A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok lányokKép

InariKép
TUDTAM,TUDTAM,TUDTAM.......
Potyogtak a könnyeim mikor olvastalak,annyira örülök nektek nagyon nagyon szoritottam hogy ne kelljen átéljétek ezt a méhenkivülis borzalmat.Jöhet a kismamanaciKép

GigiKép
Örülök hogy jobbanvagytok!

DiaKép
Remélem már ti is jol vagytok!

EnigmaKép
Megy a gyogypuszi,rosz lehet igy apa nélkül,föleg hogy még nyügösek is vagytok de annyira ügyes anyuci vagy.Rég láttunk képet a babokrol.

NikoszKép
Gyönyörüek a babák,olyan édik,és jo nézni öket meg álmodozni hogy egyszer talán mi is átélhetjük ezt a csodát.

KatácskaKép
A kutyus tündi-bündi.Hogy teltek az elsö napjai nálatok?Sirt sokat?A miénket mikor elhoztem ilyen picin 3 északa nem aludtam babusgatni kellett mint egy gyereket,ugy sajnáltam hiányzott neki az anyucia meg a tesoi mert akkor lett elválasztva tölük.De nagyon igyekesztem potolni öket aztán pár nap mulva megnyugodott mert érezte hogy jo helyen van.

TimiKép
Most hosszunak tünik ez az egész de gyorsan eltelik az idö meglátod.Mondom én aki állandoan harcba vagyok vele.

RoxálKép
Mikor kapod meg a babokat?Már tudod?Nagyon szorittok hogy minden rendben legyen.

VandaKép
Hogy van a kutyusod?Nő már a szöre vissza?
És te jol vagy?Azonkivül hogy most kicipeketted magad kis lelked rendben jött?FElkészültél az ujabb menetre?Mindjárt lejár a 40-en nap!

StellaKép
Hogy vannak a haspokok?Pihiztek?

WishKép
Ugy sajnálom pedig nálad még reménykedtem,hogy hátha.

Drága lányok annyira aranyosak vagytok,és annyira jol esik a vigasztalo szavaitok,amire most nagyszükségem volt,és van.Ma voltam a Dokinknál,most jöttem haza.Nagyon aranyos volt,sokat beszélgetett velem a kis lelkemmel mert látta hogy nagyon ki vagyok.Ö is nagyon dühös volt,már tegnap a telcsiben is mikor felhivtam hogy mi van nagyon csunyát mondott még ilyent nem hallodtam tőle.Hát nagy valoszinüséggel a láz tett be most nekünk.Elküldött genetikára,de valahogy semmi kedvem hozzá,meg szerintem és szerinte is nem hiszem hogy baj lenne azzal a részével,de mivel a harmadik sikertelen le kell fussuk ezt a kört is.Még nem tudom hogy hogyan tovább de azt hiszem most legalább egy fél évet kihagyok.Elfáradtam.

Lányok Képmindenkit puszillok,akit kihagytam azt duplán puszillok!

Kép
póci

TimikémKép Na végre írtál magatokról is!!! Figyi, meglátod, az állóvíz hamarosan örvénylő folyóvá válikKép - nem győzöd majd kapkodni a fejed. Paptibi gyorsan elintézi a dolgokat, márc 9. mindjárt itt van! Szerintem nem érdemes mindenféle kezelésekkel bajlódni, nem szokott sikert hozni, az idő meg megy... Timikém, ha lombik, akkor lombik, ne félj tőle!!!! Képeket rakok fel hamarosan. Puszi neked!!!Kép
Méhpempő szerintem van a DM-ben is!!

AnnaKép Hááát az még tényleg odébb van, de hidd el, minden rendben!!! Addig csinálj még pár tesztet! (Én be sem merem vallani hányat csináltamKép)

VandámKép Hogy állsz a fogyival???

EraKép Én még ezer éve kértem TORCH (toxoplazma, rubeola, citomegalov., hepatitis) vizsgálatot. Na a körzetim azt sem tudta mitévő legyen. Nagy nehezen összehoztuk, de valami 1 hónapot vártam, és körülményes volt. (Ez persze nem ilyen bonyolult, de szegénykém már csak ilyen, meg ez már régebben is volt). Szóval mikor már pocakos voltam nem akartam ennyit tökölni, ezért elmentem a Hungária krt-ra, ott van egy magán laboratórium, ott megcsinálják pikk pakk, de persze fizetni kell érte. (Ha gondolod előkeresem, rengeteg mindent szűrnek ott). De a körzetid tuti beutal ha kéred, bár szerintem is átestél már rajta, de nagy ritkán ez sem mindig 100% garancia, szóval megér egy szúrást a dolog.
enigma

Mi az a toxoplazma szűrés? Ez mit tud okozni?

Enigma! 3 kg-ot már tuti fogytam, de most nem állok rá a mérlegre, mert az előbb ettem magam halálra (majdnem). Még két kiló és megvan a Dévai által előírt 5kg minimum. Azt a két kilót remélem leadom még 10 nap alatt, de szerintem úgyis hamarabb fogom hívni, mint kellene.

Póci! Ha úgy érzed elfáradtál (gondolom lekileg értendő), mindenképp várjál, akár fél évet is, amikorra újból összeszeded magad. A hozzáálláson sok múlik az biztos. De úgysem fogsz bírni várni fél évet szerintem, valahogy hadilábon állunk mi az idővel.
Én jól vagyok, annyira nem készülök még a következőre. Csak muszáj lefoglalnom magam, különben csak kínlódok. Meg jó ideje először nem fáj egyáltalán a hasam, ez is jó.

Inari! Most nyugodtan cipelhetek, nem lehet bajom tőle. Pete nincs, gyerek nincs. Hédi kutyukámnak nem javul a szőr helyzete, kapja a gyogyikat, de mégsem nő a szőre. Egy hét múlva kell visszavinni, és akkor lesz vérvétel, hormonosak. Remélem abból majd több kiderűl, mert már tényleg idegesít a dolog. Eltekintve attól, hogy Hédinek sem jó, a sétálás is csak sötétbe megy jórészt. Az utca végén van a Bodrog part, oda szoktunk menni a töltésre, és természetesen ott nem igazán van világítás. Hát elég rossz sötétbe botorkálni. Kép

Milyen hülyeség ez az eszkimó fehér megkülönbözetetés? Hát persze hogy felismernek 50 félét, náluk az a színes. Kép
vanda978

Drága PóciKép Így az éteren keresztül is nagy nagy ölelés és puszi neked!!! Rakok fel képet (Timi, meg Te mindig hiányoljátok őket, cukik vagytokKép) Neked is lesz hamarosan 2 ilyen kis tündéred! Biztos!

Beteg gyermekeim most alszanak. Most én vagyok a dög anya, aki az orrszívóval macerálja őket állandóanKép
enigma

DodoKép
Nagyon szép a kislányod Kép Érdemes volt várni rá Kép

TimiKép
Lesz bekukkantás mindenképpen, csak szerintem nem a Nyírőben. Tapasz ügyben: ugyanazt a gyógyszert (hormont) kaptam én is, amit Anna, csak nem tapaszban, hanem bogyóban.
Andrológus: Szerintem, csak akkor várjatok a kezelés eredményére, ha inszemmel szeretnétek folytatni. Nagyon kétes az eredmény, úgyhogy ha meg tudtok barátkozni a lombikkal, akkor ne várjatok.

PóciKép
Genetikát tudjátok le, kb egy óra alatt megvan és 3-4 hét az eredmény. Ha elfáradtál, pihizzél csak, úgyis érezni fogod mikor állsz készen a folytatásra.

Lányok én teljesen kész vagyok. Tegnap reggel óta nem véreztem semennyit, aminek tök örülnék, de ott van az a rohadt negatív teszt. Ráadásul a hasam iszonyatosan görcsöl, teljesen mensis görcsökkel. Utálom ezt a szivatást Kép

wish

DodoKép
Nagyon szép a kislányod Kép Érdemes volt várni rá Kép

TimiKép
Lesz bekukkantás mindenképpen, csak szerintem nem a Nyírőben. Tapasz ügyben: ugyanazt a gyógyszert (hormont) kaptam én is, amit Anna, csak nem tapaszban, hanem bogyóban.
Andrológus: Szerintem, csak akkor várjatok a kezelés eredményére, ha inszemmel szeretnétek folytatni. Nagyon kétes az eredmény, úgyhogy ha meg tudtok barátkozni a lombikkal, akkor ne várjatok.

PóciKép
Genetikát tudjátok le, kb egy óra alatt megvan és 3-4 hét az eredmény. Ha elfáradtál, pihizzél csak, úgyis érezni fogod mikor állsz készen a folytatásra.

Lányok én teljesen kész vagyok. Tegnap reggel óta nem véreztem semennyit, aminek tök örülnék, de ott van az a rohadt negatív teszt. Ráadásul a hasam iszonyatosan görcsöl, teljesen mensis görcsökkel. Utálom ezt a szivatást Kép

wish

Wish! Most akkor csak egy nap véreztél? Szegénykém, el tudom képzelni, hogy azt sem tudod mire gondoljál. Ha jól emlékszem neked mindig ilyen körülményes ez a vérezgetős dolog. Igaz?
Azt akartam tőled már régebben is kérdezni, hogy a progiszuriba mi fáj? Az anyag okoz fájdalmat, vagy a tű vastag?
vanda978

Lányok!

Csak röviden, mert kikapok.
Inari drága, annyira örülök, nem hittem én ezt a méhen kívülit... Szuper, s az ikrek Kép

Vanda!
Progiban a szuri a rossz, olajos, így nehezen szívódik. A szurit magát én szinte meg sem érzem.

Nos, megvolt a transzfer, négyet kaptunk vissza, kettőt hatchingel. Enigma, annyit jársz az eszemben, elkezdődött a para nálam is. Ne aggódj, nem kaptam el semmit (remélem, egy kis babakórt igen Kép)

Eszter
Kép
roxal

InariKépKép
Micsoda fantasztikus hírek!!!!
Apa reggel járt már a Babaneten, de nem is mondta!!!
Írtóra jól néz ki most a tábla! És ha kiderülne, hogy Annánál is dupla csuda növekszik...
Nagyon-nagyon örülök nektek!!!

WishKép
Szegénykém! Mikor mész Dévaihoz, amikor végre kiderül, hogy most mi van?
Ha már távtesóknál tartunk... az enéymek is rendesen kikészítettek az elején, úgyhogy lehet, hogy nagyonis hasonlítanak egymásra!!!
Legalábbis én nagyon remélem!

EnigmaKép
Te orrszívóval hadakozó rémség!!!
Remélem hamar meggyógyulnak a Manók. Hatalmas pusszantást küldök nekik, talán segít!!!

PóciKép
Köszi, a fiúk jól vannak (remélem). Bár ma rendesen rámhozták a frász, mert egész délelött szundítottak és nem volt egy rezdülés sem bentről.
Rám is jött a para, hogy biztos ki akarnak bújni és ehhez gyüjtik az erőt.
Aztán apa is beszélt velük és ebéd után beindultak.
Hát, mit mondjak, nem egyszerü így a végén. Az ember sose tudja, hogy most mit érez, és az jó, vagy rossz!!

RoxalKép
Drukkok mennek ezerrel!!! Remélem ez a mostani sikerszéria nem szakad meg addig, amíg teljesen sárga nem lesz a tábla!!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

VandaKép
Eddig nem volt körülményes várezgetés, elkezdtem vérezni, és abba sem hagytam. Most van csak ez a vérzek egy kicsit és abbamarad. Nem is volt egy nap, csak egy fél éjszaka, úgy kettőtől hatig.
A szurival úgy van, ahogy Roxal írta. A beadás egyáltalán nem fáj és általában utánna sem.

RoxalKép
Én nem tudom, de ahogy elolvastam a bejegyzésed egyből megszállt azaz az érzés, hogy ez most tuti sikerült nektek. Csak így egyszerűen Kép Remélem működik ez a hatodik érzék és így is lesz Kép

StellaKép
Holnap megyünk a dokihoz.

wish

SziasztokKép

Szerencsére Olikám már nagyon jól van. Viszotn extra anyás. Ha ezt lehetett egyáltalán fokozni. HÁt úgytünik lehetettKép

Ma voltam kötelező továbbképzésen. HOlnap is megyek. Legalább egy kicsit kikapcsolódom, meg a barátnőimmel lehetek.

EnigmaKép
Gyógyúljatok meg gyorsan!! Remélem most már hamarosan vége lesz a télnek.

Puszi

Bocsi, hogy másnak nem írok, de ezt a menyiséget már nem tom követni.

KépKép
gigi28

dodo32
Gyönyörű kisbabád van. Olyan édesen tudd mosolyogni. Kép

Wish
Próbáltál már valami nagyon érzékeny tesztel is tesztelni?! Elég fura, hogy alig véreztél. Szerintem azért egy UH -val minden kiderülne.
Gondolom holnap majd az orvos többet tudd mondani. Azért én majd gondolok rád, és szeretném ha holnap meglepetés érne, és mégis a pocidban lenne. Tudod nekem is megtapadási gondom van, már nem tudok mire gondolni. Ezért ha sikerül valami megoldást találni, akkor légyszíves írd meg.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Wish,
hát igy azért más a helyzet.Én azt hittem rendesen megjött. Egy kis vérezgetés az elején még belefér. Látod az enyémek az UH elől bujkáltak, a tieid meg a tesztet nem szeretik.Kép Dévaihoz mikor mész? Még bizakodom, szerintem ideje lenne, hogy Te is felkerülj a sárgába, utána jön Roxál, aztán a többiek.

Stella drága,
Hát ez tényleg ijesztő lehetett.A kis lustik, még hogy végig aludták a délelőtöt, aztán meg este nem hagyják anyát aludni. Remélem hamarosan már mi is ilyeneken fogunk aggódni. Enigma irta, hogy élvezzük a terhességet, csak azt nem árulta el, hogy mi a módszer. Most lehet izgulni a szivhangért, aztán a AFP szűrésen, aztán a tarkóredőn. És a végén meg, pláne ha nálunk is ketten maradnak, azon, hogy nehogy hamarabb kibújanak. De ez az izgalom már nagyon jó.Kép

Gigi,
jó is az amig ilyen kis bújós, 10 év múlva már fel lesz háborodva, ha nyilvános helyen megpuszilodKép

KépKép
inari

Roxal! Szurkolunk nagyon, te is a sárgába kerülhess hamarosan.

Wish! Ha így volt, akkor nem baj, hogy én még bízok a sikerben kicsit? Elvégre nem jött meg, vagy ki tudja mi ez. Meddig kellene kibírni még a mensinek?

Nem bírom ki, hogy ne rakjak mai képet kis tündi-bündimről, voltam pesztrálni. Na nem volt ám végig a kiságyba. Kép Kép
KépKép
vanda978

Sziasztok Csajszikák!

Enigma!
Egyedül, két nyűgivel, plusz még a Mami is dögrováson.. Kép Azért remélem, az aktív topikélet segít túlélni az időt, míg Zuxx hazaér.
Ez a sajt dolog elég letaglózott. Én sajtot sajttal eszem. Ezt nem t'om, hogy fogom bírni... Kép

Timi!
Nekem van egy csomó méhpempőm itthon. Nagyon szívesen Neked adnám, most úgy tűnik, nincs rá szükségem. Hogy tudnánk megoldani?

Vanda!
Õ a keresztifiad? Nagyon édes!
Hogy mindig új hírrel jövök-e? Hát most egy darabig nem lesz hírem, csak márc. 14-én megyek dokihoz.

Wish!
Hányra mentek holnap Dévaihoz? Csak hogy tudjam, mikor drukkoljak igazán! Kép
Elhiszem, hogy idegesít ez a dolog. Én is tutti kilennék ettől.

Erika!
Nekem Dévai azt mondta, hogy napi 3 alma kell a vas miatt. Hát ezt is elég nehezen tartom be, mert nem igazán szeretem.
A maszek labor címe: Hungária krt. 70. Tel: 220-5889. Sajnos muszáj volt 1-2 vérvételt ott csináltatnunk, hogy időben elkészüljön.

Póci!
Azért jó, hogy Dévai is így állt hozzá, ha jól érzem, most erre szükséged volt! Teljesen érthető, hogy elfáradtál. Egy kis pihenés biztos jót tesz! Kép

Dodo!
Gyönyörű a kislányod! Kép

Roxal!
4 kicsi! Azta, ennek most muszáj sikerülnie! Csak pihengess sokat-sokat! Kép

Stella!
Mindig van min aggódni, igaz?
A fiúk meg biztos ördögfiókák lesznek, ha így megviccelik Anyut és Aput! Kép

Gigi!
Továbbképzés??!? Lemaradtam valamiről? Kép
Már az is csoda, hogy ennyiszer be tudtok nézni. Mindig csodállak Benneteket Enigmával!

Juci, Seszi!
Merre jártok? Hiányoztok a bandából! Kép
Vendég

Roxal!
Jaj de jó!! A számnak is nagyon örülök meg az AHA-nak is. Ezek után már csak azt válaszolhatod a "Roxal, babát vársz?" kérdésre, hogy AHHHHHA!!!!!Kép
De tényleg!!!KépKép
Meddig vagy otthon?? És mától vagy már a punkció óta?

Wish!
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a holnapi napra. Mentek már reggel vagy csak délelőtt? Holnap nehézkesen tudok netezni, de jövök, amint tudok.

Stella!
Hány hetesek is vagytok? Úgy látom, nagyon jól megértik magukat a lurkók apával. Könnyen meggyőzte őket, hogy elég a pihiből, induljon a játszótér.

Póci!
Tényleg ez a láz nem hiányzott. Menjetek el gyorsan a vérvételre. Addig is talán gyorsabban telik az idő, amíg annak az eredményét várjátok. Biztos vagyok benne, hogy szépen rendbejössz, és újult erővel mentek tovább a pároddal a babás úton.
Igen lányok, én magam sem értem, hogy mire menne ki ez a gyógyszeresdi. Ha meglesz a kromoszóma eredmény, akkor már okosabbak leszünk. Addig átprogramozom Paptibi agyát, hogy ne engedje ezt a gyógyszeresdit.

Vanda!
Nagyon édes! Azért ott ül a szemében a rosszaság.
lkt

Inari!
Ez Fantasztikus hír!!! Csak most tudtam gép közelbe kerülni, de sokat jutottál eszembe (igaz így ismeretlenül de remélem nem baj) De jóó hogy minden úgy végződik mint a mesében! Tudod a végén mindenki megkapja megérdemelt jutalmát, mindenki boldog és minden csupa csupa szép!!! )))))))))

Wish,Te olyan erős vagy!!! Hihhetetlen!
Nagyon fura hogy még nem jött meg…lehet hogy??????? (most inkább csak suttogom)
ha nem baj, írnál a problémátokról? Erős a gyanúm hogy nagyon hasonló cipőben járhatunk….

Kagyló, privizzünk!!!  Én a mizzy@citromail.hu-n elérhető vagyok

Roxal, huuuuuhaaaa! Ez jól indul! Hajráááá 
zizzy

Sziasztok én a BMC-s topicba szoktam irni de ide irányitottak kérdésemmel, vagyis Stellához nevezetesen.
1 hónapos vagyok Kép de sajnakb 2 hete folyamatos kontrollra járok a túl stimú miatt. Kétszer le is csapoltak Kép
Nem is ez a gondom de tegnap és ma reggel is totál begörcsölt a hasam ami elég ijesztő.
Szeretném tudni féljek e vagy sem, ez természetes vagy gondok lehetnek? Kérlek segitsetek akár ha rossz hir is csak irjátok le, mert beleőrülök a bizonytalanságba. Előre is köszönöm

chesti

Figyuzzatok, ezt most olvastam a nők lapjában:
"Az úgynevezett fokhagymapróba a 19. századik tartotta magát. Lényege az volt, hogy az asszony "nádrájába" (szeméremtestébe) fokhagymagerezdet kellett tenni éjszakára, és ha reggelre fokhagymaszagú lett a lehelete, akkor nem várandós, ellenkező esetben igen."

Na, nem kell ezentúl tesztet vennünk, apa reggel megszagolgat, és kész. Kép Wish?
vanda978

Erikaaaa! Kép
TUDTAAAAAM! Kép Kép Kép
Egyszerűen muszáj volt annak a kis petezsáknak jó helyen lennie - s hogy kettő!!! Dupla öröm! Kép

Drága Duddu! Kép
Hát, ha már így rendelésre is próbálsz álmodni a kedvemért, tul.képp mindegy, hogy milyen lebontásban sikerül, azt már inkább a jóstehetségedre bíznám (hol is tartasz az asztrológia tanfival?). Kép Mindenesetre, ha vegyespáros lenne, az egyszerűen maga a tökély lenne.

Drága Wish-em! Kép
Szomorka vagyok nagyon... szorítok a holnapi vizsgálathoz. De, ha most tényleg úgy van, ahogy a teszt mondja, akkor jobb lenne már tényleg rendesen megjönnie. És akkor valóban a hisztero lenne a legbölcsebb döntés.

Kata! Kép
Ebecske egyszerűen zabálnivaló! Milyen kis falatka! Kép Milyen nevet kapott?

Roxal! Kép
Júj, nagyon izgulok értetek! Bár úgy lenne, ahogy itt már többen is mondták: AHHAAA! Duplaaa! Kép

Zuxx! Kép
Boldog szülinapot, így a távolba is!

Betegeskedők! Kép
Örülök, hogy már gyógyulgattok. Kép

Réka! Kép
Évi 77-nek nagyon drukkolok, atyavilág, lehet, hogy már boldog anyuka!!! Mindjárt átolvasok!

Csajok!
Át kéne nevezni lassan a topicot Dévai Ikres Klubbá, vagy ilyesmi. Kép

Nekünk nagyon jól alakult a 7vége: szombaton itt voltak a tesókámék az 1 éves Levivel, meg barátnőmék a fél éves Balázzsal, úgyhogy egésznapos babazsúr volt. Kép Vasárnap társas-parti, ha már veletek nem jött össze eddig.
Aztán tegnap egy kis extrémkedés: nem volt elég a hóvégi zárás, még munka után elmentünk a Mátyásba barlangászni Kép, 3 órát voltunk lent. Most tiszta térkép és izomláz a mindenem Kép, de iszonyú jó érzés volt, és némileg adrenalin-túra is. Aztán most a barátnőmék voltak itt, végre elkészült a szeptemberi esküvőjük albuma, jól megnézegettük, és újra együtt örömködtünk. Kép

Mára nekem ennyi fért bele a napba.
Puszi mindenkinek:
Seszi
seszi

Wish!!!!!!!!!!!!

Úgy várom a híreidet!!!!!!!!

Seszi!
Te barlangászkodsz?? Én is csináltam éveken át az egyetem alatt (akkor még egy geológussal jártam...), és óriási nosztalgiám van!! (a nosztalgiám a barlangászásnak szól...) Annyira jó hobbi.KépKép
lkt

ChestiKép
Gratula az 1 hónaphoz!

Görcsölés: pihenj nagyon sokat, esetleg szedj magnéziumot (magne B6).
Szerintem természetesek ilyenkor a görcsök, de több dolog is okozhatja.
1.) Nyúlnak a méhszalagok és ez sokaknak görcsöket okoz az első hetekben, erre jó a magnézium.
2.) A hiperstimu miatt a petegészked többszörösére duzzadt és folyamatosan "izzad", vagyis a hasüregedbe üríti magából a folyadékot. Ez csapolják le. Ez a folyamat egy idő után leáll, amikor a hormonok stabilizálódnak. Ezt a dokid biztsoan rendesen nyomon is követi.
A petefészek normális méretüre csökkenése azonban időt vesz igénybe. Úgy kell elképzelni, mint egy puha gumilabdát, ami lebeg a maga által termelt hasüri folyadékban. Nagyon kell vigyázni magadra, nem szabad ugrálni, vagy megerőltetni a pocakod, mert könnyen megcsavarodhat és ez komoly gondokat okozhat. Nekem erre azt mondta a doki, hogy észre fogom venni, hogy ha ez magtörténik, mert nagyon fájdalmas. Szerencsére ezt megúsztam.
Szóval, nem kell elkeseredned, vagy aggódnod a baba (vagy babák) miatt, ők jó helyen vannak és szépen növögetnek. Agörcsöket pont az ő növekedésük, vagy a hormontermelés okozza a petefészkek állapota miatt.
Remélem minden rendben lesz veled és hamar túljutsz ezen a nem könnyü időszakon.
Tényleg pihenj nagyon sokat és vigyázz magatokra!!!

WishKép
Körmeim tövig rágva!!!!!!

LktKép
Holnap töltjük be a 34. hetet.

Mi már hazaértünk a dokitól. Most nem a sajátom volt, mert ő külföldön van. Persze ennél a dokinál sem fájt kevésbé a vizsgálat, de lényeg, hogy minden rendben.
Azt mondta menjek 2 hét múlva, de én azért jövő héten is elmegyek a saját mágusomhoz.
Pusza
Stella

Kép
stella9

LKt,
Hívlak oszt nem veszel fel! (481-2100 voltam)

farkasok J

Vanda,
szólj, hogy feltétlen írjak NEked a jelbeszédről!

ui. Hát nem tudom, hogy kipróbáljam-e a fokhagyma próbádat?

Kép
farkasok

Wish Kép a "masikbol" is drukkolunk nagyon +++++ KépKép
jelentkezz !!!!!!!
Kép
saci

Judit, próbáld kiKép legalább kiderül, hogy Krisztián nem vámpir-e és csak a szűzies nyakad vonzaKép

Wish,
mi van veled izgulunk ám rendesen.

A Merionalt senki sem kéri?

KépKép
inari

Wish???? Mondd, hogy IGEN!!!!

kagyló

Lányok, jövök még, most Wish miatt jöttem én is, de látom hogy semmi még...

Erika, én várom hogy megjöjjön, lehet hogy kéne a Merional, de egyenlőre meg sem jött... nemtom Dévai most is azt írja-e fel mint a múltkor. Bár most ugrik be, én talán Menopurt kaptam?! Na, szenilis vagyok.

Kép
szkatácska

SziasztokKép
"Természetesen" nem sikerült Kép

Most értünk haza, egy elég szar nap volt.
Reggel teszt (Norka által szponzorált medilab), amin egyből lett egy kurva halvány csík, kb. mint a múltkori. Na egyből azt sem tudtam fiú vagyok vagy lány, mert ha ilyen halvány most (két napja hófehér volt) az sok jót nem jelenthet. Mindenestre beadtuk mág a szurit, majd konstatáltam, hogy megint vérzek. Három cseppet, majd semmi. Fasza .Gyorsan elmentünk a gyógyszertárba, megvettük az összes fajta tesztet: mind negatív.
Na induljunk Dévaihoz..., de mégsem, mert beszart a garázsajtó és egyáltalán nem lehet kinyitni, úgyhogy vissza haza, ahol örömmel láttam, hogy a csizmám nem bírt ki egy telet és szétment. Vártunk egy órát, hogy megjavítsák a garázstkaput, aztán elindultunk. Dévainál hosszas várakozás. UH, Dévai csúnyákat mond, hogy nem sikerült. Annak a két lánynak, akikkel együtt volt a transzferem sikerült. Legalább nekik jó. Ezek után megpróbáltunk csizmát vagy cipőt venni, de meg sem lepődtem, hogy egyet sem találtunk, ami jó lett volna, kb 15 felpróbáltam, a végén már olyat is ami nem is tetszett, csak hátha jó... Most ha jól számolom egy edzőcipőm és egy bakancsom van, ami felvehető. Na ez volt a mai nap.
Mondtam, hogy csináljuk meg a hiszterot, pénteken kell telefonálnom az időpont miatt. Azt mondta, legközelebb nagyon durva gyógyszerezést fogunk csinálni, de nagyon szigorú is lesz, mert ott aztán már minden dupla kockázat. Nagyon rendes volt egyébként, látszott, hogy őt is nagyon bántja a dolog. Amikor odaértünk Ágika tök kedves volt, mondta, hogy egy csomószor eszébe juttottam, hogy biztos most sikerülni fog Kép

Ja és közben megrántottam a hátam is, úgyhogy nyársatnyelt is vagyok Kép, alig bírtam lehajolni a cipőket felhúzni.

wish

Wish
A franba!!!!Kép

Akkor majd a következőnél meglátod sikerülni fog, én is intézem a hiszterot. Majd jövő héten derül ki, hogy mit javasol a dokim.

kagyló

Andi!

A francba, annyira kegyetlen ez. Kép Nem tudom, miért ilyen nehéz ez nekünk, de hiszem, hogy mindenkinek lesz babája.

Eszter
Kép
roxal

Andi,
Sárga testeket sem látott? A k. életbe, miért kell ennyit szenvednetek. Most már tuti, sikerülni fog a következő, ha Dévai igy bekeményit. Õ biztos nagyon vigyáz majd rád. Kép Szard le a csizmákat, mostmár ugyis itt a tavasz, ez majd a lelkednek is jót tesz. Tudom, hogy szereted a virágokat, képzeld már nyilik a kertben a hóvirág és a tulipánjaim is kidugták a buksijukat. Virtuálisan küldök neked belőleKép Ha akarod, akkor babkarót is tudok külden, ha már ikyen nyársat nyelt polgár lettélKép

(De, ha még mindig nem jött meg mitől késik ennyit?)

Kata,
szerintem is inkább menopurt adott neked. De, ha szükséged van mégis majd most rá akkor a tiéd. Igaziból azt hiszem ezt inkább inszemnél adja, úgyhogy estleg Vandának vagy Áginak jó lesz.

KépKép
inari

Anna,
veled mi van?

KépKép
inari

Wish,
Nincs igazság ebben a k. életben...
Talán ezután. Örökké nem tarthat ez...Nagy ölelés. Kép

Lányok,
itt vagyok ám a háttérben (ha már fantomlánnyá avanzsálódtam Kép) együtt örülök Veletek, ámulok-bámulok a sok csodán, még ha nem is írok, de most valahogy nem akaródzik látszani az a fény az alagút végén, csak csücsülök a gödröm alján és várom a tavaszt, hátha kicsit jobb kedvre hangol...
Puszilok mindenkit!
FantomlányKép
hajnesz

WishKép
remélem ennél már csak jobb lehet!!!
Nagyon sajnálom és drukkolok a hiszterohoz!
Stella

Kép
stella9

WISH, ezt a pillantást csak neked küldjük!!!

Kép

Kép
szkatácska

Drága Wish!
Összeszorult szívvel olvastam az írásod. Nagyon sajnálom, amiért ilyen sok szenvedésen kell átmennetek a gyermekáldásért. De ahogy a többiek is vallják, lesz gyereketek, muszáj hogy legyen azoknak akik ennyire kívánják a gyermekáldást!
Tisztellek téged, titeket, mert iszonyú erő kellhet ahhoz, úgy az ember újra nekifusson, de nektek biztos hogy lesz erőtök a következő nekifutáshoz!
És ami nagyon fontos, jó kezekben vagytok!

Lányok, mi teljes kutyalázban égünk! Ez a kis kutyi pár nap alatt a szivünk csücske lett, nyugodtan nevethettek rajtunk, de már volt hogy könnyeztünk a meghatottságtól, annyira aranyosan viselkedik.
Virág lett a neve. Ez a törzskönyvi neve, ezen kezdtük szólongatni, aztán úgy tűnik, ez is marad. A sok ötlet közül, ami felmerült, vhogy egyik sem jött a szánkra.
Csajok, tünemény ez a kiskutya! Látszik, ahogy napról napra feloldódik, egyre bátrabb, vagányabb, oldottabban viselkedik. Ja és napról napra jobban alszik, ami ugye nem elhanyagolható... :-)

Mióta itt van, már arra is kevesebb időm jut, hogy számolgassam, ugyan mikor fog végre megjönni. :-)
32. napnál járok, ez lenne az "ideális", de a múltkori 43 nap után már nem tudom mire számítsak. Egyetlen előnye annak, hogy még nem jött meg, hogy tegnap óta benyaltam egy vírust, ezerrel fáj a torkom, még hőemelkedésem is van, úgyhogy most holnap, holnapután itthon leszek és gyorsan kikúrálom magam a kezdésig.

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

KataKép
Annyira édes ez a kutyus Kép Majd ha megkapta az oltásokat meg lehet látogatni?

HajniKép
Kósával még nem beszéltél? Az egyik lány akit írtam, hogy sikerült neki, az ötödik lombikot nyomta.
Jééééééééé, nekem is van gödröm Kép

InariKép
Nem szarhatom le a csizmát, mert se az edzőcipő, se a bakancs nem alkalmas munkábajárásara. Nekem mindig kínszenvedés cipőt venni, de majd holnap elmegyek a kedvenc cipőboltomba, remélem ott kapok valamit.
Szép lehet a kertetek, ahogy így megindul benne a tavasz Kép

wish

Wish! Basszus, kész lehetsz nagyon a mai nap után. Dévai mit mondott, most is a tapadással lehetett baj? Dupla progit fogsz kapni, vagy mire gondolt?
Miért nem tudsz venni csizmát? Nekem a hosszabbak sosem érnek össze a vádlimon, mert olyan Ursula lábom van.
Mi az a hisztero? Hidd el nemsokára berakhatod magad a sárgába. Rögtön mentek tovább?

Judit!
Na gyorsan-gyorsan írd a jelnyelves dolgot, pénteken megyek először. Az az igazság, hogy elkezdtem már egyszer, de akkor csak Miskolcon volt, és nem tudtam odaérni, meg későn haza. Az ábécé-t sikerült megtanulnom, de azóta is sajnáltam, és most olyan jó, hogy itt nálunk is indul.
Csak nem szükség van a fokhagymatesztre? Hajrá! Hogy álltok nem is írod, úgy emlékszem megfigyelés van. Írj!!!!!!!!!

Kata! Szerintem nagyon jól jön most nektek ez a Virág kutyus, eltereli a figyelmeteket egy kissé. Elhiszem, hogy élvezitek a helyzetet, tényleg olyan cuki.

Hajni! Veled együtt nagyon várom a tavaszt, naponta énekelek is egy hívogatót. Kép

Inari! Fényképezd már le a virágjaidat, olyan szép lehet. A tulipán a kedvencem. Nekem nincs semmim, csak sóder, meg homok... Kép
Nekem nem írt még sosem Merionált, csak Menopurt, és Puregont. De ez utóbbit sem fogja már.

Stella! Ilyenkor mindenkinek fáj a vizsgálat vagy valami miatt fáj neked?

Seszi! Szuper hétvégéd lehetett. Bár én nem mernék barlangászni szerintem. De még ismerősöm sincs, aki beszélt volna róla. Mindenesetre érdekes lehet.
vanda978

Andi!
Szívből sajnálom!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

AndiKép
Nagyon sok erőt kívánok nektek, hogy tovább tudjatok lépni! Síkerrel fogtok járni, főleg ha Pityesz már a megoldáson töri a fejét.

KataKép
Virág egy tüneményKép Húúú mi is nagyon megsimiznénk. Bár míg ilyen pici, nem hiszem, hogy túlélné Olikám simogatását. Én is úgy szerettem a Kevin kutyát mintha a gyerekem lenne. Csórikám most egy kicsit háttérbe szorúlt.

RékaKép
Mérlegképes könyvelő vagyok és minden évben el kell mennem egy kétnapos továbbképzésre, mert különben törlik a a regisztrációmat. Nem volt valami izgalom, de vittem egy könyvet amit ki is olvastam a két nap alatt. Itthon úgysem tudtam volna.

Mindenkinek puszi, most megyek mert rá kéne másznom a futógépreKép

Jó éjt!

KépKép
gigi28

Basszus. Elhatároztam, hogy 1-én jövök és majd együtt örömködünk a zebrafarmmal. Most meg nem is tudom mit írjak... Kép
Persze Duddunak, Inarinak és Madarannak szívből gratulálok és remélem a többiek tényleg hamarosan követik őket!

loihi

Sziasztok!

Wish!
Kép és Kép
Ez már majdnem szappanoperányi apró kis hülyeség, ami ma történt. Lehet, ezzel kellett terelni a gondolataidat...
Azért milyen rendes DI és Ági nővér is már veled! Kép Mondtak valamit a mensire?
Dévai csinálja majd a histero-t is?

Chesti!
Üdv. itt! Kép És mielőbbi szabadulást a sok folyadéktól!

Vanda!
Fokhangya Kép Kép

Seszi!
Mindig olyan jó helyekre kirándultok.
Kicsit még irigykedem is. PErsze, ha nem lennénk lusta dögök, mi is mehetnénk sokfelé még pihenőüzemmódban is.

Timi!
Én 1 focistával jártam évekig! Képzelheted a programjainkat Kép

Stella!
Akkor még egy darabig nyugi van felétek! Csak ilyen ügyesen tovább!
A görcsölgetésről jut eszembe: Dévai nekem is azt mondta, hogy a szalagok nyúlnak. Viszont az az érdekes, hogy "hirtelenebb" mozdulatra fáj. Pl. ha kifújom az orrom, vagy mikor kilépek a kocsiból. Ez is az a görcsölgetés? Vagy ez vajon más?

Erika!
Az én Puregon-om sem kell senkinek!
Meg is sértődhetek... Kép Kép

Fantomlány!
Most látom, hogy Wish tényleg átírt téged...
Én őszintén megmondom, nem örülök, de kívánságod legyen parancs!
Azért jó, hogy itt vagy és azért azt ne feledd, hogy a gödör aljáról már csak felfele van út! Kép

Kata!
Nagyon jó a Virág név. Kicsit vicces, hogy virágneve van, vagy Virág a neve... hi-hi-hi Kép De a fotó alapján nagyon illik hozzá! Kép
Pont jókor jött hozzátok, igaz?
A vírust viszont gyorsan félretenni, aztán mensi, aztán hajrá az ikrekért!! Kép

Gigi!
Én is mérlegképes vagyok. Látszik, hogy nagyon keveset dolgoztam könyvelőként. Nem is tudtam, hogy regisztráció kell már, csak azt, hogy a papír nélkül nem lehet csinálni.
Még futógépezel is? Egyáltalán meggyógyultál már?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Drága Gödrös Lányok! Kép
Én csak azt kívánom, hogy legközelebb már ne alattatok, hanem az arcotokon legyenek gödröcskék a mosolyotoktól!!!
Wish! Kép Remélem legalább cipőt sikerül venned, hogy abban leld némi örömödet! Kép

Kata! Kép
Virág micsoda kis falatka! Szerintem illik is rá ez a név, legalábbis az utolsó képen úgy csücsül, mint egy kis törékeny virágocska. Kép Simisimi! Kép Laska fülecske, rózsanózi külön édi!

Timi! Kép
De jó! Helló barlangász-társ! Kép
Mi is jó hosszú kihagyás után voltunk most, utoljára 1,5 éve a Meteorban, na az egy gyönyörűség: csupa fehér kristály az egész. Pedig egy időben szinte kéthetente jártunk, főleg a solymári Ördöglyukba. Nagyon jól esett most lemenni a Matyiba, hiába volt késő esti túra, tényleg minden tagunkat átmozgattuk. Izomláz meg végül nem is lett vészes, csak a karomat érzem úgy igazán. Kép

Jó éjt mindenkinek!
Seszi
seszi

Wish!
Nagyon,nagyon sajnálom!

Puszi mindenkinek!

Kép
póci

Réka! Kép
Hát én most barlangba nem viszlek titeket Kép, de kirándulni, ha van kedvetek, jöhettek. Majd vmikor szervezünk vmit. Csak jöjjön már jó idő!!! Kép

Puszó:
Seszi
seszi

Wish!

Az adjon erőt, amit meséltél nekem a 2 Veled egynapon punkciózott lányról: az egyikőjüknek 5.volt ugye. Az utolsó üzidben azt írtad, hogy neki is sikerült. Biztos vagyok benne, hogy az 5. lombikba Dévai nemcsak apai-anyait ad bele, hanem nagyszülőit is!Kép Addig is kíváncsian várom a hisztero időpontját.
ÖlellekKépKépKépKép
lkt

Jó reggelt Lányok!
Itthonról írok, mert ledöntött a vírus. Torkom ezerrel bedurranva, közérzet pocsék, hangulat főleg.
Erre ma még három hír tett rá:
1. Öt perce hívott a másik barátnőm is, hogy pozitívat tesztelt. Érzés ugyanaz mint egy hete a másik barátnőmnél: egyik szemem sír, másik nevet! Iszonyúan örülök, hogy nekik végre sikerült, ők már másfél éve kísérleteztek, úgyhogy nagyon örülök hogy sikerült végre nekik. (Róla írtam hogy mint Rékának, nem jutnak fel a spermiumok a méhbe, múlt hónapban leszívták neki a nyákot és rögtön terhes is lett.)
Másrészről viszont ő a harmadik közeli barátnőm, aki terhes, tehát nagyon nehéz lesz hogy mindenkitől csak pocakos híradót hallok majd, miközben én esetleg még mindig nem leszek terhes...

2. Mensi sehol. 33. nap, máskor ilyenkor már megjött. Teszteltem, életemben először azért, hogy arról győzzön meg, nem vagyok terhes, hanem tényleg rendetlenkedik a mensim.
Vmelyikőtöknek volt így, hogy lombik után ennyire megborult a vérzése? Tavaly mindig megjött 30-33 napra, most lombik óta meg 26, 43 és most is soknak ígérkezik. Szerintetek ez mitől lehet? Dévai állítja, hogy nem a lombik miatt, de ezt elég nehéz elhinni, hiszen eddig jól működött minden. Szerintetek van így értelme elkezdeni a következőt, vagy most nincs rend odabent?

3. Elsősorban kutyásoknak szóló bekezdés, akit nem foglalkoztat, attól elnézést kérek előre is. Szóval kiskutyám az éjjel és reggel harmadszor kakált vmi furcsát. Rendeset, de körülötte nyákosat és ven benne vmi piros foltocskák. Megrémültem, hogy netán vér?! De kutyi jókedélyű, orra nedves, vidám, de nagyon rámijesztett. Most lesem a következő adagot, ha az is csúnya lesz, felhívom az állatorvost de ő csak délután lesz. Aggódom a kis drágámért.

Na, most kéne az egész eddigieket kitörölni. Mert szép kis depi levelet írtam, de ez is én vagyok. :-(

Ja, köszönjük a Virágnak szóló bókokat!!!

Szeretettel puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Fú Seszi,
ez a barlangászás nagyon jól hangzik. Régen még mikor otthon laktam száz évvel ezeleőtt mi is gyakran jártunk sziklát mászni a Bükkbe. Hát ezt most ugye hanyagolni kellKép Remélem mér te se sokáig barlangászhatszKép

Loihi,
olyan rég hallottunk rólatok, mi van veletek? Nimród jól van? és a másik baba? Most hol tartasz éppen?

Kata,
megzabálom. Nagyon kis édes, szóval kislány lettKép Olyan jót tesz az ember lekének egy ilyen kis szaros. Mióta Vanta nálunk van, én is könnyebbnek éreztem. Most meg olyan jó mikor este hármasban (ötösben) elmegyünk sétálni. Nem vagy gyagya, amiért meghatódsz, néha én is elbőgöm magam, amikor a nagy lakli kutya megpróbál az ölembe bújni és néz rám a barna szemeivel, mintha valami isten lennék.Kép Kicsi drágáim, olyan jó velöük az életKép

Wish,
a csizma dologgal inkább az optimizmust próbáltam beléd szugerálni,, de persze megint rosszul fejeztem ki magam. A kertünk nem rossz, de még kicsik a fáink. Ráadásul a kutyi most mindent rendesen amortizál, kirág, kikapar, kijár. De hát kit érdekelKép

Vanda,
állandóan megnevetetszKép Ha leáll a Puregonról, akkor lehet,hogy a Merional jön majd. Nálam legalábbis igy volt.

KépKép
inari

Sziasztok lányokKép
WishKépKépIszonyatosan kegyetlen tud lenni az élet..., de sikerülnie kell egyszer!
Figyelj csak! A Progit gyógyszertárból szereztétek be? Nem maradt néhány ampulla (25mg-os)?? mert múlt héten rendeltem meg a köv. 50 db-ot, de még nem érkezett meg. Szombatra meg már nincs ampullám, csak holnapra... most be vagyok szarva, hgoy mi van. Csak kölcsönbe kellene, amíg meg nem küldik.
Mindjárt hívom őket, hgoy mikorra várhatom.

Hát, ezzel a halvány második csíkkal, meg egyáltalán ezzel a sok szar teszttel teljesen beidegeltek. De hát 7 teszt csak nem lehet rossz?? mInd különböző!!!

Ja, a hisztero tényleg jó ötlet, látod, nekem is ott derült ki, hogy nem "ismeretlen eredetű" a nevem.

SesziKép Ne izgulj, itt van már a tavaszKépKép NÁlunk a kertben már kint vannak a hóvirágok

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jaj, RoxiKépKépKépKép ez szuper jól indul!!! Nyálkahártya milyen volt?? Nekünk is AHA-s volt mind a három. A többit miért nem hachingolták?
Most jön a szigorú pihi!! sok tejecske -én napi egy litert megiszom, iszonyat kívánom a nap minden szakában- meg borocska....Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: