Sziasztok,
Currys pulyka sikert aratott, hatan voltunk több, mint egy kilóra, és csak egy icipici adag maradt belőle
Máté nagyon élvezte a társaságot, megjöttek, egyből vigyorgott, tudta, hogy ő a főszereplő, csicsergett egész nap, most meg alszik

Voltunk sétálni kendőben (tolja a hóban a babakocsit az, akinek hét anyja van!

) anyukáméknál, oda-vissza aludt

Már megint magától aludt el este, gagyarászás-éneklés után az oldalára fordulva. Annyira aranyos, hogy attól félek, mire megyünk a talira, megeszem
És a fő attrakció: Ma többször is négykézlábra emelte magát, ezen erőlködött, amikor csak leraktuk, nagyon ügyi volt

Szerintem még két hét, és úgy mászik, mint a pinty (aki röpül) !!

Szegénykém eddig kétszer ébredt sírva, szerintem sok volt neki az élmény mára. Remélem, az éjszaka hátralévő része nyugalmasabb lesz.
Bab,
szívemből szóltál!

És örülök, hogy nem vagyok ufó. Vagy de? gzzzzbrrrmmmhh jííssdnmmm bipbip

Nyúlné,
Kisnyúl és a nagypapa találkozása kissé vicces így elsőre, de biztos nem lehetett jó élmény senkinek

Örülök, hogy rendeződött a helyzet.
Benianyu,
jó lehetett a buli, apának boldog szülinapot

Danibaba biztos az egész napi élmények feldolgozása miatt aludt nyugtalanu.
Hévízre pedig vigyetek magatokkal egy jó nagy adag nyugit
Gyurmázás roxXx, alig várom, hogy lehessen alkotni Mátéval, nagyon szeretem az ilyesmit
Álomkór ismerős, aztán meg nem lehet lelőni...
Beni csinos pasi lesz, ilyen keskeny csípővel

Napsugár,
jó látni, hogy rendeződnek a dolgaitok lassacskán.

Legalábbis, hogy nagyobb a

aránya, mint a

-é Gyere sűrűbben, ha lesz neted, talán tudunk segíteni neked valamicskét.
Juci6,
kísérlet ugyan, de már csináltam hasonlót őszibarackból, az is nagyon fini
Havtunde,
úgy, hogy tócsni, cicege, vagy prósza nem ismerős?
Reszelt krumpli, fél kiló krumplihoz 1 tojás, liszt, amennyit felvesz, pici tejföl, só, bors, és fokhagyma kell bele. Ezt a masszát kell forró olajba szaggatni kanállal, és kis lepényekké lapítani a kanál hátával. Mindkét oldalát pirosra sütni, szalvétán lecsepegtetni, és frissen mennyei. Legfinomabb tejföllel megkenve
Itt is kb így nézett ki délutánra a kép, most sokkal durvább.
Apa

Nekem is nagyon hiányozna. Mármint a sajátunk
Padlizsánkrém, jujujuuuuj!

Legyen jó kis vámpírgyilkos style, ok?
Ayse,
köszi

Igaz, az autósülésben is görnyed, azt mégse lett púpos
Igen, kicsit hasonló a formájuk, és a pöri az gulyás

Lili megint megasirály szöveggel rukkolt elő. Nem lehet, hogy a hó, meg a borulás miatt van ma sötétebb, és azért látta a haját is feketülni?

Lili kissé bizonytalan... vagy mégsem?
Te hallottál már kauzárt üvölteni?
Havtünde, Márti,
szőrös-nedves téma

Davallia,
Panda nagyon helyes a sáljával (vagy mijével), étvágya meg olyan, mint az enyém. Van, hogy egész nap elvagyok egy szendviccsel, máskor megy egyszer eszem, de reggeltől estig
Flocika,
üdvözlégy körünkben
Kuha,
örülünk, hogy jól telt
Jucc,
hát igen, a zsivaj(!) nekem sem hiányzott volna. Hangosak nem voltak ugyan, de mindenki egyszerre beszélt

Séta közben a hó zizgése az esernyőn, meg a kis picurkám szuszogása a mellemen, a saját lépteim ropogásával együtt éppen jó kis levezető volt a társaság után. Bár utána megvolt a kötelező kutyávaljátszósdi anyuéknál
A bivaly meg a zsivaj tényleg hasonlít, de az eleje meg a vége más
Debrecenbe kéne menni...

Jó hely lehet.
Én is látni vélem a madarat Barbi képén
Barbi,
úristen, én ennyi szesztől haza sem találtam volna egyedül, de lehet, hogy kísérettel sem.

Pedig annak idején még a pasikat is az asztal alá ittam

Jó, ez nem jelentett hektóliternyi mennyiségeket, csak valahogy nem fogott ki rajtam az alkohol
Most azt hiszem, kb tizennyolc órányi egybefüggő alvással tudnék csak kipihenni egy ilyen éjszakát
Noel aranyos a babakocsival, de legalább jó családapa lesz belőle

Én is szeretem a jó turikat, tényleg jobb darabokat fog ki néha az ember, mint a "divatos" márkák közül, amik mostanában úgy néznek ki, mintha csak úgy rádobálták volna őket a gazdájukra...
Hózentróger helyes, megnéztem. Tudod: A google a barátod

Helyesek a fiúk, fa vasút fából vaskarika, beton talpfával, Máténak meg ugyanilyen "pöcögtetője" van, csak napkitörés-színben:
Duda,
köszi, jól esett egy kis meleg, ha csak a fejemben is

Szinte hallottam a hawaii gitár hangját hozzá

Most mondtam apának, menjünk mi is egyszer, csak attól félek, én ott leülök, és egy hétig csak nézek ki a fejemből, annyira szép
Anyukámnak megmondom, hogy guszta a gulyáslevese
Csikken,
megbeszéljük
And,
gyere csak ide egy pofonért!

Én szeretem a telet, csak a sok gönc bosszant, amit magamra kell aggatni ilyenkor. De nemsoká nyár lesz, aztán ismét tél, és így tovább. Ez már csak ilyen, hogy legyen min mérgelődnünk
EZ kb olyan, minthogy a gyerekeink (Eszti is

) megnőnek hamar, mi meg ráérünk majd 60-70 évesen pihenni
Apán is túlteszel számítógépguruságban

Még ha nem is tudod, hogyan, de megoldottad a Z-Y problémát

Azt mondja, azt is írjam le, hogy ezért most te vagy a világ legokosabb nője

Dóri,
szép darab a hóember, és micsoda modern seprője van
Prüntyi,
apa

Jó utat neki
Szerintem ráér még Tündi külön szobában aludni, főleg, ha épp nyűgösebb időszaka van. Neked is nehezebb dolgod lenne vele
Máté a fejét markolássza, ma úgy szopizott, hogy az orrát fogdosta közben, és nem kapott levegőt...
Képek szépek

Én nem tudnék így behajolni a kádba, nomeg az ázás is hiányozna, amit Máté mellett teszek
Rókica,
Zsuzsa nagyon édes lehet, egy az egyben Mátéra ismerek benne, csak ő nem visít annyit

Egész nap rakosgatni kell ide-oda, sehogy sem jó neki, talán csak akkor van nyugodtan, mikor a kutyával futkosok, de az meg nagyon fárasztó

Még szopizni sem akar rendesen, folyton vigyorog közben.
A kezemet nekem is az arcához húzza, bekapás céljából, én meg azt játszom, hogy kifeszítem a tenyeremet, és azt adom neki, olyan édes, hogy nem tudja bekapni, akármekkorára nyitja a száját
Apa azt üzeni: Éljenek a raszta-csajok, a raszta-szív, a raszta-szív, a rasztaszív örökké dobog

Õ már csak tud valamit
Sildike,
ez igen. Nem semmi lelkierő kellett hozzá, gratulálok.
Mi is majdnem sírtunk apával.
Köszönjük, hogy leírtad
Majola,
én anyukám haján kísérletezgettem, elég jó aránnyal
Cleo,
Maja nagyon édi a kádban!
Én meg kicsit fáradt vagyok már, ötödszörre tudtam elolvasni, hogy "meggyönyörködtem". Volt az minden más, csak az nem, ami...
Pusztok
Sisotris, Máté és Apa
20+4