A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Úgy terveztem a hétvégén visszaolvasom az elmúlt napok termését, de kicsit másképp alakult. A múlt héten minden nap szurira kellett mennem és kétnaponta uh. Kaptam 1 Gonal-F, 2 Fostimin, 2 Merional. A pénteki uhán 17 mm-es volt a tüszõm, innentõl kezdve naponta kellett LH-tesztet csinálnom. A pénteki még negatív lett, de a szombatin már ott volt a második csík is, úgyhogy futás az ügyeletre beadatni a Profasit. Vasárnap pedig megvolt az elsõ inszem. Nagyon féltem, de nem is éreztem semmit, utána még 10 perc pihi és jöhettünk haza.

Kaptam Utrogestan hüvelykapszulát, napi 2x2-t. Csak azt nem tudom a reggeli adagot mikor kellene felhelyezni, mert én úgy érzem kifolyik az egész. Ti hogy csináljátok, aki kap ilyet???

Na, megyek végre olvasni.

Pusz, Edi
edi

Judit, Beszti, Moni, Marcsi, Zsuzsu és mindenkiKép
Teljesen igazatok van! Elsiettem. Legjobban ez a két napos görcsölgetés aggaszt. Tegnap szinte óránként és elég erõs mensi féle görcseim voltak. Az mitõl lehet? Ma reggel egy picit, de azóta semmi (kopp,kopp).
Judit
Ma vagyok a 27. cn. (az inszem. a 14.-en volt).
Lujza
lujza

Lányok, bocsi, csak leírom a kérdésekre a választ de már nem tudom, hogy pontosan ki kérdezett: Nem tudom pontosan, hogy mi az a 7 pontos teszt de a papír szerint mindenféle hormonszintet néznekKép Nagyon örülök, mert ez lesz az elsõ hormonvizsgálatomKép Az UH szerint minden OK velemKép A hõmérsékletem 36.9 ill. 37.1 között ingadozik vagyis szerintem nem elég magas az elõzõ havi ciklusaimhoz viszonyítva viszont elég korán (5-kor mértem...).
LujzaKép
Semmi okod aggódni és légyszi még egy hétre felejtsd el a tesztelést...hidd el korai. Görcsölésrõl nagyon sokan írtak a terhességük elején tehát mondhatjuk, hogy "normális".
EdiKép
Akkor ezerrel drukkolok, hogy két hét múlva jó kis ++++++++ tesztet produkáljKép Aztán addig kíméld magadKép
MarcsikaKép
Írok majd részletesen is csak most még dili vanKép
NyuszatKép
Sajnálom de kérlek ne szomizzKépKépKép
VandaKép Gyere már közénk mert hiányzol!!!!Kép Vagy legalább írj egy levelet magánbanKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Jó sok üzit írtatok nem gyõzöm olvasni.

Judit!
Szerintem is keress egy jó dokit és ne várj hiába. Nekem egy szuper orvosom van nem is tudom hol tartanék most ha õ nem lenne. Szóval sokat számít ha már ki vagy vizsgálva.

Edus!
Jól eltüntél tényleg.Kép De látom meg volt az oka. Gratulálok a pocaklakóhoz.Kép

Gombóc!
Azért mert nem mondta a dokid pihenj sokat. Várjuk a szerdai UH eredményét.Kép

Lujza!
Ne sírj még nem biztos hogy nincs baba. Az a teszt még korai volt. Én sem tudom mi lehet az a 3 egység. Amúgy a beágyazódáskor több lánytól hallottam már olyan mint ha meg akarna jönni és görcsöl a hasad. Szóval ne szomizz még nincs veszve minden.

Doris!
Örülök hogy mindent rendben találtak nálad.Kép A nyálkahártyád is elég vastag. Milyen az a 7 pontos vérvétel?

Kata!
Hát jól rád ijesztettek a méhen kívülivel. Mindjárt itt a július és újra próbálkozhattok.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!!!
Köszi mindenkinek az üdvözlést és a jókívánságokat.

Doris, Moni
Köszi a következõ ciklustól én is hüvelyben fogom mérni, csak azt nem értem, hogy a terhesség elõtt és közben is szájban mértem és rendesen felkúszott 37 fölé. Most meg semmi, szinte tök egyenes. (36.4, 36.5)

Marcsi
Fogalmam sincs, hogy a hepatitis melyik fajtája volt. Úgy derült ki, hogy anyukám évente jár rutinvizsgálatokra (vérvétel ilyesmi) és a májfunkciós adatai nagyon rosszak lettek, több orvos is azt mondta neki, hogy egy lezajlott májgyulladása volt. (kb. pont akkor amikor én terhes voltam) Õ is, én is tünetmentesek voltunk. Ráadásul semmilyen további vizsgálatra nem küldték el. Azt hiszem beszélek a nõgyogyimmal ez ügyben.

Lujza!
Fel a fejjel, én is csak megerõsíteni tudom a lányokat: az otthoni tesztek harmada megbízhatatlan (és ezt nemcsak vígasztalásként mondom) Az a fõ, hogy ne idegeskedj. Én is ilyen típus vagyok, amikor megtudtam, hogy babát várok halálra izultam magam, mert mindenki azzal kedveskedett, hogy az elsõ terhesség nagyon bizonytalan, minden kis fájásnál rámtört a rettegés (pedig a kis fájások és görcsök teljesen természetesek) A lényeg, hogy NE IZGULJ!!!

Volt már valaki közületek kromoszómavizsgálaton, mit tudnak tenni, ha kiderül, hogy valami bibi van?

Puszi: Kata
cskata

Lányok!Kép

Annyi új név van, csak kapkodom a fejem. Üdv tõlem is mindenkinek, de sipirc innen minél hamarabb.Kép

Judit!Kép
Én a saját példámon okulva mondom, hogy addig menj, amíg nem találsz egy jó dokit. Mi is elvesztegettünk majdnem egy teljes évet azzal, hogy engem tömtek Clostival, a férjemet meg megse nézték, aztán kiderült, hogy a spermaszámmal van a bibi. Hol tartanánk most, ha rögtön egy matyivizsgálattal kezdünk?!

Lujza!Kép
Szorítok neked nagyon!!!KépKépKép

Doris!Kép
Na végre nálatok is beindulnak a dolgok! Pénteken még feltétlenül írd meg mit mondott a doki, aztán mehetsz pihizni.Kép

Zsuzsu!Kép
A Clostitól anno nekem is minden bajom volt. Nagyon erõs fejfájás, hányinger, látászavar. De a harmadik hónapra megszoktam és csak a látászavar maradt, de az végig amíg szedtem. Leginkább villanyfényben vagy félhomályban, nem volt túl kellemes. De a cél érdekében bármit elviselünk, igaz?!Kép

Gombóc!Kép
Drukkolok neked nagyon. Pihenj amennyit csak bírsz!Kép

Edi
edi

Sziasztok lányok!!

SzmonkaKép
Sikerült kideríteni a könyv címétKép. Szóval: Dr. Josef Rötzer Természetes fogamzásszabályozás (Herber kiadó). Ha minden igaz, akkor az egyházi könyvesboltban a Ferenciek terénél vásárolható.
Elküldöm magánban az orvos telcsiszámát is, ha megadod a címed. Sajnos nem tudomKép. Lehet, hogy már írtad, de elkerülte a figyelmem.

JuditKép
Magánban megírtam az orvosról az infokat. Remélem megkapod. (Arra a címre írtam, amit Tidet-nek megadtál.)

Gombóc
Egy lány mesélte, hogy vérzett a terhessége elején, mert nem akart megtapadni a baba. Bocs, most nem ijesztgetni akarlak, csak bátorítani, mert a lány azóta már a 6 hónapban van és a jelek szerint kislánya lesz és természetesen azóta sincs semmi gond. Fel a fejjel és tartsd be az orvos utasításait, tehát pihenj sokat, vagy amennyi jólesik...Mi meg itt a háttérben szorítunk értetek.

Nina
Jelentkezz. Sokat gondoltam rátok a hétvégén.KépKép

Cuppp
Bogár
bogár

Bogár Kép
Köszi Kép , még nem kaptam meg, de most elég lassú nálunk a net.

Lányok,
most írtátok Lujzának többen is, hogy elég gyakori, hogy a beágyazódáskor görcsölget az ember lánya. Lehet, hogy ez most nálam is jót jelent? A hétvégén nagyon görcsölt a bal petefészkem, úgy hogy végül vasárnap este elmentem az ügyeletre, ahol azt mondták, hogy lehet, hogy petefészekgyulladás. Ettõl eléggé megijedtem, de amiket most írtok az nagyon biztató. A papírforma szerint, ha sikerültek az ehavi akciók Kép , most ágyazódna be. Úgy a 8-10. nap körül járok. Lehet hogy ezt éreztem? Kép Kép
Mára mintha elfújták volna.
Szerintetek reménykedjem, vagy szaladjak inkább orvoshoz? Kép

Judit
judit
Heves

AndyKép
Az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mit takar ez a vérvétel de valószínûleg 7 féle hormon szintet néznek... (bocsánat, ha ezt nõgyógyász szakorvos is olvassa és valami oltári nagy butaságot írokKép ) Te nem ma mész orvoshoz?
EdiKép
Köszi, mindenképp beszámolok még péntekenKép Azt sajnálom, hogy én leszek az utolsó aki megtudja, hogy mi van Veletek... Nagyon drukkolokKép
KataKép
Az hõmérsékleted utalhat hormonproblémára de mivel szájban mérted, ezért nem merjük véleményezni. A hüvelyben mért értékek megbízhatóak mert a külsõ tényezõk kevésbé befolyásoljákKép Majd megnézzük a következõ ciklusodat OK? Addig viszont szorgosan kell mérned hüvelyben, higanyossal...stb.Kép
EdelweissKép
Most már nagyon hiányzol....

doris

Sziasztok Lányok !

Segítsetek nekem, hogy honnan tudok letölteni lázlapot.

Köszönöm

Szami
Szami

Bogár Kép
Megkaptam, köszi Kép

Judit
judit
Heves

JuditKép
Reménykedj és ne szaladj orvoshoz, kicsi türelem és náhány nap várakozás szükségeltetikKép

doris

Sziasztok!

Most jöttem meg a vizsgálatról a férjemmel.
A doki szerint a párom eredménye nem csak jó, hanem magyon jó. Rendben vagyunk mindketten úgyhogy nyárra pihenést és kikapcsolódást írt fel receptre.
Képzeljétek még mindig nem jött meg! Megkérdeztem azt mondta, hogy lehet, hogy most sikerült. A múlt heti vérvétel eredményeibõl úgy tûnt az orvosnak, hogy már másnap megjön. Most az orvos 2 hét várakozási idõt rendelt el, ha addig nem jön meg, akkor vissza kell mennem.
Szorítsatok!Kép

üdv,
Nina

Most kicsit pihizek, mert nagyon kimerültem. Ez a stressz...
nina

NinaKép
Gratulálok a Párodnak és drukkolok...KépKép

doris

Sziasztok Lányok!

Bekukkantottam pár percre. Nem gyõztem olvasni! KépTegnap este sikeresen lenyeltem az utolsó fogamzásgátlót, és pénteken kezdõdik a kezelés, addig meg várom a mensit. Kép

Gombóc
Feküdj minél többet, és szerintem is rádférne egy kis progreszteron pótlás a tüneteid alapján. Nem akarja megnézetni véletlenül a doki a progreszteron szintedet, és addig persze adni egy kis utánpótlást. Bár azt olvastam (talán itt?) hogy az sosem árt, és nem is ártalmas.

Lujza
Korai volt az a teszt egy kicsikét a véleményem szerint. A petesejt az ovi után kb. 3-6 napot utazgat a méhbe, és csak utána tud megtapadni. Az is néhány nap. Tehát az ovi után kb 14 nappal lehet kimutatni, de van akinek még tovább tart. Szóval nyugi. Ha ott a pocaklakó, akkor néhány nap múlva már biztosan jelentkezni fog 2 csíkocska formájában. Kép

Doris
Itt vagyok, csak ritkán. Kép Milyen vastagnak kell lennie a nyálkahártyának? Örülök, hogy sikerélményed volt a dokinál. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Jajj a lényeg! KépKép

Edus
Hatalmas GRATULA!!!!!! KépKépKépKép
edelweiss

Sziasztok!
KataKép
Írtad, hogy elvégeztek Nálatok kromoszómavizsgálatot a Családterv.Központban. Ezt Ti kértétek, vagy mindenkinek automatikusan csinálnak? Mit jelent az, hogy nagyon drága volt?

LujzaKép
Megértelek, hogy teszteltél, én sem tudtam volna várni vele, de ahogy a lányok is írták, ez a negatív eredmény nem jelent semmit.

DorisKép
Örülök, hogy végre Nálatok is ennyire beindultak a dolgok. Reméljük a nyaralás meg a sok pihi meghozza a várva várt "eredményt".Kép

ZsuzsuKép
Az igaz, hogy a sima matyivizsgálat 1 óra alatt megvan, de én úgy tudom, hogy általában nézni szokták az "anyagot" mindenféle bakterológiai szempontból is tenyésztésekkel, annak pedig az eredménye min. 1 hét. Abból lehet látni a gombákat is amit a férfiak hordoznak tünetmentesen, meg vírusokat is. Persze a lényeg tényleg a mennyiség és a minõségKépKép

JuditKép
Persze, hogy reménykedjKép és majd számolj be, hogy mi a helyzet! Drukkolok!!

Tidet
tiddet

Doris!
Igen ma megyek a dokihoz majd gondolj rám. Holnap reggel megírom mit mondott.

Nina!
Szorítok hogy ne is jöjjön meg még 9 hónapig.Kép

Andy
Andy

Aranyosak vagytok, hogy öntitek belém a lelket. Kicsit azért még reménykedek.
Lujza
lujza

Sziasztok lányok!

Múlt héten két napig szabin voltam, úgyhogy most kezdem visszaolvasni az írásaitokat. Velünk annyi történt, hogy most voltunk kontrollon, megnéztük, hogy a két hetes Zinnat kezelés után múlik e már a párocskám gyulladása. És hát szerencsére IGEN! Még mindig vannak gyulladt, nem mozgó kis matyik, de már határozottan javul. Most kapott egy teljes hónapra való gyógyszert, ettõl reméljük, teljesen rendbejön.Kép

Most megyek olvasni!

Bea
Bea

EdelweissKép
Nem tudom pontosan, hogy mekkorának kellene lennie a nyh.-ának, de az biztos, hogy pont egy hónapja voltam UH-on (szintén a ciklusom 24. napján) és pont 9 mm-es volt a nyh.-ám pedig abban a hónapban a másik (elzáródott) oldalamon érett meg petém. Ez ugyi most annyit tesz, hogy akkor nem is sikerülhetett volna a dolog így ahhoz képest vastagabbnak kellett volna lennie de pont akkora mint egy hónapja. Reméljük a vérvételem eredménye választ ad majd egy-két kérdésreKép Szerintem 1-2 napon belül megjön a menzid és akkor irány a szuri-murik meg a babukaKépKép Én meg majd sárgúlgatok az egészséges írigységtõl a jövõ hónapbanKépKépKép
BeaKép
De jó, hogy a Párocskád leletei javulnakKép
TidetKép
Köszi és én is örülök, hogy már itt tartunkKép
AndyKép
Hát persze, hogy drukkolokKép

doris

Bea!Kép
Ez aztán a jó hír!!! Milyen gyógyit kapott a párod? És most akkor próbálkozhattok? Vagy meg kell várni míg beszedi a gyógyikat? Drukkolok nektek nagyon.Kép

Doris!Kép
Nekem inszem elõtt nézte a nyálkahártyát és akkor volt 10 mm. A doki azt mondta, hogy 8 felett jó, akkor már be tud ágyazódni. Szóval jó az a 9!!!

Edelweiss!Kép
Jó, hogy megint itt vagy. El se hiszem, hogy már eltelt egy hónap. Sok sikert kívánok a stimulációhoz!Kép Tudod már, hogy milyen szurikat fogsz kapni?

Lujza!Kép
Helyes-helyes! Tessék reménykedni! Úgy szeretném, ha valaki inszemesnek sikerülne, mindjárt bizakodóbb lennék én is. Tessék elõttünk jó példával járni!Kép

Tényleg lányok, volt már itt valaki, akinek inszemmel sikerült? Nekem nem ugrik be senki, pedig annyira szeretnék egy példaképet találni.

Andy!Kép
Gondolok rád én is!

Nina!Kép
Gratulálok a párod eredményéhez. Szorítok neked nagyon. Hanyadik napon tartasz, hogy már a múlt hétre mensit jósolt a doki? Nem kéne neked tesztelni?

Edi
edi

Gombóc
Bocs,hogy így a "túloldalról", de annyira izgultam érted! Pihenj sokat és örülj annak a jónak aminek lehet! Nagyon szorítok érted ám! Meglátod hamarosan már tényleg átjössz te is Kép
dec8
dec8

Tidet
A kromoszómavizsgálatot nem kértük, hanem ajánlották a vetélés miatt. Állítólag csak a 2. után szokták, de anyukámnak is volt egy vetélése, és egy szem gyerek vagyok, ami felkeltette a doki gyanúját, hogy a szüleimnél biztosan valami gond van. (pedig szerintem nincs, õk mindig is egyet terveztek) Végül a párommal úgy döntöttünk, hogy annak nincs értelme, hogy csak nekem legyen meg, úgyhogy mindketten megcsináltattuk. Az eredményre kb. 1 hónapot kell várni. (Majd beszámolok róla.) Egyébként egy sima vérvétel az egész. Fejenként
20 000 Ft.A doki azt mondta, hogy minden párnak még a
házasságkötéskor meg kellene csináltatnia.

A matyivizsgálatról annyit, hogy szintén a Csal. Terv. Kp.-ban 1 óra alatt meglett az eredmény mindenféle baci és vírusvizsgálattal együtt.

Nina
Gratula és VIGYÁZZ MAGADRA!

Edelweiss
Sok-sok sikert!

Szami
Lázlap: www.babapont.hu Egész jó, én is onnan töltöttem le.

Pusz: Kata
cskata

EdiKép
Persze, hogy volt! Cipómamának az elsõ babácskája Cipócska az elsõ inszemre sikerültKépKépKép Csak most nem tudok róluk semmit amióta kiderült, hogy pozitív a tesztje.... Mi lehet Velük? Egyébként meg tessék Neked is jó példát mutatniKép Köszi a nyh.-ás bíztatástKép Azért jó lenne ha vastagodna, de most a vérvételemnek is nagyon örülökKép

doris

Hello Lanyok,
Remelem, mindenki jol van!
En ma voltam UH-n, a harom tuszo szepen novogetett es a nyalkahartya is rendben van. Kaptam ket szurit, es 36 ora mulva kezdodhet a dolog! Kép Probalok realisan hozzaallni mindehhez, nem akarok nagyot csalodni, de azert remenykedek. Megbeszeltem a dokival, hogy augusztus korul PCT teszt es inszem. Nincs ertelme tovabb huzni. Viszont nagy valoszinuseggel csak az egyik petefeszkem dolgozik, a masik eddig igen lustanak bizonyult. Persze ez nem biztos meg, de nemi magyarazat lenne az eddigi sikertelenseghez az, hogy csak minden masodik ciklus volt eselyes. Mindegy, mar ez sem erdekel, ugy erzem, jo uton haladunk es ez a lenyeg. A doki a lelkivilagomat is helyretette egy kicsit, amire nagy szuksegem volt. Szoval most minden rendben megy, lassan a vizsgakon is tul vagyok es fellelegezhetek egy kicsit.
Ami a nyalkahartyat illeti, nekem tokeletesen bevalt a Dermestril tapasz (100mg), erdemes kiprobalni.
Puszi mindenkinek,
Bella
bella

Sziasztok Lányok!

Edus Kép
Sajnos már megint nem találom a péntek délutáni hozzászólásokat, de a többiek hozzászólásából látom, hogy lehet gratulálni Kép Kép

Cskata Kép
Én is üdvözöllek Téged a babaneten.

SzamiKép
Kerestél hõtáblát. Én egyet ismerek: www.babapont.hu
A babaváró menüpont, ott pedig a "Nyomtatható táblázat termékeny napok meghatározásához". Én is ezt használom Kép

Van egyébként ott termékenység kalkulátor is, de szerintem az nem sokat ér, hiszen annyi félék vagyunk. Nekem mára írta a peteérést, de szerintem péntek-szombat magasságában volt. Volt is sok akció a hétvégén Kép

Lujza Kép
Én régebben azt olvastam szinte minden lánytól itt aki kismama lett, hogy azt érezte, mintha a következõ pillanatban megjönne...A hõd nagyon szép magas !!!

sziasztok

bera3
bera3

Doris!Kép

Köszi! Éljen Cipómama!KépKépKép

Edi
edi

KataKép
Sajnálom, hogy volt már egy vetélésed Kép. Feltétlenül számolj majd be a kromoszómavizsgálatról, várom
Tényleg soknak tûnik a 2x20.000,- de szerintem minden pénzt megér, ha kitudják szûrni és még idejében megtudják elõzni a bajt.
Hát úgy látszik, hogy a Nyírõben lassabban megy ez a matyis dolog. Ott a tenyésztésre egy hetet kellett várni.

Tidet
tiddet

BeaKép
Nagyon örülök, hogy javult a Párod eredménye.Kép
Mostmár hamarosan teljesen rendben lesz és biztos meglesz az eredménye is!Kép

EdelweissKép
Nagyon drukkolok Neked!KépKépKép

EdiKép
Gratulálok az inszemhez! Annyira drukkolok Neked is! Én biztos vagyok benne, hogy az inszem nagyon sok párnál sikerrel jár. És az is lehet, hogy már nem is lesz szükséged példaképre, mert Te fogsz jó példával elöl járni!Kép
Persze csak Lujza után, akinek reméljük a következõ tesztje már kétcsíkos lesz!!!

Lányok!
Még egy történet a teherbeesés pszichés oldaláról:
A fõsulin vizsga elõtt mesélte egy csoporttársam, hogy az egyik lány, aki szintén oda jár, sokáig nem esett teherbe, ezért végül lombikra mentek, ahol az elsõ beültetés sikerrel járt és mind a három megtermékenyített petesejt megmaradt!!!
A történetben azonban nem ez a legszebb, hanem az, hogy miután megszülte az ikreket, néhány hónappal késõbb spontán teherbe esett és egy hónapja született a 3. kisfia!!!KépKépKép
Amikor egyáltalán nem számítottak rá és boldogok voltak az ikrekkel! Most persze gondolom, még boldogabbak!

Ilyen történetet már sokat hallhattunk és mind azt bizonyítja, hogy a görcsös akarás sajnos nem vezet eredményre. És bár ezt a dolgot a legnehezebb leküzdeni, úgy gondolom, mindannyiunknak törekedni kell rá!
Most jön a nyár, a nyaralás, ez biztos segíteni fog ebben és õsszel már a másik topic táborát gyarapítjuk!!! Ugye Lányok?KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Edi, Doris!

Az én nyálkahártyám sosem volt ilyen vastag max.7. Amikor elkezdtem a Clostit szedni akkor meg csak 4 mm. Szóval csak ámulok hogy nektek milyen vastag!Kép Akkor lehet hogy nekem be se tudott volna ágyazódni? Most töprengek ezen.
Köszi hogy drukkoltok nekem. Kicsit kezdek félni, hogy kitalálja legyen lapar minélelõbb.

Puszi

Andy
Andy

Edi
Suprefact, Gonal és Merional szurikat fogok kapni, és az 5. napon UH. Egész menetrendem van, hogy melyikbõl mikor mennyit, mert még véletlenül sem egyformán adagolják. Most sajna nem tudom megírni a részleteket, mert otthon van a táblicskum, de ha érdekel, megnézem neked. Tényleg! Van valakinek ezekkel a szurikkal kapcsolatosan tapasztalata? Állítólag valamelyiknél még az sem mindegy, hogy épp melyik lábadon állsz, mikor beadják. KépKép

Doris
Akkor ez a vastagság pont megfelelõ. Légyszi nyaralás közben a jó oldaladon tüszõcskét növesztgetni. KépKépKép Különben is, tudod megegyeztünk, hogy húzlak magam után, ha elõbb sikerül. Nem felejtettem ám el! KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdiKép
Bocsi OFF leszek: A Párocskám nem tudja Nektek elfaxolni a tervezéshez szükséges papírokat, mert nem válaszol a faxotok. Holnap próbálkozzunk? Párocskád mobilja sem felel ezért nem tudott szólni Neki.
Éljen Cipómama, Cipócska és MinicipócskaKép
BellaKép
Örülök a jó UH leletednekKép Fõ az optimizmus!Kép

doris

Lányok!

Ez a nyálkahártya vastagság nagyon izgat engem. Az enyém nem tudom mennyi. Szerintetek a Closti mellett most elkezdjem szedni a gyerek aszpirint a biztonság kedvéért? Vagy inkább ne? És egyáltalán hogy kell szedni azt a gyerek aszpirint, minden nap egyet a középidõig?
Van, aki szedi? Azt tudom, hogy Sien szedte. Doris, Te szeded?

Zsuzsu
zsuzsu

AndyKép
Most nehogy itt pánikba ess a nyh.-ád vastagságát illetõen! Héééééééééé!!! Én teljesen amatõr vagyokKép Fontos, hogy a ciklus melyik napján nézik UH-on a nyálkahártyát. Ezt fõként az inszemes Lánok tudnák elmesélni. Én ma már a 24. napon vagyok, tehát "normális", hogy vastagodikKép Megvastagodás után válik le a menstruációval. Neked mikor volt 7 mm-es? (úgy értem a ciklusod melyik szakaszában?)
EdelweissKép
Köszi de sajna a nyaralás hónapjában az elzáródott oldalamon lesz a sor ezért is említettem, hogy két hónap múlva talán minden kerek leszKép Kipihenten, frissen, fiatalosanKép
ZsuzsuKép
Õszinte leszek. Én nem szedek gyermek Aspirint és az orvosom javaslata ill. felügyelete nélkül nem is szednék semmit sem. Te nem készülsz valamikor UH-ra?

doris

Doris!
Nekem a 14. napon volt 7 mm, de tudom hogy vastagabbnak kellene lennie. A dokim sosem mondta, hogy jó vagy nem én meg nem is tudtam hogy milyennek kell lennie csak innen a topicból. Kicsit már zavarosan írok mert izgulok.

Most indulok még haza.

Puszi

Andy
Andy

Viszlát holnap!

Üdv:
Gitta
gitta

Andy,
En ma vagyok a 13. napon es 11mm-es a nyalkahartyam. Penteken 7mm volt, akkor mondta a doki, hogy vekonyka es elkezdtem hasznalni a fent emlitett tapaszt. Biztosan neked is jot tenne.
Puszi
Bella
Bella

AndyKép
A 14. napon szerintem nem rossz a 7 mm ha azt veszem, hogy a 24. napon a 9 mm jóKép Számolj be majd az orvosrólKép DrukkolokKép
BellaKép
Ezt a tapaszt az orvosod írta fel? Mikor és mennyi ideig kell használnod?

doris

Zsuzsu
Nekem most írta fel a doki a gyerek Aspirint. A ciklus elejétõl kezdheted, és napi 50 mg-nál ne vegyél be többet. A hatását úgy fejti ki, hogy javul a hajszálerek vérellátása. Mondta, hogy azért csak eggyit, mert hosszabb távon kell szedni. Ez 1/2 szem gyogyi. Meg szedhetsz C vitamint is napi 100 mg-ot, azt is utasításba kaptam, és a felesleg amúgy is kiürül. KépKép

Doris
Nem törvényszerû ám, hogy felváltva érjenek a tüszõcskék a két oldalon. Remélem meglepetés ér majd. KépKép

Puszi
Edelweiss
edelweiss

DorisKép
Én is úgy gondolom, hogy elõször megkérdezem a dokit errõl. Nekem a menet most a következõ: pénteken utolsó szem Closti (10.nap), utána kedd reggel hormonvizsgálat (14.nap), utána pénteken vizsgálat, ultrahang (17.nap).
Ez igaz, hogy már a lehetséges tüszõrepi után van, de mivel nekem eddig a 17. nap körül vagy semmit nem láttak, vagy csak 2-3 db kicsi tüszõt, ez is sokat el fog árulni.
Abban bízom, hogy a doki azt fogja látni, amit a Tiéd Nálad, mégpedig normális sárgatestet. Én úgy örülnék neki!!!
Na meg annak is örülnék, ha legalább a hõm jól alakulna. Mérem is most szorgalmasan, de eddig csak annyit tudtam megállapítani, hogy a múlt hónapokhoz képest az alaphõm egy tizedet emelkedett. Most minden nap 36,7. Úgy tudom, ez lehet a Closti hatása, ugye?

Doris, szerintem a nyaralás alatt is nyugodtan csak készülj úgy, hogy teherbe eshetsz. Hiszen nagyon sok lány beszámolt már róla, hogy egyáltalán nem úgy van, hogy egyszer az egyik petefészek, utána a másik. Lehet, hogy Nálad most 2-szer egymás után a jó fog mûködni!!! Én szorítok, hogy így legyen!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

EdelweissKép ZsuzsuKép
Köszi a bíztatást. Tényleg nem tudom, hogy melyik oldalamra kerül majd a sor a nyaralás alatt csak feltételeztem, hogy a rosszra, mivel az elõzõ az elzáródott volt, most pedig az átjárhatóKép
ZsuzsuKép
Sajna nem tudom, hogy a Closti okozhat e hõmérséklet emelkedést, mivel még sosem szedtem... Drukkolok, hogy az orvos Nálad is lásson sárgatestetKép
LányokKép
Tud valaki valamit azokról akik mostanában nem tudnak írogatni? Mamacs, Vanda, Cipómama, Galuska, Klári....meg a TöbbiekKép Mi van velük?
doris

Szami Kép

Cskata megelõzött a babapont címével Kép

Nina Kép
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Gratulálok a férjed jó eredményéhez! Nem gondolkozol a tesztelésen?

bera3
bera3

Andy,
Bocs, nem penteken volt 7mm, hanem csutortokon.
Doris,
Igen, az orvosom irta ki. Csutortokon, tehat a 9. napon volt 7mm,(elotte kaptam a Serophone-t es a Menogon injekciokat, de a nyalkahartyara nem voltak hatassal) es akkor kellett kettot feltenni, azokat vasarnap levettem es feltettem egy masikat, ami meg most is rajtam van. Folyamatosan szivodik fel belole a hatoanyag es a boron keresztul jut a veraramba. A tajekoztato szerint 3-4 naponta kell cserelni.
Puszi
Bella
bella

BellaKép
Köszi, ez érdekes, nem is hallottam errõl bár annyi mindenrõl nem hallottam még....Kép

doris

Mj, Zsusu, Bogar!Kép
Koszonom a segitokeszsegeteket. Nem tudom leirni mennyire jolesett a hozzaszolasotok, igyekezetetek. Angyalok vagytok!!!

Mj!
Koszonom a javaslatod, Zsuzsuval maris folveszem maganban a kapcsolatot.Kép

Zsuzsu!
Megy a level.Kép)

Bogar!
Koszonom a konyvcimet, ha hazamegyek rogton beszerzem.Kép
A nevemnel van a cimem, maganban ott tudod elkuldeni a doki telszamat, bar Zsuzsuval szeretnem reszletesebben megbeszelni a dolgokat, de spermavizsgalatra biztos hogy a Shopf-Mereibe megyunk.
Koszi

Lanyok!
Mindenkinek, akik enyhe hasfajassal "kuszkodnek"!
Terhesseg eseten ez teljesen termeszetes, tehat lehet egy tunet, ami azonban csaloka is lehet. Magas hovel mar szinte teljesen biztos.
Amikor en voltam terhes nekem is gorcsolgetett a hasam, ami nem volt fajdalmasnak nevezheto, inkabb huzodott, feszult.
Azt hinne az ember, hogy meg fog jonni a menzesz, pedig nem. Nekem azonban csak akkor jelentkezett, amikor eleve meg is kellett volna jonnie. Hogy meddig tart azt nem tudom, mert sajnos az en terhessegem igen hamar veget is ert...
Lujza, eppen ezert en nem aggodnek a helyedben, nagyon remenyteljesnek hangzik az allapotod, igen magas ho, enyhe hasfajas, szoval csak varj turelmesen meg legalabb 1 hetet. Nem fogsz lemaradni semmirol, sot egyre tobb tunetet fogsz eszrevenni magadon ahogy halad az ido es valoban terhes vagy, ugy hogy a vegen meg tesztre sem lesz szukseged.Kép
Kar lenne a lelkedet gyotorni ujabb es ujabb korai tesztekkel, amik csak 1 csikot tartogatnak szamodra.
Azt pedig mar irtam is, hogy volt olyan, akinek csak a 7. hettol mutatta ki a teszt a terhesseget.

Bogar!
Regen reagaltam a helyzetedre, de itt izgulok erted meg ebben a pillanatban is!!
Fekudj, fekudj, fekud es fekudj! Sajnos meg barmi is lehet a dologbol, de ebben a barmiben az is benne van, hogy egy olyan eros kis elet van kialakuloban a pocakodban, hogy mindenkeppen maradni akar. Segits neki ebben, mert sajnos kesobb az ember hajlamos sajat magat hibaztati a baba elvesztese miatt, meg akkor is, amikor tenyleg semmit nem lehet tenni a dolog ellen.
Ha sokat fekszel, szeded a gyogyszert, betartod az orvos utasitasait, oriasi eselyt adsz a babadnak.
A legjobbakat kivanom Neked, es ha tudsz szamolj be minden pillanoatodrol nekunk.Kép)

Udv.
Monka
szmonka

Sziasztok!

Üdv az újaknakKép

VandaKép
Légyszi tegyél le a lista aljára. Ma vagyok ?c 2cn. Köszi.

Panka

panka

Vanda!
A lista aljara en kerulok: 3c 1cn
Koszi
Monka
szmonka

Sziasztok!

En vagyok a Gombocferj.
Gomboc fexik es nem engedem a gephez Kép
Koszoni szepen a szoritast es a drukkolast, holnapra megtudja a mai vervetele eredmenyet es szerdan UH.
Remeljuk minden rendben lesz.

Mindenkinek a legjobbakat Kép Kép Kép

Gombocmen
gombóc

GombocmenKép

Nagyon helyes, hogy nem engeded felkelni! És nagyon kedves, hogy közvetiteszKép Biztos hogy minden rendben lesz, annyian szoritanak értetek!! Holnap is beugranál elárulni az eredményeket?Kép

Minden jót!
sasha

Kép
sasha

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: