A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory,
nekem vannak ilyenek már vagy 2 hete, egész sokáig tartanak, rácuppannak a babára ahogy írtad, és akkor nem kerek a pocak, hanem a baba körvonalai rajzolódnak ki.
katicuska

Anita!

Bár nem engem kérdeztél, de mivel én is érintett vagyok, gondoltam megnyugtatlak: nálam is most lesz a 3. császáros szülés, és mindhárom alkalommal ugyanaz az orvosom. Nem akart lebeszélni, csak annyit mondott a második baba után, hogy min 3 év legyen a szülés és a teherbeesés között, hogy legyen ideje a sebnek rendesen gyógyulni. Na és a vége felé /36. hét után/ fokozottabban figyel majd ránk, és valszeg korábban be kell feküdnünk, mert szem előtt szeretne tartani. Ez talán nem olyan nagy ár. Szóval szerintem nyugodjatok meg, vállalható a harmadik baba. (pedig nálam óriásiak voltak a babák hozzám képest, és a pocakom is)

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Anita: egy ismerősöm most várja a 4. babáját, és ő lesz a 4. császárja, és semmi gond nincs. Neki 2 év korkülönbséget mondtak minimumra.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Itthon vagyunk, jól vagyunk, fáradtak vagyunk és én nagyon szomorú, mert küzdünk a szopival nem hajlandó a kisasszony, de reméljük belejön.
Ha összeszedtem magam mesélek.
Köszönöm a gratulációkat!
Babetta bent fekszik, nem tudom írta-e valaki, bármikor jöhet a baba, aki órási.

Becsi
/mára voltam kiírva/

Gratula az utánunk jövőknek, majd visszaolvasok.
Kép
Kép
becsi
Iklad

Újabb gyönyörű babák KépKépKépKépKépKép
Becsi! Üdv itthon! KépKépKépKép A szopihoz drukkok! KépKépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok,

gyönyörűek a babák, csajok! Kép

Lyly, Benceapa, nagyon gratulálok nektek! Gyönyörű kisbaba! Kép

Babetta, vajon mi van veled? Sokat gondolok rád! És nagyon drukkolok!

Cory, boldog névnapot! Kép

Mi jól vagyunk, annak ellenére, hogy rajtam még mindig erősködik egy kis letargia a hormonok miatt, ettől pityorgok még, de a kisfiam imádnivaló! Kép Azért már várom, hogy vége legyen ennek a hormonrosszkedvnek, mert alapból meg úgy örülök a kis családunknak.

Mi pedig ma apával elmentünk egy fél órára sétálni, amíg Benyókánk aludt, és anyukámék vigyáztak rá.
Szerencsénk van egyelőre, mert valamilyen oknál fogva gyönyörűen beállt az alvása, kajálása, így 3-4 óránként magától ébred, eszik, után alvás. Van néha, hogy nem alszik, akkor viszont egy órácskát elgügyög az ágyikójában, aztán pedig itt nézelődik velünk a nagyszobában. Kép Egy tündér. Nem is értem, kire hasonlít. Kép

Tünde, akartam mondani, hogy én is megpróbálom úgy rávezetni már most a nappal és éjszaka különbségére, hogy nappal mindig a nappaliban van a kaja, éjszaka pedig az ő szobájában. Hogy érezze, hogy nappal jobban vannak hangok is, éjszaka viszont csendesebb minden. Majd meglátjuk.

Talán a kórházi keltegetés miatt (sárgasága miatt kellett mindig keltenem 3 óránként), de egyelőre az éjszakák is rendszeresek. Este 8-kor fürcsi, aztán kaja, éjfélkor kelés, 3-kor, 6-kor és így tovább. Természetesen +- fél óra eltérés. Szóval egyelőre el vagyunk kényeztetve, én is ki tudom magam aludni a maradék időben.

Mi még egyelőre nem mértünk szopit, bent a kórházban mérték, akkor 3-4 naposan 70-80-at evett, azóta pedig egyre profibban eszik, szóval egyelőre nem mérem. Heti egy mázsálást tartunk, aztán meglátjuk. Egyelőre minden alvás után van kakis pelus, szóval megy a kaja.

Na, most megyek, puszi nektek.

Finiselők, hajrá-hajrá!!!! Kép

Ha nem gond, én is teszek egy képet. Mert azért én is nagyon-nagyon büszke anyuci vagyok ám! Kép

Kép
Vendég

Becsi: gyönyörűek a nagyok és a baba is!!!
Mi a gond a szopival??
Nem tudom nálatok miért nem akar szopizni, de nálunk volt 2 kétségbeesett napom, de kiderült, hogy annyira tele volt a mellem, hogy egyszerűen nem tudta megszívni. Le kellett fejjek egy kis tejet, hogy mellbimbót "csináljak". Most is kell néha, ha nagyon megtelik.

Babetta: nagyon drukkolok neked! Ha mégis császár lesz, akkor az a Te és a baba érdeke!

Zsuzsófi: akkor te vagy a következő?KépKép izgi!!

Angi: ezt a meleg sót kipróbálom! Már van Bettinának kicsi tokájaKép, a ropi lábai is kezdenek gömbölyödniKép
Nagyon édi Lidi azzal a fülbevalóval!!Kép

Cory: örülök, hogy minden ok volt az NST-n!

Anita:nálunk a legnagyobb mért mennyiség 90g volt eddig. kb. 10-szer szopik, szerintem a 150g kicsit sok, meg különben is ha minden alkalommal mérném hülyét kapnék, mert ha nyűgös akkor sokszor szopik keveset. Van kaki, pisi, hízik, úgyhogy minden ok.

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi: Lidi olyan szép kislány! Tényleg nagyon édes a fülbevalóvalKép Jól hangzik ez a só...
Nagyon jó, hogy már Ti is kimerészkedtetek, és sétáltatok egyet a kisasszonnyal!

Eszti: Bencus is annyira édes! Örülök, hogy nektek eddig ilyen szupcsi minden! Áldott jó gyermek a fiatokKép Mondom, letargia lassan múlóban leszKép

Tünde: szerintem egyenesen rengeteg a 150! 90-100-nak bőven elégnek kell lennie, mi úgy 7-8* szopizunk! Van, hogy többször. Pl. a reggeli után az ebéd már nem volt olyan sok, most délután még kevesebbet evett. BIztosan tudja, mikor mennyire van szüksége... Én sem mérem mindig a szopit, csak már olyan kíváncsi voltam. Nálunk is a lényeg, hogy szép pirospozsgás, van bőven kakis, pisis pelus... Úgyhogy minden okés!Kép (De a tegnapi 170-től azért lefőttem... hogy fogom én ezt mindig előállítani???Kép, de szerencsére az egyszeri volt, biztos a séta miatt)

Becsi: Nagyon szépek a gyerekekKép Szopihoz drukkolunk nagyon!

Zsuzsi, Cory: Nagyon köszönöm NektekKép Teljesen elérzékenyültem ettől a hírtől!!!Kép Csodálatos!!! Zsuzsi, nem tudtam, hogy Neked is az előző kettő csaszi volt...

Mi lassan készülődünk az esti programokhoz: fürcsi, vacsi!

Ha tudok, utána visszanézek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló Lányok
Hát nekünk ez a szülés nem akar összejönni. Viszont kijött az aranyerem és eléggé vérzik. Remélem nem lesz gond vele. Van valakinek ötlete mit lehet csinálni, hogy elmúljon?
Gyöngyi 40+4

Kép

Kép
pgyöngyi

SziasztokKép

Tünde, nem bánnámKép Most szuper lenne, mert itthon vannak anyuék, Tamás szabadnapos, dokim ügyeletben. Pont ezért biztos nem ma fogok szülni. Pedig ma rengeteget szúrt a méhszájam (a sok gyaloglás megtette a magáét) és Kata viszont alig mozog. De egy-két fájáson kívül más nincsen.

A babák iszonyat édesek, annyira jó lenne már nekem is ringatni a kis KaticátKép

Puszi, megyek megkértem apát süssön nekem bundáskenyeret....

Nyami

Zsu
38+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita, ne is törődj egy-két kilengéssel, és szerintem utána kiegyenlítődik a kajálás. És tudod, a kereslet-kínálat pedig ki fogja termelni, ha Botinak többre van szüksége! Kép

Nekünk pl. ma volt egy plusz szopi, evett 4-kor, de nem aludt vissza, 6-kor pedig megint éhes lett, 8-kor fürcsi, utána pedig megint kaja.

Ettől még nem borul fel semmi, sőt. Kép Most kaja után is olyan édesen elnézelődik. Remélem még egy darabig bírja..... Kép Ha nem, előrehozzuk a fürcsit.

Gyöngyi, sajnos passz, nekem ilyen nem volt. Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Babettáról és Foriáról semmi hír?

cory
Budapest

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés:
Megvagyunk, csak Kincső küzd a frontokkal, így alig alszik. Én meg 2 gyerkőccel voltam a héten itthon, mert Kali meg torokgyuszis lett Kép Teljesen kimerültem, fogytam 2 kilót Kép Sokszor azt se tudtam hol vagyok, olyan állapotba kerültem.
Várom a frontok végét!!!

Titati
titati

Lányok Kép
Nagyon megríkattatok Kép Olyan gyönyrűek a babák Kép

Alina Kép
Örülök, hogy itthon vagytok Kép
Nagyon szép a fiacskád Kép Azért ha lesz időd majd várjuk a beszámolót a szülésről és a kórházról Kép

Anita Kép
Nem semmi mennyiségeket eszik Botika, de ne aggódj ez egyátalán nem gond Kép Ha gondolod holnap megnézem Annamari mennyiket szopott ennyi idősen.
Nagyon szép a fiad Kép

Lyly Kép
Gratulálok az óriásbébihez Kép Nagyon helyes pofikája van Bencének Kép
Gondolom apa nagyon büszke vagy a családodra Kép

Angi Kép
Gyönyörű kislány Lidike Kép A fülbevalójával külön csinike Kép Milyen érdeklődő szemekkel figyel Kép

Becsi Kép
Gratulálok a kislányodhoz Kép Nagyon szépek a gyerekek így együtt Kép
Babetta mondta délután, hogy nem igazán akar szopizni a kisasszony Kép Drukkolok, hogy sikerüljön Kép

Eszti Kép
Olyan édes Bencuska Kép
Klassz, hogy ilyen szupi minden Kép

Titati Kép
Kitartás! Legalább a hétvégén pihenj egy kicsit Kép

Nálunk minden rendben. Kicsifiam edzi a bordáimat Kép Hihetetlen mennyit mocorog mostanában és ez nagyon jól követhető kivülről is Kép Párom szerint horror amit a pocimmal művel Kép
Szép álmokat mindenkinek Kép

Kép

Annácska 35+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Cory boldog névnapot!
Élmény nézegetni a baba fotókat!! Annyira édesek!
Már nagyon várom én is, hogy túl legyünk a szülésen, és végre kezemben tarthassam Maszatkát.
Alapjáraton jól vagyunk, sokat mocorog, és nagyon erösen rugdos, ha épp olyan hangulata van. Kép
Sajnos 2 napja már nem csak a gyomorégéssel, meg a fájással szenvedek, de már a fogam is kezdi a hiztit. Remélem elmúlik,mert már szülés elött nem szívesen mennék fogászatra.Kép
nem irigylem azokat akik már 39-40.-ik héten járnak, bár az egészséges babákért mindent! Kép
Mindenkinek kellemes éjszakát, és szép napot holnapra! Kép
Petra és Angéla (38!! +1 Kép)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Én már lassan 2 órája fent vagyok, pedig úgy elhatároztam, hogy ma délig alszom. Hát nem jött össze. 7-kor már fájt minden tagom. Fiúk most ébredeznek Kép

Egy ismerősöm szerint ma szülünk. Kíváncsi vagyok Kép

cory 38+2

cory
Budapest

Ildi, Viko: most néztem a táblát. Ha jól látom, még 1 hetet kell várnom, és akkor akár veletek együtt is lehetek bent? :D

cory
Budapest

Sziasztok!

Annyira gyönyörűek a babák!!Kép

Cory!
Szép dátum lenne, ha tényleg ma szülnél! Ma van a szülinapom, ezt csak azért mondom.KépKép
Titati!
remélem jobban vagy, és tudsz kicsit pihizni is!

Annácska!
Nálam is megy a buli odabent rendesen! Hihetetlen formákat tud olyankor felvenni a pocakom...Kép

A hétvégén már nem jövök, mert mára valami meglepit tervez nekem a párocskám a szülinapomra, holnap meg elmegyünk megvenni a maradék holmit a babónak.

Mindenkinek szép hétvégét!

Adri+Levike
26Kép, 33+3

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Adriana, boldog szülinapotKép

MI is egyben, bár pocsék éjszakám volt, egész éjjel kemény volt a hasam, nem kaptam levegőt, és még a derekam is le akart szakadni. És mindezt nem fájásszerűen, hanem egyfolytában. Tegnap este úgy bírtam csak közlekedni, hogy alulról tartottam a hasamat, annyira fájtKép

Ezek után még apájával is összevesztem, úgy ment el ma reggel hogy puszit se kaptam, nemhogy kávétKépKépKépKépKép Ebben az a poén hogy ő bántott meg engem, de már megszoktam hogy ilyenkor is ő sértődik megKép Szóval ma roppant harapós kedvemben vagyokKép

Zsu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Híreket hozok Zsandiról:

"Megszülettünk! Marci 2555 gr, 49 cm. Flóra 2350 gr, 49 cm. Március 2-án 12:20-kor és 12:25-kor. Sima szülés volt, jól vagyunk."

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Cory én is szeretnék ma szülni, jó lenne találkozni a korházban nem? Csak sajnos ez nem rajtunk múlik.

Adriana,
BOLDOG SZÜLI NAPOT!!!

Angi,Anita, Lyly, Alina, Becsi, Esztipeszti,
Csak nézem és gyönyörködöm a babáitokban annyira szépek, szeretnék már én is nagyon babázni.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Angi
Nagyon szép a kislányod!Kép

Tündi
aranyos vagy, köszönjükKép

Becsi
drukkolok a szopihoz!! Nagyon jó a kép a 3 gyerkőcről!Kép

Eszti
Neked is nagyon édi a babád!Kép
Depit meg elhagyni azonnal!!!Kép

Gyöngyi
Én nem tudok segíteni, hál isten ez még nem jött ki rajtam!!Kép

Zsuzsófi
Szegénykém jól megszenvedhettél!
Egyébként nálunk is általában Apa a mártírKép
Míg kórházban voltam is őt kellett sajnálni, hogy milyen egyedűl van!!!Kép

Zsandi
Gratulálok a kicsikhez!!Kép

Zsu
Köszi, nemsokára neked is a karodban lesz!!Kép

A.
Vendég

Zsandinak nagy gratula!!!!

Én haldoklom. Na jó azt azért nem, de ténleg kegyetlenül érzem magamKép Megyek is ágyikóba, meg küldök szerelmes sms-t apának. Nagyon hiányzikKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsandiéknak gratulálok Kép Nem semmi ikreket természetes úton megszülni Kép

Adriana: boldog szülinapot Kép

Táblákat javítottam Kép Nem semmi, hogy már 20 anyuka szült a topicból Kép

cory 38+2

cory
Budapest

Zsandinak nagyon gratulálok! Kép
Bocsi csajok hogy ritkán jövök de Szintia szinte az összes időmet felemészti! Ami meg marad azt a honlapomra írkálással töltöm! Kukkantsátok meg a képeket meg a blogot is! http://nicika.gportal.hu

Ja és a képeket megnéztem itt a fórumon! Csodaszépek a babák! Kép Szorítok a soron következő mamiknak, hogy minél simábban follyanak le a szülések!

KépKép
nicika

Ja és ma vagyunk 3 hetesek! Kép

Nicika és Szintia baba

KépKép
nicika

Bemásolom nektek a 3. hetünk összefoglalóját:

Továbbra is jól szopizik Szintia. A tejem néha kevésnek, néha meg túl soknak tűnik számomra. Mivel nehezebben teszem a jobb mellemre a babát, ezért éjszakánként csak a bal mellemből szoptatom. Így viszont reggelre feszülésig telik a jobb mellem, így azt reggel mindíg lefejem. (Medela kézi mellszívót használok, ami nekem nagyon bevált!) Ilyenkor van hogy 70-100 ml is lejön belőle.
Ami az evések gyakoriságát illeti, még mindíg van, hogy óránként-fél óránként kér, de esténként legtöbbször csak 4-5 óránként. A cici láttán már úgy tűnik, hogy örül: gyorsan szedi a levegőt, kitátja a száját, kitárja a karját és rúgkapál. A varázsszó: "cickómickó", ha ezt meghallja, már tudja mi következik. Szoptatás közben is ficánkol, nyögdécsel, jelzi hogy ez neki nagyon jó. Néha még rángatja is a szájával a mellbimbómat, ami nekem nem túl élvezetes! Kép Imádja szorítani szopi közben az ujjam, a pólóm, vagy a melltartómat, vagy csak lazán a mellemre teszi a tenyerét.
A héten már Infacolt (majdnem 1700ft, nem gondoltam volna hogy ilyen drága) használtunk a pocifájás lekűzdésére. Pici javulást tapasztaltam csak. Sajnos úgy tűnik, hogy hasgörcsei lehetnek, mert időnként összehúzza magát és keservesen erőlködik. Ha simogatjuk a hasát az sokat segít. Eleinte egyébként utálta az Infacol ízét, hihetetlen fancsali képet tudott vágni hozzá, de már megszokta és talán még ízlik is neki.
A héten elkezdtük a D-vitamin adását is, napi egy cseppet kap. Illetve K-vitamint továbbra is heti egyszer adunk neki.
Ami a büfizést illeti, még mindíg ez lehet a hasfájás oka. Már ugyan ügyesebb, de még mindíg van, hogy nem büfizik szopi után.
A fürdést úgy néz ki, hogy egyre jobban kedveli, már csak néha sír. Viszont a törölközés és öltözés továbbra is ellenére van.
Levegőztetés: a héten már lesétáltunk a faluba is, de sajnos szinte végigsírta az utat. Gondolom túl sok új inger érte.
Még mindíg velünk alszik. Azt hiszem jól el lesz kényeztetve!
Ja és már 3 kg feletti a súlya! 02.27-én, azaz 2 hét 2 naposan volt kereken 3000 gramm. 45 dekát szedett fel 10 nap alatt! Kép

A héten megkaptuk az önkörmányzati csecsemőtámogatást is és beadtuk az anyasági támogatás és családi pótlék igénylést, valamint igényeltünk adókártyát is a picúrnak.

A picúr első látogatói (a közvetlen családtagokon kívűl) barátnőm és a párja volt: Móni és Peti. Kaptunk tőlük ajándékot is, egy nagy cumisüvegben cumisüveg kanál és csörgők, valamint egy szép rózsaszín szegélyes törölközőt és partedlit is. Ja és anyuci-apuci csokit és rágcsálni valót is kapott.

Puszi minden maminak, anyucinak és babának!
Nicika és Szintia

KépKép
nicika

Szia Nici!
Látogatók, pénz, adókártya... zajlik az élet nálatok Kép Apa hogy viseli a nyüzsit? Jóban van a babával, segít sokat?
Tényleg, nektek otthon maradt a férjetek szülés után néhány napot amikor kijöttetek a kórházból?
Mivel én egyedül lennék itthon, Peti itthon lesz velem 1 hétig.
katicuska

Sziasztok Lányok!

Zsandi!
Hatalmas gratula a babákhoz! Sok boldogságot hozzá!

Adriana!
Sok boldog szülinapot! A páromnak is ma van a szülinapja! (Kerek 30!) Meg a kollégájának is!

Nicika!
Zajlik ám nálatok az élet! Mi úgy terveztük, hogy a párom felhozza a szülőket vidékről, ha meglesz a baba, hogy megkukkantsák, de azon kívül senki nem jöhet egy hónapig! Szerencsére nem nehéz betartani, mert a rokonság java vidéken lakik.

Katicuska!
Az én férjem már szólt a cégnél, hogy majd öt napot kér (ez a plusz, ami jár az apukáknak babaszületésre), meg talán a tavalyi hét napját is kiveszi, ha kell.

Én ma elmentem vizsgázni, illetve apa elvitt, mert nem akartam a HÉV-en zötykölődni. Tök jó vizsga volt, a tanár azt mondta, hogy ő nem mára készült, így mindenkinek tuti megvan a kettes! Aztán sűrűn kiment vizsga közben, meg elfoglalta magát, így tudtunk "oktatási segédanyag"-ot használni. Kép

A vizsga óta szundizok, de felébredtem mert fájt a pocim, de elmúlt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Eszti: édes a kis Bence!! Nagyon jó nektek, hogy ilyen nyugodt a picifiú, maradjon is ilyen!!
szerintem a módszer működik egy idő után és szépen megtanulják, hogy nappal lehet játszani, hangoskodni, éjjel meg csendben - félhomályban/sötétben alukálni.

Nicika: jó, hogy bemásoltad a naplót, mert már akartam is írni, hogy mi van veletek olyan ritkán jelentkezel.

Titati: akkor front van?? Tegnap és ma délelőtt sem aludt Bettike, mondjuk most szundizik, de pl. tegnap este 9-től éjjel fél 2-ig nézelődött. Már leragadt a szemem, a mellkasomra tettem és közben el-el aludtamKép

Katicuska: az nagyon jó, ha otthon lesz veled a férjed! Nagy segítség már egy büfiztetés átvállalása is!

Zsandi: GRATULÁLOK az újabb ikres maminak és babáinak! Kívánok nyugodt babákat és sok tejcsit!!!

Adri: Isten éltessen!!!Kép

Zsuzsófi: kibékültetek?

Vpetra: ha nagyon fáj a fogad inkább most menj el, mert szülés után méginkább nem fogsz tudni!!

Annácska: akkor fel kell készülnöd, hogy idekint is aktív lesz a fiacskád!KépKép
Én tudtam, hogy Dorina mozgékony lesz, Bettina meg nyugis, mert az utolsó hónapban tök másképp rugdosódtak.

Cory: kérnék egy táblalinket! köszi!!

Mariannka: mi van Veletek? Melled meggyógyult??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="aa00aa">Sziasztok!

Zsandinak és babáinak sok boldogságot és segítséget kívánokKépKépKép

Lylyvel beszéltem, nagoyn jól van és nagoyn boldog, csak a tejecske még nem az igazi, de lehet, hogy holnap hazamehetnekKép Mindenkit nagoyn sokszor ölele és sok boldogságot kíván már gykorló és leendő anyukáknak!

Cory: Ha Dominó úgy akarja, én nem bánnám, csaphatnánk hármasban nagy bulit, sört és kártyát vigyünk, hadd tudja meg az aprónép, hogy mulat egy magyar úr(hölgy)KépKépKép</font>

indianyo

Tünde: http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

Viko: Kép Csak óvatosan, mert 3 ágyas szoba szerintem nem nagyon van. Bár én már Baluval is szomszédolni jártam :D

Szelivi: én 1-2 hetes gyerkőccel már sétálni akarok meg minden. Látogatás meg tuti lesz nálunk hamarabb, és nem a türelmetlenek miatt, hanem magam miatt.

Nancsival beszéltem, minden ok velük, még egyben van Kép

cory
Budapest

Helló Lányok
Nálunk még mindig semmi, de jó hír, hogy a doki szerint kezd felpuhulni a méhszáj. Azt mondta: lehet, hogy holnapra kinyillik, de mivel semmi fájásom nincs még mindig, ehhez nem sok reményt fűzők. Pedig már múlt héten kiadtam a férjemnek feladatul, hogy vegye fel ma a megasztárt, de úgy látszik erre nem lesz szükség.
Holnap reggel 9-kor megint CTG, majd vizsgálat. Hát kiváncsi leszek.
Gyöngyi 40+5

Kép

Kép
pgyöngyi

Pgyöngyi: próbálj beszélni a babóddal. Hallgatnak ám az emberre! A nyílás meg hirtelen tud kezdődni, nem kell hozzá semmi előfájás sem. Baluval pl a teljes 0-ról jött az első fájás, és rögtön 5 percesek voltak, és 5 óra múlva már fel is sírt. Szóval csak dumálj vele, hátha hallgat rád Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Nálunk nincs semmi változás, tehát még egyben vagyunk, bár én már nem bánnám, ha meglenne Dalma Luca baba.

Zsandiéknak gratula!

A babák a fotókon gyönyörűek! Írígykedem, hogy ők már kint vannak.

Anita!
Nem ugyanaz az orvosom, mint az első kettővel. A mostani dokim szakmailag magasabb szinten áll, és elődeivel ellentétben, azt mondta, hogy nyugodtan vállalhatunk 3. babát, csak 100%, hogy császár.

Mindenkinek üdv:

Rita
37+6 holnap 38

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

CoryKép Hát majd átjárunk egymáshoz zsugázniKép

indianyo

Re, kicsit jobban vagyok, pedig reménykedtem hogy odáig fajul a dolog, hogy szülünkKépKépKépKép

Megittam egy nyelet pálinkát, mert a gyomrom is kész volt, most már sokkal jobb.

Zsugázni???? Szegény elhanyagolt hátrányos helyzetű gyerekek.....

Engem jövő héten hétfőn, azaz 13-án befektetnek, ha addig nincs semmi...
KépKépKépKépKépKép

Drukkoljatok hogy magától elinduljon a picilány!

Zsu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: azért fektetnek be, mert messze laktok a kórháztól? De hát addig még van 9 nap Kép
A zsugázástól még nem lesznek elhanyagolva Kép Legalábbis én tuti viszem magammal Kép

cory
Budapest

Cory, vicceltemKépKépKépKépKép

Nem, nem azért, hanem azért mert itt ez a szokás. És általában másnap indítanak. Szóval kérek szépen drukkot hogy ez alatt a 9 nap alatt kijöjjön magától....

Kép

Zsu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory: Köszi a tanácsot, most beszéltem a tesómmal és Õ is pont ezt mondta, neki is bejött, szóval most magamba mélyülök, a dokim holnap úgyis ügyeletes, hátha összejön.
Gyöngyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Adókártya:
ahhozkell, hogy megkapjátok a 40ezres babakötvényt. Nyitni kell egy bankszámlát a gyereknek, meg kell neki adókártya
katicuska

Zsu: jujj, ez rosszul hangzik. Én 1 hét szabadlábat, és még 1 hét kórházat tuti kapok, ha túlhordanám, és minden oké.

PGyöngyi: Balunál azt nyomtam, hogy szeptember 7-ig bent kell maradnia (aznapra voltam kiírva), mert aznap írtuk alá a lakásszerződésünket. Ki is várta, csak 12-én született meg (magától indult). Zsománál nyomtam, hogy nem akarok szeptemberben szülni (okt. 13-ra vártuk), még augsztus végén kibújt. Hármaskának meg azt programoztam, hogy márciusban szülünk, és hát még itt vagyok Kép Szóval hajrá Kép

Babakötvény: mindenképpen megkapja az ember, csak ha nem nyit neki bankszámlát, akkor az államkincstárnál van. Szóval nem muszáj azonnal adókártya után rohangálni

cory

cory
Budapest

Ja, igen, ezt elfelejtettem mondani.
katicuska

Zsoma hullámoztatja a pocakját.
Megkérdeztük: "mit csinálsz?"
Zsoma: "baba csinálja"

cory
Budapest

Cory, én is megbeszéltem a csajjal, hogy márciusig tartson ki, ezt be is tartotta. Lehet szólnom kéne neki, hogy már március van???Kép

Egyébként azért két héttel túlhordani se szeretném, de egy hét engedménnyel kiegyeznék. De sajnos ez a klinikán a gyakorlat, ki tudja miért....

Zsu
38+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">Megasztár van, Dominó rákezdte a bugit a pocakbanKép Félelmetes a gyerekKép
Szép estét és kellemes, kényelmes, nyugalmas éjszakai pihenéstKép Azt hiszem, ez megy mostanában midnenkinek a legnehezebben, ugyeKép</font>

indianyo

Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök, mert végre mind a 3 gyerek alszik, visszaolvasni majd később fogok.

Ma hazajöttünk a kórházból. Majd próbálok később képet felrakni.

Gratula azoknak akiknek megszületett a babájuk azóta. Kép

Rólunk egyelőre csak annyit, hogy az előző két indított szülés után ez most magától megindult a hétfői orvosi vizsgálat után. Villámszülésem volt, Kata jött mint rakéta. Kép
Szopizunk ezerrel. Most hirtelen ennyi.

Drukk a finishelőknek!!
Szilvi és Katababa aki ma 4 napos Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Isten hozta az újdons(z)ült kis embereket!

Olyan gyönyörűek a babácskák, hogy csak na!!!! Kép Kép Kép Kép

Velünk annyi, hogy úgy néz ki Áron most éppen fejvégű... remélem most már az is marad!
...és tegnap néztünk egy lakást ami nagyon tetszik mindkettőnknek... most azon izgulunk, hogy kapjunk rá hitelt és minden rendben menjen... no meg egy kicsit jó lenne alkudni is. Kép Kép Kép Kép
Após továbbra is fűnek fának panaszkodik... de nembaj! Remélem már nemsokáig kell minket elviselnie! Kép KépKép
Egyfolytában ez a kis lakáska van a fejemben... olyan jó lenne...

Marcsiádámáronbaba
35+1

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szilvi: gratulálok még egyszer! Örülök, hogy gyors szülés volt és hogy van sok tejcsi!Kép

Cory: édesek ezek a gyerekek! Úgy látszik Zsoma jól megfigyelte a dolgokat!!KépKép

Gyöngyi: drukkolok, hogy most már tényleg bújjon ki a babád!!

Zsuzsófi: Neked is mennek a drukkok, hogy Kata baba 9 napon belül elinduljon!!! Dokiddal nem lehet megbeszélni, hogy azért ne indítsa be?

Rita: még két hét!! Türelem!Kép (könnyen beszélek, mi?Kép )

Vikó: hogy tetszett a Mega? Nekem Anikó valahogy sehogy sem jön be, pedig jó hangja van.

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Dorina újabb beszólása (szóljatok, ha unjátok!)

Szoptatok és kérdezem Dorinát, hogy akar-e ő is szopizni.
Erre ő: "én már nem szopizok, csak akkor szopiztam, amikor én is Bettina voltam" Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: