A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!
Kösszönjük a sok dícséretet! Kép

Képzeljétek ma voltam a papunknál, (aki engem is keresztelt, meg akinél a templomi esk. is volt)és április 2.-án lesz Tüncsike keresztelője! Kép
Kiket szoktak oda meghívni?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sildike,
a 4.képen az anyag mire szolgál? Úgy értem nekünk pont ilyen a sötétítő függöny a hálónkba...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sildike!
Most nézem, pont ilyen ágytakarónk van nekünk is!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és a fiúkról a képek csúcs aranyosak, főleg Lacika a "jófiús" pólóban tetszik!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sildike!Kép
Levettél a lábunkról!KépKép
Mindkét fiad gyönyörű!

Bab!
Julcsika tényleg nagyon szép!
Nem haragszunk meg, ha neki is udvaroltok, Nati és Julcsi ugyanis nagy barátnők!Kép
Zsuzsa örülni fog az udvarlónak!Kép

Prüntyi!
Gondoltam rád reggel, Nati két napja újra akciózik északánként. Nem tudom, mi történt?!KépKép
Tündike jó nagyot nőtt és nagyon édi!Kép
A keresztelőről mesélj majd, Natinak májusban lesz! Mi csak a családot hívjuk meg. Kb.15 fő.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sildi!

Hallottam már a Vibrucol-ról , de még nem próbáltam. Ezt lehet fogzásra is? MEg ha úgy alakul, akkor lázra is?
Egyébként nekem simán Germicid kúpom van, mert a C-s az vényköteles, és az én gyerekdokim nem hajlandó felírni, mondván, hogy elég a sima.
Tiszta röhej, kész vagyok tőle.
És köszi a fogzás-kaki infót, erre nem is gondoltam!

Látom, Bazsi elemében volt! Így nekem is vicces, bár azt hiszem, "élőben" nem kaptam volna röhögő görcsöt !

Nemesek!

Rémes ez a fogzás, és remélem, Gergő nem rám üt majd, mert én már elmúltam 1 éves, mire kibújt az ELSÕ fogam!
Ha ez így megy addig, én megőrülök, az biztos! Kép

Duda!

Dettó ugyanilyen kis zörgős könyvecskéje van Gergőnek, mint Natinak!!! Gergő nagyon élvezi, ettől nem fél. Nem úgy, mint a sípolós dolgoktól!

Márti72!

Gergő is ugyanúgy morog, miközben tömi az öklét, ahogy a kis Bendegúz.
Hát, szép kilátások, mondhatom!

Így néz ki a párna csücske, ugyanis Gergő újabban ezt tömi a szájába:
Kép

Kép
kuha

Jaj, Bab, de örülök! Éppen most készitettem a fotókat, mert már kezdtem szomorkodni, hogy Julcsi pártában marad.
Azt hittem, félnek tőle az izompólós dijbirkózó-edzős képe miatt. Gondoltam, megmutatom, milyen csini is tud lenni:
Kép
Meg azt is, hogy alvás közben milyen szende:
Kép

Akkor ezeket most Tofinak küldjük!!!!! Tofi, Tofi, Tofi, TofiKépKépKépKép

Nati szerintem nem szomorkodik, mert tudja, hogy milyen szépséges és még ezer udvarlója akad. Ugye, Andi?

Próbáltam Julcsival is a nevét, de nem jött be, figyelt a Karcsira, Jancsira és a krumplira is.

Na, most újra kipróbáltam, figyel mindenre, de a Julcsira mosolyog isKép

Tünde, örülök, hogy jó lett a vizsgálat eredménye. remélem, a következő kontrollra el is tűnik az a fránya tágulat. Én még várok egy kicsit, aztán hivom Dóri dokiját.

Sajnos másra nem emlékszem az elmúlt két napból, Julcsika állandóan igényel, hatalmas hangerőre tett szert az utóbbi napokban. Meg közeledik a határidőm (munka), meg végre itt van apa, úgyhogy csak átfutom a topicot.
Ja, de emlékszem még sok szép képre (Tofi, TofiKép), pl. Mátéra anya cicijén, meg a Sudecremes Bazsira, nagyon helyesek. Ja, meg Marcikirályfira, aki korona nélkül is nemesi származéknak tűnik. Meg Zita nyelve mögött rejtőzködő fogacskájára! Persze Nati gyönyörű, mint mindig.

Róki, jövünk mi is a talira!

jaj, még valami, szerintetek normális, hogy Julcsi szája még mindig fel van repedve, lassan egy hónapja? Megmutatom:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Ezekkel az elbűvölő szemekkel Julcsi tuti nem marad pártában, az biztos!!!!! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Lányok!
Nekünk ez az ágyunk, ami ilyen szép kék. Pontosabban a vendégszobában a kihúzhatós ágy.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha
Mi egyszer használtuk, amikor szoptatás alatt uborkasalit ettem és Bazsika felfordulni készült.
DE ezeket találtam róla a neten

home.tvnet.hu/~a3807/valasz.htm

www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/1262.html?1102025991

Kép
Kép Kép
sildike

Sziaaaa Zsuzsa!
Nagyon jók a képek! Julcsika gyönyörű! És ezek a szemek!KépKép
Ezek szerint az oliva olaj nem jött be?
Képzeld! A szomszéd kisfiúnak is fel van repedve a szája és bár ő 11hónapos, de a dr.néni azt mondta, sima szőlőzsírral lehet kenegetni. Ne legyen ízesített, hanem valami natural változat.
Szerintem kérdezd meg a dokitokat, hátha ő is támogatja az ötletet!Kép

Kuha!
Zörgős könyvKép Nekem is nagyon tetszik! Főleg az oroszlán!Kép
Gergő nagyon édi, ahogy próbál rávetődni a kispárnára!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszönöm lányok a válaszokat.

Sildike.
Engem is érdekelne ez a gimo.Mennyibe kerül azt lehet tudni?

ancsi26

Sziasztok,

csak gyors bekukk, mert Réka nagyon nyügizikKépKépKép Olyan látványosan szenved, hogy ez már nekem is fáj!!! Pedig 09.15. még messze van, s ha tőlem örökli a fogzást, akkor 1 éves lesz, mire az első kibújik. HALLLLLLLLLLLLLLLLLLOD KUHA!!!!

A Babák egytől egyig nagyon édesekKépKépKép!

Gratula az újabb pároknakKépKépKép!

Róki!
Mi is mennénk a talira, s minket egyáltalán nem zavarna a nagyobb Srácok társasága. Persze Te vagy a házigazda.

Majd még jövök, ha tudok!
C.

KépKép
cinka

Kuha, remélem! De látod, Gergő naciját is ráncigálta, és ő rá sem hederitettKép

Róki, neked akartam még irni, hogy Julcsi is kis izgága, mint Zsuzsababa. Én sok mindenen aggódom, de ezen épp nem, mert nem gondoltam, hogy nekünk majd szende-szundi, nyugodt kislányunk lesz. Szerintem ha olyan lenne, nem is érezné jól magát majd köztünk, mert mi is izgágábbak vagyunk, meg indulatosabbak. Julcsi biztos kis ördögfióka lesz, de azt is látom rajta, hogy kedves, barátságos. Meg szerintem az sem baj, ha elégedetlenkedő az ember, abból sok jó születik, az visz előre. Persze fontos, hogy azért szeresse, élvezze az életet - de ez a két dolog megfér egymás mellett.

Virgonc kicsi lányom most épp fejenállni próbál a járóka sarkában és közben morog.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Cinka!!!!

Hát ez szörnyű, még szerencse, hogy fogalmunk sincs már, hogy milyen érzés ez! Lehet, hogy akkor mégjobban szétaggódnánk magunkat!

Sildi!

Köszi az oldalt a fogzásról, nagyjából átfutottam, de este, ha végre nyugi lesz, végigolvasom. Azt láttam, hogy többen dícsérik ezt a Vibrucol-t, úgyhogy ki fogom próbálni mindenképpen.

Kép
kuha

Majola!

Nyugi, várjuk ki a tali végét, jó? Hátha Gergő érett azóta egy kicsit a csajozásra ... Kép Kép Kép

Kép
kuha

Gyorsan dobok két képet,hogy el ne felejtsétek Melit.
Mi lehet ebben a dobozban?
Kép
Hogy tetszenek az új divatékszereim?
Kép
Persze ezeket apukám pakolta rám.Kép

ancsi26

Kép
Bocsi hogy mégegyszer berakom,de sikerült nagyobba megcsinálni.Kép

ancsi26

Ancsi, Sildi, mi az a gimo?

Megann hová tűnt, tud róla valaki valamit?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi!
Nagyban sokkal jobb!KépKép
Melike nagyon aranyos!És igazán csinos a kis retiküljévelKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

MajolaKépKépKép

Gyönyörűséges Julcsika a báliruhában, de anyun pihizve és reped kis ajakkal is!!! Tofinak is sokáig fel volt repedve. Aztán bekenegettem neki párszor szőlőzsírral és teljesen rendbejött.

Ancsi,
Melike nagyon nőcis a kiegészítőkkel!!!

Ezt pedig Julcsikának küldjük:
ábrándozó Tofi
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Prüntyi!
Megann családi okokra hivatkozva nem jön egy ideig, kérte, hogy ne is keressük. Kép

TofiKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Hjajjjj, végre álmodozik valaki rólunk isKép Már nagyon izgatottan várjuk a találkozást.

Andi, Bab, köszönöm a tanácsokat, holnap veszek szőlőzsirt.

Melike nagyon helyes nőciKép Kis pelusosKép

Felbuzdultam a sok keresztelőn és gyorsan megszerveztem én is, áprilisra. Április 2-án, Tüncsi keresztelőjének a napján nálunk a családlátogatás lesz, mert a pap csak engem ismer, és szivesen beszélgetne velünk.
Prüntyi, szerintem változó, ki kit hiv meg. Van, ahol a család van csak jelen és utána nagy családi ebéd van. Én szeretném, ha barátok is jönnének, gyerekekkel, és utána kis sütizés lesz csak. Mi jobban szeretjük az ilyen kötetlenebb formákat, a lagzi is egy kis kerti parti volt a templomkertbenKép
Már csak azt kéne gyorsan kitalálni, kik legyenek a keresztszülőkKép

Hari vajon jön a talira?

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi.
A gimoról Sildike irt fentebb.

Duda,Bab.Majola.
Köszönjük.Nem lehet elég korán kezdeni.KépKép

ancsi26

Kuha

Nem tudom ismered-e, de itt az M3 kezdeténél a Metro mellett van a Guliver Játéknagyker. Oda be lehet menni, csak ha nem vagy kereskedő, akkor nem adnak Áfa-s számlát.

Kép
Kép Kép
sildike

Majola, Kép
azt szeretném kérdezni, hogy milyen Eucerint használsz Julcsira? Az a sima Eucerin ph5 testápoló? Akartam ma venni, de a gyógyszerész nem tudta, lehet-e kiskölköt kenegetni vele. 2500Ft körül volt. Julcsi nagyon szép a habos-babos ruhában, de nekem a sportszerkók is tetszettek.
Gratulálok a szerelemhez! Kép

Prüntyi, Kép
nálunk a nagyszülők és a tesóink családdal voltak meghívva a keresztelőre.

Tofi, Meli, Gergő, Bazsika és Lacika nagyon szépek! Kép
Ha kihagytam vkit, Õ is!

NYÚLNÉ, DÓRI, merre vagytok???
Vendég

Tünde, én Omega 12%-osat használok, mert ekcémagyanús a bőre, de az kétszer annyiba kerül. Van egy tájékoztatónk, abban az Urea3%-osat is ajánlja gyerekek bőréhez, az szintén 2000 forint körül van. A ph5-höz nem irja, azt nem tudom.
Julcsi azóta kapott egy rendkivül olcsó gyógyszertári keveréket, amit a doktornéni irt fel, eddig az is nagyon jó.

KépKép

KépKép
majola

Sildike Kép!
Szenzációsak a képek! Nekem a habfürdős tetszett a legjobban. Lili is nagyon sokáig köztünk aludt, nem olyan sokkal Andris születése előtt hagyta abba. De ha rosszat álmodik, még mindig átjön. Bár kényelmetlen, de engem nagyon-nagyon megnyugtat, hogy ott szuszog közöttünk.
A gimó-bigyó minket is érdekelne, ha még lehet rá jelentkezni.

Fogzás: Lilinek is egyéves kora után jött ki az első! Pedig mindig azt hittük, hogy na most! De nem. Úgyhogy most is erre számítok!

Bab Kép!
Imádom a vörös hajat! Anyukám is vörös hajú! Sajna az unokák közül senki sem örökölte (eddig).

Majola Kép!
Állítólag ezek a berepedések lehetnek az erős szívástól is.
Nyugis/pörgős téma:
Anyukám nagyon pörgős (lsd. vörös haj), anyósom annyi energiával van megáldva, hogy huszonévesek is megirígyelhetnék. Mi a férjemmel nyugisak vagyunk. Lili pedig a két nagymama a köbön. Állítólag sokszor az unokák a nagyszülőkre ütnek. Én mindenesetre ezt időnként úgy élem meg, hogy alulról is, felülről is "rúgnak". Na majd az unokámmal összhangban leszek Kép.

Ayse

ayse

Tünde Kép!
Görbe délelőtt megvolt?

Ayse

ayse

Andi, Tünde, AyseKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Jó régnem jöttem, mert nyakig voltam, vagyok a vállalkozásban. Irodát, raktárat kellett szerezni, autót venni, embert felvenni stb.
De élvezem ha pörgés van ez a lételemem. Kincsivel ingázunk az iroda meg a lakás között, edzésben van a csajszi.

Már 5,5 hónapos 70cm és 7150g.
Rengeteget dumcsizik, vigyorog. Állandóan bele akar kotrni a tányérba, nagyon érdekli amit eszünk.

Róki köszönöm, megkaptam az e-mailt, mi is szeretnénk menni Kincsővel.
Viszolvasni még nem tudtam, majd próbálkozom.

puszi
KrisztaKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Majola!Kép

Gyönyörű Julcsika a báliruhájában!Kép Lehet, hogy elcsavarja Gergő fejét is?KépKépKép Ez a tekintet!Kép

Tofi nagyon szép az ábrándos szemeivel.

Melike nagyon csini!Kép

Róki!Kép

Mi is szeretnénk menni, remélem, addig meggyógyul Bubus. Ma már jobban volt. Az alvással szerencsére nincs gond, inkább nappal köhög, de ma már kevésbé.

Olyan cukik a fiúk, Gergő a konyhában mindig nevetteti Bubust, szembe vannak egymással, Gergő az etetőszékben, Bubus a hordozóban. Gergő bohóckodik, kukucsol, Bubus hangosan kacag. Új játékot találtam ki eredetileg Bubusnak, de Gergő is nagyon élvezi, egy takaróban gurigatom őket.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Sildi!

A gumok eltarthatok hosszabb ideig is? (mert nekem még "csak" 4 hos a kislányomKép)

Ha igen én is beneveznék rájukKép

Köszi

HEni

Kép
hencsi

Szép jó estét!Kép

Ma szerencsére Lívi nem sírt a foga miatt.
De még előttünk van az áttörés, úgy hogy bizti fog még szenvedni a felsők miattKép
(a többiről nem is beszélve, van még egy jó pár hátraKépKép)

Benianyu!Cinka!Sisotris!Havtünde!Göndörzsóf!Bab!Thomasanne és Sildike!!!Kép

Köszönjük, hogy gondoltatok ránk fogzás miattKép
Lívike puszit küld érteKép

Göndörzsóf!Kép
Nem adok sokszor Panadolt neki, tudom h nem jó sajnosKép
Eddig 3 x kapott mikor már nagyon keservesen sírtKép
Olyankor már mouszáj mert én is sírok vele de ilyen még csak 3 x volt.

Sisotris! HavtündeKép
Máté és Zita tényleg hasonlóan néznek.Nagyon édikKép

Sildike!Kép

Gyerkőcök nagyon helyesek és jó a Sudokrém reklámKépKépKép

Duda!KépMajola!Kép
Nati és Julcsi nagyon szép kislányok és tényleg nagyon hasonlítanakKép

Kuha!Kép
Gergő hogy van?
Nagyon nyűgi?
Neked sírt már nagyon keservesen mert olyankor töri át ált. az ínyt, nálunk így volt az első kettőnél alul.

Ancsi!Kép
Meli nagyon édes és nem felejtettem el őtKép

Bab!Kép
Tofi nagyon cukiKép

Bkriszta!Kép
Lányod nagyon édes és jó nagy márKép

Hú na végre megvan mindenki akinek írni akartamKép

Mea
mea

Mai képek a fiúkról.

Nolcsi így próbálja itatni Leont....
Kép

Egy kép Esztinek:
Kép

Leonka a lábait akarja elkapni:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hali!

Itt a tavasz első napja!!!!!
Ettől függetlenül, nálunk bazi hideg volt, de legalább sütött a nap.
De nem ezért nevezetes ez a nap, hanem azért mert kicsi fiam hátról hasra fordult!!!!! Kép

Kuha
fogunk még nekünk sincs, lehet, hogy ezért nyüszizik, de nem sír vigasztalhatatlanul.
Kispárna csücsök sok mindenre jó. Én kis koromban úgy aludtam el, ha a csücsköt betűrtem a párna alá, hogy miért....?

Ancsi
Nekünk 100x100-as összecsukható fa járókánk van, 2 szintre állítható, nagyon bejött.
Etetőszékünk még nincs, mi is most keresünk.
Meli felékszerezve Kép Ez a hozománya?

Bab
Tomi is hallgat a nevére, már ha éppen kedve van.
Tofi Kép

Manka
Jó pihenést, aztán óvatosan!

Sildike
Hangosan röhögtem a télapós sztorin és a tornáson már sírtam! Kép
Sajna nem minden képet látom, de ami megjelent az nagyon jóóóó!
Ja! Bazsi és a Sudocrem meccs Kép

Jucc
Honnan meríted az energiád??????
Éjszaka vasalsz, nagytakarítasz, 2 gyerkőcöt nevelsz????? Oszd meg a titkot!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Ayse, azért ahogy leirod néha a napjaidat, te is eléggé pörögszKép

Zsóf, Gergőre már nem is mertünk gondolni, tiszteltük benne a hősszerelmest. Bubusnak jobbulást. Jó lehet a takaróban hempergésKép

Mea, nálunk is nyüglődés van a fogak miatt. Eglsz napos pörgés a baba körül.

Kriszta, jó hogy jöttél!
Kincső is hogy megnőtt! Szép kislányKép

Barbapapa, hogy neked milyen rendes gyerekeid vannak!Asszem nálunk nem lehet majd ilyen egyszerűen együttfürdést rendezni, ha lesz kistesó. Nagyon helyes Nolcsi, amint a még kisebb fiókát próbálja itatniKép

Aki együtt fürdik a babával: ha egyedül vagytok otthon, ezt hogyan kivitelezitek? Még egyedül nem mertem megpróbálni, tartok tőle, hogyan teszem be a kádba, meg veszem ki.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Lányok,ez lehetetlen!
vagy nem tudok belépni(reméltem ti seKép)vagy nem jutok a gép elé,ha meg igen több oldalnyi csivitelés vár rám!olvasom,olvasom,de nem tudok mindenre reagálni!n ebben béna vagyok!viszont:
A KÉPEK MIND NAGYON-NAGYON JÓK ÉS SZÉPEK!!!Kép
azért néhány hozzászólás:
Manka7,
lényeg,hogy megdumáltuk és minden mehet úgy mint rég!Képén is várom már a talit,hogy találkozhassunk!KépKépKépKépKép
Cleo,
mit is mondhatnék.....inkább itt egy kép Kisnyúltól Majának!KépKép

valaki kérdezte mi van a nyúlfogakkal,jelentem semmi,de a dokinéni szerint 1-2hét és kibújnak,mi ebből semmit se észlelünk KisnyúllalKép!akiknek már kibújt nagy GRATULA!akik éppen szenvednek tőle,azoknak kitartás!

súlyproblémánk is megoldódott(már ami Kisnyulat illetiKép),két hét alatt hízott310-et,így most 6760-at nyomunk!pedigmár tápszer is lett felírva,mert volt,hogy már annyyira nem volt tejem,hogy Nyulacska sírt miattaKép,de amióta az az izé a pocunkra került,a tejem is megjött és jól bezabálunk minden nap!nasinak az almapüré is megmaradt,mert az milyen már,hogy Kisnyúl imádja,kúrjongat miatta,én meg nem adok neki többet,amikor már hozzászokott!Kép

egyre ügyesebb is,pelenkázni,öltöztetni nem lehet,mert egy perc nélkül nem bírja ki forgolódás nélkülKép!nagyon nagy gézen-gúz!

most ennyi,remélem hamar be tudok kapcsolódni ismét,jó éjt mindenkinek és még pár kép!KépKépKépKépKépKépNyúlné és Kisnyúl,aki kedden volt 5hónapos!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! Kép Kép Kép

Kuha,
Úgy tudom, hogy nem kell kártya a vásárláshoz, bárki bemehet. Van kisker ár és nagyker ár.
Sajnálom, hogy Gergő is így szenved a fogával. Kép

Kuha, Cinka
Nekem is egyéves koromban jött ki az első, de Beninek már 7 hónaposan kibújt. Kíváncsi vagyok Danié mikor bújik ki, remélem előbb, mert még 2 és fél hónap szenvedést nem szeretnénk.

Manka
Jó síelést!!! Kép

Rokica,
Mi is megyünk a talira! Kép

Sildike,
Nagyon jók a képek! Kép Balázs édes kicsinek, most meg nagyon jóképű kisfiú már! A Sudokrémes kép nem semmi! Jajjjj. Elhiszem, hogy volt balhé, mikor le kellett mosni.
A csíkos sapkás röhögős képen nagyon aranyos Lacika. Kép Meg a többin is.

Jucc,
Nem tudom mi lehetett ma a levegőben. Dani is 3 órát aludt ma délelőtt. Bár ő nagyon jó alvó még mindig. Kopp-kopp-kopp. Kép
Egyébként nálunk is úgy szokott lenni, hogy Beni épp akkor ébred, mikor én még egy picit visszamennék aludni.
Tényleg nem semmi energiád van. Már napok óta megállás nélkül dolgozol a két fiú mellett.

ZSóf,
Beni is bohóckodik Daninak, meg ugrabugrál. Dani meg imádja, mosolyog neki vissza. Olyan édesek. Kép Ez a takaróban gurítás jó lehet, mi is kipróbáljuk majd. Kép

Majola,
De helyes Julcsi! Csiniben is és ahogy alszk rajtad akkor is! Kép
Én fürdettem Benit régen úgy egyedül, hogy együtt voltunk a kádban. Mindent jól előkészítettem, nehogy vizesen kelljen rohangálni. Mindig a mosógépen töröltem meg, oda volt készítve a törölközője, meg az összes szükséges cucc. Kiálltam a fürdőszobaszőnyegre vízesen, rátettem Benit a mosógépre, félkézzel belebújtam a köntösbe, hogy nem folyjon rólam sem a víz. Kb. ennyi, de egyszerűbb, ha Apa segít kivenni. Kép

Barbi,
A fiúk csúcsédesek! Kép

Kriszta,
Üdv újra itt. Kincső aranyosan ül az ágyában! Kép

Thomasanne,
Gratula a forgáshoz Tominak! Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Még egy kép és eltűnök...Kép

Kép
Kép
thomasanne

Nyúlné,
Kisnyúl még mindig imádnivaló, nagyon szép! Kép Ha kislány lennék én ráhajtanék! Kép
De jó, hogy megoldódott a súlyproblémátok! Tápszer a polcon az szokott segíteni lelkileg. Kép

benianyu

Kriszta!Kép

De szép nagylány lett Kincső!Kép Milyen ügyesen ül!Kép

Mea!Kép

Örülök, hogy ma nem fájt Lívike foga. A doki Bubusnak is írt fel Panadolt a betegsége miatt, 3 napig kellett szednie, de legtöbbször kiköpte, de annyira nem bántam, ha már így alakult.Kép Külön technikákat kell kidolgoznom, hogy beadjam neki a gyógyszereket, mert egy pillanat alatt kilöki/kirúgja a kezemből, aztánha még maradt, azt kiköpi/ bugyborékolja/gargalizálja. KépSzegény.

Zsuzsa!Kép

Kíváncsi leszek a talira, hogyha tudunk menni, Gergő mit szól majd.

Barbi!Kép

Nagyon aranyosak a fiúk.Nolcsi milyen gondoskodó.Kép

Kép
Kép
göndörzsóf

Kriszta,
Kincsőnek nagyon szép hajzuhataga van!!! Édi a leánykád!

GöndörzsófKép
Mi is görgetjük Tofit, nagyon élvezi ő is!

MeaKép
Kitartást az áttöréshez, reméljük, hamar meglesz!!!

Barbi,
Édes a kis gondoskodó Nolcsi, és a gribedlijétől odavagyok! Leon a lábkergetős képen pedig zabálnivaló!!!

ThomasanneKép
Szelektív hallás nálunk is működik.

Majola,
Még én sem mertem egyedül belefogni a fürcibe. Betenni még nem lenne probléma, de kiszállni hogyan lehet, azt nem tudom. Legfeljebb úgy, hogy csuromvizesen hajtod végre a műveletet, csak én félnék, hogy elcsúszom a kövön Tofistól a vizes lábammal...

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Én is teszek fel két képet! Kép

KépKép

benianyu

megzabbantom Danigombóc forgójátKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Kép Kép Kép Olyan, mintha rajzoltuk volna, nem? Kép

benianyu

Sziasztok!

Képzeljétek, Mátét ma babakocsiban vittem sétálni! Már kicsit nehéz a kendőben cipelni a hétkilós popóját, és rájöttem, ha csak félig ültetem fel, az kb olyan, mint mikor az ölemben ücsörög, nem hinném, hogy ártok vele neki. Mindenesetre nagyon élvezte, végig dumálta az utat, már ameddig el nem aludt Kép Akkor lefektettem, és még jó fél órát sétáltunk a napsütésben. Kép

Cinka,
ezek a gyerkőcök már csak tudnak valamit. Rájöttek, hogy úgysem hagyjuk őket sokáig nyafizni Kép
Itthon nagy játszószőnyegünk van, anyukáméknál hálós járóka, amiben Máté akkor érzi jól magát, ha én futok a kutya elől, vagy fordítva, és az illető eb ugat, és morog Kép Így akár órákat képes lenne mozizni, nagyon izgatják az állatok. Kép Húgom kis buta macskája is odajött ma dorombolni, végre eljutott idáig, félt egy kicsit Mátétól, de nem hagytam, hogy Máté megfogja, nagyon vedlik szegénykém.

Az illető eb:
Kép

És Máté, ahogy sasolja:
Kép

Ayse,
remélem, Andris jobban lesz ma éjjel!
Alulról-felülről Kép Örülj neki, Lili legalább öntudatos kiscsaj lesz, aki nem hagyja magát a pasiktól befolyásolni Kép

Sildike,
b@sszameg, ez egy igazi fos KépKép
Cindy torna ezek szerint betett rendesen Kép
Mi is kérünk gimógumót! Köszi Kép
Képek a fiúkról nagyon aranyosak Kép

Jucc,
éjszaka Kép De legalább kárpótolnak a gyönyörű vigyorú gyerekeink Kép

Barbi,
fajárókával ugyanaz lenne nekünk is a gond. Ma a kiságyban találtam rá hason, és a két lába kifele lógott szegénynek Kép Mondjuk nem is szólt volna, hogy szenved Kép
Fiúk helyesek Kép

Kuha,
szegény Gergő Kép Máté egy plüssvirágot rág, meg a tengeri csillagán a rákot folyamatosan. Meg a cicimet. Egy hegyes foggal Kép

Majola,
Julcsi tündérkirálylány igazi Csipkerózsika Kép
Virgoncsággal mi is így állunk, egy nyugisabb fajta kölök megződülne ilyen szülők mellett Kép Azért próbáljuk majd úgy nevelni, hogy tudja: az emberek boldogtalansága 90%-ban abból fakad, hogy nem tudják a jelen szépségeit értékelni, mindig "valami mást" kergetnek.
Fürdés:
Nálunk a kád mellett van a mosógép, azon a pelenkázólap. Levetkőzünk mindketten, Mátét beolajozom, míg folyik a víz, belépek a kádba, felkapom Mátét, fürcsi, csúszós Mátét szorosan fogva felállok, kirakom, megtöröl, félkézzel fog, másik kézzel anya törölközik, pelus, pizsi, és nyomás az ágyba Kép
Kb ugyanúgy mint Benianyuék Kép

Duda,
köszi, választ is adtál az előbb majdnem feltevésre került kérdésemre, miszerint: "Miért van Julcsi szája felrepedve?" Kép Máténak is sokszor száraz a szája bőre, lehet, mi is bevetjük a szőlőzsírt.

Ancsi,
Meli nagyon csini Kép

Bab,
Tofi nagyon helyes! Szőlőzsírt most már biztosan kipróbáljuk Kép

Havtunde,
mi a sima Eucerin ph5 testápolót használjuk, itt Harasztin 2250-ért vettem, meg kapott Olajtusfürdőt is, ami ugyanennyibe került, és leszedte a koszmót.

Kriszta,
Kincső változatlanul szépséges! Kép Ha nem is jössz olyan sűrűn, legalább képet tegyél még fel!

Thomasanne,
gratula a forgolódáshoz! Kép
Napocska nálunk is jelen volt egész nap.
Tomi nagyon huncut Kép

Nyúlné,
Kisnyúlnak boldog öthós szülinapot!
Nagyon helyes még mindig, gyere vissza minél előbb Kép

Benianyu,
Dani nagyon meglepett arcot vág Kép
Elvis-séró még mindig nyerő Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
19+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

ThomasanneKép
Nagyon jó ez a kép! Tomi nagyon cuki! Gratula a forgolódáshoz! Most már mi is belehúzunk!!!

Nyúlné,
Szupi, hogy Kisnyúl ismét gyarapszik! A fogacska meg majdcsak előkerül! Kisnyúl naggggyon szép és még milyen huncut!

Benianyu,
Dani csudaszép és milyen kis komolyan tud nézni!

Kép
Bab és Tofi
bab

Thomasanne Kép!
Gratulálunk a forgolódáshoz!

Majola Kép!
Igazad van, szoktam pörögni, nem tudok semmittenni. Én tulképp az emberekhez fűződő kapcsolataimra gondoltam. Abban nyugisabb vagyok.

Andris ma nem lázasodott be (kopp-kopp-kopp).

Ayse

ayse

Sis Kép!
Köszi!!!
Oké, a pasikra ne hallgasson! De ránk igen!!! (ilyen önző anya vagyok)

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: