Sziasztok!
Melltartó: 90C-t vettem, Dorinát vagy a Tescoban, vagy a Corában és elégedett vagyok vele én is. Nőiesnek éppen nem mondanám, de tart és megfelel a célnak.
Cenikő!
Ott javíttatjuk a babakocsit, ahol vettük, mivel még garanciás. Első körben azt mondták nem rendeltetésszerűen használtuk, mert biztos két gyereket tettünk bele. erre mondtam a közepesen életunt eladónak, hogy bizony így volt, és ez abból a nem elhanyagolható helyzetből adódott, hogy épp egy testvérbabakocsiról beszélünk. na erre visszavett és átváltott normálisra....
Violának ezer puszi, remélem gyorsan kikevergőzik a pöttyös korszakból. De lám-lám pöttyösen is milyen édes.....
Rika!
Mi is szoktunk a Kodály-téren sétálni!!!!!!!!!!!! Úgy láttam fentebb, hogy Jégvirág is. Lehet, hogy már egy halomszor elszambáztunk egymás mellett???
Képzeljétek, egy ismerősöm 9 éves kisfia elmesélte, hogy az egyik osztálytársa - aki egyébként a barátja- most nem jár suliba, mert beteg: "terpeszes" (=herpeszes) De ezt olyan mély meggyőződéssel adta elő, hogy majd megpukkattunk a nevetéstől. Persze nem röhögtünk, mert akkor végig sértettük volna szegénykémet.
Én a takarítást, főzést, vasalást a picikkel "együtt" végzem, igaz hogy háromszor annyi ideig tart, mint egyébként, de így legalább nincs sírás. Ricsi kedvence most a tollseprű, és a vödör. Hurcolássza magával, ha takarítok rögtön nekilát ő is, annyira aranyos. Aludni? Na azt nem szoktak, vagy véletlen sem egyszerre, így non-stop ügyeletes vagyok.

Mondjuk Dávidnál az erkély - mint pihenőhely - bejött, de a szomszéd bagózni szokott az erkélyén, aminek a füstjét az én kényes orrom érzi, így nem tehetem ki oda sajnos.
Uh. Egyszerűen nem tudok rajtuk napirendre térni. Ilyet egyszer sem tapasztaltam szerencsémre, valahogy olyan hihetetlen az egész. Úgy látszik ezen a téren sem mindegy, hogy az ember milyen dokit választ......
Szép estét!
Pocakosok, sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!!!!! Aztán valamilyen formában jelezni, mert úgy látom igen sokan izgulunk értetek!!! Puszi: Romy