A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Fibi, nincs mit!

Nem kell vkinek egy "olvasni-tudó" gyermek? Réka ma kiolvasta a Nők lapját, és olyan állapotban szereztem vissza, amit egy közkönyvtár is visszadobna.Kép

Jajj, kitört a hiszti!Kép
zanza

Zanza,
a barátnőm könyvrestaurátor Kép ha gondolod, beajánllak Kép
macskanyu

Kösz Macs, csak egy Nők lapja volt, az is a nagyanyjáé.Kép

Egyébként visszavonva, eddig édesen ült az ölemben, most viszont visszarakta a hajgumis kisdobozát a helyére.Kép
zanza

Sziasztok Csajok!

Ma pörögtem ezerrel mindenfelé, volt tanfolyam is, úgyhogy most még okosabb vagyok. Kép

Ja, és NAGYLÁNY lettem!

Most mennem kell, mert Vincsenzó is kellően lefáradt, apafej későn jön haza, úgyhogy kettesben töltjük az estét.

Ha nem döglök nagyon ki, akkor jövök még!

És az tök jó, ha Maya-megszállás lesz, lehet, hogy mi is becsatlakozunk! Kép

Cuppancs Mindenkinek!
fic
ficánka

Vildi,Kép

Faludi doktor magánrendelőjének címe:
XI.,Lágymányosi u. 17/B.IIem.1/a
Tel: 466-40-15.
Rendelési idő: H:15-18ig
Cs:16-18ig

Nekem Õ a dokim.És nagyon szeretemKép

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Örülök, hogy tetszett! Kép Pénteken oké Kép

Zanza!
Tádé nekem is nagyon tetszik! Szeretnék én is egyet (kék orral is jó), szóval feliratkoznék a várólistára, köszi Kép

Kép
Kép
denizsa

Bog,
hát persze,h emlékszem!!!!KépKép
Juc,
még du kérdezted, de ha én mom-ba megyek, akkor csakis fentről, a farkasréti temető felől, mert kisebb a forgalom, és közelebb is van!!!Kép JÓÓÓÓÓL ki van ez találva!!!Kép

És bejött a sok sok ima, mi is megmaradtunk, meg Gabi férje is!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Mi ma nagy utazásban voltunk, Kecskemétre mentünk nagymamázni, jó volt kimozdulni!

Macs! Bazsi nálunk rendszeresen mobilt rág. Általában a 0-ás gombba folyik a nyála, és akkor két napig a telóm csak 0-át tárcsáz (vagy kiveszem a kártyátKép9

Manóka! Remélem, nem Bazsóra gondoltál, amikor azt írtad, hogy te sem bírod azokat a gyerekeket, akik rámásznak Emmára, és elveszik a játékait?Kép) Bazsi szerintem elég udvariasan rohanta le EmmátKép

Korkülönbség nálunk mindennapi téma! Az a gond ezzel, hogy eléggé behatárolja az is, hogy csak 2 évig jár gyed, így vagy 2 éves korkülönbséget vállal be az ember, vagy bölcsibe adja a nagyobbat és visszamegy dolgozni-majd-egyből-teherbeesni (ez nem túl szép a munkáltatóval szembe), Ja, vagy tengődünk havi 23(?)ezer gyesből (na jó, azért Apa is keres, de kb 50 ezer minusz azért nagyon sok!) Nálunk pedig kezd aktuális lenni a témaKép Tegnap számolgattam, és ha kistesó mellett döntünk, akkor jövő hónaptól már érdemes lenne terhesvitamint szednemKép Ez egy kicsit megijesztettKép

Én sem hallottam még ezekről az autókró, de jó, hogy végre én is tudtam valami újat mondani Aoának kocsi térenKép

Fic! MIlyen volt a tanfolyam? Jobb, mint múlt héten?

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi! Én is kérhetek fotót? Címem: dszalkai@enternet.hu
köszi

Kép
Kép
zuzmo1

Mása!

Nagyon köszönöm!

Ildi

Kép
vildi

Fic becsatlakoztok? Velünk, vagy saját úton-módon?Kép

Den, felírtam!Kép
zanza

Magdi!
Köszönöm a képeket Kép

Zuzmo!
Fent említett barátnőméknél - ahol 3 év a különbség - épp így volt: augusztusban lett terhes, szeptembertől ment a nagy bölcsibe, ő meg vissza dolgozni, és 6 hónapig dolgozott is, mert csak akkor kapta az új fizetéséből a gyedet...

Juc!
Elvileg hozzánk jött volna kisgyerekes anyuka 3 kislánnyal (volt szomszédok), én ajánlottam fel nekik, hogy menjünk inkább játszóba, ott jobban tudnának tombolni a gyerekek, és a lakás is épségben maradna Kép...de még nem tudtam velük beszélni, hogy akkor hogy döntöttek...mégis jönnek inkább ide, Sárkányvárba megyünk, vagy Temibe...ha kiderül írok sms-t Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ok,de akkor valszeg mi inkább megyünk Ringatni.

Juc
20170114224602

Bogárka!
aszittem, hogy csak dúvad nagyok vannak, akik letaszítják a kis féléveseket, meg beleisznak az italukba, és két kézzel borítják ki a kölesgolyót Kép)). nem tudom igazából ám elképzelni, hogy milyen egy játszó, mert még nem voltam. Kép aszittem ez a hely valahol XXII. kerben van.

tényleg Fibi! lerendezted már az erőszakos kiscsajt?

Zanza!
mi meg kaptunk egy Walt Disney-s fürdős könyvet, de sajnos nem voltam otthon, kicsomagolták, lemosták és oda adták Lencsének, így nem tudom, hogy honnan származik, milyen fajta. ő meg tömi a szájába. Kép szóval ő is olvas. én meg féltem, hogy ez valami "gagyi".

Zuzmó!
kép ment

ancsipancsi

Ancsi!
megkaptam, köszi! Így nagyban jobban érvényesül a monokliKép

Kép
Kép
zuzmo1

Mása: Boldog félszülinapot Orsinak!!!
Kép

Manoka: Neked meg Boldog 7 és feletKépKépKép
Kép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ancsi!
Ez a fővárosi művház, amiről beszéltünk, szóval Fehérvári út Kép
És erről azt írják, hogy kifejezetten kicsiknek való, ilyen az eleven is, ahol a múltkor voltunk: van bébisarok, bébijátékokkal, puha szőnyeggel, nagy párnákkal, aztán kis rajzolóssarok, meg kiskonyha, meg rengeteg baba, babaágy, babaruha és egyéb kellékek, meg legosarok szóval így képzeld el...a nagyobbaknak való játszó az amolyan ugrálóváras, ilyen van a Mamutban meg a Lurdyban....ide nem is nagyon valók a mi kicsinyeink Kép ...és akkor még ott van a kedvencem, az Állatkerti Játszó, ahol még tavacska is van horgászáshoz, meg homokozósarok sőt komplett játszótér, hintával, meg társasjátéksarok, meg egy egész playmobil-szoba, meg meg meg rengeteg minden, ami miatt olyan az egész, mint egy gyerekparadicsom Kép Nem árt ha elkezdesz Te is ismerkedni ezekkel a helyekkel Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és még valami, csak most láttam, hogy a fürdetőkönyvről írtál: ne tudd meg, hogy Doni mi minden játékot tömött már a szájába....Petra játékai közül csak a pici darabosak vannak elrakva, más kritérium szerint nem szelektáltam, szóval megvolt már minden....másodiknál/többediknél ilyenen már nem filózik annyira az ember...és mégis életben maradnak Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szasztok!

Macs úgy néz ki, hogy pénteken mi is megyünk a Sagojába, áttetetem a fogorvos terminemetKépott elintézhetjük a mi kis businessünketKép

Ancsi!
mailcímem: beatrixhid@interware.hu

Hiszti: Nálunk azaz érdekes, hogy a gyerek még nem vágja magát a földhöz, de ha valami zavarja, vagy nem tud a helyzettel mit kezdeni, nem figyelek rá, elkezdi a haját tépni, ütögetni a fejét, vagy beveri valamibe. Ezt én bazi nehezen viselelem, mert addig csinálja, míg fáj, majd elkezd sírni. Szörnyű látvány! Bogárka ez normális? Mit lehet/ kell ilyenkor tenni?

Bocsánat nem emlékeszem ki kérdezett Kocsis Doktornőről, de én is nála szültem és nagyon meg voltam elégedve vele. Õ már 16 éves korom óta a dokim. Nem véletlenül tartok ki melletteKép A választott szülésznőm Csizmadia Erika volt. Õ is teljesen korrekt volt, csak ajánlani tudomKép
beetrix

Bogárka!
köszi a kimerítő választ, leírást!
Fehérvári útra is csak gyalog mernék elmenni, de ha jön a jobb idő, ez sem gond.

Beet, ment Kép

Mása!
boldog fél évest a Gyévocskának!

műaszakot bezárom Kép, kulcs a lábtörlő alatt

ancsipancsi

Vera!
Akkor Dóci is nagyon ügyes, szinte egyszerre fejlődnek, ezt érdekes figyelni.KépÉs Jucusnak igaza van nem is látszik a pocakodKépDócinak jobbulást!

Moose!
nem teszel fel nekünk egy képet a pocakodról olyan kiváncsi lennék! Már rég akartam neked írni, hogy mi is a flexa ágyakat nézegettük a Kikában, de Lillus még jól elvan a kiságybanKép

Figyeljetek én aranyos gyerektapétát/bordürt keresek. Van valakainek valami jó ötlete hol lenne érdemes? Már néztem egy két helyen, de annyira nem tetszett egyik sem.

Johi!
Kinéztem pár dolgot a honlapotokról, mi a mail címed, hogy megírhassam?

Azt hiszem holnap mi is bekukkantunk Manókával a Játszóházba ott a művházbanKép

Votiv!
Egyszer én is voltam operabálon. Érdekes volt, de nem mennék el még egyszer. Persze én akkor ott dolgoztam és beláttam a kulisszák mögé is, az kicsit más, mint szimpla vendégként belibbenni.Kép Kérünk képeket!

Juc örülök, hogy ti is belibbentek pénteken, mert olyan rég láttunk benneteket is Képmeg Neet meg mindenkinek örülök , aki jön!Kép

Na most ragad le a szemem, bár lehet ez a kis pohár borocska rásegítettKép Na jÓccakát!
beetrix

Jó reggelt, jó szurkolást Kép

Beet,
akkor pénteken bízníszelünk Kép

Fibi,
van kocsi pénteken, jöheccc Kép Kép

Kisün,
Sajnos Recca jól írta, a nokia olyan tré, hogy még egy mosást sem bír ki Kép Kép úgyhogy foglalhatom a repcijegyet görögo.-ba Kép

Mása,
mintha méltél volna valami olyasmit, hogy készek a képek Kép ha küldted, nem jött meg...KépKép

Valaki tudja, hogy kocsival hogyan lehet a sagolyába jutni? Már a budafoki úti felüljárótól? ééés hol lehet ott parkolni? Legfeljebb improvizálok Kép
macskanyu

Fic,
mit tanulsz? asszem lemaradtamKép

Ancsi,
még nem rendeztem leKép, csak egy héten egyszer van jóga, keddenkéntKép

Kisün,
szemüveges, sötét hosszu göndör haja van, és szép arca ( hu, ha ezt olvassa Kép), ja és nagy pocakjaKép

Bogárka,
minél többet gondolkodom, ugyanerre jutok: hogy gyereke válogatja, hogy a korkülönbség terén mi lesz jo.
Sajna nekem is vissza kene mennem dolgozni félévig, ha azt akarom hogy ne 3 évig gyest kapjakKépKép

KépKép
fibi

Macs,
nagyoooon rendes vagy, köszönöm!!!KépKép Legközelebb igénybe is venném Kép Most viszont Párom mondja, hogy péntek reggel a Kuszában van dolga, ugyhogy házhoz tud vinni minketKép és kb délig lesz ott, szoval visszafelé is tud vinni minketKépKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Zsan:
Istennek hála...KépKép

petergabi

jó reggelt!

Ma megyünk Manókáékkal és Beetékkel FMH-ba tücsökzenére, és megnézzük azt a játszóházat.

Beet! A szomszédomék nagyon aranyos tapétát vettek az INKU-ban, de úgy kellett megrendelni.

Kép
Kép
zuzmo1

Uristen, most jövök rá, hogy annyi uj arc lesz holnap, hogy Zanzan kivül szinte senkit nem fogok ismerniKép Kép

KépKép
fibi

Gabi,
azért én is tettem valamit az ügy érdekében...Kép

JÓÓÓÓ REGGELT!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Holnap Maya hánykor?

Beet,
"örömmel" olvasom, h ez nem egyedi probléma, remélem, te is megnyugszol ezt olvasván: Eszter is a saját haját tépi, ha már nagyon hisztiz, és ha minket vagy a kutyát nem éri el épp... meg karmol, vagy az arcát, vagy amit elér, meg ha a földön ül, előreveti magát, és irdatlanul beüti a fejét a hajópadlóba.. Kép ha van alatta valami játék, sajnos fel is sérti a bőrét. Ilyenkor vérzik a szívem, de csak megtanulja a kis botond, h mit ne csináljon, még ha minden cérnája elszakadt, akkor se. Ilyenkor hiába szólunk rá és hiába csinálunk bármit. Legtöbbször segít a figyelemelterelés (Figyeld a Marcit, mit csinál a Marci, hol a cica, stb) vagy a hidegvízes arcmosás, de ez sem mindig.
Az idő viszont minden sebet begyógyít. Kép

Kisün,
remélem, Dóci jobban van. És hiába remélted, h nem veszem észre, láttam bőszen vigyorgó szmájlidat... Kép

Juc,
jövőhéten költöztök, de izgi!!! Kép
neet
neet

Recca,
tényleg, a BT-t beinditottátok már?Kép

Indi,
Te is jössz holnap? Mert lennének waldorfos kérdéseimKép vagy mélben zaklassalak?Kép

Ti ismertek olyat, aki tanult vagy tanitott Montessori iskolában? Van egy Montessori- pedagogia szakirányu továbbképzés az Eltén, és jol hangzik...Kép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Fáááááááj kicsit a hasam, de valahogy mégis jó, hogy újra nagylány vagyok. Megvoltam persze nélküle, mégsem bánom, furcsa, nem gondoltam volna, hogy így lesz.

Vincsenzó ugyanúgy szopizik, nem látom, hogy nem tetszene neki a tejem. Tegnap kipróbáltam, hogy szoptatás után kínáltam, és a sütőtök+almából megevett 5 teljes teáskanálnyi mennyiséget!!! Kép

Tanfolyás tegnap jó volt, a televízió, a zene és az idegen nyelvek voltak terítéken, érdekes és hasznos is volt. Kaptam néhány tuti tippet. Kép Szívesen megosztanám Veletek az okosságokat, csak félek, hogy sokakat úntatnék vele, ezért nem teszem.

Zanza!
Veletek megyünk, ha minden jól megy! Kép Te mikor akarsz indulni?

Fibi!
Kozma Emese: Kreatív baba tanfolyam (...)

cupp,
hasfájósdeboldogfic
ficánka

Fibi!
Így legalább megismersz egy csomó jó "arcot"! Kép Ott majd kicsit kavarog a fejed, hogy ki kicsoda, de utána feldolgozza a bios, és nagyon fogod szeretni, hogy van már arc is a nickhez!

Zuzmó!
Majd mesélj, mit szólt Bazsi a tücsökzenéhez! Én is gondoltam ilyesmire, csak előbb be kell szereznem egy új és szuperkönnyű babakocsit a bkvzáshoz, nomeg megtalálni a megfelelő helyet és időpontot, mert Vincsenzó alvása épp átrendeződik, most délelőtt alszik egy rövidet, ezért 10 utáni időpont kéne.
ficánka

Gyerkőcök,
bevált bábakoktélt ide, plíz! Barátosném többszörösen hátrányos helyzete miatt lehet, h előbb ki kell venni a babáját (nem szentimrés, de biztos gyönyörű lesz! Kép), és ő nem ismeri, én meg csak félszemmel olvastam. Szóval lenne még vagy 2, 2.5 hete hátra, de valszín előbb ki kéne jönnie a lurkónak, ha tudjátok a tuti receptet légyszi dobjatok meg vele, köszi a nevében is. Kép
neet+zsuzsi
neet

Zsan:
minden képpen!Én képtelen vagyok egyenlőre hosszabb útnak neki indulni egyedül.Szóval ügyes vagy,ez vitathatatlan!Kép

petergabi

Én már olyan régen láttalak titeket, h én sem fogok csomó mindenkit felismerni. Kép Proone és táblája merre jár? Mintha Klári mostanában nem engedné annyira anyucit írni, hm?
neet
neet

Fic,
dejooo, akkor ismered a baratnömet, ök is járnak oda!!! Kép) Verusnak hivják, és 15 honapos (szintén) Vince nevü kisfia vanKépKépKépKép Velük fogunk menni idén nyaralni (valszeg Szardiniara, juppéééKépKép)

A tanfolyásos infot légyszives OSZD MEG velünk, engem legalábbis nagyon érdekel!!!KépKép

KépKép
fibi

Macs,
ha kell segítség a rituális részéhez, szívesen veled tartok Kép hátha ott már tavasz van...

Juc, Beet,
nagy melleim elfedik a pocakot Kép

Fibi,
asszem emléxem rá Kép valahol tőlem balra ült, a közelben.

v
kisün

Beet: az oldalon keresztül is tudsz mélt küldeni, talán az a legegyszerűbb. Ha még gyorsan leadod, akkor a szombati szállításba esetleg be is tudom kérni... vagyis remélem. És köszi előre is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kisün,
na ne vágj fel! Kép Kép Kép
neet
neet

Kisün,
vagy rálógnak és úgy? Kép
neet
neet

Jó reggelt!
Emma éjszakára belázasodott, tegnap meg egész nap hasmenése voltKép Hamarosan viszem dokihoz, így a mai tücsökzene kimarad, meg nagy valószínűséggel a holnapi Savoya is, de meglátjuk, mit mond a doki.

Ancsi!
A művház a Fehérvári úton van, szerintem oda még el is sétálhattok!

Zuzmó!
Dehogy Bazsira gondoltam! Emma is el szokta venni más játékát, alapvetően nem ez a gondom, sőt, miért ne játszahtnának egymás játékaival. Pl. mostanában imádja Bazsi nálunk parkoló könyvecskéjétKép Remélem nem baj, hogy játszik vele! Nehéz pontosan megfogalmazni, de van egy típus, akit nem bírok, de ott is inkább az anyukákkal van a gond. Szerencsére még nem sokkal találkoztam, de majd ha látok egyet, megmutatomKép

Fic!
Engem érdekel amit a tanfolyáson mondtak, ne fogd vissza magad! Max a többiek átugorják.

Én még mindig nem lettem nagylány, pedig Emma lassan 10 hónapos. Ez normális? De így hogy tervezzük a kistesót?

Csajok, mit adjak Emmának vacsorára? A pépeket nem hajlandó megenni, adjak főzeléket? Csak ez olyan furcsa, elvégre mi sem eszünk vacsorára főzeléket... Ki mit ad a gyerkőcnek?

Kép
Kép
manoka11

Neet!
talin most megnéztem, tényleg nagyok vannak neki, Al Bundy meg is őrülne értük. én csak álmodhatok ilyen "dudákról", meg asszem Al is Kép
sajna én is olyan régen láttalak téged, hogy én sem ismernélek fel Kép. és nem is tudok menni. tegnap megúsztad a lépcsőzést?

Macs!
konkrét ótós útbaigazítással nem szolgálhatok (mi csak úgy megyünk előre mindig Kép, a 6-os v. Szerémi úton lehet jól kimenni a Sagoja, és az Auchan alatti parkolóban rengeteg hely van hétköznap délelőtt, és ingyenes.

ancsipancsi

Kisün,
mehetünk Kép hozol fürdőrucit? Kép

Neet,
megyünk holnap Kép úgy köll neked Kép
macskanyu

Ancsi,
köszi Kép gyalogosan én is tudom, de autóval még nem mentem és nem akarok a szagolya körül kommandózni Kép Kép a térképeimen meg még nincs rajta Kép
macskanyu

Jó reggelt mindenkinek meg mindenféle szépeketKép

FibiKép Nem jövök talizni sajnos - több okból se tudnékKép Majd a gyerekkel koranyáron szívesen, addigra jól megtanulok közlekedniKép

Tehát mélezzél enkem a kérdéseiddel, jó? Kép

És tanfolyásinfók engem is nagyon érdekelnek, mindenből lehet tanulni.

indianyo

Ancsi,
csak odafelé úsztam meg, mert a Boráros felé vettem az irányt, na ott is van lépcső, de kb a fele. Visszafele viszont lágymányos, jujj. Mi egyébként találkoztunk valaha? Én nem emlékszem. Vagy esetleg egy kocsmában? Mert akkor azért... Kép

Egyébként más sem fog megismerni, mert nyakig ér a hajam a hátam közepe helyett, majd jól rejtőzködöm, és kérdezgetek neetről, és jól kiugrasztom a nyulat a bokorból, h miket mondtok a háta(m) mögött. Kép
Na, akkor ki is jön? és HÁNYKOR??

Manóka,
jobbulást pici Emmának! Én biztos nem Savoyáznék így, mert ha le is megy a láza holnapra, immunilag biztos le van (lesz) gyengülve, és bármit bekap egy perc alatt. Ez nem okoskodás persze, csak egy vélemény. Kép A lényeg, h legyen jól hamar!!!
neet
neet

Sziasztok,
néha mi is felbukkanunkKép Talizni a héten nem megyünk, most már kisebb-nagyobb mértékben mind a hárman köhögünk a srácokkal. Apa bírja még, ő "csak" dolgozik - ma hajnali fél négykor ért haza, és nem bulizni volt..

Beet,
tapétára ragasztható bordűrt mi a Soroksári úti Megatoysban vettünk, ott elég nagy választék volt, csak nem tudom, a bolt létezik-e még (ronda Brendon mindent felvásárol).

Aki találkozik Tavasztündérrel, küldje már el mifelénk is, szeretnék már ropogós hó helyett friss zöld fűben sétálni Kép
soosoo

Neet,
tudtommal 10 órakor. És biztos, hogy mindenki ádismer, az,-idézek-, " egyedien bájos arcodról" Kép Kép
macskanyu

Neet,
én is ugy tudom, hogy 10-kor lesz, és sztem azért Téged felismerlek majdKép Sosem felejtem el, amikor belibbentél az elöadásra a H-ban a rozsaszin post-itoddalKép

Votiv,
hol vagy? jössz holnap Te is?Kép

Indi,
oke, akkor irok mélt esteKép

most ledölök, mert B lefárasztott éccakaKép
és délutan vinni kell dokihoz, mert napok ota nem mulnak a piros pöttyök a popsiján, és egyre többKép most olvastam a Kismamaban, hogy ha gombátol van, akkor specko kenöcs kell rá...

KépKép
fibi

és
Macs,
és ugye nem haragszol? nagyooooon rendes volt Töled a felajánlás, tényleg! csak gondoltam, nem bonyolitom feleslegesen a Te életed sem, ha apjuk el tud vinniKép de azért remélem, tudunk majd kicsit dumcsizniKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: