A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

AncsiPancsi! Igazad van, hogy rossz hogy adalékot adnak, de ha már adva van valami akkor jobb a természetest választani. Szerintem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Denizsa! Akkor kis sasszemű a gyerek, mi?!

gödibarbi

Blaye, es V kulon szobaban alszik, vagy meg veletek? Es ajtot csukjatok, hogy macska ne menjen be ejszaka? Es ha kulon szobaban alszik, akkor meghalljatok, ha felebred? Vagy ha nyitva az ajto, akkor macska nem bujik V melle? Most ezen parazok, mert meg egyutt alszunk a Nyuszival, es ejjelre becsukom az ajtot, de most akarom kulon szobaba koltoztetni, a picit viszont csak kesobb melle, es akkor most vagy ket szobat is csukok es akkor sosem hallom meg, ha Nyuszinak kellek, vagy nem csukom, de az neeeeem jo, mert nem bizom az emlosallatban (bar ha ket szulot siman lerug egy franciaagyrol a gyerek, akkor egy nala sokkal kisebb macskat biztosan kicsinal Kép de nem merem kiprobalni, szoval lehet, hogy megis anyamekhoz koltoztetem, mert a tobbi disznosagat meg elnezem (van am neki egy csomo), de tok para vagyok, hogy ejjel rafekszik a gyerekre...
moose

Barbi! Remélem az lesz, bár szülés óta már sokkal kevesebb ilyen levet iszom, úgyhogy a bébi sárga színe "kifakult" és most már "normális". Kép Nem tudom, mi van ebben a lében, ami annyira kellett nekem akkor, de úgy voltam vele, hogy ami kell, azt meg kell adni a szervezetnek. Szerencsére túl sok csoki nem kellett... Kép
Egyébként igazad van: a Kubu-s ital tényleg tartalmaz cukrot, mert csak 50% a gyümilé, a többi mindenféle más. Úgyhogy nálunk csak anya issza, baba nem.
Ez a buddhás kép egyébként hol készült? Itt MO-n vhol vagy voltatok Ázsiában? Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Mi is itthon, én jót vásároltam, akitől nem tudtam elköszönni, mert közben elment, annak pápá! Kép

Jó volt a tali, végre találkoztunk ismét Juccal és Pannikóval, akikkel csak 2 in 1 taliztunk, és megismertem Dent, Fibit és Mását, akik "élőben" is nagyon szimpi csajszik! ja, és persze a gyerkőcöket is, szépséges Orsit, vasgyúró Bálintot és szőkenagyfiú Bálintot, akik már ismerősök voltak persze a fotókról Kép

Minden gyerkőc nagyot nőtt, nagyon jó volt újra látni Esztit is, és rövidhajú Neetet. Kép Kaptam szép mosolyokat Donitól, és persze Bogárkától is, Petrát csak "futólag" láttam Kép,Vincsenzó kapott sok-sok puszit Gigi Bálintjától (azért emelem így ki, mert Bálint túltengés volt Kép), Pocak is meglepett minket, Balu hatalmas és mosolygós, Marci pedig még mindig napsugár tekintetű.

Johi Fanni nélkül érkezett, de ő is nagy tömött zacsikkal távozott, Beet és Lillus még mindig szépségesek és mosolygósak, Zsan is volt Igivel, aki szegény fogzik ezerrel, és elég nyügi volt, Ada is szépszemű LizaHannával, Macs édes-aranyos pólyibaba Fülöpkével, akitől a legtöbb mami újra "kívánós" lesz, aztán Zanza és Réka, akikkel utazhattunk, ezért mégegyszer nagy-nagy KÖSZÖNET, és Recca aranyhajú Benkével, aztán ... jaj, ki ne hagyjak valakit ... azok az átkozott fogaskerekek ... asszem ennyien voltunk.

Várom a képeket!
cupp,
fic
ficánka

C
beetrix

CSajok!

Etzt kezdtem el irni az előbb isKép
Ki tudja nekem sos Lindi telszámát megadni?
Köszi

Beatrixhid@interware.hu
beetrix

Dora, kinyomoztam, hogy van Graco Citisport es Citisport Plus is, es hogy brendonban van mindketto, de csak citisport akcios. De elmeletileg nem nagy a kulonbseg kozottuk (pl egy pohartarto talca a tolokarnal, ami engem pl hidegen hagy, de valszeg kicsit a vaz is mas, na az mar nem mindegy). Es hogy pl a Peg Perego Aria is ilyen konnyu kocsi, viszont sokkal tartosabb, mint a Graco, es szelesebb az uloresze, ugyhogy kenyelmesebb a gyerkocnek. Na most marhara elbizonytalanodtam. Asszem egyik nap elvitetem magunkat apaval es jol vegigprobaljuk az osszeset a nyuszival Kép Most meg megyek es szkenneltetem a kisnyulam Kép
moose

ezt Moose-nak szeretettelKép (B 2 napos itt)

Kép

ugye nem mondod komolyan, h a macska rafekszik egy 1,5-2 eves gyerekre???!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

sztem jo volt a taliKép ennyi emberrel baba nelkul sem lehetne nagyon beszelgetesbe melyulni, es nehany szot igy is lehetett valtani. persze tenyleg jobb, ha a gyerekek is elvezik, meg a mamak sem szakadnak meg, ugyhogy a jatszohazas megoldas biztos meg jobb lenneKép a Bogarka-parkrol nem is beszelve...KépKép

Coolio
recca

Lányok

Taliképek: http://www.maccs.kepeim.hu Kép itt mindenki megtalálhatja a magáét Kép Kép
macskanyu

És nagyon örülök, hogy találkoztam, akikkel eddig nem és azokkal is, akikkel már igen Kép Kicsit káoszos volt a dolog, de jóóó Kép És fenntartom, hogy ahányszor csak Neetre néztem, mindig a telcsijével szöszmögött Kép Kép
Neet, azér' mer' a tijedé műxik, még nem köll felvágni vele Kép Kép
macskanyu

Moose,
nem mondom, hogy etesd Nyuladat macskakajával, de semmi baja nem lesz tőle.Úgyhogy ne aggódj emiatt. És amiatt se, hogy a macsek ráfekszik a kőceidre. Az összes uncsitesóm, meg én is macskákkal nőttünk fel és semmi gond nincs velük, bár én nem tudok olyan rulez képpel demonstrálni, mint Recca Kép
Ja és én sem fexem rá Fülire Kép
macskanyu

Macs!
képek nagyon kafák!
épp azt néztem, hogy Zanzának meg honnan van olyan kis dedje Kép

MINDEN BABA ÉS MAMA NAGYON SZÉP!
milyen kevés kép lett! Kép órákig tudtam volna nézegetni őket.
és a legkedvest nem tudtam megnézni Kép Kép.

Barbi!
értem én, csak azt nem értem, hogy miért kell egyáltalán bármit beletenni egy ivólébe? én mikor itthon facsarok bármit, olyan dög édes, hogy hígítanom kell. akkor egy boltiba minek bármilyen szénhidrát?

ancsipancsi

Moose,
mi még 1 szobában alszunk, macska kizárva, de ha éjszaka benn marad véletlenül, akkor sem ment sose V közelébe (bár nappal se nagyon, kicsit tart tőle, bár nagy farokhúzások még nem voltak Kép ) Szóval ilyen "nagy" Nyuszira már nem fog ráfeküdni szerintem, én úgy hallottam, hogy régen, falun, akkor fordult elő sokszor ilyen probléma, amikor az ÚJszülöttet tette ki anyja aludni az udvarra... De ha Téged megnyugtat a macska elköltözése, akkor tedd ezt, és semmiféleképpen ne izgulj főleg amikor majd már Picinyuszit fogod szoptatni, kell a nyugalom... Kép
blaye

Recca,
Fotó nagyon édes!!!
blaye

Moose, Dorka,
én is épp könnyű babakocsi után kajtatok, úgyhogy érdekel a téma nagyon! az vitathatatlan, hogy Graco Citysport nagyon könnyű, ám nekem kettő problémám van vele, hogy nem lehet teljesen lefektetni, és nagyon picik a kerekei. Úgy tudom, hogy a mostani Babamagazinban vannak infók, megvan Nektek?
ficánka

Macs, koszi a kepeketKép

Moose, az biztos, h citisport nagyon keskeny, ami nagyon nagy elony, ha lepcson kell fel-le maszkalnod (pl bkv) honod alatt a kocsival. de ez nalatok nem jatszik, ugyhogy valszeg nem ez lesz a nyero. (egyebkent meg tenyleg csak hatradonteskor necces kicsit, h mintha szoronganaKép benne a gyerek) na de majd jol kiprobaljatok oketKépKép

Coolio
recca

Moose, en is utananyomoztam a konnyu kocsiknak.
A Graco Citisport kinyitva 92*49*103, a PP Aria pedig 83*50*99, elvileg csak egy cm kulonbseg van szelsegben. Aria egy kiloval konnyebb. Viszont biztos tartosabb, de sose fogjak leertekelni.Kép A mostani Graco akcioval majdnem 20ezer a kulonbseg.

Fic, a legtobb konnyu babakocsi max. 170 fokig dontheto es kicsi kerekuk van. Itt meg tudod nezni nagyban is a Citisportot: www.poppet.hu

Eddig a Chicco tetszett, de a donthetoseg miatt lemondtam rola. Masik a Neonato Leggero lett volna, de szerintem azt sem lehet ledonteni. Ez most ertek-ar aranyban a legjobb ajanlat.

Mayas kepek nagyon jooook!Kép Tok sokan voltatok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic, a kerek-merethez csak annyit, h ezzel a kicsi kocsival en sem indulnek el itt setalni, ahol a nagykerekut is sikerult ugy osszesarozni, h nem forognak a kerekeiKép. viszont azert hazaig el birok jutni vele(a kicsivel), pedig gusztustalanul nagy a sar, sok a hepehupa, es meg mindig el-elakadunk a hoban. szoval nem t'om, hol akarod hasznalni, de lehet, h konnyut ES nagykerekut (ES teljesen hatradonthetotKép) nem talalsz nagyonKép. a kerdes az, mi a legfontosabb?
na lelottem magam babakocsi-temabanKép

Coolio
recca

Macska koszi mindent, most megyek ertuk Fichez!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

csajok,
Zuzmótól kaptam néhány operabálos képet...Kép
ha valakit érdekel, szivesen tovább küldöm!!!KépKép
Zuzmo,
KÖSZI!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Esetleg ismeri valaki Dr. Szőnyi István-t?
micimacko

Micimackó,
én nem.

Macs,
nincs is igazad, mert csak egy 2soros sms-t írtam, de minden 2. szónál el kellett menteni, és a csajom utána rohanni... ezért tartott picit sokáig. Kép

És nekem semmit nem hoz fel a majás képekre, csak azt, h 0 db. Kép Mit cseszek el?
neet
neet

Na, vagyok, visszaolvastam, regényt írtam, nesztek Kép
Terheléses cukrom sajnos nem lett jóóóóóóóóó, ezért diétázhatok, de nem is tragikus, szóval még az is lehet, hogy néhány hét múlva - ha jó eredményt produkálok, akkor újra ehetek csokit. Az érdekes az, hogy ugye most a napi 180g-os szénhidrát-diétán vagyok, és jelenleg ott tartok, hogy szénhidrátlakomát kell vacsorára csapnom, hogy egyáltalán meglegyen a 180. Mert általában nem eszem sokkal többet ennél (csoki-édesség-fagyi természetesen leszámítva) Kép

Neet,
rálógnak és úgy Kép vagy kiállnak és így ruha nem gömbölyödő pocakomra hanem naaaagy melleimre feszül Kép küldj már nekem egy rövidhajas képet, mert a végén még megnő, mire újra találkozunk Kép

Manóka,
Emmának jobbulást!!! Pontosan értem, milyen típusú anyukára gondolsz... múltkor játszótéren Dócit állandóan fel akarta lökni egy nagyon agresszív kislány, de nem játszásból, hanem mert épp arra járt. Ezzel semmi baj, Dóci meg tudja védeni magát, meg én is ott vagyok Kép de anyukája (vagy bébisintére) ott állt melletük, és nem is figyelmeztette a kislányt, hogy vigyázz, kisbaba, óvatosan. Pl. Dóci odament egy játékhoz (falban görgethető gomb), erre kislány arrajárt, Dócit odébblökte, hogy menj innen, ez az enyém... anyuka meg semmi...
Nálunk kefír megy vacsorára, meg esetleg kenyér sajttal-felvágottal, vagy hal, de Emma még pici az utóbbi kettőhöz Kép

Macs,
fürdőruci bepakolva, indulhatunk!!!! Összevissza fogjuk magunkat zabálni görög salátával meg roston sült húsokkal (ezeket pl. korlátlan mennyiségben ehetem Kép), döglünk a napon, úszunk a tengerben... mindez természetesen a mobil Taigetoszról való lehajításának fontos rituális körítése Kép

Mása,
hajráááááááá a kistesó projekthez!!!!! Kép

Moose,
macskakajaaaaaaaa??????? te ROSSZ anya teeeee KépKép szerintem semmi baja nem lesz tőle Kép

Tali szuper lehetett, Dóci már jobban van, köhög-szörcsög, de láza már nincs. Most épp pakol... szokatlan dolog Kép

Ja, MACS: nekem is csak semmi jön be a képekre Kép, állítanom kell valamit esetleg????

vera
kisün

Micimackó,
én sem ismerem, de több lánynak ő volt a dokija, ők biztos segítenek! és üdv köztünk Kép
kisün

Macs!

KépÉn sem látok egy képet sem!

Zsan!

Állati jók aképek,köszi!

Találkoztam ma Mooseal és Nyuszival és pocaknyuszival is!Pocaknyuszi szépen fejlődhet mert jó nagy,formás pocakja van Moosenak.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Én kipurc, nemrég értünk haza a SagojábólKép

Fic: ne haragudj, hogy nem vártunk meg, de M is és B is nyüglődött, mire kiértünk B aludt, M meg a villamoson szundizott el!

Micimackó: profilomban van cím, kérdezz! 3 gyeremekem született nála, sőt én is nála születtem!!!

pusz: Pocak

többit holnap....

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macs!
Sajna nekem sem jönnek be a képek Kép Bizti én csesztem el vmit...
Füli tündéri volt ma! Kép

Vera!
Örülök, h minden OK., a cukrod is! Kép

Hallottátok lányok, hogy Brad P. és Angelina J. összeházasodtak? Állítólag Párizsban volt az esküvő... Kép (Votiv-hiányom van, úgyhogy gondoltam egy kis bulvár nem árt..)

Kép
Kép
denizsa

Fic, Kati mar alszik is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Denizsa! Nem én vagyok a képen. Az MSN honlapján találtam, de nagyon azonosultam vele :-)

gödibarbi

Lányok Képaz összes feltöltött képem eltűnt!!!! nem tudom mi történt Kép Kép KépKép
ha lesz időm, megest felteszem...és szólok

Micimaci,
nekem is a Szőnyi doki volt az orvosom. Csak jót tudok mondani róla. Kérdezz bátran Kép

Dorka
Szívesen Kép

Kisün,
Kép Ezt megdumáltuk!! Kép Kép Irány Görögo. Szerintem a sok ouzo és retsina is szerves része a rituálénak Kép Kép
macskanyu

Zsána!!!!!
Éééén is kérek képet a viperabálról!!! plíííz Kép
macskanyu

Macska, e-mail ment.

Juc, koszi a fuleket, megerkeztek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsipancsi! Ez bizony kőkemény gazdasági téma. Ha beleraksz a jó élelmiszerbe mindenféle függőséget okozó dolgot, akkor azt biza venni fogják. S, ugye minnél korábban kezdik rászoktatni az új generációt annál többet fog majd vásárolni Anyuci, s majd egyszer bébike is. Sajna ezért.

gödibarbi

Há' megjöttünk......
van kúlcsunk Kép, 2 héten belűl költözünk. Ajaaaaaaajj........ nem is tudom hogy csináljam......mit hogy pakoljak?

Képeket később feltöltöm, csak most elhúzokKép, mert vacsora, fürösztés ééééés egy kis pezsgő is lesz Kép

Majd jövök még.....

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

a kpepim.hu oldalon, valami általános szerverhiba van, aki nem tudta megnézni a képeket, ezért.. Kép
állítólag ha helyrehozzák, akkor a képek is meglesznek...

Mása,
végül is beregisztráltál a wiw-re? mert nem találtalak...
macskanyu

Na, mi is nemrég megérkeztünk, még hazafelé shoppingoltunk egyet-kettötKép
Nagyon jo volt ennyi uj arcot megismerni, a legnagyobb meglepi Denizsa volt, ugyanis kiderült hogy a férjeink kollégákKép És nem állt eddig össze a kép, pedig Bálint-Bálint, stb.Kép

Neet,
én is igy voltam ezzel, h nem sokat tudtam diskurálni sajna, mert B felfedezett egy igazi naaagy autot, és örökké oda kellett mászkálni... de azért mégis jo volt látni Titeket, naKép

Ancsi, Barbi,
a Kubut azért mertem megvenni, mert nincs ráirva, hogy cukor van benne! Biztos én vagyok a béna...Kép pedig elolvastam tüzetesen...
Akkor ilyen 100%-osnak hirdetett löttyöket se merjek adni a gyereknek, mert ki tudja, mi van benne???

Deni,
én is hallottam Brad-ékröl, meg hogy közös gyereküket várják, és van már 2 örökbe fogadott. És épp a 3.-at akarták örökbefogadni, amikor megfogant a kis PittKép És szegény Jennifer Aniston meg világfájdalmában elcseszi a filmeket...

KépKép
fibi

huha csajok, apa nem szarozik sokat: allasinterjun van!!! drukkoljatokKép

Coolio
recca

Recca,
drukk megy ezerrel Kép ++++++++++++++
macskanyu

Sziasztok!

Én is itt vagyok, hulla fáradtan, még a tali után volt egy kis soping (biobolt, auchan), és engem annyira lefárasztott hogy mindenhol ezren voltak, úgyhogy ha legközelebb sagoját szervezünk, akkor legyen inkább hétfő vagy kedd, mert olyankor épphogy lézengenek az ilyen helyeken délelőttönként...
De inkább játszóház, mert ma tényleg jó volt látni az arcokat, meg a növekvő babókat Kép, de én is úgy éreztem, hogy senkivel sem tudtam igazán dumálni, leülni nem tudtam, mert Doni rögtön feszítette magát, és ment volna le a földre, így állva rázogattam a sejhaját, a forrócsokimat is röptében hörpintettem fel, így ki se tudtam élvezni gazán Kép....

Elvileg mi Jucussal már egyeztettünk egy szerdát jövőhétre Kép Beet, Nektek ez nagyon nem jó???

És Beet, Neked meg akartam személyesen mondani - amit már írtam egyszer, csak sztem nem olvastad - hogy van egy közös ismerősünk, akinek nemrégiben küldtél meghívót a wiw-re. Kép

Jaj, nagyon kíváncsi vagyok már a fotókra, úgyogy remélem hamar megjavul ez a szerver, meg a többiek is felpakolják...én csináltam vagy kettőt összesen, még meg se néztem milyenek lettek, de azokat lehet, hogy csak majd beszúrom ide (ha jók) Kép

Vera!
No para a cukor miatt, én 150-eset csináltam anno Petrával, és nem volt kínszenvedés...csak ügyeskedni kell Kép... és ha most figyelsz, lehet,hogy a további erdmények jók lesznek...Kép Megkérdezhetem, hogy mennyi volt?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs,
irány Hellász Kép és jó hogy mondod, alkohol fontos része a rítusnak, ahogy az már spártai forrásokból is kiderül Kép

Bogárka,
8,1 lett, és ugye 7,8 a felső norm. határ, szóval erre mindenképp oda kell figyelni. Heti egyszer étkezések után 1 órával mérnem kell, ma ezt csináltam, és mind jó lett, szóval nem vagyok elkeseredve, főleg, mert tényleg nem gáz, annyi mindenben egyáltalán nincs vagy nagyon kevés a szénhidrát, hogy elképesztő Kép és a mai 180-as határba bőven belefért néhány szelet hagymás kenyér is, örvendezett pici lelkem Kép De lehet, hogy majd kérdezgetlek,

meg Juc,
téged is, bár neked sokkal durvább volt.

v
kisün

Jó estétKép

Láttam a képeket a taliról, nagyon aranyosakKép

ZanzaKép Te hol cseréltél Rékát Bálintra:? Kép

MásaKép Gratula a lakáshoz és addig is játsszál sokat a Mazsolával, mert ő azt nagyon igényli, különben majd itt fog nekem morogni meg borsot törni az orrom aláKép Láttam, regisztráltál a wiw-en, milyen szép neved vanKép Erről eszembe jut egy régi vonatos utazásom, amikor a horvát határon az őr mindenáron LJUBÁT követelt rajtam, én meg csak néztem nagyot, hogy miféle csempészárúra gyanakszik vajon.. Aztán kiderült, hogy a ljuba az a dolog, amiért ő fizetett volna nekemKép

MacsKép Végiggyönyörködtem a Fülecskés képeket, mi tagadás, én is kedvet kapnék tőle egy kisbabához, ha nem lenne éppen mindjárt egy itt Kép

ZsanciKép Hogy sikerült a kásztingod?

Holnap eltapsoljuk a pelenka-projectre félretett fizetésemet, mert meghalt a mosógépünk. Ez kábé olyan jól esett most, mint Johinak az autós vacakságKép Igaz, legalább könnyebben pótolható a dolog.

REmélem, betegecskék javulnak, én is akarok operabált nézni, lehetne esetleg ide képeket felrakni? Vagy az bunkóság? (mármint az ötlet maga)

ReccaKép Ezen a képen a macs nagyobb, mint Benke? Kép

indianyo

Indike,
továbbküldtem neked a Viperabálos képeket Kép
macskanyu

Én még mindig nem látom a talis képeketKép
20170114224602

Vera!
Hát igen ez már tényleg benne van (engem 7,2-vel küldtek 150-esre...), de sztem még nem olyan vészesen magas Kép...ha meg ma minden rendben volt, az tök jóóóó!!! De azért kérdezz nyugodtan! Bár ebben a témában tényleg Jucus a legokosabb Kép

Dora!
Leo-poldi ruhák vannak a Gabriell-nél is: www.gabriell.hu, én már rendeltem tőlük, és mindennel nagyon meg votam elégedve (bár pont nem Leo-poldik voltak)...meg itt nálunk a kerületben van egy pici bababolt ott is elő szokott fordulni, onnan van már Leo-poldi bodynk meg nacink... nekem is nagyon bejönnek Kép

Moose!
A babakocsi ABC Design Avanti lett (bár tudom Te a Novussal nem voltál annyira megelégedve, úgyhogy ez lehet, hogy elriaszt...nekünk viszont az teljesen bejött)...és igazából az volt benne a nyerő, hogy 24-ért volt babakocsi+hordozó (így az előző hordozót el is adtuk), és esernyőre csukható (bár ez utóbb kiderült, hogy nem feltétlenül előny, de akkor még azt gondoltam), valamint jóval szélesebb, mint a GCS, és Doni 2 hós volt, amikor megvettük, akkor ő még szétvetett kezekel feküdt a babakocsiban, szóval a GCS ránézésre nagyon kicsi lett volna neki, valamint az tartott még vissza, hogy annak az ülőrésze lefele lejtett picit, az ABC-jé meg inkább egy icipicit felfelé, és akkor még az is szempont volt...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus,
méltem Kép meglepi Kép
macskanyu

MacskaKép Köszi, nagyon érdekes képek, vajon az a néni, aki ketten van, de neki kilóg a cicije, no ő kicsoda? És hát volt egy másik néni is, aki olyan kis utcaleányos fekete-fehér öltözékben virít... szóval őt se nem ismerem...
Viszont Szenes Andreát felismertem, bár ő inkább önmaga paródiája - igaz az eredeti se kutyKép

indianyo

Sziasztok!

Réka buli után még nagyon pörgött, bár a kocsiban elszunnyadt egy picit, de csak akkor aludt el igazán, mikor még elmentünk színházjegyeket venni.Kép

Recca, nagyon jó a kép!

Indi, csak felvetettem az ötletet és Pocak kapva kapott az alkalmon.Kép (bár még nem láttam a képeket)
zanza

Valahogy az ember nem kívánkozik közéjük.. Bár én már voltam Opeabálon, de akkor tul.képp belógtam, exem apósa által, mint zenész Kép Élveztem a dolog újdonságát,de a társaság viselkedése valahogy nem hasonlított a lányregényekben leírt báli etiketthez..
Sztem minden kép egy külön tanulmány Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: