A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » István kórházi élmények

Tücsökmami
sajnálom, hogy ennyit bukik Gergő. Küldünk neki gyógypuszikat, hogy jobban legyen. KépKépKép
Vagány lehetett a négycentis piros haj!KépKépKép

Mancs,
csak két és fél éve lakom a Belvárosban, azelőtt egy dunántúli kisvárosban laktam (Bicskén). Kép
De a kacsa, az kacsa. Kép
Anyukám nekem is alföldi, Szeged melletti, a nagymamám mai napig ö-zve beszél. Kép

Eszti
Nagyon jók a képek a fiúkról. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Dia, köszi. Én is nevetni szoktam, amikor így sír. Kép Mert nagyon édes. Kép
És szép helyről származol. Azt hiszem, hogy Pétervásárán voltam egyszer. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Dia,
Pétervására? Naná! Nagy rangadókat játszott Halász velük a megyeiben!Kép De mi már NB III vagyunk ám!!!!!!

Tücsökmami,
tegnap írni akartam, hogy ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kétszer raktam tele a mosógépet pelenkákkal.

Megyünk enni, hogy el tudjunk indulni két óra múlva...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Mi is megyünk eddig úgy néz ki.Bár az uraság még alszik..)Juj de jó lesz talizunk!!!!!KépKépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

De jó nektek, taliztok.... Kép

Nálunk mától apa dolgozik, hát nem vagyok feldobva, és akkor még enyhén fogalmaztam. Kép Kép Kedvem, mint a mosott szar.... Kép

Ilba, várom már, hogy sétálhassunk mi is együtt. Kép
Vendég

Eszti,
ilyen gyerek mellett ne legyéééé mááááá rosszkedvűűűű!
Azért nem tagadom, hogy nekem is sz@r volt, amikor 3 hét után ketten maradtunk itthon. Ráadásul akkor kezdődtek a bukjuk végig a két szopi közti időt című sorozat első részei.
Egyébként, lehet, hogy hülyén hangzik, de mostmár sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, ha ketten vagyunk. Megvan a kis rendszerünk, ha nem is percre pontosan, de legalább a sorrend mindig ugyanaz. Viszont hétvégén borul az egész, mindig kapkodom a fejem, hogy mihez nyúljak, minden ahogy esik, úgy puffan.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
Én dettó így vagyok. Ugye a hétvége arra való, hogy az ember kipihenje a hét fáradalmait. Én meg hétközben pihenem a hétvégét. Hétközben nem kell főznöm, Peti hozza a kaját. Még jó is, mert különben úsznék, ugye bukáshegyekkel a gyereket nem lehet otthagyni. Hétvégén viszont főzés van + ugrálás a páromnak + fiának + a fiunknak. Szegény bébi sosem érti mitől más a helyzet, sokkal nyűgösebb szombat-vasárnap mint egyébként.

Esztipeszti:
ne légy rosszkedvű. Anno én állandóan az órát néztem, mikor jön már apa haza, most meg csak észreveszem, már ennyi az idő?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, Anyukámnak volt a szülinapja, mentünk hozzá ebédre, késő este jöttünk meg, akkor meg nem volt net.

Beni tegnap óta iszonyú nyűgi, a fogára gyanakszunk, bár semmit nem látni és érezni még. De mindent tömne be a szájába, fogja meg az ujjunkat, azt is, a ruháját, a játékokat, mindent. És folyik a nyála.
Tegnap például délelőtt aludt másfél órát és aztán csak este fél 10kor tudtam elaltatni. Gondolhatjátok milyen állapotban volt addigra.

Timi,
Aha, csak 1 napra mentünk, még az a baba sincsen 2 hónapos, elég volt ennyi. De Beni ott angyalka volt.

Gabi,
Szuper lett a szoba!!! Kép Jó tágas, én csak írigykedek.
Azurad németül tanul? Szólj, ha kell egy jó tanár!!! KépKépKép

Eszti,
Neked is angyalkád van, én sem panaszkodom! Kép Tegnapig. Kép
Séta: én 2 hetesen raktam az erkélyre fél órákra 1 hétig, aztán már mentünk is. A nagyon hidegre vigyázz, mert nagyon könnyen megfázik a torkuk (-5fok) kb és a szél.
Én is várom a sétát nagyon!!!! KépKépKép

Mamacka,
Mi újság lakás ügyben? Odaát olvastam, hogy Budán néztek. Hol?

Coolasa!!!! Kép
Már babázol! Hatalmas gratula!!! KépKépKép

Mancs,
Beni (elvileg) 57centivel született és minden 56-os lógott rajta.
Én is szeretek (már igaz nagyon rég voltam) a Fáy utcai piacra járni. A Húgom a mai napig onnan öltözködik, mindig tök csini, meg nem mondaná senki. Egyébként pl. a West End-ben ugyan ezeket lehet kapni, dupla áron.
És szoktál erre felé járni? Abban a nagy barna házban lakik? Rálátok az erkélyről!!! Kép
Én 39+5 szőrtelenítettem egyedül!!!!!! Nyertem, ugye???? KépKépKép

Dia,
Tök jó az asztalkája Dominak. És ez a szerkó! Dögleni fognak a csajok hamarosan utána!!! Kép

Vvolga,
Hol dolgoztál? Onnan kb. 100 méterre lakom!

És képek.
Gabi,
ő a Húgi Mancija:
KépKép

Beni összekakálta magát Anyunál és csere harisnyát nem vittem. Hát kapott Anyutól egy zoknit. Íme:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Eszti, szolidarítok veled. A mi apánk is mától dolgozikKép Cukipofa a két pasid!
Gabuska, a határon túli tájszólásokat is bírod??? Mondjuk én már jócskán kikúpálódtamKép
Tücsökmami, az én párom is átment a végén kozmetikusbaKép Tanulékonyak ezek a pasikKép
Coolasa,..hajrá! Már tuti kezedben a babó! De jó, de jó!
Mancs, szerintem a hálózsákot őrizd meg az otthoni napokra. Mi is csak idehaza használjuk, de itthon nagyon bevált. Hm, nekünk vannak 56osok amik kicsik, nem tudja Szonja kinyújtani benne a lábátKép Szerencsére azok kölcsön ruhák és direkt a kórházra kaptuk,...
Lányok, az én gyerekem úgy veszem észre, hogy semmit sem hízik. A mérleg is hasonlóan vélekedik. A védőnő türelemre intett. A csajom viszont ma 1- 1 1/2 óránként követeli a cicit. Mi ez? Növekedési ugrás????
NKép

Kép Kép
natasa1975

Natasa, ahogy nézem, azért még elég jó súlyban van a bébi. Kép Mikor mértétek?

Benyó 9 óta húzza, én közben meg kitakarítottam, nagyon jót tett. Kép Már nem is vagyok nyomi. Kép Azért apa hiányzik.

Ilba, hát a hidegben én sem vinném, viszont ma délután 7 fok is lesz, úgyhogy szerintem megejtjük az első ablakos levegőt. Itt nincs huzat, mert belső kertre nézünk. Kép Már várom. Kép

Anyukám pedig jön délután, és vigyáz picit a minire, addig meg gyorsan elugrom a Mária nagykerbe, veszek terpeszbetétet. Úgy engedtek haza, hogy laza a csípője......tegnap megnézte tesóm is (gyerekorvos), szerinte semmi gond vele, amúgy is a csípőszűrés csak 6 hetesen lesz. Azért gondoltam, biztos ami tuti, veszek ilyen pelusra ráhúzhatót.

Valakinek volt terpeszgondja? Ti milyet használtatok?

Mi éppen tegnap tartottuk a kórház óta az első mérlegelést és megdöbbentem. Kedden este meztelenül kaja előtt volt 3100, és tegnap este ugyanígy 3370. Lehet ez?

Mondjuk jól eszik, és a napi 8 kakis-pisis pelus megvan. Szóval egyelőre maradunk a heti egy mérlegnél.

Puszi nektek, irány mindenki ki, gyönyörű idő van.

Eszti
Vendég

Szia Eszti!
Remélem Benyó marad is ilyen nyugis baba. Az én csajom a betöltött 2. hete után ment át kis sárkányba. 3800-al született és 3450-el mértük idehaza. Most 3550 körül van,... Csak kis husis az arcaKép
Nekünk van terpesznacink! Nekünk is laza csípőt diagnosztizáltak. Igaz, 6 hetesen van egy kötelező szűrés, de az ortopédián azt mondták, hogy jobb korán kezdeni. Mondjuk mi ficamgyanúsak voltunk a farosság miatt. De az szerencsére nincs. Ja, most még könnyen viselik a terpeszbetétet, de később már jobban akadályozza őket. Az én csajom egyébként most is kiakad, mert nem tud oldalra fordulni benneKép
/Ajánlom a kantárost, mert az a helyén marad./
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!
Bocsi , hogy eltüntem de egyedül kicsit nehéz az életünk itthon! Apa dolgozik Zsófi meg alig akar aludni napközben! Szombat teljesen horror volt!napközben max 2 órát aludt azt is több darabban!
Van mérlegünk és soktam méricskélni néha etetés elött meg után a csajócát!Hízik rendesen úgyhogy bizti nincs gond az evéssel.
Látom mindenki jól van! Ennek nagyon örülök!Én sajnos képekkel nem szolgálhatok!

Ja és pénteken voltunk 1 hónaposak! :-))

Folyton nyökög a hölgy egy perc csend két perc nyökögés , néha elszundít aztán folyt köv....nem tudom mi a gond:-(((((

Puszi mindenkinek
Icu
czuli

Ilba
Bécsi út 141-143. Fehér ház és van bejárata a San Marco utcából is. Kép
Azért arrafele kellemesebb sétáni, mint itt a Belvárosban, kivéve persze a Bécsi útat, mert az irtó forgalmas.
A barátnőm a Szomolnok utca legelején lakik és ugyancsak az ELTE-n végzett német szakon. Lehet, hogy ismeritek egymást?... Kép

Natasa
Melyik határon túlról való vagy? Az én férjem erdélyi, azért kérdem. Egyébként én egy csomó mindent átvettem az erdélyi dialektusból. Kép
ÉS nem fáj a hasa babádnak a gyakori szopitól? Nálunk esély se volt az ilyen gyakoriságra. Kép
Asszem 3 hetes korban van egy növekedési ugrás. Nálunk megvolt. Kép

Czuli, üdv újra itt!
Gratula az egy hónaphoz! Kép
Nem hasfájós Zsófi véletlenül? Vagy érzékeny a frontokra, mert sok fronthatás van hétvége óta.Kép

Ma megyünk csípőultrahangra du. Kicsit kötött a csipője a fiamnak, ezért küldtek el. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Én is nagyon rég nem jelentkeztem, arra sincs sok esélyem, hogy egy ennyire pörgős topicot napmintnap nyomon tudjak követni, de legalább a képeket igyekszem megnézni.
Úgy veszem észre, ez lassan a bukós babák topicja lesz? Levente is sokat bukik, az elképesztő mohóságának hála. Valami rekordsebességgel eszi tele magát, ha egy szopi eltart 10 percig, akkor már extra hosszan nyammogot, ált. 5-8 perc alatt végez. Anno Benedek két óránként evett, alkalmanként kb 1 óra hosszan. A legidegesítőbb az, ha nem közvetlenül evés után, hanem akár egy-két órával később bukik. Büfiztetőpózt útálja, meg amúgy se szokott nagyon összejönni neki a büfi. Megkezdődtek az esti nyüglődős időszakok, szegényke néha nagyon szenved.
Nagyon szépen gyarapszik, csütörtökön a tanácsadóban 4620 gr-nak mérték, 8 nappal elötte 4190 gr-mal hoztuk haza a kórházból. Jövő héten még egyszer lemérjük, s ha egy mérlegen is szép gyarapodást mutat, akkor többet már nem is nagyon fogjuk méregetni (legalább ritkábban fogok elszörnyedni a méretein).

Mi vagyunk rá az élő példa, hogy van olyan baba, aki születéskor se fér bele az 56-os cuccba (mondjuk a szülőszobán azért még beletuszkolták Leventét egy 56-os ruciba, amiben ha akarta volna se tudta volna kinyújtani a lábait, olyan pici volt. Pedig több ruhát csomagoltam már a szülőszobára is neki, hogy legyen ott nagyobb is). Mondjuk ő 61 cm-el született, azt hiszem, ez elég ritka.

Séta: én is alig várom már, hogy mehessünk, mondjuk ha szebb idő lenne, már most kivinném így 2 hetesen. Jövő héttől meg már egy másfél évessel nehezített feladat lesz a séta, még kiváncsi vagyok, hogy oldom meg. Benedeket a hétvégén hozzák vissza Kecskemétről, legalábbis nagyon remélem, különben botrányt csapok. (előre tudtam, hogy ha odaadom a nagyszülőknek, akkor meg kell harcolnom azért, hogy visszakapjam)

Méretekhez: (nem emlékszem, hogy ebbe a topicba raktam-e már fel képet, ha ezt már igen, akkor bocsi) Már az első fürdetéseknél végigérte a kiskádat:
Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

ÚÚÚÚÚ, Kormi, nem gyenge méreteitek vannak! Pedig Bencusommal majdnem egyidősek, ha jól tudom. Nagyon husi. Kép

Na, nekünk meg megvolt az első szobai levegőzés, nézzétek csak:

Kép

Kép
Vendég

Kormi, nagyon szép kislegény Levente, és micsoda méretekkel! Gratulálok. Látom, ti se szedtétek le rögtön a kórházi cédulát. Kép Nálunk is napokig rajta volt, mert nem mertem leszedni, aztán a férjem levágta. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
nem véletlen nem szedtük le a cédulát, mert amikor Benedek született, akkor amikor hazahoztuk, rá két nappal vissza kellett feküdnünk a kórházba egy napra miattam, s akkor jól jött, hogy még rajta volt a cédula. (teljesen szétnyílt akkor a gátsebem, s altatásban újra összevarrtak). Így már egyfajta babonaságból nem vágtam le a szalagot azonnal, de aztán nagyon szépen vastagodott Levente, s le is szedtem, hogy el ne szorítsa a kezét.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Kiváncsi voltam ki ír hamarabb de én Gabira tippeltem.KépMég csak most aludt el Domi dél helyett.Kép
Szóval én nagyon jól éreztem magam a talin,csinálhatunk rendszert belőle!KépEste jövök képekkel.A csajok gyönyörűek csak sajna még nem mertem megdögönyözni őket.No majd legközelebb.KépMost elég morcik voltak,de lehet,hogy azért mert a pasim nem igazán foglakozott velük.Inkább főzőcskézet.KépPedig imádja a babákat főleg a csajokat.KépNa,puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Kép

Zsófi baba,
Boldog Hófordulót!
Kép

Bubek,
Nekünk Brevi kengurunk van, kuponakciós volt a Brendonban. Asszem 10 ezerért vettük, amúgy 17. Szemben és háttal is bele lehet tenni a babót.
A pelenkázás közbeni cicirágáson egy hosszú pillanatig én is elgondolkoztam. Kép

Ilba,
Jó ez a macis fürdőkádbetét. (Azért a belevaló kis kukis sem semmi. Kép) Kezdettől ezt használjátok?
A vendégeskedős képeken is tündériek vagytok! Kép

Jucus
jucus73

Kormi, nagyon szép Levi baba! Egy kis tempót küldhetsz nekünk a szopihoz, mert mi az a jól megfontoljuk fajta vagyunk a magunk 1, másfél órás tempójval. Mi kaja után se nem büfizünk, se nem bukunk, de a puki az nagyon megnehezíti az életünk. Hű, nem semmi lehet a séta két pirinyóval, de tuti büszkén vonulsz majd az utcánKép
Vvolga, én délvidéki vagyok (Szabadka), mondhatni Alföld-kedvelőKép
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Voltam ma ctg-n, hát a Törpe megint nem volt együttműködő, csak némi unszolásra hullámzott vmit a hasam, összvissz 4-szer Kép A délelőttöket úgy veszem észre, mindig átalussza.

Ilba,
igen, asszem barna a ház, elég régi. Viszont a barátném a lakását elég rendesen kipofoztatta, belsőépítész stb. segítségével. Nem járok arra túl gyakran, mert általában talizunk vhol, vagy ő jön. Te onnan melyik irányba laksz?
Szőrtelenítés Kép Nyertél Kép Én is megpróbálom a legutolsó pillanatig csinálni, azért mégse úgy menjen az ember szülni... Kép
A Fáy tök jó, tényleg marha jó dolgokat lehet kapni! Valóban, a WestEnd-ben egy csomó üzletbe ua. van. A földszinten abszolút ua.
Beni új zoknija: KépKépKépKépKépKép

Vvolga,
Pétervására?!?! Én lenni Ózdról Kép Mindig keresztülmegyünk rajta, amikor megyünk haza. És az utóbbi időben sokszor meg is állunk ott az újonnak épült MOL-nál, mert nem bírom ki azt a kb. 2 órát pisilés nélkül Kép

Natasa,
sztem ne parázz a súly miatt! Kép Aha, lehet hogy az lesz, hogy a hálózsákot itthonra meghagyom.

Jucus,
kesztyű... nem tudom... Hogyhogy nem engednek a körméhez nyúlni? Nehogy belevágjak és elfertőződjön?
Eger... az sincs messze Ózdtól Kép Érdekes, hogy jópáran az országnak abból a régiójából vagyunk Kép

Coolasa már biztos babázik Kép

Megyek, vettem kürtőskalácsot Kép Rávetem magam. Este meg megyünk a Szerájba gyrosozni KépKép Imádom! KépKépKép

Kép
mancs

Hali!

Elég rég nem jártam már elle a fele topikolót nem is ismeremKép Két babát szültem az Istvánban, nemsoká jön a 3. baba is és mind nind fiú.

Kormi!
Nemcsak a te babód nem fért bele az 56-os cuccokba, az én másokikom sem. Dani is 60 cm-vel született, bár ő a hosszához képest vékonykának tűnt a 3620 g-val, de csak 1x próbáltam 56-os rugit ráadniKép

Gyönyörű az összes csöppnyi babócaKép

üdv
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Nagyon jó volt a bölcsi!Örülök,hogy Dia elhivott bennünket!Szilvi is jól elvolt,deha közelébe ment valaki rögtön sirva fakadt!Azért a pakoló tudományát kiélhette!Kép
Domi nagyon tündéri kisfiú,főleg főzőcskézet,még puszit is adott nekünk.És Dia legközelebb nyugodtan megdögönyözheted,legfeljebb sir egy kicsit,de nem bajKép

Eszti:

Nagyon jók az apás képek,és nagy szerencséd van Bencével,hogy ilyen jó fiúKépLevegőzés közben nem is aludt?

Kormi:

Hatalmas ez a Levi baba,milyeen jó kis pocija van!Kép

Jucus:
Kecskeméti,Univer,Mildibé.Ezekből mindig más a jó.Például a sütőtök a kecskemétiből finom,az Univreben marha büdös.

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Köszi a lakásdrukkokat... ma megyünk előlefoglalózni még nem a 10%-át...

...egy kicsit aggódom de nagyon várom is... kiszámoltuk, hogy pont koppanóra jövünk ki havonta... semmit nem fogunk tudni félrerakni....sőőőt.... (ráadásul a konyhát fürdőt fel kell újítani) Nekem is kell keresnem valami munkát a gyerek mellett... És persze a kajálás is elég szűkösen lesz megoldva... már a mosható peluson is erősen gondolkodom, mert a havi 10000 az eldobhatóra lehet luxus. (kb annyi nem?)

Ilba
Aranyos Beni! Kép
Óbudán... anyukámék is ott laknak... remélem nem lesz valami zsákbamacska benne... Egy baj van vele, hogy harmadik emelet lift nélkül, de nyáron beépítik a tetőterét és liftet is kap... ha minden igaz... ha nem akkor megszívtuk... jöhet a testedzés... azt hittem kiköpöm a tüdőmet mire felértem... ugyanezt babakocsival és egy jó súlyban lévő gyerekkel... háááát....

Mancs
Kiskesztyű helyett jó a kis zokni is....
Kicsit kissebb mint Ilba Benijén! Kép

Gabuska
Ez a befordulás egyenlőre csak a mi tippünk, de reméljük tényleg úgy van... első nst márc 22 akkor majd megnézik, és ha faros, akkor a doki megpróbálja kézzel.
Amúgy én is vidéki jány vagyok! Kép anyai és apai ágon egyaránt Pápa mellől egy kis faluból! Minden gyerekkori nyaramat ott töltöttem... de szép is volt! Kép

Kormi
Vacak lehetett a szétnyílás! Kép

Gyönyörűek a babók! Kép
Már nekünk is csak 5 hetünk van.... jajjaj...
Ráadásul após itthon van tök betegen 39 fok lázzal! Kép Főztem neki teát meg levest... remélem nem kapjuk el így szülés előtt.... Kép Kép Kép Kép

Ezt találtam.... Kép tetszik....

Megtörtént eset ... Teletömött 56-os villamos Budapesten, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kissrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre.
De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar? - reccsen rá az anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában!
Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülő gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban ...!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Két órát tö..ltem a bölcsis képes üzivel, mire hajlandó volt bevenni, de látom, mégsem ment el. Azóta (dél) most dőlt csak ki Lívi, eddig pörgött!

Akkor mégegyszer.
Sziasztok!!!!

Írtó jó volt a bölcsi, gyerekek cukorfalatkák, gondozónő (?) szimpi, szóval minden szuper volt!!!! Domika már haza jár oda, de a két lányzó is csak akkor görbítette le a száját, mikor pl. egy kisfiú kivette Lívi szájából a cumitKép vagy egy kislányka ráborította a játékos doboz teljes tartalmát, Szilvikénél 1-2 rosszul elsült rámolási kísérlet. De én úgy vettem le, hogy ők is jól érezték magukat, Livicsek főleg a vége felé.
KAPTAM DOMITÓL PUSZÁKOT BIZONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natasa,
mindig olyan jó képeket csináltok!Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
jól tippeltél, csak tényleg (mostmát több mint) két órája sz@rakodok.
Nemisigaz!Kép Nem is vót morci Livicsek. Csak néha megijedt, de két másodpercig bömbölt csak.
Viszont Domi tényleg egy kis aranybogár! Megint főzicskélt, odahozta anyának a teljes játékarzenált és beült a csajok közé!
Nem lehet nem észrevenni, hogy a jányok tök egyforma szerkóban vannak.Kép Csak a véletlen műve, de tök buli! Persze a bölcsiben azt hitték, hogy tesók, ráadásul fiúnak is nézte őket egy anyuka!Kép
Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor Livi elmarta Szilvike kezét és rágcsálni kezdte az ujjait. Egy darabig nem vette észre Szilvi, másfelé figyelt, de mikor észlelte az ármányt rögtön méltatlankodott! A másik kedvencem természetesen Domi cuppppanósa, a harmadik meg az, amikor Lívi végre elaludt.Kép

Ilba,
nem tanul németül, csak sváb származású, ezért nem ártana neki, de lustika.
Nagyon cép a cica!

Kormi, Czuli,
jó hogy írtatok! Képet, képet- tudom, menjek a francbaKép!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja... és Gabuska
Nagyon aranyos az apás kép! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vvolga, Lldicsi
kicsit elnéztem a dolgokat Kép Most látom, hogy Lldicsi a Pétervására környéki Kép

Mamacka,
örülök, hogy meglesz a lakás Kép Hogyhogy csak az nst alkalmával tudja megmondani a doki, hogy faros-e a baba? Nekem mindig mondja, amikor betapintással megvizsgál. Ma is ez volt. Fejjel lefelé kuksol bent Kép

Gabuska,
aranyosak a bölcsis képek Kép Melyikben voltatok?

Egész délután vacakol a Babanet Kép

Kép
mancs

Natasa,
kiscsajszid nem tűnik soványnak. Kép Méred mennyit eszik? Kakis, pisis pelusok rendben vannak?

Eszti,
Beninek is laza a csípője, mondták is most a kontrollon, hogy fiúban nagyon ritka az ennyire laza gyerek, de semmi kóros, nem kell terpeszpelus. Biztosan rá akarod adni? Vidd el inkább korábban szűrésre szerintem. Persze ezt csak én mondom. Kép
Beninek is ilyen sapija volt, csak kékben. Kengurus, nem? Sajna mi már rég kinőttük. Kép

Czuli,
gratula az 1 hónaphoz!!!! KépKépKép

Kormi,
micsoda pocak!!! Írtó édi Levi baba. Kép

Jucus,
nem, a macis fürdetőt kb. 3 hónaposan használtuk először és nem is minden nap, csak ha nem nyűgi, ilyenkor pancsizhat többet, mert több a víz.

Mancs,
a Bécsi út másik oldalán, új zöld ház, nem a Bécsi úton, de látszik onnan, mert előttünk egy földszintes ház van. Ha erre jársz mégis valamikor, nehogy ne szólj!!!
Szőrtelenítés: nekem tükrös technikám van ám! KépKépKép

Mamacka,
pontosabban hol? Nem hiszem el, lesz még egy óbudai!!!! Kép Sétálhatunk majd együtt. Ha lesz persze kedved. Kép

Timi, Gabi, Dia
nagyon jók a képek!!! Én is úgy mennék!
A csajszik totál egyformában nyomultak, jól látom? Hol vettétek ezt a harisnyát?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
Csokonai utca. Nemtom merre vagy ismerős errefelé, hogy hogy írjam le.

A bölcsi utáni pörgés itthon Izsákkal
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
természetesen a kispesti-kínai felegvárban, a Centrumban vettük.Kép Meg a bodykat is. Dia mondta, hogy majdnem ő is ezt a body adta Domira. Hát akkor már tényleg besz..tam volna a röhögéstől!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tudom ám, hogy két l a fellegvár, csak kíváncs voltam, figyeltek-e!Kép

Bocsi, de nem bírom ki:
Figyeljétek ezt a vagány alvást!Kép
Kép
És ezt a kis mókusost
Kép

Van még egy csomó bölcsis kép, apránként feltehetem őket, vagy már most sok vagyok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jövök mostanában, de a alig tudom bekapcsolni a gépet. Nagy hírem van: Benedeknek ma kibújt az első fogacskája! Múlt héten csütörtökön voltunk dokinál és 70 cm, 7,4 kg. Úgyhogy mostmár nem nő olyan gyorsan "csak" fél kg-ot hízott egy hónap alatt, a korábbi 1kg-hoz képest.
O Kép

Kép

Kép
szorsi

Mancs, semmi bajKép
Gyros miatt nagyon irigyellek, én is szeretek a Szerrájba járni, de amióta Andris megszületett, sajna nem voltunk.

Kormi, sajnálom a karszalagos, kórházas sztorit. Kép

Natasa
Szabadka nagyon szép város, jártam ott a kilencvenes évek közepén. Kép

Jucus
Sajna a Dunántúl elég szeles, pláne a ZSámbéki- és a Bicskei-medence. Kép Talán a jövő héten megjön már a tavasz... Kép

MAmacka,
Drukkolok a lakásvétel ügyben. Pelenka egy hónapra kb. 10 000. Kép
Mi a másodikon lakunk - régi bérház, magas belmagasság - és tényleg nem sétagalopp a 7 kilós gyerekkel, kocsival. Így külön-külön hurcolom a kettőt. Az meg nagyon macerás. Kép
Végre még egy dunántúli! Kép Mi a falu neve???

Lányok, nagyon jók a bölcsis képek. Jajjjj, azok a csíkos harisnyák nagyon szexik!!! KépKépKép Egyre irigyebb vagyok a talisokra. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Csak beleolvasgattam a hozzászólásokba és láttam, hogy szó volt a kajálásról, pontosabban a csirkemájról. Sokan nem adják a gyereknek, mert káros anyagokat választ ki ugye. Állítólag ha 1 órát tejben, aztán fél órát vízben áztatjátok, akkor ezek az anyagok távoznak a májból. Ha vki már leírta ezt akkor bocsi.

Többen kértetek képeket Benoról. Õszintén szólva a múltkori ügy (Bumpy) óta kicsit tartok ettől az egésztől. Ne haragudjatok, de sokáig még azon is gondolkotam, hogy jöjjek-e. Lehet, hogy beszari vagyok. Végül úgy döntöttem jövök, de a képeket szerintem mostanában nem rakom fel. Még egyszer bocs mindenkitől.Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Na sziasztok Szajszik! (és persze az író-olvasó apucik is! Kép)

Hááát, egy kissé le vagyok maradva. Az elmúlt két nap egy kissé zsufi volt. Még szerdán elromlott a mikrónk, és nem hívtam ki a szerelőt, mert még decemberben már egyszer fizettem, a szerelőnek 7000 jó magyar forintot, és most is ugyanaz volt a baja. Szóval apa pénteken vett este egy másikat, azzal jött haza, de nem hiszitek, az sem működött. A vadi új mikró. És ugyanaz a baja, mint a réginek. Nem is akartam elhinni.... Működik, világít, csak épp nem melegít egy fikarcnyit sem...Kép Na szóval szombaton visszavittük - immáron együtt (addig Marcira anyóség vigyáztak, akik ennek nagyon örültekKép), és vettünk egy tök másikat. Nem is ugyanagyt a gyártmányt. És most működik! Hurrá. És sokkal jobb is mint a másik volt.
Ja, és köszönöm szépen a kengurus tippeket, a 10.000 feletti árakat egy kicsit sokalltam, és mivel az Árkádba vittük a mikrót, bementem a Baby Bellbe, nézni kengurut.
A Chicco-nak egy olyanját vettem meg, ami 7300 ft volt, és kifelé, és befelé is lehet benne Marci. (kifelé persze csak később)
Na most azóta volt benne legalább 3x és legább 3x el is aludt benne!!!! KépKépKép
Imádja, mert tud nézelődni, és neki ez a mániája. Hogy menjen vele az ember kilométereket a lakásban. De most már nem szakad le anya karja a több mint 5 kiló alatt 1 óra után!!! Bizony ám!!!! Annyira jó. Csak az a baj, hogy ha elalszik benne, akkor nem tudom kibányászni belőle anélkül, hogy felébredne, mert úgy be van ágyazva bele. Szóval olyankor kengurustól alszik a drágám. Most nincs kép, de elég vicces, hogy a gyereken rajta a kenguru, és így van betkarva, ahogy alszik. Leginkább egy bazi nagy letakart kupachoz hasonlít olyankor...Kép
Nna, ez volt szombaton, aztán egy kcist sok volt itthon is a tennivaló, azért is nem jöttem. Vasárnap is sokminden volt, elmentem a Brendonba - sajnos csak oda, mert az közel van, és vasárnap is nyitva van - muszáj volt melltartót vennem, és már nagyon rég akartam Marcinak lógós játékot (Az Ilbáék félét) és most sikerült vennem valamit. Bár sajnos nem azt, ami Ilbáéknak is van, mert az már megint nem volt, de 8000 ft-ért vettem ezt a játszószőnyeget, és nem bántam meg, mert Marci ezt is szereti.Kép
Kép

Szóval zsufi volt a hétvége...

De annyit írtatok, hogy követni sem tudom már.

Ilba,
Beni új harisnyája állat!Kép
Meg annyira édik a másik babával. Hogy nézik egymást!!

Gabi, Timi, Dia,
most én is irigy-irigy!!!
Nagyon édesek a gyerekek! Meg az is tök jó, hogy Livi, meg Szilvi egyen szerkóban vannak.

Sajtine,
A kis menyasszony nagyon nyárelő hangulatban van! Hát ma szépen is sütött a nap!
Mi volt a dokinénivel?
Tényleg, ha holnap is ilyen az idő, akkor tali valahol? Adj egy támpontot ott felétek, és oda megyünk 1h-re, ha az jó.

Dia,
Domi még mindig egy tündérbogár!
Jól becsajozott a bölcsibe!!! Hiába, aki így tud főzni!! Arra ragadnak a lányok! KépKépKép
Háááát, nem irigyellek a felújítás miatt. De arra gondolj, hogy mennyire király lesz a kéró majd utána!!! KépKép

Mamacka,
drukkolok és is a lakáshoz, majd írdd meg mi volt!
És a pénz miatt ne aggódj, ha nincs is sok, annyi mindig van, amennyiből pelust veszel. Komolyan, majd meglátod! Ne is foglalkozz ilyenekkel most! Inkább sétálj te is nagyokat iylen szép napos időben!

Mancs,
tényleg nem tanácsolják hogy 1 hónapos koráig hozzányúlj a baba körméhez. Amúgy egyébként igen küzdelmes a körömvágás, de ezt majd kitapasztalod. Kép
Pedig azért annál gyorsabban nő minsem hogy egy hónapig ne vágjuk le. Nagyon puha a körme, és csak egy kicsit megkapirgáltam, és már jött is a felesleg le. Meg néha lerágtam, amikor aludt...KépKép
Kürtöskalács bejátszot???!!! Fincsi is! KépKép

Vuka,
mi a helyzet? Javulás? Remélem...Kép

Natasa,
Hát tényleg szuper képeket csináltok Szonjáról! Nagyon jók! Imádom nézegetni, szóval jöhet még-még!!!

Kormi,
Hát ez nem semmi! Ki ilyen nagy a családban? A férjedtől örökölte ezeket a méreteket??? Hát mekkora lesz Levi nagykorában. Kétajtós szekrény? Csak győzzétek majd etetni!Kép

Eszti,
irigy a sok pihenési lehetőségedre! De gratula is Benyónak hozzá! Biztos jól érzi magát! Csak maradjon is ilyen, mondd meg neki!!!Kép

Ja, mielőtt teljesen elfeletem:
Hát boldog szülinapot Zsófinak, Boginak!
De jó, most láttam csak, hogy ők is egy napon születtek!!! KépKép
Kép

Mennyien vagytok vidékiek!!
Ez tök jó!
Én csak budaörsi vagyok, az nincs olyan messze. És suliba is már ide jártam Pestre. (ill. Budára)

Wolga,
akkor Andris jól van már? Kipróbáltad Gabi javaslatát, a több büfit szpoi közben? Siker?
Majd talizunk ám, csak legyen egy kicsit jobb idő!!! Megyünk Jucusékhoz kirándulni!!!Kép

Gabi,
jöjjenek a képek! Én imádom! Kép

Tücsökmami,
Gergő annyira ennivaló!!! Õt is imádom ám!
Te is úgy látom elhavazódtál.

Ja mg Coolasának akartam drukkolni, de már nem érdemes, mert biztos ezerrel babázik!
Akkopr már szerintem Gratulálok is! Aztán majd kérünk szépen képeket, meg hogy minden oké volt-e!
Remélem igen! Kép

Nna, a délutáni szieszta Marcinál eddig tartott, (igaz 1h óta alszik...Kép), szóval most megint búcsúznom kell, aztán majd mostmár esténként szerintem tudok jönni, meg talán így délután is.

Hétvégén megyünk uncsitesókhoz (bátyámék) kiváncsi leszek. Ez lesz az első társasági utunk. Majd jól csinálok képeket! Kép

Jááááj, már nagyon hangos...
Na pussz!

A fityisz még álmában is elkiséri Marcit! KépKép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek

Jó volt a beszámolód, főleg a mikrós rész. Kép
Köszi jól vagyunk, holnap kapja a 3 hós oltását.
Budaörs. Kép Még egy dunántúli! KépKépKép

Tali rendben, alig várom. Kép

GAbi, a képek jöhetnek... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi,
nagyon jó a kínai rucitok, Beninek is kéne vennem pont új harisnyákat, jelentem, kinőttük a régieket. Kép
Nem kérdés! Képeket!!!!

Orsi,
Beno szépen fejlődik, szép nagy baba!
És gratula a fogacskához!!!! KépKépKép
Volt nyűgi miatta?
És képek nélkül is gyere!!!!

Bubek,
mikro: Kép aztán KépKépKép
Kenguruban alvós képeket kérünk szépen! Kép
Nagyon szuper a játszószőnyeg, jó színes, az ilyet az én kis pasim is bírja. Minél randább, tarkább valami, annál nagyobb a sikere. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Harisnya, kisgatyó nálunk nem jön be, mert a gumi rész a deréknál szorítja, annyira kis tömzsi a fiam. Nálatok nincs ilyen? Kép Csak a kantáros naci jó nekünk. Kép

Orsi,
gratulálok Beni méreteihez és az első fogához. Kép
Jó korán kibújt. Kép

Ilba,
írtam a házat. Nem ismerős?

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi:
Jók lettek a képek!Ügyes vagy!
Képzeld ma megint vattem egy harisnyát Szilvinek!Vuk-os is volt,de a méret nem stimmelt,igy egy szép sötétkék lett belőle.Ilyenetek is van?Kép
Jó neve van a kutyának!Kép
Szilvi is nehezen aludt el ma!
Különben nemcsak fiúknak nézték őket,hanem ikreknek isKépMondtuk,hogy persze csak két anyjuk vanKép

Orsi:
Nem baj,ha nem raksz képet,csak gyere minél többet!Gratula a fogához Beninek!

Bubek:
A kenguruban alvás nagyon tetszett!KépMár látom is magam előtt a kupacot!Kép
Jól néz ki a játszószőnyegetek!Az a jó ha szines!
Milyen nagyfiús sapija van!

Mamacka:
Remélem összejön a lakás!Apósék meg majd bánhatják,hogy nem vagytok a közelben!Kép

Épp most ettem meg egy tábla Milka csokit,amig irogattam nektek!!KépKép

Kép

Kép
novum

Vvolga,
nekünk a kis melegítőnacikkal van hasonló gond, én mazohista vagyok, és átalakítom a derekát.Kép

Akkor most menjetek ki csipszért, kóláért felteszek 1-2 képet!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
én meg egy marcipánrudat táplálkoztam be!Kép Egészségünkre!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én meg a 3. zsömlém kezdem. Kép
Gabi, Te hol vagy a képekről???

Kép
Kép
Kép
ilba

Vvolga,
így nem tudom most, de nagyon közel lehet hozzánk. Új ház? A megállónál? Majd holnap arra sétálok.
A Szomolnok utca innen 2 sarok. Mikor végzett a barátnőd?

Bubek,
miért nem vágod Marcus körmét, mikor alszik?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Neked is váljék egészségedre a X.-edik zsömle!Kép
Én fotóztam nászasszony!Kép
Majd Dia képein biztos rajta leszek, bár én nem fogok felszaladni a tizedikre hogy leugorjak, ha mégsem!Kép (Az egyiken lehet látni egy kék-fehér felsőt, az én vagyok!)
Ja, és Timi, szerintem nagyon szépek, aranyosak vagytok a lányoddal a képeken, úgyhogy meg ne halljam még egyszer, hogy ne fotózzalak Téged!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
Lívi felébred, ha elkezdem a kezeit matatni.Kép Hasra szoktam fektetni a pelenkázón, úgy vágom a körmét, mert akkor nem tudja elkapni a kezét.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni csak akkor ébred, ha a lábán próbálom vágni. De akkor egyből. Csikis az angyalom. Kép
Kezéről gyorsan le is vágtam most, akkorát karmolt a homlokába, hogy vérzett szegénynek. Kép

Maradt a három, de most jön a Hugi muffin-ja tegnapról. KépKépKép

Hogyé aggyák ottan ezeket a harisnyákat?

Ja, én lenni pösti. De olyan cikis pesti, illetve budai. Ne röhögjetek, de kb. 2x láttam élőben malacot. Tegnap mesekönyvben tanulgattam, hogy hogy hívják az állatok kicsinyeit, anyucikat, apucikat. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mert félig felébred a csipesz csattanására, és elránja a kezét. És olyankor nagyon morc képeket tud vágni...Kép Csak a csipesszel tudtuk eddig csinálni (apa épp most csinálta, mert Marci nyugis volt most veleKép), mert az ollóval nem ment, annyira kicsi a körme, és annyira puha. Csipesszel könnyebb, de egy kicsit hangosabb is. Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
KépKépKépKépKépKép
Nem kiröhögés, csak tök ari!

Múlt héten 3-400 forintért voltak akciósak a ruhaosztályon, a földszinten a Kaiser's-ben 1100-tól láttam.

Timi,
nincs sötétkékünk. Van egy fehér vukos, egy sima fehér, a csíkos, egy kék és egy fehér cicás.

Mancs,
azt a vukosat kezdi kinőni Lívi, szívesen odaadom, ha jössz! Csak szóljál, mert szita az agyam. (Ugye jól emlékszem, hogy Te írtad, hogy akarsz olyat?)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: