A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Cegléd és környéki anyukák, kismamák

RBetti!
Bocsi, nem szándékosan, de Téged folyton kifelejtelek! (Ez már az öregség jele? Kép)
Sikerült kipihenned magad?
Rám is rám férne!

Nem tudom mi van Bálintkával, de napok óta 100x felsír éjszaka, meg dobálja magát ide-oda. - Fogacska még mutatóban sincs, úgyhogy nem értem mi az oka!
Nálatok nem volt ilyen? (A többiektől is kérdezném!)
Szeretnék végre egy jót aludni!!!!!!!!

A hólyagos piros foltok megsokszorozódtak Nándikán. Kép (Pedig nem adtam ma Neki vajas kenyeret, és reggel óta is fedeztem fel újakat.)

Még egy betegség, és megyek beutalót kérni egy szanatóriumba!

Puszi, Adri
radra

Már megint állati lassú ez a vacak.
(Lehet, hogy el sem küldte az előző üzimet.)
radra

De úgy látom elküldte!
Háromszoros hurrá érte!
Néha felhúzom magam, és ezért is nem írok!
Kép
radra

De úgy látom elküldte!
Háromszoros hurrá érte!
Néha felhúzom magam, és ezért is nem írok!
radra

SZIASZTOK!
Nálunk reggel áramszünet voltKépKépzeljétek megírtam egy csomó mindent és válaszoltam mindenkinek és nem bírtam elküldeni és törölt mindent.KépAzt hittem megőrülök!Végre ide jutok írok is és ez történik.Csak én lehetek ilyen szerencsétlen!!!!!!!!!!!Kezdem előről sorba.

Kata!
Tornát ne hagy ha tudod mert ennyi kikapcsolódás kell.Néha már énis azt hiszem begolyózok itthon.Milán se alszik végig éjszaka.2x volt eddig hogy este 9 től reggel 6 ig aludt,de ez csak kivételes alkalom.Éjszaka még kéri a cicit és felkel szopizni 1x vagy 2x éjszaka.Van hogy csak 5 percet eszik és alszik is.Szerintem csak a közelségem hiányzik neki.Ha nagyon nyügi akkor van hogy mellettünk alszik,csak akkor én nem tudok aludni rendesenKép
Ildi!
Jobbulást neked!KépMostanába sajna chetre se jutok fel,csak benézzek néha és annyi.Msn-en is rég dumáltunkKépNálatok mizus a fiúkkal?Karcsikának jön már a foga?Pelluscserét nálunk se bírja apa.Még nem is tette tisztába a fiát,azt mondta inkább elmosogat:o=
Adri!
Herpesz ügybe látom nem javultok.Hát nem tudom így mostmár eldönteni hogy jobb e mint a bárányhimlő.Milán is nagyon anyás.Ha olyanja van el se mehetek mellőle mert ordít értem és nem marad senkivel se.Oltást túléltétek?Hogy viselte?Sajna nem pihentem ki magam és nem is tudom mikor fogom mert fogunkkal szenvedünk.Alvás se egyszerű most nálunk.Még nappal is nyüglődik mert nem akar elaludni,közbe meg már nagyon fáradt és dörzsöli a szemétKépNem gond hogy kifelejtettélKép nem vagyok fontos!
Edit!
Gratula a fogacskátokhozKépAri lehet a plüssel!Jó hogy így összejártok a gyerekekkel.Nekünk is van akikkel összejárunk és olyan jól elvagyunk.Nincs nagy korkülömség agyerekek között és elég jól elvannak de késöbb sokkal jobban ellaesznek ha nagyobbak lesznekKép
Szilvi!
Jó és könnyű szülést neked.Nagyon jó érzés mikor meglátod a picit előszörKépLegalábbis nekem az volt.Nekem a férjem is bent volt és nem bánta meg,SÕT azt mondta hogy sajnálta volna ha kimarad ebből.Párod bent lessz?
Ana!
Apának jobbulást.Férjem mikor beteg mindig úgy el tudja magát hagyni hogy csak naKépSzegényt ápolni kell!Ezek a férfiak már csak ilyenekKépMilánka is imádja az autót és mindig jókat alszik ha megyünk valahova.Szerintem mindin gyerek így van ezzel,legalábbis a legtöbb.

Többiekkel mi van?Teszek fel még képet is ha engedi.Holnap csak du. vagy este jövök ha tudok mert de.babaúszásra megyünkKép
Rbetti
raczbetti

Sziasztok

RBetti
Hova jártok babaúszásra?

Bocsi, hogy most nem írok, de rohanok.
Puszi mindenkinek, a betegeknek jobbulást.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

sajna lassú nagyon és nemteszi fel a képetKépKésöbb lehet még megpróbálom
raczbetti

Sziasztok!

Patrik ordított ma rendesen a tanácsadáson,de már akkor kezdte,mikor a súlyát próbálták megmérni.
Képzeljétek,egy nő érkezett a szinte teli váróba,levetkőztette a babáját.Egy jó ideig ott várakoztak,látom,a baba hányt többször.Végre szólt a védőnőnek,hogy Õt telefonos megbeszélés alapján várja a doktornő,mert hasmenése van a picinek és hány.
És behozza a gyereket az egészségesek közé!KépA védőnő sem dícsérte meg.

Ana!
Az én férjem tud csak igazán rossz beteg lenni.A manduláját ki nem vetetné,minden télen többször lázasan nyomja az ágyat,ilyenkor még arra is képtelen,hogy betakarózzon!Általában injekciókúrát ír ki a doki,én szoktam beadni,de azt a könyörgést!A két gyerekkel nem kínlódok ennyit.

Adri!
Mióta Patrik megszületett,azóta vágyom egy átaludt éjszakára!Sajnos nem tudok tanácsot adni,van,hogy sokszor,van hogy kevesebbszer,de minden éjjel ébred.
Mit mond a doki,meddig lesz hólyagos Nándi?

R.Betti!
Tornán már nem érezném jól magam,ha tudnám,hogy otthon magán kívül ordít a gyerek.Várok egy kicsit,talán enyhül ez a dolog.Jelenleg még ODA is velem jön.Kép
Hajnalban magam mellé szoktam venni,de ott is ébred.

Többiek??

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata! Sajnos nem tudni meddig lesz Nándika olyan, mint a pöttyös labda! Kép Szegény! Annyira sajnálom! Kép
És ami a legborzasztóbb, hogy már kb 5x annyi van rajta, mint tegnapelőtt!
A talpától kezdve a köldökén át, mindenhol van, csak az arcán nincs. (A nyakán viszont annál inkább!)
Úgyhogy még nem látom a végét, sajnos!!!

Most mennem kell tanulni!

Puszi mindenkinek!

Adri

Kép
radra

sziasztok csajok!

Nálunk még mindig tart a takonykór. Kb 10 percenként szívom az orrukat. Én má jobban vagyok. Oli van a legrosszabbulKép
Egész nap vinnyog, nem alszik. Ki vagyok teljesen. De ha felveszem elmúlik minden baja. Porszívózás közben is a kezemben volt. Õ naggggyon élvezte, én kevésbé.
Jöhetne már a tavasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én már rosszul vagyok az öltöztetéstől. Az elindulás minimum fél óra és ezzel kevest mondtam. Ennyi ha a MIlánt nem kell a ruhákkal kergetnem. Neki ez nagyon jó játék én meg idegbajt kapok.

Radra
Hólygokhoz gyógyulást!

RBetti
Milcsinek már nagyon ritkán alszik a kocsiban, inkább egész úton karattyol. Mindent megkézdez és mindenről beszámol amit lát. Soha nem unatkozunk menet kozben. Oli szerencsére elalszik, de ha nem akkor visít. Ha megyünk Pestre még el sem hagyjuk a Cegléd táblát Oli már alszik, és csak Pesten szokott felkelni a gyorsforgalmin és rákezd a visításra. Jó esetben 10 percig kell hallgatnunk, de ha dugó van..........

Ruszlána
Ilyenek ezek a férfiakKép Nagyon tudnak betegek lenni.
Én is vágyom már egy átaludt éjszakéra. Vagy elég lenne egy olyan is ha csak egyszer kellene felkelnemKép
Nekem még Milcsi is felkel.

Képzeljétek Oli játszik egy táskával és azon küzd, hogy sikerüljön beleülnie. Nagyon ügyesen csinálja.

Edit
Gyógyulgassatok! Én egy kicsit érzem az ugri hatását a karomban. Te hogy vagy ezzel?
Puszilom a kölköket!

Pusz
Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Kata
Nem sok esze van annak a csajnak,hogy beviszi közétek,inkább kopogott volna be külön.
Esélyetek van mostmár egy okádós betegségre is,
pedig kinek hiányzik.(Más hülyesége miatt.)
Enyémek sincsenek teljesen jól,ovi is ugrik ezen a héten is.
Anyásság ismerős.Anna teljesen kisajátít.Minden pillanatban a nyomomban van,még ha halkan osonnék is ki észerevesz és vagy üvölt mint a sakál és úgy jön utánam vagy anélkül,de a nyomomban van.
Mostmár csak én tudom elaltatni is.Anyu hiába küzdött vele az este úgy sírt,hogy alig tudtam lecsitítani.Ezt a középső kisfiam sínyli meg a legjobban mert ő ugyanilyen anyás volt,és most alig marad rá időm.Nagyon nehezen bírok vele emiatt.Talán ha jobb idő lesz és ki tudunk menni kicsit leszakad Anna tőlem és idfér a többi is.Kép
Radra
Jobbulást neketek!Még sosem hallottam ilyen betegségről,herpesz és így végig járja a gyerek testét.
Nem semmi.Viszket vagy fáj is neki?Szegény.Kép
Kitartás.
Végülis nem volt bemutató mert csupa láz volt mind a három.Ilyen az én formám.
Szépek a gyerekek.Kép
RBetti
Milán szereti az úszást?Mi még sosem voltunk strandon velük,majd talán idén.
Keksz
Mi hír?Még két nap.Kép
Itthon vagy még?Mikor kell befeküdnöd ha nem indul meg addig?Vagy már egy gyönyörű kisfiúval a karodon a kórházban vagy?Kép
Puszi nektek.KépKép
Ana
Gyógyulgatunk lassacskán .A gyógyszerük már elfogyott,köhögés változatlan.
Nem érzem a hasam most sem,de csinálok itthon is amit az Ildi mutatott úgy döntöttem,hátha nem jól csinálom amit ott csináltunk.Inkább biztos,hogy nem jól.
Köszi a puszit.Én is puszilom a fiúkat.Kép
enyémek nagyon emlegetnek benneteket.Kép
Megyek és nem tudom mit csinálok.Nincs kedvem sok tetthez.Kép

Edit.
edit01

Sziasztok!

Élek még csak nálunk én nem tudom mi van, de áll a bál!

Képzeljétek el mi történt nálunk!
Hétfő reggel a párom hazajött a sulitól és közli, hogy neki bizony látótér szűkülete van, mert jobb oldalon egy bizonyos szögtől már nam lát oldalra. Eza panasz kb 30perc múlv aelmúlt neki, majd reggelinél elég furán félrebeszélt! Én már majd szívgörcsöt kaptam amikor tetézte mindezt azzal, hogy lezsibbadta jobb karja és bal oldalon nagyon fáj a feje. Na gondolhatjátok! Etele a szomszédnak , Apa a kocsiba és tűz az orvos! Mivel betelefonáltam már vártak minket és tovább is küldtek a Sűrgősségi osztályra. Ott közölték ( miután addigra a panaszok elmúltak) hogy valószínűleg egy migrén volt, de kórházi felvétel és minden komoly vizsgálat és ecetera...
Totál kész voltma gyomrom görcsben, őárom ott maradt! Tűz haza a cuccaiért aztán irány a kórház
Odaérek és közlik hogy elengedik. Intéztek neki egy SÜRGÕSÉGI !!!!! MRI vizsgálatot MÁRCIUS20_RA!!!! Jól látjátok! Március 20-ra!! Mert ha nem migrén akkor valami vérzés léphetet fel amit ki kell zárni!
Szerintetek??? A hajam égnek állt! Hogy és addig????
Na pesti protekció elő és szerencsénkre holnap megcsinálják nekünka vizsgálatot fent!
Persze még mindig nagyon aggódok, mert nagyon rémisztőek voltaK A TÜNETEI...
Persze hab a trotához: Etele kb. 5 napja hajnali 4-kor visitva ébred és utána legközelebb délben alészik el. Addig itt nyüglődik, sírdogál én meg az őrület határárt súrolom!
Igérem a mai nap folyamán visszaolvasok és mindenkinek írok pár biztató szót!

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Katácska!
Örülök, hogy jelentkeztél! Kép Annak viszont nem, hogy a férjednél felléptek ezek a tünetek! Kép
Etelével kapcsolatos "őrületet" átérzem! Kezetfoghatunk! Kép
Tudom, hogy most nem érsz rá, de mintha azt olvastam volna régebben, hogy Te védőnő vagy/voltál.
Te sem hallottál-láttál még olyan herpeszt, ami az egész testet beborítja? (ajak- és genitális herpeszről találtam infót, de másról nem igazán)
/Ha visszaolvasod a hsz-okat, már írtam, hogy Nándikának hólyagos pöttyei vannak./

Férjednek Jobbulást, Neked pedig kevésbé izgalmas napokat kívánok!

Mindenkinek köszönöm a 'jobbulásos' kívánságokat!
Remélem hamarosan teljesen rendbe jön a kiscsávó, mert mostanában nagyon rá jár a rúd! Kép

Puszi mindenkinek!

Adri
radra

Sziasztok!

Most kaptam a hírt egy kedves barátnőmtől:

Ma 17:05-kor megszületett Szilviék (Keksz) kisfia. 2760gramm, 48cm, és remélem nem baj, ha elárulom, hogy az András nevet kapta.
Innen is kívánok nekik nagyon jó egészséget, és gratulálok a fiúcskához!
Kép
Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Ha már itt voltam, gyorsan végigfutottam a hsz-okat.
Jobbulást kívánok a betegeskedőknek!

Katácska!
Istenem, ez tényleg ijesztően hangzik, hát még átélni.. Remélem, hogy minden rendben lesz és tényleg "csak" migrén volt, ami soha többé nem jön elő.

Kata!
Kevin is nagyon anyás, de egyszer ez is elmúlik ;), bár én sajnálnám, mert kifejezetten élvezem, hogy imád hozzám bújni. Õ szintén velem jön még wc-re is, de azzal a tudattal, hogy utoljára van ilyen pici gyerekem, már nem is olyan aggasztó Kép. Kitartás!
Ha megjavul a gépünk, és helyrejövök, írok mailt, sajnos van mit..

Többieknek bocsi, de muszáj mennem!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti!
Nagyon örülök,hogy írtál végre!!!Remélem minél hamarabb jön az a mail.Hiányzol ám!
Engem ez az anyásság most eléggé letör.Persze más dolgok is,amik még adódnak...
Add át kérlek Szilvinek nagy-nagy gratulámat a fiúcskához!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Katácska!
Ijesztő,ami férjeddel történt!Sürgős időpont.KépNo comment.
Hová sikerült holnapra az időpont?Amerikai útra?Vérnyomásával nincs probléma?Légyszi írj majd,mi volt!
Remélem Etelén hamar "átmegy"ez a sírós időszak.Kitartást Neked,biztos nem könnyű most.

Adri!
Nagyon aranyosak a fiúk!Kép
Leírom,amit a herpeszről találtam egy könyvben,épp ma kerestem meg,mikor eszembe jutottatok:
"Sok kisgyerek és felnőtt hordozza szervezetében a herpes simplex vírust.Többnyire nem okoz tüneteket,bár ettől még továbbadható,és ez ellen semmit sem tehetünk.
Ha a gyermek ellenállóképessége bármilyen okból,akár egy nátha miatt csökken,a vírus támadásba lendül.Az első roham alkalmával általában a gyerek szájában jelennek meg a fájdalmas fekélyek,magas láz,rossz közérzet kíséretében.Máskor az ajkak és az orrlyukak körül keletkeznek kellemetlen sebek.Ezek először piros foltokként,később hólyagokként jelentkeznek,majd kisebbednek és nedvet eresztenek.Ezután a seben egy kérges pörk alakul ki,amely általában berepedezik.
-Tennivalók:
Ez a fajta herpesz nagyon könnyen elfertőződik.Az orvos krémet írhat fel,amely megakadályozza,hogy a seb befertőződjön és berepedezzen.A seb általában egy hét alatt múlik el.Ha akár a gyereken,akár a felnőttön rendszeresen jelentkeznek ilyenfajta sebek,az orvos felírhat olyan krémet,amely az első jelek(pirosság,viszketés)után leállítja a sebképződést.

Ana!
Takonyság.KépKépElmúlhatna már,tudom milyen rossz,nekünk is nemrég múlt el.
Az öltöztetéstől egyenesen feláll a hajam!!!Én is akarom azt a tavaszt gyorsan!!!

Edit!
Te manóidnak is jobbulást!
Azt hittem,hogy azért ennyire anyás mindkét fiam,mert csak engem látnak,nagymamák is kilőve ugye.De látom,hogy Neked Anyukád a közelben van és mégis...csak kibírjuk valahogy.Az a gáz,hogy így a nagyobbra alig marad időm,emiatt lelkifurkám van és egyre pocsékabb a kedvem.Ok,a tornáról lemondok,de mi van,ha pl. szülőire kell mennem?

Lépek.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szisztok!

Itt kukkolok én is.A csaj jókat nevetgél nem alszik...
Pont ma írtam,hogy lehet,hogy Szilvi ott mosolyog a kicsivel.Gratulálok innen is a kis trónörököshöz.Hátha Apa benéz.Kép
Kata
Nekem mind a két nagymama mozdítható hál Istennek,de semmit nem változtat Annán.
Betti abban igazad van,hogy tünemények és én is imádom amiért ennyire ragaszkodik de pl a Lackóhoz már szinte csak annyi időm marad,hogy segítesz ezt,kiviszed azt?Szegény olyan okos nagy fiú de ő is kicsi még.Nincs öt éves.Attila komoly jeleneteket rendez ha a mama jön de a lány akkor is erőszakosabb és őt fogják a mamák is,akkor aztán megy a duzzogás.
A lelkifurdalás alap nálam is.Megértelek azt hiszem .
Szülői?Fogalmam sincs hogy mit tégy.
Nekem is olyan bonyodalmak árán sikerült megoldanom,hogy eljussak Lackó ovodai nyíltnapjára,hogy még most is ökölben van a gyomrom.KépMost Anyu jár le hozzám kedden és csütörtökön Pestről,hogy elmehessek tornázni amikor Zsolti nincs itthon,hozzá teszem nem tudom meddig hajlandó rá.KépKép
De alapjában nincs okom panaszkodni hát nem is teszem.Kép
Jó éjt jányok.
Remélem mindenki alszik,mert a gyerekek édesen alszanak.KépKépKép
Erről jut eszembe.
Ana
Milán mikor aludt vissza?Látom most is be vagy kapcsolva.KépKép
Edit
edit01

Nagyon nagy gratula Szilvinek és a kis Andrisnak!
Kép
radra

Katácska
Borzasztó még olvasni is,hogy mit éltetek át.
Mindenképp írj ha egy perced van mit hozott az eredmény.Remélem tényleg migrén.
Ezek a ceglédi mészárszékesek....
Felháborító.
Vigyázz magadra.
Edit.
edit01

sziasztok lányok

Nagy gratula Szilvinek a picurihoz!

Radra
Hogy állnak a hólyagok Nándin? Én sem hallottam olyanról, hogy az egész testet beborítja.

Katácska
Hogy vagytok? Mi lett a vozsgálat eredménye? Mindenképpen írd meg. Szorítunk hogy minden rendben legyen.
Szerinem nem csak itt Cegléden ilyen hosszú a várakozási idő a vizsgálatokra. Sajnos!

Kata
Nekem is terhes néha hogy lógnak rajtam a gyerekekKép
Én két gyerekkel járok a klotyóraKép Mind a kettő követ és Milán segíteni is akar (segít lehúzni a gatyámat). Azért remélem 18 évesen már leszakadnak rólamKép Amúgy ha az apluk hazaér azon csüng midkettő.

Edit
Ma sem aludt Milán nappal. Teljesen kész vagyok tőle. Megyek nézegetek vele könyvet, hátha lenyugszik.

Puszi mindenkinek

Ana

Kép
gyomberana

Kata! Köszönöm, hogy leírtad amit olvastál! Kép
Tegnap beszéltem egy anyukával, akinek a lánya volt már ilyen egész testen lévő herpeszes! (Tehát nem egyedi az eset! Már azt hittem, hogy csak nekünk sikerül ilyeneket összeszedni! Kép)

Ana! Ma már csak 4-5 új hólyagocskát vettem észre rajta. Úgyhogy remélem ez már a javulás első jele! (Az anyuka is azt mondta, hogy 1 hétig volt ilyen a leányzó.)

Mennem kell! "Hívnak" azaz ordítanak a gyerekek. Kép

Adri
radra

sziasztok!
Az előbb megírtam a levelet és nem küldte el mert nem volt kapcsolat.Most gyorsan írhatomelörölKép
Milán nagyon nyügi alig akar aludni.Jön a foga és próbálkozik mászni de még nem nagyon megy neki.Ha valami nem sikerül akkor nyavajog és sír(nagyon türelmetlen)Mindig rajtam lóg és beszélnem kell hozzá vagy fel kell vennem mert máshogy nem jó neki.Elég fárasztó!

Ana!
Babaúszásra Gyömrőre járunk.Ott dolgoztam és meghívtak minket,ezért élek a lehetőséggelKép
Milán is utál öltözni és nem szereti ha sok ruha van rajta mert nem bír mozogniKép Várjuk mi is a jó időt!

Kata!
Nem semmi milyen szülők vannak hogy beviszik a beteg gyereketKép Tornára nekem se lenne kedvem így meni.Ha viszed a gyereket mit csinál ott?

Edit!
Milán szeret úszni vagyis fürödni.Nagyon ügyesen mozog a vízbe és pancsolKép

Katácska!
Látom zajlik az élet nálatok isKépEteléd még mindig nyügös?Lehet tudni mi baja volt?A párod jobban van már?Megvannak az eredmények?Jobbulást nektek és pihend ki magad!!!!!

Adri!
Nem hallottam még énse ilyen hólyagokról.Múlnak már?Viszket is?

Keksz!
Gratula a kisfiadhoz!KépHa lessz időd mesélj milyen volt a szülés és képet is tegyél fel!Pihenjetek sokat!!!!!

Puszi:Rbetti
raczbetti

Sziasztok!

Nagy nehezen de ideértem pár percre!

Túl vagyunk a vizsgálaton, mégsem mondhatom azt, hogy legördültek a kövek a szívemről...
A vizsgálat ugyan kész, de sajna nem volt már szakember bent a Diagnosztikai Laborban aki érdemben ki tudta volna értékelni...
Közben reggel vérvételen volt Attila Lipótmezőn , ahol a papírját elolvasva az első kérdésük az volt, hogy véletlen nem agyvérzése volt neki hétfőn??
Azt hittem rosszul hallok! És ha ez mint lehetőség csak így beugrott, akkor miért nem vizsgélják meg? Sőt hogy engedhették haza migrén dg-vel a kórházból?
Szóval most sem vagyunk nyugodtabbak, remélem holnap telcsiznek, hogy a felvételen minden okés! Mindenesetre rohamosan őszülök!
Igen, hab hozzá: Etele fogdossa a fülét és elég nyöszike

Köszönöm a sok kedves érdeklődést és aggódás és szorítást!

K.

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!
Most vagyok itt először és üdvözlök mindenkit.
kriszta7

Katácska!
Olvastam az üzeneteket a pároddal kapcsolatban és kívánom neked,hogy semmi rossz dolgot ne mutasson a vizsgálat eredménye és hogy a kisfiad pedig legyen nyugodt. Neked pedig türelmet és kitartást kívánok.
Én 3 gyermekkel vagyok itthon éppen ezért tudom,hogy milyen fontos a kitartás a nehezebb időkben.
Szóval minden jót és egészséget kívánok nektek.
Kriszta
kriszta7

Sziasztok!

Kriszta! Üdv a csapatban! Kép
Te is ceglédi vagy?
Írj magatokról, ha lesz egy kis időd - 3 gyerkőc mellett!

Katácska! Nem csodálom, hogy őszülsz! Kép
És ez a bizonytalanság... Drukkolok, hogy felhívjanak: nincs semmi komoly baja a férjednek!

R.Betti! Viszket szegénykémnek, de okos, és nem vakarja! Sajnos tegnap is jöttek még újak.
Nem tudom mikor lesz már vége!

Most mennem kell iskolába!

Puszi mindenkinek!

Adri
radra

Sziasztok

Katácska
Még mindig szorítunk nektek! Ha hívnak, kérlek, írd meg mit mondtak. Próbálj meg egy kicsit pihenni és gondolj arra hogy minden rendben lesz.

Adri
Jó makacs ez a hólyagos izé Nándin. Szegényke, és ennyire jól viseli? Nagyon ókos kisfiúKép
Szorítok hogy már végre tú legyetek rajta.

RBetti
Gyömrőre? És ott van babaúszás? Én Szolnokra szerettem volna vinni az enyémeket, de valahogy mindig elmaradtKép
És milyen az úszás, mit kell csinálni a babáknak, mamáknak?

Kriszta
Üdv a csapatban. Írj egy kicsit többet magadról, hogy megismerjünk. Persze tudom, hogy ez nem egyszerű a gyerkőcök mellett.

Edit
Van izomlázadKép
Vagy nem bírsz kimászni az ágyból az izomláztól? Jó rágyúrtatok tegnap a tornára! Mennyek segíteni? KépKépKépKépKépKép

A többieket üdvözlöm!

Puszi
Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok4

Még semmi hír!Kép

Kriszta!
Üdv itt a csapatban!
Te is ceglédi vagy?
Nekem is 3 gyermekem van!Kép Milyen korúak a csemeték? Én a nemek eloszlása???

Keksznek hatalmas nagy gratula!!!!!!
Kép

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Csatlakozom.Üdv.Kriszta!KépKépKép
Nekem is három van.Kép

Katácska
Még mindig szorítok.Kép
Remélem azóta csörögtek már.Kép

Radra
Nektek jobbulást.KépLassan csak alább adja az a vacak betegség.
Puszi.

Ana
Hm.Lehet,hogy jönnöd kell.Kép
Alakul,mindenütt fáj még a hátam is...
Megvan a szépsége ennek,ellátni a gyerekeket úgy,hogy alig bírok menni.De legalább érzem,hogy csináltam valamit.Kép
Remélem keddig rendbejön.Kép
Tescoba voltatok?Van valami jó?

Edit
edit01

Sziasztok!

Most csak bejelentkezés.Kép

Katácska!
Várom,hogy írj!Remélem minden ok!

Kriszta!
Üdv!Kép
Nekem "csak"kettő van.Kép

Este jövök.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gratulálok Szilvinek kicsi fiához!
Kép

Szia Kriszta!
Üdv köztünk.

Katácska!

Nagyon drukkolok,hogy minden jó legyen.
Vigyázz a párodra.

A többieknek Puszi Ildi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gyors bejelentkezeés!

Még mindig SEMMI HÍR!!!!!!!!

Én már totál kész vagyok, hivtam őket, de sajnos még nincs bent aza adoki és különben is ne legyek türelmetlen, azt mondták. Majd hívnak!
Köszike.....

K.

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Keksznek hatalmas gratula a kislegényhez! És sok finom tejecskét neki, anyujának meg gyors regenerálódástKép

Kriszta,
üdv ittKép Nekem is 3, lyányok...A középső épp ma 3 évesKép

Katácska,
nekem is megvan a véleményem a ceglédi eü ellátásról. Engem 1 hete szombaton zavartak el a kórházból ellátatlanul, ocsmányul fájó középfülgyula gyanúvalKép Immár 2 hete süket vagyok a jobb fülemre és jobb híján öngyógyítok.
Ha lehet, gond esetén meg se álljatok Pestig, mert az itteni ellátás nyugodtan lehetne az ország szégyene...
Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen!...majd írj, mi van!
Ja és a migrén is tud nagyon gázul kinézni, anyukám évek óta kűzd vele, épp most is kezelésekre jár, mert ez a hülye idő kihozta szegénynekKép

Kata,
az enyémek is nagyon anyásak, sokszor kiborít. De ha nem lógnak rajtam, már szinte hiányzikKép Épp tegnap depiztem be, hogy nekem már nem lesz csöppem, ezek meg már kész nőcik. Adri ma pl. rózsaszínre rúzsozott szájjal nagy kendőszoknyában forgolódott a szoba közepén...szerencse, hogy a tűsarkúmat nem találtaKép

Nehari, akinek nem írtam személy szerint, de kicsit nehezen követem az eseményeket! Minden betegeskedőnek jobbulástKép

Nálunk 3 hétig kerengett valami nyavalya, láz, iszonyat köhögés, megállíthatatlan orrfolyás...szóval tutkó volt. Persze, én dőltem ki utoljára, akkor se nagyon (hála a homeónak), de a fülem bizony odavan...de mostanra legalább nem fáj.
Szegény Timi kimaradt az ovis farsangból, azóta is emlegetiKép
Hát röviden ennyi, de már hiányolnak...

Momo

Momo
momo

Szia Momo!

Boldog Szülinapot a lányodnak!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Momo!

Jaj milyen jó volt látni, hogy írtál!!!
Én már ezer éve nem láttalak!!!

Sajnos semmi hír azóta sem, valószínüleg marad a hétfő!

Momo!

Boldog születésnapozást nektek!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Momo!
Végre írtál!KépGondolom,hogy nem sok időd marad a lányok mellett.Főleg,hogy Õk is ennyire anyásak.
Õszintén megmondom,nem bánom,hogy Patrik már ekkora.Megnéztem volna Adrit sminkelés közben!Kép
Fülfájás és kórház.Kép
Timi beilleszkedett az oviban?
Isten éltesse a kis szülinapost!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Katácska!
Nem semmi,hogy hétfőig kell várnotok!Kép

Ildi!
Hogy vagytok?

Többieknek hogy telik a hétvége?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Mindenkinek!
Csak most értem ide.
Magunkról röviden: Ceglédberceliek vagyunk '99 szeptembere óta. A legnagyobb gyerkőc most szeptemberben (2005)töltötte az 5.-dik évét és kislány, a neve Noémi. A középső, fiú, Dávid szintén szeptemberben (2005) töltötte a 2.-dik évét. A legkisebb, lány, Zoé 2005 szeptemberében született.
Egyébként nem olyan vészes velük, mert a nagylány már sokat segít. A picilány meg még eljátszik, aztán alszik, eszik, stb...

Azért tudok ilyenkor írni, mert itt csücsülünk a picivel és próbálkozunk az esti lefekvéssel.

Majd még visszanézek, sziasztok!
kriszta7

Na, most már elaludt a picilány, jó éjszakát mindenkinek és jó hétvégét!

Üdv,Kriszta
kriszta7

Sziasztok!

Megérkezettt SMS-ben az eredmény!

Teljesen NEGATÍV hála az égnek!

Most viszont megyek gyorsan szundítani, könnyebb lesz az alvás már előre tudom!Kép

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk!

K.

Kép
Kép
katácska

Sziasztok!

Most vettem észre ezt a topicot, látom, már jó régóta megy. Én is ceglédi vagyok, van egy 14 hónapos kisfiam.
Lehet csatlakozni?

KépKép

KépKép
balázs_Éva

Sziasztok!

Én sem túl régóta írogatok,de Isten hozott Éva közöttünk.KépKépÍrj magatokról.Kép

Katácska
Nagyon örülök a jó hírnek.Remélem megnyugszol lassan.Kicsi Etele?Füle?ugye nem lett beteg?
Momo
Boldog szülinapot a kislányodnak utólag is.KépKép
Ana
Nálatok?Apa meggyógyult már?
Puszi nektek is.Kép

Tavaaaaszt!!!!!!!!!Kép

Edit
edit01

sziasztok

Éva
Üdv a csapatban!
Írj magatokról!

Katácska
Hála az égnek, hogy rendben van minden. Akkor tényleg migrén volt? Gyerekek hogy vannak?

Momo
Boldog szülinapot a lánykádnak.

Edit
Köszi talán mára már egy kicsit jobb a helyzet. Apa jól van. Én is kezdek megnyugodni. Oli már lálzalan. A többit megbeszéljük priviben.

Többieknek puszi

Ana

Kép
gyomberana

Na,tavasz!
Szakad a hó!!!!!!!!!!!!!!!Kép
edit01

Sziasztok!

Éva!
Üdv a sorainkban

Katácska!
Nagyon jó,hogy a párodnak jó lett az eredmény.

Kata!
Köszi kérdésed mostmár jol.
Karcsika meg nagyon jol,kedden megyünk oltásra,remélem most se viseli meg.

Kriszta!
Hát jol össze hoztátok mind a 3 gyereket szeptemberre.Így is akartátok vagy véletlen?

Ana!
És Milán hogy van?

Edit!
Ez a tavasz nagyon várat magára sajnos.
Itt is rossz az idő.

A többieknek Puszi Ildi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

sziasztok!
sajna még végigolvasni se volt időm amit írtatok.Milánnak jön a foga és négy napja sokat sír szegénykém ez miatt.Ha tudok jövök.Puszi mindenkinek!
Rbetti
raczbetti

Sziasztok!

Momo!
Adrinak nagyon boldog születésnapot kívánok! Bocsánat, hogy csak utólag, de nem vagyok top-on mostanság..
FülgyusziKép, remélem már jobban vagy, a fülfájás még a fogfájásnál is rosszabb Kép

Kata!
Köszi a mailt, és mindent! Holnap már remélem tudok válaszolni.

Ildi!
Remélem nem lesz gond az oltással;)

Kriszta, Éva!
Üdv néktek!Kép

Rbetti!
Szegény kis Milán, remélem nem sokáig kínozzák már a fogacskák!

Katácska!
Örülök, hogy negatívak lettek a leletek! Remélem többet nem kell ilyesmit átélnetek!

Ana!
Ezekszerint nálatok is dögrovás volt? Remélem hamar meggyógyultok mindnyájan.

Edit!
Remélem ti is jól vagytok. A múltkori telefonbeszélgetésünk elég érdekesre sikerült.

Adri!
Remélem nálatok is múlnak a hólyagok, ez az egész testre kiterjedő herpesz nagyon rosszul hangzik. Nekem "csak" a számon szokott lenni, mostanában baromi sűrűn, épphogy csak elmúlik, és már kezdődik is. Remélem nálatok nem fog előjönni többet!

Remélem nem hagytam ki senkit!
Rólunk megint nincs mit írni, mert semmi ideillő, érdekes, boldog dolog nem történt mostanság. Szóval megyek is..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szép jó estét mindenkinek!

Megpróbáltam visszaolvasni, amiket írtatok, de olyan sok, hogy reménytelen.

Magunkról:
35 éves vagyok, a kisfiamat Attilának hívják, 2004. december 22-én született.
Én ceglédi vagyok, bár 14 évig Pesten éltem, kb 2 éve költöztünk vissza.

Attiláról egy kép:

Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva

Sziasztok

Ildi
Milcsi már nagyjából meggyógyult. Kicsit taknyos, de nem vészes. Oli viszont nagyon beteg. Pontosan nem is tudjuk mi a baja. De nem igazán szeretnék a részletekbe belebonyolódni. Majd ha már tudjuk mi a baj. Szóval teljesen kész vagyok.
Oltás mikor lesz nektek? Kitartást hozzá.

RBetti
Remélem fogacska hamar kibújik és nem fogja Milánkádat kínozni.

SzBetti
Sajnos ezek a fránya betegségek szinte végtelennek tűnnek nálunk. Jó lenne ha már meggyógyulnánk. Nálatok mi a helyzet? Gyerekek?

Éva
Édi a kis sofőrKép
Igazi kis karácsonyi ajándék volt nektek a fiúcskaKép

Edit
Hát már sose lesz tavasz? Egész délután havat lapátoltam. Mondtam Atinak, hogy majd én csinálom, ennyi mozgásra szükségem van. Edzek a keddi ugrira.
Olinak estére hőemelkedése lett. Ma már egész sokat evett, de inni nem nagyon akar. Amúgy jó kedve volt egész nap.
Remélem a mostani éjszakátok jobb lesz. Lurkókat puszilom.

Mindenkinek jó éjszakát!
Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Minket belepett a hó, van vagy 20 centiKép Elegem van...

Köszönjük a köszöntéseket Adri nevében, kis ünnepelt lenyomta hétvégén a tortát, begyűjtötte az ajándékot, szal elégedettKép

Katácska,
örülök, hogy negatív lett az eredményKép
Hadd kérdezzem meg, nem tudsz Pesten egy jó ideggyógyászt? Anyukámat éjszaka óta szedálják a migrénes fejfájása miattKép Sajna, már régi a probléma, úgy 8 éve már öngyilkos akart lenni a fájdalom miatt, akkor sem tudták gyógyszerekkel kikezelni, csak az akupunktúra és a csontkovács segített...most viszont megint jár 2 hete ilyen kezelésekre és úgy tűnik, már ez sem segítKépKépKép
A Szt Imre kh.-ban meg aszonták, márc vége előtt ki se tudják vizsgálni, nincs időpontKép

megyek is, mert remeg a kezem az idegességtől...

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Éva!
Nagyon aranyos a kisfiad. Tegnap néztem a profilodban a képed, te is jól tartod magad, nem látszol 35-nek.
Attila beleillik a 2004-es babák körébe, sokan szültünk akkoriban Kép. Mica kisfia csak egy héttel fiatalabb a tiédnél Kép

Ana!
Ismerős, mi is két hetet betegséggel töltünk, majd egy hét "pihi", aztán újra az egész. Amíg ilyen hülye időjárás van, addig ez ilyen lesz sajna Kép. Sebaj, májusban már csak nem kell majd havat lapátolni..
Velünk? Mondom, semmi publikálni való. Betegségek, szomorú dolgok.. de azért megvagyunk, köszi!
Látom megszeretted a tornát te isKép, gondolom kikapcsolódásnak sem utolsó. Hány kilót olvasztottatok már le?

Momo!
Atyaég, hát szegény édesanyádnak is kijutott a szenvedésből Kép. Borzasztó, hogy nem tudják enyhíteni a fájdalmát. Remélem ráakadtok valami megoldásra!
Gondolom, most nem alkalmas, de ha lesz időd, teszel képet az ünneplésről? Meg a másik két csajsziról is, már biztos nagyon sokat változtak, mióta láttam őket.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: