Tényleg nem sikerült Krisztáéknál a tél elűzése,de talán jó nyomon járnak

... Én már nagyon bírnám.Tegnap olyan szuper idő volt,most meg borzalom
. Első szabad éjszakámat két gyerkőc közt töltöttem
,milyen jó,majdnem egy ébredéssel megúsztam,mert egyszerre sírtak fel
... Andi
Kertépítésre majd mi is jelentkezünk ám
!(de komolyan,még pár év
) Apa még jön haza,március végén megy végleg,de addig sem lesz vmi örömteljes.Bár Villővel most talán már könnyebb(kop-kop),azért a tél miatt szenvedünk.Naponta kétszer(sétá miatt 3szor) öltözni-vetkőzni..
Fogak

...még nálunk sincs semmi,pedig tele van huplival az ínye...
Móni
Akkor a Te barátnőd is megjárta a hadak útját...
Igen,hamar lejárt,bár nlha igen hosszúnak tűnt a tél
!Jobb lenne,ha nyáron lenne itthon
! Nem megyek vissza,mert tanulni fogok.Talán erről olvastál..
Legalább is szeretnék,nyár elején lesz a felvételi,ha felvesznek,ősztől indul a projekt
. Dolgozni legfeljebb 2 éves kora után megyek vissza(ha már nagyon nem bírom itthon,mert nem vagyok egy otthonülő

),de akkor is csak heti pár órában...Bulcsúval mentem vissza 1 éves korában és akkor anyósom volt vele gyes-n,aztán 2 évesen bölcsis lett...hűűű,de régen volt
... Drukk megy mindkét projekthez,de inkább kistesó

! Timi
Nem mondod,hogy még nálatok sincs fog????

Milyenek ezek a mai gyerekek???Vagy nagyon korán fogzanak,vagy fogatlanok akarnak maradni
!Hihetetlen.... Na igen,most megint jön a loholokmindehovákorszak,de majd csak beállunk.Persze minden olyan lehtetlen időben vagy,hogy egyenlőre fogalmam sincs,hogyan szervezem meg egy napunkat úgy,hogy a nagyobb eljusson oviba,haza is tudjon jönni,közben a kicsi eleget aludjon-egyen-sétáljon...Miért esik minden egy időbe????
Orsi
Nagyon boldog házassági évfordulót!!!!
Noddy: www.noddy.com egy kisfiú egy aranyos rajzfilmből,Bulcsú nagy kedvence
.Tudod,előbb-utóbb Te sem úszod meg
!Hadd lássuk azt a képet Jociról,ittas gyereket még úgysem láttam(csak anyumék mesélték tesómról
)... Szilvi
Valszeg mi is leszünk,mert a hátvágák nagy részét szt ott töltjük,így nem zöldülök meg
! Akkor a séta idejét kéne vhogy összehozni
! Kriszta
Szuperek a képek!!!Eszméletlen jó lehetett!gyerkőcök mit szóltak hozzá?
Apa már dolgozik?
És még egy kép a hozzátáplálás netovábbjáról
: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/372158.jpg
Ha nem látszik,az ott egy pogácsa, a kisasszony önkiszolgálta magát
! Pusz mindenkienk,
Anyapoc

,sőt anno marhahúst is ettem...a végén marad a hal

És tényleg volt ilyen...én is alig akartam elhinni...Mondtam is,én csak arra emlékszem,amikor áprilisban sírva,térdig érő hóban indutlam az egyetemre,olyan elegem volt a télből