A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Karob: áhá, ma is tanultam valamit, köszi. Kép

Azon filózom én meg szép csöndesen, h vajon nem azért lesz-e annyi allergiás meg ételérzékeny ember, mert már kiskorban madárkajával etetik őket, amivel nem edződik meg a gyomruk?
Vagy amiatt, mert annyi szahart eszünk, e-t, cukrot, lisztet, és adalékanyagokat? Fú, tőlem marha messze áll ez a dolog. Én azt eszem, ami jólesik. Csoki, csipsz, zsíroskenyér+vörösbor, és persze zöldség, gyümölcs, fehérhús, egyszóval: mindent. Egyszer élek, vazzeg. Kép
De most komolyan: egyszer fordítottam egy élelmiszeripari szöveget a glutenmentes kajákról (ugyebár aki érzékeny a gluténre, az eléggé szív...), de eleinte egészen egyszerűen ehetetlen volt az ezen gyártmányú étel, annyira rosszízű. És nekiálltak kísérletezni, h mit lehetne hozzáadagolni, h ehetővé tegyék. Így aztán elértek egy közepes minőségű étket, de ezerféle más anyaggal belekeverve. Tudom, ez csak EGY cikk volt, és nem mentem utána, mennyire igaz, ami benne van, de nem is érdekelt, csak az anyagiak, amit kaptam érte... Kép
Még egy eszembe jutott: nagymamám ugye diabetikus, és régebben is próbáltunk neki diétás csokit venni, ami ugye nem cukorral készült, hanem másfajta édesítőszerrel. Na, ekkor inkább lemondott a csokiról, mert annyira sz..r íze volt. Ez persze 20 éve volt, azóta sokat fejlődött a diétáscsokigyártás, ma már biztos ehetőbb, de még mindig érződik rajta az a hülye mellékíz.
További filós gondolataim: vajon ha eleve a gagyi csokival kezdünk, később a fini milka lesz a szarízű, mert nem azt szoktuk meg? Nem hinném...
Arról meg már nem is kérdezek, miért kerül annyival többe az egészséges kaja, mint a nemegészséges...
Summa summárum: mindenki azt eszik, amit akar, amit ehet és amit meg tud fizetni. Kép
Éljen a demokrácia! Kép
neet
neet

Fibi,
a kinek a gyereke kelt korábban kérdésedre: Fülöpke fél ötkor kajált Kép na?? Kép Popper Pétert én is szeretem. Majd jól elolvasom a könyvét Kép És hogy én is ajénljak tőle: a "Részemről mondjunk mancsot"c. is nagyon jó Kép

Szolgálati: működik a www.maccs.kepeim.hu Kép

És szépséges napot mindenkinek Kép
macskanyu

Neet,
én pl úgy vagyok a kajatémával, hogy egy szép napon,kb.10 éve elhatároztam (mindegy is, hogy miért), hogy só, meg cukormentesen fogok kajálni.Az első két-három hét őrült nehéz volt, útáltam az egészet,meg hiányzott a csoki is, de egyre kevésbé. Két hónap múlva, már egyáltalán nem jöttem izgalomba, semmi ilyentén kajától, amikor pedig kb.egy év elteltével megkínáltak csokival(pont milka Kép ), akkor egyszerűen nem ízlett!!! A mai napig, azóta is nekem pl. a csoki 50%kakaótartalomtól felfelé kezdődik.És mindennek érzem az ízét, amit eddig nem(csak atz hittem hogy igen)A kólát meg sem bírom inni, mert csak a cukrot érzem benne. De ez most itt nem kampányszöveg, az én választásom, nekem, így jó. És zsíroskenyér+hagyma+vörösbor sztem is RULEZ!! Kép Kép
macskanyu

Macs,
oké, oké, de azt már megbeszéltük, h te nem vagy mérvadó normálisság ügyben, Kép
Egyébként a csoki pont nem jó téma, mert azt nagyon ritkán eszem, akkor viszont amíg van. (Lásd húsvét, kari, stb)
És amikor Londonban éltem, ott sem volt divat a sózás, és először fura volt, aztán megszoktam, hogy a gombának pl gombaíze van, a brokkolinak pedig brokkoli. És aztán itthon a család nem engedett a konyha közelébe, (mert annyira "ízetlenül" főztem) majd szép lassan visszaszoktam a fűszerekre. Kép
neet
neet

Macs!
abszolút nem teszel sót a főtt kajákba? vagy csak minimálisat? Legkedves megszokta már?
én ennek egészségetelenebb változatát csinálom, cukor helyett legalább 10 éve ilyen olyan valódi szénhidrátos édesítőszert használok (de nem fruktózt), így azt se tudom, hogy mibe mennyi cukor kell, illetve a cukorral készült kajákat jóval édesebbnek érzem.

Neet!
madárkaján jót röhögtem. család engem is szid, hogy madártáppal tömöm Lencsit, mert hogy én ilyen koromban már grízt meg piskótát ettem. a lelkiismeretem miatt nem merem kipróbálni.
na meg azt se tudom mennyi húsos kaját adjak Lencsinek. a héten 1x kapott, de anyósom tömné, mint a dudát. engem eleve hülyének néztek korábban, mert volt, h csak főzelékeken éltem.
(a hús persze kolbászban jöhet Kép )

FOGTÉMA:
hosszú idő után volt szerencsém unokatesóm 3,5 éves fiát látni. elöl nincs foga, csak fekete csonkok!!! annyira elképedtem, hogy rögtön meg is kérdeztem mitől van ez. utána szégyelltem magam, mert valójában még nem jártam utána, hogy ez lehet-e csak úgy, vagy hanyagság is kell hozzá (+rossz szokások). mindenesetre a gyermek még mindig cukros teás cumisveggel a szájában alszik el (már tudom miért a figyelmeztető felirat a kajákon), és gondolom nuku fogmosás. ha valaki tud erről bővebben, megírhatná, mert nem akarok vámpír Lencsét.

LENCSI ÉS A CICI:
mostanában azt gondolja, hogy mindent ütés-veréssel lehet elérni. üti a csörgős könyvet, püföli a zenélős játékot, tapsol a kezemen, miegymás.
ma reggel gyenge pillanatomban újra cicivel kínáltam, ő pedig naívan bekapta, és várta a kánaánt. mivel a csapból még mindig nem jött magától a tej, így elkezdte ütni verni, előbb a tejeszacskót, majd a kezemet, majd mérgesen nyalintott egyet, és kiköpte. Kép

ancsipancsi

Macs!
Jah, ha az is számít, akkor én nyertem a fél3-mal Kép...sőt miután befejeztük a szopit vettem észre, hogy csurom pisi a kispasi, úgyhogy komplett átöltözés az éjszaka sötétjében....)

Neet!
Van fruktózzal készült Milka, és azon semmi, de semmi mellékíz nem érezhető...mint ahogy semmi más olyan dolgon, ami fruktózzal készült...igaz az nem is mesterséges édesítőszer, hanem természetes gyümölcscukor Kép
És amióta mi fruktózt használunk itthon, a vendégségben evett, vagy vendégek által hozott cukros sütiktől egyszerűen rosszul leszek, annyira émelyítően édesnek érzem őket...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
igen, manapság már sokkal jobbak ezek a cuccok. Bár én nem élek vele. Kép
neet
neet

Neet, ezt a glutenmentes rosszizuseg dolgot egyaltalan nem ertemKép tekintve, h a glutennak nincs ize, amit mestersegesen potolni kell, tehat nem olyan, mint a cukor, h helyette massal kell edesiteni. persze a riszlisztnek nyilvan mas ize van, mint a buzanak, de attol az meg nem rossz! de mindegy vegulis... csak annyi, h attol meg h valami g.mentes, nem feltetlenul van tele nyomva kitudja mikkel. v legalabbis nem amiatt... a felreertesek elkerulese vegettKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jó reggelt lányok! Kép
Fibi,Fic, Bog, Macs, látom ma Nektek igazán korán volt a korán Kép Mi 8-ig húztuk azt a bizonyos lóbőrt, bár Bálint is fel akart kelni fél 6 körül, de mi nem akartunk/bírtunk, szóval, magam mellé vettem az ágyba, bekajáltattam és így még visszaaludt, szerencsére.

Rec!
Akkor izgulunk a kölcsönös lelkesedésért! Reméljük sikerül és ő lesz az új program-tesztelő Kép

Macs!
Köszi a mailt és a képeket! Kép A tegnapi talis képeket is meg tudtam nézni, tök jók!

Fibi!
Bálint brümmögő tudománya akkor is érdekel, majd legfeljebb viszek esernyőt Kép
A könyv tényleg érdekesnek hangzik.
A képeket én gyűjtögetem, ha látok vhol egyet, akkor lementem (egérrel ráállsz, jobb gomb, kép mentése), és aztán mellékletként feltöltöm. Küldök is Neked egyet, ha már kajáról volt szó:

Kép

Fic!
A felszolgáló néni beszólásáról én lemaradtam, nekem az árus néni jutott Kép
Jó pihizést Neked! Olyan jó, hogy ki tudod használni ezeket az időket a pihenésre, én nappal mindig csak pörgök... Pedig hallgathatnék végre Hofira és magtanulhatnék lazííítani...
A sütőtök-amlát is ki fogom próbálni, bár itthon már "gyártottam" neki ilyet, de a Hipp hátha jobb?

Kaja-témában én is sokat olvastam pár éve, de ennek eredménye egy totális káosz lett, mert minden elméletet alá lehet támasztani vmivel, és annak az ellenkezőjét is, és akkor még nem is beszélve az élelmiszergyártók érdekeiről, a kajákhoz adott cukrokról és ízfokozókról... Szóval röviden: én arra jutottam, hogy mindent eszem amit megkívánok (édességet is), de lehetőleg mértékkel, és tőlem telhetően igyekszem kerülni a túl sós, cukros, zsíros ételeket. Valamint sztem fontos, hogy lehetőleg ne "műkaját" együnk, ezalatt a kész/félkész (sok E-betűs) zacskós porokat és hasonlóakat értem, inkább alapanyagokat veszek és én főzöm meg a kaját, így legalább tudom mit eszünk, legalábbis abban a hitben élek hogy tudom, és igyekszem nem gondolni a növényvédő- és egyéb kezelő szerekre. Kép

Neet!
Én is szeretnék úgy enni, mint Macs, de azt hiszem ez csak ideig-óráig tartana nálam. Sztem is néha meg kell engedni magunknak egy kis "bűnözést", különben "visszaüt" az inga (ugye Fibi?) és úgy járunk, mint Jim Jupiter amikor Bundy-éknál volt vendégségben és belehalt Peggy bonbonjaiba, mert már úgy kitisztította a szervezetét, hogy az nem bírta el az ilyen mérgeket... Kép
(Persze, ha vki vmilyen betegség vagy allergia miatt nem ehet, az megint más és nagyon nehéz...)

Kép
Kép
denizsa

Bog!
Te ezt a fruktózt teszed mindenbe cukor helyett? Majd én is kipróbálom, eddig én csak édesítőszerrel próbáltam kiváltani a cukor egy részét, amiben lehetett. Hol lehet ilyet kapni? Én utoljára a cukorterheléshez vettem ilyet a gyógyszertárban, de ott csak ez a kis (7,5g?) kiszerelés létezik.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok Lányok!

Hát itt pocsék egy nap van, valami viharos szél fúj kint, esik az eső, tök szürke minden, s egyébként is szobafogságon vagyunk, mindenki kehes. Ráadásul Apjuk ma is dolgozik... Brrr, kell ennél vacakabb hétvége?

Kisün,
cukortémában hozzám is fordulhatsz (mélben már utaltam rá). Kérsz egy szénhidráttáblázatot? Kép Vacsira azért ne csapj szénhidrátzabálást, az nem tesz jót. Bár Jucus már biztos kiokosított, de ha még nem világos valami, kérdezz bátran!
Ja, ha tej helyett (szóda)vízzel készíted a palacsintát, még kevesebb CH lesz benne! Kép

Ancsi,
fogtéma: adj a kezébe egy gyerekfogkefét, amint kibújnak az első fogai. S jól sejted, hogy a cukros lötyis cumisüveg nem igazán fogbarát.

Erről jut eszembe Zsombor múltkori kijelentése: "kijöttek a Bendegúz fogacskái! A TEJFÖL fogai!"Kép

Na, összeütök valami ebédet a maradékokból.

Jók legyetek s ne betegeskedjetek!

Kata
soosoo

Ancsi!
Kaja-ügyben mindenki szeret tanácsokat osztogatni: gydoki legutóbbi javaslata a húson kívül a konzervbarack volt, ami ugyebár cukros. Még rá is kérdeztem, ő meg hümmögött is...

Kép
Kép
denizsa

Denizsa,
cukorterheléshez nem 7,5, hanem 75 gramm, s nem fruktóz hanem glükóz kell.Kép Kémiára már ennyire nem emlékszem, valami különbség biztos van köztük. Magyarul mindenesetre a fruktóz gyümölcscukor, a glükóz szőlőcukor.
soosoo

Soosoo, Ancsi!
Nálunk Bálint már most fogat mos, pedig még nincs is foga, egy se. Nagyon nézi mindig, ha mi fogat mosunk, direkt előtte szoktam (végülis a jó példa vagy mi), és ő is akar egy kefét. Hát adtam neki egy tiszta fogkefét, hagy ismerkedjenek. Nagyon tetszik neki, a szájába veszi, rágcsálja, így mindig együtt "mosunk fogat"... Kép
Egyébként sztem is a cukros lé a ludas, illetve, hogy azzal alszik el.

Kép
Kép
denizsa

Soosoo!
Köszi, már nem nagyon emlékeztem az értékekre, a kémiával meg mindig is hadilábon álltam... Kép

Kép
Kép
denizsa

Den!
Igen, jól írja Soosoo! A két dolog egészen más!!! A glükóz jól felnyomja hipp-hopp a vércukorszintet, a fruktóz pedig szépen lassan bomlik le, nem terhelve meg úgy a szervezetet a sok cukorral...ezért ehetik cukorbetegek is és ezért egészségesebb! Kép
Egyébként fő beszerzési helyem a tesco, de van bármelyik bioboltban, sőt mostanában dm-ben is Kép

Ja, és konzervbarackból meg ananászból van cukornélküli, ami természetes gyümölcslében ázik Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den!
Dm-ben lehet kapni gyerekfogkefe készletet: 3 db van benne, az első olyan gumifejű recés rágóka inkább, a második már olyan mint egy fogkefe, de gumiból, a harmadik meg már rendes pici fogkefe...Doni még csak az elsővel "mos fogat" és imádja Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den,
én most azért (is) vagyok képben, mivel tegnap váltottam ki a gyógyszertárban, hamarosan mehetek a Bártfaiba cukorlöttyöt reggelizni Kép

Bogárka,
kösz a kiegészítést, meg a beszerzési infókat!
soosoo

Neet,
a fűszereket én is szeretem, mindenfélét, csak a sót hanyagolom Kép

Ancsi,
kicsit én is sózok, de nagyon minimálisat. És a kv-t is cukor nélkül iszom. Néha én is bűnözök, mint pl.tegnap a forró csokival a mayában, de ilyenkor fél évre kielégítem a "gejlség" igényemet Kép És LegKedves megszokta és szereti is. Mondjuk ő szokott néha csokizni, olyat amilyet én nem bírok lenyelni sem Kép de én meg a 99%-os csokimmal hozom rá a frászt Kép

Bogárka,
Kép nyertél Kép

Denizsa,
szívesen Kép

Én pl. szeretem néha a candereles csokit, csak sajnos azt is aranyárban mérik
macskanyu

Bog!
Köszi az infot Kép ma úgyis megyünk DM-közelbe, veszünk fruktózt! Ezzel a 3 db-os készlettel már én is szemeztem, de eddig ugye nekünk még nem kellett, úgyhogy beszerzem ezt is. Pedig tök jól néz ki a fogkafetartó 3 nagy fogkefével Kép de igazad van, a kisebbel is lehet ismerkedni.
Konzervet még nem akarok B-nak venni, úgyis nagyon keveset eszik, szerencsére van nyárról igazi érett őszibarack lefagyasztva, abból szoktam 1-1 db-ot felengedni. De jó tudni, h van cukor nélküli konzerv is.

Soosoo! Kép
Cukorlötty, brrr... Majd gondolok Rád! Mikor mész?

Kép
Kép
denizsa

Macs,
és a 99%-os csokit hol szerzed be? Én is a keserűcsokit szeretemKép
soosoo

Den,
a brrrr...-vel egyetértekKép A jövő hét utáni héten Apjuk itthon lesz szabadságon, majd valamikor akkor megyek.

Sikerült közben bedobni egy lazannyát a sütőbeKép
soosoo

Soosoo!
lazannya, nyam-nyam Kép
Keserűcsoki nekünk is bejön, de úgy 60-70%-osig.
Na lépek, ded ébredez...

Kép
Kép
denizsa

Ja, és a fruktóz másik nagy előnye lemaradt: édesebb, mint a rendes cukor, így kevesebb kell belőle...szóval még fogyókúrás is Kép
Erre a 99%-os csokira már én is nagyon kíváncsi vagyok...bár lehet, hogy csak egy kocka erejéig Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Soosoo,
szinte mindenhol, de tuskóban biztosan, lehet kapni a Lindt cég csokija. Tényleg csak csokifanoknak, mert semmi cukor és 1% kakaóvaj van benne. Tehát ez nem az a klasszikus csemege.. Kép Kép

Denizsa,
lazannyammm Kép lehet, hogy azt csinálok én is Kép most hogy emlegetitek Kép Kép
macskanyu

Bogárka,
én is így vagyok a házisütikkel, mint te Kép És ha tudtam volna, tegnap vihettem volna neked csokit Kép
olyan egyébként, mintha táblába nyomott főzős kakaóport eszegetnél. Nekem finom Kép
macskanyu

Bogárka,
lehet, hogy hülyeséget kérdezek: a fruktóz hő hatására sem veszíti el az édességét? Szóval főzni/sütni is lehet vele?
soosoo

Sziasztok!

Macs, köszi a képeket!

Fibi, milyen napon van a zenebölcsi? Mert nagyon szívesen megyünk.Kép

Kaphatnék én is Viperabálos képeket?

TEMIbe mi is megyünk szerdán.
zanza

Sziasztok!

Csak rövid bekukk, mi is 6-kor keltünk (+volt még két ébredés éjszaka).

Kisün!
Nagyon pontosan megfogalmaztad, hogy milyen típusú anyukára gondoltam!

Mása!
Gratula a lakáshoz!!!
Köszönjük mi a is a Hipp-es cuccot, Ancsié nálam figyel, jövő héten átadom neki is.

Szerda nekünk is jó, megyünk a játszóházba.
Emma már egész jól van, csak alig-alig eszik valamit, de majdcsak megjön az étvágya.

Kép
Kép
manoka11

Zanza,
ment mél Kép

Soosoo,
lehet főzni-sütni vele Kép
macskanyu

Ahogy elnézem a társaságot, ti még a Marmite-ot is megennétek. Kép
Pedig annak a reklámja is úgy szól: "I hate Marmite"
Ne kérdezzétek mi az, valami sötétbarna vagy fekete vagy milyen, büdi, nyúlós szósz. Angol. Kép
neet
neet

Neet, tesztcsoport tag ne mondjon ilyet.Kép

Macs, köszi, megyek szörnyülködni.Kép
zanza

Coolio
recca

Na akkor mostmár teljesen összezavarodtam...máshol meg azt olvasni, hogy inkább ezt, meghogy egészségesebb stb....de nagyon gyanítom, hogy ennek a hátterében is az van, ami az édesítőszereknél: fújnak egymásra, hogy így meg úgy rákot okoz az egyik vagy a másik: egy helyen azt olvasod, hogy az aszpartam a nyerő, a többi sz@r, máshol, meg hogy épp az a leggázabb...ebben a kérdésben is most akkor kinek hiszünk???...Szerintem ezzel a fruktózzal is az van, hogy ha naponta bekanalaznál több evőkanállal, akkor lenne csak gáz...szerintem...Mindenesetre én kb. egy éve használok csak azt, és nem híztam még el...sőt Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

igen, valszeg a kulcsszo itt is - mint mindig - h MERTEKKELKép
de azert erdemes tudni, h hogy hat es miket okozhat, nem?Kép

Coolio
recca

Soosoo,
a naaagy zabálás 40g ch volt Kép Ja, és ch-táblát doki is rögtön hozzámvágott, fel van az ilyesmire készülve Kép Palacsinta nálam 1l tejjel készül, meg még fél liter ásványvíz, és még így is csak 15g ch/palacsinta. Mert nagyon vékonyra sütöm Kép Igazából úgy vagyok vele, hogy esetleg nagyon ritkán majd csinálok, de inkább hagyom, mert azért viccet félretéve ezzel a dologgal tényleg nagyon óvatosnak kell lenni. de majd írok...

Manóka,
akkor együtt utáljuk őket Kép

Szerdán én dokinál leszek, szóval TEMIbe nem tudunk menni KépKép

v
kisün

Bog, Recca!
Sztem is mindenről be lehet bizonyítani, h vmiért káros az egészségre, de ha azzal a bizonyos mértékkel fogyasztjuk, nem lehet baj. Kép
Az egyik műsorban Váncsa I.-nak volt egy jó megjegyzése ezzel kapcsolatban, nem emlékszem szó szerint, de az volt a lényege, hogy: minden étel káros az egészségre (mert hizlal, egészségtelen, stb.), de a legkárosabb, ha nem eszünk és éhen halunk Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Zsan:
köszi,megkaptam a viperabálas"borzalmat"Kép
Mindig tudtam,hogy ez nem az,aminek látszikKép

Macs:
végre meglestem a fotókat,nagyon jók!
"Babamacs"meg...hát tudodKép

Bogárka:
holnap este lesz a hírtv vetítőjében egy dok.film a nyilv.örökbefogadásról.Este 21.35-kor kezdődik.Az előzetese is nagyon szívszorító,gondolom a film pláneKép

petergabi

Mása:
gratulálok a lakáshoz.Sejtem micsoda boldagság lehetKépMi építkezni fogunk,ma tárgyalunk egy kivitelezővel,terveink már vannak.Szoc.pol.ügyben lehetne pár kérdésem hozzád privátban?
Lányod csoda édesKép.Egyforma cumijuk van a lányainknak!

petergabi

Gabi,
köszi, hogy emlékeztetsz Kép:

macs,
én is meg tudtam nézni a fotókat, nagyon jóóók!!!! Kép és ha lasagne, átugorhatunk olaszba is Kép csak sok benne a szénhidrát Kép

v
kisün

Gabi!
Köszi, hogy írtad, tudok róla, és fel fogom vetetni szüleimmel (nálunk sajna nincs hírtv), mert nagyon kíváncsi vagyok rá!!! A Gólyhír Alapítvány csinálta, őket jól ismerem...Kép

A két fruktózos linket átküldtem mélben Adának szakmai véleményezésre Kép, mert azóta tiszta para vagyok, hogy fruktózzal "mérgezem" a családom...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi! Aszongyák, hogy a frissen facsart gyümölcslé nem olyan mint a 100%-os. Hogy mi a különbség? Elvileg a dobozon nincs ráutaló nyom, szóval nem értem. Az bizti, hogy gyanús hogyan lehet oly sokáig el mindenféle tartósítószer nélkül? Én úgy vagyok vele, hogy a 100%-osban legalább cukor nincs!
Ja és szerintem azért foglalkozunk annyit a kajával, mert elhízott népség vagyunk.

Bogárka! Ki mondta hogy a fruktóz méreg??!?!!! Gyümölcscukor, amit a gyümölcsből nyernek. A gyümölcs pedig köztudottan nem az :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi!
Olvastad a Recca által belinkelt két cikket????
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün:
szívesen,de mire is?Kép

petergabi

Na, akkor itt is van egy link, ami nem kifejezetten a fruktózról szól, de jókat írnak benne a fruktózról...ráadásul épp a másik cikk ellenkezőjét (azaz, hogy csökkenti az elhízás veszélyét Kép):
http://64.233.179.104/search?q=cache:lqEbW8acGssJ:flavin.uw.hu/inulion.htm+frukt %C3%B3z&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=24&lr=lang_hu

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Most találtam az arhívumában,ez hihetetlen!!!
Emlékszel Juc,Te raktad fel?!
Kép

petergabi

Gabi,
hogy mondjam macsnak, mennyire jók a képek Kép

v
kisün

Tiszta táplálkozásszakértők leszünk lassan Kép Most már csak azt döntse el az ember, kinek higyjen? A Bogárka által küldött cikkben én nem egészen értem "a fruktóz 80 grammig inzulin nélkül is hasznosul" dolgot: a fruktóz az cukor, annak a lebontásához szükség van inzulinra, nem?
A csicsókát meg inkább együk eredeti formájában.

Barbi,
a kínaiak nem elhízott népség (majd lesz a következő generáció), mégis állandóan a kajával foglalkoznak Kép

Gabi,
merre építkeztek, Esztergomban? Távlati céljaink között nekünk is saját ízlés szerinti ház szerepel, csak még azt nem tudjuk eldönteni, hova menjünk: Budapest megfizethetetlen, az agglomeráció egyikünket se vonz, vidékre szívesen mennénk, de ott meg a munkalehetőségek...

A lazannya tényleg nyammmnyammm lett, a fiúkat se kellet evésre biztatni Kép Sok töltelékkel, mérsékelt mennyiségű besamellel nem is olyan sok benne a szénhidrát (bár azért többet is meg bírtam volna enni belőle Kép)
soosoo

Ez a kép nekem már a múltkor is gyanús volt, hogy kicsit "fel van turbózva". De aranyos Kép
soosoo

Bogárka! Mindjárt pótlom.

Soosoo! Igazad van, hogy még nem elhízott népség, de náluk is inkább az emigrált fajta a jóhúsú.
Szerintem hogy foglalkozzunk azzal mit eszünk, hogyan, mikor stb. az olyan elemi mint az 1x1, csak éppen mostanság kezdünk erre ráeszmélni. S egy kicsit felnyomta a média is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: