Na sziasztok Szajszik! (és persze az író-olvasó apucik is!

)
Hááát, egy kissé le vagyok maradva. Az elmúlt két nap egy kissé zsufi volt. Még szerdán elromlott a mikrónk, és nem hívtam ki a szerelőt, mert még decemberben már egyszer fizettem, a szerelőnek 7000 jó magyar forintot, és most is ugyanaz volt a baja. Szóval apa pénteken vett este egy másikat, azzal jött haza, de nem hiszitek, az sem működött. A vadi új mikró. És ugyanaz a baja, mint a réginek. Nem is akartam elhinni.... Működik, világít, csak épp nem melegít egy fikarcnyit sem...

Na szóval szombaton visszavittük - immáron együtt (addig Marcira anyóség vigyáztak, akik ennek nagyon örültek

), és vettünk egy tök másikat. Nem is ugyanagyt a gyártmányt. És most működik! Hurrá. És sokkal jobb is mint a másik volt.
Ja, és köszönöm szépen a kengurus tippeket, a 10.000 feletti árakat egy kicsit sokalltam, és mivel az Árkádba vittük a mikrót, bementem a Baby Bellbe, nézni kengurut.
A Chicco-nak egy olyanját vettem meg, ami 7300 ft volt, és kifelé, és befelé is lehet benne Marci. (kifelé persze csak később)
Na most azóta volt benne legalább 3x és legább 3x el is aludt benne!!!!

Imádja, mert tud nézelődni, és neki ez a mániája. Hogy menjen vele az ember kilométereket a lakásban. De most már nem szakad le anya karja a több mint 5 kiló alatt 1 óra után!!! Bizony ám!!!! Annyira jó. Csak az a baj, hogy ha elalszik benne, akkor nem tudom kibányászni belőle anélkül, hogy felébredne, mert úgy be van ágyazva bele. Szóval olyankor kengurustól alszik a drágám. Most nincs kép, de elég vicces, hogy a gyereken rajta a kenguru, és így van betkarva, ahogy alszik. Leginkább egy bazi nagy letakart kupachoz hasonlít olyankor...
Nna, ez volt szombaton, aztán egy kcist sok volt itthon is a tennivaló, azért is nem jöttem. Vasárnap is sokminden volt, elmentem a Brendonba - sajnos csak oda, mert az közel van, és vasárnap is nyitva van - muszáj volt melltartót vennem, és már nagyon rég akartam Marcinak lógós játékot (Az Ilbáék félét) és most sikerült vennem valamit. Bár sajnos nem azt, ami Ilbáéknak is van, mert az már megint nem volt, de 8000 ft-ért vettem ezt a játszószőnyeget, és nem bántam meg, mert Marci ezt is szereti.
Szóval zsufi volt a hétvége...
De annyit írtatok, hogy követni sem tudom már.
Ilba,
Beni új harisnyája állat!
Meg annyira édik a másik babával. Hogy nézik egymást!!
Gabi, Timi, Dia,
most én is irigy-irigy!!!
Nagyon édesek a gyerekek! Meg az is tök jó, hogy Livi, meg Szilvi egyen szerkóban vannak.
Sajtine,
A kis menyasszony nagyon nyárelő hangulatban van! Hát ma szépen is sütött a nap!
Mi volt a dokinénivel?
Tényleg, ha holnap is ilyen az idő, akkor tali valahol? Adj egy támpontot ott felétek, és oda megyünk 1h-re, ha az jó.
Dia,
Domi még mindig egy tündérbogár!
Jól becsajozott a bölcsibe!!! Hiába, aki így tud főzni!! Arra ragadnak a lányok!

Háááát, nem irigyellek a felújítás miatt. De arra gondolj, hogy mennyire király lesz a kéró majd utána!!!

Mamacka,
drukkolok és is a lakáshoz, majd írdd meg mi volt!
És a pénz miatt ne aggódj, ha nincs is sok, annyi mindig van, amennyiből pelust veszel. Komolyan, majd meglátod! Ne is foglalkozz ilyenekkel most! Inkább sétálj te is nagyokat iylen szép napos időben!
Mancs,
tényleg nem tanácsolják hogy 1 hónapos koráig hozzányúlj a baba körméhez. Amúgy egyébként igen küzdelmes a körömvágás, de ezt majd kitapasztalod.
Pedig azért annál gyorsabban nő minsem hogy egy hónapig ne vágjuk le. Nagyon puha a körme, és csak egy kicsit megkapirgáltam, és már jött is a felesleg le. Meg néha lerágtam, amikor aludt...

Kürtöskalács bejátszot???!!! Fincsi is!

Vuka,
mi a helyzet? Javulás? Remélem...
Natasa,
Hát tényleg szuper képeket csináltok Szonjáról! Nagyon jók! Imádom nézegetni, szóval jöhet még-még!!!
Kormi,
Hát ez nem semmi! Ki ilyen nagy a családban? A férjedtől örökölte ezeket a méreteket??? Hát mekkora lesz Levi nagykorában. Kétajtós szekrény? Csak győzzétek majd etetni!
Eszti,
irigy a sok pihenési lehetőségedre! De gratula is Benyónak hozzá! Biztos jól érzi magát! Csak maradjon is ilyen, mondd meg neki!!!
Ja, mielőtt teljesen elfeletem:
Hát boldog szülinapot Zsófinak, Boginak!
De jó, most láttam csak, hogy ők is egy napon születtek!!!

Mennyien vagytok vidékiek!!
Ez tök jó!
Én csak budaörsi vagyok, az nincs olyan messze. És suliba is már ide jártam Pestre. (ill. Budára)
Wolga,
akkor Andris jól van már? Kipróbáltad Gabi javaslatát, a több büfit szpoi közben? Siker?
Majd talizunk ám, csak legyen egy kicsit jobb idő!!! Megyünk Jucusékhoz kirándulni!!!
Gabi,
jöjjenek a képek! Én imádom!
Tücsökmami,
Gergő annyira ennivaló!!! Õt is imádom ám!
Te is úgy látom elhavazódtál.
Ja mg Coolasának akartam drukkolni, de már nem érdemes, mert biztos ezerrel babázik!
Akkopr már szerintem Gratulálok is! Aztán majd kérünk szépen képeket, meg hogy minden oké volt-e!
Remélem igen!
Nna, a délutáni szieszta Marcinál eddig tartott, (igaz 1h óta alszik...

), szóval most megint búcsúznom kell, aztán majd mostmár esténként szerintem tudok jönni, meg talán így délután is.
Hétvégén megyünk uncsitesókhoz (bátyámék) kiváncsi leszek. Ez lesz az első társasági utunk. Majd jól csinálok képeket!
Jááááj, már nagyon hangos...
Na pussz!
A fityisz még álmában is elkiséri Marcit!