A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lyly, nagyon megy a drukk!!!!
Szisz, végre!!!!! Nagyon gratulálok! Várjuk a képeket!

Zsuzsófi, azért újszülöttet és gyereket teljesen máshogy kell újraéleszteni, mint felnőttet, és szerintem séróból senki sem tudja. Még a felnőttet sem. Szóval, mielőtt bárki nekilátna, azért tanulja meg.......szerintem.
Amúgy meg ne kelljen soha alkalmazni. Kép

Mi jól alakulunk az első napokban, Bencuskám aranyos, sokat alszik, eszik, nagyjából ennyi. Szereti a fürcsit. A köldökápolást utálja. Mondjuk megértem. Kép És álmában édesen fintorog. Amúgy meg imádom. Kép Imád cicin lenni, ha lehetne, egész nap rajta lógna, még alvás közben is. Azért kap eleget belőle... Kép
Rajtam pedig kellemesen kitört a hormonkavarodás, pityorgok, aztán vidulok, aztán hullafáradt leszek, és a lelkem is kavarog. Azt mondják, természetes.....hát jó. Kép Nehéz ezt a sok-sok élményt feldolgozni, nincs rá idő.

Na megyek is. Puszi nektek.

Eszti és Bencus, aki már 1 hetes
Vendég

Sziasztok!

Kicsi fiammal a kezemben írok, így nem is leszek hosszú!Kép

Szisz: Szívből gratulálok, sok boldogságot a családnak az óriásbébihezKép

Lyly: Mennek a drukkok, ügyes légy!Kép

Vikó: írtam mail-t!Kép

A mi történetünk is kész, de ez is hosszú. Szintén terjedelem és tartalom miatt!

Akit érdekel: új mail-cím profilban

Anita
Kép
Kép
_anita_

ESzti: Örülök, hogy jól alakultok! Irigylem, hogy Bencus szereti a fürcsit. Botiról nem mondható el, bár már haladunk, mert hason már csendben vanKép
Hormonkavarodás szép lassan csillapodik, nálam is akad még néhaKép

Nekünk horror volt a tegnapi nap! Egész délelőtt semmit nem aludt, aztán éjszaka is volt egy maratoni 2 órás ébrenlét... Annyira szenvedett, úgy fájt a hasa! Baromi sajnáltam, aztán kapott Infacolt, ami megint segített!
Most is nyügi egy picit, de most nem a pocija!

Tünde: Tényleg nagyon jópofa DorinaKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok, érdemes beszerezni ezt az Infacolt? Hogy legyen itthon? Látom, sokan használjátok.
Vendég

Zsu! SZtem nagyon jól jön vmi innivaló, vmi gyors kalória (csoki, szőlőcukor, amit szeretsz), bugyi+tena betét, különben egy szexi lepcsiKép lesz csak az alfeleden szülés után, és ha szeretnél a szülőszobán zuhanyozni, akkor törölköző. És persze a mobil + meg a dokumentációs eszköztár Kép.
És fontos! Apás szülés beugrója 1000 Ft - ezért adnak egy remekbeszabott 1x használatos műtőscuccot.
A babának a pelenka mellett a popsitörlő kendő is hasznos - főleg ha hétvégén szülsz, mert akkor csak hétfőn kapod az ajándék törlőkendőket. (Én ugyan vagy kétszer ott is mostam a csapnál Gergő fenekét - de elég bénácska a vízcsap, úgyhogy meglehetősen akrobatikus mutatvány volt Kép)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tünde: Végülis csak a kertben voltam kinnt és játszottam egy kicsit a kutyámmal, de ettől is már kellemesen elfáradtam. Szóval most bevágom a szunyát. Na közben Lili elkezdett csuklani.
BABÁZNI AkAROK Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti, én nem azt mondtam hogy séróból tudja mindenkiKép csak azt hogy nem ördöngősség. A szívmasszázs az már igen, de nekünk pl azt mondtá ka tanfolyamon, hogy azt nem végezhetjük el mi semmilyen körülmények között!!!!
Máshol meg mást mondanak-írnakKép

Egyébként igazad van, ne legyen rá szükség!!!!

De én sose bocsátanám meg magamnan, ha nem lenne légzésfigyelőm és történne a babával vmiKép Engem megnyugtat hogy vanKép
Így is paráztam amíg bent voltunk a kicsivel a klinikán, hogy nincs alatta érzékelőKép

Infacol, lehet nálatok beválik, de az is lehet hogy más válik be. Nekünk anno Bencével semmi nem volt jó, pedig végigpróbáltunk mindent, csak az édeskömény tea. SZóval én azt szereztem be. Mármint egy zacsi édesköménytKép

Zsu
38+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lényegi elemek maradtak ki!
Lyly! Millió drukk neked - remélem, már elkéstem vele, és igazából gratulálni kell KépKépKépKépKépKép

Tünde: Dorinának nagyon jó a szövege KépKép És olyan tündér, ahogy a képen koncentrál a Nagy Feladatra.KépKép

Követelem a jó időt!!! KépKépKép Meleget meg tavasz-illatot Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Szisz
Gratulálok a szép nagy lánykádhoz!KépKépKép

Lyly
Megy a drukk! De már lehet, hogy csak gratulálni kell.KépKépKép
Hát úgy látom, mégse együtt szülünk.

Most voltam Nst-n. A papír alapján azt mondták,hogy hoztam e a csomagot. A doki szerint még nem szülünk, mert nem tágulok ,2100. Azt mondta már 4 kiló fölött van a BDP 10.2.
Hétfőn kell újra menni, és szerdán kell befeküdni, ha addig nincs semmi, de még utána is várnak 5 napot. Ha így megy végig 5kg lesz Levi. Kicsit el vagyok kenődve, mert már úgy mentem volna.

Most ennyi röviden.
Babetta és Levi 39+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">Kedves Leányok!
Megérkezett Csema története, továbbítottam mindenkinek, aki kérte, ill pluszban mindazoknak, akiknek megtaláltam az email-címét. Várom szeretettel a további igényeket, ha esetleg valaki közületek nem kapná meg.</font>

indianyo

Csema, elolvastam!!!! Nem lehetett könnyű, de minden jó ha a vége jó....KépKépKépKép Óriási gratula mégegyszer!

Így mondjuk már megint kezdek aggódni, miért is volt olyan magas Katica szívhangja...Kép Remélem nincs gond nálunk.

ZSu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csema Kép
Nagyon megható a történeted, még pityeregtem is Kép
Még ha nem is volt felhőtlen a pocakosodásod és a szülésed a lényeg, hogy most már a kezedben tarthatod a kislányod, aki makk egészséges Kép
Nagyon sok boldogságot neketek Kép

Mamacka Kép
Úgy tudtam, hogy fizetni kell a Madarászban is, de majd megkérdezem Kép

Tünde Kép
Vannak ám aranyköpéseik a kicsiknek Kép
Bizom benne én is, hogy segíteni fog hogy nem ismeretlenbe fogok cseppenni Kép

Eszti Kép
Örülök, hogy Bencuska jól van és hogy már egy hetes, ez hihetetlen Kép
Idővel sz összes élmény leülepszik Kép

Anita Kép
Küldtem emailt neked, mert szívesen elolvasnám a ti történeteteket is Kép
A lányom csak addig utálta a pancsit, amíg rá nem jöttem, hogy fázik a vízben, mert ő a forrót szerett és nem a langyosat Kép

Babetta Kép
Nem semmi méretei vannak a fiadnak, de biztos nem lesz 5 kiló Kép
Ne legyél magad alatt Kép Mindjárt a kezedben foghatod Levikét Kép
Drukkolok, hogy mielőbb beinduljon a szülés Kép

Vikó Kép
Köszi, megkaptam Kép

Alinával sms-eztem Kép
Jól vannak, holnap már mehetnek is haza Kép Márk baba is jól van szopizik rendesen Kép Ha hazamennek jelentkezik Kép

Annácska 35+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

sziasztok!

Millió bologságot az új Életkének!

Zsuzsó, Prüntyi a korának megfelelően fejlődött, se nagyobb, se kisebb nem volt. De végre betöltötte a 37. hetet és már március van, így engedélyt kapott a távozásra:-) Persze jó lenne még egy hetet kihúzni....Te mit tudsz itt Szegeden hogy van ez a házassági anyakönyvi kivonatos mizéria? Nekem azt mondták a tanácsadáson az eredetit kell vinni és kész....
Málnalevél teát én naponta 3* iszom a betöltött 36. héttől.
Annyira édes volt a kiscsajom hétfőn: Mondtam neki, hogy Pipike szoríts anyának, hogy a tesó bent maradjon még egy pár napig, erre Õ: anya én szorítalak (elkezdte szorítani a kezem), de már nagyon kezd fájni a kezecském:-)Azt hittem, hogy megeszem mindenestül:-)

Lányok, nektek még van gyomorégés? A finiselőkre gondolok elsősorban, nekem veszettül ég, ha eszek ha nem.......

Nyúlanyó 37+1

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Babetta: sokat gondolok Rátok, nagyon nehéz lehetKép Kitartás, már tényleg csak napok kérdéseKép

Csema: Köszönöm, hogy olvashattam a történeteteket! Megkönnyeztem, nagyon szépen írtál róla!

Annácska: még nem jött meg a mail, de küldöm a profilodban lévő címre!

Légzésfigyelő: bár megijesztett, megnyugtat, hogy van! Tudom, hogy a fiam egészséges, de ha nagyon bealudna, felkelti sípoló hang, vagy én tudom ébreszteni! De igazatok van: sose kelljen, és remélem, soha többet nem hallom meg a hangját!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita (Nyúlanyó)

Enyim gyerek is engedélyt kapottKép De nem bánom azt se ha bentmarad 13-áig.
A házasságiról megkérdeztem a szegedieket, Melinda mondta hogy tökéletesen jó az eredeti, neki is a 4 évvel ezelőttit elfogadták.

Tényleg te miért nem írsz oda???

Prüntyi nagyon édes ténylegKép

Te mikor mész ctg-re? TalizhatnánkKép

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZsuzsófiKép
AnnácskaKép
MesiKép
Köszönöm!
AnitaKép
Én is a Tiéd, s köszönöm, hogy elküldted!
Úgy gondolom ahogy írod Te Zsuzsófi is, a lényeg hogy itt van Nekünk egészségesen a gyönyörű kisbabánk, s mindegy milyen testi vagy lelki szenvedés árán is születik, az a múlt, amit az ember elfelejt mert az a pici apró kis lény elfeledtetti.
S marad a mérhetetlen boldogság!

KépKép
csema

Cory, köszi a válaszokat! Kép
Csema, nagyon megható a történeted, örülök, hogy a végére minden rendbe lett. Csak ez számít! Legyen sok örömötök egymásban!
Én ma egész délel&#337;tt jártam a várost, és találtam Maszatkának egy gyönyör&#369; macis kis plédet. Annyira feldobott, hogy nagyon! Napok óta nem volt ilyen jó kedvem..Kép Kép
Most megyek pihenni, mert már ülni se bírok a fáradságtól.
Mindekinek kellemes napot!
Petra és Angéla (36+5)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Anita én is írtam neked, megkaptad?

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsó, köszi a választ. A szegediekhez azért nem írok, mert ezt a topikot is alig bírom követni, nem hogy egy másikat:-) Elméletileg a jövő héten hétfőn megyek ctg-re 9-re, bár lehet nem lesz belőle semmi...

nyúlanyó

Anita Kép
Köszönöm, hogy megosztottad velem a történetet Kép
Tényleg csak Boti számít Kép
Bővebben is írok, de azt inkább levélben Kép

Lassan mennem kell, majd este benézek, remélem addigra Lyly is megszül Kép

Annácska 35+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita (nyúlanyó) KárKép Én kedden megyek csak. Fájogatsz? Méhszájad?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Kép
Ha nem bánnátok szivesen csatlakoznék Hozzátok.
Már jó ideje olvaslak Titeket, de addig nem szerettem volna irni, amig még dolgoztam. (Korábban ebből volt egy kis zűr a munkahelyem a kiváncsi kollégák miatt. Akkor a Babaprojekt előtt állok-ba irtam. Annácska talán emlékszel még rám Kép)
Szóval most 34+4 nél tartok. Elvileg ápr. 9 a nagy nap, de most azt mondja a doki, hogy március vége felé meg lesz a kislányunk, akit Dórinak fognak hivni. A Péterfy-ben fogok szülni Krasznai dr.-nál, és ha minden igaz Cser Kati lesz a szülésznőm.

Minden Anyuci hihetetlenül ügyi, a Babák pedig egyszerűen gyönyörűek Kép
Irigykedem Kép
Finiselőknek kitartást Kép

Kép
zsuzsci

szia Zsuzsci, üdv közöttünkKép

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csema
Köszönöm, hogy olvashattam a történeteteket!
Hála Istennek minden rendben lett a végére!
Viko köszi, hogy elküldted! Kép

Anita
Én is írtam neked! Nem kaptad meg?
Szívesen elolvasnám a ti történeteteket is!

Annácska
Én úgy tudtam az ingyenes... Eszti írt még anno valami léghajós előadásról is... de az biztos fizetős.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyúlanyó,
anyunak 3ból egy terhessége alatt égett végig a gyomra, a hugommal. Õ nagy hajjal született, az öcsém meg én pedig kopaszon. Neki azt mondták a baba haja miatt égett a gyomra. Faros volt, így a fejecskéje ráadásul pont a gyomornál volt.
katicuska

Katica, enyim fejvégű de nekem is ég a gyomromKép Hajasbaba lesz?Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nekem mindháromszor égett a gyomrom, és a fiúknak nem volt túl sok hajuk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anita
Én is szeretném a történetet olvasni. Köszi hogy gondolsz rám.
Hasad már visszament? Az enyém már 116cm.

Annácska
Hát vannak méretei Levinek csak 4500-nél ne legyen nagyobb.
Örülök hogy jó volt a CTG.
Van már név vagy még nem döntöttetek?

Ildi
Hol vannak a 4D képek? Várom nagyon!

Csema
Örülök, hogy olvashattam a történetet. A sok izgalom után ott a gyönyörű kislány és ez a lényeg.

Nyúlanyó
Nekem szerencsére nem ég a gyomrom, és nem is éget, ez nekem kimaradt. De azt mondják, akinek sokat ég a gyomra hajas babája lesz.

Találkoztam Becsivel a kórházba, most indult be a teje, de Szonja nem tud szopizni, mert besárgult és legyengült. De majd erőre kap, lényeg hogy van már tejci. Majd holnap derül ki, hogy kékfény alá kell tenni vagy nem. De nagyon aranyos ,elfejtetem vinni fényképezőt, így képet nem tudok rakni.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsó, nem igazán fájogatok, tegnap meg hétfőn nyilalt a hüvelyem 1000L, de szerintem az a kókusz levétele miatt is volt, túlzottan fel lettem bolygatva. Ma meg tök jó kedvem van, nem fáj semmim, egy deka keményedés sincs, pedig már megjártam a negyediket oda vissza, meg rajtam van a takaríthatnék is. Pont az előbb írtam a páromnak, hogy ehet, hogy este szülünk, mert túl jól vagyok:-)Neked a méhszáj hogy áll?
Katica, Prüntyike is fejvégű és az én drága bélhálózatom a lányomnál is égett, mégse volt nagy lobonca:-) Csak gondoltam lehet valaki még küszködik ezzel és tud valami tuti befutó dolgot, tej már kipróbálva és sajnos a renniet is eszem esténként, mert nem tudok aludni. De az se sokat segít.

Vikó, én is írtam neked mailt, Anita neked is, sőt Nici neked is, megkaptátok????

nyúlanyó

Csema! Nagyon megható volt a történeted, valahogy nagyon sok erőt adtál vele, köszönöm.
Neked is Vikó! Kép

Anita, én az új címedre írtam a profilodból, arra kellett? Nem kaptam tőled még szüléstörténetet, azért kérdem.

Nyúlanyó! Én pokolian szenvedtem a savammal, már a 7. hónaptól, amúgy is savas voltam. AMi nekem nagyon bevált, az a pattogatott kukorica. A Chio-nak van zacsis, sós (natúrt sehol nem kaptam), abból szoktam esténként fél-egy zacsikat lenyomni. Szerencsére nem küzdök vizesedéssel, akkor nem hiszem, hogy jót tenne, de így... Kép Vacsira nem is szoktam mást enni mellé, csak gyümiket.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nyúlanyó-Anita, nekem pénteken nézi a Sikó a méhszájamat a klinikán. Utána tudok erről nyilatkozniKép Utolsó infóm szerint 34 hetesen 2110 volt. Szerintem nyílt de passzolok. Hüvelyem nekem is fáj sokszor, szereti Katica szúrkálmi a méhszájamat. Nekem vannak jóslóim is, tegnap éjjel is azt hittem hgoy menni kell. De még nemKép
De ma veszek egy jó forró fürdőtKép Már nagyon régóta váyom ráKép És mostmár bűntetlenül lehetKép

Zsu
38+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj megújult a honlapunk megnéznétek? Véleményt várnék rólaKép
http://www.gportal.hu/kerncsalad

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most egy kicsit nehezen írok, mert hull a könnyem: Lyly kisbabája negyed 3-kor megszületett, 3950 gramm és 60 centi és gyönyörű! Fáradt, mert nem volt könnyű, de sikerült némi oxitocin és EDA segítségével együtt megszületniük boldogságban. Apácska holnap megpróbál majd képeket feltenni.

indianyo

Gratulálok Lylyéknek Kép Sok boldogságot a babához Kép

cory
Budapest

LylyKép
Gratulálok Nektek!
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok!

Kép

KépKép
csema

Lylynek hatalmas gratula, szép nagy baba Õ is:-)

Csema, köszönöm a szülés történetedet, végig bőgtem annyira sok szeretet és odaadás sugárzott belőle, megint rájöttem, hogy mennyit érnek nekünk.....

nyúlanyó

Lyly!!!

Óriási babához óriási gratula!!!!!

60 cm....te jó ég. Még a 62-es méretet is kinövitek mire hazajöttökKép

Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg egyre nagyobb arányba kerülnek a "nagy" babák? Nicika babája volt egyedül "pici" egy-kettő 3-3,5 kg között, de a többi mind 4 kg és a fölötti. Nem?

Ez olyan minthogy egyre több nőnek van 40-42-es lába?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, kicsit eltűntem! Főztem, etettem, ettem, kimentünk levegőzni, etettemKépKépKép

Lyly: Nagyon sok boldogságot Nektek! Gratulálok!

Nyúlanyó Anita, Zsuzsófi, Borcsa: Nektek elküldtem a történetet!

Mamacka, Babetta, Barti: Nektek is küldöm szívesen, csak nem kaptam eddig meg a mail-etektKép és nem is találtam e-mail címeteketKép Már a citromail sem mükszik??? ezért csináltam újat???

Csema, Annácska: köszönömKép Annácska, szívesen veszem, ha írsz, aranyos vagyKép

Most mennem kell, Apa készíti a fürcsivizet! Vacsi és altatás után visszanézek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Barti: Neked is átment, mert megvolt a címed a freemail-benKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, Babetta: gyakorlatilag semmi pocim nincs, csak egy kis bőrKép Már gondoltam, hogy dobok fel egy 2 hetes pociképetKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu: Titati Kincsője is 3kg alatt volt. Meg szerintem az én minimanóm is kicsi lesz Kép
http://terszt.fw.hu/mamak2.html
http://terszt.fw.hu/babak.html

Anita: én is küldtem mail-t, én is kérek szüléstörténetet!!! Kép

cory
Budapest

NyúlanyóKép
Köszönöm.
Ez a szüléstörténet elvileg a naplómnak íródott, de úgy gondoltam nem fogalmazom át, az már nem ugyanaz lenne...
Ezért másoltam ezt át Nektek is.

KépKép
csema

Anita! Neked is köszönöm a történetet. Itt bőgök a férjem nyakában... Kép Azt hiszem azért tanulságos, mert én is ilyen vagyok, hogy elképzelek valamit és ha nem úgy történnek a dolgok, akkor totál nem tudom hova tenni és kezelni.
Azt hiszem legjobb lesz, ha semmilyen elvárást nem támasztok, lesz ahogy lesz, a vége a lényeg, erre fogok koncentrálni, amikor találkozhatok a kislányommal. Kép

Szép estét mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lyly!
Hatalmas gratula a hatalmas babához! Sok tejcsikét és sok boldogságot!

Zsuzsófi!
Én annó kg-val születtem, és anyukám mostani emlékei szerint 46 cm-rel. Ma mégis 165 vagyok, ami szerintem átlagos, és általánosban én voltam az osztályban a legmagasabb. A lábméretem 38-39-es. Kép

Voltunk dokibácsinál. Jövő héten szerdán megyek CTG-re! Letolt, mert sokat híztam (7 kg 5 hét alatt), aztán elmagyarázta, hogy miért káros az ödéma rám és a babára. A lábamon ujjnyi ödéma van szerinte. A vérnyomásom 157/104 volt, kaptam rá dopegytet, meg diaphyllint vízhajtónak. Viszont a babuci jól van, BPD 88, FL 70, és tutira fejvégű, teljesen be van illeszkedve a buksija.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lyly! Gratulálok a babához! Kép

KépKép
nicika

Nagy nagy gratula a két újdonsült óriás lánynak!!!!! Kép

Nem lehett semmi megszülni őket. Kép

Anna! Akkor így már jobban értem... Pociképed van új?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Lyly! Sok-sok boldogságot nektek!

Csema! Megkönnyeztem a történeteteket!
Vikó! Köszönöm a közreműködést!

Anita! Még nem ért ide - remélem hamarosan megteszi.

Livi! Vigyázz magadra! KépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory, igazad van, de nekem olyan furiKép A fiamra is mondták hogy milyen nagy baba, pedig a mostani babák méretéhez képest kicsi volt a 3770 g-jával, és 51 cm-évelKépKépKépKépKép

Anita, sajnálom hogy nem úgy alakultak a dolgok ahogy szeretted volna, de te is felismerted, hogy a lényeg ott szuszog mellettedKép
Gyönyörűen írtad meg a végét, én is megkönnyeztemKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lyly
Nagyon Gratulálok Bencéhez!KépKép Sok tejcit és Boldogságot nektek.KépKép

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita: teljesen meghatódtam a történetedtől! Annyira jól megfogalmaztad azokat az érzéseket, amik bennem is tomboltak Zsoma után, mikor nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem, hogy nem lehettünk együtt... Köszönöm Kép

Zsu: nekem meg még egyik gyerekem sem érte el a 3kg-t Kép Na, jó, Zsoma 4-4,5kg lett volna, de nem lett.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: