A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szkatácska! A kutyunál szerintem nem kell megilyedni, nekem is kakilt olyat néha a kutyum, olyan,nem, mintha a kaksit valmi nyálkahártya vonná körbe, előszőr én is megilyedtem, de semmi baja nincs a kutyunak. De a piros foltokat nem tudom, mi lehet, nem rágott meg valamit?? Ja és nekem azt hiszem akkor kakilt olyat a kuty,mikor tejet ivott. Remélem megnyugtattalak, de ha nem, akkor hívd fel az állatorvost, és mondd el neki. Biztos szívesen segít.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Mi az a hiszetro?

Anna! Tej + Bor? Remélem nem csöcsölsz egész nap a klotyón. Kép Ne izgulj a tesztekkel, minden rendben lesz.

Inari! A múltkor Puregonnal kezdtünk, nem tudom miért, előtte Menopur volt. Később visszaáltunk Menopurra, mert azt mondta, hogy az duplának számít, mert kétszer olyan erős, mint a Puregon. Úgyhogy a Menopurból kaptam 2x2 adagot naponta, és ettől sem nőtt. Azt mondta nem kaphatok többet. A Merionalt nem ismerem végül is, meg ki tudja mi lesz.
Olyan irigy vagyok az esti ötös fogatos sétára, de jó lenne már...

Kata! Érzéseid ismerősek azzal kapcsolatban, hogy nekem is a barátnőim sorra babát várnak, én meg lemaradtam nagyon. Olyankor haragszom magamra, hogy nem tudok felhőtlenül örülni.
Szerintem nem lesz baj Virág kakijával, lehet, hogy valami olyasmit evett. Száraz kutykaja? Hogy szoktatjátok ki? Van aki napközben kiengedje? Nem akarom részletezni, de nekem Fifi kutyám elkapott gilisztát a sétálás közben. Szó szerint ki kellett húzni belőle, nem volt semmi. Ilyesmire is fel kell ám készülni, csak azért írom mert én nem voltam. De tényleg ne parázz, ha valami baja lesz, azt úgyis észreveszed a viselkedésén.

a vérzéssel szerintem nincs nagy gond, lehet, hogy a hormonok befolyásolták. Ez nem számít "bajnak odabennt" hidd el, nem lesz gond a következő lombiknál. Nekem nincs mensim sohasem.

Réka! A Puregont nyugodtan dobd ki, csak 28 napig jó egy megkezdett üvegcse. Csak akkor jó, ha még nem szúrtál belőle.
Vigyázz magatokra!

Gigi drága! El fogsz fogyni hamarosan. Kép

Loihi! Írj, mi van veletek.

Tegnap volt Vass doki a Delelőbe (mostmár Fényes nap), nagyon szimpatikusan beszélt. A kismamák életkoráról volt szó.

Roxal! Megy a drukk!
vanda978

Hiszetro = hisztero Kép Kép

Kutyunak csak kecsketejet adni, mert nem tudja lebontani a tejcukrot, attól fosizik.
vanda978

Annám!
Azért nem hatchingeltettük mindet, mert a férjem most épp attól parázik, hogy mi van, ha mind a négy megtapad. Dévai meg extrán rásegített, mert folyamatosan ezzel traktált minket. Így csak kettő hatchinget vállaltunk be. Én is kapok progit, nekem még sok van, úgyhogy ha kell, nyugodtan szólj, majd ha megjön a tiétek, nekem akkor is ráér majd.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép
Most keltem fel KépKép Mondjuk annyi mentségem van, éjjel sokára aludtam csak el. És persze hatkor felébredtem magamtól, hogy megyek beteszem az utrot, aztán rájöttem már nem kell Kép Azért legalább ennyi jó van abban, hogy nem sikerült.

AnnaKép
Persze maradt pár ampulla, ha kell csak szólj.

VandaKép
Hiszteronál benéznek a méhbe, hogy lássák mennyire ép, van-e benne esetleg valami, ami gátolhatja a megtapadást. Szerintem egy nagy nullát fognak találni, de ezen ne múljon. Megigértem magamnak, ha ez most nem sikerül, akkor megcsináljuk.

SesziKép
Én is benne vagyok a kirándulásban Kép

KataKép
Nekem is megkavarta a lombik a ciklusomat. Persze nekem is azt mondja Dévai, hogy nem attól van, de könyörgöm, akkor mi mástól, amikor világ életembe elötte szabályos volt?

wish

SZIASZTOK.NEKEM MOST VOLT A 2.LOMBIKOM,ÉS MOST GÖRCSÖL A HASAM
fõcini

Kata,
a kutyi remélem továbbra is jól van. bizony a laktózt (tejcukrot) nem tudják emészteni. Adhatsz neki felezős tejet (fele tej, fele viz). De lehet kapni pl.Freisnapban láttam, tejpótlót. Olyan mint a tápszer, vizzel kell higgítani. Az, hogy száraz az orra nem jelenti, hogy beteg. Alvás után pl. mindig az. Ha a viselkedése normális, eszik, játszik, pisil, akkor nincs gond.Kép Féreghajtózni ilyen 5 hetes korban még 2 hetente kell, meg oltatni is. De az a legjobb, ha ezt a dokival beszéled meg. Oltási naptárat találsz a www.kutyavari.hu oldalon pl.
Nyugi!

KépKép
inari

Főcini,
kicsit bővebben?!

KépKép
inari

Wish, Kép
Jóóóóreggeeeelt, Vietnááám! Kép
No, ennek nagyon örülök, hogy érdekelne egy túra!

Ha érdekel titeket, akkor most gyorsan végzek egy kis közvélemény-kutatást, és akkor az első napsütéses napokra szervezhetnénk egy kis kirándulást. Nem túl durvát a kismamik kedvéért. Kép

Szóval: ki lenne benne egy kis vidámság és kondi-fenntartó kirándulásban? Kép

Seszi
a főnökmentes cincogi Kép
seszi

Sziasztok!
RoxiKép WishKép Köszi, felhívtam a Pharmafutárt, holnap megyünk érte, úgyhogy megoldódik talán.
Hajnesz, drágaKépKépKép Annyira értem a miről írsz, tudom, milyen rossz "ott" csücsülni és várni, és mindig látni, hgoy másnak sikerül, esetleg olyannak is , aki nem is kínlódik "olyan rég óta"...Kép De abban az egyben biztosnak kell lenned, hogy Neked is sikerülni fog egyszer, és lesz babód!!!! MErt az nem lehet, hogy ne legyen. én legalábbis ezt mondogattam magamban.

FőciniKépKép Semmi aggodalom, teljesen természetes a görcsölés. Tessék inni egy deci vörös borocskát és szépen feküdj le pihenni, jó?
Mi a baj, kinél vagytok?? Mesélj! és ne parázz!!Kép

anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

DudduKép
A görcsölés és a hirtelen mozdulatok szerintem annyiban függnek össze, hogy ilyenkor derül ki, hogy az ember mennyi mindenhez használja a hasizmait!
Rosszra nem kell gondolni, ez természetes. Idővel átrendeződnek bent a dolgok és a Te mozgásod is más lesz. Hozzászoksz majd, hogy nem lehet olyan könnyen ugrabugrálni!!

AnnaKép
Bírod még cérnéval a vérakozást? Nincs másik nőgyógyászod, aki megcsinálta volna korábban az uh-t? Mindenesetre le a kalappal a türelmed előtt!!!

KataKép
Persze, hogy azt mondja, hogy nem a lombiktól!!! De hogy ne kavarodna össze minden ettől a sok hormontól???
Az én dokimtól eddig azt tetszett a legjobban, hogy "az nem fájhat"! Mindent azért ők sem tudhatnak, pláne férfiemberként!
Én lombik után ittam ezerrel a cickafark teát és vettem a Rossmann-ban kék színü fürdősót (azt hiszem Dr. Theiss a neve) és jó meleg vízben lubickoltam benne! Mindkettő segít női bajokban.
Egy próbát megér!

Képzeljétek! Ma betöltöttük a 34. hetet!!!
Most már bármikor indulhat a buli!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

InariKép szia! Hogy vagy??? mIt érzel? én reggel szédültem, egyébként néha érzem a mellem, meg a pocim alul... de jó Neked, hgoy már láthattad Õket!
Te tesztelgettél uh. előtt többször is??
a

madaran

Stella, Kép
Azért biztos ami tuti alapon azt üzenem a skacoknak, hogy ezt a bármikor indulhat a bulit nem kell tök komolyan venni, és még azért nyugiba pihizzenek anyában még úgy 3 hetecskét. Kép

Puszi
Seszi
seszi

StellaKép szuper!! Most már semmi baj nem lehet!!KépKép
Lenne dokim, de azt mondák a Győriek -felhívtam őket kedden-, hogy be kell tölteni a 6. hetet. és az hétfőn lesz, ugye...Kép Addig itthon próbálok lazítani. Nagyon reménykedem...
Mindent előkészítettetek már?? Kiságy, pelenkázó stb??KépKép Juj, de izgalmas... a nagy találkozás!!!KépKép
puszi, a

madaran

olvasgatlak benneteket,és olyan jó látni,hogy nem vagyok egyedül.Csak annyira izgulok. Nektek hanyadikra sikerült????
fõcini

Madaran. Aranyos vagy lehet,hogy egy pohár bor tényleg jó lenne,de nem merek semmit sem csinálni.Ebbe a várakozásba bele lehet bolondulni. a Dévainál vagyunk! Az elsőnél nagyon féltem.de minden rendben ment,éppcsak megjött. Ez volt a baki a dologban. Most nekifutottunk a másodiknak,és 3-5-e között kellene megjönnie.Na erre tegnap este,azok a tipikus menszeszes fájásaim voltak,amik mára kissé csillapodtak. Nem vagyok valami boldog!!!! Veletek is történt ilyen?????????????
fõcini

Jaj gyerekek VÁLASZOLJATOK. Itt fekszek mint valami halálos beteg, 200 a vérnyomásom,és nem ír senki semmit.
fõcini

LÁnyok valaki ellmondja nekem, hogy működik ez a pharmafutár, és onnan mindent meg lehet szerezni?? Én csak fel akarok készülni, hogyha elkezdődik a gyógyszerezésem, tudjam, hogy mit honnan tudok beszerezni.

Ági28

Főcini! Én sajnos nem tudok neked segíteni, mert nem vagyok lombikos, de az tuti nem használ ha idegeskedsz, és 200 a vérnyomásod. Ha meg akar jönni úgy is megfog, sajnos. Pihenj, ne izgulj. Tesztet még nem csináltál?
Ha valami nagyon nagy bajra gondolsz, akkor hívd fel Dévait.

Wish! És hiszterónál hason keresztűl történik mint a lapar? Akkor megnézeted a petevezetékeidet is? Mikorra tervezed és hol?

Judit! Kép
Jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv, jelnyelv.
vanda978

Ági! Én úgy tudom, hogy a progeszteron szurit rendelik a csajok a pharmafutártól, már akinek kell.
vanda978

Köszi! Csak olvastam, hogy pharmafutár így, meg úgy, és szeretek képben lenni. Olyan jóm hogy azért itt mindenre kapok választ.

Ági28

Ági 28 ez lessz az első alkalmad???? Erről a futárról nem tudok neked infót adni,de a főbb gyógyszereket a déli gyógyszertárban megkapod. De ezt a doki is elmondja neked!!!!
fõcini

Igen ez lesz az első inszem. Most éppen "várom", hogy megjöjjön. Igen a Déli gyógyszertárról hallottam már. De az hol is van pontosan a délinél??

Ági28

A délivel pontosan szemben. Eltéveszthetetlen.Ott a gyógyszereid 90%-át megkapod
fõcini

Az tök jó, bár a multkor panaszkodott itt valaki, hogy nem kapott meg valamit. Remélem én majd olyat kapok, amit meg is lehet kapni ott! Na ez most értelmes volt! Kép

Ági28

FőciniKép
Próbálj meg megnyugodni! Ezzel teszel magadnak és a babóknak a legjobbat!
Ha nagyon görcsöl a pocakod vegyél be magnéziumot igyál vörösbort, vagy végső esetben lehet bevenni no-spa-t is (de csak a 12. hét előtt).
De legfőképp nyugi-nyugi!!!!!

Ha éppen aktuális a menzi akkor előfordulhat görcsölés és pici vérzés is, de ezt inkább nem is emlegessük!!!
Nyugi, gondolj szép dolgokra, főképp arra, hogy a babók rendezgetik maguknak a helyet odabent!

AnnaKép
Akkor marad a 10.-e! Úgy drukkolok nektek!

Nálunk minden készen van már. Pár dolog hiányzik, ezeket majd apa fogja beszerezni, amíg mi a kórházban tanyázunk!

SesziKép
Igazad van, én is tudom, hogy az a jó, ha minél tovább benntmaradnak, ugyanakkor alig várom, hogy láthassam és megölelhessem őket.
Veletek mi a helyzet? Párod hogy van?
A túrát én most kihagyom, ha nem gond Kép!

EnigmaKép
Hogy vagytok??? Kismanók már nem nyügösek ugye?
Zurad (Kép) mikor ér haza?
Stella

Kép
stella9

Stella9 nagyon aranyos vagy. köszönöm a kedves szavakat
fõcini

Sziasztok
Wish
Megjött már? Vagy még csak görcsölsz?
Madaran (Anna)
Nyugodjál meg, most már nem lesz gond. Ott vannak a manók.
Stella9
Hogy vagy? Már nincs sok neked, ha jól emlékszem. Majd képeket várok.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Stella drága, Kép
Köszi, a párom igazán remekül van. Bírjuk a strapát, a folytonos dokira-várást. Kép Nálunk jövő csütörtökig (már csak egy hét! Kép) továbbra is állóvíz van, aztán bedurvulunk, és sorozatban megyünk 9, 13 és 20-án. Előbb endokrinolin, aztán andromókus, majd Krizsa Mágusunk fog soxeretettel vendégül látni. Kép
Azért ezen a kirándulás dolgon még gondolkodom, hogy megsértődjek-e Kép, szept-ben is ott voltunk Pécs környékén, aztán még csak össze se futottunk. Kép

Puszi:
Seszi
seszi

Ági28
Nekem is most lesz az első inszemem. Én is várom, hogy megjöjjön. Neked mit kell szedned? Mit írt fel a doki? Azt nem tudod egy "sima" gyógyiban beszerezni??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! Én is még csak várom ( de idézőjelben várom),hogy megjöjjön. Elvileg holnap kellene, hogy megjöjjön. Csak nálam az a baj,hogy úgy jön meg, hogy első pár nap 2-3 nap csak éppen hogy csepeg, aztán indul meg, és mikor majd úgy igazából megindul és akkor hívom majd,és megyek. Neked mikor várható??

Ági28

Ági28
Én már mindent lebeszéltem az orvossal. 3.naptól kell a Clostilbegytet szednem. Nekem úgy 9-10. fele, tehát még egy hét. Te a Dévaiba jársz? Mi nálatok a gond?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Hát az a baj, hogy eddíg minden rendben van mind a kettőnknél, szóval jó kérdés. Hát én a clostiról beszéltem a dokival, de azt én elég sokáig szedtem, majdnem egy évig, úgyhogy szerintem más gyogyót is fogok kapni, mert kérdezte, hogy kisérletezzünk e vele még. De én nagyon nem akartam. De lehet, hogy fogok még azt is kapni.

Ági28

És nálatok mi a gond??

Ági28

Ági
Szeretncsére nálam semmi probléma az ég világon! A féjem kiskatonái ugyan vannak szép számmal, csak kevés a mozgó, épp belőlük. Kép(( Miért szedted akkor a Clostit ha semmi bajod és minden rendben nálad????

*

Kép
Kép
kiscsillag

Anna,
jól vagyunkKép Semmi extra tünet, csak a cicim a megnőtt és rendesen feszül néha. Rékáéhoz hasonló enyhe hasi szúrások, nyilalások vannak, de ez azért mert a méh elkezdett nőni. És hát a pocim is feszül rendesen, főleg kaja után. Nem is tudok egyszere sokat enni, inkább napi 5-6-szor eszek kevesett. Délután szoktam émelyegni inkább, reggel eddig még ok. volt a dolog. Nálad mi a helyzet? Nagyon kis türelmes vagy!Kép Hát bevallom én is csináltam 3 tesztet összesen, utána már inkább nem. De ne izgulj ott kapaszkodik/nak a kis büdöstalpúakKép

Ági,
az inszemnél azért nincs olyan durva gyógyszerezés, mint lombiknál. Ált. Merionalt vagy Puregont esetleg Menopurt ad, ezeket a Déli vagy a Gazdagréti patikában meg tudod venni. Persze vannak szélsőséges esetek, ha jól emlékszem Dia pl. rengeteg gyogyit kapott inszemnél, de hát mindenki máskép reagál.

Stella,
Azért még a 37. hétig tartsanak ki a fiúk. Nincs visszaút!Kép Hallottam ám amikor legördült a nagy kő a szivedről, mert most már tényleg minden rendben lesz. Még egy kicsit tőled várjuk a beszámolókat, aztán leváltunk a férjedreKép

Seszi,
mi biztos nem tudunk mostanság kirándulni. Szombattól minden hétvégén szombat-vasárnap délelőtt kutyasuli, de majd gondolunk rátokKép

Kata, kutyival mi van?

KépKép
inari

Hát azért adta az eddigi dokim, hogy tutira legyen peteérésem. Nálunk szerencsére a katonákkal is minden rendben van, sőőőőőtt Kép

Inari remélem is, hogy azért nagyon durva gyogyókat nem kapok, mert a hormonoktól tuti sokat híznék, pedíg így is van mit leadnom bőven. De nagyon remélem, hogy nem lesz nagy gond nálunk.

Pont olvastam tegnap, hogy sokszor azért nem jön össze, mert a méhnyaknál tovább nem jutnak a lurkók, remélem nálunk is csak ez a baj, és ha a doktorbácsi beviszi őket a méhbe, ott már tudják a dolgukat!

Ági28

StellaKépKép Mesélj! Hol vettetek bútort? Milyet??? Veletek lesznek egy szobában???Pontosan mikorra vagy kiírva??

InariKépKépén hét tesztnél tartok, többet nem csinálok. Tüneteim nem nagyon vannak, bár tegnap reggel majdnem elájultam a kórházban, amikor beadattam a progit. én sem bírok sokat enni, de állandóan nyitogatom a hűtőt, keresem, hogy mit is kellene enni. A mellem és a hasam is csak picit érzékeny. 6+ mennyi?? Vagy 5+ mennyi?

ÁgiKépKép Ne aggódj, a Déliben minden lesz!!! A Pharmafutár a Svájcból rendelhető progeszeron injekcióhoz kell. De ők is nagyon gyorsak és készségesek.
a férjuram most ment az 50ampulláért. A s.ggem már nem is téma...egyszerűen különböző szÍnekben pompázik.

KagylókámKépKép bár igazad lenne.... és ha még többen is lennének... húúúúKépKép benne lennék a háromban is!!!

HajneszKépKép WishKépKép, hol vagytok?
pussz, anna

madaran

Okszi nem aggódom, csak feltérképezem a dolgokat. Egyébkét a progi szurit mikor kapják az emberek??
Szegény nem irigyellek a feneked miatt, ezek szerint sokszínű emberke vagy!! Kép

Ági28

ÁgiKép A progeszeron a terhesség megtartásáért felelős. Már középidőben adagolni szokták, hgoy előskészítség a babók helyét...

madaran

Köszi, mostmár legalább ezt is tudom. Kép Most per pill nincs kérdés!! Kép

Ági28

Orchidea kiállítás lesz!!!!
Vajdahunyadvár-MEzőgazdasági Múzeum: 2006. március 15-19 (10-18 óra között)
Tavaly itt voltunk erről hoztuk Nektek a szép képeket!
Jó hossző sor lesz, de érdemes kivárni!!
Farkasok J

Kép
farkasok

Seszi!
Nekem ez a kirándulós tali nagyon tetszik. Kép

Inari!
Milyen kutyaisibe mentek??

Kata!
Virág iszonyat édes. Nagyon jó a névválasztás, annál is inkább mert- mint már írtam- a magyar vizsla csajszikról tényleg nagyon látszik, hogy ők kislányok. Határozottan nőiesekKépKép Olyan jó kiskutyát tartani. Felvirágozzák az ember lelkét, persze ha megnőnek akkor is.
A kollegám egy golden retirievert vett magának, és hozza egyelőre magával dolgozni. 8 hetes, és úgy néz ki, mint egy mini jeges mackó. Tegnap egész nap olvadoztam a látványátólKépKép

Főcini!
Még mindig fáj a hasad?

Judit!
Köszi az infót! Azon gondolkozom, hogy elviszem anyukámat. Szerinted hétközben is sorba kell állni? Előre nem lehet esetleg jegyet venni?

Engem is utolért a megfázás. Ipari mennyiségben fogyasztom a pzs-t, húzok is vissza feküdni.
lkt

Timikém gyógyulj meg hamar! Sima, normál kutyauli, elég barátságosnak tűntek. Szombaton kell menni, de elsőre még kutya nélkül. Elbeszélgetés, hogy mit akarunk tőle, milyen a kuty jelleme. Aztán vasárnaptól okulás. Két hónapos a tanfolyam. Azt mondták, hogy az engedelmességi vizsga ált. 2-4 hónap alatt van meg. Nekünk inkább több lesz, mert okos a kis dög, mindet megtanul 1-2 nap alatt, de makacs is, úgyhogy, ha nincs kedve nem csinálja. De hát mit panaszkodom, Õ egy önérzetes, önálló komondor hölgy.Kép Azért jó lenne, ha a behívásra mindig visszajönne, nem csak ránk nézne és ha látja, hogy nincs is helyzet akkor le se szar.Kép Reggel is fél órán át fogoztak Zolival a kukoricásban. Határozottan úgy érezte, hogy a kutya szivatja és még röhög is rajtaKép

Anna,
Elméletileg 5+6. Holnap leszünk pont 6 hetesek. Most olvastam éppen, hogy ikreknél 6 hónapos korban akkora a has, mint normál terhességnél a 9. hónapban. Ma taliztam a barátnőmmel ő most van a 8. hónap végén egy babával, hát kicsit megrémültem, mert így is jó nagy a hasa. Na, mindegy majd alapítunk egy bálna klubotKép Most már ne tesztelj többet, minden OK. leszKép

Stella, "megynugtatásként" kérünk pocak fotót!!! Most kezdtem végig gondolni, hogy azért húzós ez az iker dolog, szinte mindenből kettő kell. Ti kaptatok ismerősöktöl cucokat, vagy nektek kell megvenni?

KépKép
inari

InariKép Nem tesztelek többet...Mi hétfőn leszünk 6 hetesek!-remélem...
Mikor mentek legközelebb uh-ra?Kép
dolgozol?
a

madaran

Sziasztok!

Én napok óta nem tudok net-ezni, mert rettentő soka meló. Sajna még most is benn ülök Kép
gondolom ez nektek is ismerős...

Inari, én megcsináltattam tavaly a toxoplazma vizsgálatot, a nődokim írt egy vérvételi beutalót.
Teljesen meglepett, amikor kiderült, hogy nincs ellenanyag a szervezetemben, hiszen egész életemben háziállatok vettek körül. Fogalmam sincs ezt hiogy produkáltam, hogy nem kaptam el.

Valamelyikőtök kérdezett a cickafarkfű teáról.
Én több mint 1/2 évig ittam napi min 1/2 literrel mert nagyon gáz volt a ciklusom. Nem tudom hogy az, de csajok, azóta szinte órára pontosan 28 napra megjön
zizzy

Jó estét Csajok!

Blökihíradó azoknak, akik velem aggódtak kiskutyám "kakaügyében": jelentem, blöki kifogástalanul van, azóta csak egyszer ürített csúnyát, felhívtuk az állatorvost, azt mondta, nem kell megijedni, val. az új kaját nem tudta még jól feldolgozni, pár napig "diétáztassam" a régi ételéhez kevert rizzsel. Úgyhogy most így szálkásítunk.
Úgyhogy jól vagyunk! Szerintem megnyugodott itt nálunk, egyre kiegyensúlyozottabb, sokkal többet alszik mint az első napokban. Ma már épp azt néztem, milyen rengeteget alszik, erre most estére úgy feléledt, hogy már egy órája itt örjöng. Kis dilis kiskutyám. Imádom.

Lányok, nekem mensi még sehol. 34. nap de semmi. Majd egyszer kezdünk...
Helyette van nátha és köhögés, ragaszkodik hozzám ez a vírus.

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Zizzy
Hiába küldöm el neked az e-mailt, vissza írja, hogy nem megy el.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Köszi Lányok. Mi jól vagyunk a babával, a fiuk viszont bekaptak valami hányós vírust. Kép Szerdán megyünk dokihoz, akkor lesz genetikai UH, remélem babóval minden rendben.

loihi

Eszter!
A fiúk csak nem a Rotát kapták be?Sajnos Domi és Oli megjárta vele a kórházat.KépKivánom,hogy ne az legyen!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: