A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
mindig,mindenre nyitott vagyok Kép Kép
macskanyu

És haragudni sem szoktam Kép Kép (sokáig Kép )
macskanyu

hali,
holnap még mielött megyünk a talira beugrunk fodrászhoz szóval nagyon szépek leszünkKépna jó b lesz csak szép,mert most csak őt nyírjákKépKépKép

és tök jó hogy ilyen sokan leszünk,vki foglaljon helyet nekünkKép

fic,
jöttök holnap most????????megpróbáltam kivenni de nem sikerült,az utóbbi időben kicsit értetlen vagyokKépha ez kettecske meg hármaska után tovább romlik nem fogom tudni a nevemet seKép

neet,
neked van sofőröd vagy menjek értedKép?
Vendég

Fibi,
úgy könnyű, de most nem postitezek. Kép De azt én sem feledem, egy sorban ültetek páran, és rámnéztetek, és egyöntetűen elkezdtetek röhögni. Kép
De hasznos volt ám, mert pl a tornáról kifele fújtató Votiv is ezért szólított meg. Kép

Gigi,
köszi, de van már sofőröm. Kép

Macs,
ott a pont. Kép

Egyébként a nevek még hagyján, de a gyermekek korai... na, azt végképp nem tudom. Ezért kéne átnéznem azt a táblát, előtanulni. Kép Tegnap pl a villamoson beszédbe elegyedtem egy nőcivel, akinek egy fele akkora skaca volt, mint Eszter, aki maga sem egy díjbírkózó, de az a ded 2 éves volt!! (Eszter meg most lesz 15 hós). Szóval ránézésre én meg nem mondom ki mekkora.

bénaneet, akilegalább-bevallja
neet

Manóka!
Úgy sajnáltam, hogy nem tudtatok jönni! Szegény EmmaKép már megint beteg!!!

De megnéztük a játszókuckót és nagyon édi, és találkoztam BogárkáékkalKép Sajna nem tudtunk dumálni, mert mi már be voltunk öltözve, indultunk haza, és féltem, hogy bemelegszik a ded. Doni nagyon édes, sajnos csak őt láttam. De megbeszéltük, hogy akkor a jövő hét tuti fix! És addigra Emmának is meg kell gyógyulnia!

Ancsi! Tényleg nincs messz! Tudod, én itt lakom nagyon közel hozzátok, mehetünk együtt is, és akkor nem olyan bonyolult, gyere mindenképpen!

Egyébként én is már sokat gondolkoztam, hogy vacsira mit kellene adni egy 10 hósnak. Nálunk délután van gyümi, és aztán már csak tejcsi. Pépet pedig Bazsi sem eszi. Emma hogyhogy leszokott róla?

Votiv! Hol vagy? Kifárasztott a sok híresség, vagy most próbálsz róluk valami izgi cikket írni? Ne hanyagolj el minket, mi is ki vagyunk éhezve a sztárpletykákra!!!

Fic! Engem is érdekelnek ám a tanfolyamos tapasztalataid! És szerintem mindenkit, hiszen m indannyian gyereket próbálunk nevelniKép Jó neked, hogy csak most lettél nagylány! Én már 2 hónappal a szülés utánKép

Soosoo!
Gyógyuljatok, és vigyázz magatokra!

Kép
Kép
zuzmo1

Macs, sztem a nokiaval fizettesd ki a repjegyet! ez a minimumKép

Fibi, sztem minket nem lesz gond, felismerniKép legalabbis Benket nem lehet elteveszteniKép
bt. meg nem inditottuk el, de egyre aktualisabba valik. most hogy apa a leepites aldozata lett a cegnel, es en is csak azert usztam meg, mert gyeden vagyok (ti. egy helyen dolgoztunk), es mire arra kerul a sor, h visszamennek, nagy esellyel mar nem lesz hova, mert mar ceg sem leszKép szoval a helyzet komoly...
es persze ezzel a hitelkepessegunk is megszunt, mint olyan, ugyhogy Masa koszi mindent megegyszer, de egyelore nem lesz szerencsenk szerencset probalni hitel-ugyben.
ez van. de en optimista vagyokKép tehetek mast?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca,
ja, Benke az aranyhajuKép Fotorol talán menni fog a felismerésKép
leépitésKép fö az optimizmus, én is mindig aszondomKép

Manoka,
én is csak Bálint 10 hos koraban lettem nagylány, nyugi, eljön az isKép

Vacsi: sztem lehet már adni neki natur joghurtot, sajtot, barna kiflit, ilyesmit. Legalábbis mi mar régota eszünk olyanokatKép Már a lecsón is tulvagyunk, meg tejbegrizenKép És fözeléket is persze, hogy adhatsz nekiKép

KépKép
fibi

Manoka, szegeny EmmaKép azert remelem nincs nagy baj, gyogyuljon hamar!Kép ja es meg en is kisleanyka vagyok, pedig B mindjart 1. hm. azert en is gondolkodtam mar rajta, h normalis-e ez, meg hogy hogy lesz igy kistesoKép

Soosoo, nektek is gyogyulastKép

Coolio
recca

ja es Manoka, B mostmar tok egyutt eszik velunk egy ideje. igy vacsorat is. amit ehet (mar szinte mindentKép), abbol kap. en nagyon elvezemKép es lathatoan o isKép

Coolio
recca

Sziasztok lányok!!!
Tegnap este torna után már nagyon OFF voltam és nem volt erőm jönni.

KISTESÓ ügyben én azt szeretném elmondani nektek, hogy mi már rajta vagyunk a témán Kép Főleg a Zapa....Minimáls korkülömbséget szeretnénk. Biztos nehezebb lesz két kicsi gyerekkel. De úgy gondolom, ha Kókuszka és sok másik anyuka megbírkózik a feladattal, akkor nekem miért ne sikerűlne......Kép Külömben is ,lesz közöttük min. 15 hónapKép

Recca,
Kép Ne feledd, hogy minden roszban van valami jó....Kép +++++++ nektekKép

Macs,
küldtem valamitKép

GIGI!!!!Kép
Akkor holnap látni foglakKép Hurrrrááá!!!!

Holnapra ki kellet volna bérelni a Maját KépKépKép

Nekünk a játszóház ötlet is tetszikKép

Elvileg pénteken vesszük át a lakást és

Indi,
hétfőn lesz közgyűléseste 7-kor. Utána beugranék, ha nem zavarok.Tudod, a narancs miatt (is) Kép

öööööö mit akartam még??? na, majd eszembe jut..

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Manoka,
Emmának bulást!!!Kép

Soosoo,
nektek is!!!!

és ííígy szeretgessétek meg a babókat, ez a legjobb gyógyszer!!!
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Lányok!

Na mi is hazaértünk és Lilla annak rendje és módja szerint az ágyában durmol, remélem sokáigKép

Szóval mi viszont ott maradtunk a játszóházban az FMH-ban. A kövtkező vélemény alakult ki bennnem, úgy hogy még soha nem voltunk ilyen helyen:
szerintem barátságos, de nem olyan nagy kb 15 max 20 gyerek azért el tud lenni. Viszont nyukák akkor nem tudom hova ülnekKép Nagyon klassz játékok vannak, egy csomó HABA játék. Kedves a csajszi is, aki ott van. Tisztának is tűnt! Minek kell még megfelelnie egy jó játszóháznak, tapasztaltak?

Viszont az a rossz hír, hogy ha sürgősen nem találnak új tulajdonost, akkor márc 15-én bezárnak és másnap kiárusítját a játékokat. Azért kár lenne érte. Szóval ha oda akarunk menni akkor minnél gyorsabban kell mennünk. Árak fél óra 400Ft és 140FT minden további 10 perc talán, de nem emlékszem pontosan.

Akkor szervezünk oda valamit a jövő héten?
beetrix

Manóka ígérte, hogy hív ha voltak dokinál, majd akkor beszámolok. Addig is minden kis és nagybetegnek gyógyulást!

Zuzmó köszi az ötlete, mindjárt meg is nézem a honlapjukat , ha vanKép

Fic! Engem is érdekelnek az okosságok!

Johi! Vettem az adást, megyek az oldalraKép
beetrix

Másenka!
Ti hol vettetek házat,lakást?

Beet!

Tisztaság volt?15-20gyerek az nekünk elég is.Milyen a kihasználtsága,ma hány baba volt pl?
És mi ez az új tulajdonos keresés?Régivel mi van?Fogjunk össze és lesz egy saját játszóházunk és senkinek sem kell feláldoznia az otthonát a talikért KépDe okos vagyok,mi?!

Mi holnap tényleg csak bekuk Maya mert so és fontos shoppingolni valonk lesz,De Neet-et azért még én is felismerem és hozzám hasonlóan nagycsöcsös Kisünt is Kép.

Ficuska!

nekem is rhatnál tanfolyásról,még nem hallottam róla.

Pusza:
Juc
20170114224602

Juc,
Lakás és Szigetszentmiki

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

20170114224602

Juc!
Én tisztának ítéltem meg a padlószőnyeget, de lehethogy csak azért néz ki olyan jól, mert még csak fél éves a játszóházKép Bogárka te mit gondolsz?
Egyébként meg aza probléma , hogy nagyon el vannak adósodva és a művház nem támogatja őket. állítólag most van két komolyabb érdeklődő, aki átvenné őket. majd meglátjuk.

Ma egyébként szerintem olyan 10 gyerek volt, amikor mi 11 körül ott voltunk. Állítólag sokan vannak. Sokan szerintem a tücsökzene után, ami hétfőn és csüt van bejönnek még ide is.

Mivel mindenki kőgazdag itt a topicban, én is azt mondom vegyük megKép
beetrix

Mása! Kép
Orsinak utólag is boldog félévest!! Kép Látod, azt tudom, hogy mekkora súllyal szül. a lányod, de azt nem, h mikor Kép csak a visszaolvasáskor láttam... De majd holnap bepótoljuk az infocserét. Ez a maci nagyon édes!

Fic! Kép
Pocifájáshoz kitartást! Az okosságok engem is érdekelnek, és úgy láttam ezzel nem vagyok egyedül, szóval csak nyugodtan mesélj...

Johi! Kép
Akkor én is küldök Neked gyorsan mail-t, hogy beférjünk a szombati turnusba. Fanninak cupp Kép

Kép
Kép
denizsa

Mása,
tök jóóó lett Kép
köszönöm Kép Kép Kép

Recca, ötlet jó,de sajnos nem hiszem, hogy ezt be tudnám kajáltatni a nokiáékkal Kép Kép
macskanyu

Den,
Kép, köszi. Akkor holnap KépKépKép

Macs,
azért csinálok még, csak fényképet még nem tudok Kép Meg lehet sokat egymás után is, csak még arra sem jöttem ráKép Na de ha rájövök, nem szabadúlsz...Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!

Az jó messze vaKép

Beet!

Akkor jövőhéten menjünk játszódni!

Juc
20170114224602

Macs,
okés, az joooKép

Neet,
hu, igaz, és már a hajad sem hosszu, ajajj Kép

KépKép
fibi

Ancsi!
Az ortopédiai klinikánál működik már az otp-s automata? nem tudod véletlenül?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

ÁLLITÓLAG 9-ÉN NYIT A H&M AZ ÁRKÁDBAN!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én meg hétfőn megyek kásztingra...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Csajok!

Látom, sokakat érdekel a tanfolyás, úgyhogy akkor csinálok egy jegyzetet, és feldobom!

Most Ldőlök, amíg Vincsenzó alszik, de van egy fontos közlendőm.

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
MA FÉLÁRON LEHET SZABBANTANI EGY CSOMÓ ÉTTEREMBEN!
http://www.nagyizutazas2006.hu/index_bal_etterem3.html

Én úgy tudom, hogy a nagy sikerre való tekintettel holnap, és talán még a hétvégén is folytatódik az akció. De erről az étterem tuti, hogy tudni fog.

cupp,
fic
ficánka

Voltunk dokinál, valami vírus okozza Emmának a hasmenést, szerencsére a torkával nincs semmi gond. Láza még mindig van, így kúpot, illetve Panadolt kell adnom, attól függően, mennyire magas. Ja, és diétázni kell, krumpli, rizs, ilyesmi, de mondjuk semmit nem eszik, csak szopizik, így tökmindegy. Írt a doki valami gyógytápszert hasmenésre, de azt sem volt hajlandó elfogadni, majd próbálok neki Smectát adni, hátha az gyorsítja a gyógyulást.
Így sajnos holnapi tali ugrott, pedig annyira készültem rá, főleg, hogy ilyen sokan lesztek, meg olyan rég nem látott arcok, mint Juc és Neet. Na mindegy, majd legközelebb. Játszóház jövő héten okés, csak nem kedden legyen, mert akkor egésznapos programunk van.

Recca, Fibi,
Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok még elkésve, és lehetek még nagylány:-)

Zuzmó!
Szerintem Emma azért nem eszi már a pépet, mert ugye a többi kajának sokkal jobb az íze, meg ö néha kap kóstolót a miénkből is, a pépnek meg semmi íze, így nem csodálom, hogy nem kell neki. Na de akkor majd eszi, amit mi.

Soosoo!
Gyógyuljatok ti is!

Kép
Kép
manoka11

Macs,
megint kűldtemKépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Most láttam csak, hogy új kép van a profilodban. Naggggyon jó! Olyan szépek vagytok Orsival! Kép

Kép
Kép
denizsa

Zsanci!
Milyen kászting?

Kép
Kép
manoka11

Den,
Köszike Kép
Mióta meg lett beszélve, hogy 10-kor lesz a tali, azóta O. renszeresen 10körül alszik egy jót!!!!! Hát nem egy kis ördög KépKépKép Majd összekötjük őt a Bálintoddal Kép

Juc,
nincs is messzeKép Te vagy messze! Kép Hol is vagy?????????? Hová költöztök?????? én nem tom Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
boldogságos félévest, igy megkésve!!!Kép
Te vagy iwiw-en???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic! Mi megyünk is este étterembeKép

Kép
Kép
zuzmo1

Mása!
O. egy kisördög? Inkább egy kisangyal, hisz éjjel nagyon szépen alszik! Kép De, ha ez kell neki a rendszeres alváshoz, akkor majd mindig megbeszélünk egy időpontot... Kép

Kép
Kép
denizsa

Manoka,
Vinci főzeléket vacsorázott 10 hós kora körül, és ált. nagyon szerette, amiket készítettem, szerintem az természetes ilyen korban, hogy ismerkedik az új ízekkel és érdekli, hogy a szülők mit esznek Kép

Fic,
Írj arról is, hogy mik azok a gondolatok, amik ébredtek benned a zenével, idegen nyelvekkel kapcsolatban, hiszen ezekről már volt itt szó régebben, biztosan érdekel mindenkit. Persze csak az alvás után Kép

Fibi,
Mikor született Verus nevű barátnőd Vince nevű kisfia?

Votiv,
HOL vagy?

Kértem én is a család kenyérkeresőjét, hogy vigyen el minket egy wellnesshotelbe egy hétvégére, de most úgy néz ki, hogy elvisz magával EGY hétre Franciaországba, ahova őt a munkahelye küldi ki, ennyivel olcsóbb lenne, viszont nekünk nagy kaland. A Malévnél azt mondták, hogy 2 éves korig a felnőtt jegy kb 10%-a az ár babának, szerintem ez elég kedvező. Nekem persze normál felnőttjegy kell, de azt majd összespóroljuk Kép V. addigra 17 hónapos lesz, szerintetek nagyon nehéz ekkora gyerkőccel repülőzni, vonatozni? Kicsit azért izgulok, már most, ahogy Gigi szokta, jóóóó előre...

Blaye
blaye

Blaye!

Ez szuper! Nehogy izgulj emiatt!!! Én gimis koromban voltam az USA-ban énekkarral és a karvezető hozta a kisfiát. Már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi idős volt, de még csecsemő, járni sem tudott. Vince nagyon fogja élvezni a nagy kalandot! És nem olyan hosszú a repülőút sem!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan,
Még nem Kép, a zapa másnak küldte el a meghívót De elvileg majd kapok és akkor leszek Kép Egyébként már rákerestem egy-két otthoni ismerősre is Kép
Holnap kocsival megyek Kép

Zuzmo, Fic,
akkor ne is főzzek?Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

és, ha elküldted azt az egyetlen egy meghivódat, akkor soha többet nem tudsz meghivni senkit???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den,Kép
na jóKép éjjel tényleg angyalka Kép

Lányok!!! a férjem munkatársa hozott mittoménhonnan ilyen HIPPes kaját németűl van ráírva, valami "gute-nacht-brei" "Hafer Apfel"-t.Na, ezt jól leírtamKép Ez ilyen bébi-papi. Van egy kartonnal!!! Sok-sok kis csomag. Egy adag van egy csomagban.Áprilisban fog lejárni. Vinnék nektek,jó??? Meg van 2 karton(12 üveg) alma-körte gyümölcs-desszert. Azt is elviszem Kép Remélem nem fogtok megharagudni....

Nyugiiii....marad Orsinak isKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Blaye! Kép
Ez tök jól hangzik! Sztem sincs okod az aggodalomra. Csak egy baj van: kicsit sárga lettem... (az irígységtől) Kép Hova mentek Fr.o.-ba., melyik vidékre?

Mása! Kép
Te fogod vezetni holnap a kocsit vagy apósod?

Kép
Kép
denizsa

Zsan,
de! Csak kell egy bizonyos idő, vagy ismerős szám, hogy újra legyen egy meghívód Kép És akkor kűldheted.
De van valami olyasmi, ha összegyűjtesz egyszerre öt meghívót, akkor korlátlan számú meghívót kapsz. Ki az a h.lye, aki gyűjtögeti???

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Remélem nem haragszol a fordításért: gute-nacht-brei = jó éjt kása, Hafer Apfel = zab alma

Kép
Kép
denizsa

Den,
hát ééééééééééénnnnKép (szeretném)Mondtam apósnak, hogy nem köteles söfőrködni, mert tudok én vezetni!!!
És ma én viszem a zuramat vásárolni Kép

Blaye,
én is irigy Kép
Ne aggódj, nem lesz semmi gond V.-vel Kép Egy ismerősünk renszeresen utazgat a babájával (Németország). És teljesen OK Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Den,
dehogy haragszomKép Köszike. Most legalább tudom mi azKép

Szóval lányok!!!! Vacsorának való papi!!!Kép
Viszem, jó?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Természetesen ingyé!!!!!!!!!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
örülünk, ha hozod!!Kép
és akkor majd jól meghivlak téged a wiw-re, ne várj az uradra.
milyen cimre küldjem???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

SziiiijasztooookKép

Én szívesen átadom a meghívómat a wiw-en, bármikor, bárkinekKép Egyébként a múltkor küldtem egyet Jucusmamusnak (tényleg, JUC, megkaptad egyáltalán?), és harmadnapra megint volt nekem egy felesleges.. szóval vagy hülyeséget írt a wiw (ez szokott nála lenni) vagy szakaszosan adagolják a meghívókatKép

Olyan jó olvasni, ahogy szervezkedtek a taliraKép Alig várom, hogy majd rakjatok fel sok-sok fincsi képetKép

MásenykaKép nemigen szaladok én innen el sehová, úgyhogy csak gyereKép

BlayeKép Nekem azt mondták a gyakorlott csecsemős barátaim, hgoy a titka a baba kellemes utazásának, hogy fel- és leszálláskor szopjon (cumizzon, igyon) a baba, hogy ne duguljon be a füle... És ha az öledben ül, akkor élvezni is fogja, rövid lesz az az út úgyisKép Egyébként úgy tudom, hgoy ha nem kértek neki külön ülőhelyet, akkor fizetni sem kell.. bár ez nyilván légitársaságfüggő. De jó lesz nektekKép

NA, visszakapcsolok dolgozó üzemmódba, további kellemeset!

ManókaKép gyors és felejtős gyógyulást nektek!!!

indianyo

Den,
Te ilyen jól tudsz németűl?Kép
Ez is rá van írva:
"Mit Vollwertflocken" meg

"ohne kristallzuckerzusatz"-cukormentes,gondolomKép
"Mit Calcium für starke knochen" -a kálciumot értettemKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan, Indi
De jóKép Ha tud valaki kűldeni meghívót, akkor a magduspontszabokukacfreemailponthu -ra elkűldheti Kép
Köszönöm.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi,
akkor majd hétfőn este felhívlak Kép
Jól lefotózom a pocidatKép

Most el főzniKép, mert mi nem megyünk étterembe Kép

Mása

Mása