A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szijja Mindenkinek! Kép

Eddig nem működött a bnetem Kép biztos a Telefon Átka vagy a volános sofőrök intézték el Kép

Telcsim tegnap óta a radiátoron figyel, reggel (mikor száraznak tűnt) megpróbáltam összerakni, de egyenlőre semmi.. Kép Kép Még kap két napot száradni, aztán ha nem műxik,letaszajtom a tajgetoszról.

Juc,
lottó áruház tényleg nincs meg már, de a Liszt Ferenc tér mögött (király u.) van a Gólya ruház, ott is kaphatsz néha olcsón,jó bőrcuccot.

Pemo,
szia itt Kép milyet szeretnél? fiatalt, öreget, nőt, férfit? itt majd' minden doki nagyon jó Kép

Fibi,
te akkor most honnan is jönnél? még nem tudom biztosra, de lehet, hogy péntekre el tudom csaklizni a kocsit Kép Ha igen, akkor megbeszélhetünk valamit. Kép
macskanyu

Macsek!

Gólya Office Depot lett.Pont a napokban jártam arra.Csak a kis Gólya maradt meg.Pedig ott én is olyan jókat lőttem régebben.

Nálunk Panna szokta összenyálazni nagyon telefont(tudom ez nem egyenlő a mosógéppel) de másnapra idáig mindig rendbejött.Reménykedjünk!

Juc
20170114224602

Jucus,
Kép úgy látszik mindenki megszűnt boltokat ajánlgat itt neked Kép

Egy kollégám kint volt egy tehenészeti telepen, a fejőházban és meggondolatlanul kint hagyta a mobilját. És a tehén bekajálta-volna, de pechjére a szájában kezdett csörögni és még ki tudták szedni. Kép a telcsi túlélte. Tényleg van remény Kép A mosógép ugyanis nem rág Kép
macskanyu

Macs,
KépKépKépKépKép

látod???? van remény!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

fibi,
mi azóta gondolkodunk a tesvéridőponton amióta b megszületettKépKépKéphol így gondoljuk hol úgyKép
mindennél van pro meg kontra,kérdés hogy neked mi a fontos/abb.meg ahogy nő a gyerek változnak a nézeteid isKépvagyis nekem.mikor b megszülett azt mondtam legalább négy év,de annál csak több....már leadtam 3raKépmost én is a 3-at tartom a legideálisabbnak de ez percenként változikKép
Vendég

Macs,
huuuu, dejo lenneKépKépKép Odafelé reggel bevinne Apafej, és akkor esetleg visszafelé bepofátlankodnék HoozátokKép Amugy Szadárol mennénk (tudod, lovak egy utcával feljebbKép), de a Blahárol (ha jol emléxem, arrafelé laktok?Kép) már eljutok bárhovaKépKép

Gigi,
nalunk DETTO ugyanigy van! elöször 5-6-7 évben gondolkoztam, aztan rájöttem, hogy hülyeség visszamenni 1-2 évre dolgozni. Mire belemelegedik az ember, már mehet vissza babázniKép Én is most a 3-3és fél évnél tartok, de percenként változhatKép

Juc,
köszi, ez jol hangzik. Igen, mások is azt mondják, hogy fontos lehet a szobatisztaság addigra a nagynál, hogy ne kelljen pocakkal emelgetni a gyereket... És az is jo, hogy az elsö félévben nem kellett Pannát cipelni minden reggel az oviba, hanem hármasban voltatok. Igy Soma sem azt érezte, hogy el van lökve mindjárt, ahogy a teso megszületik, hanem volt ideje megszokni az uj helyzetet. És aztán meg kettesben, csak Pannával foglalkozni, igy tök jo. Én is valahogy igy gondoltamKép

KépKép
fibi

Indi,
még mindig nem igazoltál vissza a wiw-en, én vagyok a Zőőődné AndiKép

Bocs, hogy ma ennyit pofázkodok, de nagyon ráérek, mert tegnap délelött nem ment a net, és mindenhol akkora rend és tisztaság honolKép
Macs, lehet hogy Nálad is ezért sztrájkolt a bnetKép

KépKép
fibi

Dora, Jucus, Denizsa
ilyen édes képeket honnan applikáltok ide?Kép

KépKép
fibi

fibi,
én ha egészséges lennék azt mondanám mostantól nem teszek ellene és jöjjön amikor jönni akarKép
szóval te tedd eztKépén meg csak tervezekKépKépKép
Vendég

FibiKép
Há' mé' nem mondtad?Kép Itt törtem a fejem, de nem jutottam eredményreKép No akkor most azonnal javítunk a helyzetenKép

indianyo

Fibi!

Én meg azt mondom ,hogy akkor legyen kistesó ha mindketten úgy érzitek,hogy jöhet.
nehogy valami nyomásnak,megfelelésnek legyél áldozata!

Juc
20170114224602

IndiKép

Gigi,
azért még várok 1 évet, most tul korainak érzem még, és aztan ezt teszem!Kép

Juc,
nyomásnak nemisKép

KépKép
fibi

Szia Lányok!

Na én is bejelentkezem most már végre megint, pedig már tegnap is akartam, csak jöttek a tesómék!

Szóval, múlt héten tali tök jó volt! Én élveztem Lillus a végére már kevésbé, de itthon még sokat aludt. Ancsi a képek megint nagyon jók, én elkérhetzem őket nagy felbontásban? Köszi!

Tényleg mielőtt elfelejtem: mi a Johiék honlapjának a címe, ki tudja, segítsen!

Hétvégén rohanás, ezer dolgot kellett elintézni úgyhogy felejtős volt. Most meg már a szemfogak miatt nem alszunk 3-4 kelés éjszaka és a reggeli 6.50-es kelés is kicsit fárasztó. Eddgi mindig fél nyolcig aludtKép Ki érti ezt! Ez most már így fog maradni?

Meg azt történt, hogy a Lilla hétfőn belpisilt a bilibe. Persze azóta se, de ez kezdésnek nem rossz, nem? Illetve rájött a motor nyitjára és lassan tud vele furikázni, az jó lesz ha már ő hajtja magát a játszóraKép

Röviden ennyit most megyek visszaolvasni!Este majd jövök megint, mert szalma leszekKép Enyém a gép!Kép

Szép napot!
Jól vettem ki a szavaitokból, hogy pénteken lesz Savolya?
beetrix

Beet,
nálunk uez van, eddig fél 8-ig huzta a lobört, de egy ideje fél 7Kép Én arra fogtam, hogy a Nap is korábban kel fel reggelenteKép De hiába csuktam be a spalettát, a helyzet változatlan.

Na, L Tescoba.

KépKép
fibi

Fibi!
Szülinapom igazából nincs az idén, merthogy nincs febr. 29. Így inkább 28-án tartom, de sokan szoktak 1-jén köszönteni.

Beet!
Pénteken lesz Savoya, de te nem fogorvoshoz mész? Kép
Miért nem vagy a skype-on soha?
És holnap mit csinálunk tücsökzene után?

Kép
Kép
manoka11

Johiék honlapja: www.netbio.hu

Kép
Kép
manoka11

most hallottam a radioban, h 2010-ben szandekoznak piacra dobni egy olyan magyar fejlesztesu hibrid autot (Taumobil), ami reszben napenergiaval mukodne, reszben novenyi olajjal v. alkohollal, es meg pedallal is lehetne hajtaniKépKép hat ez nem semmi! ezt meg talan en is megvennemKép csak persze biztos iszonyatosan draga leszKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, jol latom, te is ott leszel penteken?Kép hat ez tenyleg nem egy kispalyas talalkozo lesz!!!KépKép Beet te is, ugye?Kép

Coolio
recca

Fibi, Tádé ilyen, néha rózsaszín orral is lehet kapni.
Kép

Recca, ha nem baj, akkor kimaradsz a Tádé szórásból, különben is, e héten kaptál már ajándékot.Kép

Brekuc, Mazsola ilyen
Kép

Recca, ez az "akár lábbal hajtós autó" miért emlékeztet engem egy Flinstone-kocsihoz?Kép Azon lenne sebességkorlátozás? Vagy csak lejtőn lefelé?
zanza

Zanza, ez igaz, de hol van az leirva, h egy heten csak egyszer lehet?!Kép de azert vallalomKép
az autot allitolag akar 50-nel is hajthatod (Fredi tud ennyit?Kép), de a biouzemanyaggal 120km/h-ra is kepes!Kép szerintem kiralysagKépKép
(http://www.nol.hu/cikk/394274/)

Coolio
recca

Recca, nem akartam, hogy a többiek hátrányos helyzetből induljanak.Kép

Lejtőn lefele Fredi is tud ennyit, bár a 120-at nem hiszem.Kép
zanza

Kép

Coolio
recca

ja es Zanza, akkor en egy rozsaszin-orru T-t szeretnek majdKép karpotlasulKép (v lehet, h akkor sose fogok kapni?Kép)

Coolio
recca

Recca,
Franciaországban van olyan autó, ami teljesen levegőhajtású. 110kmh a max. sebessége. Lyonban gyártják és az ottani taxik zöme is ez. Majdnem mentem a gyárba én is tolmácsolni, magyaro.-i érdeklődőknek, csak a szakmai szöveg miatt nem mertem bevállalni. De az autót láttam! És Mo-ra nem engedélyezték (vajon miért?) a behozatalát!
Az ára 2001-ben kb.1millió huf nak megfelelő összeg volt.

Beet,
ha jössz pénteken, akkor nyélbeüthető a biznisz?
macskanyu

Macs, mi az, h levegohajtasu??? es miert nem engedelyeztek? es csak ennyibe kerul? es mekkora? es... na jo, nincs tobb kerdesemKép

Coolio
recca

ja es Macs, te ilyen jol beszelsz franciaul? dejoKép

Coolio
recca

Na, voltam ma cukorterhelésen, kiinduló cukrom jó, többi holnapra lesz meg. Most még jobb volt, mint múltkor, mert miután rájöttem, hogy szőlőcukor a cukor, vígan rágcsáltam a fel nem oldódott golyócskákat, ugyani IMÁDOM a szőlőcukrot Kép Meg voltam monalisán is, és most naaaaaaaagyon lazaaaaaa vagyok Kép

Pemo,
üdv köztünk!!!! Mik az igények doki téren? Kép

Macs,
Taigetoszon röhögök azóta is KépKép és drukk, hogy a telefon túlélje a természetes kiválasztódás kegyetlenségét Kép párom telefonja pl. nem élte túl Dóci nyálának kegyetlenségét, de az enyém pl. igen Kép

Ancsi,
jövő szerdán én alapból momok (doki), szóval ha lesz tali, akkor benézek hozzátok. De szerintem Juc ötlete lenne az igazi, a Művházas játszó, mert ott el lehetne engedni a gyerkőcöket, mi meg lazáznánk-pletyiznénk stb. Kép

hallod JUC,
nyomom a művházas talit, mert szerintem az jóóóóóóó lenne Kép mert egy irányba futni épületes dolog, meg jó edzés, de inkább beszélgetnék veled Kép

Neet,
babakocsi rulez, dóci is szok tologatni Kép

Beet,
Lillus nagyon ügyes!!! Dóci is néhány hete pisilt először bilibe, miután már két éjszaka is száraz volt a pelusa, tehát kezdi visszatartani a pisit. Úgy gondoltuk, hogy akkor lassan lehet próbálkozni, és egy este pelenka nélkül rohangált, előtte mondtuk neki, hogy ha pisilni támadna kedve, akkor itt a bili, és miután elhullajtott 2 cseppet, rohant a bilihez, és belepisilt, olyan büszke volt magára Kép Azóta nem volt ilyen, de nem is akarjuk erőltetni, majd szépen fokozatosan szokja Kép
Motor nálunk is megy, szobában-kint, de hosszabb távokat nem szeret rajta megtenni, még nem jött rá a száguldás élvezetére Kép

Volt ma doki dócinál, kis influenza-nyavaja, szerencsére nem komoly, kapott hurutoldót meg orrcseppet, de több nem kell Kép Pénteki Savoyát mindenképp kihagyjuk, hacsak nem kér valaki egy kis instant vírust, mert akkor küld fénypost.

vera aki ma cukormeghajtással működik
kisün

Recca,
Kép ez egy nagy megtévesztés Kép valami miatt mindenki azt hiszi, hogy dejól beszélek, csak azért, mert lefordítottam néhány szakmai(agráros)kiadványt Kép De ez nem = a jól beszélekkel Kép
Hogy miért nem engedélyezték, nem tudom, de azt sem, hogy miért nem terjedt el. Illetve dehogynem. Melyik olajcégnek érdeke, hogy ilyen autók flangáljanak, amit elég otthon egy kompreszorral feltankolni? Ha érdekel, megpróbálom előásni az anyagot a netről, legfeljebb mellékelem a hozzávetőleges fordítást Kép
macskanyu

Macs, erdekelKép. akar forditas nelkul is (legalabb gyakorlok egy kicsitKép) (bar en egyaltalan nem beszelekKép)
ja, es persze az olajcegek...Kép

Coolio
recca

Recca,
ez király!!!én is, én is, én is!!!
bár gondolom, nem kispályásoknak lesz előrhető (anyagilag).

Kaiser'sben lehet kapni gyerek parizert és sonkát. AMit tud: nin cs benne glutén, laktóz, és zsir is alig, sőt tengeri sóval sózzák, és gyümicukorral cukrozzák. A parizer olyan 250 pénz, a sonka kicsit húzós, 450 pénz, de ha csak a gyerek eszi, akkor nem fogy olyan gyorsan.

Ma mondjatok el értünk egy halk imát 3 és fél 4 között, mert budaörsi úton fogok sávokat váltogatni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
itt van egy angolnyelvű, amit találtam így hirtelen Kép De még keresek Képbár ahogy olvasgattam, ez nem teljesen levegős, de ua.a cég( MDI)

http://us.altnews.com.au/drop/www.theaircar.com

Zsanci,
a "Mi Atyánk.."-ra gondolsz, vagy az "Én lefekszem kiságyamba.." kezdetű imára? Kép Kép
macskanyu

ZSan!

Miért,hova mész?És amikor MOMba autókázol akkor nem arra jösz pl.?
Én imádkozom érted,ha te is értem vagyis jó nagy parkolóhelyekért amerre én járok.Kép

ÉS volt már sok ilyen környezetbarát autó kísérlet,de mindig elfojtják a nagy multik.Meg rejtélyes módon meghal a feltaláló stb.

És Reccát látom lelkiszemeim előtt pedálozni,haláli!Kép

Kisün!

hallom és támogatom:Kép
20170114224602

Kisün!

Várjunk csak!te hogy hogy ráérsz babanyetelni?
20170114224602

Juc,
Dóci alsz, Eszter ma nem itt, mert elkaphatná Dócitól Kép így Kép

v
kisün

Zsan, ugye, h jo?Kép
ilyen parizsit en is vettem. B-nek nem ko'. de azert fogyKép
gondolok majd ratok, bar te ugyes vagy, nem hiszem, h ne menneKép

Coolio
recca

Zsanci,
drukkolok Kép
kisün

Macs, kosziKép

Juc, jo vagyok, ugye?Kép

Coolio
recca

Enyém gyerek meg csak a PIck párizsit hajlandó emgenni.vehtek én neki bármilyen mást.Fene a belibe!

Kisün!

ÁÁ,ja!És hol rejtegeted öcsit,mert nem látszik,hogy a pocakodban lakna.
20170114224602

Macs,
a lefekszemes jó lesz!!!Kép
Juc,
okés, akkor nem csak magunkért, hanem értetek is szól az ima sávváltások között!!!
Enyim gyerek még a házi kolbászt is megeszi az oviban, itthon meg a tied gyerek által alapitott levegő-evős-szektásat játszik!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet!
email címed?

Recca!
alkoholok is szénhidrogének, biztos azok is füstölnek rendesen, de a lábhajtás igen jó ötlet Kép, ezt én is megnézném. (mindkettőt az olajcégek csinálják) különben nem régiben volt egy mendemonda, hogy kinyírtak egy fickót, aki feltalált valami extra különleges hajtású motort. nagy biznisz ez. az a baj, hogy szvsz bármilyen üzemanyag környezetszennyező, leszámítva a lábhajtást, én várom, hogy itt is elterjedjenek a bicajok, meg főleg a bicajutak. Hollandiában ez nem téma.

Macskaanyu!
a levegőhajtású gk tkp mivel megy? kivonja azt a kevés H-t a levegőből (elég bonyolult feladat lenne neki, ráadásul annak is van bőven mellékterméke), vagy valahogy máshogy? ha van link (magyar esetleg Kép), küldhetnél egyet, mert érdekel. 1mFt nem lenne sok érte, és városi kocsinak szvsz elég egy 50-nel menő autó.

Vera!
én a művházasban akkor lennék benne, ha bekéreckedhetnék hozzátok Kép. Lencsi mondjuk nem engedném el, de a kocsiban ellenne. Kép én meg hallgatnám,hogy mikről trécseltek, ti, kétgyerekes anyák Kép (vagy hol van ez a művház? lehet, hogy rossz helyre gondolom?)

ancsipancsi

Ancsi,
sürített levegővel megy. Egy nagy tartálban van a sl. és a kiáramló levegő energiája adja a hajtóerőt(igen-igen leegyszerűsítve).Magyar linket nem tudok, de majd utánanézek, hátha Kép de vedd figyelembe,hogy az ár 2001-ben volt ennyi!!! azótanem foglalkoztam a témával.és akkor nem engedélyezték!!nem tudom,most jobb lenne e a helyzet..
macskanyu

tartály
macskanyu

Zanza,
köszi a fotótKép

Recca,
még nem biztos, hogy tudunk menni, de jooo lenneKép és hol fog elférni ennyi ember?
Taumobil rulez, énis akarokKép

Macs,
rájöttem h hülyeséget irtam, mert kell autósülés. Ugyhogy azt találtam inkább ki, hogy reggel odavisz hozzátok a férjem, ott üléssel együtt átszállnánk hozzád, és visszafelé is esetleg Veled jönnénk... nagyon gáz?Kép hánykor tervezel indulni, 9 vagy késöbb?

KépKép
fibi

Kisün,
ha voltal monalisan, akkor lathattad a baratnömet, GödiBarbit Kép

KépKép
fibi

Fibi,
hogy nézett ki? Kép
kisün

Zsan:
nem baj ha én a férjemért mondtam egy imát?!
Pont abban az időben járt arraKépKépKép

Votiv:
még mindig a viperabál hatása alatt vagy?Kép

Macs:
szerintem Ti szerencsére jobb helyzetben vagytok a refluxal!Dorka az ulcoganttal együtt bukottKépBízom benne,hogy nem lesz szükségetek komolyabb gyógyszerre!!!

petergabi

Hali Csajok!

Húúú, rengetegen leszünk pénteken úgy látom Kép Kép Kép ...megint teljesen ellepjük majd a maját Kép

Mi lehet, hogy holnap leteszteljük a TEMI-s játszóházat (ami egyébként az én ötletem volt Kép), és ha tuti, akkor jövőhétre szervezthetünk oda talitKép

Ancsi!
Ez Nektek is közel lenne, neeem??? És Lencsit miért nem "engednéd el"??? Doni 3,5 hósan játszóházalt először (emlékszel Zsan???), és már akkor élvezett egy csomó mindent...általában ilyen helyeken van aféle bébisarok Kép

Gigi, Juc!
Ne szekáljatok már minket, koránkelő gyermekek anyáit, ilyenekkel, hogy 9-kor kel a kőc meg hasonlók!!! Kép
Bár ha jól sejtem, ők este elég sokáig dorbézolnak, nem? Szóval akkor valamit valamiért...nekem legalább az estém szabad fél 8-tól Kép

Korkülönbség: én csak azt látom, hogy a 2 év nem volt könnyű, viszont barátnőméknél 3 és ott is baromi nehéz volt...szóval ez inkább gyerekfüggő talán....De Petrát már nekem sem kellett pocakosan emelgetnem, az ölbehurcoláról leszoktattam, egyébként meg már mindenhová be és fel tudott mászni, még az etetőszékébe is...és még nem volt szobatiszta...de miért kéne egy nem szobatiszta gyereket emelgetni???
A barátnőm 3 évese pedig már szobatiszta volt, és mindig akkor jött rá a pisi-kaki, amikor a barátnőm szoptatott, és ugye akkor még rögtön ugrani kellett, mert sokáig még nem tudta tartani...szóval ez pl. nehezebb benne...de tény, hogy ebben az évben sokat fejlődnek együttműködés-önállóság terén (bár egy tesó sokmindent visszavethet...ez nálunk is így történt Kép)
De egy pszichológiai elmélet az inkább 3, mint 2 évre (bár ezt egyszer nem olyan régen mintha írtam volna): mindkét életkorban megvan a tesó születése miatt feszültség, de a 3 éves ezt már teljesen jól tudja verbalizálni egy 2 éves még csak érzi, hogy valami nem oké, de ezt nem tudja szavakkal kifejezni, ezért egyéb viselkedéssel teszi...
Na, lelőttem magam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Jól beszéltél korkülönbség ügyben!gyereke válogatja.
Holnap mikor mentek?Hátha mi is arra véletlenül.

Juc
20170114224602

Lányok!

Köszönöm a válaszokat, még a Faludi doktor elérhetőségét valaki meg tudná adni? Aztán nem zaklatlak benneteket tovább.

Köszönöm
Ildi

Kép
vildi

Fibi, holnapra kiderül, lesz-e kocsi, ha igen, bátran jöhetsz oda-vissza KépKépKép Ha dobsz mélt, megbeszéljük a részleteket Kép

Gabi,
én is remélem Kép Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: