A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="aa00aa">NadineKép A tgyáson kívül mindenféle ilyen igényedet majd csak a gyerek születése után tudod beadni, tekintve, hogy kell hozzá a gyerek taj-kártyája is, meg még baromi sok egyéb papír.
A munkahelyeden van egy erre specializálódott kolléga, aki nemcsak intéz, de kérdések válaszol isKép</font>

indianyo

Cory,
no, akkor asszem veszek! Kép Biztos, ami biztos! Kép

Indianyó,
óóó, az én munkahelyemen nincs ilyen kolléga, főnököt kell nyúzni ilyenekkel, és ő azt mondja, hogy utánanéz. Utána is szokott, csak kell hozzá némi idő neki... Kép

nadine81

<font color="aa00aa">NadineKép www.magyarorszag.hu - minden kérdésedre választ kapsz.
Egyébként én a múltkor leírtam részletesen itt a családi pótlék, gyes és anyasági támogatás igénylésének módját (ezt az államkincstárnál igányeled) a tgyás és gyed pedig az OEP-nél történik, tehát ajánlom a telefonos informálódást, ha nincs türelmed az internethez.</font>

indianyo

Indianyó,
köszönöm, lehet, hogy személyes érdeklődés lesz belőle, amíg még mobil vagyok! Kép
De megnézem azt az oldalt is, köszönöm! Kép

nadine81

Áááááá, ezek a hülye betűszavak!!!! Sabaj, egyszer biztos megtanulom... Legkésőbb, amikor megszűntetik, vagy átnevezik. Kép Akkor szokott sikerülni. KépKépKép A lényeg ugyan az. Kép Jár valami és kész. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

/red{"Megérkeztem, ma 10.17-kor. Tóth Kata Szilviának hívnak, 4450 g és 59 cm vagyok. Puszi Szilvi"}

Nagy gratuláció Szilviéknek! Sok tejcit! Kép

KépKép
nicika

"Megérkeztem, ma 10.17-kor. Tóth Kata Szilviának hívnak, 4450 g és 59 cm vagyok. Puszi Szilvi"

Nagy gratuláció Szilviéknek! Sok tejcit!

KépKép
nicika

az én munkaadómnál se tud senki semmit, hogy mit kell csinálni, az OEPnél meg azt mondták kérdezzem meg a munkaadómat, hogy mi a teendő. Na erre varrjatok gombot!
Szerintem a védőnők feladata lenne hogy megfelelően tájékoztassanak. Ugye mindegyikünket milyen jól tájékoztatták? Kép Kép
katicuska

Szisz: gratulálok Katához Kép Nem semmi méretei vannak Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Szisz!
Sok Boldogságot Katához!

Mamacka!
Neked nem vándorszemölcsöd van? Csütörtökön megkérdezem a kolléganőmet, hogy a barátjának mitől múlt el. Neki is kezelgették, aztán szaporodott, aztán elmúlt.

Katicuska!
Nekem azt mondta az Árkádban az eladó, hogy naponta kétszer kell inni az utolsó hónapban. Én már most iszom, pedig csak 35+5 vagyok. A magnéziumot abbahagytam, de az elevitet plusz vas-folsavat még szedek.

Gyes és hasonló dolgokról nem nagyon tudok írni, mert mi külön állatfaj vagyunk ilyen szempontból. Most 100% táppénzen vagyok, az utolsó percig, utána pedig gyeses és majd gyedes leszek, de a rendőrpalota úgyis a Teve utcában van, és elvileg mindent el fogok tudni intézni, legalábbis azt mondták. Kép

Lenne némi technikai jellegű kérdésem a kórházas csomagommal kapcsolatban. Két csomagom van, egy szülőszobás, meg egy nagyobb a kórházi benntartózkodásra. A szülőszobásba tegyek a babának törölközőt (elvégre egyszer ott megfürdetik), vagy ne? Mert rucit azt pakoltam neki. Vagy legjobb erről majd a kórházat megkérdezni?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi: én még sosem vittem törülközőt a babának, és nem hiányolta senki.

cory
Budapest

Szelivi
Nemtudom milyen fajta de sajnos vándorol... és randa. Kép

A málnalevél teát végülis hol sikerült beszereznetek? Nem nagyon lehet kapni állítólag.
Gátmasszázsolajat is akartam venni de nem válaszol a Nandus lány... Kép

Isten hozta a legkissebbet! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Na ma jól rámijesztett a kiscsajKép Mentem délelőtt ctg-re, és végig iszonyat magas volt a szívhangja, kezdve azzal hogy 200-ról indult, leginkább 170-190 között volt, lejjebb meg nem ment egyáltalánKép Ezért egy óra séta után meg kellett ismételni..
Hát ne tudjátok meg mit álltam én ki az alatt az egy óra alattKép

Na a második ctg már tökéletes lett, 130-170 közötti szívhanggal, utána a doki nézett áramlást, az is OKé. Õ se tudta megmondani hgoy most mi vanKép

Viszont megkértem hgoy nézze meg a kicsi nemét, mert állandóan azt álmodom hogy fiúKép De lányKép Megmutatta a szeméremajkaitKép

Voltunk vásárolni, persze nekem már ne mvolt kabátKép De vettem az uramnak még egyet, meg magamnak még egy pulcsit.

Du vendégeink voltak, fél nyolckor mentek el, így hulla fáradt vagyok, megyek apához alukálni. Holnap jön a védőnőKép Legalább lesz kivel beszélgetniKép

Zsu
38+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv a hatalmas babának!
Nemsemmi kapásból 62es cuccokat kell ráadniKép

Málnalevél teát én gyógynövény boltban vettem.
Akkor én is 2* iszom, vagy akár 3*....
katicuska

Szilvi! Óriási gratula!!!!

Nem semmi méretek... én szvsz majd a méret-versenyben hátulról leszek elsőKép Vagyis inkább a kislányomKép De nem bánom különösebbenKép

LÉgzésfigyelő:

Én nagyon szeretem, ragaszkodom is hozzá. Bence se aludt nélküle egyetlen éjjel se, mikor sátorozni voltunk nyáron, akkor is vittem magammalKép

Nekünk egyszer se riasztott be.

Elsősegély: Mikor jelez e légzésfigyelő, akkor csak a légzés állt le, tehát lélegeztetni kell a babát. Ez nem nehézség, szerintem legtöbben IQ-ból tudják. De én nemrég végeztem elsősegélytanfolyamot, ott elmondták mit kell tenni.

Viszont egy fontos dolog!

Rázni tilos a babát!!!!

Puszi, és jó éjtKép

Zsu
38+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mamacka
Én a Mammutban és a Momban kaptam málnalevélteát a bioboltban, de máshol még én sem láttam!

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="aa00aa">MamackaKép
József krt (talán 25?) Rákóczi térnél, Biobolt, ill. Feneketlen tónál Szabolcska u. Holdbolt biztosan kapsz málnateát is és Weleda gátmasszázsolajat is. Málnateát az Árkád bioboltban is lehet kapni.

SziszKép Isten hozta a leánykádat a földi világban!!!!</font>

indianyo

Köszönöm az infókat! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

MAmacka: Savoya Park Biobolt Kép De gondolom, ez kicsit kiesik. Itt gátmasszázs olaj és málnalevél tea is van.

cory
Budapest

Cory
Neked is köszi! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok!
Már jó ideje nem sikerült jelentkeznem, de azért szorgalmasan követtem az eseményeket. Nagyon nagyon sok boldogságot, kitartást és tejcsit kívánok minden új mamának és babának. Csak ámulok-bámulok a legújabb jövevény adatain... Kép

Mamacka! A testvéremnek volt ilyen vándorszemölcse -legalábbis az övé az volt- a vérehulló fecskefű használt neki és az Egaver csepp, amit patikában tudsz beszerezni. Nagyon gyorsan és látványosan javult ez utóbbitól. Málnalevél teát a Nagyvárad téri aluljáróban, a most nyílt bioboltocskában lehet venni minden mennyiségben. Kb. 200 ft/tasak. Ha mész még az Istvánba, akkor pont útba esik.

Livi, te ezek szerint rendőr vagy? Ha igen, akkor lenne egy nagyon komplikált Kép közlekedésügyi kérdésem...

Jaj! Voltunk ultrahangon: Mazsola 45 cm-rel és 2,043 kg súllyal büszkélkedett a 32. héten... Kép Szóval növögetünk és visszaszámolunk...

Szép estét mindenkinek!
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok Kép
VokEszter Kép
Nem tudom, hogy előbb jön-e a fiatalember, majd meglátjuk Kép Igazából nem lehet megitélni, hogy a méhszáj (volt 3 éve egy műtétem) hogyan fog reagálni a fájásokra.

Barti Kép
A pocakod nagyon szép gömbölyű Kép
Te is meséld majd el hogyan kell elviselni a vajúdást Kép
Igen választott szülésznőm lesz Kép

Nici Kép
Annyira gyönyörű Szintike Kép Olyan meghatóak ezek a képek Kép

Eszti Kép
Isten hozott itthon Titeket Kép
Kép
Bencus baba nagyon aranyos Kép Sok boldogságot Kép

Tünde Kép
A tisztapelus efektus még nekem is élénken él az emlékeimben Kép
Dorinának csúcs beszólásai vannak Kép

Mamacka Kép
Sajnálom, hogy így kiszúr veled a szemölcsöd Kép Drukkolok, hogy holnap valami okosat találjon ki a doki Kép

Nadine Kép
Ági tényleg jobban van Kép Ma is voltam nála. Teje is beindult és a fia már 40-eket szopizik Kép

Katicuska Kép
A párod nagyon ari Kép Olyan jó lehet így látni, hogy izgul veld együtt és készül a szülésre Kép
Drukk a hitelhez Kép

Szilvi Kép
Hatalas gratula a kislányodhoz Kép Szép fejletten érkezett erre a világra Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit nektek Kép
Kép

Lenne egy kédésem, hol lehet életmentő tanfolyam részvenni?
Egyébként én is elkezdtem inni a málnalevélteát Kép

Találkoztam ma a szülésznőmmel Kép
Nagyon kedves volt. Körbevitt a szülőszobán és mindent megmutatott, elmagyarázott. Úgy érzem nagy segítségemre lesz a szülésben Kép Õ is javasolta a málnalevélteát és az olajat Kép

Szülőszoba:
Délután a felkészítőn újra végig jártuk a szülőszobát Kép Olyan jó volt látni, hogy hová is fogok érkezni, így legalább nem lesz számomra idegen a környezet Kép Egyébként olyan mint egy hotelszoba, azt leszámítva, hogy nem franciaágy van benne, hanem egy klassz szülőágy Kép
Kifele jövet mondtam is a páromnak, hogy nem lehetne itt maradni, mert már nagyon szülnék Kép Õ még két két hetet, így nem maradtunk Kép
Képzeljétek a mellettünk lévő szülőszobában épp született egy baba Kép Annyira megható volt hallani a kishangját, egyből könny szökött a szemembe Kép
Után meg felvittek minket a gyerekágyra meg a csecsemőosztályra, ahol üvegen keresztül láthattunk egy néhány perces csöppséget is Kép
Nagyon jó volt az egész délutánom Kép

Annácska 35+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka!
Árkád legalsó szintjén van a Harmónia biobolt, vagy valami ilyesmi a neve, a kajáldáknál. Ott van egy tonna málnalevél tea, de kérni kell, mert szemre én se vettem észre.

Zsuzsófi:
Ismerősöm pedig pont azt mesélte, hogy ők a következő gyermeknek majd vesznek lágzésfigyelőt, mert a R Rékának is bejelzett és neki azt mondták, hogy rázni kell a gyereket. Egyébként szerintem pici babát nem úgy kell lélegeztetni, mint egy felnőttet.

Nyf!
Kérdezz bátran, ha tudok válaszolok, ha nem tudok, akkor legközelebb csütörtökön megyek a céghez, aztán ott megkérdezek nálam okosabbat. Emilcímem a profilomban, ha neked úgy jobb.

Kép
szelivi

Szisz! Óriás gratula az óriás babához! KépKépKépKépKépKép

Eszti! Üdv itthon KépKép

Málnalevél tea: nem tudom, hogy ez használt-e, de onnantól, hogy beindult a dolog, nagyon gyorsan tágultam + segített az utsó időben a nagy dolgokban + sok benne a vas - én erre fogom, hogy a szülés utáni vérképem is jó lett.

Én napi 3 bögrével ittam - lefőztem reggel 3/4 l-t, az első bögrét melegen ittam mézzel aztán még kettőt hidegen és üresen.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa! Hogyan készítetted el a teát? Úgy értem mennyi füvet adtál a 3/4 literhez?

Livi! Mél ment! Köszi! Kép

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Gratulálok minden új kismaminak, és valami csodálatosak a picurkák!!! Végig nézegettem a képeket, olvastam a történeteket, és úgy érzem nagyon sok eröt és nyugalmat sugároztok! Pedig nem egyszerüen féltem a szüléstöl, de most egy kicsit nyugodtabb vagyok.. Kép
Ne haragudjatok, hogy nem írok mindekinek külön, de elég uncsi lenne ugyanazt áradozni, és nem is tudnék különbséget tenni szépségben a babócák között. Kép Kép
Nicika neked külön köszönöm, hogy megosztottad a szüléstörténeted, mert úgy érzem, csak így lehet igazán felkészülni testileg és lelkileg is.
Nálunk még minden rendben, de kb. 3 napja éjjelente elég erös görcsökre ébredek. Ilyenkor mindíg azt hiszem itt az idö,de max egy fél óra múlva elmúlik, mintha mi sem történt volna. Szerintetek ez mit jelent??
Olvastam a nyákdugóról is, de azt nem sikerült megfejtenem, hogy ha kijön utána még mennyi idö van a szülésig.?
Cory: lesem minden mondatod, mert szinte egy idöben vagyunk, és nagyon hasonló is volt végig az állapotunk.. KépNekünk nem lesz gond megszabadulni a kórházból, mert itt alapból kiengednek 48 óra után, ha nincs komplikáció, remélem így is lesz.
Egy pár napja megindult az elötejem is, igaz még csak pár csepp, de remélem ez jó jel. Kell ezzel csinálni valamit, hogy mire megérkezik Maszatka sok tejcsije legyen?
Mindenkinek szurkolok!!!!
Petra+Angéla (37+5)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Petra: Nálam az első szülésnél a nyákdugó és a szülés között 2-3 hét telt el, van akinek néhány órán belül fájásai is vannak Kép
Az előtejjel semmi teendő nincs. A sok tej meg attól lesz, hogy majd ha megszületett, minél többször mellre teszed a babódat Kép
A görcsök valszeg jósló fájások. Gyakorlatozik a méhed, hogy profi legyen a szülésre Kép Nekem is vannak időnként.

cory
Budapest

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinekKép Ma egy kicsivel jobb éjszakám volt, hajnalig csak háromszor keltem. Utána már sűrűbben, de ebben közrejátszott apjuk is, mivel már szöszmötölt...

Lyly-nek mennek a drukkok, innen a napsütéses dél-alföldrőlKép

Gyönyörűen süt a nap, szerintem délig elolvad a hó ami éjjel esettKép

Livi, nem nem úgy kell mint egy felnőttet. Teendő: Hanyatt fekteted, fejét hátrahajtod, a szádat pedig ráilleszted az orrára ÉS a szájára, majd annyi levegőt engedsz a tüdejébe, amennyi az arcodban van! tehát nem szabad sokat egyszerre. Hogy milyen sűrűn kell ismételni, az nem rémlik, de ha érdekel megnézem a kisokosomban. (talán percenként 60???)

Rázni pedig azért nem szabad a picit, mert iszonyatosan könnyen kap agyrázkódást. De nemhogy nem szabad, hanem TILOS!

Zsu aki már várja a védőnőt....csak jönne márKép

38+2Kép És március vanKép Lehet nekem is szülniKép JuhéééééKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hehe Vikó, hogy bírtál te fél órával később írni mint én???KépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

látod, ZsuKép Én elkezdtem hajnali 2-kor az írást, és olyan sokáig fogalmaztam, hogy később fejeztem be, mint teKép

indianyo

Jó reggelt Kép
Lyly Kép
Drukkolok!!! Ügyesek legyetek Kép

Vikó Kép
Nagyon várom ám a híreket Kép

Annácska 35+2
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok kismamik!Kép
SziszKép
Gratulálok Katához, nem semmi méretekkel rendelkezik!
Sok-sok tejcsit kívánok!
LylyKép
Megy a hatalmas drukk, kitartás, mindjárt kézbe kapod a csöppet!
Megírtam a szüléstörténetet, de hosszú és végül is a naplómból másoltam ki, úgy döntöttem nem fogalmazom át, de ide nyilvánosan nem szeretném betenni, se a hossza, se a tartalma miatt, de bárkit érdekel szívesen átküldöm emailen, vagy én is megkérem Vikót, hogy Õ üldje tovább Nektek (Vikó ha vállalod), mert én most nem tudok túl sűrűn jönni
A lánylám alszik, én pedig kihasználtam a lehetőséget és gulyás levest főztem és bekevertem a fánk tésztát.
Puszi:
Csema + Szófi
Vikó akkor mehet Neked?

KépKép
csema

Lyly: drukkolok nagyon! Ügyesek legyetek Kép

Én is szeretnék szüléstörténetet olvasni Kép

cory
Budapest

Sziasztok lányok
Vagyok ám, csak már nagyon be vagyok sózva.
Minden újdonsült anyukának sok boldogságot kívánok.
Annyira örülnék, ha már ti tudnátok nekem gratulálni, de a kis lányom egyáltalán nem mutatja semmi jelét, hogy ki akarni bújni.
Holnap megyek du. CTG-re és ha utána se szülünk, akkor meg naponta kell menni.
Na most megyek sétálok egy picit hátha az hatásos lesz.
Puszi mindenkinek
Gyöngyi 40+2

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="aa00aa">CsemaKép Hát persze, jöjjön csakKép

Tőletek pedig azt kérem, hogy ne ide írjatok a születéstörténetért, hanem az email-címemre, hogy ne kelljen olyan sokat keresgélnem, jó? akkor hamarabb is megy a dologKép köszi.</font>

indianyo

<font color="aa00aa">Jó reggelt!

Egész éjjel próbáélkoztam, de a bényet nem hagyott...</font>

<font color="0000ff">Lylynek hajnali egykor elment a magzatvize, azóta is a kórházban van, azonnal írok, ahogy vannak fejlemények - már ha a babanet hagyja.

Szép napot mindenkinek!</font>

indianyo

Ment Wordben képekkel

KépKép
csema

Csema Kép
Nagyon kiváncsi vagyok a történetedre Kép
Milyen rendes a lánykád, hogy hagy időt neked Kép

Gyöngyi Kép
Jó sétálást neked Kép
Drukkolok, hogy beinduljanak a dolgok és neked is gratulálhassunk Kép

Vikó Kép
Kérlek küld el nekem Csema szüléstörténetét Kép Köszi!

Annácska 35+2

annácska

CoryKép
Küldöm Neked is

KépKép
csema

CoryKép
Elküldtem!
VikóKép
Akkor aki kéri kérlek küld tovább, Nekem most mennem kell, ébredezik a lánykám!
Du jövök még!

KépKép
csema

Jó reggelt mindenkinek!
Micsoda hírek! Lylynek DRUKK hegyek mennek!

Szilviéknek óriási gratula!!! Kép

Én is az Árkádban kaptam egyedül málnalevél teát, nagyon sok helyen elfogyott, én meg gondoltam magamban: Naná! Amennyi kismami van most!!! Kép
Akkor lehet többet is inni? Lehet, hogy az egy bögre ne is elég... Kép

Csema, Vikó! Én is szeretném megkapni a szüléstörténetet! Kép

Annácska! Nagyon jól hangzik, amit a II. kórházról írtál! Én is feküdtem ott régebben (a nőgyógyászaton), de akkor még másért és sóvárogva néztem az újszülött osztályt!!! Kép

Ma annyira jót aludtunk, hogy egész másképp nézek a világra! Kép Még pisilni sem voltam! Kép

Vas Ildi!!! NAgyon eltüntél! Mi van veled???? Mikor is mész UH-ra?

Olyan rossz, hogy Nicinek nincs ideje a táblára. Kép Már lassan láthatnám a nevem mellett, hogy finishelő. Kép
Na megyek ebédet csinálni!
Csemának köszönhetően totál rákattantam a fánkra, pedig eddig nem annyira szerettem. Kép

Szépséges napot mindenkinek!

Barti
35+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok Lányok!

Tegnap hajnal egyig tételeket dolgoztam ki a vizsgára. Próbáltam babanetezni is, de nem jött össze.
Tegnap felhívott az osztálytársam, hogy mit tudok agrárpolitikából. Mondom semmit, de minek, hiszen agrárpiaci rendtartás vizsga lesz. Erre kiderült, hogy nem tudok olvasni, mert agrárpolitika lesz. Én meg egész hétvégén a másikra készültem. Kép

Zsuzsófi!
Én is így tudtam, hogy azért kicsit másabb, mint felnőttet, tehát nem hiszem, hogy mindenkinek megy séróból.

Lylynek drukkolok! Talán azóta már javában babázik!

Pgyöngyi!
Jó sétálást! Ez a vége felé állítólag sokat segít!

Nyf!
Írtam neked emilt!

Megyek porszívózok egy kicsit, hátha felébred a pocimban a lyánykám!

Kép
szelivi

Barti Kép
Nekem a szülésznő azt mondta, hogy elég napi egy bögre tea, de a 38. héttől inkább kettővel igyak Kép
Tényleg nagyon klassz a kórházban a szülőszoba, a csecsemőért meg külön oda voltam Kép Annyira édesek ezek a csöppségek Kép
Nekem is hiányzik a tábla, remélem Nicinek hamarosan lesz ideje frissiteni Kép

Annácska 35+2

annácska

KÉREK MINDENKIT, HOGY A PROFILOMBAN TALÁLHATÓ EMAIL-CÍMRE KÜLDJÖN EGY MÉLT CSEMA SZÜLÉSTÖRTÉNETÉÉRT, HGOY NE NEKEM KELLJEN BENNETEKET KERESGÉLNI, MERT ARRA MOST A MUNKA MELLETT NINCS IDÕM. AHOGY MEGJÖN A MÉL ÉN AZONNAL VÁLASZOLOK RÁ. KÖSZI

indianyo

Vikó Kép
Már küldöm is az email-t Kép
Köszi.

Annácska 35+2

annácska

Cory táblája mindig frissKép- mindkettőKép

indianyo

Sziasztok

Annácska
A madarász utcai klinikán tartanak ingyenes újraélesztő tanfolyamot.

Sajnos ma nemfogad a doki a nyavajámmal de a héten mindenképpen összejön... Addig is próbálom a vérrehullót szerintem valamit használ.!

Lyly
Minden szépet és jót a mai napra! Kép
Nagyon izgulunk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Szisz,
Hatalmas gratula a kislányodhoz, micsoda méretek, kiváncsi vagyok hogy, hogy született,
hogy ez a nagy baba hol fért ki?

Lyly,
Szurkolunk, hogy minden rendben legyen, vagy talán már meg is szültél? Ügyesek legyetek!

Nekem azt mondták, a hogy a korházba csak pelenkát vigyek a babának ruhát ott kapnak majd csak a haza jövetelnél kell amibe haza hozom.
csajok a szülőszobába milyen csomag kell? mit lehet oda bevinni?

Zsu69
38+5

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Zsu: a szent imrébe nagyjából bármit. Enni-innivalót, hálóinget, papucsot...

cory
Budapest

Szilvi: GRATULÁLOK a "csöppségnek"!!!!KépKép
Sok boldogságot és ügyes szopizást!Kép

Lyly: DRUKK, szorítok, hogy minden simán menjen, bár lehet már megszültél!Kép

Annácska: hát igen, Dorina igen cserfes és közben nagyon jópofaKép Már most látszik, hogy nagy humorérzéke van, bár néha szerintem fogalma sincs miért vihogunk rajta, de olyankor ő is nevet!Kép
Örülök hogy pozitív élményeid voltak a kórházban, ez sokat segít majd a szülésnél, hogy nem lesz idegen a környezet és a szülésznő.

Gyöngyi: jót tett a séta?Kép Már biztos nem kell sokat várnod a babára!!!

Csema:ha nálunk alszik Bettina akkor sem állnék neki most főzni, nemsemmi csaj vagy!!KépKép

Nekünk most nagyon jó éjszakánk volt, Bettina este 11-kor szopizott, utána 3-kor, majd reggel 7-től 9-igKép

Mindenkinek Szép Napot!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: