Hello Csajok!
Na, legyűrtem a mai termést félig alvó üzemmódban, mert a gyerekek ahelyett, hogy jól kifeküdtek volna a délelőtti játszóházalástól délután is ötezerrel pörögtek...na nem is volt gond az esti elalvással
Nekem nagyon bejött ez a TEMI! Igaz pici, de talán épp ezért - is - nagyon családias hangulatú, és kifejezetten piciknek, szóval ovis kor alattiaknak való

Mindenhol puha padlószőnyeg, 2 puha hinta (az egyik olyan kagylószerű, amit a babák is élveznek) kis csúszdavár, főzősarok, babázóssarok, barkácssarok, egy kis bébisarok habtapival, meg egy külön kis rész labdamedencével, kissátorral....Petra nagyon élvezte, főleg a Haba-élelmiszerimitációktól volt teljesen oda (egyébként is nagy főzőcskéző

), és Doninak is végig fülig ért a szája, tetszett neki, hogy amerre csak mászik csupa színes játék, na meg csupa gyerek!!!
És tök jó volt, hogy ott voltak Beeték, meg hogy megismertem Zuzmoékat is

!!! Egyet sajnálok csak, hogy nem vittem fényképezőgépet, mert akkor illusztrálhatnám is itt a dolgokat
Szóval jövőhétre tényleg mehetnénk, mondott valami olyasmit a csaj, hogy ha mint csoport előre bejelentkezünk, akkor megoldható, hogy csak mi legyünk, meg akkor nem annyit kell fizetni amennyit egyébként, hanem kitalálunk egy árat (persze ez nem tudom, hogy drágább vagy olcsóbb lenne)...Mindenesetre 1 év alatt nem kell fizetni, legalábbis nekünk Doniért nem kellett, bár nem tudom, hogy akkor mi van, ha megjelenik 10 anyuka 1 év alatti gyerekkel
Szerintetek hogy legyen? Menjünk, mint csoport, vagy szépen egyesével, mintha nem is ismernénk egymást

??? És melyik napon??? Esetleg szerda????
Moose!
Láttam, hogy kérdeztél a babakocsiról: mi végülis nem azt vettünk, mert mikor kimentem érte beleszerettem egy másikba, úgyhogy tapasztalatom nincs, de azt tudom, hogy Adáéknak nagyon bejött
Blaye!
Esernyőkocsit mi nonamet vettünk a kikában potom 4900-ért, tök jól bírta a strapát, pici, könnyű, és dönthető a támlája...
Na, lehet, hogy ma megpróbálok korán lefeküdni, hogy holnap friss és üde legyek a talin

(ahová már 9-kor oda fogok menni, hogy legyen helyem

)...lőjjetek le, ha még 11-kor is itt nyomom
Bogárka