Andi,
nem semmi méretek, öcséméket is megijesztették már 4 kg körüli gyerekkel, bár nekem is azt modnták, csak Marci szerencsére majdnem két héttel hamarabb kibújt!
Találkozó: Timka, csak azért sem adom fel!!!
szerintem legyen az állatkertben, az közelebb van mindenkinek,szerintem menjünk hétköznap, mert a hétvégék olyan rövidek az apákkal! Esetleg 13-14??? akkor délben menjünk? vagy kinek mikor lenne jó????
TImka,
hú látom már nagoyn be vagytok zsongva, szuper lesz a buli, nem semmi, hogy nem fért bele a gatyába a csaj, egyébként a sensitiv pelus vékonyabb!
Nosztalgia,
apával most vágjuk a többi MArci videót, és mi is olyan jókat ábrándozunk, hogy milyen picike volt egy éve! Már két dvd kész, még van kb 8-ra való anyag, egyszer csak utólérjük vele magunkat!
Juc,
jó lesz ha jönnek öcsédék, én annyira élveztem, amikor a nyáron itthon voltak és nálunk laktak egy pár napot, olyan jó nyüzsi volt, ,kint reggeliztünk a teraszon csapatostúl, Marcit kitoltuk a járókával, hát lehet, hogy nem is jönnek a nyáron, emrt lehet, hogy nagyobb lakásba költöznek. Viszont akkor csak webkamerában fogjuk látni őfelségét!
Szép napot, ma levisszük apát, készülődök!
tamesz

\popjpeg 

De attól még 11-kor talizhatunk, mivel ez ugye hajnali program. Volt már valaki közületek vérvételen? Vagy pisiltetek zacskóba? (Mármint a gyerekek...

A dühőngőbe éppen egyedül!!
Vísszafelé jobb a csuszda!!
A csajokkal!!
Ez nagyon tetszett neki!!
A lányok is élvezték!!
Egy tök idegen kisfiuval favonatozott!!
A végeredmény,hazafelé a kocsíba!!