A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

InariKép
Szerintem sokkal több öröm és büszkeség van ebben az iker dologban, mint amennyire húzós a cuccok beszerzése.
Rucikat vettünk újakat, használtat és kaptunk is a nővéremtől párat.
Szerintem ha eljön az ideje, nálatok is felbukkan majd néhány kedves ismerős és felajánl potom áron méhány szupi rucit.
Mi is így vettünk egy babanetes "baráttól" és nagyon nem bántuk meg, mert senki meg nem mondaná, hogy használt rucik. Hiszen a legtöbbet alig tudják hordani, mert olyan hamar kinövik!
Pocak fotót, tudom, hoyg erre a hétre ígértem, de elfelejtettük elhozni az infraportot és így még nem tudtuk gépre tölteni, de ígérem fel fogjuk rakni, és addig csinálunk frisseket is.

A méret tényleg elképesztő. Rám is két hónappal ezelőtt mondták azt, hogy úgy nézek ki, mint egy mindennapos kismama. Azóta pedig.... január óta kéthetente 3 cm-t nő a kerületem. Úgyhogy én már bálna vagyok a javából.
Képzelj csak el egy 158 cm "magas" nőcit 115 cm-s pocakkerülettel, de olyan ám a pocak, hogy hátulról senki meg nem mondaná, hogy babás vagyok.
Szóval mostanában elég sokmindennek nekimegyek, mert már nem látom hol is végződök. A köldökömet csak tükörben látom, Kóbor Jánost pedig már úgy sem Kép!

AnnaKép
A bútorokat részben net-en rendeltük (babszekrény és pelenkázó), részben vettük (kiságyak).
Babaszobáról is teszünk majd fel képet. Épp tegnap rendeztük át Kép, most sokkal praktikusabb. Csak eddig nem gondoltuk, hogy így is elférünk, de egy mérőszalag néha csodákra képes Kép!
A fiúknak külön szobájuk van, de azért van bennt egy kanapé is, ha hiányoznék nekik Kép!
Ez a "pontosan mikorra vagy kiírva" nekem annyira tetszik!!!! Hát ikreknél mit is lehet mondani erre???? Pontosan április 12-én délután 1/2 4-reKépKépKép!!
De szerintem nem várjuk meg az áprilist.

Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Én BMC-s vagyok, most csinálom a 2. stimulációt.
Úgy tudom, hogy itt valaki felajánlotta a megmaradt Puregonját, talán Inari. Ha megvan még én igényt tartanék rá. Addig is minden jót nektek.

Kép
Kép
zuzmó

Közben visszanéztem és nem Puregon, hanem Merional úgyhogy mindegy is, ha mégis lenne valakinek fölös Puregonja, örömmel venném!
Köszi!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó! Duddu ajánlotta, de neki januárban volt a stimu, a Puregon pedig csak 28 napig használható. Szerintem ez nem nyerő így, de ha gondolod biztos odaadja. Mondom én, így más nevében. Kép

Stella! Már alig várom a képeket, a pocidról is, és a szobáról is. Megint megnéztem Botondot és Olivért, még mindig aranyosak. Már nemsokára élőben (képről) is láthatjuk őket. Izgalmas.

Főcini! Mizujs? Még mindig görcsölsz? Vagy megoldódott?

Loihi! Jobbulást nektek!
vanda978

WishKép
annyira sajnálom! Ugye tudod, hogy lesz kisbabád??!!

AnnaKépKép, DudduKépKép, InariKépKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez annyira, de annyira csodálatos!!! Míg rossz volt a gépünk, Enigma folyamatosan sms-ezte a híreket. Szeretlek benneteket, lányokKépKép!!

RoxalKép,
osztom Wish érzéseit: MOST!!!!

StellaKép
már minden rendben, készülődhetnek a babókák! Andriskám 33+2-kor született, egészségesen. Persze azért még várjatok, Stella-babákKép!!

EnigmaKép
köszi az infókat a lányokról!! Babák hogy vannak?? Hol fáztatok meg? Te hogy vagy? Elkészült a gyerekszoba dekoráció, egész héten csináltuk anyuval! Nagyon vidám lett, remélem, mielőbb meg tudom mutatni nektek!! Addig is tegyél fel képeket!!!!

Képzeljétek csajszik, én, az antikreatív, az antilendület, úgy kicifráztam a gyerekszobát, hogy Andriska állandóan a falat bámulja, és ezáltal inkább az intellektusát erősítgeti mostanság, semmint a motilitást.
Állandóan vigyorog a manó, a West End Cityben mindenkit levett a lábáról, még a marcona biztonsági őrök is ott gügyögtek nekiKép.
Küldök Wishnek képet kicsinyítésre.. Köszi, WishKép!!!

Igyekszem újra jelentkezgetni, most azonban mennem kell, mert anyu műtét után nálunk lábadozik, és már aludna..

Sok-sok-sok puszi mindenkinekKépKépKép!!!
szani

Szani!

De jó, hogy jelentkeztél!!KépKép Olyan sokszor szoktál eszembe jutni.
Nagyon kíváncsi vagyok Andriska szobájára!! Ez tök jó ötlet!! Unokaöcsém ágyikója fölött is volt napocska, imádta nézegetni.
Feltétlenül rakjál fel képeket a szobáról is!!

Stella!
Hihetetlenek a méretek, amiket írtál!!KépKépElhiszem, hogy nem egyszerű ilyen rakománnyal közlekedniKépKépKép

Enigma!
Neked is ilyan óriási volt a pocid a két kis poronttyal??

Inari!
Kérek szépen beszámolót a kutyaisiről!! Igen, a behívás a legnehezebb feladat. A mi kutyunk már gyönyörűen ül, fekszik első vezényszóra, fekve ott is marad akár percekre is, de ha elkapja az orrát valami fincsi szag, a hozzámra nem nagyon hallgat, csak többedszerre. Annak ellenére, hogy tudja, hogy rosszat csinál, aminek következménye lesz, de mégis... Szóval ez nagyon nehéz, mert iszonyatos önfegyelmet igényel.Esetleg érdemes a behívó sípra rászoktatni, akkor nem kell kiabálni. Mi is most fogjuk ezt kezdeni.
lkt

SziasztokKép

SzaniKép
Olyan jó, hogy írtál magatokról!!! Várom nagyon a képeket. Annyira jó érzés a babáknak csinálni mindenféle szép dolgot. Én a felső szinten az ajtókra csináltam üvegmatricákat. A szobájába a kedvenc könyveiből másoltam ki az állatokat, és minden állathoz éneklek neki egy dalt vagy mondok egy mesét. A nappaliban meg az autóké a terep.

StellaKép
Hátad, lábaid, hogy bírják ezt a nagy terhet??? Ilynekor már megnyugszik az ember lánya, hogy már ha megszületnek akkor sem lehet nagy baj. Én is mindig azt számolgattam, hogy hány kiló lehet és örültem amikor már tudtam, hogy innentől minden oké. Én is várom a szoba és pocak képet. De én szeretnélek már téged is látni, nem csak a hatalmas pocakot. Engem hét hónapos terhesen néztek mindenórásnak. Pedig csak egy bébike voltKép Igaz az elég nagy.

Inari, TimiKép
Mi egyszer vittük el Kevint kutyasuliba. Hát ne tudjátok meg........KépKép Ez semmit nem csinált amit kellett volna. Ugrált a többi kutyára meg rángatott ezerrel. Amikor azt mondták,hogy leközelebb folytó pórázzal hozzuk, akkor úgy döntöttünk, hogy ennyi tudomány elég is nekiKép A doktori címet megelőlegeztük neki. De azt hozzá kell tenni, hogy szófogadatlan és nem lehet vele sétálni. Hallottam már én is egy olyan sípról aminek mi nem halljuk a hangját csak ő és arra visszajön. Vagy pont elrohan előle???????KépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!
Én is gondoltam Domira és Olira mikor elkezdett sugárban hányni, de mára határozottan jobban vannak mindketten és Nimród a folyadékot végig elfogadta, pisis pelus is volt, így a kiszáradástól nem féltem. Csak olyan szörnyű volt elesettnek látni. Kép

loihi

Helló csajok!

Judit! Nem írtál a jelnyelvről!

Szani! Olyan jó érzés lehet, hogy megcsodálják Andriskát, gondolom ilyenkor büszke vagy nagyon. Én is nagyon kíváncsi vagyok a szobára!

Kutyások! Az én ebeim nem jártak kutyasuliba. Amúgy sokba kerül? A Fifi kutyám nem igazán hallgat ránk, de Hédi mindent megcsinál. Én anno 5 perc alatt megtanítottam ülni, feküdni meg 10 perc alatt. A hívás meg azért nem gond, mert nem megy el 5 méternél távolabb, simán tudok vele menni bárhol jön mellettem póráz nélkül is. Vagyis jönne, mert mindig van rajta, ha olyan helyen járunk, más kutyák miatt. Egyszer még Loney kutyámmal letámadott minket egy sztafi, nem kívánom azt az ijedelmet senkinek. Na de ebből csak azt akartam kihozni, hogy Hédinek tuti jót tett volna még egy suli, mert tényleg olyan kis okos eb. Csak nem olyan jó vele megjelenni. Kép Gondolom ez az uszkár vér eredménye lehet. Viszont Fifi hiába snaci, olyan szeleburdi, butuska.

Gigi! Te is rakhatnál fel képet a szobáról, kíváncsi vagyok.
vanda978

VandaKép
Kevinnel sem jó megjelenni, de nem a külseje miattKép Egyszer azt mondta a tenyésztője,hogy egyik napról a másikra meg fog komolyodni. Na ő nem komolyodott meg. Olyan mint kölyök korában.
Szobáról dobok majd képet, holnap ha nem felejtem el akkor lefotozóm. Mégis mire vagy kiváncsi?? Bútor, matricák???? Lehet választaniKép

LoihiKép
Örülök, hogy Nimród nem kapta el nagyon. Olivér nem akart inni, nála a kiszáradás fenyegetett. Meg ne felejtsd el, hogy Ti a világ másik felén vagytok, azért odáig csak nem megy el ez a szar rota. Pocak bébi, hogy van????

Puszi

KépKép
gigi28

Megnéztem a Gólyamesét. Hát...nagyon a hatása alá kerültem...
Mi a f.szért kell ennyit szendvedni azért a kis sírógépért??!!
lkt

Jó reggelt!
Még mindig itthon, délelőtt megyek dokihoz. Orrfolyás, köhögés még mindig játszik. Szeretnék teljesen meggyógyulni, mire kezdünk, azért fordítok most ekkora gondot a maximális felépülésre.

Timi, mi az a Gólyamese? Vmi lombikos film? Hol lehet megnézni?

Puszilok mindenkit, Kata

Kép
szkatácska

Kata!
Jobbulást. Jól teszed, hogy kikúrálod magad előtte. Én is picit náthás vagyok, de egyelőre még nincs baj. Legalábbis ezt gondolom.
Gólyamese: tegnap volt a hír tv-n. Én nem láttam, mert belenéztünk, s épp olyan rész ment, amire azt mondtuk a férjemmel, hogy nekünk ez most nem hiányzik.

Loihi!
Nimród jobban van már?

Szani!
De jó, hogy jelentkeztél. Szeretnénk képet látni Andrisról. S remélem igazatok lesz Wish-sel Kép

Anna!
Már olyan kiváncsi vagyyok Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Csajszikák!
Már úúúgy hiányoztatok! Itt vagyok én is, csak hétvégén kicsit pihenőre vettük a figurát, olyannyira, hogy alig ültem a gép elé.
Most meg dolgoznom kell, de azért igyekszem visszaolvasni és jelentkezem! Kép

Kata!
Annyit azért láttam, hogy te még mindig dögrováson vagy. Mielőbbi jobbulást kívánok!
Mensi még nincs? Mikor mentek Dévaihoz?

Jaj, annyi mindent írnék még, de a főnöknőm itt van a nyakamban... Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok csajok! Na most jött meg nekem, úgyhogy a héten megyek a doktorbácsihoz, és elkezdem a procedúrát!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági28 Kép
Nekem is tegnap jött meg én holnaptól szedem a Closit 5 napon keresztül. És hétfőn UH. Kép Mesélj, hogy neked mit mondott a doki!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nekem csak annyit mondott, hogy mikor megjön hívjam fel, és megbeszéljük, hogy mi legyen. Csak most még azért nem hívom fel, mert nekem előszőr úgy jön meg, hogy csak egy két csepp, és azt mondta, hogy akkor hívjam, ha úgy igazából megindult.

Ági28

KépKép
Kép

wish

Nagyon huncut ez az Andriska
farkasok J

Kép
farkasok

Nagyon vidám és szép baba Kép

Andi!
Hogy vagy? Mikor lesz a műtét?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!

Ma mindenki hallgatag? Alig írtatok. :-(
Remélem azért mert mindenki jól van és élvezi ezt a késői hóesést! Én is, innen az ablakból gyönyörködöm a havas tájban!

Voltam dokinál, nem sok jó hírrel szolgált. A vírus úgy legyűrt, hogy most bakeriális gyulladás van a torkomban. Kikönyörögtem 24 óra haladékot, hogy ne írjon antibiót. Annyit szedtem már az elmúlt egy évben mint az előző harmincban összesen.
Úgyhogy most negróval a számban, teával öblögetve, kamillával gőzölve töltöm a napom, ill. sok fekvéssel. Ja, kutyasimogatással, mert az ugye jótékony!

Szani, ismeretlenül is nagyon aranyos a babád!

Roxal, te most a pozitív gondolataidat gyűjtögesd! Egyél sok c-vitamint, ne törjön ki rajtad most megfázás! Szeretettel gondolok rád és a babszemeidre!

Puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Lányok-lányok! Kép
Nem mondhatnám, hogy túl mozgalmas volt ez a mai nap; mi történt? Mindenki a munkahelyén piheni ki a hétvége fáradalmait? Kép
Nekem szörnyű volt a múlt hetem, ne is kérdezzetek róla, alig bírtam kialudni a 7végén Kép - még egy ilyen, és fontolóra veszem, hogy felmondok. Egy a bökkenő, hogy akkor meg magam alatt vágom a fát, s nem lesz pénzünk a lombikra. Azt viszont már szentül megfogadtam, hogy ha egyszer végre mi is odajutunk, hogy legalább próbálkozhatunk, én azon nyomban kiíratom magam.
Na, most jól kipanaszkodtam magam, szóljatok rám, hogy elég a siránkozásból! Kép

Andriska! Kép
Üzenem az anyukádnak, hogy egy tündéri mosolyalbumot kapott az élettől ajándékba!!!

Jucuskám! Kép
Orchidea kiállításra szinte mindig elmegyünk, most is ott leszünk.
Guru néninél voltál már? Mi okosat tudtál meg magadról? Hogyan sikerül barátkozni a spontán bébi gondolatával? Kép
Kaáliban dr.nőnél nem voltál még?

Duddu, Inari! Kép
Tünetek? Jönnek és mennek? Esetleg tartósabban is maradnak?

Roxal! Kép
Ti hol tartotok? Tüszőnézőbe mikor kell menned?

Kata! Kép
Teljesen igazad van, gyógyulgass csak szépen! Kúráld magad. Az a várva várt miku is csak eljön már a héten, majd írok neki levelet és kérek neked "ajándékot". Kép

Seszi
seszi

SzaniKép
Nagyon helyesek vagytok!
Tényleg ennivaló Anrdiska, nem csoda, hogy imádja mindenki!!!

GigiKép
KÖszi, lábam, hátam, derekam jól vannak. Csak negyon ritkán érzem őket. Igaz nem is mozgok már annyit, bár igyekszünk minden napra beiktatni egy pici sétát. De a tempó azért egyre lassabb, de mindek is rohanni...

RoxalKép
Nagyon drukkolok!!!!!

WishKép
Hogy vagy? Cipőprobléma megoldódott?
Hisztero??

Pusza
Stella

Kép
stella9

Mi az a gólyamese????

Seszi!
Húúúú, de nagyon megértelek!
Muszály kiszállni a mókuskerékből mert megbosszulja magát.A hogyanra még sajna én sem jöttem rá, de ha megismerem a titkot, beavatlak Kép
Mostanában én is elég komolyan fontolóra vettem ezt a munkahelyváltás/befejezés témát….de nem tudom mi igazából a jó megoldás.
Milyért van az, hogy a közeljövőben babásodó anyukákat sem hagyják békén a főnökök??? Mintha megéreznék és direkt kést forgatnának az emberben!
Te mivel foglalkozol?
zizzy

SzaniKép

Andris nagyon édes!! Szerintem tiszta apja. De Te nagyon vékony vagy!!! És még Te meséltél nekünk feleslegről!!!!!!!!!! Remélem a legközelebbi találkozóra már eljöttök ti is és személyesen is megismerhetjük a nagyfiút.

Puszi

KépKép
gigi28

Seszi!
Holnap lesz egy hete, hogy volt a transzfer Kép remélem már meg is tapadtak a kismanók.

Kata!
Jó a hozzáállásod, gyógyszerrel sem lesz jobb. Nekem már csak ritkán folyik az orrom. Sok gyümölcsöt eszem Kép hús mellett már csak erre van gusztusom.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Lányok!

Seszi!
Ezt a kirándulás dolgot ne feledjük, jó?
Legyen valami aktívabb és passzívabb személyeknek is megfelelő helyszín, hogy a lustibbak piheghessenek, amíg a többiek másznak. Kép Biztos ismertek ilyen helyet is...
A felmondás soxor eszembe jut, mikor a m.helyedről beszélsz, de érthető, hogy a lombik miatt kell a pénz nagyon-nagyon. Remélem, nagyon hamar kiírathatod magad!! Kép
És már csak 3-at kell aludni... Kép Kép

Anna!
Nagyon jól bírod! És mostmár tényleg mindjárt mész dokihoz!! Kép
Nagyon drukkolok!! Kép

Stella!
Szuper jól bírod az utolsó időket is! Én is ilyen szeretnék lenni... Kép És a kölcsöncuccokkal valahogy én is így vagyok. MÁr most van egy pár kismami gatyám, pedig még sokan nem is tudják...
Neked mikor kezdett úgy láthatóan nőni a pocakod?

Kata!
Jól teszed, hogy nem szedsz antibiotikumot! Sok-sok citromos tea és fekvés!! Kép
Örülök, hogy megoldódott Virág ürítési problémája! Kép

Timi!
Ugye te is gyógyulgatsz már??
És most a Gólyamesét érdemes megnézni, vagy sem?

Roxal!
Ugye nem dolgozol és pihensz sokat!! Kép
Muszáj, hogy Wishnek és Szaninak igazuk legyen! Kép
Folytatjátok a sikerszériát!! Vagy inkább ikerszériát?? Kép

Loihi!
Ijesztőek ezek a vírusok, igaz? Azért jó, hogy már jobban vagytok! Kép

Szani!
Gyönyörűek vagytok! Árad belőletek a boldogság!
Szegény Anyukád! Ugye nem komoly? Bár ha szobát díszítetek, akkor biztos nem... Kép
Köszönjük a gratulációt, édi vagy! Kép

Gigi!
Nekem is ilyen dalos-mesés terveim vannak. Kíváncsi vagyok, hogy menni fog-e... Kép Bár már gyakoroltam gyerekeken.. meg szereztem egy-két szuper könyvet.
Szerintem Kevin sosem fog megkomolyodni. Nem áll jól a szeme sem! Kép

Ági!
Akkor mostantól indulnak a drukkok! Kép

Zuzmó!
Szívesen odaadnám a Puregont, még nem dobtam ki, de kérdezz utána a szavatosságnak. Én kb. jan. 19-20 körül bontottam fel, azóta a szuris tollban van a hűtőben.

Inarikrestársam!
Hogy s mint? Remélem, minden oksi... Mikor is mész Dévaihoz? Úgy emlékeztem, hogy 12-én, de az vasárnap, úgyhogy kevéssé valószínű... Kép

Drága Wish!
Merre jársz? Kép
Kérhetnék egy táblát, ha nem vagyok még mumus.. Kép Kép
Társas party?

Enigma!
Meggyugyultatok?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Hali mindenkinek.
mea culpa, hogy nem jelentkeztem, de nem volt erőm. Visszaolvasni se, csak lkt-ig jutottam, aki hiányolt. Egy kicsit magam alá kerültem, (bocsi, hogy önző vagyok), de most csak magamról írok. Kész lett a rákszűrésem és szar lett. Vissza kell mennem épp a héten Dévaihoz, hogy megismételjük. Nagyon megijedtem. Azt mondta, az első rákszűrés olyan dolgokat mutatott, amelyek rosszindulatú daganatra utalnak. Szóval ezért nem jelentkeztem. Aztán grillázs-apu volt vérvizsgálaton, annak lassan eredménye lesz. De valahogy már lelombozódtam. Valahogy az motoszkál a fejemben, hogyha nem akartam volna ennyire ezt a babát, lehet, hogy ki se derült volna, hogy nagy a baj. Mindenesetre nem akarok végletekben gondolkodni, de bocsássatok meg, nem volt erőm még csak a honlap tájékára se jönni.
grillázs

Ismeri valaki a GYNEVAK nevű vakcinát??????
zizzy

Szia Grilli!
Nagyon-nagyon örülök, hogy benéztél! Már én is hiányoltalak.
Hát elhiszem, hogy nem bírtál írni! Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál! Kép
De csak van kiút, ez így nem volna igazságos. Egy ilyen életvidám, kedves csajszival ez egyszerűen nem történhet!
Mellettetek vagyok és nagyon drukkolok, hogy hamar megtaláljátok a kiutat!!! Kép Kép

Puszi:
réka

Ui: Zizzy! Én nem ismerem sajna.
Vendég

Apa teljesen ok. és Nimród is jobban van, már csak a híg kaka van.

Zizzy! Egyesek szerint semmit nem ér a Gynevac, de mi használtuk és nem tudom segített-e de meg lett az eredménye. Kép

loihi

Eszter!
Örülök,hogy jobban vagytok!KépLégyszi adj helyettem is egy nagy puszkót Nimródnak!Kép

Szani!
Gyönyörűek vagytok!Te csajszi,mennnnnnyit fogytál???Csont és bőr vagy.KépAndriska zabizni való,nagyon nagyon édes.Na és az a mosoly??,KépKépKépKép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Roxal! Kép
Te atyaviláááág, már egy hete? Hol voltam én akkor? Jesszus, szánom-bánom, de jól elrepült veletek az idő, én meg lemaradtam, tisztára. Vagy memóriazavarom lehet. Észre sem vettem, hogy már három hete a tüszőidnek drukkolok. Kép Akkor viszont gyakorlatilag még egy bő hét és ... Kép

Zizzy, Kép
Én naaaaagy gyógyszergyár exportján dolgozom, ahol most még annál is nagyobb változások vannak. Nem bírnak magukkal a vezetőink... Hát te?
Gynevacról már hallottam jót is és kevésbé jót is, de személyes tapasztalat nincs. Kép

Drága Grillázs! Kép
Ez nagyon lesúlytó eredmény. Nagyon együttérzek veled, de kérlek próbálj előre nézni. Te nagyon erős lány vagy! Mi lesz a következő lépés? Megismétlik a rákszűrésed eredményét? UH-n megnéztek? - látszott valami? Vagy elküldenek hisztero-ra?
Biztos, hogy van megoldás, és van kiút ebből a hátborzongató helyzetből. Lehet, hogy nem olyan megoldás, amit eredetileg elképzeltél, de ha most tényleg rosszindulatú daganatod van, a legfőbb mégiscsak az, hogy meggyógyulj!! Bízzunk benne, hogy időben vették észre, és hipp-hopp kikezelnek belőle! Aztán, ha meggyógyultál, jöhet a baba. Kép

Duddukám! Kép
Bizony-bizony, már én is számolom a hátralévő napokat. Azért ez még nem olyan nagy lépés, de mégiscsak egy lépés, közelebb a cél felé! Kép

Kirándulás! Kép
De örülööök! Kép Akkor már egy-két maroknyian csak összejövünk egy kis lájtos túrára! Most még szerintem hideg van, kicsit megvárjuk, hogy beljebb érjünk márciusban, és addigra talán melegebb idők jönnek. Nekem már van ötletem... Kép

Sok puszi:
Seszi
seszi

Duddu!!m Igen kezdődik, de sajna még nem tudom hívni a dokit, mert azt mondta, hogy akkor hívjam, ha teljesen megjön, namost tegnap du és éjjel sem jött semmi , sőt még ma sem. Szóval szerintem majd holnap, vag yholnapután fog igazából megindulni.

Ági28

Grillázs,
nagyon sajnálom ami veled történt, de talán jobb igy, hogy idejében észrevettétek, hogy baj van. Azért ne keseredj el, még nem is biztos, mindenképpen kell egy kontroll szűrés, lehet, hogy annak jobb lesz az eredménye. Bizz Dévaiban, biztos talál megoldást a Ti nyavajátokra is.Kép

Katácskám,
gyógyulj meg hamar. Hagymatea csodákat tesz. Hagymát héjastúl föz ki vizben, tegyél bele mézet. Elég pocsék izű, de hatásos. Virág vigasztald a mamitKép

Szani,
Andriska gyönyörű!!!!! Kérünk majd a szobáról is képeketKép

Zizzy,
A gynevacot Dévai nem nagyon kedveli. De talán ártani nem árt, beszéld meg a házi dokiddal, mert ez is injekció. Azt hiszem 5 hétig heti 1.

Babások,Loihi, Gigi, Dia
örülök, hogy minden kislegény jobban van.Most már lassan-lassan tényleg tavaszodik, lehet jókat sétálni a kis hapsikkal, és ahogy Szani irta hóditásra is bevethetőkKép Remélem Enigmáék is gyógyulnak. Zuxx hazajött már?

Roxi,
örülök, hogy jobban vagy. Vigyázz magatokra nagyon. Ott lapulnak az ikrek. Tegnap visszaolvastam a topikot, hát tavaly jan-febr-márc ugyanilyen iker és baba esőt hozott (Enigma, Levy, Nikosz, Szani, Png). Ugyhogy kapaszkodjatok fiúk!!!Kép

Timikém,
hát szombaton elmentunk a kutyasuliba, elég érdekes volt. Maga a módszer szimpatikus, de az oktató nő, olyan stilusú volt, mint egy rossz társasút, rámenős poénkodó idegenvezetője. Na, ez a férjemnek sok volt, mondta, hogy ezt Õ nem.Igy végülis nem iratkoztunk be, én most nem tudom ezt bevállalni. Ráadásul rájöttünk, hogy az alap engedelmességi feladatokat szinte már mind tudja Vanta, persze gyakorolni kell, de hát nemhiába foglalkozunk vele naponta. Egy komondortól meg nem lehet elvárni, hogy aportirozon, kergesse a farkát vezényszóra, meg cikkázva bujkáljon a lábunk között. Át se férneKép Úgyhogy marad a házi tanitás. Nem hiszem, hogy Vanta ezt élvezte volna. Õ tényleg elég magának való. Mikor más kutyákkal van, kicsit játszik velük, de ált. le se szarja őket, önállóan el van magában.
Andorógussal hogy álltok?

Stella,
Tényleg fantasztikus ahogy végigcsinálod. Te most januárig folyamatosan dolgoztál vagy közben azért néha elmentél táppénzre. Boccsi már nem emlékszem.

Rékaikertársam,
Mi jól vagyunk szerdán megyünk, azaz holnap délután. Semmi tünet, délutánonként enyhe émelygés. Hasam nő, mint állat. A pasim meg van őrülve tőle, olyan édes. Annyit dumál nekik, hogy szerintem az lesz az első szavuk, hogy "Apa csend!"Kép Baba cucokkal nem nagyon lesz gond. A barátnőim között vannak babásak, tőlük kapunk majd egy csomó mindent. Kismama holmit én nem tudok megörökölni, mert az egyik barátnőm másfél fejjel alacsonyabb. A másik meg most fog szülni áprilisban, úgyhogy neki téli cuccai vannak, ami nyáron nem biztos, hogy kényelmesKép Most hétvégén vettünk egy jó kis gumis derekú, kétszámmal nagyobb Columbia hegymászó gatyót. Az tavaszra még jó lesz, meg jővő télre szülés utánra. Nyárra muszály lesz kismama cuccot venni, de hát nem nagyon az én stilusom. Remélem addig az Árkádba megnyilik a H and M, ott tök jó dolgok vannak. Baba holmiból is. (Ha nem akkor irány Bécs)

Ági,Kagyló
Tök jó, hogy Ti is kezdtek. Kagyló ha most jött meg már szedned is kell a Clostyt? Ezt nem nagyon értem. Azt hiszem itt mindenkinek úgy volt, hogy az 5cn-on kezdte.

Judit,
Ti most mikor kezdtek? Akkor most inszemmel folytatjátok?

Wish drága,
nagyon csendben vagy? Remélem azért nincs komoly baj. Gurunénin te nem gondolkodtál? Lehet, hogy most jót tenne a lekednek, ha kibeszélnéd magad valakivel. Erre egy semleges ember a legjobb. Látod igazad volt, ha igy haladunk még májusban is csizmában járhatszKép

Hajni,
Te is nagyon eltüntél. Tessék jelentkezni. HIÁNYZOL!!!

KépKép
inari

Ági28
Én ma kezdtem el szedni a Closit. És hétfőn UH.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vanda,
téged kihagytalak. bocsiKépMenstri ügyben valami fejlemény?

KépKép
inari

Kiscsillag,
bocs, tényleg tök zokni lettem agyilag ettől a terhességtől. Az előbb Kagylót irtam véletlenül, de neked szólt a kérdés. Tényleg ne haragudjKépha most jött meg már szedned is kell a Clostyt? Ezt nem nagyon értem. Azt hiszem itt mindenkinek úgy volt, hogy az 5cn-on kezdte.

Anna, veled mi van. Izgulunk ám érted rendesen!

KépKép
inari

Kiscsillag akkor lehet, hogy majd jövő héten találkozunk a Dévainál??

Ági28

Inari Kép
Te már kismami vagy?? Nagy nagy gratula így utólag is!! Kép Hányadik hétben vagy?? 3. naptól kell szednem 5 napon át, tehát a 8. napig.

Inari, Ági28 Kép
Én nem Dévais vagyok, hanem Kaális. Csak ott nincs aki most kezdené az inszemet, ezért is kukkantottam ide és örültem, hogy Ági is most kezd!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, akkor nem fogunk ott talizni valószínű Kép De legalább megoszthatju a tapasztalatokat egymással, már az is olyan jó.

Ági28

*
Most vagyok a hetedik héten, pontosabban 6+3.

KépKép
inari

Kiscsillag sőt nagyon sokáig kerestem fórumot, ahol tudok erről a témáról infót gyűjteni, és örülök, hogy véletlenül idetaláltam.

Ági28

SziasztokKép

GrillázsKép
Elhiszem, hogy nagyon letaglózott a hír. De nézdd a jó oldalát, hogy ilyen hamar fényderült rá, bármi legyen is az. Anyósomnak is volt egy rossz rákszűrése és neki is azt mondták, hogy lehet, hogy gond van. Ráadásúl az ő édesanyja is rákban halt meg. Volt egy kissebb műtétje, amikor kimetszettek egy darabot a méhszájából és azt vizsgálták. És kiderült, hogy kutya baja. Veled is hasonló fog szerintem történni. Mi mind veled vagyunk és nagyon szorítunk érted.

SesziKép
Egy lájt túrába mi is benne vagyunk. Már ha a dedót is lehet magunkkal hozniKép Mondanom sem kell, hogy mi nem diktálunk valami nagy iramotKép Viszont Kevin után lehetne jókat rohangálni.

Puszi

KépKép
gigi28

Grillázs!
Na erre aztán nem számítottam. Mikor mégy vissza újabb vizsgálatra?? Remélem, mi hamarabb! Nekem is egyszer volt P2 vagy P3-as eredményem. NEm tudom a számot, de mindenesetre az alsó határt súrolta. Szednem kellett immunerősítőt, és a köv. rendben volt. Én azétr még bízom abban, hogy Dévai szokásához híven a legrosszabbra készít fel, de nem biztos, hogy tényleg a legrosszabb a helyzet a valóságban. Nagyon várom a köv.vizsgálat eredményét, illetve hogy mit mond Dévai, ha személyesen találkoztok. Naggggyon szorítok Neked!!!

Roxálkám!
Meddig vagy otthon? Igen, jól tettétek, hogy nem néztétek a Gólyamesét. Án még mindig a hatása alatt vagyok, hogy mi van, ha egyszer mi is ide jututnk?? Persze ez f@aszság, de ezen zakatol az agyam.

Kérdeztétek. mi ez a Gólyamese: stílusában a Sejtjeinkre hasonlít, csak épp a főszereplő páros lombikkezelése helyett egy újszülött örökbefogadásának a történetét követhetjük végig.

Inari!
jaja, igazad van. Tényleg az a lényeg, hogy üljön, feküdjön, ott maradjon, jöjjön láb mellett, meg főleg meghallja a nevét, ha hívod, és főleg vissza is jöjjön.
Én bvallom, csodálkoztam is ezen a néhány hévégén megokosítjuk a kutyát dolgon, mert tapasztalataim szerint pont az állandó ismétlés a lényeg, illetve hogy apródonként történjen a tanítás. Egyszerre keveset, de azt alaposan.
Várom nagyon a holnapot!

Kiscsillag, Ági!
Csak ügyesen az inszemmel!! Otthon lesztek utána vagy mentek dolgozni?

Réka!
Puszi a testvérpárnakKépKép

Wish, Hajni, Judit!
Hiányoztok nagyon!!! Nélkületek semmi sem ugyanaz!!!!!

Loihi!
Pocakbébiről egy szót sem szólsz???

Gigi, Dia!
Puszi a prototípusoknak!!KépKép

Szani!
Megzabáálom!! Olyan "sok puszi ráfér" arcocskája van!!!!KépKépKépKép
lkt

Hát aznap biztos nem fogok dolgozni, de lehet, hogy pár napot otthon töltök utánna,és pihenek inkább, de az még egy-két-három hét, majd akkor meglátom. Miért te mit ajánlasz, otthon maradni meddíg??

Ági28

Gynevakból már megcsináltunk egy kúrát (5 ampulla Uram 5 ampulla én) nálam semmi változás, de a spermatológiai eredményen kézzel fogható!!
Ha valaki tudna segíteni a beszerzésben nagyon megköszönném, mert szeretnénk még egy kúrát.
Seszi, Te esetleg nem tudsz ilyet szerezni valahogy fű alatt, ha már ennyire a tűz közelben dolgozol??? (bocsi ha túl rámenős lennék, de mi már csak ebben hiszünk hogy megmozgassa a kiskatonákat és sehol nem tudjuk beszerezni)
Én a telekommunikációban dolgozom, mobiltelefóniában....

Loihi! De jó, hogy nektek is ez a véleményetek!
Mi volt a baj nálatok? Mit tapasztaltál a Gyv-ről?
Mikor és mennyit adattatok be?

Miért is nem szerereti Dévai a Gyv-et?????
zizzy

Zizzy,
egyszer én is megkérdezetem tőle, hogy beadasam-e. Azt mondta, hogy szerinte nincs értelme, mert nem nagyon használ, csak akkor jó, ha valami fertőzés után akarod a hüvelyflórát helyreállitani.

KépKép
inari

Lkt Kép
Én is úgy gondolom, hogy pár (1-2nap) elég lesz otthon. Bár nem tudom. Szerintem attól is függ mit mond a doki majd. Nekem úgy néz ki jövőhét vége felé meg is lesz, de még nem biztos. Kép Majd meglátjuk! Bocsi, de nem tudom te hol tartasz?? Inszem, lombik??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nálunk szerintem pont azért segített, mert a férjemnél valami gyulladás van, ezért kerül az ondóba genny ami megakadályozza a spermiumok mozgását. Amióta beadattuk az első kúrát, már vannak mozgó spermái (igaz csak 8%, de legalább van!)
zizzy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: