A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca,
nagyon nagy drukk ment du, csak nem tudtam írni. Valami hír az állásról? De gondolom, a szokásos: majd értesítjük. Szinte soha nem mondják azt, hogy oké, hétfőtől gyere...

Talis képek még mindig nem Kép

Kisün,
én ugyan nem értek hozzá, de a 7nél a 8 csak eggyel több, nem? Ha 10-15 lenne, az lenne a gáz, nem? Nagymamám 30 éve inzulinos, na arról tudnék mesélni, nem szépeket sajnos. Van, hogy olyan alacsony, h a gép már nem tudja mutatni (tehát 1 alatt), van, h huszonvalamennyi, pedig 30 éve grammra kidekázza a kenyeret, lisztet, stb. ...
De ha tied baba kint lesz, minden visszaáll a normálisba úgyis! Ugye? Dócinak pedig gyógycuppok mennek! Kép

Fibi,
B autója nekünk is szemet szúrt, de sajnos nem sokáig, mert az egyéb mindenfélék elvonták a figyelmünket. Hiába, B igazi pasi. Kép

Szmagdi,
végre felfedeztük egymást, erre ilyen hamar lelépsz? Na, szééép. Kép

Den,
Brad Pitt nem Jennifer Aniston férje??? Valaki fizessen már elő nekem egy sztorit. Kép

neet
neet

Neet, Zanza
méltem nektek Kép
macskanyu

MAcs!

Nagyon jók a képek!

Kisün!

Nem is vagyok okos de kérdezz nyugodtan ha szükségét érzed!De ha meg tudod állni a péksüteményeket meg a kenyeret akkor tényleg nem lehet gond!

Játszóház:én szívesen elmegyek 2x is a héten,ha nem tudunk egy közös napot kitalálniKép

Mai tali:már a Mayás csaj is tett egy érdekes megjegyzést amikor Ficcel a pulthoz mentünk:"rendeljetek nyugodtan,én úgy sem tudok közétek menni"lehet,hogy csak nekem volt furcsa?

ja és a gyertya árus nénitől kivert a víz:Petra nézegette az áruját és tolta el a gyereket mondván,hogy:"anyukádnak nagyon sokba fog kerülni ha összetöröd"és ezt több verzióban is elmondta.
Szóval már nem annyira rulez a Maya vagy nincsenek felkészülve ekkora taliraKép

És most már én is tudok arcot kapcsolni a nevekhez,ez nagyon jó!

Másenka!

Köszönjük a papit,igaz ma még nem volt módunk megkóstolni.

Indi!

ÉS cicivillantó néni nagyon gáz és a többiek is,szóval tényleg csak a pénz a fontos nem az ízlés,jómodor,intellektus stb...

Juc
20170114224602

Mása,
én is köszi a Hipp kaját, Bálint ott helyben be is falta tizorairaKép
és hajrá költözés! mi is szeretnénk már, de elöbb el kell adni a házunkat, vasárnap jön az ingatlanirodatol a nöci fotozni, szerzödni, hátha...

Zanza,
akartam kérdezni,(csak éppen gyerekre vadásztunkKép) hogy jártok e tücsökzenére/babazenére vagy hasonlo? mert ha a jóga ki is marad, akkor ilyen Babamuzsika is van az Örsön, amin már voltunk kétszer, és nagyon jo! és nektek is viszonylag közel lenneKép és ugyis profin tudsz vezetniKép Nos, meggondolod?Kép

Fic,
én is örültem, hogy végre élöben is láthattalak!Kép meg Macsnak is, meg Bogárkának is, meg mindenkinekKép

KépKép
fibi

És Neet,
le vagy maradva szokás szerint Kép B.P és J.A már az ősidőkben elváltak. B.P és a békaszájú Angelina Jolie már összeházasodtak és nemsoká születik a kis pitt Kép
macskanyu

Neet,
igen, B igazi pasi lett kb két hete, amiota brümmög (és közben fröcsög a nyála) a kocsikraKép eddig csak a lábasok és fakanalak érdekeltékKép
Brad és Jennifer elváltak már, mert J nem vállalt be bébit, hát ezt nem tudtad!!??KépKép 1ébként én se nem olvasok Storyt és más nyalánkságokat, a Nök Lapjában láttam A. Jolie pocakos képét, és az elözményekröl a rokonság homályositott felKép

Juc,
én is hallottam a gyertyás néni szigoru megjegyzéseit, nekem sem volt szimpi...

KépKép
fibi

Juc!
Húúú, bigyóárus néni beszólását nem is hallottam!!! Kép Bezzeg amikor én odamentem akkor meg ott áradozott Petráról, hogy milyen édes meg milyen jó a dumája...
Szóval maja már tényleg nem annyira rulez, de hát úgyis jön már nemsokára a tavasz, neeeem??? Kép
És a játszóházban meg nagyon jó lesz, hellyel igazából egy a bibi: noparkingplace, de valahogy majdcsak megoldjuk!!! Kép
Akkor ki csatlakozik a szerdai turnushoz??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Dennel és Neet-el többször is hallottuk!Ugye lányok?!

Nekem szerda is jó.

Juc
20170114224602

Masa, lakashoz nagy gratulaKép tok szuperKép

Macs, Neet, koszi a drukkotKép meg nem tudom, mi a helyzet, mert meg mindig ott van apjuk. ugyhogy izgulok ezerrelKép

Indi, valoban ez volt a helyzetKép pedig ez a mi macskank meretre eleg kis nyaffadtKép

Bog, Juc, mi ez a jatszohaz? asszem lemaradtam...

ja es Majaban a felszolagolocsaj valoban eleg undok volt, es utalta, h ott vagyunk, es probalta is ezt tudtunkra adniKép. sajnos, h nem a masik no volt, mert az tok aranyos.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Maya nekem sem annyira rulez, már a múltkor is volt annak a csajnak egy csúnyácska megjegyzése, ami miatt úgy éreztem, már nem kellünk oda...KépKép

ma voltam megint jógázni, volt szuptavacsrászan, hehe, majd megnézem magam holnap, agyon lazultam...Kép

Vera,
sajnállak, h nem ehetsz csokit, viszont tudd, bármikor átveszek bármennyi felesleges csokit tőled!!! (egy barát, a bajban is barát, ugye tudod???Kép)

Neet,
én azt hittem te a Fülöp doktorúrhoz jártál. Akkor mégsem??? Bocsi...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka,
igen, erre céloztam fentebb. A bigyóárus néni, aki emígyen szólt Petrához: ha ezt összetöröd, anyukádnak sokba fog kerülni, vagy valami hasonló. Jó, kereskedőként én sem örültem volna egy sereg törő zúzó gyereknek, de ez akkoris bunkó reakció volt. Utána meg még nyalizott, komolyan??? Brrr...

És a kisautós bácsi végül becsábított egy csinos anyukát? Mert ahogy elnéztem, nagyon rajta volt a szeren... Kép

Hírességekről le vagyok maradva, na bumm. Kép De itt legalább hallok jókat. Kép
neet
neet

Zsan,
engem a KisBarna, majd mindenféle ügyeletes nézegetett. Kép
Csokiban én is segítőtárs lehetek, de sütiben is, bármikor. Kép
Macs,
köszi a mélt!! Kép
neet
neet

Rec!
A TEMI-ben találtunk egy nagyon aranyos kis családias, kifejezetten piciknek való játszóházat Kép

...Benke mai szemezését...na meg a gyönyörű szemeit még most sem tudom feledni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet,
kisautosbácsi a végén már nagyon be akart csábitani minket is, mondta B-nak, hogy "gyere, anyukáddal üljetek be, meghivlak Benneteket egy körre" Hmmm Kép

Zsan,
hova jársz jógára? Az a baba-mama joga, ahova mi szoktunk menni, már nemgyerebe, a gyerekek között nem lehet igazán ellazultan müvelni az ászanákat KépKép

KépKép
fibi

Én még mindig nem látom Macs képeit Kép
Most akkor mi van????
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rec,
ha még nem ért haza a férjed, akkor még lehet drukkolni?KépKépKépKép

KépKép
fibi

Bogárka!

Átküldtem,remélem meg tudod nézni!

Juc
20170114224602

És képzeljétek ma voltam masszíroztatni (névnapra kapott 10 alkalmas bérlet Kép), hát teljesen ellazultam, nagyon szuper volt - persze Oxit, aki házhoz jön, és még egy tündéri csajszit is hoz magával játszótársnak a gyerekeimnek nem lehet űberelni Kép - viszont a néni megjegyezte, hogy katasztrófális állapotban van a hátam, tiszta merev, szerinte gyulladtak is az izmok Kép

És egy kérdés: szerintetek lehet karobot adni egy 8 hós dednek??? Gondoltam ízesíteném vele neki a pépjeit...elvileg a Sinlac is szentjánoskenyérlisztből van...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Köszönöm, már jön is Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog, jo megvan. ez az, amit mar tobben is teszteltetekKép en asszem jelentkeznek a szerdai turnusbaKép (B nevebenKép)

Fibi, KépKépKép

Coolio
recca

Én sem látom a talis képeketKépKép

KépKép
fibi

Bogárka,
TUDOM, h nem engem kérdezel... Kép de mi az a karob?? Karalábé? Vagy valami márkanév ez?
sötét neet mára el Kép
neet

NEet,
karalábé, ez a nap poénjaKép
a karob az olyan mint a kakaopor, csak bio cucc, és asszem szentjánoskenyérböl készülKép

KépKép
fibi

Bog, azt mar en is neztem, h ugyanabbol van a kettoKép ennek alapjan adhatszKép

Neet, huuu a karob ilyen bio ize, ugyhogy teged ez biztos nem erdekelKépKép

Coolio
recca

Juc,
köszi, azért nálam (sajnos) többet tudsz a dologról

Neet, Zsan,
szívesen átadok nektek egy nagy halom mars-csoki-falatot, ami mostmár itt fog árválkodni a dobozban Kép
Viszont ma kiszámoltam a palacsintám szénhidrát-tartalmát, és 1db-ban csak 15g szénhidrát van, KIRÁLY KépKép

Bogárka,
7,2 elvileg még normális, de gondolom a dokid úgy gondolta, hogy jobb az óvatosság, és ez nem baj Kép mert tényleg nem vészes a diéta.

vera
kisün

Fibi!
ha van hozzáadott cukor, akkor azt feltüntetik, ne félj. amin nincs feltüntetve, ahhoz nem adtak cukrot, csak maga a gyümölcs van benne (ami már tartalmaz gyümicukrot). szóval ne féljél! biztos nem mindegyik Kububan van hozzáadott cukor.

Bográka!
hol masszíroz a néni? Kép engem is izgat a dolog.

Neet!
asszem a Karob az a bio "kakaópor", szóval olyan kakaóutánzat.

azt nem értem, hogyha allergizáló tényező a kakajó, miért a frászért gyártanak egy csomó kakaós tejpépet meg ilyesmit, és ráadásul 6 hós kortól ajánlják. franc a fejükbe!

ancsipancsi

Kisün!

Skype!

Juc
20170114224602

Ja, erröl jut eszembe, ajánlom Nektek Popper Péter legujabb könyvét. Az a cime, hogy Mi az élet étterme? (vagyis étel,-és életreceptek), és nagyon jooo!Kép
Felteszi a kérdést, hogy vajon miert foglalkozunk ma annyit (Mo-on is) az egészséges táplálkozással? És a válaszban sztem van némi igazság...

KépKép
fibi

Gyors bekukk.

Elolvasgattam mit írtatok. Holnap "beleszólok" én is, de most nincs túl sok időm Kép

Indi,
Kép nem leszünk olyan messze egymástólKép

Macs, Indi,
csak beregisztráltam, de mén nem wiweltemKép, mer' most zapával álmodozunkKép

MAYÁval kapcsolatba igazatok van!!!! Talizni nem oyan rulez ott (már) Kép De attól majd bevonúlhatunk felidegesíteni a csúnya néniket!!!KépKépKép

Most el, jó éjt Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
nem félekKép de azért most megnyugtattál, kösziKép mégegyszer elolvastam, "csak" glükoz-fruktoz szirup van benne... KépKép

KépKép
fibi

Vera!
És csináld az édes dolgokat fruktózzal Kép Sőőőőt: van fruktózos csoki is!!! Kép
És igen, a dokim nagyon óvatos ember Kép

Neet!
A csajok már válaszoltak, úgyhogy nem okoskodom...Kép

Ancsi!
Camponában... Kép
Azt meg szerintem felejtsd el, hogy milyen ajánlások vannak az ilyen tejpépcuccokra írva! Kép

Akkor jövő szerdai Temi-turnus: Juc, Rec, Bog...és még???? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs!
Nekem is küldhetnél viperabálos képeket! Mailcímem van a profilomban, előre is hálás köszönet Kép

Bog!
Árusnéni néha pampogott, de nem tartottam olyan fontosnak, hogy foglalkozzak vele. Petra egyébként is csak érdeklődve nézelődött, nem is nyúlt a cuccokhoz, igazi jókislány volt. Kép

Recca!
Én is drukk Nektek! Kép Milyen állásért ment a férjed?

Neet!
Ja, már látom, hogy a csajok elárulták a tutit Brad-ről és a régi és új nejeiről. Én is itt a fórumon lettem naprakész, meg ma hallottam a tv-ben. Ez a sztárvilág számomra kezd egyre zavarosabbnak tűnni, lassan már mindenki mindenkivel... Kép

Fibi!
Tényleg meglepi volt a mai tali. De örülök, hogy így összefutottunk, mert már úgyis felvetettem a férjemnek egy talit Veletek, már csak a Bálintok miatt is. Szóval vhogy csak sikerült megismerni Titeket! Bálintod nagyon édes, brümmögve meg még inkább az lehet.. Kár hogy ezt nem hallottam, de majd legközelebb Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi!
Barbi már megválaszolta ezt a nagy kérdést még kubu-ügyben, aszem ugyanez igaz a kakaóra is (tudod, üzlet...). Kép

Bog!
Szerdán mikor lenne a temi?

Kép
Kép
denizsa

Mása!
Ma Bálintot megkínáltam a Hipp-es almás körtével. Először kiskanállal próbálkoztam, úgy kellett belekönyörögni 1-2 kanállal. Aztán kicsit később kinézte a számból a kaját, gondoltam ő is kap vmi nekivalót, és csak az ujjamat belemártottam a szószba, ő meg lenyalizta-leszopogatta róla! Zabálnivaló volt! Így megette kb az üveg harmadát, ami ÓRIÁSI adagnak számít nála (már ha nem tejcsiről van szó). Szóval bejött a finomság, újfent Rád gondoltam, köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Ne csigázz a sejtelmes ...pontjaiddal! Most nem tudom meg, hogy mi az élet étterme!!! Vagy előbb el kell olvasnom a könyvet, ugye? Kép

Kép
Kép
denizsa

Na látom, hogy teljesen bepörögtem és monologizálok magamban, úgyhogy elteszem magam holnapra. Jó éjt csajok!
Kép

Kép
Kép
denizsa

apa hazajott, nagyon lelkesKép. mostmar "csak" azon kell izgulni, h ez a lelkesedes kolcsonos legyenKépKép

Coolio
recca

ja Den, program-tesztelo

joejt mindenkinekKép

Coolio
recca

Jooo reggelt,
na kinek a gyereke kelt ma legkorábban?Kép Bálint ma rekordot döntött a 6 orával...

Deni,
én sem olvastam a könyvet, csak a tartalmát (könyvesboltban a hátoldalát), de az alapján nagyon igaz lehetKép Poppert amugyis nagyon szeretem, jártam anno elöadásaira isKép
Jó, legközelebb bemutatjuk a brümmögö tudományunkat, csak pár méterrel hátrébb kell állnod a csapadékozás veszélye miattKép

Ilyen aranyos képeket hogyan/honnan lehet beszurni?? Help, please!Kép

Rec,
akkor ujfent van miért szoritani!!Kép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Fibi!
Vince 3/4 6-kor ébredt, de valahogy az egész éjszaka egy véget nem érő mocorgásnak és nyüginek tűnik. Kép és ma jelenésünk van anyóskáéknál. na, nem baj, majd visszafekszem én is a délelőtti szuszókánál. Kép
Ez a könyv érdekesnek tűnik. Én is kedvelem PP-t. Folytatva a gondolatmenetet, csak nem azért, mert a lelkünk nem egészséges? ...

Rec!
Igazad van, tudom én is, hogy minden nem megy egyszerre! Csak azért vagyok ilyen "problémás", mert az első kocsinkkal is úgy jártunk, hogy aztán kellett még egy, mert nem volt már kényelmes V-nek. Tehát most ügyesebb akarok lenni. Meg a legjobbat szeretném a kőcnek, nomeg magamnak is. Tegnap kicsit nézelődtem a neten, végén már jojózott a szemem. Nagyon kafa kocsik vannak, csakhát sokat nálunk nem lehet kapni ... Most várom, hogy elnézzünk a Megába! Kép Etetőszék is kéne, de gondolom, az sokkal egyszerűbb eset.
fic
ficánka

MAYA: igen, hallottam én is persze a felszolgálónéni beszólását, hisz nekünk mondta, és nem is esett jól, csak annyira fel voltam dobva, hogy együtt vagyunk, meg örültem nagyon pl. annak is, hogy Juc és Pannikó ott áll mellettem "élőben", hogy nem akartam meghallani a megjegyzését. Nem értem igazából, mert sztem neki az a lényeg, hogy vendég legyen, és abban az időben nem sok akadt rajtunk kívül. No, mindegy. És a forró csoki sem volt olyan fincsi, mint az aranyos néninél.

Mennem kell, Vincsenzó óhajt.Kép

cupp,
fic
ficánka

Juc,
köszi a fotokat, megérkeztekKép

KépKép
fibi

Pocak!
Semmi gond, ne hülyülj! Én időztem sokáig, szívtam az Auchan pénztárainál. De sikeres volt a nézelődés, kapott Vincsenzó pasis cuccokat. Még egy dzsekit is, potom 1750 pénzért. Kép

Rec!
Drukk apának!

Vince olvas. Kép
ficánka

Fic, Deni
csak NektekKép:

Ismertető - Mi az élet étterme

Meghökkentő, hogy a mi kultúránk mennyit foglalkozik a legmateriálisabb dologgal, az egészséges evéssel. Ebben a "méregtelenítő" buzgalomban én azt látom, hogy a természeti katasztrófákkal, járványokkal, politikai fenyegetésekkel teli világunkban ráz minket a félelem. Lesznek, akik valamelyik nálunk honos vallásban lelik meg a menedéket, s lesznek, akik Buddha tanácsa szerint: önmagukban. De azt is tudnunk kell, hogy nincs olyan inga, amelyik csak az egyik irányba leng ki. A nagy hitek és nagy kételyek, a nagy örömök és a nagy fájdalmak mindig együtt járnak.

KépKép
fibi

Den!
Ügyesek vagytok! Édes ez a lecuppogás! Próbáld meg majd a hipp sütőtök+almát, bio és cukormentes és nagyon fincsi! Tudod, Vincsenzó is olyan, mint Bálint, nem nagyon akar mást enni, csak anyatejcit, de ez egész jól csúszott! 3 nap / 1 üveg, ez már óóóóóóóóriási haladás. Kép

Bog!
Nekem szerda még két hétig nem jó, addig tart a tanfolyam, de ezzel ne foglalkozzatok, menjetek csak játszóházazni!Kép
ficánka

Fibi!
Már kb. 10 éve megfogalmazódott bennem az, hogy most az emberek keresik az "utat", a szabályok megszűntek, de szükségünk van rájuk. És igen, sok a rossz a világban közel és távolabb egyaránt, nehéz nem észrevenni, és nem törődni vele. Az biztos, hogy annak, akinek sikerül megtalálnia valamely vallásban a válaszokat, annak könnyebb a dolga. Vagy marad a további keresgélés ...
Én azért eszem azt, amit eszek, mert nekem az jó, itt is keresgélek persze, próbálkozom és szelektálok. Jól esik néha egy gyümölcsnap, meg a sok-sok ásványvíz, megkönnyebbülök.
Tulajdonképp a legtöbb vallásnál jelen van a méregtelenítés, a böjt, megvannak ennek a kidolgozott szabályai. Tehát csak újra felállítunk szabályokat ...
Na, nem filozófálgatok most tovább, megyek, visszafexem Kép tudod, én nagy alvó vagyok!
fic
ficánka

Fic,
eleinte B is csak 3 nap alatt evett meg egy üveggel, aztan szép lassan egyre többet. Ugyhogy kitartás és türelemKép

TEMI nekünk talan jövöre jöhet szoba, ha sikerül eladnunk a házat, és elköltözni Budára...

KépKép
fibi

Fic,
igen, a szabályok... biztonságot tudnak nyújtani...
én is visszafeküdnék szivesen, de kisfiam még nem nagyon engediKépKép

KépKép
fibi

Na, akkor mi is az elsők között vagyunk, az 5 óra 52 percünkkel Kép...de ránéztem az órára, és úgy döntöttem, hogy 6-ig nem vagyok hajlandó kinyitni a szemem Kép

PP könyv megvan tesóméknak, ígérték, hogy majd kölcsön adják...egyébként tényleg jókat ír az öregúr, de nekem élőben annyira nem jött be...kiscsoportos szemináriumra jártam hozzá...és...na, szóval elég elvarázsolt egy ember Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
megnéztem, köszi Kép

Bogárka,
az egyáltalán nem baj, ha egy doki óvatos... sokkal jobb, mint az ellentettje Kép

Mi nem keltünk korán, viszont az éjszaka nagyon nyugtalan volt, de Dóci köhög, szóval volt alibije Kép

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: