A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris,Szmonka
30.napon járok, 37,3 volt ma reggel is a hõm, de elkezdtem barnásozni, meg görcsölget a hasam is. A múlt hónapban is így kezdõdött és a 33.napon ...KépKép Ma megyek orvoshoz. Már nem bizakodok, legfeljebb a következõ ciklusbanKép
Lujza
lujza

Cipomama,
Tisztellek az elhatározásért, nem lehetett könnyü Kép

Lujza,
A höd nagyon jó, a barnásozás már nem igazán. Bár ki tudja????KépKépKép
Az viszont tény, hogy a duphaston/ultrogestan megemeli a höt, ugyebár ez a feladata és ki is tol(hat)ja a mensi idöpontját. (lsd. Gabó anno) Azért még nincs minden elveszve, drukkolok, hogy csak átmeneti legyen a barnásozásKép.

Pusszantás mindenkinek,
Moni
mj

LujzaKép
Ez még nem biztos, hogy rosszat jelent.....Kép Nagyon drukkolokKép Várom, hogy jelentkezz az orvos utánKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Doris!
Jó nyaralás kívánok! Fõleg nagyon nagy esõt! Kép Mármint babaesõt! Kép Pihend ki magad!

Lujza!
Kép Nagyon sajnálom! A reményt azért még ne add fel! Csodák mindig vannak!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok, jó reggelt! Kép

Doris, kívánok nagyon jó pihit nektek, kellemesen eltöltött perceket! Kép

Cipomama! Kép
Boldog szülinapot! És tisztelem döntésedet, nem lehetett egyszerû!

Gombóc! Kép
Mi újság van?

Mamacs! Kép
Merre vagy? Nagyon esélyes vagy, és nem jelentkeztél már mióta!

És többi citromsárga, merre jár? KépKép

Kép

ÉÉÉÉS már régóta volt (és újítottam is ;-) :
Kép

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Moni!
Ahogy megjön veszek MACA-t, legalább rendezi a ciklusomat is. Nekem nem volt mellérzékenység, hanem a petefészkeim szúrkáltak de nagyon. Legalább feltúbozza öket a MACA egy kicsit.Kép Te hogy vagy?

Alexandra!
Én is lépten nysomon kismamákat látok és olyan boldogok, de én meg olyan írigy vagyok. Nem tehetek róla, de így van.

Jutka!
Lehet hogy túl korán teszteltél, vagy a péd volt késõbb. Hány napos szokott lenni a ciklusod?

Lujza!
A hõd még mindig fent van és van akinek barnás folyása van és mégis terhes. Progi hiány nem lehet? Holnap számolj be mit mondott a dokid!

Puszi

Andy
Andy

GittaKépVandaKép
Köszi a jókívánságokatKép
VandaKép
Nyugodalmasabb két hetet kívánok Neked, mint az elõzõek voltak...Kép Csodaszép ez a táblicskú!!!! Fõként a másodikKép Én is-én is oda szeretnék már kerülni és elöl hátul babukát szeretnék a nevem melléKépKépKép
CipómamaKép
Isten életessen sokáig szülinapod alkalmából Kép Bocsi, az elöbb elfelejtettem írni...Kép

doris

Lányok, be-bekukkantok, és úgy látom kevesen vagyunk most Kép
Pedig ihletet Képkaptam, nézzétek csak Kép:

A június a mi hónapunk!!
Kép

Sok-sok babó vár ránk!
Kép
Kép

Sine! Kép Régen írtál, remélem minden rendben van!

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sien, bocsi! Természetesen SIEN KépKépKép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!

Ha jól tudom, Sien éppen nyaral!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

2-re megyek UH-ra. Utana jelentkezem. Irtam Mr. Spock-nak az Indexen, azt irta, hogy maradjak agyban. Penteken kaptam az Utregostant, penteken este kezdtem hasznalni, azota gyakorlatilag agyban vagyok (na jo, neha internetezem, meg tisztalkodom is Kép ).

De ami a nehezebb dio, hogy elvileg ket honapja befizettunk egy nem tul olcso nyaralast, es pont most szombaton kene indulnunk egy hetre. Mr. Spock azt mondta, csak akkor menne a helyemben, ha biztosan elveteltem....

Nem tudom. Az idegeimnek biztos jot tenne. Kép Teljesen kezdek megorulni itthon a lakasban. MAjd a mai UH alapjan csak el tudjuk donteni, hogy mi legyen...

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Beszti! KépKép
Köszi, akkor lemaradtam errõl KépKép DE jóóóóó neki! KépTi hogy vagytok babócával?Kép

És Kép Doris Kép neked is milyen jó lesz! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gombóc! Kép
Feltétlen írd meg, mi volt az UH-n. Gondolom nem olcsó az út kaukciója... De azért jól gondoljátok meg. Kép Szorítok!
Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
Én egyszer irtam hogy a dokinál jöttem most rá, hogy elszámoltam. légyszi javitsd.
29c 104cn

Andy!
A Maca sokaknak használt, remélem neked is.

Gombóc! Vigyázz magadra, sokat pihenjél. Drukkolok.

Cipómama!
ahogy tegnap irtam, mi is csak 2-t tudunk vállalni, igy ha 3 marad meg akkor nekünk is egyet el kell vetetni. Ha túlleszel rajta megirnád nekem (privátba is jöhet) hogy
mi volt, hogyan csinálták, stb. Fogalmam sincs hogy megy ez. Meddig lehet, stb.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

VandaKép
Beszti jól tudja, Sien nyaralKépKép Köszi a jókívánságot... Most nagyon el vagyok kenõdve... Épp egy órája tudtam meg, hogy egy hónap múlva létszámleépítés lesz és sajna nagy az esély, hogy Nekem kell mennem....(8 év után egy szem asszisztensként...) Azért vagyok szomorú, mert próbaidõ alatt sehol sem örülnek majd ha kétnaponta orvoshoz futkosok és mi pont a nyár végére terveztük a Kaálit... Most el kell tolnunk ezt a bab-project-et...A lehetõ legrosszabbkor jön ez a dolog és persze holnaptól szabin leszek, tehát az igazi "hidegzuhany" csak a nyaralás után fog érni... Azért megpróbálom majd kikapcsolni a munkahelyi gondokat a nyaralás alattKép Nagyon aranyosak a babukák ahogy cumiznakKépKép
GombócKép
Én azt mondom a mai UH legyen a döntõ... Messzire mennétek? Kocsival vagy repülõvel? Ha repülõvel mentek akkor át kell szállnotok, vagy egy járattal mennétek? Én úgy gondolom ha most mindent rendben találnak induljatok el pihenni...persze kérdezd meg az orvosodatKép

doris

Sziasztok Lányok!

Vanda

A 33.napon járok és még nem jött meg. Tesztet majd a jövõ szerdán csinálok, addig türelmesen várok. Már annyiszor pórul jártam , volt pozitív tesztem is mégsem voltam terhes.
Ugyhogy türelemre intem magam.. Szoríts nekem !

Bogár

Megkaptam az üzenetedet. Kerestelek telefonon is de nem vetted fel a mobilodat. Még nem jött meg. Nagyon szenvedtem kint területen , annyira fáj a mellem és hányingerem is volt /van/.
Holnap beszélünk, OK? Majd kereslek.

Üdv: Nina
Nina

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem voltam és ma is csak délben jöttem, de most már leszek.

CipomamaKép
Csak most olvasom a fejleményeket, de sajnos csak a többiek hozzászólásából, mert a tegnapi nap archivumát nem találom sehol.
Nagyon jó egészséget kívánok Neked és boldog babavárást.Kép

MoniKép
Mindenki dícséri a jó hozzászólásodat én meg nem tudom elolvasni.Kép Hova tünt az a fránya oldal?

DorisKép
Sajnálom, hogy a munkahelyeden rossz a helyzet és hogy emiatt, lehet, hogy elküldenek, de én azt javasolnám Neked, hogy ne hagyd abba a baba-projektet. Én is hasonló cipõben jártam még egy hete, ugyanis úgy volt, hogy a fõnököm nyugdíjba megy júni 30-án.
Gondolkodtam is, hogy most mit csináljak, hiszen mégse jó úgy kezdeni egy új helyen, hogy az ember terhes - ezt gondoltam. Aztán arra jutottam, hogy akármi lesz, nem hagyom abba a baba-projektet, hiszen, már fél éve várok rá, hogy terhes legyek, mi van ha pont akkor lennék az. Úgy voltam vele, lesz ami lesz. És tudod, mi történt most? A fõnökömet a nagyfõnök megkérte, hogy maradjon még év végéig. Ez néhány napja derült ki, azóta nagyon boldog vagyok.
De akárhogy is lett volna, én nem hagytam volna abba a próbálkozást.

Kellemes nyaralást kívánok Neked és hátha mire visszajössz, a Te cégednél is változik a helyzet.Kép

VandaKép
Ha én ma a 37. napon járnék, annak nagyon örülnék, mert az azt jelentené, hogy terhes vagyok. (nekem soha nem késett még a mensim)
Szóval, sajnos nem így áll a helyzet. Kijavítanál:
6c 9cn, Closti szedése ettõl a ciklustól.

MonkaKép
Itt válaszolok a Te kérdésedre is: nekem a doki szerint a múlt hónapban és most is anov. ciklusom volt, ennek ellenére életemben ha összesen kétszer késett néhány napot a mensim. Szóval van anov ciklus késés nélkül is.

GombócKép
Drukkolok nagyon, hogy a doki mindent rendben találjon és mehessetek nyaralni. Szabad tudni, hova mentek?

LujzaKép
Nagyon szorítok.

Puszi Mindenkinek
Zsuzsu
zsuzsu

Lányok!

Most olvastam a szomszédban, hogy megszületett Pucur kislánya Dóra Napsugár, 3350 g-mal és 56 cm-relKépKépKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

ZsuzsuKép
Köszi, meglátjuk mi fogad majd mire visszajövök a szabirólKép
BesztiKép
Gratulálunk PucúrnakKép Sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok NekikKép

doris

Doris!
Hát ez nagyon szomorú hír Kép, és elég szemétség,hogy semmi elõjele nem volt, hanem csak hirtelen bejelentették. Azért ne csüggedj, tudom szereted a mostani munkádat, de a munkahelyváltoztatás miatt ne hagyjátok abba a babaprojektet. Senki nem lesz "hálás" neked ezért az áldozatért. Lassan révbe értek, és kialakultak a dolgok, már csak egy lépés választ el Kép a bébitõl. Persze a másik oldal, hogy a leendõ másik munkahelyen nem díjazzák az el-eljárkálásokat, de szerintem ezzel ne foglalkozz! Kép Lehet mire munkát találsz, addigra már ott lesz a bébid a pocakodban! Kép

Nina! Kép
Persze, hogy szorítok, - szorítok neked is és mindenkinek! KépKép Mikor szeretnél tesztelni?

Zsuzsu! Kép
Kijavítottalak.

Pucurnak gratula! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Andy,Kép
Van majd egy doboz macám, csak ha jól emléxem a doboza nincs meg, de a többi originál. Elküldjem postán? Persze ingyen!
Üdv,
Moni
mj

GaluskaKép
De jó, hogy írtál. Mit csináltál az elmúlt napokban, hetekben? Nyáron hazajöttök?

NinaKép
Nagyon drukkolok, a tüneteid szerintem nagyon jók!

MoniKép
Megtaláltam a tegnapi hozzászólásodat. Nekem is tetszett nagyon. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy azokat a döntéseket, amik az életben igazán fontosak, az ember valahogy zsigerbõl hozza meg, a lelke mélyén érzi, hogy mit kell tennie, hogy szerinte mi a helyes. Talán egy nõnél duplán igaz ez. Nálam legalábbis így van.
Természetesen racionálisan is végig kell gondolni az eseményeket és mérlegelni kell a dolgokat. Nálam azonban ez valahogyan csak a második helyen jön.Kép

MarcsiKép
Nagyon sajnálom, hogy megjött. De ebben a ciklusban lesz inszem és tudod, ennek már sokkal nagyobb az esélye.Kép
A folyondárt elültettem, jelentem, nagyon jól van, nyoma sincs annak, hogy ki akarna purcanni.KépKépKép
Lehet, hogy jövõre már virágot is hoz?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris!
Ne keseredj el nagyon még nem biztos hogy téged akarnak elküldeni. A nyaralás alatt meg szabadulj meg a munkahelyi gondjaidtól. Isten ments hogy abbahagyd a babaprojektet!
Annyit nem ér egy munkahely sem. A másik meg nem kell megmondani hogy mire készültök. Karmen is titokban csinálja és õ is bejelentkezett már a Kaáliba.

Pucur!
Gratula nektek és kívánom legyetek nagyon boldogok!Kép

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok lányokKép
Úgy érzem engem ez a természet megint meg akar viccelniKép. Most voltam középidõben, de ahogy a hõm alakult most már nem tudom hol járokKépKép. Kérlek segítsetek. Kielemezni nem tudom a hõgörbét, mert igy még soha nem alakult. Ha nem bánjátok felvázolnám

7. 36,7
8. 36,6
9. 37
10. 36,7
11. 36,9
12. 36,6
13. 36,7
14. 36,9
15. 37
16. (reggel 5.30) 36,7 aztán 1 óra alvás után mért hõm ismét 37 volt

A hõmérsékletemet reggel 6h mérem hüvelyben. Ha a hõm eléri a 37-et soha nem esett még eddig vissza ennyire, mint a 16. napra. A méhszájam a 12. napon magasan volt, a nyálka is olyan volt, mint amilyennek lennie kellett, középfájások is voltak Kép. A vicc ebben, hogy a méhszájam mára megint magasra emelkedett és felpuhult. Kb 3 napja fáj a hasam és a cicim (mára már tompábban)Kép.
Bocs lányok, hogy ilyen hõs problémákkal zaklatlak titeket, de mástól nem tudnám megkérdezni. Be kell valljam Ti értetek hozzá a legjobban KépKép Nem értem mi lehet?! Most mikor lehetett a pém? Vagy most van?KépKépTudom holnapra minden kiderül, de már nem bírtam tovább...úgyhogy kiadtam magamból. Bocs....

Cuppp
Bogár
bogár

Moni!
Nagyon ari vagy de ingyen azért nem fogadhatom el. Persze hogy kell!!! Emilben megadom a címem és megbeszéljük. Hátha szerencsét hozna nekem a MACA-ád!Kép
Én nem tudom a te emilcímed, de én megadom az enyémet. Kattints rá a nevemre.

Puszi

Andy
andy

Sziasztok, Lányok!

Az elmúlt napokban csak olvasó (vagy még az sem) üzemmódban voltam Kép

DORIS,
ismerõs a szitu, én két hete tudtam meg, hogy nálunk is olyan drasztikus leépités lesz, hogy csak kb. 25-30 %-a marad az eddigi létszámnak, tehát én is menni fogok, elõbb-utóbb. Elég gázos szitu, de szerintem ezért ne hagyjátok abba a baba-projektet, hiszen olyan szépen beindultak nálatok a dolgok Kép Most menj szabira, pihizz, az is lehet, hogy már hárman jöttök haza Kép Jó pihenést!

ANDY,
mindjárt irok Neked is!

GOMBÓC,
kezem-lábam XXXXXX, nagyon szoritok! Az utazás kérdése viszont elég rázós, ezt már Neked/Nektek kell eldöntenetek, a helyedben én lehet, hogy nem rizikóznék.

LUJZA,
Neked is szoritok! Kép

NINA,
Neked is! Kép

Puszi,

KnéRita
knérita

Sziasztok!Kép

Készítettem magamnak egy tesztoldalt, persze még nincs kész.Kép Megnéznétek? Ne számítsatok sokmindenre, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. [url=http://www.geocities.com/jalexdesign/" TARGET="_top]http://www.geocities.com/jalexdesign/[/url]

LányokKép
Olyan eseménydúsak ezek a napok, mindenkinek nagyon szorítok!

Nekem elkezdett ma görcsölgetni a hasam Kép(bár még van kb. 5 napom a mensiig).

Pussz,
Alexandra
Alexandra

BogárKép
A leírtak alapján a 12. napon lehetett a péd, hiszen erre utalt minden jel. Utána szépen emelkedett a hõd és el is érte 2 nap alatt a 37 fokot. A mai visszaesés szerintem két dolog miatt lehet:
1. zaklatottan aludtál, korábban mérted
2. van egy második péd most

Holnapra tényleg minden kiderül és akkor majd tisztábban látsz majd. Amit azonban még ma megtehetsz, az az akció!KépKépKép Hiszen ha véletlenül tényleg volt egy második pé, akkor nem lenne jó lemaradni róla, ugye?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

AlexandraKép

Nagyon klassz a honlapod!Kép
Milyen témák lesznek még rajta?

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKépKépKép
Ismételt tüszõrepedés ugyanazon a cikluson belül csak 24 órán belül mehet végbe, ha jól tudom.
Köszi a gyors választ. Már azért is megnyugodtam, hogy kiadhattam magamból. Rendi vagyKép
De a papát azért valahogy megpróbálom becserkészni mára...KépKépKépNehogy lemaradjunk a babuciáradatról...nemdebár..KépKépKép

cuppp
Bogár
bogár

LányokKép Köszönöm Mindenkinek a bíztató sorokat...persze én sem gondolom, hogy pont most fel bírnám függeszteni a babu dolgot amikor már egész jók a kilátásaink...csak megijedtem, hogy mi vár rám. Most elutazunk nyaralni aztán kiderül, jelenleg úgysincs mit tenniKép
RitaKép
Drukkolok, hogy velem együtt Te is megúszd ezt a dolgot...
BogárKép
Szerintem is a 12. napon volt pé-ed és lehet, hogy ma újra van... Esetleg zaklatottabban és kevesebbet aludtál és nem pont annyi ideig mérted a hõd mint szoktad...
AndyKépVandaKépZsuzsuKép Köszi és drukkolok ám Nektek is a távolbólKép Egyébként holnap még beugrom egy levél erejéig, hogy leírjam a vérképem eredményétKép

doris

ZsuzsuKép
KöszönömKép
Még nem tudom igazán, csak próbálgatom a javascript nyelv trükkjeit. Konkrét elképzelés még nem született.Kép

Alexandra
Alexandra

Alexandra!
Megnéztem én is, szuper! De mi van a mi kis oldalunkkal a www.geocities.com/zebravaro val? Edelweiss szegény nem ér rá fejlesztgetni, - talán segíthetsz neki, ha van kedved! Kép
Nekem is sok-sok anyagom van még a tarsolyomban.

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Doris, ne aggodj a munakhely miatt. Legyel onzo, de tenyleg. Kép En egy honapja beszelgettem a regi fonokommel, azt mondta, szerinte manapsag a lojalitas, meg a rendesseg nem fizetodik ki...KépKépKép Nekem is azert mondta, mert en mindig ilyen kis lelkes, egyenes munkavallalo vagyok, akinek ha 40 fokos laza van, meg akkor is azon gondolkodik, mi lehet a cegnel. Azt mondta, probaljak meg onzo lenni. Keress masik munkahelyet es titokban jarj a Kaliba. Ne hagyd a babaprojektet abba! Olvastam valahol, hogy hova mentek nyaralni....hmmm...irigykedem. KépKépKépKépKépKép

Pucurnak gratula Kispucurhoz! KépKép

NA szoval, most jovok a dokitol... hmmmm....egy elo embrio lathato!!!!!! CRL 4mm KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Azt mondta az UH-s dokino, hogy szerinte minden OK, mehetunk nyaralni. A ciszta miatt lehetnek problemak (mar 8*7cm-es), de azt erezni fogom, mert rosszul leszek, ha megreped. Kép

Pusszantas,
Magdi
gombóc

Pucurnak GRATULÁLOK ! Kép

Vanda!
Kérlek javits x.dik c és 1 cn.Köszi.
khjutka

Gombóc!

De jó hír! Ha azt mondták, hogy mehetsz nyaralni, akkor biztos minden a legnagyobb rendben van.KépKépKép Csak tudnám miért ijesztgettek annyit!
Kisgombóc nagyon erõs és ügyes is, mert szépen kapaszkodik!Kép Gratulálok hozzá!

Egy ismerõsünknél ugyanez volt a helyzet, mint Nálad. A baba mellett volt egy ciszta, ami ráadásul nõtt is. Ennek ellenére simán ment minden, megszületett a kisbaba és teljesen egészséges.Kép
Ennek ellenére gondolom azért jobban kell vigyázni egy kicsit majd Magadra.

Kellemes nyaralást kívánok Neked és sok-sok pihenést. (Nem ám minden este a diszkóban ropni a táncot!!!)

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

GombócKépKépKép Ez aztán az örömhírKépKépKép Jó pihit Nektek is és köszi a bíztató sorokatKép
ZsuzsuKép
Mégegyszer köszönöm a segítõkészségedet, nagyon jól esettKépKépKép
AlexandraKép
Nekem sajna nem jön be a lap....valami gond lehet a címmel vagy a gépemmel...

doris

Sziasztok!

GOMBÓC,
én tudtam KépKép Óriási gratula! És ha azt mondta a dokinõ, hogy mehetsz nyaralni, akkor irány, ki tudja, mikor juttok el megint (babóval ugyebár nem egyszerû).

Beszéltem dokimmal, kedden 5-re megyek hozzá! Talán nálunk is beindulnak a dolgok Kép

Megyek, mert jön értem férjecském, mindenkinek további szép napot!

Puszi,

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Pucur nagyon gratulálok! Még emlékszem amikor ott ültünk Orsolyáknál és néztük a videón a kis Pucurt, most meg már ot fogod a karjaidban!Kép

Zsuzsu!
Örülök, hogy megmaradt a folyondár. Szerintem ha megerõsödött már nem pusztul el, azért locsolgasd. Napra ültetted? mert azt nagyon bírja.

Orsoly a te növénykéd él még?

Cipómama!
Szorítok hogy minden rendben legyen!

Gombóc! Nehéz dönteni.

Marcsi
Marcsi

Monka, Doris, Andy!Kép
Köszi a bizatatást sajna most sem jött össze.Kép
Igen volt egy szép högörbém 14. napon egyértelmü höesés aztán a 16. napon 37,1 és aztán végig 37 fölött.Na majd legközelebb.
Gomboc!
Nagyon nagyon nagy gratula!Kép A jo nyaralást, és nagyon vigyázz magatokra.
Doris!
Neked is jo nyaralást!Kép
khjutka

GombócKép
Nagyon örülök és gratulálok! Kép Vigyázz magatokra!
Pusz,
Lujza
lujza

Gombóc
Ennek annyira örülök, hogy el sem hiszed...KépKépKépKépKépKépKép

Alexandra
nagyon szép a honlapod. apám, én ilyet nem tudok... gratulálok KépKépKép

Lányok
Én annyira örülök, hogy rátok találtam...KépKépKép és aki nyaralni megy annak sok-sok pihit.

cupppancs mindenkinek
Bogár
bogár

Sziasztok Lányok!

Gombóc!
Az utóbbi hét eseményeit végiggondolva, nem semmi amit átéltetek!
Most olvasom hogy SIKERÜLT! Kép Kép Gratulálok! Doki mit mond a nyaralásról, messzire mentek?

Cipomama
Neked is minden jót az elkövetkezõ 8 hónapra. Kép A hármas terhesség Nálad véletlenül jött össze, vagy volt inszem, lombik?

Doris
Sajnálom a munkahelyi dolgokat, Kép de tényleg a baba az elsõ. Talán az új helyen, ha jó a fogadtatás, már az állás elfogadásakor meg lehetne említeni, hogy pl neked ekkor meg ekkor lefoglalt programod van Kép Ha normálisak ezt tudomásul veszik, azt meg nem kell tudniuk mi az a program. Addig is jó nyaralást!

Nina Kép
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid, mert ez a 33. nap nagyon bíztató, no meg a mellfeszülés, HÁNYINGER ! Poénos lenne, ha pont abban a hónapban lennél babás, amikor a babanetre elkezdtél írogatni. Akár a babanet pozitív hatásának is be lehetne tudni. Kép
ÉÉÉÉÉÉn is úgy szeretnék már legalább tesztelni. Idáig még a tesztig sem jutottam el, mert a barnásozás teljesen feleslegessé tette a reménykedést. Kép (Igaz kb. 6 évvel ezelõtt elhasználtam egy tesztet, de akkor még az egy csíkért szorítottunk, bejött.)

A hét egyetlen eseménye nálam baba ügyben a mai vérvétel volt, 4 nap múlva eredmény. Elég drasztikusra sikeredett a vérvétel, szerintem a fél karom be fog kékülni (már elkezdte) Kép, pedig a hétvégén esküvõre megyünk. No majd sündörgök egy kicsit az ifjú pár körül a templom kijáratánál, hátha rám is hull néhány szem rizsKép

sziasztok
bera3
bera3

Jutka!
Megjott?
Vagy miert gondolod hogy nem jott ossze? A hod is jol hangzik, vegig 37 vagy folotte. Vagy leesett ma reggelre?
Egyebkent lattam mar itt regi babanetesektol olyan hogorbet, hogy arra mindent lehetett mondani, csak azt nem hogy szabalyos, megis baba volt a dologban.

Gomboc!
Ugye hogy milyen eros kis picur van a pocakodban. Latod, ha maradni akar, akkor marad is.Kép Kép
Azert en ovatos lennek az utazassal, ilyen elozmenyekkel nem biztos hogy utnak mernek indulni, hisz meg nem vagy tul az elso harmad nehezsegein. Persze ez lehet az en tulaggodasom, szoval Ti majd biztosan okosan el tudjatok donteni mit tegyetek.

Zsuzsu!
Koszonom a valaszt, szoval nem teljesen egyertelmu mikor lehet anovulacios egy ciklus, hacsak a homerseklet ki nem mutatja, vagy esetleg UH (nekem ez mondjuk pillanatnyilag nem all rendelkezesemre).
Egyebkent tudsz arrol valamit, hogy ez milyen gyakori lehet? Szoval elkepzelheto hogy valakinek csak ilyen anov.-os ciklusai vannak?
Koszi a magan levelet, csupa jo hir megint.Kép Drukkolok Neked a holnapi orvoslatogatashoz!Kép

Monka
szmonka

Szia bera3,
Peteerest serkento hormonokat kaptam, de nem volt sem inszem sem pedig lombik. Ezert volt annyira hihetetlen szamomra a harom babo. Raadasul a baloldali petevezetomet nem is tartottak teljesen atjarhatonak...........

Karmen,
Lehet, hogy maganban sokkal jonn lenne ezt a redukciot lebeszelni, mert eleg hatborzongato a dolog. Roviden, a reszletek nelkul arrol van szo, hogy csinalnak egy kromoszoma vizsgalatot az osszes embrioval es az eredmenyek alapjan valasztjak ki a legegeszsegesebbet. A tobbibe valamilyen szert injekcioznak be ami meggatolja a novekedesuket (11. es 14. het kozott). Azt hiszem mindezt a hasfalon keresztul atszurt tuvel, altatas nelkul. Kb 8% esely van arra, hogy az egesz terhesseg vetelessel vegzodik. Ha belegondolok, hogy meg 2 honapot kell varnom......... Hat azt hiszem bele fogok zakkanni!!!!!

Doris,
Jo nyaralast. Ne gondolj a melora, az elet ugyis mindent megold. (En beszelek, az orok pesszimista!!!) Kulonben nagyon koszonom a leveled - minden szavaddal egyetertek!

Marcsi,
Drukkolok az inszemhez!!!!!!

Vanda,
Koszi a szulinapi jokivansagot.

Cipomama
Cipomama

Monka!
Igen sajnosKép
Mára 36,8 volt és el is kezdött /hála az égnek mert van , hogy 1-2 napig csak az a barna izé van/ Ugy vagyok vele ha meg kell neki jönni akkor jöjjön minél elöbb ne huzuk itt az idöt barnás dologokkal nem ?
Bár nem tudom neked szokott barnás izé lenni? /Ha igen akkor tudod miröl beszélek/
Szia Jutka
khjutka

Tegnaprol lemaradt Kép
Cipomama! Boldog szülinapot!
khjut

Sziasztok Lanyok!

Itt is nagy gratula PucureknakKép

Bogar: nekem valoszinu egy het kulonbseggel volt ket tuszorepim az utolso honapban. Arrol megoszlanak a velemenyek hogy mi is lehetett, hiszen az uh alapjan a baba abszolut a mensim szerinti megfelelo koru. De ha az elso pete termekenyult meg, miert nott a masik tovabb? Ki erti ezt?Kép

Ma kicsit berezeltem, mert elmult a hanyingerem. Pont mentem a vedonenihez, aki megnyugtatott, hogy lehet mar mulik el, hisz lassan itt a 12. het. Hat remelem igaza van, delutanra vissza is jott kisse. Olyan hulye aggodos tudok lenni!

Pusssz: orsoly

Ps: Nyaraloknak jo nyaralast, tezsteloknek turelmet, varakozoknak szinten.Kép
orsoly

Sziasztok!

Zsuzsu, Vanda, KnéRita

Köszi, hogy drukkoltok nekem.

Bera3

A ciklusaim elég furcsán alakulnak. A vetélésem elõtt (szeptember) 28 napos ciklusaim voltak. Januárban elkezdtem a hormonokat kapni és kb 30 -31 naposak lettek. Egy hónap volt olyan, hogy 37 napra jött meg de akkor nem kaptam semmi gyógyszert,szurit sem és 2 cisztám is volt. A doki szerint akkor a ciszták miatt húzódott el a ciklusom. Ebben a hónapban csak 5 napig 3 szem Clostyt szedtem és Uh-n sem voltam. Nem tudom szerintem ebbõl még bármi lehet! Csak ez a mellfájdalom zavar. Ennyire nem szokott fájni.
A 22 napon voltam dokinál akkor vett vért és negatív eredményem született. Azt mondta hamarosan meg fog jönni de ez még nem történt meg. A múlt héten megkérdeztem, hogy most akkor mit tegyek, azt mondta még lehetek terhes ebben a ciklusban bár a sárgatest hormonom elég alacsony volt. Meglepõdött mert az eredményem szerint legkésõbb egy napon belül meg kellett volna jönnie.Várnom kell 2 hetet azaz 21-én kell visszamennem vérvételre ha nem jön meg. Remélem addig kibírom és nem veszek tesztet. De ez nem biztos, nem vagyok igazán türelmes ember.
Üdv: Nina
Nina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: