyerekeknek egy papirsárkányt,amit ő csinált otthon, mert ő is mindig ilyet eregetett, amikor kicsi volt. Zokogott, mint ahogy a gyerekek is.
ha elmegyek a gyerekért, kb egy órát biztos ott vagyunk. B még játszik, Igi is játszik, eszik, én beszélgetek ezzel-azzal. Ha hatkor mennénk haza, az sem lenne baj...
szóval ilyen ez a hely...nem magyarázom a bizonyitványom, de nekem ez a JÓ.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egyébként meg mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Sztem nemcsak erre túlzás kiadni ennyi pénzt, hanem pl. egy babakocsira is kiadni X Ft-ot az is túlzás, de ettől még azt csinál az illető, amit akar. Pl. elver egy jó csomó pénzt babakocsira. Vagy babaülésre. Vagy ovira. Vagy akármire.
Lelke rajta.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Jó sokat írtatok tegnap, nálunk családi banzáj volt, így nem tudtam jönni, most meg visszaolvasni sem tudok.
Ma voltunk tücsökzenét pótolni, és benéztem én is a játszóházba, nagyon szimpatikus. Ha lesz ott valamikor tali, valaki dobjon nekem egy emailt.
Ja, és Emma meggyógyult, se láz, se hasmenés.

Kép
Kép
manoka11

Johi!
itt a probléma, hogy nincs fűtése a konyhának, és emiatt a temérdek pára, amit ezek ott összefőzőcskéznek, lecsapódik, mert ugye biztos fáznak, szellőztetés smafu. penészellenes lemosóval mosd, 1 nap alatt megszárad, másnap kenheted rá a festéket, viszont valahogy bírd rá őket, hogy fűtsenek (pl. hősugárzóval) a konyhában. nálunk a fürdőben volt ilyen, de csak addig, amíg nem fűtöttünk rendesen. és míg egyik nap csak tenyérnyi volt a fekete folt, másnap már 3x akkora. marha gyorsan terjed.
+ azt beszéld meg velük, hogy ahogy észreveszik, hogy az ablakon akár 1 cm páraréteg is van (alul), azonnal szellőztessék ki a helyiséget.

ancsipancsi

Köszönöm a véleményeket ovi-témában.Én sem akarom teletömködni mindenáron tudással a kőcöm,időnek előtte, csak ugyan úgy, mint Zsána, a lehetőségeimhez mért legjobbat szeretném majd neki. És tegnap beszélgettünk az apájával erről a témáról és szóba jött, az is, hogy esetleg játék közben könnyebben sajátíthat el egy nyelvet.Szerintem az nem baj, ha van az ovin belül is lehetősége pl. úszni, vagy tornázni, én például nagyon szerettem anno.Ismerek olyat is, akinek a gyereke szintén úszós-néptáncos oviba járt és a kiscsaj nagyon élvezte az ovit. Mert élvezetes játék volt számára. Szerintem is fontos az, hogy milyen ovónénik vigyáznak a kölkemre és én is azt szeretném, hogy jól érezze magát ott. Ezért kérdeztem a tapasztalataitokat Kép Kép És mégegyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek Kép Kép

Most jól elmegyek és megveszem a telefont és mosóport is Kép Kép

Csókolat mindenkinek

Macs és Kismacs
macskanyu

SziasztokKép

Én is csatlakozom az óvodában-játszani-és-nem-tanulni-semmit mozgalomhozKép

És sajnos Zsancinak igaza van abban, hogy lutri kifogni a jó óvónénit az államibanKép (persze magánoviban is fennállhat ez a helyzet) Nálunk 4 önkormányzat óvoda van, ebből 1 olyan, ahová mindenki szeretné a gyerekét beíratni, de itt is vannak olyan csoportok, ahol semmiféle foglalkozás (értsd: éneklés, mese, közös játék) sincsKép

DenizsaKép
Köszi az érdeklődést, lábaujjaim elviselik a zoknit, de megálltak ezen a szintenKép Sebaj, majd szülés utáni tespedés alatt a kórházban meglátogatom a sebészetet, addigra csak adnak nekem valami kenőcsöt... Mert hogy Bactrobant megszüntettékKép

indianyo

Jucus,
mindegy nekem, hogy mit tudsz, énekhang is rulez. Kép
mél cím is teljesen okés lesz. nem sürgős a takarítás, mert hun van még Karácsony, csak jó lenne itt tudni a számukat.

ancsipancsi

Sziasztok!

Juc,Dóra:
én is maximálisan osztom a véleményeteket!Nálunk is téma mostanság az óvi,nem egész 1.5 év múlva aktuális lesz.Nálunk elsőszámú szempont a hely és a szellemisége.Pont ezért ha az óvonénik is szimpik tuti,hogy a dömösi/falusi/óviba megy Dorka,mivel szinte az erdő szélén van,remek fa játszótérrel és igen kis létszámmal rendelkezik.Többször láttuk már,ahogy a dedek,édesen kézenfogva,kettes oszlopba mentek kirándulni/sétálni az erdőbe a dadusokkal.
Ez nekem sokkal fontosabb,mint hogy az egomi/városi/óviba menjen.Ráér még a teljesítményorientált világgal a suliban megismerkedni.
Ahogy Juc Te is montad,szeretgessék,babusgassák őket amíg lehet.Nagyon jó volt ezt pont tőled hallani!!!

petergabi

Gabi! Milyen idilli helyen laktok, vagy fogtok lakni!Kép

Manóka! De jó, hogy meggyógyultatok!!! Én úgy vettem ki a HSZ-ekből, hogy szerdán FMH 10-től!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Juc, Dora,
egyetértek. pont.

Zsan,
nyugiiiiKépKép nem hiszem, hogy ellened valo támadásnak irtak a csajok, amit irtak. Tök igazad van, mindenki arra költi a pénzét, amire fontosnak tartja. Szerintem is nagyon fontos, hogy milyen oviba kerül a gyerek miután itthon 3-4 évig mi, az anyjuk babusgattuk. És ha Neked ez bevált, és Borisz szeret ott lenni, akkor ez a lényeg, és kész!

KépKép
fibi

Ancsi!

te most hol látod a hozzászólásomat mert én nem találom és azt hittem,hogy elszállt.

Indi!

Mi az hogy nincs ének,közösjáték?Hát az egész nap erről szól tulkép.nem a régi értelemben vett foglalkozások vannak,hanem a nap folyamán indirrekt módon adod át az ismeretanyagot a dednek.Akkor mit csinálnak egész nap?vakarják?Ez bosszantó és minősíthetetlen!

A mi ovinkban nekem csak ez az egy csoport volt szimpatikus óvinéniileg és ezért kértem ide Somát.Többi óvónéni igen nagyon érdekes volt számomra a NYÍLT NAPON! Akkor milyen lehet egy hétköznap.Ja,de megigértem,hogy nem szólok többet hozzá a témához.

Juc
20170114224602

Zsan:
igazad van abban,hogy az ember a lehető legjobbat szánja a gyerekének!Szerintem ebben mindenki megegyezik,max.abban más,hogy kinek milyen szempontok a fontosak.Ha ez csak fizetősként működik,akkor úgy!Ha nem olyan szellemiségű lesz a kinézett óvi,amilyet elképzelek,akkor megyek tovább,habár vidéken ez még nehezebb.

petergabi

na, mért nem megy el a hozzászólásom???Kép
ennyire gáz, amit irok???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Emma alszik, vasalás megvár, úgyhogy visszaolvastam.

Zsanci!
Múzeumos sztori durva, szegény drága kis B, milyen rossz lehetett neki, hogy a banya úgy ráijesztett.

Fibi!
Gratula Bálintnak a járáshoz!

Moose!
Akkor lécci miattam is aggódj, mert én is marha sokat cipelem a babakocsit, mivel a harmadikon lakunk, és no lift. A kocsi olyan 7-8 kg lehet, Emma 8,5 + téli cucc. Mondjuk inkább csak lefele szoktam cipelni, meg ha éppen nem rohanok, akkor leviszem előre a kocsit, utána Emmát, fölfelé meg sosem hozom egyben, de azért cipelem eleget.

Ildi!
De jó, hogy jelentkeztél! Azért ha tudtok, próbáljatok meg kimozdulni, így két részletben is le lehet cuccolni, én Emmát vagy a kiságyban vagy a járókában hagyom.

Neet!
Akkor én nagyon gáz lehetek, mert napjában többször lenyalom Emma cumiját. Ez van…

Ovi-témában tök jókat írtatok, majd elmesélem anyósomnak, mert ő már mondta, hogy majd viszi Emmát angol zenebölcsibe. Amúgy erről már beszélgettünk pár hónappal ezelőtt, és én akkor is írtam, hogy én német oviba jártam két évig, és utólag úgy látom, hogy a nyelvtanulás szempontjából nem tett kifejezetten jót. Persze ezt most nem lesz egyszerű a szüleimnek elmondani, ha majd esetleg azzal jönnek, hogy a gyereket óvodáskorban járassuk nyelvórára vagy ilyesmi. Mondjuk nálam is a nagyszülők erőltették anno, így van esély, hogy szüleimnek nem jut eszébe.

Akkor jól olvastam, hogy szerda 10-kor játszóház?

Ancsi!
Addigra lehet, hogy jobb idő van, úgyhogy gyertek ti is!

Kép
Kép
manoka11

Megnéztem Mása talis képeit, mindenki nagyon szép!

Zanza!
Szerintem Réka egyre jobban hasonlít rád!

És Votiv cikkét is elolvastam, nagyon kemény, de igaza van.

Kép
Kép
manoka11

JucKép
Szerintem mindenkinek fontos a véleményed, ráadásul te mindkét oldalról ismered a dolgot.

Sajnos az a bizonyos óvodai csoport, amiről beszéltem, tényleg ilyen. A gyrekek egész anp lézengenek, kaár egymás vérét is onthatják unalmukban, mert az óvónénik csak felügyelnek... Kép És ha egy gyerkőcnek nincs barátja valamiért, akkor ülhet egész nap egyedül egy sarokban)

AncsiKép Olyan szép, amit a hegedülő Juliska néniről mondaszKép A másikat nem minősítemKép

indianyo

Deni,
nagyon rendes Töled a felajánlás, kösziiiKép Megbeszélem apjukkal, és irok mélt, hogy ne offoljam a többieketKép

KépKép
fibi

Oviról jó sok minden elhangzott.... még nem szeretnék ezen gondolkodni, mert már előre látom, hogy mekkora probléma lesz, ha oda jutunk.Remélem sikerül találni kismanónak valami jó kisdedóvót a környéken.

Ancsi: igyekszem követni a javaslataidat. Mondjuk most már remélem jobb idő lesz és akkor legközelebb jövő télen lesz probléma. Addira meg kéne oldani valahogy a dolgot. Vagy eladom a lakást, mert más baj is van vele, na nem nagyok vagy kap egy fűtést a konyhácska.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Általában mennyi idősen állnak át a gyerkőcök a napi egy alvásra? Emmán azt veszem észre, hogy néha a délutáni alvási jóval hosszabbak, viszont délelőtt nem mindig alszik, ma is csak 10 percet szunyókált a kocsiban, viszont most 1 óra 20 perce alszik. Nem korai még neki egy kicsit a napi egy alvás? Vagy ez is gyerekfüggő?

Kép
Kép
manoka11

Lányok, a gyerekek általában mennyi idősen állnak át a napi egy alvásra? Emma mostanában délután hosszabbakat alszik, most is lassan másfél órája nyomja, délelőtt viszont csak 10 percet szunyókált a kocsiban. Nem korai ez egy kicsit neki?

Kép
Kép
manoka11

Zsan,
DRUKKHEGYEK MENNEK!!!! Kép és ne mentegetőzz, most már végérvényesen kiderült, hogy kőgazdag vagy KépKép ja, és én itt szoktam zokogni a gép előtt, és nézegetem álmaim babakocsiját Kép de nem leheeeeeeet...

Neet,
meg izmosodsz is Kép ja, és annál több bacit úgysem kap a gyerek, mint egy jó kis nyelves kutyapuszitól Kép

Indi,
mennyi is van hátra még? Kép

Moose,
bébé-confort Loola-t nézted már? Kép www.bebeconfort.com
bárányhimlő: ezzel az a baj, hogy az oltás nem ad tartós védettséget, állandóan újra kell oltani. Sokkal egyszerűbb szerintem, ha egyszer megkapja, elég ártalmatlan gyerekbetegség, bár természetesen ennek is lehetnek szövődményei. Mert ha egyszer ténylegesen átesik rajta, akkor viszont életfogytig védett.

Ancsi,
mennyire igazad van közszolgálatival kapcsolatban: ugyanezen szoktam én is agyalni, hogy miért kell bármilyen értelmes filmet éjjel 11 után adni, hogy tényleg SENKI ne nézze meg...

Macs,
Cirpi macska, ergo van esze és nem mazochista, ergo nem megy gyerek közelébe Kép viszont pihepuhababaágy az azért jóóóóóóóóó Kép

Zuzmo,
önkiszolgáló Bazsó KépKépKép

Juc,
szívemből szóltál ovi-témában. Szerintem is alapvetően az a fontos, hogy az óvónénik aranyosak legyenek, és hogy a gyerek játszhasson Kép

Beet,
nagynagy drukkok fogorvoshoz!!!! Kép

Manóka,
Dóci 10hós kora után, 1 éves kora előtt állt át a napi egy alvásra, ő is délután alszik egy hosszabbat (2,5-3,5 órát) Kép

vera
kisün

Zsan, az ovikrol irtakat senki sem ellened szanta. En nem is tudtam, hogy B. maganoviba jar. Es teljesen egyetertek azzal, hogy mindenki arra aldozza a penzet, amire akarja.
A lenyeg, hogy B. szereti az ovijat es ti is elegedettek vagytok.

Beet, de jo lehetett nektek!Kép Edes a pici lany, tiszta nyari hangulat ebben a fagyis rozsaszin cuccban.Kép Es nem vagy szornyu a kepeken!!!

Indi, en az ilyen pedagogusokkal visszaadatnam a diplomajukat! Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

29 ft/db jó ár a 10x15-ös digitről papír fényképért?
http://index.hu/tech/digicam?x:2006.03.05&256960

Ovis témában érdekeseket írtok, én csak sulielőkészítős voltam, mert anyukám otthon volt a kisebb tesóimmal, és nagyon nem szerettem az ovinkat. a dadus egy részeges ordítós verekedős banya volt, az egyik ovónő olyan hosszú vöröskörmű, mint Ancsié, de ő szerencsére sosem ért hozzá a gyerekekhez, a másik ovónőre meg nem is emlékszem...

és Macs, sztem tök igazad van, míg lóxar van, veréb is akad rá Kép de ugyan emiatt miért kell otthagyni a xart? aki nincs szinten, azt leviszik hozzá, pedig pont fordítva kéne, de per pill semmi esély az irányok megfordítására. talán majd 2012-ben, amikorra teszik a digitális televíziózás elterjedését, és lesz sok szabad frekvencia, biztos megnő a a jó választások lehetősége is Kép ja és abban a korban majd ki lehet már iktatni a reklámot is a nézőnek, ezért is halogatják annyira a bevezetést...

Zsan, asszem írtam ennél "bátrabb" cikket is már Kép pl Frei Tamást, a Nagy Könyvet, a Mokkát, a Névshowrt, a Találkozásokat, a Mónikát meg még több más műsort is lekaptam a körméről (eddig még senki nem jelentkezett bosszúért, bár tudom, hogy olvasták - persze illúzió azt gondolni, hogy rájöttek, h igazam volt Kép)
de mióta anya lettem, sokkal rendibb vagyok Kép és jobban szeretek dícsérni, meguntam a fikázást, úgyhogy 3 dícsérőre jut 1 dádá Kép a héten a Cobra 11-ről írok, könnyű téma Kép

votiv 8)
votiv

most kaptam az infót az RTL-től, hogy olnapi sajtótájékoztatón "Komoly bejelentésre készülünk a Fókusszal kapcsolatban." hűha, csak nem elmegy szülni a Marsi? Kép vajon ki lesz helyette? tippek? Kép

votiv 8)
votiv

Manóka,
V. egy éves kora körül állt át a napi 1X alvásra, most is ált. ebéd után alszik 2-2,5 órát, és azóta nekem is sokkal könnyebb, mert tudom, hogy kb mikor lesz álmos, és amíg alszik, pl. jöhetek internetre... Kép Egyébként ahogy írtad, ebben is nagyon különböznek a babák, sok ismerősöm babája még másfél évesen is naponta 2x alszik, változó.

OVI-téma:
Szerintem is a szerető és sokat játszó óvónéni a legfontosabb!
Plusz engem még egy dolog érdekel: mit kapnak enni a gyerkőcök? Mert annak idején emlékszem, hogy mindig hányingerrel küszködve nyomtam magamba az óvodai kaját, vagy semmit nem ettem Kép úúútáltam pl. az üzemi kakaót vagy a karamelles tejet Kép

Zsanci,
A ti ovitokban az étkezés jobb, mint egy önkorm. oviban?

Blaye
blaye

Votiv: Hol láthatók a lekapós cikkek? úúúúúúúgy elolvasnám őket... Ki lesz palikné helyett, hááááááát? nem is tom.

Blaye: ne is említsd a tejet, elfog enemeg is az inger hányásra a föltől ami mindig a tejen volt brrrrrrrr.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jucus!
mintha én kettőt is olvastam volna tőled, és most egyik sincs már itt! (egyik amiben írod, hogy mélcímét adod bácsinak+nem tudsz már jól furulyázni)

Votiv!
ha akció van, 25 Ft a 10x15-ös, 19 Ft a 9x13-as digi kép.

Manóka!
nem vagy gáz, mert lenyalod a cumit Kép, ne félj! Kép Kép nyilván jobb, mintha "szőrösen" adnád neki vissza. szerencsére Lencse ritkán cumizik, így tudom tartani az iramot. nem lesz ám jobb idő a héten, még mínusz 8-akat is mondanak!

ancsipancsi

Azt hittem, nem ment el az első hsz, bocs.
Akkor lehet, hogy Emma most kezdi az átállást. Hát abból a szempontból nem bánom, hogy így jobban tervezhető a nap, meg hosszabb idő alatt többmindent tudok én is csinálni, mint mondjuk 2x30perc alatt.

Kép
Kép
manoka11

Csak egy gyors bekuk, aztán majd este még jövök! Kép

Manóka!
Igen, kb. az egy év az átlag én is ezt látom mindenhol...Petránál is így volt Kép

Beet!
Gimis osztálytárs Kép, és Denizsának is Kép...sőt egy évig padtárs is...ja, meg 6.-ban 3 hét Zánka egy szobában...csak akkor még nem tudtuk, hogy később osztálytársak leszünk Kép

Zuzmo!
Cici: lesz ez még ígyse!!! Kép Készülj fel, ez még csak a kezdet Kép

Jaj, már nem emlékszem ki kérdezte a bárányhimlőt, de én már nagyon sok helyről azt hallottam, és ezt a nézetet én is osztom, hogy ne adassuk be az oltást, mert ez nem ad egész életre szóló védettséget, és a bh egy tipikusan olyan betegség, hogy minél idősebben kapja el valaki annál súlyosabb...szóval essen át rajta kisgyerekként, aztán le van tudva Kép

Na, megyek, mert már hiányolnak a kőcök...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csak gyorsan: valszeg elirtak a bebibolt.hu-n a chicco ponee kocsim arat, mert miutan telefonon erdeklodtem delelott, rogton ki is javitottak, szoval 34.230,- (mindenhol 33.500-36.990 kozott lattam) Kép Pedig mar hogy megorultem, es ujsagoltam apanak is, hogy 10 rugoval olcsobban meg tudom venni... Ja, es Dora valszeg az utolso Ariat hozta el tegnap a brendonbol, mert ma mar nincs nekik, majd szerdan. Es most megatoysban sincs, ok meg pentekenkent kapnak cuccot es altalaban kifuto vagy hibas darabokat, ugyhogy kb 30 naluk. Chicco meg egyiknek sincs. Majd jovok este es akkor olvasok is.
moose

Indi! szülés utáni tespedés???KépKépKép

Zsana! Remélem észreveted, hogy nekem csak az ovik árával volt bajom! Szerintem szuperek lehetnek ezek az ovik, csak lóvé kell ráKép Szorítok én is, írd meg, hogy ment a castingKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Én is csak gyors bekukk, majd este ... talán. Kép

Dorka!
Küldtem sms-t, megkaptad? hm?

Manóka!
Vincsenzónak is voltak most összevisszaalvós napjai, most megint a régi két napja ... de én is azt hallottam, hogy egy év körül van a váltás.

Moose!
Azért a szerda meg a péntek nincs olyan nagyon messze már! Kép Szóval döntöttetek? Aria lesz? Esetleg írj a poppet.hu-ra, hátha ők olcsóbbak, mint a brendon!

Zuzmó!
Ez az önkiszolgálás bájos! Kép
fic
ficánka

Ancsi!

Igen,én sem találom már azt a hsz-t.De akkor a lényeget láttadKép

Zsan!

Hozzám bejelentheted a fiúkat a XII-be ha ovit szeretnél nekik.

Juc
20170114224602

VEraKép "hivatalosan" még 4 hét, de éjjeli pisilések alkalmával úgy érzem, hogy vissza se feküdjünk, mert mindjárt szülünk, nappal meg örömködés megy, hogy de jó, még legalább száz évig egyben leszünkKép

DóraKép Igen, szürnyű emberek lehetnek még az ilyen csodálatos "munkahelyeken" is, mint egy óvoda... Az a baj, hogy manapság leginkább már csak pedagógusok vannak, és csak nagyon kevesen akarnak óvónénik és tanítónénik lenni (tanítóbácsikról nem is szólva), pedig a kismanóknak rájuk lenne szükségük, nem a tudományos elméletekreKép

ZuzmóKép
Hát igen, mostani zaklatott életvitel mellett egy kis kórházi babázás tespedésnek látszikKép Igazából azt gondoltam, hogy ott úgyis egyben van mindeféle osztály, majd bekérem magam egy sebészeti vizsgálatra. No persze, majd Dominó biztos jól rácáfol az elképzeléseimreKép

indianyo

hahó,
még jó hogy itt csak egy ovi van és ez van.......
különben én is halálra dimmeláznám magam.én max azon filózhatok hogy a szomszéd településre viszem e vagy ide hozzánk.....
de tökre jókat írtok és kaptam megint egy adag útravalót amin gondolkodhatomKép

na majd jövök ha tudok mert most csak kukkKép
Vendég

Beetrix! Lilla nagyon édes, és tiszta apja!!!! Nagyon jó róluk ez a kép.

Kép
Kép
zuzmo1

BeetKép Gyönyörű a baba-apa képKép Manócskád nagyon hasonlít rádKép

Most volt itt Mása, mindenkit csókol, lakásügyek miatt mostanában nemigen tud jönni, most is épp közgyűlésre rohannak.

indianyo

Beet! Kép
Lilla roppant bájos kis hölgy!!

Johi! Kép
Itt van Votiv cikkének linkje, a Távkapcsoló rovat az övé:
http://www.vasarnapihirek.hu/?page=14

Bog! Kép
Áruld már el nekem, hogy kire kéne ráismernem, mint osztálytárs, mert bár szánom-bánom, sőt hamut is szórok a fejemre, de fogalmam sincs, brühühü... Kép

Votiv! Kép
De jó, hogy már újra tudsz ránk időt szakítani! A cikked nagyon tetszett! (vagy ezt már írtam?)

Indi! Kép
Nagyon örülök lábujjkák gyógyulgatásához! Most már március van, pociban minden rendben?

Kép
Kép
denizsa

DenizsaKép

Pocak jól van, szundikálKép Most ideraktam neki magam mellé Zanza Mazsola babáját, hogy ismerkedjenekKép

Holnap vért szívunk, csütörtökön meglátogatjuk a Bártfait, addig még vasalgatok és utána jöhet bármiKép

indianyo

Johanna! Rosszul írtam a nevét a penészölős szernek: Szisy a valós. Bocs, de felfoghatatlan nekem miért így -> ergo nem tudom megjegyezni.Kiejtésre ugyanaz. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok! Szia Moose, köszi a honlap címét. Chicco babakocsikat a Kika-ban is lehet kapni, és van Újpesten egy Babyplanet nevű viszonylag új és nem drága bababolt (ha érdekel megkeresem a címét), ott is vannak Chicco-k. Én ott vetten tavaly egy CT. 05-öt, nehezebb, mint a Phonee, de csak 19 e volt akciósan, és ahhoz van esővédő és lábzsák is. Valszínűleg az Aria a legjobb, de a legdrágább is. Asszem.
annasára

Fibi! Elkalandoztál már a Társalgóban oda ahol lakóhely szerint vannak oldalak? Én írtam pár sort a gödire. Kiváncsi vagyok, mi lesz belőle. Miért nem nyitsz egy szadait? pusza

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi!

Szombaton már ott alszunk az új lakásban,szóval egy köpésre a H-tól.ha bármi történés van akkor hívj és rohanok(már ha szeretnéd,hogy rohanjak egyáltalán)

nemlesz netem csütörtöktől,nem tudom meddigKépszóval már most szólok,hogy NE pofázkodjatok sokat!

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: