[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, bocsi, el vagyok tűnve megint. Kép Noncsi lebetegedett, én is érzem már a torkomat és a héten el kell küldenem a szakdogám újabb részét a konzulensemnek. Szóval kb. a hét vége felé fogok tudni írni egy normálisabb hozzászólást is, jó? Bocsika...
Hera, csak annyit: megírnád egy napi programotokat, hogy hogyan tellik? Mikor alszik délután stb.? A ti "életviteletek" milyen? Mikor fekszetek le aludni? Közel van a nappalihoz a szobája?
(Jól értettem, hogy két hosszú ujjú van rajta alváskor? Hidegpárásítani szoktatok?) Rácsos ágyban alszik, ugye? A két párnával kapcsolatban... én inkább fejvédőt tennék köré,a párna nagyon körbeöleli, nekem nyomasztó érzés lenne... elvileg Zsani is már nagy, nincs szüksége, hogy "pólyában" érezze magát. Van egy rakás ötletem egyébként, csak lécci írj még konkrétabbakat, jó?
Milyen kúpot adtál neki?

Eri, bébik hatalmasak! Kép Remélem, jól vagytok! Kép

ödi, melyik virágosbolt a tiétek?
Virágbaba Kép

Hettus, én is tavaszt akarok, de nagyon!

Judith, akkor csak szeptemberben költöztök Tárnokra?

sziasztok, most tényleg írom a dogám + iszok egy Neocitrant.

Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Szia Chrissy!

Már csak egy hosszú ujjú rugi van rajta éjjel. Párásítani azért nem szoktunk, mert a házunk 1-2 éve még nagyon penészes volt, és éppen hogy ki tudtuk szárítani. Ezért a párásító nem ajánlott. Még van egy gépünk, amit folyamatosan használunk, mert kell a falszárításhoz.
Most, karácsony óta köztünk alszik Zsani, amit már korábban leírtam. A fognövekedése miatt nagyon sokszor kellett az ágyához (ami rácsos) felugrálnunk, és azóta is állandóan (fél, óránként, kétóránként, változó) felsír. Már semelyikünk sem bírta az állandó felkelést.
A párnára visszatérve, ne nagy párnákra gondolj, ezek kb. 20-25cm-es négyzet alakú kis puha párnák. Egy a fje felett, egy-egy a kezecskéihez közel. Ez bevált, egyáltalán nem nyomasztja, úgyhogy ezt nem fogjuk elhagyni. Ez nem pólya. Igenis szükség van rá. Pár hetes korában kezdődött, hogy 5 perc alvás után felriadt, feldobta a kezeit, mint akit szörnyen megijesztettek, elkezdett sírni, és nehezen aludt vissza. Jártunk ideggyógyászhoz más tünetekkel is, aki előírt egy tornát (törülközővel hempergetés, lóbálás stb.). Ez a torna nem volt éppen felemelő, főleg mivel a csípőficam miatt kengyel is volt rajta, amit le kellett venni minden tornához (napi 3). Mondanom sem kell hogy ordított, és vele én is bőgtem, sőt, ha anyukám ott volt, ő is. Mivel nem használt, a tornáról leszoktunk.
Egyszer egy másik babás barátnőm javasolta, hogy az ágyban legyen valami puha a kezei közelében, mert azt szeretik a babák. Először feltekert törülközővel próbálkoztunk, de azt mindig kitekerte mozgolódással, és féltem, hogy magára húzza, és megfullad. Aztán jött a párna. És bevált. Még néhe előfordul, hogy álmában hirtelen szétdobja a kezeit, de akkor nem a keményebb ágyra zuhannak a kezek, hanem a párnákra, és így nem ébred fel. És oldalra is szokott fordulni, belekapaszkodva az egyik párnába. Ez is megnyugtatja. Tehát ez nem elsősorban a feje miatt lett kitalálva, hanem a kézdobálása miatt.
Hidd el, nagyon sok praktikát, ötletet kipróbáltunk már. Mi lennénk a legboldogabbak, ha már végre átaludná az éjszakát, vagy legalább ne kellene egy éjjel 6-8-szor foglalkozni vele. Már lassan 1 éves. A férjem naponta nagyon sokat vezet. Már volt egy balesete Zsani születése után 1 hónappal, amikor az autója totálkáros lett, de neki csak a nyaka rándult meg. A nem kipihentsége miatt én nap mint nap izgulok.

Napirendünk:
Zsani kb. 7-8 között ébred. Én már addigra előkészítettem a tépszerét. Kb. 8-kor reggeli. Aztán játék. Kb. 10-kor egy kis gyümit eszünk. Séta kb. egy-másfél órán kerseztül. Dél és 1 óra között ebéd. Kap egy kis főzit, meg esetleg gyümölcsöt. Ja, teát folyamatosan iszik, egész nap, éjszaka is. Játék, kb. 2-3ig. Aztán megint alvás, esetleg sétával egybekötve. 4-5 között uzsonna, ami gyümölcs, vagy joghurt vagy tejpép. Esetleg 5-6 között megint egy alvás, de ez már egyre ritkább, mert minél közelebb vagyunk az estéhez, annál kevésbé akar aludni. Ilyenkor nehezebb is elaltatni, mászkálni kell vele a karomban.
Aztán már 6-tól kezd nyűgös lenni. 7-kor fürdetés. Kb. fél nyolc-8 között vacsi, ami tápszer, meg egy kis baba tejbegríz, vagy tejpép. Aztán egy kis játék megint. Ha késődélután is aludt, akkor később alszik el, de ált. 8-9 között altatjuk. Hát ez sokszor erős sírással jár. Aztán még kb. fél óra múlva felsír. Aztán meg óránként, vagy 2 óránként, de volt olyan is, hogy pár órán belül fél óránként. Nos ilyenkor vagy elég a cumi, vagy kell még tea is, vagy még símogatás is, vagy fel kell venni és mászkálni kell vele. Van amikor beválik, hogy hagyjuk, mert felül az ágyban és ott sír, de visszaalszik, de ez ritka. Este mi kb. 10-kor fekszünk, ritkán később, de tegnap előbb feküdtünk. Csak aztán Zsani felébredt 2 órára. A párom 6-kor kel, én még fél órát fekszem, aztán kelek.
A nappali és a háló egymás mellett van. Csak ez a két szobánk van jelenleg, de a nyáron remélhetőleg elkészül a tetőtér, és lesz külön szobája Zsaninak.

Nos ennyi. Remélem, kimerítő voltam.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Andi, csak benéztem, hogy írtál-e. Túl sokat megint nem tudok írni, mert sikerült a bal kézfejemet nekivágnom az ajtófélfának és szétment két ujjam, úgyhogy talán holnapra leszek csak használható írásügyileg. Kép

Ne hari, de tényleg a szemeim előtt a felnőtt kispárnák jelentek meg, azt meg beleképzeltem egy gyerekágyba, azért akadt meg rajta a szemem. Bocsi!!!!!!!
(Nálunk nem a párnába kapaszkodik Noncsi, hanem a pelusába -textil- neki ez a megnyugtató. De kell is a piciknek vmi, ami biztonságot ad.)
Párod szokott horkolni, hangosan szuszogni? Mert én pl. magamról tudom, hogy engem nagyon zavar, ha a férjem rákezd... Meg milyen az ágyatok? Gondolom, középen fekszik Zsani... egybe van a matrac vagy két külön matracból áll össze?
(Egyébként egyik ismerősöm kislánya is már hetek óta küzd a fogával és náluk is iszonyatosak az éjszakák... Meg van egy másik babás barátnőm is, az ő lánya már mondjuk elmúlt két éves és még mindig éjszaka többször kell... de ezzel gondolom nem nyugtattalak meg. Kép )

Most olyan hülyén érzem magam, nem akartam itt nyomulni ezzel a témával kapcsolatban, persze, hogy ezer dolgot kipróbáltatok már. És én csodálom, hogy ilyen jól bírjátok. Én most, hogy Noncsi beteg volt és többször kellett éjszaka felugrálni hozzá, hát már az első nap után kivoltam.
Úgyhogy bocsi még1x, nem akarom osztani itt az észt. Kép Majd legfeljebb személyesen. Kép

szia-szia:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 

 
 

Szia Chrissy!

Tényleg kicsit lebecsmérlőnek találtam a válaszod, ezért is írtam én is hangsúlyosabban. De ezek szerint félreértésről volt szó. Semmi gond.

Igen, Lackó szokott egy kicsit horkolni, de nem erősen. Zsani szerencsére nem ébred fel rá, de valószínű azért, mert én igen, és egy kis simogatással, vagy ha ez nem elég, bökdöséssel le tudom állítani.
Igen, középen aludna elvileg, de állandóan az apja felé fordulgat álmában. Egyébként nem matracos az ágyunk, hanem fix betétes, és bár van egy enyhe mélyedés középen, szoktunk Zsani teste alá tenni egy vékonyka takarót, és ez kompenzálja a mélyedést.

Egyébként én megint nem vagyok biztos benne, hogy a foga miatt nem alszik most. Még mindig csak 1 foga van, és nem nyáladzik jobban, vagy nem rágcsál eszeveszettül dolgokat.

De le kell, hogy kopogjam, az utóbbi két éjszaka egész elviselhető volt, csak párszor kellett abajgatni cumival, vagy még teával, és tegnap majdnem 9-ig, ma 8-ig aludt. Igaz tegnap este 11 után aludt el, addig nagyon jó kedve volt, és csak játszott velünk.

Igaz, tényleg találkozhatnánk, ha majd ráérsz és jobban leszel. A Zsuzsival és a Hettivel szoktunk összejárni. A Zsuzsival könnyű dolgunk van, kolléganők vagyunk. A Judittal is találkoztunk már. Azt viszont sajnálom, hogy legközelebb majd csak szeptemberben jöhetünk vele össze. A Mónival (Ödi) is jól ismerjük egymást, a párjaink kollégák.

Már tényleg hiányzik a tartós jó idő, sokkal több alkalom lehetne találkozni.

Ja, egyébként én még hallottam egy olyan dolgot, hogy ha a baba főzelékébe egy teáskanálnyi étolajat kevernék, ez fejleszti az idegrendszert, és talán ettől is jobban alszik. Ezt még nem mertem kipróbálni, már csak az íz miatt sem, meg nem tudom, milyen hatással lenne az emésztésre.

Na ennyi most. Fogyózom, és már nagyon éhes vagyok, úgyhogy irány a konyha!

Szia:

Andi
hera
 
 


sziasztok!

Andi, akkor örülök, hogy megbeszéltük. Kép Én is éreztem, hogy keményebb volt a leveled...
Az étolajtól nekem a hasam menne, az tuti... de legalább jó fogyókúra lenne. Kép A 90 naposat csinálod?

Zsuzsi már rég írt. Meg Hetti is.

Megyek vasalni, nagyon el vagyok maradva vele. Kép

szia: Ch.

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Szia!

Igen, azt. Irtó henezen megy.

Andi
hera
 
 


Mikor kezdted el? Mennyi ment már le idáig? Egyszer én is csináltam, de az volt a legnagyobb bajom vele, hogy a zöldségekre már nem tudtam ránézni 3 hét után. Kép

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Szia Chrissy!

Hát, eredetileg ezt már kb.5 hónapja csinálom, de nagyon keservesen ment, mindig megszegtem a szabályokat, meg kisebb-nagyobb szüneteket is tartottam. A szülésig 13kg-t szedtem fel, aztán még kettőt. Most eddig 5 kilótól szabadultam meg. Talán karácsonyra sikerül a maradék is. Nos, azért most már kicsit jobban beindult. Én ezt már 2 éve csináltam, mielőtt terhes lettem. Akkor 12kg-t adtam le, igaz, akkor is 4 hónap alatt, nem 90 nap alatt.

Nekem a zöldsségekkel semmi bajom, egész jó salátákat tudok csinálni, fehérje napon még hússal, hallal is. Inkább a gyümölcsökből van elegem, főleg az almából, mert az a legtöbb, amit meg kell ennem. Anyukám vett ősszel sokat, és el kell tüntetni őket, mert megrohadnak.
Én víznapot nem tartok, mert gyerek mellett ezt képtelenség, kell az energia. A gyümölcsnap is elég nagy erőfeszítés. Volt olyan nap a múlt héten, hogy már nem bírtam tovább, és vacsorára csaptunk egy "mindent bele" lakomát (mindenféle felvágott, sajt, zöldségek, amiket csak találtunk itthon). Ezért másnap megint gyümölcsnap volt. Utána el is tűnt 1kg.

Mindenképpen folytatni akarom, mert 1 éve, szülés előtt is jó volt rám sok csinos ruha, szoknya, amit korábban vettem. Most meg nem igazán vet fel minket a pénz, úgyhogy inkább "nem eszem", de jónak kell lenni azoknak a ruháknak. Van már 1-2 cucc, ami most már rámjön, míg tavaly nyáron abszolút nem passzolt.

Na meg azért esténként szeretünk egy pohár bort meginni, de ha egész nap gyümölcsöt eszik az ember, elég hamar a fejébe száll, ha nem eszik hozzá egy kis TESCOs ropit legalább. Az jó, mert nagyon kevés rajta a só, meg olyan hagyományos ropi íze van, mint gyerekkoromban.

Most eltesszük magunkat holnapra, vagy legalábbis kísérletet teszünk rá. Bár Zsani most éppen az apja karjában van, és itt visítozik mellettem a fülembe.

Szia:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Tegnap éjjel megírtam eddigi legterjedelmesebb és legszellemesebb hozzászólásomat, aztán egy mozdulattal elküldtem az űrbe (véletlenül becsuktam az ablakot és elszállt). Ez eléggé lelombozott, úgyhogy most már nem fogok hosszas értekezéseket írni, csak a lényeget.

Fogyókúra: versenyezhetnénk, mondjuk heti eredmény-összehasonlítás után a legjobb ehet egy Túró Rudit, az utsó pedig megcsinál egy rakás "bünti" gyakorlatot és/vagy tart egy lénapot. Vagy ez nagyon spártai? Számomra motiváló lenne, ui. én is küzdök a kilókkal meg az akaraterőmmel.

Nálunk amúgy minden rendben, készülünk az 1. szülinapra. Már van ajándék, mert torta-terv, remélem jó kis babazsúr lesz. Most, hogy Mircsi már lassan 1 éves, asztalhoz ültettük, ehhez vettünk egy asztalt, és magunk is rászokunk, hogy mi is ott étkezünk. Ez nagyon jó, mert már leszoktunk a családi étkezésekről, a nappaliban ücsörögve tálcáról ettünk össze-vissza... ez nagyon rossz szokás.

Eri, az ikrek gyönyörűek, és arcra akár 3-4 hónaposnak is lehet őket nézni. Még mindig irigyellek miattuk. Remélem, nemsokára nekem is lesz még egy bébim akiben gyönyörködhetek, nem mintha a meglévő gyermek nem okozna elég örömöt. Nagyon is!

Réka, kutyusról semmi hír? Sokat gondolok rátok, bár ez nem sokat javít a helyzeten, ha másképp nem oldódott meg, gondolom... Bali is újabban szökési kísérletekkel és szökésekkel teszi izgalmasabbá életünket, már mindig be kell zárni a kenneljébe, ha elmegyünk (akár csak babakocsis sétára is), mert olyankor mindig ki akar törni ő is.

Judit, szerintem tök jó lesz nektek Londonban, szóval nagyon jó a döntés! Majd ha visszajöttetek, járhatsz a Munkácsi u. 33. alatti műkörmöshöz, ezt Hetti fedezte fel Neked Kép Amúgy London baromi jó hely, nekem nagyon tetszett annak idején, és akkor még nem is volt London's Eye. Ha a házzal kapcsolatban van valamiféle tennivaló, ami nem igényel folyamatos jelenlétet, akkor szívesen segítek odafigyelni a javaitokra.

Andi, Hetti, Veletek majd tárgyalunk személyesen Kép

Mindenkinek üdv!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de a ház körüli tennivalókat intézzük még a párommal amíg még ittjon van. 12-én indulKép
A fogyókúrához annyi hozzá fűzni valom van, hogy én múlt évben kezdtem el drasztikusan fogyni. 60kg estem teherbe 68 kg-val szültem, 60 voltam mikor kijöttem. utána volt egy mell plasztikám. ( kissebbítettem, mert akkora volt, hogy beszakadt a hátam. a műtét után 2 kg voltam könnyebb. azután ajánlották a hipokssy trénert ( ne haragudjatok nem tudom, hogy hogy kel rendesen lerniKép) a lényeg aki nem ismeri, ez egy vákum bicikli. kifejezetten "anyahájra" való, has, fenék, külső-belső combok. narancsbőrre tökéletes. én nem hittem benne, persze a párom se. azt mondta, ha lefogyok 50 kilóra kérhetek valami nagy dolgot. hát ott áll a Tesvériség u. 17 szám alatt. sikerűlt 50-re lemenni. képzeljétek 3 hét alatt olyan eredménye volt, hogy aki régen nem látott nem ismert rám. eszméletlenűl vitte a centiket. volt egy próba nadrágom. utoljára akkor volt rajtam, mikor a férjemel megismerkedtünk kb 6 éve. terhességem előtt a combomig sem jött fel. múlt héten túrtam a szekrényt és megtaláltam,kíváncsi voltam mi az erdmény. képzeljék fel tudtam húzni a cipzárt és még levegőt is kaptam benneKép

zsuzsi: jó az ötlet én is beszállok. Jövök haza kintről és ígérem hozok egy kis nasit a kávé mellé ami mellett majd nagyokat pletyizünk, persze ha van kedvetek.
a körmösről halljátok elmentem múl szombaton az Aranyjános utcaihoz, hát lányok ha nem akartok valamit összeszedni inkábbne...

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Nos, hát versenyezhetünk. Ki száll be? Én ma nagyon boldogan ébredtem, mert átléptem a bűvös 70kilós határt. Lehet, hogy mégsem kell karácsonyig szenvednem a maradék 9 kilóval? Jó lenne, mert aug.26-ára már hivatalosak vagyunk egy esküvőre, és új ruci is kéne. 5 napra rá meg nekünk lesz a házassági évfordulónk, úgyhogy jól esne, ha addigra leröppenne a még fölösleges súly.
Erről a bicikliről már én is hallottam, de gondolom, nem olcsó mulatság. Hallottam, hogy Budaörsön, vagy Gazdargréten van már ilyen, bár ezt kb. 3 éve hallottam utoljára, és lehet, hogy már közelebb is van.

Judit, hát sajnálom, hog ynem jött be az Arany J. utcai műkörmös. Próbáld meg azt, ami a Munkácsiban van, amit a Zsuzsi ajánlott. Aztán még talán az egészségházzal szemben levő üzletházban található szépségszalonban is van. Régebben láttam kiírva, hogy van műkörmös is, akkor éppen én is kerestem, de ez még 7-8 éve volt, amikor megnyílt az üzlet, és akkor még nem találtak műkörmöst az üzletbe. Azóta én nem figyeltem, és biztos már van, mert van fodrászat, kozmetika, szolárium, fittnesz terem. Biztos van már műkörmös is.
Van még egy szépségszalon a Templom utcában, szerintem ott is van. Bár gyalog ez már jóval messzebb van tőletek. Kocsival 2 perc.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


sziasztok!

Hera: hát nem olcsó. annyit tudok, hogy Gazdagréten 11 alkalom 45000,- Budaörsön 36000,-
Köszi a körmös ajánlatokat, de valószínű haza fogok járni ahhoz aki most csinálja. úgy is sűrűn jövünk kintről majd haza a szülőkhöz.

én beszállok a versenybe!!! bár most az ideg viszi le a feleslegeketKép

üdv mindenkinek

Judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Hellosztok!

Akkor alkossunk versenyszabályokat! Szerintem:
Méretzkedés vasárnaponként, reggeli előtt (most, azaz 12-én először). Kiinduló adat:
derék körméret (cm) + csípő körméret (cm) + comb körméret (cm) + testtömeg (kg)
{Körméretet mindig ott kell mérni, ahol az adott testrész a legvastagabb.}
Ez egy jó nagy szám lesz, de legalább nem csak a kilókat figyeljük hanem az alakot is. (Mert ugye vagy olyan hogy valaki izmosodik és akkor nem veszít kilóban, de mégis karcsúbb).
A cél, hogy az összeg vasárnapról vasárnapra csökkenjen, vagy legalább is ne emelkedjen.
Akinek legkevésbé csökken, az a rákövetkező hétfőn gyümölcs- vagy lénapot tart, a győztes pedig megjutalmazhatja magát valamivel.
Jó lesz így?

Vasárnapig még jelentkezhetnek további versenyzők, bár sose feledjük hogy ez a verseny szigorúan baráti és a résztvevők érdekeit szolgálja!!!!

Üdv Nektek: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

O.K. Én bennevagyok. Most úgyis fellelkesültem, hogy 70kg alá mentem, és ezt még mindig tartom.

Zsani az utóbbi pár hétben elég tűrhetően aludt éjszakánként. Még mindig sokszor kell pátyolgatni, de nem vészes. És kibújt a második foga fent.

Elkezdem visszaszoktatni a kiságyba. Először nappal egy-egy alvást próbálok. Tegnapelőtt nem tetszett neki a dolog, először sírt, aztán meg fellelkesült, mert tetszett neki a baldahin, ezért nem is akart aludni. Aztán megint fel kellett venni karba, és úgy elaltatni. Visszatettem, és így aludt egy fél órát. Ha visszaszokik az kiságyba, a következő lépés az egyedül elalvás megtanítása. Tudom, hogy ezt lehetett volna korábban is, de már próbáltuk, és nem sikerült.

Judith, neked még kell fogyókúrázni? Ha most 50kg vagy, teljesen eltűnsz, ha még fogysz, nem?

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


sziasztok!

Hera: ígérem anorexiás liba nem leszekKép
szerencsés vagyok, hogy sikerűlt így lemennie szülés után, de jön még kutyára teherautó..de úthenger is. lehet, hogy a következővel meg majd szenvedek.

megpróbálok még a héten írni Nektek, de jövőhéttől már csak nagyon ritkán tudok írni. viszont április első hetében kőltözünk, úgyhogy akár személyesen is talizhatunk egy kávé mellett.én majd csak húsvét után utazom. ígérem kint szorgalmasan "látogatlak" benneteket és megírom, hogy tellnek napjaink. alig várom, hogy haza jöjjünk.

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Vasárnap reggel lévén itt adom meg a kezdő méreteimet:

Derék: 83cm
Csípő: 107cm
Comb: 63cm
Súly: 69kg

Sziasztok:
Andi
hera
 
 


Hali!

Andi, én szemérmesebb leszek, csak a végeredményt írom. Nálam a fenti adatok összege
355,7
Nálad 322.
Ezt a számot kell majd a jövő heti eredménnyel összehasonlítani, és meglátjuk, hogy ki csökkent többet Kép

Kedves Többiek, még mindig adott a lehetőség beszállni a buliba. Minél többen csináljuk, annál izgalmasabb. Ha csak ketten maradunk Andival, minden hétfőn tarthatok gyümi/lé napot.

Ma megünnepeltük Mircsi szülinapját, nagy királyság volt. A következő még tutibb lesz, mert akkor már fel is fogja fogni, mi zajlik körülötte Kép

Üdv Nektek: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


sziasztok Lányok!
csak gyors

hétfőn költözöm!!!Kép ha van kedvetek a héten egy kávé ismerkedés

puszi judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Szia!

O.K. Mi Zsanival mennénk. Hány körül jó neked?

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Koffeinmentes kávét viszek... Kép Időpontot mondjatok!

Hetti!

Boldog névnapot!

Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Judith: Azért is lenne jó tudni az időpontot, mert mi délelőtt az Ortopéd Klinikára megyünk Zsanival ellenőrzésre a csípőficama miatt.

Andi
hera
 
 


Hali!

Judith, ha kell valamit segíteni beköltözéskör, akkor szólj, szívesen csatlakozunk a rendezkedéshez. Mircsi különösen kifelé pakolni szeret Kép

Kávépartihoz is lelkesen csatlakozunk, részemről vállalok egy adag muffin előállítását (legújabb családi sikerágazat).

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


sziasztok Lányok!

Tökjó hogy ennyien összejöttünk. Talán kedden leszek még fent. Egy pici gond van a dobozokból csak szeptemberben pakolunk ki, a bútorok vannak csak összeszerelve. Leűlni letudunk. Kávéfőzőt beüzemelem. csináljunk egy batyus buli!!

üdv judith

ui. megírom pontosan melyik nap legyen

Kép
Kép
bagaba
 
 


Helló Csajok!

Tudom jól eltüntem, de most beszámolok az elmúlt pár hetünkről nagy vonalakban:
megint sulim kezdődött így a péntekek és a szombatok foglaltak sajna, és már vizsga is lesz, úgyhogy elkezdtem "tanulgatni".
Aztán sajnos múlt héten elindult egy balszerencse sorozatunk aminek remélem most már vége lesz. Párom elutazott külföldre, anyósom jött hogy ne legyünk ketten egy hetet. Mentünk Ábel nyirokmirigyével kontrollra, hazafelé meg belénkjött egy kamion. Nem lett bajunk, de az autónk az jól összetörött, és mikor a rendőr meglátta Ábelt, azonnal mentőt hívott. Be is vitték az I. sz. gyermekklinikára, a helyszínelés után én is mentem és 24 órát maradtunk. Szerencsére semmi baja nem lett, de a kórház nagyon sz.r volt....Aztán hazajött a férjem betegen, és sikerült is átadni a fertöző torokgyusziját Ábelnek. Janóczki dokinéni először nem adott gyógyszert, de ma miután visszamentünk, hogy még semmi javulás (lázas, sír, köhög) már elkerülhetetlen volt az antibiotikum. A fülére is ráment picit a hurut, szegény most már egy hete nyűglődik. Persze én is alig aludtam, amitől meg kicsit kikészültem. No de innen már csak jobb lehet!!!
A jó hír viszont, hogy most már biza nem titok a hasamban itt lakik Ábel tesójaKép. Jövő héten megyek ultrahangra, az a 12. hét lesz. Sajnos a sok történés mellett engem rettentő fáradság és hányinger is kínzott mér egy hónapja, így mikor pici szabadidőm volt rögtön aludtam.

A fogyókúrához hajrá lányok, szorítok! Én terhességgel kb 12 kg híztam, és aztán mostanra le is adtam, aztán most indul újra a buliKép. Bár nem is lennék jó versenyző, soha nem volt kitartásom a fogyókúrákhoz, ebben semmi kitartásom nincs.

Eri! Köszi a névnapi jókívánságot! Megleptem magam egy bébikomppal amit Ábelnek adtam használatraKép. Tök jól szórakozik benne.

Aztán remélem hamarosan találkozhatunk személyesen is, bár ez nem a jövő hét lesz. Sajna én nem merek átmenni Juditékhoz, ez a nyavaja fertöző volt és még nem gyógyultunk meg. Majd legközelebb, addig maradunk számüzetésben, amit marha nehezen bírunkKép.

Na puszi mindenkinek!!!!
hettus
 
 


Sziasztok csajok!

A fogyókúrát most én is kihagyom, kell még az a tejcsi a babáknak. Félek, ha nem ennék, elapadna.

Hetti!

Már mondtam ,de még egyszer gratulálok a tesóhoz, és jobbulást nektek! Remélem most már lassan eljuttok hozzánk.

Judith!

Most már én is meglestem a házatokat, nagyon szép!

Zsuzsi!

Fogyókúra és muffin...? Kép

Remélem jövő héten már jó idő lesz, és lehet sétálni. Láttátok, micsoda belvíz övezi körül Tárnokot? Berki és ófalu között mintha egy tó lenne. Nagyon durva. Már előre tartok attól, mi lesz itt, ha jön az eső.

puszi nektek!

eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Hát Zsuzsi, úgy látom, csak mi maradtunk. A fogyós adataim változatlanok.
Hetti, csodálom a higgadságodat a problémákkal szemben. JA, és gratulálok a kistesóhoz!

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Eri, én liberális vagyok, önsanyargatásra képtelen, tehát időnként elcsábulok és ez belefér, legalább nem fogok túl hirtelen fogyni Kép

Andi, sebaj, jelentem, lementem 352,2-re, ennél lejjebb már csak akkor tudok menni, ha tényleg fogyok.

Gyerekek, SÜT A NAP! MINDENKI KI A SZABADBA!

Mentem fákat metszeni, üdv Nektek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Halihó!

Igazság szerint én ma meg sem mértem magam, csak a súlyomat. Pénteken volt gyümölcsnapom, de megszegtem, és tegnapra tettem át, de tegnap sem bírtam ki. Úgyhogy a súlyom maradt, a többit meg nem is mértem. Ezért ma ismét gyüminap van, és holnap víznapot tartok.

A többieknél persze érthető, hogy nem fogyózhatnak még.

Mi tegnap moziban voltunk a párommal. Már egy éve nem volt erre példa. Előtte ettem egy Cézár salátát hús nélkül, na ezzel borult fel a nap, aztán este még fagyit is ettünk. Kicsit "kirúgtunk a hámból". De nagyon jól éreztem magam.
Holnap azért is merek víznapot tartani, mert Lackó itthon lesz. Egyébként eszembe nem jutna.

Eri, egyébként a 90 napos fogyikúra szerint lehet enni sütit, persze szénhidrát napon. Én azért minden héten teszek egy kis kitérőt, ha nem is éddesség terén, de mondjuk eszem valami felvágottat olyankor, amikor nem lehet. Ezért is megy lassan. Kb. havonta fogyok 1 kilót.

Tényleg szuper idő van. Mi vár voltunk sétálni másfél órát, abból Zsani 25 percet volt hajlandó aludni.

Jó pihenést a hétvége hátralevő részére!

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Túléltem a hétfői víznapot! De meg is lett az eredménye: mínusz 1kg, és ezt még ma is tartom.

Hétfőn voltunk az Ortopéd Klinikán. Azt mondták, teljesen szép a csípője, nyoma sincs már a csípőficamnak. Ennek nagyon örültem, csak most nagyon sokat kellett várni, pedig az elején nem voltak sokan. Csak még röntgenre is kellett mennünk,és ott is sokat kellett várni. Szegény Zsani dél körül már Lackó karjában aludt el. Szerencsére a röntgen lelet elég volt a doktornőnek, nem vizsgálta már meg. De azért fél év múlva megint kell mennünk.

Judith, mi a helyzet? Berepültek már a bútorok és az egyebek?

Sziasztok:
Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk oltáson! Túléltük.

Judith! Mi lesz azzal a kávéval? Nagyon le van redőnyözve a ház...

Hetti! Meggyógyult már a párod? Ugye ti nem kaptátok el? Kiskönyved megvan már?


Mindenki!

Mikor lesz már mini klub???

eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Itt egy kép
Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Szia Eri!

Ti voltatok, akik utánunk jöttetek tegnap a tanácsadáson? Szerintem igen. Én nem ismertem meg a babákat! Csak most kapcsolok, hogy ti voltatok. Én anyukámmal voltam, ott ültünk a virágnál a sarokban. Zsani rendesen lerázta róla a port.
Tényleg tündériek a bébik, és nagyon csöndben voltak. A benti dolgokat már nem hallottuk.

A Zsuzsiék is voltak, de jóval előttünk.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


sziasztok lányok!

a bútorok a helyén, dobozok mindenütt. szerettem volna a héten már ott aludni, de a férjem szülei nem engedtékKép
Így nem tudtunk kávézni, de ígérem duplán bepótoljuk.
Április elsejétől már ott fogok lakni, úgyhogy azon a héten csinálhatunk egy mini klub megnyitót. legyen batyus buli. mindenki hozzon valami kis apróságot. beszéljétek meg, hogy melyik legyen az a nap és én SZERETETTEL várlak benneteket.

üdv
judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Szia Andi!

Szerintem mi voltunk. Nekem is megfordult a fejemben, hogy ti meg ti vagytok, mert hallottam, hogy Zsani a kislány, de gondoltam lehet más is Zsani... Kép.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Nekem teljesen mindegy, melyik nap jövünk össze, ha az hétköznap. Akkor mondok egyet, legyen ápr.3. Talán azért jobb a hétfő, mert vasárnap én is tudnék valamit sütni-főzni, és az hétfőre pont jó lesz.

Mit szóltok?

Andi
hera
 
 


sziasztok!

Nekem olyan szerda magasságában lenne jó a kávézás, hogy legyen időm egy kicsit összébb tólni a dobozokatKép

üdv

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Szia Judith!

O.K. Nekem jó a szerda.

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Mi teljesen rugalmasak vagyunk, úgyhogy nem szólok bele az időpont egyeztetésbe. Ami Nektek jó, az több mint valószínű nekünk is. Kíváncsian várjuk a végeredményt. Ha melegebb lesz az idő, akkor nálunk is össze lehet majd röffenni a kertben. Hinta már van, tervben vagy a homokozó is, mostmár tényleg csak +10 fok hiányzik.

Érdeklődöm, van-e valakinek nyaralás témában valami olyan tapasztalata, amire fel tudja hívni a figyelmemet. Május végén kirepülünk Mircsivel Görögországba 11 napra, és szeretnék alaposan felkészülni. Hol érdemes biztosítást kötni? Mit ne hagyjunk semmiképp itthon? Várom a tippeket, előre is köszönöm.

További jó 7végét és üdv Nektek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Szia Zsuzsi!

A mai mért eredményem: 316

Andi
hera
 
 


Hali Andi!

Gratula a csökkenéshez!

Én elfelejtettem megmérni magam vasárnap reggel, úgyhogy tartok ma egy gyümölcs napot, úgyis elég nagy lett a hasam az utóbbi időben. Jövő vasárnap reggel jobban fogok koncentrálni a mérésre Kép

Mi van mindenkivel? El vagytok tűnve!!!!

Üdv: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Tegnap sütöttem kekszet szerdára. Ez sokáig eláll, és gyorsan meg is volt.

Jaj, most jut eszembe, szerdán nem lesz áram sok helyen reggel kb.8-tól 3-ig. Ki van írva több villanyoszlopra sárga papírral, és be van keretezve fekete tollal az a környék, ahol nem lesz villany. Ti nem estek bele, Judith? Majd még úgyis megyünk sétálni, megnézem én is.

Sziasztok.

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Mi sajnos beleesünk az áramszünetbe, ezért már reggel elutazunk itthonról, és csak délután jövünk haza. Érdekes lesz... 3 gyerekkel, egyedül. De ami még rosszabb: mi lesz azzal a sok lefagyasztott tejjel? Ha magammal viszem, felolvad. Ha itthagyom, akkor is. Nincs valakinél hely a fagyasztóban? (persze ott, ahol áram is lesz)

eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Eri, nálunk is áramszünet lesz, de teleraktam a fagyasztónkat jégakkuval, hogy tartsa a hűvösséget. Nem nagy fagyasztó, de egy fiókot ki tudok üríteni neked, ha ezt jó megoldásnak tartod. Ha igen, akkor még ma este vagy holnap reggel hozd / hozzátok a tejet. Ha igen, előtte csörögj rám (70/3894968).

Találkoztunk ma Judithtal. Üzeni minden kedves kávészeretőnek, hogy jövő szerdán (ápr. 5.) lehetne a kávézás. Azért nem ő írta meg mindezt, mert pillanatnyilag nincs gépe, amin internetezhetne.

Üdv Nektek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Ok a jövő hét. Majd sütök mást.

Sziasztok.
Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Használt Römer autósülést vennék, ha tud valaki akkor írjon.

Köszönöm!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!

Én is megragadom az alkalmat, mert nekünk viszont eladni valónk van.
- FILLI KID típusú kenguru
- MEGGY típusú hordozó

Nálunk most nagyon beindult a fogzás. Zsaninak 4 foga bújt ki, de én már látom az ötödiket is. Kb. 2 hetente bújkálnak.
Mászni nagyon tud, és persze a járás is megyeget már kapaszkodással. Hallgat a nevére, és persze megérti, ha valamit nem szabad csinálni, de általában ugyanúgy csinálja tovább. Azért már néha abbahagyja, ha szólunk.
Más babáknak nagyon örül, ha meglátja őket. A Zsuzsiék Mirájával pedig jól eljátszogatnak, persze azért ott a Mira a vezér. Bár Zsaninak is van gyengébb ismerőse, a Levente unokatesó. Õ már 1 éves múlt, de a Levente kicsit félszegebb. Zsani is ilyen volt régebben, most viszont sokszor kis vadóc.

Nálunk érdekes módon nem olvadt le a hűtő az áramszünet miatt. Meg sem kottyant neki, még a fagyasztónak sem.

Na sziasztok.

Andi
hera
 
 


Szia Zsuzsi!

Ma 314 vagyok.

Andi
hera
 
 


Hali!

Én 351,3. Ez hangyányi javulás a 2 héttel ezelőttihez képest, viszont csak most kezdtem el komolyan venni a helyzetet.

Üdv: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Most hívott Judith, hogy szeretné átteni a kávézást péntekre 10-11 körül, ez viszont már egy tuti időpont, és nagyon sok szeretettel vár mindenkit.

Üdv Nektek!

Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Lassan egy hete se hang se kép! Mi van veletek???

Nálunk ekcéma helyzet van, Mircsi popsija kétoldalt bepirosodott, és kénytelen voltam belátni (miután a bőrgyógyász-allergológus doktornénivel is konzultáltunk) hogy alábecsültem a tejtermékek okozta kockázatot. Most vissza kell térnünk tejtermékekkel kapcsolatban a nullára, ami kicsit bonyolultabb lesz az eddigi táplálkozásnál. Az egyetlen probléma, hogy a hipoallergén cuccokat sosem fogyasztotta Mircsi szívesen. De majd ezt is áthidaljuk valahogy.

Amúgy jól vagyunk, örülünk a tavasznak.

Andi, 348,2 a mai eredményem, azaz 3 pont minusz, nagyon jól indul a napom Kép

Veletek mi a helyzet? Tessék írni!!!

Üdv: Zsuzsi

Üdv Nektek: Zsuzsinnyó
zsuzsinnyó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: