A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Pankata: Köszi szépen! Nem is tudtam, hogy a Medicenterbe gyerekeket is lehet vinni...de akkor megyünk.
kissvirag

Sziasztok!Tudtok szegeden játszóházat?Jönnek ismerősök ide kirándulni és 3 gyerekkel elmennének valahova játszani.Köszi szépen,ha írtok!!!
Ildi
ildi10

Ildi,
Tesco/ Plaza. Mind2 helyen van.
Vendég

Sziasztok! Elromlott a netünk, de végre újra használható Kép

Enikő Kép Sok puszit küldök Violának, remélem enyhe lefolyású lesz a himlő! Elhiszem, hogy nyűgös szegényke, sok minden összejött egyszerre Kép
Igen, nagyon izgi a vége, főleg, hogy nem tudod, hogy órák, napok, vagy esetleg még hetek vannak háta Kép Mindenesetre kezdek kicsit türelmetlen lenni, mert annyira szeretném már látni Kristófot Kép

Kinga Kép Milyen ágyat vettetek végül a Faktumban?

Ildi10 Kép A Százszorszép gyermekházban is van játszóház.

ZsuKép Szerintem te már nagyon a finishben vagy! Én csütörtök óta nem nagyon érzek jóslófájásokat.

Kissvirag Kép Mindjárt küldök mailt.

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Zsu!
Kitartást!Remélem holnap jobb napod leszKépKép

Timika!
A legegyszerűbb ágyat vettük meg.Semmi extra.60X120-as,3 magasságban állítható fekvőfelületű.Most hogy összeraktuk,babaszobának néz ki KItti szobája(1-2 extra bútortól eltekintve ld íróasztal és a heverő amin aludni fogok eleinte).

Jóccakát mindenkinek!!
Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Enikő!

Violának jobbulást!Sajnálom,hogy szenved szegény.

Kármen!

Még jó,hogy nem lett nagyobb baja az Orsikának.A Noémi az üvegasztal alsó lapjára lépett,és 3 fele tört.De neki nem lett semmi baja.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Ma jól rámijesztett Katica. Úgy kezdődött, hogy este mozgott, mint akit nyúznak, rettenetesen fájdalmas volt nekem. Kb egy fél óráig csinálta, aztán lenyugodott. De tényleg nagyon-nagyon fájt. MOndtam is Tamásnak, hogy remélem nincs vele semmi gáz. Ezután éjjel két rémálmom is volt, az egyik, hogy anyuék meghaltak vmi szerencsétlenségben, a másik, hogy ctg-n voltam, és nem találták meg a szívhangot. Na felkeltem reggel, vártam Katicát, mert általában együtt ébredünk. Eltelt fél óra, semmi. Elkezdtem simizni, semmi. Ráztam a hasam, semmi. Na itt már beparáztam rendesen. Szóltam Tamásnak hogy jöjjön, beszéljen már hozzá, meg símogassa, hátha neki visszajelez. Hát jó 10 percig megint semmi. Mikor már ott tartottam hgoy mindjárt felkeltem apát hogy vigyen be a klinikára, na akkor kegyeskedett kettőt rugni a kisasszony:-) De én nagyon beparáztam:-( De azóta már felébredt.
Szóval nem kezdődött túl jól a reggel. Fájásom továbbra sincs, csak a hasam alja fáj nagyon, úgy mint mensikor, meg a hátam akar leszakadni. No meg nem bírok aludni, éjjel is 20 percenként ébredtem, hajnalban már sírva fakadtam, hogy nemigaz hogy ne mtudok aludni egy kicsit. Erre ébredt Tamás-szerencséjére- mert nem állított magának ébresztőt, amúgy elkésett volna a melóból...

Timi! Fájásom nekem sincs! Csak a hasam alja fáj-sajog-mint mensikor szokott, meg ma újabb tünet, hogy leszakad a derekam. Ezt eddig csak órás séta után éreztem, most meg fekve is, és ülve is. De más nincs. Viszont már csak 8 napunk van, mert nem szeretnék befeküdni a klinikára indításraKép

ZSu
38+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Zsu, elhiszem, hogy megijedtél, de amint tudod, már a 28. héttől a nap nagyobb felét átalusszák a drágák. Anyuka meg kapjon idegbajt...
Nem is meséltem: anyukámékra rájött, hogy még Ficergő születése előtt festessük ki a lakást...nagyon boldog vagyok, pakolhatunk megint.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsu!
Tényleg ijesztő lehetett.Rossz hogy nem lehet tudni mi zajlik odabennt.Így teljesen titokzatos dolog ez a terhesség.

Exi!
Látom anyukádék csinálják a programot!!Kép Azért vigyázz ne lélegezz be túl sokat a vegyszerekből!!
Mikor kezditek?

szszkinga

Zsu Kép Elhiszem, hogy nagyon megidjedtél! Az elmúlt pár napban én is elég rosszul aludtam, mindenféle hülyeséget álmodok (szerencsére nem Kristóffal kapcsolatban). 23:30-kor feküdtünk le, felébredtem 2:30-kor, 5:30-kor és végül 8-kor, utána már fel is keltem. A lábaim úgy néznek ki, mint a bucik, viszont még menzis fájások sincsenek. Szóval én is nagyon várom már, hogy előbújjon a kis drágám Kép Ha Katica nem indul meg 8 napon belül, azonnal befektet Sikó?
Kristóf egyébként nekem még mindig elég sokat mocorog, éjjel is elég sokszor éreztem Kép
Ja, Zsu, te iszol málnalevél teát?

Exi Kép Nézd a festés pozitív oldalát: legalább minden szép lesz, mire Ficergő megszületik! Kép

Szép napot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Karmen!
Engem érdekelne a szopistanács.Elküldenéd?

Hála Istennek,hogy megúszta ennyivel Orsika!Nálunk is volt pár kaland.Valahogy a gyerekek ebben nagyon találékonyak,meg kreatívak.Mikor azt hinnéd mindenre gondoltál előállnak vmi újjal.

Dancsi!
Melyik bölcsibe is jár Jozsóka?

Lányok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy melyik oviban van minicsoport?
Köszi
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde! Oké,elküldöm, de nem találom a cimedet. Minicsoport csak az Alapítványi ovikban van, azért mert az önkormányzatiban szigorúan betartják hogy 3 év alatt senkit nem vesznek fel, azon egyszerü okból, hogy 3 éves kor elött nem kapnák meg rá az állami támogatást.

Enikö! Nekem nagyon tetszik a szekrény, de amig nincs kész a ház nem merek semmit venni, ki tudja a végén marad-e arra amire kell. Pedig pont egy ilyet szeretnék. Le is mentettem majd ilyet csináltatokKép

Zsófi! elhiszem megijedtél

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!
Voltunk a bababörzén.Többet biztosan nem megyünk..Olyan cuccokat árulnak mint a legrosszab turikbanKép Lehet hogy a szebbeket már elvitték,de a maradék rengeteg ruci az nagyon rossz állapotú.Persze a cégeknél jó cuccokat lehet venni,azért mi sem jöttünk haza üres kézzelKép Kép
Szóval ha valaki még nem indult el,az meggondolhatja még magát!
Amúgy nagyon klassz idő van kint!!Menjetek sétálniKép
Jó étvágyat a vasárnapi ebédhezKép

szszkinga

Timi, én nem dagadok hál'istennek, sőt, az a poén, hogy ugye 10 hetes voltam, amikor volt az esküvőnk, és akkor a bal kézre húztuk fel a gyűrűt, mert egyikünknek se ment fel a jobbraKép Aztán terhesség alatt át kellett tennem a jobb kezemre, mert a balról már lecsúszott. Na most már a jobbról is lecsúszikKépKépKépKépKép

A lábamat érzem néha ha egész nap talpon vagyok, de egyáltalán nem vészes....

Nem, nem iszok málnalevél teát, egyszerűen nem volt hozzá affinitásom. Pedig látod, akkor már lehet kiesett volna ez a gyerekKép De én szépen tágulgatok tea nélkül is, csak hát fájások is kellenénekKép

Nem tudom hogy azonnal befektet-e, kedden megyek ctg-re, akkor fogok rákérdezni. Remélem nem, mert nincs hozzá nagy kedvemKép Brrrr

Mostmár nyugodtabb vagyok egyébként, sokat is mozog ma KAta, lehet kárpótlásul az ijedtségreKép

ZSu
38+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Festés: szerintem kivárjuk a jobb időt. Végül is maga a festés része hamar meglesz, mivel anyu unokatestvérei szobafestő-mázolók, csak előtte le kell bontani a fél lakást+le kell kaparni a tapétát.
Jó játék... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Karmen!
Érdekes dolog ez az ovitéma.
Tudom,hogy van jópár Alapítványi óvoda,de azt is tudni kell,hogy az önkormányzati ovik is működtetnek Alapítványt,hogy működni tudjanak egyáltalán.Ide megy az 1%,meg pl az alapítványi bálok,rendezvények bevétele is...
Tulajdonképpen a fejkvóta miatt nem pont hogy megérné minicsoportot indítani..?
E.

szilde
Szeged

Karmen!Küldeném a címet,ha meggyógyulna a fremail.Kép
E.

szilde
Szeged

Szilde,
Újszegeden,a Töltés utcai bölcsibe jár.
Vendég

Dancsi!
Aha,mostmár rémlik.Kép
Az Újszegedi bölcsikben több hely van?
E.

szilde
Szeged

Nem hinném. Teli vannak a csoportok, valszeg mázlim volt. Nem tudom mi lesz szeptembertől, hogy mehet-e továbbra is Jozsó.

Mi júniusban jelentkeztünk és egyből felvették. Mondjuk ki voltam írva veszélyeztetett terhesnek és nekünk ez a körzetis bölcsi, már ha egyáltalán van ilyen.
Vendég

Kinga Kép Mit vettetek a cégeknél? Jobban megérte így a vásárlás, mintha boltban vásároltatok volna?

Zsu Kép Szerencsés vagy, hogy megúsztad a vizesedést Kép
Én csütörtök óta iszom a málnalevél teát, kiváncsi vagyok, hogy lesz-e valami haszna Kép
Kedden még lesz 6 napotok a kiírásig, előtte gondolom nem fektet be, nem?

Enikő Kép Hogy van Viola?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Igazság szerint amiket vettünk,még nem néztem máshol mennyibe kerül,de úgy értékeltem olcsó a börzén.Vettünk édes rózsaszín kifogót mosdókesztyűvel 1800 Ft-ért meg vettünk ujjatlan hálózsákot ami 1650-be került.A hálózsák alul teljesen kicipzározható.Ezek az árúsok nincsenek szegeden.Pirinyo.hu weboldalon találhatók meg a termékeik.Mást nem vettünk,mert ruhákra már nincs szükségünk.Ha van kedved,nézd meg a babakucko.hu-t.Onnan vettem olyan rucikat,amik használtak,de olyanok mintha vadiújak lennénekKépKép

Szerintetek kell venni fürdővíz hőmérőt?

A málnalevél tea a szülést könnyíti?

szszkinga

Üdv!
Kinga, én mindjárt rákattanok a weboldalakra. Kép
Mi vettünk vízhőmérőt, igazából ártani nem árhat. Főleg nálunk...mivel én hidegvíz-mániás vagyok, tehát amit én jónak éreznék, az Petinek biztos hideg lenne.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kármen!
Puszika Orsinak, szerncse, hogy nem lett nagyobb baj.

Enikő!
Hogy van Viola?

Zsuzsófi!
Hajrá Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megértelek, egyszer én is átéltem hasonlót, azt hittem szívrohamot kapok az ijedtségtől. Huncutok ezek a babák, hiába... Kép A lényeg, hogy minden ok, nyugi rendben is lesz. Ja, képzeld, én is "összementem "ujjilag" a terhesség alatt. Az ujjaim azóta is vékonyabbak, lassan be kell vetenem a gyűrűimet. Bárcsak a ruháimmal is ez volna a helyzet. Kép Bár végül is nem szólhatok egy szót sem, nem híztam sokat.

A bababörzét kihagytuk, viszont képzeljétek szombaton délelőtt családilag elmentünk a Százszorszép gyerekházba, olyan jó volt!!!!!! Ricsi minden játékot kipróbált, nagyon jó kedve volt. Dávid szemlélődött (főleg a kis csajokat Kép ) Sajnos az a sok lépcső nehézkessé teszi, hogy eljussunk oda, de apát majd megkérem néha, hogy segítsen bennünket el. ill. bejutni.

Exi!
Korábban mi vettünk hőmérőt, mert én is hidegvizes vagyok, jó hasznát vettem. Mostmár nincs szükség rá, de jó szolgálatot tett.

Nem értem, miért nincs minicsoport, biztosan lenne rá igény, ha csak abból indulok ki, hogy egy szimpla bölcsis helyért némi túlzással közelharcot kell vívni hónapokkal előtte.

Mi kell a bölcsis beiratkozáshoz, el tudja mondani nekem vki??????? Már ötféle verziót hallottam, és képtelen vagyok eligazodni a dolgon. A körzeti bölcsibe kötelesek felvenni a gyerkőcöt?

Hajni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hol vagy???????????? Mi van veletek?

Jó éjt mindenkinek!!!
Pocakosoknak dupla puszi!!!!!!!!!!!!!Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést megvagyunk! Viola elég nyügi, illetve folyton kézben akar lenni!
Ma délután pl vagy egy órát ült az ölemben csendben és közben hangja nem volt, bezzeg ha letettem...Kép ment a vonyíkolás.... Ahogy a karomban volt, minden okés lettKép

Nem akarom elkiabálni, de úgy tünik Viola könyebben vészeli át a himlőt, mint Bogi!
Nem tünik úgy, hogy nagyon szenvedne a viszketéstől, vagy ilyesmi!
A pöttyei nagyon csúnyák az tény, de hát ez ezzel jár!

Viszont az van előttem, hogy most átvészeljük és soha többé nem leszünk himlősekKép És egy életre letudom és nyugodt vagyokKép

Zsófi,Timi: Kitartás nektek!Kép++++++++++++++

Kinga: Állítólag a méhszáj puhulását -->> a tágulást könnyíti! Állítólag! Én személy szerint nem vettem észre semmilyen álldásos hatásátKép

Karmen: Az orvosunk javasolta ezt a vadárvácska főzetes ülőfürdőt a pörköknek, és tényleg csodákat tett!!!!!!!

TFIldi: Te mikor vizsgázol? Jársz még a suliba? Ki vigyáz olyankor Noémire amikor suliba vagy?

Ildi10: Drukkolok, hogy sikerüljön eladni a lakásotokat!
Én voltam már Ildiéknél tényleg csodaszépKép, nagyon nagyon igényesen,ízlésesen meg van csinálva! Nekem nagyon tetszikKép

Romy: Igen érdekes, hogy pont egy babáknak-gyerekeknek kitalált helyre nem lehet babakocsival felközlekedniKép vagyis inkább szomorú! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Mi nem jártunk bölcsibe így nem tudok infókkal szolgálni! Sztem menj el személyesen a bölcsibe amit kinéztél és kérdezd meg! Nekem 2 különböző oviba mondtak 2 különböző dolgot, hogy meddig maradhat ott a Bogi (délig vagy ott is aludhat).

Szép estétKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Pöttyös ViolámKép
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Romy, én is azt javaslom, hogy menj el, és személyesen kérdezd meg, hogy mit kérnek! Ahány bölcsi, annyi féle.
Enikő, jó, hogy ilyen optimista vagy, csak így tovább!!!! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Timi, persze, előtte nem fektet be, hacsak nincs vmi gond. Illetve, ha meg van akkor meg úgyis azonnal szülünk, szal akkor seKép

Katica tegnap este is előadta magát, 3 órán keresztűl kínzott, fel is hívtam a zügyeletes orvost, hogy biztos jó e ez, de mondta hogy nyugodjak meg, semmi para.... De legalább vmit tanult ak islány, mert akárhányszor felkeltem éjjel, mindig jelzett, hogy minden ok veleKép Reggel is még ki se nyitottam a szemem, már dajdajozottKép De így legalább tudom hgoy jól vanKép

Ég a gyomromKép Hideg van kint, párom dolgozik, én szülnék már, szal a kedvem ma sincs a toponKép

Enikő, örülök, hogy Viola ilyen jól viseli a himlőtKép Én eldöntöttem, mi is jövő márciusban akarunk himlősek lenniKép Aztán majd fentről eldöntik helyettünkKép

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Timika kérésére ide is megírom a híreket Kép

[color=#ff6000]
Timikának elfolyt a magzatvize ma reggel, úgyhogy már útban vannak a kórházba Kép Drukkolok a gyors, sima szüléshez, ha lesz még infóm jelentkezek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Köszönjük az infót, szívből szurkolunk Timinek mondd meg neki!!!!!!!!!! Sok-sok puszi nekik. Kép

Zsu!
Neked is nagyon szorítok!!!!!

Exi! Enikő!
Köszi, ha ma minden klappol elmegyek a bölcsibe és beszélek velük. Majd megírom, hogy sikerültek a dolgok.

Violának sok gyógyító, pötty-leszárító puszika! Kép Köszönjük a képecskét róla, aranyos nagyon.

Most sietek, puszi. Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Dancsi: Nekünk is gondunk volt a szoptatással. Elvileg Gréti technikája jó volt, én mégis a csillagokat láttam....borzasztó volt, nem emlékszem pont meddig, dr kb.4, max. 5 hónapig volt ennyire rossz, utána lassan elkezdett javulni a helyzet.
Ha pesti a csaj, szerintem menjen el az István kórházba, ott van szopis tanácsadás, és több ismerősömnek segítettek ott. Ha meg nem a technikával van baj, akkor kitartás, összeszorított fogak, előbb-utóbb el fog múlni a fájdalom, nem lesz könnyű neki, de megéri. Kép

Timika: Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timi, ez nem éééééér!!! Beelőzni???

Puszi és mennek a drukkok ezerrelKép

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Micsoda meglepetés!
Pedig én azt gondoltam, hogy Zsuék szülnek előbb. Kép
Drukkok mennek!

Ági és
KépKép
exdeus

Timikának bekötötték az infúziót 11 órakor, mert egyenlőre nem indultak be a fájásai Kép Nem is tágul, a doki szerint éretlen a méhszája. Úgyhogy ha nem indulnak be a dolgok, akkor emelik az adagot, nem tudom meddig. Reméljük, hamarosan rendeződik a folyamat magától, de addig extra drukkokat küldjünk, lányok! Kép

Tündi
Vendég

Tündi: Mond meg Timinek hogy nagyon nagyon drukkolunk Nekik!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
puszka
enikőék

ceniko
Szeged

Tündi: Mond meg Timinek hogy nagyon nagyon drukkolunk Nekik!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
puszka
enikőék

ceniko
Szeged

puszka
enikőék

ceniko
Szeged

Tündi!!
Timinek sok-sok drukk!!!!!!Köszi hogy tájékoztatsz minket a fejleményekrôl!!!!KépKép
Én is azt hittem Zsu fog hamarabb lebabásodniKép
Zsu!
Kitartást,te is mindjárt ott leszel!!KépKép
Mi az hogy éretlen a méhszáj? Nem tágul és nem is fog,vagy csak nem tágult még?
De izgulok!!
Állítólag a fiúk késôbb szeretnek kibújni,de itt van rá egy ellenpéldaKépKép

szszkinga

Timinek megy a drukk!!!

Enikő!

A tanfolyamnak vége.A vizsga nem tudom,hogy mikor lesz.(Az apjával volt a lány,amíg jártam a suliba.)
Nagyon édes a csajszid ezekkel a pöttyökkel.

Ildi
tfildiko

[color=#ff0000]
Kristóf baba sajnos megfordult, úgyhogy most viszik a műtőbe Timikét, császárral fog megszülni. Emiatt nagyon el van keseredve, kell majd lelket öntenünk belé ha lesz rá lehetőség. Addig is reméljük, hoyg ha meglátja Kristófot és a karjában tarthatja, kárpótolva lesz mindneért!

Zsu
Reméljük, nektek könnyebben megy majd! Kép

Nincs mit köszönnötök, szivesen írok róla Kép

Tündi
Vendég

Ja, és mondtam neki még délelőtt, hogy mindenki puszilja és drukkol nekik Kép

Tündi
Vendég

Szegény TimiKép A lényeg azonban hogy már biztos kint van KristófKép Majd írd meg mekkora lett jó?Kép

Inkább várok még, minthogy császár legyenKép

Épp most ettem egy csomó ananászt (brrrrrrrrrrrrrr) mert állítólag beindíthatja a szülést, meg megiszok két liter tonicot, mert a kinin is jó hatással lehet rá.

Szóval kérek szülésmegindító energiákat de izibeKép

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szegény TimiKép A lényeg azonban hogy már biztos kint van KristófKép Majd írd meg mekkora lett jó?Kép

Inkább várok még, minthogy császár legyenKép

Épp most ettem egy csomó ananászt (brrrrrrrrrrrrrr) mert állítólag beindíthatja a szülést, meg megiszok két liter tonicot, mert a kinin is jó hatással lehet rá.

Szóval kérek szülésmegindító energiákat de izibeKép

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kristóf baba megszületett, 3300 gr-mal és 49 cm-rel Kép

Jó egészséget, sok boldogságot, és mielőbbi felépülést kívánunk! Kép

Tündi
Vendég

Tündi sok gratula neki, holnap megyek meglátogatomKép Majd írd már meg (priviben is lehet) a számát, meg hogy hol fekszikKép KöcceKép

schusy@napnet.hu

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Timikának nagy-nagy gratula!!!!
Sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk a kissráchoz!!

Erika
erika29

Timikának gratula, sok boldogságot, sok tejet és egészséget nekik!

A császár miatt sajnálom, de jó, hogy minden rendben végül.

Már alig várom Kristófról a képeket Kép

Tündi: Köszi a közvetítést Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagy nagy gratula TimiéknekKép Sok boldogságot és jó egészséget kívánunkKép !!!

Enikőék

ceniko
Szeged

Zsuzsófi,
Császár után pár napig eléggé lóg az ember bele, sztem Timi nem díjazná most egy babanetes ismerős látogatását, én legalábbis tuti kiakadtam volna. A közvetlen családon kívül minden látogatót elküdtem. De ez szvsz.

Timi,
Szívből gratulálok, gyors felépülést!
Vendég

Timinek GRATULÁLOK!!! Mielôbbi felépülést és jó babázást kívánok neki!! Remélem mindketten hamar hazamehetnekKépKépKép

szszkinga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: