A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok, még egy utolsó bekukk, Apa a benzinkúton, Hanna kertészkedikKép( egy virág elől maradt).

Virág, Ausztriába megyünk, Tauplitz-Alm, egy pályaszállásra, 4 autóval egy 1éves, egy 3éves és egy 12 éves gyerekkel, és Hanna és 8 felnőtt, ha jól számolom, kb októberben szerveztük, és ez a sokadik szállás volt, ahol még találtunk helyet.

Mino, szánkót egy másik család hoz, nekünk nem fér be, szereztünk egy esernyőre csukható babakocsit, így talán abban, vagy bérelünk szánkót, állítólag lehet. Képzeld,mikor a 6végtagú anyja eltakar, kapálózik, mint egy polipKép!

Ági, nagyon kis édes Dávid!

Szia Dettus, én sem kméti vagyokKép, jó hogy jöttél, örülünk az újaknak, és hogy mindjárt izgulhatunk is Érted, ez szuper!

Nana, jobbulást a férjednek és Daninak!

Pille, sztem mire hazaérünk, de lehet, h induláskor is már Orsika is megmutatja igazi arcocskáját, és nemsokára élvezi a gyönyörű szobáját! Szorítok Neked!

Syg? Eltűntetek? Minden okés?

Mrege, enyém kiscsaj a 34 fokos gyerekmedencét sem bírta, csak a 36-s termáltKép.

Annyira vicces, megnéztük ma a gyereküléseket, mert a hordozóból hosszában kilóg Hanci lába, de azok meg 9 kg-tól jók, de Õ kb iskolás korában lesz annyiKép.

Na eldugulok!

puszi mindenkinek

Kép
seriff

Nana!A miénk még ekkora sincs!KépKép35m2-es alsó,kb.25 m2-es felső szint.Na jó,van még egy kb.20 m2-es téliesített nyárikonyhánk külön a háztól.
mrege

Seriff,
hallottam már olyat is,h.teljesen hidegben tartják a bébiúszást.BrrrrrrrrKépNa, azt nem tudom elképzelni ,hogy csípik a babák!Kép
mrege

Seriff,
Jó utat!Nagyon szívesen mennénk mi is.KépDe majd jövőre!KépAnyósom már bejelentette,h.jön gyerekpásztornak,ha gondoljuk.KépHát gondolni fogjuk.KépKépKépMár most is nagyon bizsereg a lábam,h.sielhessek újra!Kép
mrege

Most olvastam végig,h.S eriff már búcsúzott is,így lehet,h.feleslegesen írtam.KépKépMost én is búcsúzom!Szép Álmokat a Babáknak,és a Mamáknak!Kép
mrege

Nana, Rege
Nekem is fura a nagy tér, összesen 35 m2-ből költöztünk. Nem nagy a ház, csak nincsenek benne nagyon falakKép

Igaz Lajosmizsén lakunk, de ha ez nem gond, akkor március 12, 15-19 kivételével bármikor összehozhatjuk a KEBAT-ot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mi van Pillével??????????????????

Kebat??? Hm, jó lenne! Kép

Ági, nagyon szép kisfiú Dávid! Kép Remélem, h. sikerül még ez az 1hónap! Kép
birolili

Lina, nem kicsi a házatok, az tuti! Kép
Kendőt használtátok ma is? tetszik Lilinek?
birolili

Lili,
használtuk ma is egy kicsit, de Lili pár perc múlva mindig sírva fakad benne. Nem tudom, mit csinálok rosszul. Vagy csak egyszerűen nem tetszik neki...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
bepa77

KépKép
KépKép
bepa77

kebat: én már ajánlkoztam...csak messze vagyok...de itt udvar, és bazi nagy ház is vanKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
A képet láttam,regisztráltattam is magam,de nem látom,h.hol lehet érdeklődni?Telefonszám,cím..ilyesmi?Hogy szokott ez lenni?Bocsi,h.ilyen bénula vagyok!KépNem vagyok valami ügyes nethasználó.Kép
mrege

Bepa,
Újonnan mennyibe kerül kb?
mrege

Pille????????????????????????

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nem vesztünk el, csak tegnap Robi lefoglalta a gépet.

Pille???

Bepa,
Leona is hamarabb ült, mint forgottt. Majd megtanul mindent szépen lassan.

Cukker,
nem körülményes a fürdés, csak 2 emberes. Egyikünk a kádban, a másikunk meg beadja és kiveszi Leonát. Ha egyedül fürdettem, akkor a kiskádban. Mostanában már egyedül is megy a nagykádban, de én mindig sok vizet engedek bele.
R Réka mázlista a hasával. Én is csak 10 kg-t híztam, a bőr mégis annyira megnyúlt...olyan mint egy kinyúlt pulcsi, mint egy 100 éves banya bőre. Ezen csak a hasplasztika fog segíteni.

Lina,
ha talizunk, megmutatom, h én hogy szoktam felvenni a kendőt. Bele lehet tenni a fejét, de csak ha alszik, ébren sztem nem fogadja el. Leonának a karját is mindig szabadon kellett hagyni, próbáld ki Lilinél is, lehet, h ez zavarja. Igaz, akkor valóban fogni kell még a fejét, de később már nem muszáj. Ettől függetlenül fogni fogod, én legalábbis mindig fogom.
Nem semmi a nappalitokKép

Mino,
miért baj, h leírtad a nevem? Ill. nem is az enyém, hanem a bt-nké.
Azóta se aludt ám 5 órát. Én meg az első hónapokban írígykedtem a ti alvásaitokraKép Viccet félretéve, szar ez, én már csak tudomKép
Látod, hiába jártattam a számat homeo ügybenKép Én szedtem már a kórházban őket.
Bálint már 9 kiló?

Mrege,
Rege nagyon bályosan mosolyog!

Bea,
én sem bírom Robit rávenni a táncra. Az esküvőnkön is alig táncoltunk. Bár...lehet, h jobb isKép

Dettus,
üdv közöttünk! Én is nógrádi vagyok. Nem tudom, hol van Szátok. Mihez van közel? Én Bátonyterenyén laktam. A hegyek nekem is nagyon hiányoznak.

Nana,
de jó lenne, ha végre meggyógyulna mindenki! Miért keringhet közöttetek a vírus/baci?

Ági,
Dávid nagyon édes pofa! Tulajdonképpen mi is a baja?

Virág,
tali...igen, jó lenne már.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Sygnum,
Szív beteg, lyukas szívvel született. Volt már egy műtéte, de még vár rá egy. A következő műtétet akkor tudják megcsinálni, ha eléri a 8kg.
Tegnap csináltam róla több képet, és egy töredékét megosztottam veletek.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Mino,
ma nem találkoztál RobivalKép
Hétfő jó lesz? Vagy nem kaptad meg a mailt?

Cukker,
Kicsi Adrinak most van a névnapja? Akkor sok boldog első névnapot kívánunk!

Kép
sygnum

Ági, arra emlékeztem, h szívbeteg, csak azt nem tudtam, h pontosan mi. Remélem, gyorsan rendbe fog jönni!

Mino,
találtam egy könyvet (megkezdtük a költözést), Diabetes és testmozgás. Érdekel? Elvigyem?

Kép
sygnum

sziasztok

atyaég, ma volna Adri? paff
Én szeptemberre emlékszem, vagyis azt választjuk, mert Bence augusztusban van, így egyben tartanánk a szülőkkel.

Na én is úgy gondoltam a fürdést, h két emberes, mert amúgy én egyedül fürdetek többnyire. Fiúk későn járnak haza fociból. Néztem a kendőt Alföldben, 6000, sokallom.

Ági

Nagyon sajnálom szegény Dávidot, kis csöppség. Kép

Pille

Hú, nem is emlékeztem, h ennyire ott vagy már. Olyan gyorsan szaporodik a csapat, klassz.

Mino

Erszényesnek nagy szerencséje van a tejcsivel, de irigylem. Kép
Egy költő veszett el benned, sajna ma elég pocsék idő van.

Nana

Ma szerettem volna először a levegőt erkélyen, de nem volt idő elhozni a babakocsit anyósomtól. Viszont sokat szellőztetek. Tegnap sajna volt is kicsit levegőn, mert dokihoz vittük és persze, h nem jöttek ki házhoz. Úgy tűnik hasmenése volt, de nem tudom, h nem -e a beindult anyatejnek tudható -e be. Tegnap 6 kaki volt a végén már túrós volt. Hétfőn kell menni a széklet eredményért. Jobbulást kívánok nektek.
Bence már régóta nem akar enni, talán, ha újra beindul a sport, meg jön a jó idő. Nagyon édes Adrival és eddig még nem mutatta jelét féltékenységnek.

Lina

Hát igen, nem semmi a nappalitok. A mi lakásunk is 68 m2.Jó erős a tartó gerenda? Kép Jó lenne a tali, de én csak úgy március közepe után vinném nagyobb társaságba Adrit.

Seriff

Jó síelést kívánok nektek.

Kép

Kép
cukkermáz

Syg,
talizhatunk valamikor, lehet, hogy azért sír Lili a kendőben, mert valamit rosszul csinálok. Most már van autóm, úgyhogy mobil vagyok.
Sőt, azt hiszem Lili is nagyon menős lesz. Ahogy rákerül a sapka, már vigyorog, mert tudja, hogy megyünk, ma meg ahogy hazaértünk és beértünk a lakásba besértődött. Van egy sértődős szájbiggyesztése, és nyekeg hozzá. Nagyon aranyos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
az indexen azt írták, Adrienn van, csak ezért kérdeztem.
Nem olcsó a kendő, az biztos, de a neten lehet rendelni olcsóbban is. Bár nem sokkal, ami meg olcsó, annak nem tudom milyen a minősége. Ebbe tuti bele lehet tenni 15 kilósan is. Ne nevessetek ki, ahogy kinéznek a dolgok bizony nekem még akkor is kendőbe kell majd tennem. em hiszem, h valaha megkedveli a babakocsit. Na meg ha már tud járni, akkor jön a lábán, de mi van, ha elfárad? Egyszerűbb a kendőt magunkkal vinni, mint a babakocsit. Max. a hátamra kötöm.
Anyatejes babáknál akár minden pelusban is lehet kaki, lehet tök híg és lehet túrós is, mind normális. Mennyi tápit kap még, Ha kap egyáltalán.

Lina,
Kebatra gondoltam, de találkozhatunk kettesben (4-esben) is, semmi akadálya. Egyébként nem biztos, h rosszul csinálod, lehet, h nem tetszik neki vagy meg kell szoknia. Próbáltad szabadon hagyni a karjait? Leonának az volt a baja. Vagy tedd bele fordítva ha nem alszik. Nézzen előrefelé. Nem tudom, mennyire tartogatja már a buksiját.

Kép
sygnum

sziasztok. Végre itthon nagyon kivagyok és még most jön a java.
Amióta hazaértünk anyósomat 10x hívtuk hogy mit hogyan anyám meg tart ide hozzánk.
Janika viszont gyönyörű, eegészséges és épp alszik.

Lányok tejem van. Hála az égnek, csak az a gond hogy 1-2 perc szopi után bealszik janika Kép
És sehogy nem tudom felébreszteni. Mindenképpen 20 percig kell szoptatni?? Most arra gondoltam hogy kifejem a tejemet és üvegből adom mert akkor látom hogy mennyit eszik. Ti mit gondoltok??

Több millió aggodalmam és kérdésem van még de NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!

Képet nemsoká teszek fel.

Pillével találkoztam a kórházban, megszült ő is és most a 2 személyes roomingban van. Kép

KépKép
erszényes

Juj milyen hírek!

Erszényes Nagy Gratula Minijanihoz!Tejcsi meg szupi hogy beindult ilyen nagyon...mérleg nincs? mert azzal is mérhetnéd.Milyen gyakran eszik Janika? Sztem idő egyáltalán nem fontos (Benedek 40-50percig is szopizott és csak 40-50 g-ok jöttek.
De ahogy hallottuk Minotól, neked bőven van.Lehet 2-3 perc alatt is kijön neki a megfelelő adag. Nem sárgultatok be, azért alszik esetleg? Írj ide is hátha segíthetünk. Miért telózol olyan gyakran?
Puszillak
Képet várjuk (izgi)
Pille: gondoltuk, mert tegnap már 8-10 perces fájásai voltakKép DEJÓ!!!!!Annyira jó, ma úgyis tiszta depi vagyok az idő miatt!
Puszillak

Syg! Lina! Nekem ugyan kendőm nincs, de a kengurut Benedek nem szereti (nem szoktattam hozzá az is lehet) . De nálunk meg a babkocsi vált be (ahány gyerek annyi félék)
Amúgy ma már szinte teljesen előrehajolt a döntött etetőszékben. Nem semmi a kiskrapekKép
Pusz

KépKép
KépKép
bepa77

rege: nem tudom mennyi újkorában

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa: az a baj hogy 2 perc jo kis szopi után bealszik. Szerintem az a gond hogy nem engedték le rooming-inbe 2 napig vártam rá szülés után és amikor szopizni hozták szerintem nem volt éhes mert ott is ezt csinálta. Ráadásul szerintem cumisüvegből etették és hozzászokott a jóléthez. Úgyhogy most küzdök. Kép

Amúgy épp az előbb lettem lekakilva. Kép

KépKép
erszényes

de manniy idő után kér megint kajcsizni?
mert ha elvan egy jó darabig akkor csak gyorsan eszik:figyeld hogy mennyit nyel!
Lekakilva? Nekem csak a 4 hetes Benő hozta ezt összeKép Kép?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok, én Pillle férj vagyok.Szóval azt a felaldatot kaptam, hogy beírjam, tegnap este megszületett Losonczi Orsolya, 2.60kgmal, 50cm-rel, és sűrű barna hajjal.Síma szülés volt, este fél nyolckor mentünk be, utána rögtön burokrepesztés volt, mert a méhszáj 4 újnyi volt, aztán pedig kezdődött a dolog.
A kicsi és az anyukája jól vannak.Meg az apuka is, aki végig bent volt.
Üdv.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

igaz a 2 perc nagyon kevésnek hangzikKép
Roomingba nem engedték le? De szopizni csak levitték?
(képet akartam felrakni de nem megy vmiért így az albumba raktam felKépakit érdekel
https://www.babanet.hu:81/album/main.php?own=1&album=6221

KépKép
KépKép
bepa77

Orsi Apukája! Üzenem Pillánek, hogy nagyon ügyes volt, és sok tejcsit kívánok!
Szép hogy ott voltál végig! Lécci ha tudsz képet is takj fel! Köszike

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa: 2 óra mulvakért megint. Megint szopizott egy kicsit és most 45 perce alszik.

KépKép
erszényes

erszényes:akkor sztem elég neki a tejcsi amit ennyi idő alatt megiszik
de ha az megnyugtat nézd meg a cumisüvegbőlKép
ne izgulj, ha éhes szól

KépKép
KépKép
bepa77

képek a kicsiről, és anyukáról.
KépKép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Pille es csaladja! Sok boldogsagot Orsolyahoz, jo egeszseget kivanok!Kép Milyen picike baba!Kép
Kép

Erszenyes megegyszer gratula Minijanikahoz!Kép
Orulok, hogy sok tejed van! Szerintem nincs ertelme a fejesnek, kinald meg Janikat mikor fent van cicibol. En sosem mertem mennyit eszik, csak hetente egyszer. Ha van tejed boven, akkor szerintem kar izgulni es allandoan merni mennyit eszik. Ha van napi 5-6 pisis/kakis pelenka, akkor bizti nem ehezik. Na meg akkor obegatna!Kép Az elejen en is rengeteget aggodalmaskodtam, de par nap utan belerazodtam es minden ment a maga utjan. Jo ha van az elso napokban segitseg, vagy ha a parod kivesz egy-ket het szabit.

Lina, jo nagy nappalitok van!Kép Remelem a kov. kebatra mi is tudunk menni.

Dettus, udv. kozottunk! En is kivancsian varom Lili kerdeseire a valaszt!Kép

Visszaolvasok, mert nem tudom meg mit akartam.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nagyon edes!Kép Mekkora nagy haja van!!!Kép
Milyen volt a szules?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocsanat, most olvasom, hogy gyors.Kép

Erszenyes, Minijanika es csudaedes!Kép
Akkor teged kerdezlek, hogy milyen volt a szules.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

na még egy utsó:
Orsi és Jani tünemény újszülöttekKép
nagyon nagyon szépek!!!!!!!!!!
és erszényes dorának igaza van:1-2hét és semmi gond nem lesz!
puszi

KépKép
KépKép
bepa77

a szülés: hétfő 11 óra: folyni kezd a magzatvíz, irány a kórház, ott hajnali 6-ig szépen lassan és fájdalmasan elértem 2 újjnyit. Aztán új szülésznő jött, adott kúpot, borotválás, zuhany, séta és erős fájások kb. 1-2 percenként. Akkor már csillagokat láttam... Aztán 8 kor megvolt a 4 újjnyi és a szülésznő mondta h várjunk ki még pár fájást, de nekem már tolófájásaim voltak és elkezdtünk nyomni.. Onnntól kezdve 50 perc mulva (8.50) született meg Janika. A kitolási szak nagyon nehéz volt és erősíteni is kellett a fájásokat. Hát nagyvoalakban ennyi volt a szülésem.

Bepa, Dóra: köszi a bíztatást remélem tényleg úgy lesz mrt most borzalmasan aggódom és iszonyatosan fáradt vagyok. Vagy az is lehet hogy a fáradtságtól aggódalmaskodok ennyit. Kép
Nagyon zeretném ha már minden rendben menne...

KépKép
erszényes

Erszényes,
de jó, hogy már otthon lehettek ti is!!! Az első nap elég nehéz, én nem is mertem otthagyni Lilit, WC-re is csak úgy mentem, ha valaki nézte addigKép még ha aludt is.
Milyen néven van fent az albumod, mert nekem csak az albumok főoldala jön fel a linkre

Pille család,
gratulálok Orsi születéséhez, jó egészséget kívánok nekik!

Syg,
nem tudom mikor lesz Kebat, viszont jó lenne vinni Lilit, mert a babakocsi nem fér be rendesen az autóba, szóval ha lehet, szívesen találkoznék veletek valamikor.
Meg bárkivel szívesen talákoznék, nagyon hiányoznak ezek most nekem.

Mino,
kipróbáltam a Ricinust, egész jó, magától játszott szökőkutat a mellem tegnap este, és mégsem elég Lilinek, nem tudom, mit tegyek még...

Voltunk délután a Tesco-ban, nagyon jó tavaszi babaruhák vannak, olyan aranyos dolgokat tudtunk venni Lilinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Közben meg tudtam nézni a fényképeket, nagyon aranyos mind a két babiKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszenyes, azert remelem, hogy szep emlekkent maradt meg a szules!
Probalj meg minel tobbet pihenni, ne foglalkozz a haztartassal, ha lehet vendegek se menjenek! Ne eroltesd meg magad! Regen nem hiaba fekudtek a nok hat hetig a gyermekukkel. Kar, hogy ez mar nem szokas.
En az elso par otthon toltott napon rengeteget aggodtam, ketsegbeesetten lapozgattam a babas konyveket, sokat sirtam, aztan minden szepen elcsitult. A konyveket visszaraktam a polcra es nem idegesitettem magam, hogy nem tudtam miert sir az en kisbabam. Felvettem, ringattam, megszoptattam, kicsereltem a pelusat, adtam neki chamomillat pocifajas ellen. Elobb utobb az egyik hasznalt es en is belejottem. Csak ket-harom honapos korara tudtam, hogy miert sir.
Szoval bele fogsz jonni te is, es par honap mulva mar csak mosolyogsz az egeszen!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

HURRÁ!!!! HURRÁ!!! HURRÁ!!!! Kép Kép

Tudtam hogy megszületett kis Orsi, tegnap este óta érzem!!! Szegény férjem ma nem hagytam dolgozni, mert 10 percenként rá akartam nézni a babanetre! Kép

Hatalmas Gratuláció!!! Álomszép kis babó ORSI! gyönyörű!!! Kép

Erszényes, de jó hogy ti is hazajötettek!!! Kép Még nem tudtam visszaolvasni, de máris...

Remélem Janikáról is találok már fent képeket. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Janika is csuda édes kis pofi!!! Kép Igazi kisfiucska! Kép És nagyon hasonlit az Uh képeire! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Semmi baj nem lesz Erszényes!!! Ez mindenkivel így van az első babánál! Hát nem volt egy rövid szülésed. Ügyes vagy nagyon!

Bepa,
A ti képeiteket nem tudtam megnézni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Gratulálunk mi is Pille családnak! Kép Orsi nagyon szép! És milyen picike! Kép

Erszényes, jó, h. itt vagy! ne aggódj! Minden rendben lesz. Figyeld a babát! Kép Õ mondja. Csak ne aggódj. Dajkáld, szeresd, ciciztesd! És sztem sem kell a mérleg, főleg ha sok tejed van! Én sosem méretm Zsófit, nekem is mindig elég tejem volt, még van is szerencsére...
Gyere, kérdezz, és ne pánikolj! Kellesz Janikának! Kép Segítünk mindenben! Tudod, én is megígértem. Nem szégyen kérdezni, azért vagyunk, h. segítsünk! Átéltük mindannyian ezt az érzést! Ajjjaj!...... Kép Kép
Nagyon szeretnék segíteni! Úgy izgulok értetek! Kép Gyere!
birolili

És gartulálok a szüléshez! Nem semmi volt...örülök, h. végig kitartottál, és ott voltál agyban. Nekem is hasonló hosszúságú volt. Kép Pihenj sokat! Kép Nézegesd gyönyörűdet! Kép
birolili

Sziasztok!

Még egyszer köszi a kedves fogadtatást mindenkinek!

Erszényes,Pille nagyon-nagy gratula a babácskákhoz,nagyon szépekKép!!És minden jót és szépet!Tök jó,hogy ti már túl vagytok rajta és babázhattok!

Mvirág,Sygnum tök jó,hogy milyen kicsi a világ és itt is vannak palóckák!Szátok egyébként Bgy-től kb 15 km-re van,Romhány és Érsekvadkert között.

Nem tudom van-e vki,aki itt lakik a Széchenyiben és ismeri esetleg Horváth Piroska (vagy vmi hasonló neve van,a védőnőm mondta) gyerekorvost,mert körzetileg hozzá tartozunk majd és kíváncsi lennék milyen?

Na megyek alukálni,mert dögfáradt vagyok,gondolom ez az idő nemcsak engem készít ki (vagy lehet,hogy a mai anyóslátogatás az oka.....),úgyhogy mindenkinek jó és sok alvással teli éjszakát

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus: üdv itt! Kép

Lili: nagyon köszi az sms-t és a bíztatást, valószínű élni fogok minden segítéséggel. Kép

Hát hulla vagyok. Janika 1,5-2 óránként ébredt, több részltben szopizott é gyakorlatilag tovább tartott ellátni mint amennyit utána aludt. Kép
Azt gondolom hogy nem eszik eleget egy etetésre és ezért nem alszik többet egyszerre. Vagy lehet hogy mégsem lesz elég a tejem. Kép Pisi-kaki pedig volt rendesen éjjel neki és ennek örülök. Kép

Kicsit sötétben tapogatózom. Most is ébren van,m de nem sír csak dünnyög meg nyögdécsel. Annyira cuki!! Kép
Csak az a baj hogy én nem átok a fáradtságtól...

Lányok csak akkor etessem ha sír vagy akkor is ha ébren van és nyűgösödik? Mert én ha ébren van mindig kínálom neki. Kép

Egyenlőre ennyi majd még jövök, köszi minenkinek a gratuláciot és Janika is köszöni a dícséreteket!! Kép
Annyira jó hogy itrt van velünk csak most még úgy féltem az én Minijanikámat. Kép

KépKép
erszényes

sziasztok

pille erszényes hatalmas gratula gyönyörűek a babák Kép

dettus
üdv itt köztünk Kép én nem széchenyiv.vagyok igy nem udok segíteni

erszényes
szerintemmég most nyugodtan adhatod neki ahányszor csak kéri mertettől fog beindulni tejcsid bár ahogy olvasom nincs gond tejcsivel van bőven ha van sok pisi kaki van elég tejcsi is ne aggódj Kép minden okél lesz
ezaz ébredés meg még teljessen normális Kép majd változik ez is Kép
ha ugy látod hogy janika nem éhes ad csak oda apájának és pihenj ez az eleje egy kicsit nehezebb gonodlom sokszor vagy tanácstalan hogy most mi abaja de meglásd hamar megismeritek egymást

bepa
képeket én sem tudtam megnézni Kép

mennem is kell volt egy leheletnyi időm igy ezt az oldalt végigolvastam de már rohanok is mert ma jönnek vendégek és még sütikéket kell kreálnom
gyerekek jól vannak de még eléggé köhögnek nekem nátha elmulóban de sajnos ráment szemmere és nagyon be van mind a két szemem gyulladva

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: